Forbindelse og optimering af dit WordPress-websted med Google Search Console (med hjælp fra Yoasts SEO-plugin)

Google Search Console Yoast WordPress SEO


Klar til at optimere dit WordPress-sted med Google Search Console og Yoast?

Trin 1, 5, 6 og 20 har at gøre med Yoasts SEO-plugin, så jeg foreslår at du bruger det, men det er ikke obligatorisk, hvis du bruger et andet SEO-plugin (hjælper dog). Hvis du endnu ikke har bekræftet dit websted med Search Console det kan tage flere dage, før nogle data udfyldes, ofte flere uger, hvis du effektivt vil bruge nogle af disse værktøjer (f.eks. gennemsøgningsfejl og søgeanalyse). Men du kan stadig optimere dit websted på mange måder, uanset om du netop konfigurerer dette.

*Stjerneelementer involverer Yoast

1. Verifikation*
2. Strukturerede data
3. Rich Cards
4. Datamarkering
5. HTML-forbedringer*
6. Accelerated Mobile Pages*
7. Søg i Analytics
8. Links til dit websted
9. Interne links
10. Manuel handlinger
11. International målretning
12. Mobil brugervenlighed
13. Indeksstatus
14. Blokerede ressourcer
15. Fjernede webadresser
16. Gennemsøgningsfejl
17. Gennemsøgningsstatistikker
18. Hent som Google
19. Robots.txt Tester
20. Sitemaps*
21. URL-parametre
22. Sikkerhedsspørgsmål
23. Andre ressourcer
24. Webstedsindstillinger
25. Ændring af adresse
26. Google Analytics-ejendomGoogle Search Console

1. Verifikation

 • Tilmeld dig Google Search Console og komme til verificeringsproces
 • Brug HTML Tag-verificeringsindstillingen
 • Kopier koden
 • Indsæt kode i Yoast (SEO → Generelt → Webmasterværktøjer)
 • Slet alt uden for tilbud (inklusive tilbud)
 • Gem ændringer i Yoast
 • Klik på ‘verificer’ i Google Search Console
 • Det vil tage et par dage, før nogle data udfyldes i Search Console
 • Samme HTML Tag-verificeringsproces kan bruges til Bing + Yandex

HTML-tag Google Search Console-verifikation

Yoast Google Search Console-verifikation

Hvis du ikke bruger Yoast, har de masser af alternative metoder til at bekræfte dit websted.

2. Strukturerede data

Den mest almindelige form for strukturerede data er udvidede uddrag som tilføjer “ekstra information” til dine uddrag i form af gennemgangsstjerner, opskriftsinformation, begivenhedsoplysninger og andet datatyper. Her er en galleri viser et par forskellige typer rige uddrag og rige kort.

Strukturerede dataanmeldelsesstjerner

Populære Rich Snippet-plugins:

Kontroller for fejl
Når du er færdig med at tilføje rige uddrag til indhold, kan du bruge struktureret datasektion i Google Search Console for at holde styr på sider, du markerer, kontrollere for fejl og se vurderinger. Du kan også bruge Googles strukturerede dataværktøj for at teste en enkelt side, men dette viser alle sider…

Strukturerede data i Google Search Console

3. Rich Cards

Rich kort er en opdateret form for rige uddrag. De er en venstre til højre karruseldisplay og kan kun udføres med opskrifter og film i amerikanske engelske mobile søgeresultater. Jeg tror ikke, der er nogen WordPress-plugins, der understøtter rige kort, da disse er relativt nye, så du bliver nødt til at følge markeringen fra galleri, men jeg håber, at et plugin snart kommer ud.

Mobile Rich Cards

4. Datamarkering

Datamarkering er en alternativ til at bruge et rigt uddragsplugin. Det er et “peg og klik” -værktøj, du kan bruge til at fremhæve sidetitler, datoer og andre påkrævede felter, der er nødvendige for at vise rige uddrag i søgeresultater. Når du har gjort dette med et par sider eller indlæg, anvender Google disse mønstre på hele dit websted … så du skulle kun behøve at gøre dette med et par stykker indhold.

5. HTML-forbedringer

Fortæller dig, om dine uddrag (SEO titler + metabeskrivelser) er for korte, lange eller indeholder duplikater. I Yoast er der “statuslinje”, der skal blive orange (dårlig) eller grøn (god) afhængigt af længden, så længe du skriver disse længe nok til at være grøn, skal du være i orden. Hvis du ikke har været det HTML forbedringer fortæller dig hvilke sider der skal rettes.

HTML-forbedringer

For at forhindre fejl i fremtiden, skal du sørge for, at din ‘længdefremgangsmåde’ i Yoast er grøn …

Yoast Snippet Editor

Brug Yoasts Bulk Editor til at ordne disse
Du kan bulkredigere dine SEO-titler + metabeskrivelser i Yoast under SEO → Værktøjer → Bulk Editor. Husk, at bulkeditoren ikke har “længdefremgangsmåden” eller viser dig den sides fokusnøgleord som indholdsanalysen … men du bliver stadig nødt til at inkorporere begge.

Bulk Editor Yoast

6. Accelerated Mobile Pages

AMP-sider er et Google-projekt, der får dine mobile sider til at indlæses hurtigere, mens du tilføjer AMP-stempelet til dine mobile uddrag. Det AMP-plugin tilføjer AMP-siderne, Lim til Yoast & AMP-plugin giver dig mulighed for at foretage grundlæggende tilpasninger til designet, da det vil ændre, hvordan dit indhold ser ud på mobil. Prøv det, og hvis du ikke kan lide det, kan du altid slette plugins.

amp-pages

Tilføjelse af AMP-sider til WordPress

 • Installer AMP-plugin af Automattic (tilføjer AMP-siderne)
 • Installer Lim til Yoast SEO AMP-plugin hvis du bruger Yoast (tilpasser designet)
 • Føj / amp / til en hvilken som helst side på dit websted for at se, hvordan det ser ud, og sørg for, at det fungerer
 • Gå til Yoasts indstillinger → AMP for at ændre dit design og aktivere tilpassede indlægstyper
 • Vent på, at Google genvinder dit websted, og tilføj AMP-logget i mobile søgeresultater

Det sidste trin er at kontrollere Search Console’s accelereret sektion for mobile sider for fejl …

Accelerated Mobile Pages Google Search Console

7. Søg i Analytics

Dette vil få dig til at overveje, hvordan du måler SEO, hvis du ikke har brugt det. Du kan måle placeringer (placering), nøgleord (forespørgsler), CTR (klikfrekvens) og mere. Der er masser af krydshenvisninger, du kan gøre, men jeg har opført 5 eksempler nedenfor, som jeg fandt de mest nyttige.

Naviger til søgeanalyse og finjuster filtre til det, du ser i hvert instrumentbræt

Søg i Analytics-filter

1. Se nøgleord (forespørgsler), du rangerer for …

Google Search Console Forespørgsler

2. Forespørgsler om specifikke produkter, tjenester eller emner, du blogger om. Du skal blot justere forespørgselsfilteret så det inkluderer alle forespørgsler, der indeholder “SiteGround” (eller hvilket søgeord du vil se) …

Søg i Analytics-forespørgselsfilter

3. Spørgsmål, der bruges til at finde indhold i Google Billeder …

Søg i Google Image Queries

4. Lær, hvilke sider der rangerer højt, men som har en lav CTR. Dette kan betyde, at du er nødt til at omskrive dit uddrag (SEO-titel + metabeskrivelse) for at være mere lokkende at klikke på, men nogle gange skyldes det, at dit indhold ikke er så relevant som andre resultater (i hvilket tilfælde der er lidt, du kan gøre).

Søg i CTR i Analytics vs position

5. Sammenlign din SEO (placering, CTR, klik) med en tidligere periode …

Dato sammenligning

8. Links til dit websted

Fra min erfaring er dette den nemmeste måde at finde lav kvalitet og irrelevante websteder, der linker til dig, så du kan fjerne dem. Dette resulterer i en renere linkprofil og vil minimere risikoen for Google-straf, og kan endda forbedre dine placeringer især på lang sigt. Gå gennem dine links og identificer websteder med lav kvalitet eller irrelevante sider, der linker til dig. Dette kan kræve lidt undersøgelse og vurdering af, hvordan man bestemmer, hvilke links der er “autentiske”, og hvilke der ikke er. Moz har en fantastisk artikel om udførelse af en linkrevision og fjernelse hvis du vil læse om dette.

Hvem forbinder til dit mest

Afviser dårlige links
Når du har din liste over webadresser, skal du kontakte webmastere og bede dem om at fjerne den (bestemt den foretrukne metode). Hvis du af en eller anden grund ikke kan få det fjernet, skal du bruge afvis værktøj. Selv hvis du ikke er blevet ramt af en straf Matt Cutts anbefaler at afvise tvivlsomme links som en forebyggende foranstaltning. Jeg prøver at gennemgå mine links ca. en gang hvert år for at rydde op i dem. Naturligvis behøver du kun at gøre dette, hvis du har en anstændig størrelse med et godt antal links.

Afvis links

9. Interne links

Se hvilke sider du linker mest til …

Interne links Google Search Console

Jo flere interne links en side har, jo mere sandsynligt vises den som en undersidelink …

Websitelinks

10. Manuelle handlinger

EN manuel handling er typen Google-straf. Dette er de 2 mest almindelige …

Manuelle handlinger Google Search Console

Unaturlige links til dit websted – Hvis du hyrede en linkbuilder og de byggede en masse spammy links, er dette sandsynligvis årsagen. Stop med at gøre dette lige nu og gå gennem alle links til dit websted (trin 8) og prøv at få dem fjernet ved at kontakte webmasterne eller bruge disavow-værktøjet.

Tyndt indhold med lidt eller ingen merværdi – betyder, at du er nødt til at øge dit indhold. Kort, ikke-nyttigt og duplikatindhold er alle store nej til i SEO. Bemærk, hvor lang tid denne tutorial er? Derfor får nogle af mine artikler over 150 besøgende om dagen. Gå gennem dit indhold (både sider og indlæg), og gran det op. Jeg kan huske, da jeg brugte 2 solide dage på at forny min Yoast tutorial og det gik fra 10 besøgende / dag til 100 besøgende / dag natten over (ja, sand historie).

Mere info om manuelle handlingsbøder fra Matt Cutts …

11. International målretning

Målret dit websted mod et specifikt land. Dette udelukker IKKE det helt fra alle andre lande (det er bare et signal). Hvis du er international, skal du lade denne indstilling ikke markeres.

International målretning af Google Search Console

12. Mobil brugervenlighed

Hvis du nogensinde har brugt Googles mobile testværktøj dette gør det samme, kun det viser mobilfejl til dit HELE websted. Bare fordi du bruger et mobilt responsivt WordPress-tema, betyder det ikke, at du ikke kan have fejl! Her er hvordan man løser dine mobilfejl.

Mobil anvendelighed fejl i Google Search Console

Men ideelt set ville du se denne meddelelse …

Mobilproblemer - Google Webmasterværktøjer

13. Indeksstatus

Viser hvor mange sider der indekseres af Google. Sørg for at vælge avanceret mulighed og aktiver “blokeret af robotter” og “fjernet” for at se blokerede ressourcer og fjernede webadresser.

Indeksstatus

Hvad man skal passe på

 • Graf skal være en stabil stigning, hvilket betyder, at du konsekvent tilføjer nyt indhold til dit websted, som Google kan indeksere
 • Pludselige dråber bør undersøges og kan betyde, at din server er nede eller overbelastet (i hvilket tilfælde du skal opgradere din hosting eller reducere CPU-forbrug)
 • Pludselige pigge kan være forårsaget af duplikatindhold eller endda hacks

14. Blokerede ressourcer

Fortæller dig, om din robots.txt blokerer Google for at gennemgå visse ressourcer. Vejled dig også i afblokeringsprocessen, men du vil måske have nogle ressourcer blokeret, hvis du ikke ønsker, at Google skal gennemgå dem. Du kan kun fjerne blokering af ressourcer, du er vært for, ejer eller har adgang til filens robots.text (da dette skal redigeres for at fjerne blokering af det). Ellers bliver du nødt til at kontakte ejeren af ​​ressourcen og se, om de vil redigere robots.txt til dig.

Blokerede webadresser

Når du har fundet blokeret ressource kan du bruge Fetch and Render til at se siden som Google og beslutte, om dette påvirker din SEO. Hvis du beslutter, at du vil ændre den, skal du verificere værten og derefter opdatere robots.txt-filen for at fjerne blokering af den. Husk, hvis det er en tredjepartsressource, skal du kontakte ejeren af ​​ressourcen og få dem til at gøre det for dig.

Blokerede ressourcer

15. Fjernede webadresser

Det fjernet URL-værktøj blokerer URL-adressen midlertidigt i 90 dage … hvis du vil blokerer webadresser fra Google permanent du skal se den artikel. Du kan kun fjerne webadresser, du ejer …

Fjernede webadresser

16. gennemsøgningsfejl

Fejl ved gennemsøgning er ødelagte sider på dit websted og kan ske, hvis du:

 • Ændrede webadresser
 • Omdesignet dit websted
 • Kunne ikke konfigurere omdirigeringer
 • Slet indhold fra dit websted

Hvis du netop konfigurerer Search Console, kan det tage mindst 1 uge at udfylde alle gennemsøgningsfejl. Når du ser dem, vil du gennemgå hver fane (desktop, smartphone, serverfejl, soft 404, ikke fundet, andet). Hver af dem har forskellige webadresser, der skal rettes med omdirigeringer …

Søgning i konsol gennemsøgningsfejl

Klik på hver enkelt for at se den fulde URL på den ødelagte side, som skal omdirigeres til den rigtige side på dit websted. Selvfølgelig vil det tage tid at gennemgå dem alle, men det vil sørge for, at alle links, der peger på disse gamle URL’er, videresender deres “link juice” til dine nye sider.

At reparere disse er dybest set som at få gratis links til dit websted.

Søgningskonsol URL ikke fundet

Omdiriger gennemsøgningsfejl til deres passende sider
Du kan bruge et gratis plugin som Hurtig omdirigering af side / postYoast SEO Premium, eller gør dette igennem .htaccess. Metoden, jeg vil vise dig, er Quick Page / Post Redirect. Du vil omdirigere hver URL til den nye (korrekte) side på dit websted. Ja, du skal gøre HVER.

 • Installer Quick Side / Post omdirigering plugin
 • Gå til Hurtige omdirigeringer → Hurtige omdirigeringer
 • Tilføj den ødelagte URL i venstre kolonne og den nye korrekte URL i højre kolonne
 • Klik på “Tilføj nye omdirigeringer” (kan gøre 3 ad gangen)
 • Klik på “mark som fast” i Search Console, eller vent et par dage på, at det opdateres

301 omdirigere WordPress

Se gennemsøgningsfejl direkte i Yoast
For at se crawlfejl i Yoast uden at skulle logge ind på Search Console, skal du gå til Yoast → SEO → Search Console og derefter klikke på “Hent Google Autorisationskode” og følg instruktionerne …

yoast-search-konsol-autentificering

Når du er færdig med at godkende Yoast med Search Console, kan det tage ca. 1 uge at udfylde gennemsøgningsfejl. Men det er her, du kan se dem under SEO → Search Console.

yoast-search-konsol-crawl-fejl

17. Gennemgangsstatistikker

Du ønsker ideelt set en jævn stigning når du tilføjer indhold til dit websted …

Gennemse statistikker Google Search Console

Hvorfor faldt min gennemgangsrate?

18. Hent som Google

Hent som Google tester om Google har adgang til en side, hvordan den gengives og eventuelle ressourcer (f.eks. billeder eller scripts), der er blokeret fra Googlebot. Det kan hjælpe med at fejlsøge gennemgangsproblemer og sikre, at din sides URL’er er tilgængelige for Googlebot. Det her Yoast tutorial gør et godt stykke arbejde med at forklare de forskellige fejl, inklusive ikke fundne, ikke nås, omdirigeret og andre.

Hent som Google

19. Robots.txt Tester

Kontroller, om en URL er blokeret fra Google, og om der er fejl. Den mest almindelige fejl er en gennemgangsforsinkelse, der kan opstå, hvis du begrænser din gennemsøgningshastighed i din webstedsindstillinger (skal kun ske, hvis Googlebot bremser din server og forårsager CPU / båndbreddebegrænsninger på din hosting-konto). Men denne regel ignoreres af Googlebot, så ingen handling er nødvendig.

Robots.txt Tester

20. Sitemaps

Sådan indsender du dit Yoast XML-sitemap til Google …

 • I Yoasts indstillinger gå til SEO → XML Sitemaps
 • Konfigurer dit sitemap for at ekskludere tags, tilknyttede links osv. (Se foto nedenfor)
 • Klik på knappen XML Sitemap
 • Kopier den sidste del af webadressen: sitemap_index.xml
 • Gå til Google Search Console til gennemsøgning → Sitemaps
 • Klik på Tilføj / test sitemap
 • Indsæt webadressen i Google Search Console
 • Test og indsend
 • Udsigt almindelige sitemap-fejl hvis du har noget
 • Samme indsendelse af sitemap bruges til Bing + Yandex

Her er et par skærmbilleder, hvis du har brug for dem …

Yoast XML Sitemap-indstillinger

xml-sitemap-post-typer

Yoast Sitemap

Yoast-sitemap-URL

Søgningskonsol Sitemap Indsendelse

Fejl i sitemap

21. URL-parametre

Det store flertal af jer har ikke problemer med URL-parametre og ser denne meddelelse, men hvis Google viser en anden meddelelse, skal du følge deres instruktioner. Her er en Youtube tutorial af Google Webmasters, der viser dig, hvad du skal gøre. Vær bare ekstra forsigtig, fordi forkerte handlinger kan resultere i, at sider ikke længere vises i Googles søgeresultater.

URL-parametre

22. Sikkerhedsspørgsmål

Bundlinjen… hvis du har problemer her, skal du kontakt Sucuri der kan hjælpe dig med at løse disse. Men du skal gøre dette NU, da sikkerhedsproblemer kan bringe hele dit websted og SEO i fare. Ofte betyder det at identificere malware, der er føjet til dit websted og slette disse filer.

Sikkerhedsproblemer Search Console

Styrke sikkerhed i WordPress

 • Skift generisk “Admin” brugernavn
 • Brug en stærk adgangskode med tal
 • Brug 2-faktor-godkendelsen til login
 • Installer et plugin som Wordfence, iThemes, eller Sucuri
 • Hold din WordPress-kerne, tema og plugins opdateret
 • Sørg for, at dit websted er på sikkert WordPress-hosting (jeg bruger SiteGround)

23. Andre ressourcer

Ressourcer til søgekonsol

Brug PageSpeed ​​Insights til at kontrollere, om din hosting er langsom
Her er et cool trick. Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights og kontroller, om reducer serverens responstid er i din rapport. Hvis ja, betyder det, at din server (hosting) er langsom. Du vil se dette meget med Bluehost, Godaddy, HostGator og andre værter af lavere kvalitet …

Langsom WordPress Hosting Bluehost

Hvis du ser, at dette i din rapport vil løse det, bliver du enten nødt til at opgradere din hosting eller skifte til en hurtigere vært som SiteGround der blev bedømt som værten nr. 1 i flere Facebook-afstemninger …

2017-WordPress-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Web-Host-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Bedste-Hosting-udbyder-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Bedste-Managed-WordPress-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Bedste-Shared-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)2016-WordPress-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Bedste-WooCommerce-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Shared-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Managed-WordPress-hosting-PollSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)Favorit-Hosting-meningsmålingSe afstemning på Facebook eller Se fuld afstemning (skærmbillede)

Du kan læse min komplet SiteGround-gennemgang hvis du vil lære om dem, men mit websted indlæses <1’er i GTmetrix, <1s i Pingdom, jeg har 100% oppetid, og de er lige migrere dig gratis.

24. Webstedsindstillinger

Webstedsindstillinger er i gearkasse mulighed øverst til højre på dit Search Console-betjeningspanel …

Hovedindstillinger for søgekonsol

Foretrukket domæne – det er en præference, om du vil inkludere www i dit domæne (der er ingen ‘rigtige’ måde til SEO). Uanset hvilken du valgte i webstedsindstillingerne skal være den samme i WordPress (Indstillinger → Generelt → WordPress-adresse + Webstedsadresse). Jeg ville undgå at ændre dette, hvis du allerede har et etableret domæne, da dette ændrer ALLE links på dit websted.

WordPress WWW Ikke WWW

Gennemsøgningshastighed – den mest almindelige anvendelse til dette er, hvis dit websted konstant falder på grund af kapacitet, båndbredde eller CPU-begrænsninger på din hosting-konto. Dette betyder, at din hostingplan ikke inkluderer nok ressourcer til at køre dit websted, så du enten skal reducere disse (f.eks. Ved at slette plugins, der bruger mange ressourcer eller aktivere WordPress hjerteslagskontrol), eller opgrader din hosting. Begrænsning af gennemsøgningsfrekvensen fortæller Googlebot om ikke at gennemgå dit websted så hurtigt, hvilket hjælper med at reducere de serverressourcer, det forbruger. Dette er den eneste gang, du skal gøre dette.

Servicen er midlertidigt ikke tilgængelig

25. Adresseskift

Hvis du nogensinde har besluttet at ændre domænenavne, hjælper dette med at opretholde placeringer …

Ændring af adressesøgningskonsol

26. Google Analytics-ejendom

Aktivering af din Google Analytics-ejendom giver dig mulighed for at se Search Console-data i dine Google Analytics-rapporter. Vælg bare den analytiske webejendom og gem ændringer …

Google Analytics-ejendom

Log nu på Google Analytics og gå til Acquisition → Search Console …

Google Analytics Search Console Integration

Her er “landingssider” -dashboard, der viser lignende data som Google Search Console søgeanalyse, kun du kan krydse henvisning til endnu flere målinger fra Google Analytics …

Landingssider Google Analytics

Få hjælp til at rette fejl i Search Console

Pronaya er en WordPress-udvikler, jeg fandt på freelancer.com som jeg har arbejdet med i over 5 år. Han har hjulpet mig (og klienter) med at rette fejl, der er relateret til stort set alt i Google Search Console (mobil, sikkerhed, www, sitemaps, gennemsøgningsfejl). Hvis du har et spørgsmål om SEO-siden af ​​ting, kan du give mig en kommentar, og jeg er glad for at hjælpe dig, men hvis du har brug for hjælp til faktisk at rette fejl, er Pronaya manden til det. Han er $ 40 / time, og hans e-mail er [email protected]. Du kan også deltage i freelancer og søge i hans profil (brugernavn bdkamol).

BDkamol-Speed-Optimizer

Har du spørgsmål? Brug for hjælp? Kast mig en linje!

Tjek Søgning i konsol Hjælp Hvis du ikke allerede har det – har de masser af dokumenter og fejlfinding artikler om hvert af disse emner. Eller bare lad mig en kommentar nedenfor, da jeg er glad for at hjælpe alle, der tager sig tid til at læse om dette.

Hvis du fandt dette nyttigt, værdsættes en andel altid :)

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map