Conectarea și optimizarea site-ului dvs. WordPress cu Consola de căutare Google (cu ajutor din pluginul SEO al Yoast)

Consola de căutare Google Yoast WordPress SEO


Gata cu optimizarea site-ului dvs. WordPress cu Google Search Console și Yoast?

Pașii 1, 5, 6 și 20 au legătură cu pluginul SEO al Yoast, așa că vă sugerez să îl utilizați, dar nu este obligatoriu dacă utilizați un alt plugin SEO (ajută totuși). Dacă nu ați confirmat încă site-ul dvs. cu Search Console poate dura câteva zile pentru ca unele date să fie populate, adesea câteva săptămâni dacă doriți să utilizați eficient unele dintre aceste instrumente (de exemplu, erori de crawl și analize de căutare). Dar puteți totuși să vă optimizați site-ul în multe feluri, indiferent dacă ați configurat acest lucru.

*Articolele Asterisk implică Yoast

1. Verificare*
2. Date structurate
3. Carti bogate
4. Highlighter de date
5. Îmbunătățiri HTML*
6. Pagini mobile accelerate*
7. Google Analytics
8. Linkuri către site-ul dvs.
9. Legături interne
10. Acțiuni manuale
11. Direcționarea internațională
12. Utilizabilitate mobilă
13. Starea indexului
14. Resurse blocate
15. Adrese URL eliminate
16. Erori de rasucire
17. Statistici de rampă
18. Preluare ca Google
19. Robots.txt Tester
20. sitemapuri*
21. Parametri URL
22. Probleme de securitate
23. Alte resurse
24. Setări site
25. Schimbare de adresa
26. Proprietatea Google AnalyticsGoogle Search Console

1. Verificarea

 • Înregistrează-te pentru Google Search Console și ajunge la procesul de verificare
 • Utilizați opțiunea de verificare a etichetelor HTML
 • Copiați codul
 • Inserați codul în Yoast (SEO → General → Instrumente pentru webmasteri)
 • Ștergeți totul în afara ofertelor (inclusiv ofertele)
 • Salvați modificările în Yoast
 • Dați clic pe „verificați” în Google Search Console
 • Durează câteva zile pentru ca unele date să fie populate în Search Console
 • Se poate utiliza același proces de verificare a etichetelor HTML Bing + Yandex

Etichetă HTML Verificarea consolei de căutare Google

Verificarea consolei de căutare Google Yoast

Dacă nu utilizați Yoast, au o mulțime de metode alternative pentru a vă verifica site-ul.

2. Date structurate

Cea mai comună formă de date structurate sunt snippeturi îmbogățite care adaugă „informații suplimentare” la fragmentele dvs. sub formă de stele de recenzie, informații despre rețete, informații despre eveniment și altele tipuri de date. Iată un Galerie prezentând câteva tipuri diferite de fragmente și cărți bogate.

Stele structurate de revizuire a datelor

Plugin-uri populare pentru fragmente bogate:

Verificarea erorilor
Când ați terminat adăugarea de fragmente bogate în conținut, puteți utiliza funcția secțiunea de date structurate din Google Search Console pentru a ține evidența paginilor pe care le marcați, pentru a verifica erorile și pentru a vedea evaluările. Puteți utiliza, de asemenea Instrumentul de date structurat Google pentru a testa o singură pagină, dar acest lucru arată toate pagini …

Date structurate în Google Search Console

3. Carduri bogate

Cărți bogate sunt o formă actualizată de fragmente bogate. Ei sunt afișare de la stânga la dreapta pentru carusel și poate fi făcută doar cu rețete și filme în rezultatele căutării mobile în engleza din SUA. Nu cred că există plugin-uri WordPress care acceptă carduri bogate, deoarece acestea sunt relativ noi, deci trebuie să urmați marcajul de la Galerie, dar sper că un plugin va apărea în curând.

Carduri mobile bogate

4. Highlighter de date

Evidențiator de date este un alternativă la utilizarea unui plugin de fragment bogat. Este un instrument „punct și clic” pe care îl puteți utiliza pentru a evidenția titlurile paginii, datele și alte câmpuri necesare pentru a afișa fragmente bogate în rezultatele căutării. După ce faceți acest lucru cu câteva pagini sau postări, Google va aplica aceste tipare pe întregul site … deci trebuie să faceți acest lucru doar cu câteva bucăți de conținut.

5. Îmbunătățirile HTML

Vă spune dacă fragmentele dvs. (Titluri SEO + meta descrieri) sunt prea scurte, lungi sau conțin duplicate. În Yoast există „bara de progres” care ar trebui să devină portocaliu (rău) sau verde (bun) în funcție de lungime, atât timp cât îi scrii suficient de mult pentru a fi verde, ar trebui să fii bine. Dacă nu ați fost, Îmbunătățiri HTML vă va spune ce pagini trebuie rezolvate.

Îmbunătățiri HTML

Pentru a preveni erorile în viitor, asigurați-vă că „bara de progres pe lungime” din Yoast este verde …

Editorul fragmentului Yoast

Utilizați Bulk Editor pentru a rezolva acestea
Puteți edita în mare măsură titlurile SEO + meta descrierile din Yoast sub SEO → Instrumente → Editor Bulk. Rețineți că editorul cel mai mare nu are „bara de progres pe lungime” sau să vă arate cuvântul cheie de focalizare a paginii, cum ar fi analiza conținutului …, dar va trebui să încorporați ambele.

Bulk Editor Yoast

6. Pagini mobile accelerate

Pagini AMP sunt un proiect Google care face ca paginile dvs. mobile să se încarce mai rapid în timp ce adăugați ștampila AMP în fragmentele dvs. mobile. Plugin AMP adaugă paginile AMP, Adeziv pentru Yoast & Plugin AMP vă permite să faceți personalizări de bază pentru design, deoarece va modifica felul în care arată conținutul dvs. pe mobil. Încercați și dacă nu vă place, puteți șterge întotdeauna pluginurile.

amp pagini

Adăugarea de pagini AMP la WordPress

 • Instalați dispozitivul Plugin AMP de Automattic (adaugă paginile AMP)
 • Instalați dispozitivul Adeziv pentru plugin SEO AMP SEO dacă utilizați Yoast (personalizează designul)
 • Adăugați / amp / la orice pagină de pe site-ul dvs. web pentru a vedea cum arată și pentru a vă asigura că funcționează
 • Accesați Setările → AMP ale Yoast pentru a vă schimba designul și a activa tipurile de postare personalizate
 • Așteptați ca Google să vă recasteleze site-ul și să adauge semnul AMP în rezultatele căutării mobile

Ultimul pas este să verificați Search Console secțiune accelerată de pagini mobile pentru erori …

Consola Google de căutare a paginilor mobile accelerate

7. Google Analytics

Acest lucru vă va face să vă regândiți modul în care măsurați SEO dacă nu l-ați utilizat. Puteți măsura clasamentele (poziția), cuvintele cheie (interogări), CTR (rate de clic) și altele. Puteți face o tonă de referințe încrucișate, dar am enumerat 5 exemple sub care am găsit cele mai utile.

Navigheaza catre analize de căutare și modifică filtrele la ceea ce vezi în fiecare tablou de bord

Filtrul Google Analytics

1. Consultați cuvintele cheie (interogări) pentru care sunteți clasat …

Interogări în Consola de căutare Google

2. Interogări pentru anumite produse, servicii sau subiecte despre care faceți blog. Pur și simplu ajustați filtrul de interogare pentru a include toate întrebările care conțin „SiteGround” (sau orice cuvânt cheie pe care doriți să îl vedeți) …

Filtrul de interogare Google Analytics

3. Interogări utilizate pentru a găsi conținut în Google Images …

Căutare de imagini Google Analytics

4. Aflați ce pagini au un nivel ridicat, dar au un CTR scăzut. Acest lucru poate însemna că trebuie să rescrieți fragmentul (titlu SEO + meta descriere) pentru a fi mai ispititor pentru a face clic, dar uneori, deoarece conținutul dvs. nu este la fel de relevant ca alte rezultate (caz în care nu puteți face prea multe).

Căutare CTR Analytics în raport cu poziția

5. Comparați SEO (clasamente, CTR, clicuri) cu o perioadă de timp anterioară …

Comparație de date

8. Link-uri către site-ul dvs.

Din experiența mea, acesta este cel mai simplu mod de a găsi site-uri de calitate scăzută și irelevante care se leagă de tine, astfel încât să le poți elimina. Rezultă un profil de legătură mai curat și va minimizați riscul unei penalități Google, și chiar vă puteți îmbunătăți clasamentele, în special pe termen lung. Parcurgeți legăturile dvs. și identificați site-urile de calitate scăzută sau irelevante care vă linkează. Acest lucru poate necesita puțină cercetare și judecată pentru a determina care legături sunt „autentice” și care nu. Moz are un articol minunat despre efectuarea unui audit și eliminarea linkurilor dacă vrei să citești acest lucru.

Cine se leagă de cei mai mulți

Dezavantajarea legăturilor rele
După ce aveți lista URL-urilor, contactați webmasterii și cereți-le să o elimine (cu siguranță metoda preferată). Dacă dintr-un anumit motiv nu îl puteți elimina, folosiți butonul instrument de dezavantaj. Chiar dacă nu ați fost lovit de un penalty Matt Cutts recomandă dezavantajarea legăturilor discutabile ca măsură preventivă. Încerc să parcurg legăturile mele o dată pe an pentru a le curăța. Desigur, trebuie să faceți acest lucru numai dacă aveți un site cu dimensiuni decente, cu o cantitate bună de link-uri.

Linkuri dezavantajate

9. Legături interne

Vedeți ce pagini conectați cel mai mult …

Linkuri interne Consola de căutare Google

Cu atât mai mult legături interne o pagină are, cu atât este mai probabil să apară ca un sitelink …

sitelinkuri

10. Acțiuni manuale

A acțiune manuală este tipul penalizării Google. Acestea sunt cele 2 cele mai comune …

Acțiuni manuale Google Search Console

Linkuri nefirești către site-ul dvs. – dacă ați angajat un constructor de legături și au creat o grămadă de link-uri spammy, acesta este probabil motivul. Încetați să faceți acest lucru chiar acum și parcurgeți toate linkurile către site-ul dvs. (pasul 8) și încercați să le eliminați contactând administratorii web sau utilizând instrumentul dezactivare.

Conținut subțire cu valoare mică sau fără valoare adăugată – înseamnă că trebuie să vă îmbunătățiți conținutul. Conținutul scurt, nefolositor și duplicat, nu este mare în SEO. Observați cât este acest tutorial? Acesta este motivul pentru care unele dintre articolele mele primesc peste 150 de vizitatori pe zi. Parcurgeți conținutul dvs. (ambele pagini și postări) și răsuciți-le. Îmi amintesc când am petrecut 2 zile solide, reînnoindu-mi Tutorial Yoast și a trecut de la 10 vizitatori / zi la 100 de vizitatori / zi peste noapte (da, poveste adevărată).

Mai multe informații despre sancțiunile de acțiune manuală de la Matt Cutts …

11. Direcționarea internațională

Direcționați site-ul dvs. web către o anumită țară. Acest lucru NU îl exclude complet din toate celelalte țări (este doar un semnal). Dacă sunteți internațional, ar trebui să lăsați această opțiune marcată.

Consola Google de căutare Google internațională

12. Utilizabilitate mobilă

Dacă ai folosit vreodată Instrumentul de testare mobilă Google acest lucru face același lucru doar că arată erori de mobil pentru site-ul dvs. ENTIRE. Doar pentru că utilizați o temă WordPress care răspunde de mobil nu înseamnă că nu puteți avea erori! Iată cum să remediați erorile de pe mobil.

Erori de utilizare mobilă Consola de căutare Google

În mod ideal, ai vedea acest mesaj …

Probleme mobile - Instrumente Google Webmaster

13. Starea indexului

Afișează câte pagini sunt indexate de Google. Asigurați-vă că selectați optiuni avansate și permiteți „blocați de roboți” și „eliminați” să vadă resursele blocate și adresele URL eliminate.

Starea indexului

Ce să privești

 • Graficul ar trebui să fie o creștere constantă, ceea ce înseamnă că adăugați constant conținut nou pe site-ul dvs. pe care Google îl poate indexa
 • Picăturile bruște ar trebui să fie cercetate și pot însemna că serverul dvs. este încărcat sau supraîncărcat (caz în care ar trebui să vă actualizați găzduirea sau să reduceți consumul de procesor)
 • Vârfurile bruște pot fi cauzate de conținut duplicat sau chiar de hacks

14. Resurse blocate

Vă anunță dacă robotii dvs..txt blochează Google de la târârea anumitor resurse. De asemenea, vă ghidează în procesul de deblocare, cu toate acestea, poate doriți să păstrați anumite resurse blocate dacă nu doriți ca Google să le parcurgă. Puteți debloca doar resursele pe care le găzduiți, le dețineți sau aveți acces la roboții.text al fișierului (deoarece aceasta va trebui modificată pentru a o debloca). În caz contrar, va trebui să contactați proprietarul resursei și să vedeți dacă vor edita robots.txt pentru dvs..

Adrese URL blocate

După ce ați găsit resursă blocată puteți utiliza Fetch și Render pentru a vizualiza pagina ca Google și pentru a decide dacă acest lucru are impact pe SEO. Dacă decideți că doriți să-l schimbați, va trebui să verificați gazda, apoi să actualizați fișierul robots.txt pentru a-l debloca. Nu uitați, dacă este o resursă terță parte, va trebui să contactați proprietarul resursei și să le faceți pentru dumneavoastră.

Resurse blocate

15. URL-uri eliminate

instrument de URL-uri eliminate blochează temporar URL-ul timp de 90 de zile … dacă doriți blocați permanent adresele URL de la Google ar trebui să vezi articolul respectiv. Puteți elimina doar adresele URL deținute …

Adrese URL eliminate

16. Erori de rasucire

Erorile de accesare la crawlere sunt pagini sparte pe site-ul dvs. și se pot întâmpla dacă:

 • Adrese URL modificate
 • Redesignat site-ul dvs.
 • Eroare la configurarea redirecționărilor
 • Conținut șters de pe site-ul dvs.

Dacă configurați doar Search Console, este posibil să dureze cel puțin o săptămână pentru a reîncărca toate erorile de crawl. Când le veți vedea, veți dori să parcurgeți fiecare filă (desktop, smartphone, eroare server, soft 404, care nu a fost găsit, altele). Fiecare va avea URL-uri diferite care vor trebui să fie rezolvate cu redirecționări …

Erori de rasușare a consolei de căutare

Faceți clic pe fiecare pentru a vedea adresa URL completă a paginii stricate, care ar trebui redirecționată către pagina corectă de pe site-ul dvs. Desigur, acest lucru va dura timp pentru a le parcurge pe toate, dar se va asigura că orice link-uri care indică aceste URL-uri vechi își trec „sucul de legături” către noile pagini..

Rezolvarea acestora este practic ca a obține legături gratuite către site-ul dvs..

Adresa URL a consolei de căutare nu a fost găsită

Redirecționați erorile de crawlere către paginile lor adecvate
Puteți utiliza un plugin gratuit de genul Redirecționare rapidă a paginii / postăriiYoast SEO Premium, sau faceți acest lucru prin .htaccess. Metoda pe care vi-o voi arăta este Quick Page / Post Redirect. Doriți să redirecționați fiecare URL către pagina nouă (corectă) de pe site-ul dvs. Da, ar trebui să efectuați fiecare.

 • Instalați dispozitivul Plugin de redirecționare rapidă / pagină
 • Accesați Redirecții rapide → Redirecții rapide
 • Adăugați URL-ul spart în coloana din stânga și noua adresă URL corectă în coloana din dreapta
 • Faceți clic pe „Adăugați redirecții noi” (puteți face 3 simultan)
 • Faceți clic pe „marcați ca fix” în Search Console sau așteptați câteva zile pentru a se actualiza

301 Redirecționați WordPress

Vizualizați erorile de explorare direct în Yoast
Pentru a vedea erorile de crawling din Yoast fără a fi nevoie să vă autentificați în Search Console, accesați Yoast → SEO → Search Console, apoi faceți clic pe „Obțineți codul de autorizare Google” și urmați instrucțiunile…

yoast-search-consola-autentificare

După ce ați finalizat autentificarea Yoast cu Search Console, este posibil să dureze aproximativ 1 săptămână pentru a genera erori de rampă. Însă aici le vedeți sub SEO → Search Console.

yoast-search-consola-crawl-erori

17. Statistici de rampă

În mod ideal, doriți o creștere constantă pe măsură ce adăugați conținut pe site-ul dvs. …

Statistici de accesare Google Consola de căutare

De ce a scăzut rata scăpării mele?

18. Obțineți Google

Preluare ca Google testează dacă Google poate accesa o pagină, modul în care o redă și orice resurse (de exemplu, imagini sau scripturi) care sunt blocate de pe Googlebot. Poate ajuta la depanarea problemelor de crawl și să te asiguri că adresele URL ale paginii tale sunt accesibile pentru Googlebot. Acest Tutorial Yoast face o treabă excelentă de a explica diferitele erori, inclusiv cele care nu sunt fondate, de neatins, redirecționat și altele.

Preluare ca Google

19. Roboti.txt Tester

Verificați dacă o adresă URL este blocată de la Google și dacă există erori. Cea mai frecventă eroare este o întârziere de accesare la crawl care poate apărea dacă ați limitat rata de crawl în dvs. setările site-ului (ar trebui făcută numai dacă Googlebot încetinește serverul dvs. și determină limitarea procesorului / lățimii de bandă în contul dvs. de găzduire). Dar această regulă este ignorată de Googlebot, deci nu este necesară nicio acțiune.

Robots.txt Tester

20. Sitemap-uri

Iată cum puteți trimite site-ul dvs. Yast XML la Google …

 • În setările Yoast accesați SEO → XML Sitemaps
 • Configurați sitemap-ul pentru a exclude etichete, link-uri de afiliere, etc. (vezi fotografia de mai jos)
 • Faceți clic pe butonul XML Sitemap
 • Copiați ultima parte a adresei URL: sitemap_index.xml
 • În Google Search Console, accesați Crawl → sitemapuri
 • Faceți clic pe Adăugare / testare sitemap
 • Lipiți URL-ul în Google Search Console
 • Testează și trimite
 • Vedere erori comune de sitemap dacă ai vreunul
 • Se utilizează același proces de depunere a sitemap-urilor Bing + Yandex

Iată câteva capturi de ecran dacă ai nevoie de ele …

Setări Sitemap XML Yoast

Tipuri de post-xml-sitemap-

Site-ul Yoast

Adresa URL a sitemap-ului

Trimitere sitemap Console de căutare

Erori de sitemap

21. Parametri URL

Marea majoritate dintre voi nu va avea probleme Parametrii URL și va vedea acest mesaj, dar dacă Google arată un alt mesaj, va trebui să urmați instrucțiunile lor. Iată un Tutorial Youtube de Google Webmasters care vă arată ce să faceți. Fiți atenți doar pentru că acțiuni incorecte pot duce la apariția paginilor care nu mai apar în rezultatele căutării Google.

Parametri URL

22. Probleme de securitate

Linia de jos … dacă aveți probleme aici, ar trebui contactati Sucuri cine vă poate ajuta să remediați acestea. Dar ar trebui să faceți acest lucru ACUM, deoarece problemele de securitate pot pune în pericol întregul site web și SEO. Adesea, aceasta înseamnă identificarea de malware care a fost adăugat pe site-ul dvs. și ștergerea acestor fișiere.

Console de căutare a problemelor de securitate

Consolidarea securității în WordPress

 • Schimbați numele de utilizator generic „Admin”
 • Utilizați o parolă puternică cu numere
 • Utilizați autentificarea cu 2 factori pentru autentificare
 • Instalați un plugin ca. Wordfence, iThemes, sau Sucuri
 • Păstrați-vă actualizate nucleul, tema și plugin-urile WordPress
 • Asigurați-vă că site-ul dvs. este pe găzduire sigură WordPress (eu folosesc SiteGround)

23. Alte resurse

Resurse în consola de căutare

Utilizați Inspirații PageSpeed ​​pentru a verifica dacă găzduirea dvs. este lentă
Iată un truc minunat. Rulează site-ul web Google PageSpeed ​​Insights și verificați pentru a vedea dacă reduce timpul de răspuns al serverului este în raportul tău. Dacă da, acest lucru înseamnă că serverul dvs. (hosting) este lent. Vei vedea acest lucru mult cu Bluehost, Godaddy, HostGator și alte gazde de calitate inferioară …

Bluehost lent pentru gazduire WordPress

Dacă vedeți acest lucru în raportul dvs. doriți să îl remediați, va trebui fie să vă actualizați găzduirea, fie să treceți la o gazdă mai rapidă de genul SiteGround care a fost calificată ca gazdă nr. 1 la mai multe sondaje Facebook …

2017-WordPress-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Web-Host-PollVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Cel mai bun-Hosting Provider-Poll-Vezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Cel mai bun-Managed-WordPress-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Cel mai bun-Shared-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)2016-WordPress-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Cel mai bun-WooCommerce-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Shared-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Gestionat-WordPress-Hosting-SondajVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)Favorit-hosting-pollVezi sondaj pe Facebook sau Vezi sondaj complet (captură de ecran)

Îmi poți citi Recenzie completă SiteGround dacă doriți să aflați despre ele, dar site-ul meu se încarcă <1s în GTmetrix, <1s în Pingdom, eu am 100% uptimes, și vor fi chiar vă migrează gratuit.

24. Setări sit

Setări site se află în opțiune cutie de viteze în partea dreaptă sus a tabloului de bord pentru Consola de căutare …

Opțiuni principale ale consolei de căutare

Domeniul preferat – este de preferat dacă doriți să includeți www în domeniul dvs. (nu există o modalitate „corectă” pentru SEO). Orice ai ales în setările site-ului ar trebui să fie identice în WordPress (Setări → General → Adresă WordPress + Adresa site-ului). Aș evita să schimb acest lucru dacă aveți deja un domeniu stabilit, deoarece se modifică TOATE linkurile de pe site-ul dvs..

WordPress WWW Non WWW

Rata de accesare – cea mai obișnuită utilizare pentru aceasta este dacă site-ul dvs. web scade constant datorită limitărilor de capacitate, lățime de bandă sau CPU în contul de găzduire. Aceasta înseamnă că planul dvs. de găzduire nu include suficiente resurse pentru a vă derula site-ul, astfel încât trebuie să le reduceți (de exemplu, prin ștergerea de pluginuri care consumă o mulțime de resurse sau activarea Controlul bătăilor inimii WordPress) sau actualizați găzduirea. Limitarea ratei de accesare vă va spune Googlebot să nu ceară site-ul dvs. atât de rapid, ceea ce ajută la reducerea resurselor serverului pe care le consumă. Este singura dată când ar trebui să faci acest lucru.

Serviciu temporar indisponibil

25. Schimbarea adresei

Dacă ați decis vreodată să schimbați numele de domeniu, acest lucru vă va ajuta la menținerea clasamentului …

Schimbare de consolă de căutare adresă

26. Proprietatea Google Analytics

Activarea dvs. Proprietatea Google Analytics vă permite să vedeți datele Search Console în rapoartele Google Analytics. Trebuie doar să selectați proprietatea web analytics și să salvați modificările …

Proprietatea Google Analytics

Acum conectați-vă la Google Analytics și accesați Acquisition → Search Console …

Integrare în Consola de căutare Google Analytics

Iată tabloul de bord „pagini de destinație” care arată date similare cu Google Search Console analize de căutare, numai tu puteți trece referințe și mai multe valori din Google Analytics …

Pagini de destinație Google Analytics

Obțineți ajutor pentru remedierea erorilor din Consola de căutare

Pronaya este un dezvoltator WordPress pe care l-am găsit freelancer.com cu care lucrez de mai bine de 5 ani. El m-a ajutat (și clienții) să remedieze erorile legate de practic orice în Google Search Console (mobil, securitate, www, sitemap, erori de crawl). Dacă aveți o întrebare cu privire la aspectul SEO, puteți să-mi lăsați un comentariu și mă voi bucura să vă ajut, dar dacă aveți nevoie de ajutor pentru a remedia erorile, Pronaya este omul pentru asta. Are 40 USD / oră și e-mailul său este [email protected]. Puteți de asemenea să vă alăturați freelancerului și să căutați profilul său (nume de utilizator) bdkamol).

BDkamol-Speed ​​Optimizer

Aveți întrebări? Nevoie de ajutor? Da-mi un vers!

Consultați Centrul de ajutor Console de căutare dacă nu ați făcut-o deja – au multe documente și articole de rezolvare a problemelor pentru fiecare din aceste subiecte. Sau doar lasă-mi un comentariu mai jos, deoarece mă bucur să ajut pe oricine își face timp să citească aceste lucruri.

Dacă ați găsit acest lucru util, o cotă este întotdeauna apreciată :)

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map