Cum să schimbați cu ușurință numele de utilizator WordPress

Instalarea WordPress este un proces foarte ușor și necesită doar câteva minute pentru a fi configurat. Cu toate acestea, în acest proces rapid, de obicei folosim „admin” ca nume de utilizator admin implicit pentru site-ul nostru WordPress. Odată ce ne-am pregătit site-ul, ne schimbăm cu greu parola sau numele implicit de administrare WordPress. Dar, devine o problemă serioasă de securitate pentru utilizatorii care folosesc sau nu au modificat parola și numele de utilizator vechi. Este posibil să știți deja că hackerii rulează un atac de forță brută folosind numele de utilizator al proprietarului site-ului, așa că dacă utilizați un nume de utilizator sau o parolă foarte ușor de intuit, atunci le oferiți hackerilor o modalitate de.


Îți poți schimba parola din profilul de admin, dar poți schimba numele de utilizator al contului WordPress? Nu! În mod implicit, WordPress nu permite modificarea numelui de utilizator al contului WordPress. Dar nu intrați în panică, există mai multe modalități de a vă schimba ușor numele de utilizator. În acest tutorial, vă vom arăta cum să vă schimbați cu ușurință numele de utilizator admin WordPress.

Cum se schimbă numele de utilizator WordPress

Există 3 moduri în care îți poți schimba numele de utilizator admin în WordPress:-

 • Puteți crea un cont de administrator nou și să îl ștergeți pe cel vechi
 • Puteți schimba numele de utilizator WordPress utilizând un plugin
 • Folosind baza de date, vă puteți schimba numele de utilizator

Dacă sunteți un nou utilizator WordPress, vă recomandăm să utilizați prima sau a doua metodă, să aplicați a 3-a metodă dacă sunteți un utilizator avansat.

1. Creați un nou cont de administrator și ștergeți cel vechi

Aceasta este cea mai ușoară metodă de a schimba cu ușurință numele de utilizator al contului WordPress. Dacă nu doriți să instalați un plugin suplimentar sau vreun proces complex, atunci acest proces este mai bun pentru dvs. Vă recomandăm, de asemenea, să aplicați acest lucru dacă sunteți un utilizator WordPress începător.

Primul pas trebuie să vă conectați la site-ul dvs. WordPress ca administrator. Apoi mergi la Utilizatori> Adăuga nou și creați un nou cont de admin.

WordPress Adăugați un nou administrator

Din pagină, adăugați un nou nume de utilizator care este unic și greu de ghicit și introduceți adresa dvs. de e-mail. Numele, prenumele și câmpurile site-ului web sunt opționale, dar vă recomandăm să completați acest lucru. În continuare, trebuie să introduceți o parolă și să vă asigurați că utilizați o parolă complexă care conține majuscule, minuscule, număr și caractere speciale.

Asigurați-vă că selectați rolul “Administrator” apoi faceți clic pe Adăugați un utilizator nou pentru a crea noul dvs. cont de administrator.

Acum deconectați-vă de pe panoul de admin WordPress și conectați-vă cu noul dvs. cont de administrator. După conectare, accesați Utilizatori> Toți utilizatorii și ștergeți vechiul dvs. cont de administrator.

WordPress Ștergeți contul de administrator

În timp ce ștergeți contul dvs. vechi, WordPress vă va întreba ce doriți să faceți cu conținutul deținut de utilizator. Acum aveți două opțiuni:

 • Ștergeți tot conținutul: Acesta va șterge tot conținutul creat de utilizator.
 • Atribuie tot conținutul la: Puteți transfera tot conținutul creat de utilizator în contul dvs. Așadar, asigurați-vă că ați selectat „Atribuie întregul conținut:” și faceți clic pe confirma ștergerea. 

Opțiunea WordPress Șterge utilizatorii

Asta e. Ați schimbat cu succes numele dvs. de utilizator în WordPress. Acum, tot conținutul aparține noului admin și, în timpul de conectare, trebuie să introduceți detaliile de utilizator admin recent create. Odată terminat, puteți adăuga o poză de profil, adăuga biografii scurte ale autorului și conturi sociale din profilul dvs..

2. Schimbați numele de utilizator al contului WordPress folosind pluginul

Un alt mod simplu de a schimbați numele de utilizator WordPress este folosind un plugin. Dacă doriți să instalați un plugin în loc de orice proces manual, atunci trebuie să instalați pluginul Changer de nume de utilizator.

Utilizând acest plugin, puteți modifica cu ușurință numele de utilizator WordPress într-un singur clic și este un proces foarte simplu.

Mai întâi, instalați și activați Nume de utilizator plugin, apoi mergeți la Utilizatori> Profilul tau și accesați opțiunea de utilizator. Acolo veți găsi opțiunea „Schimbare nume utilizator”.

Schimbați numele de utilizator WordPress

Faceți clic pe butonul Schimbă numele opțiune și introduceți un nou nume de utilizator. Odată terminat, faceți clic pe Salvați modificările și vă va cere să vă conectați înapoi. După conectare, puteți accesa profilul dvs. și verificați dacă numele dvs. de utilizator a fost schimbat.

Deoarece acest plugin nu are alte caracteristici și cu greu vrei să schimbi numele de utilizator, deci este mai bine să ștergi pluginul. Dar nu intrați în panică, prin ștergerea acestui plugin, noul dvs. nume de utilizator va fi același.

3. Schimbați numele de utilizator WordPress folosind phpMyAdmin

Modificarea numelui de utilizator WordPress folosind phpMyAdmin este un proces puțin complex și nu este recomandat pentru începători. Dacă faceți ceva greșit, site-ul dvs. poate să nu mai funcționeze. Așadar, urmați cu atenție acești pași.

Primul lucru pe care trebuie să îl autentificați în cPanel-ul dvs. de hosting și derulați în secțiunea bazei de date și faceți clic pe phpMyAdmin.

Gazduire phpMyAdmin

După ce faceți clic pe opțiunea phpMyAdmin, puteți vedea câte baze de date ați creat sau utilizați pe gazduire. Apoi selectați baza de date pe care site-ul dvs. WordPress este utilizat.

Puteți vedea tabele de baze de date. În mod implicit, WordPress folosește prefixul wp_ table și dacă ați schimbat prefixul bazei de date înainte, puteți vedea prefixul de tabel diferit.

Acum selectați tabelul care conține „wp_users” în partea stângă și apoi faceți clic pe editarea numelui de utilizator pe care doriți să îl editați.

wp_user WordPress

După aceea, schimbați valoarea „user_login” la orice doriți. De exemplu, am schimbat numele de utilizator „admin” în „WhatIsMyName”, puteți utiliza orice nume de utilizator așa cum doriți.

Utilizator bază de date

Acum faceți clic pe butonul Go și ați terminat. Ați schimbat cu succes numele de utilizator WordPress utilizând phpMyAdmin.

Sper că acest tutorial v-a ajutat să vă schimbați numele de utilizator WordPress. Din nou, dacă sunteți un nou utilizator WordPress, vă sugerăm să utilizați oricare dintre primele două metode pentru a vă schimba numele de utilizator pe site-ul WordPress.

Articole similare,

 • Cum să creați o autentificare temporară fără parolă în WordPress
 • Cum să încorporați formularele Google în WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map