Cum să Limitați încercările de conectare în WordPress

04.06.2020
GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI 'Cum să Limitați încercările de conectare în WordPress
0 8 мин.

WordPress este cel mai popular CMS și are milioane de utilizatori pe internet. Este foarte ușor să creezi un site web și nu necesită abilități de codare. Dar a avea un site web nu este sfârșitul. Trebuie să vă mențineți și site-ul. În mod implicit, WordPress permite utilizatorilor să schimbe „numele de utilizator” și „parola” de câte ori doresc. În acest fel, mulți hackeri folosesc unele scripturi sau instrumente pentru a vă sparge parola, aceasta se mai numește „Atac de forță brută„. Așa că primul lucru pe care trebuie să-l faceți este Limitați încercările de conectare pe site-ul WordPress.


Așadar, în acest tutorial, voi împărtăși cum să Limitați încercările de conectare în WordPress pentru a vă proteja de atacul Brute Force.

De ce trebuie să limitați încercările de conectare în WordPress?

WP Cerber Exemplu

Pe internet, orice poate fi hacked oricând, iar WordPress nu este o excepție, deoarece devine tot mai populară, astfel încât a devenit o țintă pentru hackeri. După cum am menționat deja, WordPress nu se limitează la schimbarea „nume de utilizator” și „parolă”, astfel utilizatorii pot schimba atât „numele de utilizator”, cât și „parola” de multe ori după cum vor. Este un exemplu de Brute Force Attack în WordPress. Astfel, hackerii încearcă continuu multe combinații diferite de „nume de utilizator” și „parolă” pentru a obține acces neautorizat. Dacă parola dvs. este slabă, șansa mai mare a site-ului dvs. va fi hacked

Există mulți utilizatori WordPress care încă folosesc „Admin” ca nume de utilizator și, de asemenea, o parolă scurtă, ușor de reținut. Pe de altă parte, de asemenea, devine mai ușor pentru hackeri să-ți cracă parola. Deci este obligatoriu să schimbați „numele de utilizator” și să utilizați o parolă complexă. Dar nu este suficient. Deci trebuie Limitați încercările de conectare în WordPress pentru a vă proteja de atacul Brute Force.

Folosind încercările de conectare Limită în WordPress, puteți seta numărul maxim de intrări „utilizator” și „parolă” incorecte de la aceeași adresă IP. Dacă utilizatorul depășește limitele, IP-ul utilizatorului va fi blocat pentru o anumită perioadă, pe baza setărilor dvs..

Cum să setați limitele încercărilor de conectare în WordPress

Există multe plugin-uri WordPress disponibile pe care le puteți seta Limitați încercările de conectare. Dar vă vom arăta Cel mai bun Plugin WordPress Limită tentative de conectare și vă arată, de asemenea, cum să Limitați încercările de conectare în WordPress pentru a vă proteja de atacul de forțe brute.

Cerber Security & Limitați încercările de conectare

Cerber este unul dintre cele mai bune plugin de securitate WordPress care vă permite să Limitați încercările de conectare pe site-ul WordPress. Îți apără site-ul tău WordPress împotriva atacurilor de forță brută prin limitarea numărului de încercări de autentificare prin formularul de autentificare. Când un utilizator depășește limitele, pluginul blochează IP-ul utilizatorului. Din setările pluginului, puteți verifica, de asemenea, câte IP-uri au primit lista neagră. Acest plugin vă permite, de asemenea, să adăugați reCAPTCHA în formularul dvs. de înregistrare pentru a preveni înregistrările SPAM.

Din setările pluginului, puteți verifica, de asemenea, câte IP-uri au primit lista neagră. Acest plugin vă permite, de asemenea, să adăugați reCAPTCHA în formularul dvs. de înregistrare pentru a preveni înregistrările SPAM. Cel mai mult acest plugin este bun pentru securitatea WordPress și vă poate proteja site-ul împotriva atacului Brute Force în WordPress.
Cerber Security & Limit tentative de conectare

Caracteristici cheie:

 • Limitați Încercările de conectare atunci când vă conectați prin adresa IP sau întreaga subrețea.
 • Poate monitoriza conectările totale realizate prin formulare de autentificare.
 • Permiteți sau restricționați conectările prin lista de acces IP alb și lista de acces IP neagră.
 • Puteți crea URL de conectare personalizată redenumind wp-login.php.
 • Ascundeți wp-register.php, wp-signup.php și wp-login.php de pe site-ul dvs..
 • Dezactivați API-ul WP REST.
 • Poate seta un număr personalizat de limită pentru autentificări incorecte.
 • reCAPTCHA disponibil atât pentru formularele WooCommerce, cât și pentru WordPress.
 • Primiți notificări prin e-mail.
 • Dezactivați redirecționarea automată către pagina de conectare.
 • si multe altele…

Cum să configurați Cerber Security & Limitați încercările de conectare

În primul rând, accesați WordPress-ul dvs. Tablou de bord> Plugin-uri> Adăuga nou. Caută “Cerber Security & Limitați încercările de conectare”Și instalați acest lucru. 

WP Cerber Security

După activarea acestui plugin, accesați Setări> WP Cerber. Vei fi redirecționat către WP Cerber Security Dashboard. Acum faceți clic pe „Setări principale”Fila așa cum am arătat mai jos.

Setări principale

Din fila „Setări principale”, puteți seta numărul total de încercări incorecte pe care le poate utiliza un utilizator. În mod implicit, WP Cerber Security permite 3 reluări în 60 minute și 60 minute durata de blocare. De exemplu, dacă un utilizator introduce în total 60 de ori „nume de utilizator” și „parolă” incorecte în 60 de minute, atunci IP-ul utilizatorului va interzice 60 de minute. De asemenea, puteți modifica numerele după cum doriți.

Veți primi o notificare prin e-mail dacă numărul de blocaje active este peste 3.Setări principale WP Cerber

Mai jos, din opțiunea „Pagina de conectare personalizată” puteți creați URL de conectare personalizată și blocați accesul direct la wp-login.php.

Liste de acces

În fila „Liste de acces”, puteți vedea care sunt IP-urile care figurează pe lista neagră și puteți adăuga și elimina manual orice IP listat aici.

Liste de acces la securitatea WP Cerber

Utilizatori

În fila următoare, puteți adăuga nume de utilizator care nu au voie să se autentifice sau să se înregistreze sau dacă orice adresă IP încearcă să utilizeze numele de utilizator restricționate, acestea vor fi blocate imediat.Utilizatori WP Cerber Security

reCAPTCHA

Acest plugin vă permite să adăugați reCAPTCHA în formularul de înregistrare WordPress, formularul de parola pierdut, formularul de autentificare și formularul de comentarii.

Înainte de a începe să utilizați reCAPTCHA, trebuie să obțineți Cheia site-ului și Cheie secreta de la Google reCAPTCHA. Click aici pentru a-ți lua cheile. După aceea, adăugați tastele în câmpurile goale pe care le-am arătat mai jos și activați opțiunile dorite. Acum faceți clic pe salvare modificări.

WP Cerberre CAPTCHA

Unelte

Utilizând Instrumente, puteți exporta setările și puteți încărca pe un alt site. De asemenea, puteți alege între Setări și Liste de acces pe care doriți să le exportați sau să le importați.WP Cerber Tools

Activitate

Din tabloul de bord WP Cerber, puteți vedea activitatea de logare a utilizatorilor și, de asemenea, să vedeți dacă un utilizator a fost blocat. Din meniul derulant din partea stângă, puteți verifica toate activitățile.

WP Cerber Activity

Concluzie

Brute Force Attack este un atac comun pentru hackeri în zilele noastre. Deoarece WordPress primește mai multă popularitate zi de zi, așa a devenit ținta hackerilor. Ei încearcă întotdeauna să cracă parola utilizatorului prin metoda Brute Force Attacking. Întrebați-vă doar dacă vreun site mare este hacked și ce se va întâmpla.

Este mai bine să vă luați securitatea site-ului la fel de serios înainte de a fi hacked. Așadar, ar trebui să Limitați încercările de autentificare pentru a vă proteja de Brute Force Hacking.

Sper că acest tutorial te-a ajutat Limitați încercările de conectare în WordPress. În acest fel vă puteți proteja site-ul dvs. WordPress de Brute Force Hacking. Dacă aveți vreo problemă sau vreo întrebare, vă rugăm să ne informați lăsând un comentariu mai jos. Vă puteți conecta cu noi pe  Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Articole similare,

 • Cum să remediați toate linkurile sparte pe site-ul dvs. WordPress
 • Cum să configurați pluginul SEO SEO WordPress (ediția 2017)
 • 19 cele mai bune sfaturi pentru accelerarea WordPress (Creșterea vitezei site-ului cu 200%)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector