A WordPress webhelyének összekapcsolása és optimalizálása a Google Search Console segítségével (a Yoast SEO beépülő moduljának segítségével)

03.06.2020
Гоогле Сеарцх Цонсоле 'A WordPress webhelyének összekapcsolása és optimalizálása a Google Search Console segítségével (a Yoast SEO beépülő moduljának segítségével)
0 23 мин.

A Google Search Console Yoast WordPress SEO


Készen áll a WordPress webhelyének optimalizálására Google Search Console és Yoast?

Az 1., 5., 6. és 20. lépés a Yoast SEO plugin-jával kapcsolatos, ezért javaslom annak használatát, de nem kötelező, ha más SEO plugint használ (bár segít). Ha még nem igazolta webhelyét a Search Console segítségével néhány napba telhet, amíg egyes adatok kitöltődnek, gyakran néhány hétig, ha hatékonyan szeretné használni ezeket az eszközöket (pl. bejárási hibákat és keresési elemzéseket). De mégis sokféle módon optimalizálhatja webhelyét, függetlenül attól, hogy csak ezt állította be.

*A csillag elemek Yoastot tartalmaznak

1. Igazolás*
2. Strukturált adatok
3. Gazdag kártyák
4. Adatkiemelő
5. HTML fejlesztések*
6. Gyorsított mobil oldalak*
7. Keresési elemzés
8. Linkek az Ön webhelyére
9. Belső linkek
10. Kézi műveletek
11. Nemzetközi célzás
12. Mobil használhatóság
13. Index állapota
14. Blokkolt erőforrások
15. Eltávolított URL-ek
16. Feltérképezési hibák
17. Feltérképezési statisztika
18. Letöltés mint Google
19. Robots.txt tesztelő
20. webhelytérképek*
21. URL-paraméterek
22. Biztonsági kérdések
23. Egyéb források
24. Webhelybeállítások
25. Címváltozás
26. Google Analytics tulajdonGoogle Search Console

1. Ellenőrzés

 • Jelentkezni valamire Google Search Console és eljutni a ellenőrzési folyamat
 • Használja a HTML címke-ellenőrzési lehetőséget
 • Másolja a kódot
 • Kód beillesztése a Yoastba (SEO → Általános → Webmester eszközök)
 • Mindent törölhet az árajánlatokon kívül (ideértve az idézeteket is)
 • Mentse a változtatásokat a Yoast alkalmazásban
 • Kattintson a „megerősítés” lehetőségre a Google Search Console-ban
 • Néhány napot vesz igénybe, amíg az adatok feltöltődnek a Search Console-ban
 • Ugyanaz a HTML-címke-ellenőrző eljárás használható Bing + Yandex

HTML-címke a Google Search Console ellenőrzése

A Google Search Console ellenőrzése

Ha nem a Yoast használja, akkor rengeteg alternatív módszerrel rendelkeznek a webhely igazolására.

2. Strukturált adatok

A strukturált adatok leggyakoribb formája gazdag kivonatok amelyek „extra információkat” adnak hozzá a kivonataihoz csillagok, receptinformációk, eseményadatok és egyéb formájában adattípusok. Itt van egy Képtár bemutatunk néhány különféle típusú gazdag kivonatot és gazdag kártyát.

Strukturált adatáttekintő csillagok

Népszerű Rich Snippet plugins:

Hibák ellenőrzése
Ha elkészült a tartalom gazdag kivonataival, akkor használhatja a strukturált adat szakasz a Google Search Console oldalán, hogy nyomon tudja követni a megjelölt oldalakat, ellenőrizze a hibákat és megtekinthesse az értékeléseket. Használhatja A Google strukturált adatainak eszköze egyetlen oldal tesztelésére, de ez megmutatja minden oldal …

Strukturált adatok a Google Search Console-ban

3. Gazdag kártyák

Gazdag kártyák a gazdag kivonatok frissített formája. Ők a balról jobbra körhinta megjelenítése és csak receptekkel és filmekkel készíthető az amerikai angol mobil keresési eredmények között. Nem hiszem, hogy léteznek olyan WordPress pluginok, amelyek támogatják a gazdag kártyákat, mivel ezek viszonylag újak, tehát a Képtár, de remélem, hogy egy plugin hamarosan megjelenik.

Mobil gazdag kártyák

4. Adatkiemelő

Adat kiemelő egy alternatívája a gazdag kivonat-bővítmény használatának. Ez egy „mutasson és kattintson” eszköz, amelynek segítségével kiemelheti az oldalcímeket, dátumokat és más szükséges mezőket, amelyekre szükség van a gazdag kivonatok megjelenítéséhez a keresési eredmények között. Ha ezt néhány oldallal vagy bejegyzésével megteszi, a Google ezeket a mintákat az egész webhelyére alkalmazza … tehát csak néhány tartalommal kell ezt megtennie..

5. HTML fejlesztések

Azt jelzi, hogy a kivonatai (SEO címek + meta leírások) túl rövid, hosszú, vagy tartalmaz másolatokat. A Yoastban van olyan „folyamatjelző sáv”, amelynek a hosszától függően narancssárga (rossz) vagy zöld (jó) színűvé kell válnia, mindaddig, amíg ezeket elég hosszú ideig írja, hogy zöld legyen, jól kell lenned. Ha még nem voltál, a HTML fejlesztések megmondja, mely oldalakat kell javítani.

HTML fejlesztések

A jövőbeni hibák elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy a Yoastban a „hossza előrehaladási sávja” zöld…

Yoast Snippet Editor

Használja a Yoast tömeges szerkesztőjét ezek javításához
A SEO címeit és a meta leírásait a Yoast tömegesen szerkesztheti a SEO → Eszközök → menüpont alatt Tömeges szerkesztő. Ne feledje, hogy a tömeges szerkesztőnek nincs meg a „hossza előrehaladási sáv”, vagy megmutatja az oldal fókuszkulcsát, mint például a tartalomelemzés… de mégis be kell építenie mindkettőt.

Tömeges szerkesztő Yoast

6. Gyorsított mobil oldalak

AMP oldalak egy olyan Google projekt, amely felgyorsítja a mobil oldalak betöltését, miközben hozzáadja az AMP bélyegzőt a mobil részletekhez. Az AMP plugin hozzáadja az AMP oldalakat, a Ragasztó élesztőhöz & AMP plugin lehetővé teszi a tervezés alapvető testreszabását, mivel ez megváltoztatja a tartalom megjelenését a mobiltelefonon. Próbáld ki, és ha nem tetszik, akkor mindig törölheti a bővítményeket.

amp-pages

AMP oldalak hozzáadása a WordPresshez

 • Telepítse a AMP plugin by Automattic (hozzáadja az AMP oldalakat)
 • Telepítse a Ragasztó a yoo SEO AMP pluginhoz ha Yoast használ (testreszabja a mintát)
 • Adjon hozzá / erősít / elemet a webhely bármely oldalához, hogy lássa, hogyan néz ki, és ellenőrizze, hogy működik-e
 • Nyissa meg a Yoast Beállítások → AMP menüpontot a terv megváltoztatásához és az egyedi üzenettípusok engedélyezéséhez
 • Várja meg, amíg a Google újra feltérképezi webhelyét, és hozzáadja az AMP bejelentkezést a mobil keresési eredményekhez

Az utolsó lépés a Search Console ellenőrzése gyorsított mobil oldalak szakasz hibák miatt …

Gyorsított mobil oldalak Google Search Console

7. Keressen az Analytics szolgáltatásban

Ez arra készteti Önt, hogy újragondolja, hogyan mérheti a SEO-t, ha még nem használta. Mérheti a rangsorolást (pozíció), a kulcsszavakat (lekérdezések), a CTR-t (átkattintási arányok) és több. Rengeteg kereszthivatkozás is megtehető, de az alábbiakban felsoroltam 5 példát, amelyek a leghasznosabbnak bizonyultak.

Keresse meg a keresési elemzés és igazítsa a szűrőket az irányítópulton láthatóhoz

Keresés az Analytics szűrőjében

1. Tekintse meg a kulcsszavakat (lekérdezéseket), amelyekhez Ön rangsorol …

A Google Search Console lekérdezései

2. Kérdések olyan konkrét termékekre, szolgáltatásokra vagy témákra, amelyekről blogol. Egyszerűen állítsa be a lekérdezési szűrőt az összes olyan lekérdezéshez, amely tartalmazza a „SiteGround” -t (vagy bármilyen kulcsszót szeretne látni)…

Keressen az Analytics lekérdezés szűrőjében

3. A Google Képek tartalommegkeresésére használt lekérdezések …

Keressen az Analytics Google Image Queries elemében

4. Tudja meg, mely oldalak helyezkednek el magasan, de alacsony az átkattintási arányuk. Ez azt jelentheti, hogy át kell írnia a kódrészletét (SEO cím + metaleírás), hogy vonzóbb legyen rákattintani, de néha azért van, mert a tartalma nem olyan releváns, mint más eredmények (ebben az esetben kevés lehet megtenni).

Keresési elemzés CTR vs Pozíció

5. Hasonlítsa össze SEO-ját (rangsor, CTR, kattintások) egy korábbi időszakkal …

Dátum-összehasonlítás

8. Linkek az Ön webhelyére

Tapasztalataim szerint ez a legegyszerűbb módja az Önhöz vezető alacsony minőségű és irreleváns webhelyek megtalálására, így eltávolíthatja őket. Ennek eredményeként tisztább a kapcsolati profil és az akarat minimalizálja a Google esetleges büntetésének kockázatát, és még hosszú távon is javíthatja rangsorolását. Keresse át a linkeket, és azonosítsa az alacsony minőségű vagy irreleváns webhelyeket, amelyek linkre mutatnak. Ehhez szükség lehet egy kis kutatásra és megítélésre annak meghatározására, hogy mely linkek hitelesek, és melyek nem. Moz nagyszerű cikket írt a link ellenőrzéséről és eltávolításáról ha el akarsz olvasni erről.

Ki kapcsolódik a legjobban

Rossz linkek elvetése
Miután megvan az URL-ek listája, lépjen kapcsolatba a webmesterekkel, és kérje meg őket, hogy távolítsák el (feltétlenül az előnyben részesített módszer). Ha valamilyen okból nem sikerül eltávolítani, akkor használja a elutasító eszköz. Még akkor is, ha nem támadtak meg Matt Cutts ellen ajánlja a megkérdőjelezhető linkek megelőzésének megakadályozása. Én kb. Évente egyszer próbálom átmenni a linkeim között, hogy megtisztítsam őket. Természetesen ezt csak akkor kell megtennie, ha megfelelő méretű webhely van jó mennyiségű hivatkozással.

Kapcsolja el a linkeket

9. Belső linkek

Nézze meg, mely oldalakra mutat a leginkább hivatkozás …

Belső linkek a Google Search Console

A több belső linkek egy oldal rendelkezik, annál valószínűbb, hogy belső linkként jelenik meg…

A belső linkek

10. Kézi műveletek

A kézi művelet a Google büntetésének típusa. Ez a 2 leggyakoribb …

Kézi műveletek a Google Search Console

Természetellenes linkek az Ön webhelyére – ha felvette a link-készítőt, és egy csomó spam-linket épített fel, akkor ez valószínűleg az oka. Hagyja abba ezt a pillanatot, és menjen át a webhelyére mutató összes linken (8. lépés), és próbálja meg eltávolítani őket a webmesterekkel való kapcsolatfelvétel vagy a visszautasító eszköz használatával..

Vékony tartalom, kevés vagy hozzáadott érték nélkül – azt jelenti, hogy fel kell töltenie a tartalmat. A rövid, nem hasznos és másolatú tartalmak mind nagyok a SEO-ban. Figyelem, mennyi ideig tart ez az oktatóprogram? Ez az oka annak, hogy egyes cikkeim napi 150 látogatóval többet érkeznek. Menjen át a tartalmakon (mind az oldalak, mind a hozzászólások), és készítse el őket. Emlékszem, mikor 2 szilárd napot töltöttem, hogy felújítsam a készülékemet Élesztő bemutató és napi 10 látogatóról 100 látogatóra / napra nőtt (igen, igaz történet).

További információ a Matt Cutts kézi műveletekkel kapcsolatos büntetéséről…

11. Nemzetközi célzás

Célozza webhelyét egy adott országba. Ez NEM zárja ki teljesen az összes többi országból (ez csak jel). Ha Ön nemzetközi, akkor ezt a lehetőséget ki kell hagyni.

Nemzetközi célzási Google Search Console

12. Mobil használhatóság

Ha valaha is használta A Google mobil tesztelő eszköz ez ugyanazt teszi, csak azt mutatja, hogy a mobil hibák az ENTIRE webhelyen találhatók. Csak azért, mert egy mobilra reagáló WordPress témát használ, még nem jelenti azt, hogy nem lehetnek hibái! Íme hogyan javíthatja a mobil hibákat.

A Mobil használhatóság hibákat okoz a Google Search Console-ban

De ideális esetben ezt az üzenetet látná …

Mobil kiadások - Google Webmestereszközök

13. Index állapota

Megmutatja, hogy a Google hány oldalt indexel. Ügyeljen arra, hogy válassza a speciális opció és engedélyezze a „robotok által blokkolt” és az „eltávolított” lehetőségeket a blokkolt erőforrások és az eltávolított URL-ek megtekintéséhez.

Index állapota

Mit kell vigyázni

 • A grafikonnak folyamatosan növekednie kell, ami azt jelenti, hogy folyamatosan új tartalmat ad hozzá webhelyéhez, amelyet a Google indexelhet
 • A hirtelen cseppeket ki kell vizsgálni, és ez azt jelenti, hogy a szerver le van töltve vagy túlterhelt (ebben az esetben frissítse a tárhelyet, vagy csökkentse a CPU-fogyasztást)
 • A hirtelen tüskék okait ismétlődő tartalom vagy akár csapkodások okozhatják

14. Blokkolt erőforrások

Megmutatja, hogy a robots.txt megakadályozza-e a Google-t bizonyos erőforrások feltérképezésében. Ezenkívül útmutatást nyújt a feloldás folyamatában, azonban érdemes blokkolni néhány erőforrást, ha nem akarja, hogy a Google feltérképezze azokat. Csak azoknak az erőforrásoknak a blokkolását szabadíthatja fel, amelyeknek a fájlja a robots.texthez tartozik, amelyek birtokában vannak, vagy hozzáférhet hozzájuk (mivel ezt fel kell szerkeszteni a feloldáshoz). Ellenkező esetben kapcsolatba kell lépnie az erőforrás tulajdonosával, és meg kell vizsgálnia, hogy szerkesztik-e az Ön számára a robots.txt fájlt.

Blokkolt URL-ek

Miután megtalálta a blokkolt erőforrás akkor a Fetch és a Render használatával tekintheti meg az oldalt Google-ként, és eldöntheti, hogy ez befolyásolja-e az Ön SEO-ját. Ha úgy dönt, hogy meg akarja változtatni, akkor ellenőriznie kell a gazdagépet, majd a blokkolás feloldásához frissítenie kell a robots.txt fájlt. Ne feledje, hogy ha ez egy harmadik féltől származó erőforrás, akkor vegye fel a kapcsolatot az erőforrás tulajdonosával, és kérje meg őket az Ön számára.

Blokkolt erőforrások

15. Eltávolított URL-ek

Az eltávolított URL-ek eszköz ideiglenesen blokkolja az URL-t 90 napra … ha akarod véglegesen blokkolja a Google URL-jét látnod kell ezt a cikket. Csak a saját URL-jét távolíthatja el …

Eltávolított URL-ek

16. Feltérképezési hibák

A feltérképezési hibák a webhely törött oldalain fordulnak elő, és akkor fordulhatnak elő, ha:

 • Megváltozott URL-ek
 • Újratervezte webhelyét
 • Az átirányítások beállítása nem sikerült
 • Törölt tartalom a webhelyről

Ha csak beállította a Search Console-t, akkor legalább egy hétig tarthat az összes feltérképezési hiba kitöltése. Amikor megnézi őket, akkor érdemes végigmennie az összes lapon (asztali, okostelefon, szerverhiba, soft 404, nem található, egyéb). Mindegyiknek különféle URL-je lesz, amelyet átirányításokkal kell rögzíteni …

Search Console feltérképezési hibák

Kattintson mindegyikre, hogy megjelenjen a törött oldal teljes URL-je, amelyet a webhely megfelelő oldalára kell irányítani. Természetesen ehhez időbe telik az összes áttekintése, de biztos lesz abban, hogy az ezekre a régi URL-ekre mutató linkek továbbítják a „linklét” az új oldalakhoz.

Ezek kijavítása alapvetően olyan, mint ingyenes linkek megszerzése a webhelyére.

A Search Console nem található URL-t

A feltérképezés hibáinak átirányítása a megfelelő oldalakra
Használhat egy ingyenes plugint, például Gyors oldal / utáni átirányításYoast SEO Premium, vagy ezt megteheti .htaccess. A módszer, amelyet megmutatok, a Gyors oldal / Feladás átirányítása. Minden URL-t átirányítania kell a webhely új (helyes) oldalára. Igen, mindegyiket meg kell tennie.

 • Telepítse a Gyors oldal / utáni átirányítás beépülő modul
 • Lépjen a Gyors átirányítás → Gyors átirányítás menüpontra
 • Adja meg a törött URL-t a bal oldali oszlopban, és az új helyes URL-t a jobb oldali oszlopban
 • Kattintson az „Új átirányítások hozzáadása” elemre (egyszerre 3 is megteheti)
 • Kattintson a „Megjelölés rögzítve” elemre a Search Console-ban, vagy várjon néhány napot annak frissítéséhez

301 A WordPress átirányítása

Tekintse meg a feltérképezési hibákat közvetlenül a Yoastban
A feltérképezési hibák megtekintéséhez a Yoastban anélkül, hogy be kellene jelentkeznie a Search Console-ba, lépjen a Yoast → SEO → Search Console elemre, majd kattintson a „Get Google Authorization Code” elemre, és kövesse az utasításokat…

yoast-search-console-hitelesítés

Ha befejezte a Yoast hitelesítését a Search Console segítségével, körülbelül egy hét telt el a feltérképezési hibák feltöltése után. De itt láthatja őket a SEO → Search Console alatt.

yoast-search-console-csúszás-hibák

17. Feltérképezési statisztika

Ideális esetben a folyamatos növekedés amint tartalmat ad hozzá a webhelyéhez…

Feltérképezés a Google Search Console statisztikája

Miért esett le a feltérképezésem??

18. Beolvasás Google-ként

Lekérés Google-ként megvizsgálja, hogy a Google hozzáfér-e egy oldalhoz, hogyan teszi azt meg, és bármilyen erőforrást (pl. képeket vagy szkripteket), amelyeket a Googlebot blokkol. Segíthet a feltérképezés problémáinak hibakeresésében, és biztosíthatja, hogy oldalának URL-je elérhető legyen a Googlebot számára. Ez Élesztő bemutató nagy munkát végez a különféle hibák elmagyarázásával, beleértve a hibákat, az elérhetetlenségeket, az átirányításokat és az egyéb hibákat.

Letöltés mint Google

19. Robots.txt tesztelő

Ellenőrizze, hogy nincs-e blokkolva egy URL a Google-tól, és vannak-e hibák. A leggyakoribb hiba a bejárási késleltetés, amely akkor fordulhat elő, ha korlátozta a bejárási sebességet a webhelybeállítások (csak akkor kell megtenni, ha a Googlebot lelassítja a szervert, és CPU / sávszélességet korlátozik a tárhelyfiókban). Ezt a szabályt azonban a Googlebot figyelmen kívül hagyja, így nincs szükség intézkedésre.

Robots.txt tesztelő

20. Webhelytérképek

Így elküldheti Yoast XML webhelytérképét a Google-nak …

 • A Yoast beállításaiban lépjen a SEO → XML webhelytérképek menübe
 • Konfigurálja a webhelytérképet címkék, társult linkek stb. Kizárására (lásd az alábbi képet)
 • Kattintson az XML webhelytérkép gombra
 • Másolja az URL utolsó részét: sitemap_index.xml
 • A Google Search Console-ban menjen a feltérképezéshez → webhelytérképek
 • Kattintson a Webhelytérkép hozzáadása / tesztelése elemre
 • Illessze be az URL-t a Google Search Console-ba
 • Tesztelje és nyújtsa be
 • Kilátás általános webhelytérkép-hibák ha van ilyen
 • Ugyanazt a webhelytérkép-benyújtási eljárást kell használni Bing + Yandex

Íme néhány képernyőkép, ha szüksége van rájuk …

Yoast XML webhelytérkép beállításai

xml-sitemap-poszt-típusok

Élesztő webhelytérkép

Yoast webhelytérkép URL

A Search Console webhelytérképének benyújtása

Honlaptérkép hibák

21. URL-paraméterek

Túl nagy többségével nem lesz problémád URL-paraméterek és látni fogja ezt az üzenetet, de ha a Google más üzenetet jelenít meg, akkor követnie kell az utasításokat. Itt van egy Youtube bemutató a Google Webmesterek által, amely megmutatja, mit kell tennie. Csak legyen nagyon óvatos, mert a nem megfelelő műveletek eredményeként az oldalak már nem jelennek meg a Google keresési eredményeiben.

URL-paraméterek

22. Biztonsági kérdések

Alsó sor … ha problémája van itt, kérdezze meg lépjen kapcsolatba Sucurival ki segíthet ezek kijavításában. De ezt MOST kell megtennie, mivel a biztonsági kérdések veszélyeztethetik a teljes webhelyet és a SEO-t. Gyakran ez azt jelenti, hogy azonosítják a webhelyére felvett rosszindulatú programokat, és törölni kell ezeket a fájlokat.

Biztonsági kérdések keresőpultja

A biztonság megerősítése a WordPress-ben

 • Cserélje ki az általános „Rendszergazda” felhasználónevet
 • Használjon erős jelszót számokkal
 • A bejelentkezéshez használja a 2-tényezős hitelesítést
 • Telepítsen egy plugint, mint például Wordfence, Ithemes, vagy Sucuri
 • Frissítse a WordPress magot, témát és beépülő moduljait
 • Győződjön meg arról, hogy webhelye biztonságos WordPress-tárhelyen van-e (én használom SiteGround)

23. Egyéb források

Search Console források

A PageSpeed ​​Insights segítségével ellenőrizze, ha lassú-e a tárhely
Itt egy remek trükk. Kezelje webhelyét Google PageSpeed ​​Insights és ellenőrizze, hogy van-e csökkentheti a szerver válaszidejét szerepel a jelentésben. Ha igen, ez azt jelenti, hogy a szerver (tárhely) lassú. Sokat láthatsz a Bluehost, Godaddy, HostGator és más alacsonyabb színvonalú házigazdákkal …

Lassú WordPress tárhely Bluehost

Ha azt látja, hogy ezt a jelentésben javítani szeretné, akkor vagy frissítenie kell a tárhelyet, vagy pedig egy gyorsabb hostra kell váltania, mint például SiteGround akit több Facebook közvélemény-kutatás során az első helyezettnek ítéltek meg …

2017-WordPress tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)Web-Host-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)A legjobb tárhely-szolgáltató-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)Legjobban menedzselt-WordPress tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)A legjobb megosztott tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)2016-WordPress tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)Best-WooCommerce tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)Közös tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)Sikerült-WordPress tárhely-PollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)Favorite-Hosting-pollTekintse meg a szavazást a Facebookon vagy Teljes szavazás megtekintése (képernyőképe)

Elolvashatod az én teljes SiteGround áttekintés ha szeretne tudni róluk, de a webhelyem betöltődik <1s a GTmetrixben, <1s Pingdom-ban, Nekem van 100% uptimes, és meg is lesznek vándorol ingyen.

24. Webhelybeállítások

Webhelybeállítások Vannak a sebességváltó opció a Search Console irányítópultjának jobb felső sarkában …

A Search Console fő beállításai

Preferált domain – előnyben részesíti, hogy felveszi-e a www-t a domainjébe (a SEO számára nincs „helyes” módszer). A webhelybeállításokban kiválasztottnak azonosnak kell lennie a WordPress programban (Beállítások → Általános → WordPress-cím + Helyi cím). Kerülném ennek megváltoztatását, ha már van létrehozott domainje, mivel ez megváltoztatja az összes linket a webhelyén.

WordPress WWW Nem WWW

Feltérképezés sebessége – erre a leggyakoribb módszer, ha webhelye folyamatosan csökken a hostfiók kapacitása, sávszélessége vagy CPU korlátozása miatt. Ez azt jelenti, hogy a fogadási terv nem tartalmaz elegendő erőforrást a webhely futtatásához, vagy ezeket csökkentenie kell (pl. Törölve a sok erőforrást igénylő plugineket, vagy engedélyezve A WordPress szívverésének vezérlése), vagy frissítse a tárhelyét. A bejárási sebesség korlátozása azt jelenti, hogy a Googlebot nem feltérképezi a webhelyet olyan gyorsan, ami elősegíti az elhasznált szerver erőforrások csökkentését. Ez az egyetlen alkalom, amikor ezt meg kell tennie.

A szolgáltatás átmenetileg szünetel

25. Címváltozás

Ha valaha úgy döntött, hogy megváltoztatja a domainneveket, ez segít a rangsor fenntartásában…

A Címkeresési konzol módosítása

26. Google Analytics tulajdon

Engedélyezése a Google Analytics tulajdon lehetővé teszi, hogy a Search Console adatait megtekinthesse a Google Analytics jelentéseiben. Csak válassza ki az elemzési webtulajdont, és mentse el a módosításokat …

Google Analytics tulajdon

Jelentkezzen be a Google Analyticsbe, és lépjen a Beszerzés → Search Console menübe …

A Google Analytics Search Console integrációja

Itt található a „céloldalak” irányítópult, amely hasonló adatokat mutat, mint a Google Search Console adatai keresési elemzés, csak te is összehasonlíthatsz még több mutatót a Google Analytics segítségével …

Céloldalak Google Analytics

Segítség a hibák javításához a Search Console-ban

A Pronaya egy WordPress fejlesztő, akit találtam freelancer.com akikkel több mint 5 éve dolgozom. Segített nekem (és az ügyfeleknek) a Google Search Console gyakorlatilag mindent (mobil, biztonság, www, webhelytérképek, feltérképezési hibák) kapcsolatos hibák javításában. Ha kérdése van a dolgok SEO oldaláról, kommentárt fűzhet nekem, örömmel segíthetek, de ha segítségre van szüksége a hibák kijavításában, Pronaya az ember erre. 40 dollár óránként, e-mail címe pedig [email protected]. Ön is csatlakozhat a szabadúszóhoz és kereshet a profiljában (felhasználónév bdkamol).

BDkamol-Speed ​​Optimizer

Van kérdése? Kell segítség? Dobj nekem egy sort!

Nézd meg a A Search Console súgójában ha még nem tette meg – rengeteg dokumentációt és hibaelhárítási cikket találnak e témák mindegyikéről. Vagy hagyjon nekem egy megjegyzést az alábbiak szerint, mert örülök, hogy segíthetek mindenkit, aki időt vesz igénybe, hogy olvassa el ezeket a dolgokat.

Ha ezt hasznosnak találta, akkor mindig megbecsüljük a részvényt 🙂

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector