Ce este Favicon și cum se adaugă Favicon în WordPress Blog – WPMyWeb

Când parcurgeți paginile web, observați de obicei că o pictogramă este afișată la începutul filei browserului. Se numeste favicon. Există 99,99% dintre proprietarii de site-uri care utilizează Favicon pentru a reprezenta semnul lor de încredere. Puteți observa, de asemenea, lângă bara de adrese. În acest articol, vom acoperi Ce este FaviconCum se creează Favicon folosind generatorul Favicon, Cum să adăugați Favicon pe site-ul dvs. WordPress.


Ce este Favicon?

A favicon forma scurtă de favorite-pictogramă, de asemenea, cunoscut sub numele de pictograma scurtătură, pictograma site-ului web, pictograma marcaj etc este un fișier imagine pătrat care apare în fața numelui site-ul dvs. Favicon ajută utilizatorul să recunoască site-ul sau marca dvs. Iată un eșantion de Favicon.

Probă Favicon

În 1999, Favicon a fost acceptat doar de IE 5. Acum, toate tipurile de browser acceptă Favicon, care este dimensiunea 16 × 16. Când utilizatorii marchează orice pagină a unui anumit site, fila de marcaj evidențiază pictograma site-ului. De exemplu, dacă utilizați browserul Google Chrome, puteți observa cu ușurință fila marcajelor evidențiază sigla fiecărui site web.

Scopul principal al adăugării Favicon este de a fi recunoscut cu ușurință. Când un utilizator are prea multe pagini diferite care sunt marcate, atunci el / ea poate găsi cu ușurință site-ul dvs. uitând la pictogramă. În plus, atunci când deschideți prea multe file în browserul dvs., puteți trece rapid la orice site web specific pe care îl căutați.

Favicon indică, de asemenea, marca dvs. ca un semn de încredere. Puteți înțelege cu ușurință dacă deschideți site-ul dvs. împreună cu alte site-uri care au deja Favicon. Ar fi mult mai important dacă utilizatorii ar compara site-ul dvs. cu alți concurenți, nu vor da nicio valoare site-ului dvs. și, probabil, îl vor părăsi pe site fără nicio ezitare.

Cum se creează Favicon?

Ei bine, crearea Favicon este foarte ușoară ca plăcintă. Nu este necesar să angajați niciun dezvoltator pentru a face acest lucru. Puteți crea o pictogramă personalizată folosind PhotoShop sau orice instrumente online. Dar sunt multe Generator Favicon gratuit online disponibil, prin care puteți crea pictograma site-ului cu ușurință și care durează doar câteva secunde. Dar asigurați-vă că dimensiunea pictogramei este 16 × 16 pixeli și tipul fișierului este .ICO i.e Favicon.Ico. 

După lansarea versiunii 4.3 a WordPress, a implementat funcția de pictogramă a site-ului în tema sa, astfel încât să puteți adăugați Favicon de la tine WordPress tabloul de bord direct. Pentru aceasta, nu este necesar să creați Favicon cu dimensiunea 16 × 16. Puteți încărca orice fel de imagine de dimensiune implicită 512 × 512 pixel.

În cazul în care utilizați o versiune mai veche a WordPress, puteți utiliza unele dintre cele bune Instrumente generatoare online Favicon sunteți:

Cum să adăugați Favicon în blogul dvs. WordPress?

În primul rând, trebuie să creați o imagine pătrată, care va fi de 512 × 512 pixeli. Apoi mergi la Tabloul de bord WordPress> Aspect> Personalizează.

Mergi la Identitatea site-ului și încarcă-ți imaginea.

pictograma site-ului

Nu vă faceți griji dacă ați încărcat o imagine cu dimensiuni mai mari, o puteți decupa după încărcare. Acum Salvați & Publica pentru a salva rezultatele. În cazul în care pictograma nu apare, ștergeți memoria cache a browserului pentru a o vedea.

În cazul în care nu utilizați WordPress și nu există opțiunea de a adăuga pictograma direct, trebuie să urmați această procedură:-

Primul loc favicon.ico la folderul tău rădăcină de temă care este dimensiunea 16 × 16 pixeli. Puteți încărca imaginea folosind Client FTP sau direct de la cPanel. Dosarul rădăcină de temă va fi „site-ul dvs.> wp-content> tematică> douăzeci și șaptesprezece ”.

Acum înapoi la tabloul de bord WordPress. Aici trebuie adăuga / edita o linie înăuntru fișierul antet.php. Mergi la Apariția> Editor> Antet / antet.php și adăugați următoarea linie după etichetă.

Dacă așezați fișierul favicon.ico în folderul cu imagini cu temă, atunci trebuie să adăugați:

Dacă introduceți fișierul favicon.ico în folderul rădăcină WordPress, adăugați următoarele:

După plasare, faceți clic pe salvare. Acum reîmprospătați pagina dvs. web și puteți vedea pictograma lângă numele site-ului dvs..

Sper ca acest tutorial, v-a ajutat să știți Ce este Favicon și Cum să adăugați Favicon pe site-ul web uşor. Dacă da, vă rugăm să vă abonați la noi și să primiți conținut nou proaspăt în căsuța dvs. de e-mail. De asemenea, este disponibil pe  Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Articole similare,

  • Cum să configurați corect AMP pe site-ul WordPress
  • Cum să îți expui Sitemap-ul blogului la Instrumentele pentru webmasteri Google
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map