Uw WordPress-website verbinden en optimaliseren met Google Search Console (met hulp van Yoast’s SEO-plug-in)

Google Search Console Yoast WordPress SEO


Klaar om uw WordPress-site mee te optimaliseren Google Search Console en Yoast?

Stappen 1, 5, 6 en 20 hebben te maken met de SEO-plug-in van Yoast, dus ik raad aan deze te gebruiken, maar het is niet verplicht als je een andere SEO-plug-in gebruikt (helpt wel). Als u uw site nog niet heeft geverifieerd bij Search Console het kan enkele dagen duren voordat sommige gegevens zijn ingevuld, vaak enkele weken als u sommige van deze tools effectief wilt gebruiken (bijv. crawlfouten en zoekanalyses). Maar u kunt uw site nog steeds op veel manieren optimaliseren, ongeacht of u dit gewoon instelt.

*Asterisk-items hebben betrekking op Yoast

1. Verificatie*
2. Gestructureerde gegevens
3. Rijke kaarten
4. Data markeerstift
5. HTML-verbeteringen*
6. Versnelde mobiele pagina’s*
7. Zoek Analytics
8. Links naar uw site
9. Interne links
10. Handmatige acties
11. Internationale targeting
12. Mobiele bruikbaarheid
13. Indexstatus
14. Geblokkeerde bronnen
15. URL’s verwijderd
16. Crawlfouten
17. Crawlstatistieken
18. Fetchen als Google
19. Robots.txt Tester
20. Sitemaps*
21. URL-parameters
22. Veiligheidsproblemen
23. Andere bronnen
24. Site-instellingen
25. Adreswijziging
26. Google Analytics PropertyGoogle Search Console

1. Verificatie

 • Meld je aan voor Google Search Console en ga naar de Verificatie proces
 • Gebruik de verificatieoptie HTML-tag
 • Kopieer de code
 • Plak code in Yoast (SEO → Algemeen → Webmasterhulpprogramma’s)
 • Verwijder alles buiten de citaten (inclusief de citaten)
 • Sla wijzigingen op in Yoast
 • Klik op ‘verifiëren’ in Google Search Console
 • Het duurt enkele dagen voordat sommige gegevens zijn ingevuld in Search Console
 • Hetzelfde HTML-tagverificatieproces kan worden gebruikt voor Bing + Yandex

HTML-tag Google Search Console-verificatie

Yoast Google Search Console-verificatie

Als je Yoast niet gebruikt, hebben ze tal van alternatieve methoden om je site te verifiëren.

2. Gestructureerde gegevens

De meest voorkomende vorm van gestructureerde data zijn rich snippets die ‘extra informatie’ aan uw fragmenten toevoegen in de vorm van recensie-sterren, receptinformatie, evenementinformatie en andere gegevenstypen. Hier is een galerij met een paar verschillende soorten rich snippets en rich cards.

Gestructureerde data review sterren

Populaire Rich Snippet-plug-ins:

Controleren op fouten
Wanneer u klaar bent met het toevoegen van rich snippets aan inhoud, kunt u de gebruiken gestructureerde gegevenssectie van Google Search Console om bij te houden welke pagina’s u heeft gemarkeerd, op fouten te controleren en beoordelingen te bekijken. Je kan ook gebruiken Google’s tool voor gestructureerde gegevens om een ​​enkele pagina te testen, maar dit is te zien allemaal Pagina’s…

Gestructureerde gegevens in Google Search Console

3. Rijke kaarten

Rijke kaarten zijn een bijgewerkte vorm van rich snippets. Ze zijn een carrouselweergave van links naar rechts en kan alleen worden gedaan met recepten en films in mobiele zoekresultaten van het Amerikaans-Engels. Ik denk niet dat er WordPress-plug-ins zijn die rijke kaarten ondersteunen, aangezien deze relatief nieuw zijn, dus je zou de opmaak moeten volgen van de galerij, maar ik hoop dat er binnenkort een plug-in uitkomt.

Mobiele rijke kaarten

4. Gegevensmarkeerstift

Data markeerstift is een alternatief voor het gebruik van een rich snippet-plug-in. Het is een ‘aanwijzen en klikken’-tool die u kunt gebruiken om paginatitels, datums en andere verplichte velden te markeren die nodig zijn om rich snippets in zoekresultaten weer te geven. Zodra u dit met een paar pagina’s of berichten doet, past Google deze patronen toe op uw hele site … dus u hoeft dit slechts met een paar stukjes inhoud te doen.

5. HTML-verbeteringen

Vertelt je of je fragmenten (SEO-titels + metabeschrijvingen) zijn te kort, lang of bevatten duplicaten. In Yoast is er een ‘voortgangsbalk’ die oranje (slecht) of groen (goed) moet worden, afhankelijk van de lengte, dus als je deze lang genoeg schrijft om groen te zijn, komt alles goed. Als je niet bent geweest, de HTML-verbeteringen zal u vertellen welke pagina’s moeten worden gerepareerd.

HTML-verbeteringen

Om fouten in de toekomst te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je ‘lengte voortgangsbalk’ in Yoast groen is …

Yoast Snippet Editor

Gebruik Yoast’s Bulk Editor om deze op te lossen
U kunt uw SEO-titels + metabeschrijvingen in bulk bewerken in Yoast onder SEO → Tools → Bulk-editor. Houd er rekening mee dat de bulkeditor niet de ‘voortgangsbalk voor lengte’ heeft of u het focuszoekwoord van die pagina laat zien, zoals de inhoudsanalyse … maar u moet nog steeds beide opnemen.

Bulkeditor Yoast

6. Versnelde mobiele pagina’s

AMP-pagina’s zijn een Google-project waarmee uw mobiele pagina’s sneller worden geladen terwijl u de AMP-stempel aan uw mobiele fragmenten toevoegt. De AMP-plug-in voegt de AMP-pagina’s toe, de Lijm voor Yoast & AMP-plug-in kunt u basisaanpassingen aan het ontwerp maken, omdat dit de manier verandert waarop uw inhoud er op mobiel uitziet. Probeer het uit en als je het niet leuk vindt, kun je de plug-ins altijd verwijderen.

amp-pagina's

AMP-pagina’s toevoegen aan WordPress

 • Installeer de AMP-plug-in door Automattic (voegt de AMP-pagina’s toe)
 • Installeer de Lijm voor Yoast SEO AMP-plug-in bij gebruik van Yoast (past het ontwerp aan)
 • Voeg / amp / toe aan elke pagina op uw website om te zien hoe het eruit ziet en zorg ervoor dat het werkt
 • Ga naar Yoast’s Instellingen → AMP om je ontwerp te wijzigen en aangepaste berichttypen in te schakelen
 • Wacht tot Google uw site opnieuw crawlt en voeg het AMP-teken toe aan mobiele zoekresultaten

De laatste stap is het controleren van Search Console’s sectie versnelde mobiele pagina’s voor fouten …

Versnelde mobiele pagina's Google Search Console

7. Zoekanalyse

Dit zal je doen heroverwegen hoe je SEO meet als je het niet hebt gebruikt. U kunt ranglijsten (positie), trefwoorden (zoekopdrachten), CTR (klikfrequenties) en meer. Er is een heleboel kruisverwijzingen die u kunt doen, maar ik heb hieronder 5 voorbeelden genoemd die ik het nuttigst vond.

Navigeren naar zoekanalyse en pas de filters aan naar wat u in elk dashboard ziet

Zoekanalysefilter

1. Zie trefwoorden (zoekopdrachten) waarvoor u rangschikt…

Google Search Console-zoekopdrachten

2. Vragen over specifieke producten, services of onderwerpen waarover u blogt. Pas gewoon het queryfilter aan zodat het alle zoekopdrachten bevat die “SiteGround” bevatten (of welk trefwoord u ook wilt zien) …

Zoekfilter voor Analytics-zoekopdrachten

3. Zoekopdrachten die worden gebruikt om inhoud te vinden in Google Afbeeldingen …

Zoek Analytics Google Image Queries

4. Ontdek welke pagina’s hoog scoren, maar een lage CTR hebben. Dit kan betekenen dat u uw fragment (SEO-titel + metabeschrijving) moet herschrijven om aantrekkelijker te zijn om op te klikken, maar soms is het omdat uw inhoud niet zo relevant is als andere resultaten (in dat geval kunt u weinig doen).

CTR van zoekanalyse versus positie

5. Vergelijk uw SEO (rankings, CTR, klikken) met een vorige tijdsperiode …

Datumvergelijking

8. Links naar uw site

Uit mijn ervaring is dit de gemakkelijkste manier om sites van lage kwaliteit en irrelevant te vinden die naar u linken, zodat u ze kunt verwijderen. Dit resulteert in een schoner linkprofiel en wil minimaliseer het risico op een Google-boete, en kan zelfs uw ranking op de lange termijn verbeteren. Doorloop uw links en identificeer sites van lage kwaliteit of irrelevant die naar u linken. Dit kan wat onderzoek en oordeel vergen om te bepalen welke links “authentiek” zijn en welke niet. Moz heeft een geweldig artikel over het uitvoeren van een linkcontrole en verwijdering als je dit wilt lezen.

Wie linkt naar je meest

Slechte links afwijzen
Zodra u uw lijst met URL’s heeft, neemt u contact op met de webmasters en vraagt ​​u hen deze te verwijderen (absoluut de voorkeursmethode). Als je het om de een of andere reden niet kunt verwijderen, gebruik dan de afwijzen tool. Zelfs als je nog niet bent geraakt met een penalty, Matt Cutts beveelt aan dubieuze links afwijzen als een preventieve maatregel. Ik probeer ongeveer één keer per jaar mijn links te doorlopen om ze op te ruimen. Dit hoef je natuurlijk alleen te doen als je een behoorlijke site hebt met een flink aantal links.

Links afwijzen

9. Interne links

Bekijk welke pagina’s u het meest linkt …

Interne links Google Search Console

Meer interne links een pagina heeft, hoe groter de kans dat deze wordt weergegeven als een sitelink …

Sitelinks

10. Handmatige acties

EEN handmatige actie is een type Google-boete. Dit zijn de 2 meest voorkomende …

Handmatige acties Google Search Console

Onnatuurlijke links naar uw site – als je een link builder hebt ingehuurd en zij een heleboel spammy links hebben gebouwd, is dit waarschijnlijk de reden. Stop hiermee nu en doorloop alle links naar uw site (stap 8) en probeer ze te verwijderen door contact op te nemen met de webmasters of door de tool voor afwijzen te gebruiken.

Dunne inhoud met weinig of geen toegevoegde waarde – betekent dat u uw inhoud moet verbeteren. Korte, niet-nuttige en dubbele inhoud zijn allemaal grote nee’s in SEO. Merk op hoe lang deze tutorial is? Daarom krijgen sommige van mijn artikelen meer dan 150 bezoekers per dag. Doorloop uw inhoud (zowel pagina’s als berichten) en verfraai ze. Ik herinner me dat ik 2 solide dagen heb besteed aan het vernieuwen van mijn Yoast tutorial en het ging van 10 bezoekers / dag tot 100 bezoekers / dag ‘s nachts (ja, waargebeurd verhaal).

Meer info over manuele penalty’s van Matt Cutts …

11. Internationale targeting

Richt uw website op een specifiek land. Dit sluit het NIET volledig uit voor alle andere landen (het is slechts een signaal). Als je internationaal bent, moet je deze optie niet aanvinken.

Internationale targeting Google Search Console

12. Mobiele bruikbaarheid

Als je ooit hebt gebruikt De mobiele testtool van Google dit doet hetzelfde, alleen toont het mobiele fouten voor uw GEHELE website. Dat u een mobiel responsief WordPress-thema gebruikt, wil niet zeggen dat u geen fouten kunt hebben! Hier is hoe u uw mobiele fouten kunt oplossen.

Fouten met mobiel gebruiksgemak Google Search Console

Maar idealiter zou je dit bericht zien …

Mobiele problemen - Google Webmaster Tools

13. Indexstatus

Laat zien hoeveel pagina’s worden geïndexeerd door Google. Zorg ervoor dat u de selecteert geavanceerde optie en schakel “geblokkeerd door robots” en “verwijderd” in om geblokkeerde bronnen en verwijderde URL’s te zien.

Indexstatus

Waar u op moet letten

 • De grafiek moet een gestage toename zijn, wat betekent dat u consequent nieuwe inhoud aan uw site toevoegt die Google kan indexeren
 • Plotselinge drops moeten worden onderzocht en dit kan betekenen dat uw server down of overbelast is (in dat geval moet u uw hosting upgraden of het CPU-verbruik verminderen)
 • Plotselinge pieken kunnen worden veroorzaakt door dubbele inhoud of zelfs hacks

14. Geblokkeerde bronnen

Vertelt u of uw robots.txt blokkeert dat Google bepaalde bronnen crawlt. Begeleidt u ook bij het deblokkeren, maar het kan zijn dat u bepaalde bronnen geblokkeerd wilt houden als u niet wilt dat Google ze crawlt. U kunt alleen bronnen deblokkeren die u host, waarvan u eigenaar bent of die u toegang heeft tot de robots-tekst van het bestand (aangezien dit moet worden bewerkt om het te deblokkeren). Anders moet u contact opnemen met de eigenaar van de bron en kijken of deze de robots.txt voor u gaat bewerken.

Geblokkeerde URL's

Nadat je de hebt gevonden geblokkeerde bron u kunt Fetch and Render gebruiken om de pagina als Google te bekijken en te beslissen of dit van invloed is op uw SEO. Als u besluit dat u het wilt wijzigen, moet u de host verifiëren en vervolgens het robots.txt-bestand bijwerken om het te deblokkeren. Onthoud dat als het een bron van een derde partij is, u contact moet opnemen met de eigenaar van de bron en deze voor u moet laten doen.

Geblokkeerde bronnen

15. Verwijderde URL’s

De verwijderde URL-tool blokkeert tijdelijk de URL voor 90 dagen … als je dat wilt URL’s permanent blokkeren van Google je zou dat artikel moeten zien. U kunt alleen URL’s verwijderen waarvan u de eigenaar bent …

URL's verwijderd

16. Crawlfouten

Crawlfouten zijn gebroken pagina’s op uw site en kunnen optreden als u:

 • Gewijzigde URL’s
 • Uw site opnieuw ontworpen
 • Kan omleidingen niet instellen
 • Verwijderde inhoud van uw site

Als je Search Console instelt, kan het minstens 1 week duren voordat alle crawlfouten zijn ingevuld. Als je ze ziet, wil je elk tabblad doorlopen (desktop, smartphone, serverfout, soft 404, niet gevonden, andere). Elk heeft verschillende URL’s die moeten worden gerepareerd met omleidingen …

Search Console Crawl-fouten

Klik op elk ervan om de volledige URL van de gebroken pagina te zien, die naar de juiste pagina op uw site moet worden omgeleid. Het kost natuurlijk tijd om ze allemaal door te nemen, maar het zorgt ervoor dat links die naar deze oude URL’s verwijzen, hun “link juice” doorgeven aan uw nieuwe pagina’s.

Het oplossen ervan is in feite hetzelfde als het krijgen van gratis links naar uw site.

URL van Search Console Not Found

Leid crawlfouten om naar hun geschikte pagina’s
Je kunt een gratis plug-in gebruiken Omleiding naar snelle pagina / postYoast SEO Premium, of doe dit door .htaccess. De methode die ik je laat zien, is Quick Page / Post Redirect. U wilt elke URL omleiden naar de nieuwe (juiste) pagina op uw site. Ja, je zou ELKE moeten doen.

 • Installeer de Quick Page / Post Redirect Plugin
 • Ga naar Snelle omleidingen → Snelle omleidingen
 • Voeg de verbroken URL toe in de linkerkolom en de nieuwe juiste URL in de rechterkolom
 • Klik op “Nieuwe omleidingen toevoegen” (kan 3 tegelijk doen)
 • Klik op ‘markeren als opgelost’ in Search Console of wacht een paar dagen totdat de update is voltooid

301 Redirect WordPress

Bekijk crawlfouten rechtstreeks in Yoast
Om crawlfouten in Yoast te zien zonder in te loggen bij Search Console, ga naar Yoast → SEO → Search Console en klik vervolgens op “Google-autorisatiecode ophalen” en volg de instructies …

yoast-search-console-authenticatie

Wanneer je Yoast hebt geverifieerd met Search Console, kan het ongeveer 1 week duren voordat crawlfouten zijn ingevuld. Maar dit is waar je ze zou zien onder SEO → Search Console.

yoast-search-console-crawl-fouten

17. Crawlstatistieken

Je wilt idealiter een gestage toename terwijl u inhoud toevoegt aan uw site …

Crawlstatistieken Google Search Console

Waarom is mijn crawlsnelheid gedaald??

18. Ophalen als Google

Fetchen als Google test of Google toegang heeft tot een pagina, hoe deze wordt weergegeven en welke bronnen (bijv. afbeeldingen of scripts) worden geblokkeerd voor Googlebot. Het kan helpen bij het opsporen van crawlproblemen en ervoor zorgen dat de URL’s van uw pagina toegankelijk zijn voor Googlebot. Deze Yoast tutorial legt de verschillende fouten uitstekend uit, waaronder niet-gevonden, onbereikbaar, omgeleid en andere.

Fetchen als Google

19. Robots.txt-tester

Controleer of een URL wordt geblokkeerd voor Google en of er fouten zijn. De meest voorkomende fout is een crawlvertraging die kan optreden als je je crawlsnelheid in je hebt beperkt site-instellingen (mag alleen worden gedaan als Googlebot uw server vertraagt ​​en CPU- / bandbreedtebeperkingen op uw hostingaccount veroorzaakt). Maar deze regel wordt door Googlebot genegeerd, dus er is geen actie nodig.

Robots.txt Tester

20. Sitemaps

U kunt als volgt uw Yoast XML-sitemap indienen bij Google …

 • Ga in de instellingen van Yoast naar SEO → XML-sitemaps
 • Configureer uw sitemap om tags, gelieerde links, enz. Uit te sluiten (zie onderstaande foto)
 • Klik op de XML Sitemap-knop
 • Kopieer het laatste deel van de URL: sitemap_index.xml
 • Ga in Google Search Console naar Crawl → Sitemaps
 • Klik op Sitemap toevoegen / testen
 • Plak de URL in Google Search Console
 • Test en verzend
 • Visie veelvoorkomende sitemapfouten als je wat hebt
 • Hetzelfde proces voor het indienen van sitemaps wordt gebruikt Bing + Yandex

Hier zijn een paar screenshots als je ze nodig hebt …

Yoast XML Sitemap-instellingen

xml-sitemap-post-types

Yoast Sitemap

Yoast-sitemap-URL

Inzending van Search Console-sitemap

Sitemapfouten

21. URL-parameters

De grote meerderheid van jullie zal er geen problemen mee hebben URL-parameters en zal dit bericht zien, maar als Google een ander bericht toont, moet je hun instructies volgen. Hier is een YouTube-zelfstudie door Google Webmasters die u laat zien wat u moet doen. Wees extra voorzichtig, want door onjuiste acties kunnen pagina’s niet meer worden weergegeven in de zoekresultaten van Google.

URL-parameters

22. Beveiligingsproblemen

Kort gezegd … als u hier problemen heeft, zou u dat moeten doen neem contact op met Sucuri wie kan u helpen deze op te lossen. Maar u moet dit NU doen, omdat beveiligingsproblemen uw hele website en SEO in gevaar kunnen brengen. Dit betekent vaak dat u malware moet identificeren die aan uw site is toegevoegd en deze bestanden wilt verwijderen.

Beveiligingsproblemen Search Console

Beveiliging verbeteren in WordPress

 • Wijzig de algemene gebruikersnaam “Admin”
 • Gebruik een sterk wachtwoord met cijfers
 • Gebruik de 2-factor authenticatie om in te loggen
 • Installeer een plug-in zoals Wordfence, iThemes, of Sucuri
 • Houd uw WordPress-kern, thema en plug-ins bijgewerkt
 • Zorg ervoor dat uw site op veilige WordPress-hosting staat (ik gebruik SiteGround)

23. Andere bronnen

Search Console-bronnen

Gebruik PageSpeed ​​Insights om te controleren of uw hosting traag is
Hier is een coole truc. Voer uw website door Google PageSpeed ​​Insights en controleer of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport. Zo ja, dan betekent dit dat uw server (hosting) traag is. Je zult dit veel zien bij Bluehost, Godaddy, HostGator en andere hosts van mindere kwaliteit …

Trage WordPress Hosting Bluehost

Als u dit in uw rapport ziet en het wilt oplossen, moet u uw hosting upgraden of overschakelen naar een snellere host zoals SiteGround die de # 1 host was in meerdere Facebook-peilingen …

2017-WordPress-Hosting-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Web-Host-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Best-Hosting-Provider-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Best Beheerde WordPress Hosting PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Best-Shared-Hosting-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)2016-WordPress-Hosting-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Best-WooCommerce-Hosting-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Shared-Hosting-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Managed-WordPress-Hosting-PollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)Favorite-Hosting-pollBekijk poll op Facebook of Volledige poll bekijken (Screenshot)

Je kunt mijn lezen volledige SiteGround-beoordeling als je er meer over wilt weten, maar mijn site laadt in <1s in GTmetrix, <1s in Pingdom, ik heb 100% inzetbaarheid, en ze zullen zelfs u gratis migreren.

24. Site-instellingen

Site-instellingen zijn in de versnellingsbak optie in de rechterbovenhoek van uw Search Console-dashboard …

Hoofdopties van Search Console

Voorkeursdomein – het is een voorkeur of u www in uw domein wilt opnemen (er is geen ‘juiste’ manier voor SEO). Welke je ook kiest in de site-instellingen moet hetzelfde zijn in WordPress (Instellingen → Algemeen → WordPress-adres + Site-adres). Ik zou dit niet willen wijzigen als u al een gevestigd domein heeft, omdat hierdoor ALLE links op uw site worden gewijzigd.

WordPress WWW Non WWW

Crawlsnelheid – het meest voorkomende gebruik hiervan is als uw website constant uitvalt vanwege capaciteit, bandbreedte of CPU-beperkingen op uw hostingaccount. Dit betekent dat uw hostingplan niet voldoende bronnen bevat om uw site te laten werken, dus u moet deze ofwel verminderen (bijvoorbeeld door plug-ins te verwijderen die veel bronnen verbruiken of inschakelen WordPress hartslagcontrole), of upgrade uw hosting. Als u de crawlsnelheid beperkt, weet Googlebot dat u uw site niet zo snel moet crawlen, wat de serverbronnen die het gebruikt, vermindert. Dit is de enige keer dat je dit moet doen.

Dienst tijdelijk niet beschikbaar

25. Adreswijziging

Als je ooit hebt besloten om van domeinnaam te veranderen, helpt dit om de ranglijst te behouden …

Adreswijziging Search Console

26. Eigenschap van Google Analytics

Uw inschakelen Google Analytics-property kunt u Search Console-gegevens bekijken in uw Google Analytics-rapporten. Selecteer gewoon de analysewebproperty en sla de wijzigingen op …

Google Analytics Property

Log nu in op Google Analytics en ga naar Acquisitie → Search Console …

Google Analytics Search Console-integratie

Hier is het dashboard voor ‘bestemmingspagina’s’ met vergelijkbare gegevens als die van Google Search Console zoekanalyse, alleen u kunt verwijzen naar nog meer statistieken van Google Analytics …

Landingspagina's Google Analytics

Hulp bij het oplossen van fouten in Search Console

Pronaya is een WordPress-ontwikkelaar die ik heb gevonden freelancer.com met wie ik al meer dan 5 jaar werk. Hij heeft me (en klanten) geholpen bij het oplossen van fouten met betrekking tot vrijwel alles in Google Search Console (mobiel, beveiliging, www, sitemaps, crawlfouten). Als je een vraag hebt over de SEO-kant van de dingen, kun je een opmerking achterlaten en ik zal je graag helpen, maar als je hulp nodig hebt bij het oplossen van fouten, dan is Pronaya de man daarvoor. Hij kost $ 40 / uur en zijn e-mailadres is [email protected]. Je kunt ook lid worden van freelancer en zijn profiel doorzoeken (gebruikersnaam bdkamol).

BDkamol-Speed-Optimizer

Vragen hebben? Hulp nodig? Laat het me weten!

Bekijk de Search Console Help Center als je dat nog niet hebt gedaan, hebben ze tonnen documentatie en artikelen over het oplossen van problemen over elk van deze onderwerpen. Of laat hieronder gewoon een reactie achter, want ik help graag iedereen die de tijd neemt om over dit spul te lezen.

Als je dit nuttig vond, wordt een aandeel altijd gewaardeerd :)

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map