Povezivanje i optimizacija vaše web lokacije WordPress pomoću Google Search Console (uz pomoć Yoastove SEO dodatke)

03.06.2020
Гоогле Сеарцх Цонсоле 'Povezivanje i optimizacija vaše web lokacije WordPress pomoću Google Search Console (uz pomoć Yoastove SEO dodatke)
0 18 мин.

Google Search Console Yoast WordPress SEO


Spremni ste za optimizaciju stranice s WordPress-om Google Search Console i Yoast?

Koraci 1, 5, 6 i 20 imaju veze sa Yoastinim SEO dodatkom, tako da predlažem da ga koristite, ali nije obavezan ako koristite drugi SEO dodatak (ipak pomaže). Ako svoju web lokaciju još niste potvrdili pomoću Search Console može potrajati nekoliko dana da se neki podaci popune, često nekoliko tjedana ako želite učinkovito koristiti neki od ovih alata (npr. pogreške u pretraživanju i pretraživanju). No i dalje možete optimizirati web mjesto na više načina bez obzira da li ste to postavili.

*Stavke zvjezdice uključuju Yoast

1. Verifikacija*
2. Strukturirani podaci
3. Bogate kartice
4. Označivanje podataka
5. Poboljšanja HTML-a*
6. Ubrzane mobilne stranice*
7. Search Analytics
8. Linkovi na vašu web lokaciju
9. Interne veze
10. Ručne radnje
11. Međunarodno ciljanje
12. Mobilna upotrebljivost
13. Status indeksa
14. Blokirani resursi
15. Uklonjeni su URL-ovi
16. Pogreške pretraživanja
17. Statistika indeksiranja
18. Dohvati kao Google
19. Robots.txt Tester
20. Sitemaps*
21. Parametri URL-a
22. Sigurnosni problemi
23. Ostali resursi
24. Postavke web mjesta
25. Promjena adrese
26. Google Analytics entitetGoogle Search Console

1. Verifikacija

 • Prijaviti se za Google Search Console i doći do postupak provjere
 • Koristite opciju provjere HTML oznake
 • Kopirajte kod
 • Zalijepite kôd u Yoast (SEO → Općenito → Alati za webmastere)
 • Izbriši sve izvan navoda (uključujući citate)
 • Spremite promjene u Yoast
 • Kliknite “potvrdi” u Google Search Console
 • Trebat će nekoliko dana da se neki podaci popune u Search Console
 • Isti postupak provjere HTML oznake može se koristiti za Bing + Yandex

Potvrda HTML oznake Google Search Console

Potvrda Yoast Google Search Console-a

Ako ne upotrebljavate Yoast, oni imaju puno alternativnih metoda za potvrdu vaše web lokacije.

2. Strukturirani podaci

Najčešći su oblik strukturiranih podataka bogati isječci koje dodaju “dodatne informacije” vašim isječcima u obliku zvijezda pregleda, informacija o receptima, informacija o događajima i drugih vrste podataka. Evo galerija prikazujući nekoliko različitih vrsta bogatih isječaka i bogatih kartica.

Zvijezde za strukturirani pregled podataka

Popularni dodaci s bogatim isječkom:

Provjera za pogreške
Kad završite dodavanje bogatih isječaka u sadržaj koji možete koristiti strukturirani podatkovni odjeljak Google Search Console za praćenje stranica koje označavate, provjeravanje pogrešaka i pregled ocjena. Također možete koristiti Googleov strukturirani alat za podatke za testiranje jedne stranice, ali ovo pokazuje svi stranice …

Strukturirani podaci u Google Search Console

3. Bogate kartice

Bogate karte su ažurirani oblik bogatih isječaka. Oni su prikaz karusela s lijeva na desno, a može se raditi samo s receptima i filmovima u rezultatima pretraživanja u SAD-u na engleskom jeziku. Mislim da nema WordPress dodataka koji podržavaju bogate kartice jer su relativno novi, tako da ćete morati slijediti oznake iz galerija, ali nadam se da će dodatak uskoro izaći.

Mobilne bogate kartice

4. Označivanje podataka

Označivanje podataka je alternativa korištenju bogatog isječaka dodatka. To je alat “točka i klik” pomoću kojeg možete označiti naslove stranica, datume i ostala obavezna polja potrebna za prikazivanje bogatih isječaka u rezultatima pretraživanja. Nakon što to učinite s nekoliko stranica ili postova, Google će primijeniti ove obrasce na cijelu vašu web lokaciju … tako da biste to trebali učiniti samo s nekoliko dijelova sadržaja.

5. Poboljšanja HTML-a

Prikazuje vam jesu li vaši isječci (SEO naslovi + meta opisi) prekratki su, dugi ili sadrže duplikate. U Yoasstu postoji “traka napretka” koja bi se trebala okrenuti narančasto (loše) ili zeleno (dobro), ovisno o duljini, sve dok ovo pišete dovoljno dugo da bude zeleno, trebalo bi biti dobro. Ako još niste bili, the HTML poboljšanja reći će vam koje stranice treba popraviti.

Poboljšanja HTML-a

Da biste ubuduće spriječili pogreške, pobrinite se da je ‘traka za napredak u Yoast’ zelena …

Yoast Snippet Editor

Upotrijebite Yoastin Bulk Editor da biste ih popravili
Možete urediti svoje SEO naslove + meta opise u Yoastu pod SEO → Alati → Skupni urednik. Imajte na umu da uređivač skupa nema “traku napretka duljine” ili da vam pokaže ključnu riječ za fokus stranice kao što je analiza sadržaja … ali svejedno ćete morati uključiti i jedno i drugo.

Skupni urednik Yoast

6. Ubrzane mobilne stranice

AMP stranice Googleov je projekt kojim se vaše stranice za mobilne uređaje brže učitavaju, dok na isječke vašeg mobilnog telefona dodavate pečat AMP. AMP dodatak dodaje AMP stranice, Ljepilo za Yoast & AMP dodatak omogućuje vam izradu osnovnih prilagodbi dizajna jer će promijeniti način na koji vaš sadržaj izgleda na mobilnom uređaju. Isprobajte i ako vam se ne sviđa, dodatke uvijek možete izbrisati.

AMP-stranice

Dodavanje AMP stranica u WordPress

 • Instalirajte AMP dodatak Autor Automattic (dodaje AMP stranice)
 • Instalirajte Ljepilo za Yoast SEO AMP dodatak ako koristite Yoast (prilagođava dizajn)
 • Dodajte / pojačalo / na bilo koju stranicu na web mjestu da biste vidjeli kako to izgleda i provjerite da li funkcionira
 • Idite u postavke Yoast → AMP da biste promijenili dizajn i omogućili prilagođene vrste posta
 • Pričekajte da Google ponovo pregleda vaše web mjesto i dodajte znak AMP u rezultate pretraživanja za mobilne uređaje

Posljednji korak je provjera Search Console-a odjeljak ubrzanih mobilnih stranica za pogreške …

Google Search Console za mobilne stranice

7. Pretražite Google Analytics

Tako ćete razmisliti kako mjerite SEO ako ga niste koristili. Možete mjeriti rangiranje (poziciju), ključne riječi (upiti), CTR (klikovi) i više. To možete učiniti, ali nabrojao sam 5 primjera ispod kojih sam smatrao najkorisnijim.

Dođite do pretraživačku analitiku i prilagodite filtre onome što vidite na svakoj nadzornoj ploči

Search Analytics Filter

1. Pogledajte ključne riječi (upite) za koje rangirate…

Upiti Google Search Console

2. Upiti za određene proizvode, usluge ili teme o kojima blogirate. Jednostavno podesite filtar upita tako da uključuje sve upite koji sadrže “SiteGround” (ili bilo koju ključnu riječ koju želite vidjeti) …

Filtriranje upita za Google Analytics

3. Upiti koji se koriste za pronalaženje sadržaja u Google Imagesima …

Pretraži Google slike upite

4. Saznajte koje stranice rangiraju visoko, ali imaju niski CTR. To može značiti da morate ispisati isječak (SEO naslov + meta opis) da biste bili zanimljiviji za klikanje, ali ponekad je to zato što vaš sadržaj nije toliko relevantan kao i ostali rezultati (u tom slučaju malo što možete učiniti).

Pretražite CTR analitike prema položaju

5. Usporedite svoj SEO (poredak, CTR, klikovi) s prethodnim vremenskim razdobljem …

Usporedba datuma

8. Linkovi na vašu web lokaciju

Iz mog iskustva, ovo je najlakši način za pronalaženje niskokvalitetnih i nerelevantnih web lokacija koje se povezuju s vama pa ih možete ukloniti. To rezultira čistijim profilom veze i voljom umanji rizik od Googleove kazne, i čak mogu poboljšati vašu ljestvicu, posebno dugoročno. Prođite kroz svoje veze i identificirajte niskokvalitetne ili nebitne web lokacije koje vas vode. Ovo će možda trebati malo istraživanja i procjene o utvrđivanju koji su linkovi “autentični”, a koji nisu. Moz ima sjajan članak o izvođenju revizije veze i uklanjanju ako želite pročitati o ovome.

Tko vas povezuje s većinom

Prekidanje loših veza
Nakon što imate popis URL-ova, obratite se webmasterima i zatražite da ga uklone (definitivno preferirani način). Ako ga iz nekog razloga ne možete ukloniti, upotrijebite odjaviti alat. Čak i ako vas nije udario penal Matt Cutts preporučuje odbacivanje upitnih veza kao preventivne mjere. Pokušavam jednom godišnje proći kroz moje veze da ih očistim. To trebate učiniti samo ako imate web mjesto pristojne veličine s dobrom količinom veza.

Disavow Linkovi

9. Unutarnje veze

Pogledajte koje stranice najviše povezujete …

Unutarnje veze Google Search Console

Više interne veze stranica ima, veća je vjerojatnost da će se prikazati kao veza na web-lokaciju …

Veze na lokaciju

10. Ručne radnje

ručno djelovanje je vrsta Google kazne. Ovo su 2 najčešća…

Ručna radnja Google Search Console

Neprirodne veze na vašu web lokaciju – ako ste angažirali graditelja veza, a oni su izgradili gomilu neželjenih veza, to je vjerojatno razlog. Prestanite s tim trenutno i prođite sve veze do vaše web stranice (korak 8) i pokušajte ih ukloniti kontaktiranjem webmastera ili korištenjem alata za odbacivanje.

Tanak sadržaj s malo ili bez dodane vrijednosti – znači da trebate nadograditi svoj sadržaj. Kratki, nekorisni i duplicirani sadržaji veliki su značaj, ne postoji u SEO-u. Primijetite kako je dugačak ovaj udžbenik? Zato neki od mojih članaka dnevno dođu preko 150 posjetitelja. Prođite kroz svoje sadržaje (obje stranice i postove) i pojačajte ih. Sjećam se kad sam provela dva solidna dana prenavljajući svoje Yoast udžbenik i kretao se od 10 posjetitelja / dan do 100 posjetitelja / dan preko noći (da, istinita priča).

Više informacija o kaznama ručne akcije od Matt Cutts-a…

11. Međunarodno ciljanje

Ciljajte svoju web lokaciju na određenu zemlju. To NE isključuje u potpunosti iz svih ostalih zemalja (to je samo signal). Ako ste međunarodni čovjek, ovu opciju treba ostaviti bez nadzora.

Google Search Console za međunarodno ciljanje

12. Mobilna upotrebljivost

Ako ste ikada koristili Googleov alat za testiranje mobilnih uređaja to čini isto, samo što prikazuje mobilne pogreške za CIJELU web lokaciju. To što upotrebljavate temu za odgovaranje na mobilni telefon, ne znači da ne možete imati pogreške! Evo kako riješiti svoje mobilne pogreške.

Pogreške mobilne upotrebljivosti Google Search Console

U idealnom slučaju te poruke biste vidjeli …

Problemi s mobilnim uređajima - Google Webmaster Tools

13. Status indeksa

Prikazuje koliko stranica indeksira Google. Obavezno odaberite napredna opcija i omogućite “blokirani od strane robota” i “uklonili” da biste vidjeli blokirane resurse i uklonjene URL-ove.

Status indeksa

Na što treba paziti

 • Grafikon bi trebao biti stalni porast, što znači da stalno dodajete novi sadržaj na svoju web lokaciju koji Google može indeksirati
 • Iznenadne kapi treba istražiti i mogu značiti da je vaš poslužitelj pretrpan ili preopterećen (u tom slučaju trebate nadograditi hosting ili smanjiti potrošnju CPU-a)
 • Iznenadni vrhovi mogu biti uzrokovani dvostrukim sadržajem ili čak hakiranjem

14. Blokirani resursi

Obavještava vas hoće li vaš robots.txt blokirati Google u pretraživanju određenih resursa. Također vas vodi u postupku deblokiranja, no možda ćete htjeti blokirati neke resurse ako ne želite da ih Google indeksira.. Možete deblokirati resurse koje hostirate, posjedujete ili imate pristup datoteci robots.text (jer ćete to trebati urediti kako biste ga deblokirali). Inače ćete se morati obratiti vlasniku resursa i vidjeti hoće li oni urediti robots.txt za vas.

Blokirani URL-ovi

Nakon što ste pronašli blokiran resurs možete koristiti Dohvati i prikaži kako biste stranicu vidjeli kao Google i odlučili utječe li to na vaš SEO. Ako odlučite da ga želite promijeniti, morat ćete potvrditi glavnog računala, a zatim ažurirati datoteku robots.txt da biste je deblokirali. Zapamtite, ako je resurs treće strane, morat ćete se obratiti vlasniku resursa i zatražiti da to učini umjesto vas.

Blokirani resursi

15. Uklonjeni URL-ovi

uklonjen URL adresa privremeno blokira URL na 90 dana … ako želite trajno blokirati URL-ove od Googlea trebali biste vidjeti taj članak. Možete ukloniti samo URL-ove koje posjedujete …

Uklonjeni su URL-ovi

16. Pogreške pretraživanja

Pogreške indeksiranja su slomljene stranice na vašoj web lokaciji i mogu se dogoditi ako:

 • Izmijenjeni URL-ovi
 • Redizajnirali web mjesto
 • Postavljanje preusmjeravanja nije uspjelo
 • Izbrisan je sadržaj s vaše web lokacije

Ako samo postavite Search Console, potrebno je najmanje 1 tjedan da se popune sve pogreške pretraživanja. Kad ih vidite, krenut ćete kroz svaku karticu (radna površina, pametni telefon, pogreška poslužitelja, soft 404, nije pronađen, ostalo). Svaki će imati različite URL-ove koje je potrebno popraviti preusmjeravanjem …

Pogreške pretraživanja i pretraživanja konzole

Kliknite svaki za prikaz punog URL-a slomljene stranice koju treba preusmjeriti na ispravnu stranicu na vašem web mjestu. Naravno da će vam trebati vremena da prođete kroz sve njih, ali osigurat ćete da sve veze koje upućuju na ove stare URL-ove prenose svoj “link sok” na vaše nove stranice.

Popravljanje tih problema je u osnovi poput besplatnih veza do vaše web stranice.

Nije pronađen URL pretraživačke konzole

Preusmjerite pogreške indeksiranja na njihove odgovarajuće stranice
Možete koristiti besplatni dodatak poput Brza stranica / preusmjeravanje postaYoast SEO Premium, ili to učinite kroz .htaccess. Metoda koju ću vam pokazati je Brza preusmjeravanje stranica / objave. Svaki URL želite preusmjeriti na novu (ispravnu) stranicu na vašem web mjestu. Da, trebali biste učiniti svaki.

 • Instalirajte Brzi stranicu / Dodatak za preusmjeravanje
 • Idite na Brze preusmjeravanja → Brze preusmjeravanja
 • Dodajte slomljeni URL u lijevom stupcu i novi ispravan URL u desnom stupcu
 • Kliknite “Dodavanje novih preusmjeravanja” (može se raditi 3 odjednom)
 • Kliknite “označi kao fiksno” u Search Console ili pričekajte nekoliko dana da se ažurira

301 Preusmjeravanje WordPress-a

Pogledajte pogreške indeksiranja izravno u Yoastu
Da biste vidjeli pogreške pretraživanja i pretraživanja u Yoastu, a da se ne morate prijavljivati ​​na Search Console, idite na Yoast → SEO → Search Console, a zatim kliknite na “Dohvati Google Autorizacijski kod” i slijedite upute …

yoast-traži-konzolu provjeru autentičnosti

Kada završite provjeru autentičnosti Yoast-a pomoću Search Console-a, potrebno je oko 1 tjedna da se popune pogreške pri pretraživanju. Ali to bi ih vidjeli pod SEO → Search Console.

yoast-search-konzolne indeksiranja pogreške

17. Statistika indeksiranja

U idealnom slučaju želite stalni porast dok dodajete sadržaj na svoju web lokaciju …

Statistika indeksiranja Google Search Console

Zašto je pao moj indeks puzanja?

18. Dohvati kao Google

Dohvati kao Google testira može li Google pristupiti stranici, načinu na koji je prikazuje i svim resursima (npr. slikama ili skriptama) koji su blokirani od Googlebota. To može pomoći u rješavanju problema s pretraživanjem i provjeri dostupnosti URL-ova stranice Googlebotu. Ovaj Yoast udžbenik čini sjajan posao objašnjavanja različitih pogrešaka, uključujući ne pronalaženje, nedostupnost, preusmjeravanje i druge.

Dohvati kao Google

19. Robots.txt Tester

Provjerite je li Google blokiran URL i postoje li pogreške. Najčešća greška je kašnjenje indeksiranja koje se može dogoditi ako ograničite broj indeksiranja u vašem postavke web mjesta (trebalo bi biti učinjeno samo ako Googlebot usporava vaš poslužitelj i prouzrokuje ograničenja CPU / propusnosti na vašem hosting računu). Ali ovo pravilo ignorira Googlebot, tako da nije potrebno ništa poduzeti.

Robots.txt Tester

20. Sitemapovi

Evo kako poslati svoj Yoast XML Sitemap Googleu…

 • U Yoastovim postavkama idite na SEO → XML Sitemaps
 • Konfigurirajte svoj sitemap tako da izuzima oznake, partnerske veze itd. (Pogledajte fotografiju ispod)
 • Kliknite gumb XML Sitemap
 • Kopirajte posljednji dio URL-a: sitemap_index.xml
 • U Google Search Console idite na indeksiranje → Sitemaps
 • Kliknite Dodaj / testiraj Sitemap
 • Zalijepite URL u Google Search Console
 • Testirajte i pošaljite
 • Pogled uobičajene pogreške u kartanju ako ih imaš
 • Isti postupak prijave web lokacije koristi se za Bing + Yandex

Evo nekoliko snimaka zaslona ako vam trebaju …

Postavke za Sitemap Yoast XML

XML-mapa-post-tipovi

Yoast Sitemap

URL za web-lokaciju Yoast

Predavanje Sitemapa za Search Console

Pogreške web-lokacije

21. Parametri URL-a

Velika većina vas neće imati problema sa sobom Parametri URL-a i vidjet ćete ovu poruku, ali ako Google prikaže drugu poruku, morat ćete slijediti njihove upute. Evo Youtube udžbenik od strane Google Webmastera koji vam pokazuje što učiniti. Budite posebno oprezni jer nepravilne radnje mogu rezultirati da se stranice više ne pojavljuju u Googleovim rezultatima pretraživanja.

Parametri URL-a

22. Sigurnosna pitanja

Dno crta … ako imate problema ovdje bi trebali kontaktirajte Sucuri tko vam može pomoći popraviti ih. Ali to biste trebali učiniti ODMAH, jer sigurnosni problemi mogu ugroziti cijelu web stranicu i SEO. Često to znači prepoznavanje zlonamjernog softvera koji je dodan na vašu web lokaciju i brisanje tih datoteka.

Search Console za sigurnosna pitanja

Jačanje sigurnosti u WordPressu

 • Promijenite općenito korisničko ime “Administrator”
 • Koristite snažnu lozinku s brojevima
 • Za prijavu koristite dvofaktornu provjeru autentičnosti
 • Instalirajte dodatak poput Wordfence, iThemes, ili Sucuri
 • Redovno ažurirajte jezgru, temu i dodatke za WordPress
 • Provjerite je li vaša web lokacija na sigurnom WordPress hostingu (koristim SiteGround)

23. Ostali resursi

Resursi pretraživačke konzole

Upotrijebite PageSpeed ​​Insight za provjeru je li vaš hosting spor
Evo zgodnog trika. Pokrenite svoju web stranicu Uvid u Google PageSpeed ​​Speed i provjerite da li smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. Ako je odgovor da, to znači da je vaš poslužitelj (hosting) spor. To ćete vidjeti mnogo uz Bluehost, Godaddy, HostGator i ostale domaćine niže kvalitete …

Spor WordPress hosting Bluehost

Ako ovo vidite u svom izvješću, želite to popraviti, morat ćete nadograditi hosting ili prebaciti se na brži host poput SiteGround koji je ocijenjen kao domaćin 1 na više Facebook anketa …

2017-WordPress-hosting-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Web-Host-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Najbolja-hosting-Provider-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Najbolje Managed-WordPress-hosting-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Najbolje zajedničke hosting-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)2016-WordPress-hosting-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Najbolje WooCommerce-hosting-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Zajednički-hosting-anketuPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Upravlja-WordPress-hosting-AnketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)Omiljeni-hosting-anketaPogledajte anketu na Facebooku ili Pogledajte cijelu anketu (snimka zaslona)

Možete pročitati moju cjeloviti pregled SiteGround ako želite učiti o njima, ali moja se web lokacija učitava <1 u GTmetrixu, <1s u Pingdomu, imam 100% produženja, i oni će čak migriraju vas besplatno.

24. Postavke web mjesta

Postavke web mjesta nalaze se u opcija mjenjača u gornjem desnom uglu nadzorne ploče Search Console …

Glavne mogućnosti pretraživačke konzole

Preferirana domena – prednost je da li želite uključiti www u svoju domenu (ne postoji „pravi“ način za SEO). Bez obzira što ste odabrali u postavkama web mjesta, isti bi trebao biti isti u WordPressu (Postavke → Općenito → WordPress Adresa + Adresa web lokacije). Izbjegavao bih to promijeniti ako već imate uspostavljenu domenu jer se time mijenjaju SVE veze na vašoj web lokaciji.

WordPress WWW Non WWW

Stopa indeksiranja – za to se najčešće koristi ako vaša web stranica stalno pada putem ograničenja kapaciteta, propusnosti ili CPU-a na vašem hosting računu. To znači da vaš hosting plan ne sadrži dovoljno resursa za pokretanje vaše web lokacije, pa ćete ih ili morati smanjiti (npr. Brisanjem dodataka koji troše puno resursa ili omogućavanjem WordPress kontrola otkucaja srca) ili nadogradite hosting. Ograničavanje stope indeksiranja navest će Googlebot da ne pretraži tako brzo indeksiranje vaše web stranice što pomaže smanjiti resurse poslužitelja koje troši. Ovo je jedini put da to učinite.

Usluga je privremeno nedostupna

25. Promjena adrese

Ako ste ikada odlučili promijeniti imena domena, to će vam pomoći u održavanju ljestvice…

Promjena adresne konzole za pretraživanje

26. Google Analytics entitet

Omogućavanje vašeg Entitet Google Analytics omogućuje vam prikaz podataka Search Console u izvješćima Google Analytics. Samo odaberite web entitet analitike i spremite promjene …

Google Analytics entitet

Sada se prijavite na Google Analytics i idite na Akviziciju → Search Console …

Integracija pretraživačke konzole Google Analytics

Ovdje je nadzorna ploča “odredišnih stranica” koja prikazuje slične podatke kao Google Search Console pretraživačku analitiku, samo što možete prebaciti još više mjernih podataka s usluge Google Analytics …

Odredišne ​​stranice Google Analytics

Pomoć potražite pomoć u pretraživačkoj konzoli

Pronaya je WordPress programer koji sam pronašao freelancer.com s kojim surađujem više od 5 godina. Pomogao mi je (i klijentima) ispraviti pogreške povezane s gotovo svim Google Search Console-om (mobilni, sigurnosni, www, sitemaps, pogreške u indeksu). Ako imate pitanja o SEO stvarima, možete mi ostaviti komentar i rado ću vam pomoći, ali ako vam je potrebna pomoć u ispravljanju pogrešaka, Pronaya je čovjek za to. Ima $ 40 na sat i e-mail mu je [email protected]. Također se možete pridružiti freelanceru i pretraživati ​​njegov profil (korisničko ime) bdkamol).

BDkamol-Speed-optimizaciju

Imate pitanja? Trebate pomoć? Spusti mi liniju!

Pogledajte Centar za pomoć pretraživačke konzole ako već niste – oni imaju mnoštvo dokumentacije i članaka za rješavanje problema o svakoj od tih tema. Ili mi jednostavno ostavite komentar u nastavku jer rado pomažem svima koji odvoje vrijeme da pročitaju ove stvari.

Ako vam je ovo korisno, udio se uvijek cijeni 🙂

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector