WordPress-verkkosivuston yhdistäminen ja optimointi Google Search Consolen avulla (Yoastin SEO-laajennuksen avulla)

03.06.2020
Гоогле Сеарцх Цонсоле 'WordPress-verkkosivuston yhdistäminen ja optimointi Google Search Consolen avulla (Yoastin SEO-laajennuksen avulla)
0 17 мин.

Google Search Console Yoast WordPress SEO


Valmiina optimoimaan WordPress-sivustosi Google Search Console ja Yoast?

Vaiheet 1, 5, 6 ja 20 liittyvät Yoastin SEO-laajennukseen, joten ehdotan sen käyttämistä, mutta se ei ole pakollinen, jos käytät toista SEO-laajennusta (auttaa siitä). Jos et ole vielä vahvistanut sivustoasi Search Console -sovelluksella joidenkin tietojen asettaminen voi kestää useita päiviä, usein useita viikkoja, jos haluat käyttää tehokkaasti joitain näistä työkaluista (esim. indeksointivirheet ja hakuanalyysit). Mutta voit silti optimoida sivustosi monella tavalla riippumatta siitä, oletko asentanut tämän.

*Tähtimerkinnät sisältävät Yoastin

1. Todentaminen*
2. Jäsennelty tieto
3. Rich kortit
4. Tietojen korostus
5. HTML-parannukset*
6. Nopeutetut mobiilisivut*
7. Haku Analyticsista
8. Linkit sivustoosi
9. Sisäiset linkit
10. Manuaaliset toimenpiteet
11. Kansainvälinen kohdistaminen
12. Mobiili käytettävyys
13. Hakemistotila
14. Estetyt resurssit
15. Poistetut URL-osoitteet
16. Indeksointivirheet
17. Indeksointitilastot
18. Hae kuten Google
19. Robots.txt -testeri
20. sitemaps*
21. URL-parametrit
22. Turvallisuusongelmat
23. Muut lähteet
24. Sivuston asetukset
25. Osoitteenmuutos
26. Google Analytics -omaisuusGoogle Search Console

1. Tarkistaminen

 • Ilmottautua Google Search Console ja päästä varmennusprosessi
 • Käytä HTML-tunnisteiden vahvistusvaihtoehtoa
 • Kopioi koodi
 • Liitä koodi Yoastiin (SEO → Yleistä → Verkkovastaavan työkalut)
 • Poista kaikki lainausten ulkopuolella (mukaan lukien lainaukset)
 • Tallenna muutokset Yoastissa
 • Napsauta vahvistaa Google Search Consolessa
 • Joidenkin tietojen asettaminen Search Consoleen kestää muutaman päivän
 • Samaa HTML-tunnisteen vahvistusprosessia voidaan käyttää Bing + Yandex

HTML-tunniste Google-hakukonsolin vahvistus

Yoast Google Search Console -vahvistus

Jos et käytä Yoastia, heillä on paljon vaihtoehtoisia tapoja vahvistaa sivustosi.

2. Rakenteellinen tieto

Yleisin muoto jäsennellystä tiedosta on rich katkelmia jotka lisäävät “lisätietoja” katkelmiisi arvostelu tähtiä, reseptitietoja, tapahtuma-tietoja ja muuta tietotyypit. Tässä on a galleria esitellään muutama erityyppinen rikas katkelma ja rikas kortti.

Jäsenneltyjen tietojen tarkistus tähteä

Suositut Rich Snippet -laajennukset:

Virheiden tarkistaminen
Kun olet valmis lisäämään rikkaita katkelmia sisältöön, voit käyttää jäsennelty tieto-osa Google Search Console -sovelluksessa, jotta voit seurata merkitsemääsi sivuja, tarkistaa virheitä ja nähdä arvosanat. Voit myös käyttää Googlen jäsennelty datatyökalu yhden sivun testaamiseksi, mutta tämä näyttää kaikki sivut …

Strukturoidut tiedot Google Search Consolessa

3. Rich kortit

Rich kortit ovat päivitetty muoto rikkaista katkelmista. He ovat a vasen-oikea-karusellinäyttö ja se voidaan tehdä vain resepteillä ja elokuvilla Yhdysvaltain englannin kielen mobiilihakutuloksissa. En usko, että on olemassa WordPress-laajennuksia, jotka tukevat rikkaita kortteja, koska nämä ovat suhteellisen uusia, joten sinun pitäisi seurata merkintää galleria, mutta toivon, että plugin ilmestyy pian.

Rikas matkapuhelinkortit

4. Data Highlighter

Tietojen korostus on vaihtoehto Rich Snippet -laajennuksen käyttämiselle. Se on osoita ja napsauta -työkalu, jonka avulla voit korostaa sivun otsikoita, päivämääriä ja muita vaadittuja kenttiä, joita tarvitaan rikkaiden katkelmien näyttämiseen hakutuloksissa. Kun olet tehnyt tämän muutamalla sivulla tai viestillä, Google ottaa nämä mallit käyttöön koko sivustossasi … joten sinun pitäisi tehdä tämä vain muutamalla sisällöllä.

5. HTML-parannukset

Kertoo, onko katkelmasi (SEO-otsikot + metakuvaukset) ovat liian lyhyitä, pitkiä tai sisältävät kopioita. Yoastissa on ”edistymispalkki”, jonka tulee muuttua oranssiksi (huono) tai vihreäksi (hyväksi) pituudesta riippuen, kunhan kirjoitat nämä tarpeeksi kauan ollakseen vihreä, sinun pitäisi olla hieno. Jos et ole ollut, HTML-parannukset kertoo, mitkä sivut on korjattava.

HTML-parannukset

Estääksesi virheitä tulevaisuudessa, varmista, että ‘pituuden etenemispalkki’ Yoastissa on vihreä …

Yoast Snippet Editor

Käytä Yoastin joukkoeditoria näiden korjaamiseen
Voit muokata SEO otsikoitasi + metakuvauksia joukossa Yoastissa kohdasta SEO → Työkalut → Joukkoeditori. Muista, että joukkoeditorilla ei ole ”pituuden edistymispalkkia” tai se näyttää sivun painopisteavainsanan, kuten sisältöanalyysin…, mutta sinun on silti sisällytettävä molemmat.

Bulk Editor Yoast

6. Nopeutetut mobiilisivut

AMP-sivut ovat Google-projekti, joka saa mobiilisivut latautumaan nopeammin lisäämällä AMP-leiman mobiilipätkäsiin. AMP-laajennus lisää AMP-sivut, Liima hiivalle & AMP-laajennus antaa sinun tehdä perussuunnittelua malliin, koska se muuttaa sisältösi tapaa mobiililaitteissa. Kokeile ja jos et pidä siitä, voit aina poistaa laajennuksia.

amp-sivut

AMP-sivujen lisääminen WordPressiin

 • Asenna AMP-laajennus kirjoittanut Automattic (lisää AMP-sivut)
 • Asenna Liima Yoast SEO AMP -laajennukselle jos käytät Yoastia (mukauttaa mallia)
 • Lisää / amp / mihin tahansa verkkosivustosi sivulle nähdäksesi miltä se näyttää ja varmistaaksesi sen toimivuuden
 • Siirry kohtaan Yoastin asetukset → AMP muuttaaksesi mallia ja ottamalla käyttöön mukautetut postityypit
 • Odota, että Google indeksoi sivustosi uudelleen ja lisää AMP-kirjautumisen mobiilihakutuloksissa

Viimeinen vaihe on tarkistaa Search Console -sovellukset nopeutettu mobiilisivut -osa virheiden varalta …

Nopeutettujen mobiilisivujen Google-hakukonsoli

7. Etsi Analyticsista

Tämä saa sinut harkitsemaan, kuinka mitaat SEO: ta, jos et ole sitä käyttänyt. Voit mitata sijoituksia (sijainti), avainsanoja (kyselyt), napsautussuhdetta (napsautussuhteet) ja enemmän. Voit tehdä paljon ristiviittauksia, mutta luetelin alla viisi esimerkkiä, joista piti hyödyllisintä.

Navigoida johonkin hakuanalytiikka ja säädä suodattimet jokaiseen kojelautaan nähden

Haku Analytics-suodattimesta

1. Katso avainsanat (kyselyt), joille olet sijoittanut

Google Search Console -kyselyt

2. Kyselyt tietyille tuotteille, palveluille tai aiheille, joista blogaat. Säädä vain kyselynsuodatin sisällyttämään kaikki kyselyt, jotka sisältävät ”SiteGround” (tai minkä tahansa avainsanan, jonka haluat nähdä)…

Etsi Analytics-kyselysuodatinta

3. Google Image -sovelluksen sisällön löytämiseen käytetyt kyselyt…

Haku Analytics-Google-kyselyistä

4. Opi, mitkä sivut ovat korkealla, mutta joiden napsautussuhde on alhainen. Tämä voi tarkoittaa sitä, että joudut kirjoittamaan uudelleen katkelman (SEO-otsikko + metakuvaus) houkuttelevammaksi napsauttamaan, mutta toisinaan se johtuu siitä, että sisältösi ei ole yhtä merkityksellinen kuin muut tulokset (jolloin voit tehdä vain vähän).

Etsi Analytics-napsautussuhde vs. sijainti

5. Vertaa hakukoneoptimointiasi (sijoituksia, napsautussuhdetta, napsautuksia) aikaisempaan ajanjaksoon…

Päivämäärien vertailu

8. Linkit sivustoosi

Kokemukseni mukaan tämä on helpoin tapa löytää heikkolaatuisia ja merkityksettömiä sivustoja, jotka linkittävät sinuun linkkien avulla, jotta voit poistaa ne. Tämä johtaa puhtaampaan linkkiprofiiliin ja -tahtoon minimoi Googlen seuraamusten riski, ja voi jopa parantaa sijoitustasi etenkin pitkällä aikavälillä. Käy läpi linkkisi ja tunnista heikkolaatuiset tai epäolennaiset sivustot, jotka linkittävät sinuun. Tämä voi vaatia vähän tutkimusta ja harkintaa sen määrittämiseksi, mitkä linkit ovat “aitoja” ja mitkä eivät. Mozilla on hieno artikkeli linkkitarkistuksen suorittamisesta ja poistamisesta jos haluat lukea tästä.

Kuka linkittää eniten

Huonojen linkkien poisto
Kun sinulla on URL-luettelo, ota yhteyttä verkkovastaaviin ja pyydä heitä poistamaan se (ehdottomasti ensisijainen menetelmä). Jos et jostain syystä voi saada sitä poistamaan, käytä hylkää työkalu. Vaikka et olekin lyönyt rangaistusta Matt Cutts suosittelee kyseenalaisten linkkien hylkääminen ehkäisevänä toimenpiteenä. Yritän käydä linkkieni läpi noin kerran vuodessa puhdistaaksesi ne. Tietysti sinun täytyy tehdä tämä vain, jos sinulla on kunnon kokoinen sivusto, jolla on hyvä määrä linkkejä.

Poista linkit

9. Sisäiset linkit

Katso, mihin sivuihin linkit eniten …

Sisäiset linkit Google Search Console

Sitä enemmän sisäiset linkit sivulla on, sitä todennäköisemmin se näkyy sivustolinkinä…

sivustolinkit

10. Manuaaliset toimet

manuaalinen toiminta on Googlen rangaistuksen tyyppi. Nämä ovat 2 yleisintä …

Manuaaliset toiminnot Google Search Console

Luonnoton linkkejä sivustoosi – Jos olet palkannut linkkien rakentajan ja he rakensivat joukon spammilinkkejä, tämä on todennäköisesti syy. Lopeta tämän tekeminen heti ja käy läpi kaikki sivustosi linkit (vaihe 8) ja yritä saada ne poistettavaksi ottamalla yhteyttä verkkovastaaviin tai käyttämällä hylkäys-työkalua.

Ohut sisältö, jolla on vähän tai ei lisäarvoa – tarkoittaa, että sinun on lisättävä sisältöäsi. Lyhyt, hyödytön ja päällekkäinen sisältö ovat kaikki SEO: n suuria kieltoja. Huomaa, kuinka kauan tämä opetusohjelma on? Siksi osa artikkeleistani saa yli 150 kävijää päivässä. Selaa sisältöäsi (sekä sivuja että viestejä) ja kiristä ne. Muistan, kun vietin 2 vankkaa päivää uudistaen Hiiva-opetusohjelma ja se nousi 10 kävijästä / päivä 100 kävijään / päivä yön yli (kyllä, tosi tarina).

Lisätietoja manuaalisista rangaistuksista Matt Cuttsilta…

11. Kansainvälinen kohdistaminen

Kohdista verkkosivustosi tiettyyn maahan. Tämä EI sulje sitä kokonaan pois kaikista muista maista (se on vain signaali). Jos olet kansainvälinen, sinun tulee jättää tämä vaihtoehto valinnatta.

Kansainvälinen kohdistus Google Search Console

12. Mobiili käytettävyys

Jos olet koskaan käyttänyt Googlen mobiili testaustyökalu tämä tekee saman asian, vain se näyttää mobiilivirheitä ENTIRE-verkkosivustollesi. Vain siksi, että käytät mobiililaitteisiin reagoivaa WordPress-teemaa, ei tarkoita, että sinulla ei voi olla virheitä! tässä kuinka korjata matkapuhelinvirheesi.

Mobiili käytettävyysvirheet Google Search Consolessa

Mutta ihannetapauksessa näet tämän viestin …

Mobiililaitteet - Google Webmaster Tools

13. Hakemistotila

Näyttää kuinka monta sivua Google indeksoi. Muista valita edistynyt vaihtoehto ja ota ”robotit estetty” ja “poistettu” nähdäksesi estetyt resurssit ja poistetut URL-osoitteet.

Hakemistotila

Mitä on tarkkailtava

 • Kaavion tulee olla tasainen nousu, mikä tarkoittaa, että lisäät jatkuvasti uutta sisältöä sivustoosi, jota Google voi indeksoida
 • Äkilliset pudotukset on tutkittava, ja ne voivat tarkoittaa palvelimesi lataamista tai ylikuormitusta (tällöin sinun pitäisi päivittää isäntään tai vähentää suorittimen kulutusta)
 • Äkilliset piikit voivat johtua päällekkäisestä sisällöstä tai jopa hakkeroinnista

14. Estetyt resurssit

Kertoo, estääkö robots.txt Google indeksoimaan tiettyjä resursseja. Ohjaa myös sinua estoprosessissa, mutta saatat haluta pitää tietyt resurssit estettyinä, jos et halua Googlen indeksoivan niitä. Voit estää vain resurssien isännöimisen, omistamisen tai pääsyn tiedostoon robots.text (koska tätä on muokattava sen estämiseksi). Muutoin joudut ottamaan yhteyttä resurssin omistajaan ja tarkistaa, muokatako robots.txt sinua.

Estetyt URL-osoitteet

Kun olet löytänyt estetty resurssi voit käyttää Hae ja Renderiä tarkastellaksesi sivua Googlena ja päättääksesi, vaikuttaako tämä SEO-hakukoneisiisi. Jos päätät muuttaa sitä, sinun on vahvistettava isäntä ja päivitettävä robots.txt-tiedosto sen estämiseksi. Muista, että jos kyseessä on kolmannen osapuolen resurssi, sinun on otettava yhteyttä resurssin omistajaan ja pyydettävä heitä tekemään se puolestasi.

Estetyt resurssit

15. Poistetut URL-osoitteet

poistetut URL-osoitteet -työkalu estää väliaikaisesti URL-osoitteen 90 päiväksi… jos haluat estää pysyvästi Googlen URL-osoitteet sinun pitäisi nähdä tuo artikkeli. Voit poistaa vain omistamasi URL-osoitteet …

Poistetut URL-osoitteet

16. Indeksointivirheet

Indeksointivirheet ovat rikkinäisiä sivuja sivustossasi ja voi tapahtua, jos:

 • Muutetut URL-osoitteet
 • Suunnitellut sivustosi uudelleen
 • Uudelleenohjausten määrittäminen epäonnistui
 • Poistettu sisältö sivustoltasi

Jos määrität vain Search Console -sovelluksen, kaikkien indeksointivirheiden täyttäminen voi kestää vähintään yhden viikon. Kun näet ne, sinun kannattaa käydä jokainen välilehti (työpöytä, älypuhelin, palvelinvirhe, pehmeä 404, ei löydy, muu). Jokaisella on erilaiset URL-osoitteet, jotka on korjattava uudelleenohjauksilla…

Hakukonsolin indeksointivirheet

Napsauttamalla kutakin näet rikkoutuneen sivun täydellisen URL-osoitteen, joka tulisi ohjata oikealle sivustosi sivulle. Tietenkin tämä vie aikaa kaikkien niiden läpi käymiseen, mutta se varmistaa, että kaikki vanhoihin URL-osoitteisiin osoittavat linkit välittävät linkkimehun uusille sivuillesi..

Näiden korjaaminen on periaatteessa ilmaisten linkkien saaminen sivustoosi.

Hakukonsolin URL-osoitetta ei löydy

Ohjaa indeksointivirheet asianmukaisille sivuille
Voit käyttää ilmaista laajennusta, kuten Nopea sivun / postin uudelleenohjausYoast SEO Premium, tai tee tämä läpi .htaccess. Tapa, jonka näytän sinulle, on nopea sivun / postin uudelleenohjaus. Haluat ohjata jokaisen URL-osoitteen sivustosi uudelle (oikealle) sivulle. Kyllä, sinun pitäisi tehdä jokainen.

 • Asenna Nopea sivun / uudelleenohjauksen laajennus
 • Siirry kohtaan Pikaohjaukset → Pikaohjaukset
 • Lisää rikki URL vasempaan sarakkeeseen ja uusi oikea URL oikeaan sarakkeeseen
 • Napsauta Lisää uusia uudelleenohjauksia (voi tehdä 3 kerrallaan)
 • Napsauta ”Merkitse kiinteäksi” Search Console -sovelluksessa tai odota muutama päivä, kunnes se päivittyy

301 Ohjaa WordPress

Näytä indeksointivirheet suoraan Yoastissa
Jos haluat nähdä indeksointivirheet Yoastissa tarvitsematta kirjautua sisään Search Consoleen, siirry kohtaan Yoast → SEO → Search Console ja napsauttamalla sitten ”Hanki Google-valtuuskoodi” ja seuraa ohjeita…

Yoast-search-konsoli-todennus

Kun olet valmis auttamaan Yoastin todentamista Search Consolen avulla, indeksointivirheiden täyttö voi kestää noin viikon. Mutta tässä heidät näet heidät SEO → Search Console -kohdassa.

Yoast-search-konsoli-indeksointiin virheitä

17. Indeksitilastot

Haluat mieluiten tasainen nousu kun lisäät sisältöä sivustoosi …

Indeksointitilastot Google Search Console

Miksi indeksointini laski?

18. Hae kuten Google

Hae kuten Google testaa, pääseekö Google pääsemään sivulle, miten se näyttää sen, ja kaikki resurssit (esim. kuvat tai komentosarjat), jotka on estetty Googlebotista. Se voi auttaa indeksointiingelmien vianmäärityksessä ja varmistaa, että sivusi URL-osoitteet ovat Googlebotin käytettävissä. Tämä Hiiva-opetusohjelma tekee hienoa työtä selittää erilaisia ​​virheitä, mukaan lukien puutteita, tavoittamattomia, uudelleenohjattuja ja muita.

Hae kuten Google

19. Robots.txt -testeri

Tarkista, estääkö Google URL-osoitetta ja onko virheitä. Yleisin virhe on indeksointiviive, joka voi tapahtua, jos rajoitat indeksointinopeutta omassa sivuston asetukset (pitäisi tehdä vain, jos Googlebot hidastaa palvelintasi ja aiheuttaa CPU / kaistanleveysrajoja isännöintitilillesi). Mutta Googlebot sivuuttaa tämän säännön, joten mitään toimia ei tarvita.

Robots.txt -testeri

20. Sivustokartat

Näin lähetät Yoast XML -sivustokarttasi Googlelle …

 • Siirry Yoastin asetuksissa kohtaan SEO → XML Sitemaps
 • Määritä sivustokarttasi sulkeaksesi pois tunnisteita, kumppanilinkkejä jne. (Katso kuva alla)
 • Napsauta XML-sivustokartta -painiketta
 • Kopioi viimeinen URL-osoitteen osa: sitemap_index.xml
 • Siirry Google Search Consolessa indeksointiin → sitemaps
 • Napsauta Lisää / testaa sivukartta
 • Liitä URL-osoite Google Search Consolean
 • Testaa ja lähetä
 • näkymä yleiset sivukarttavirheet jos sinulla on yhtään
 • Samaa sivustokartan lähetysprosessia käytetään Bing + Yandex

Tässä on muutama kuvakaappaus, jos tarvitset niitä …

Yoast XML -sivustokartta-asetukset

xml-sitemap-post-tyypit

Hiiva Sivukartta

Yoast-sivustokartan URL-osoite

Hakukonsolin sivukartan lähettäminen

Sivustokartan virheet

21. URL-parametrit

Suurimmalla osalla teistä ei ole ongelmia URL-parametrit ja näkee tämän viestin, mutta jos Google näyttää toisen viestin, sinun on noudatettava heidän ohjeitaan. Tässä on a Youtube-opetusohjelma Google-verkkovastaavien toimesta, joka näyttää sinulle mitä tehdä. Ole vain erityisen varovainen, koska väärät toimenpiteet voivat johtaa siihen, että sivut eivät enää näy Googlen hakutuloksissa.

URL-parametrit

22. Turvallisuusongelmat

Bottom line … jos sinulla on ongelmia täällä sinun pitäisi ota yhteyttä Sucuriin kuka voi auttaa sinua korjaamaan nämä. Mutta sinun pitäisi tehdä tämä NYT, koska tietoturvaongelmat voivat vaarantaa koko verkkosivustosi ja hakukoneoptimoinnin. Tämä tarkoittaa usein sivustoosi lisätyn haittaohjelman tunnistamista ja näiden tiedostojen poistamista.

Suojausongelmien hakukonsoli

WordPressin tietoturvan parantaminen

 • Vaihda yleinen Admin-käyttäjänimi
 • Käytä vahvaa salasanaa numeroiden kanssa
 • Käytä kirjautumiseen kaksikerroista todennusta
 • Asenna plugin kuten Wordfence, Ithemes, tai Sucuri
 • Pidä WordPress-ydin, teema ja laajennukset päivitettyinä
 • Varmista, että sivustosi on suojatussa WordPress-isännöinnissä (käytän SiteGround)

23. Muut resurssit

Hakukonsolin resurssit

Tarkista sivunopeuden oivalluksilla, onko isännöinti hidas
Tässä on hieno temppu. Suorita verkkosivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights ja tarkista onko lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Jos kyllä, palvelin (hosting) on ​​hidasta. Näet tämän paljon Bluehostin, Godaddyn, HostGatorin ja muiden heikompilaatuisten isäntien kanssa …

Hidas WordPress-hosting Bluehost

Jos näet tämän raportissasi haluavan korjata sen, sinun on joko päivitettävä isännöinti tai vaihdettava nopeampaan isäntään, kuten SiteGround kuka arvioitiin isäntänä useissa Facebook-kyselyissä …

2017-WordPress-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Web-Host-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Paras-Hosting-Provider-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Paras-Haut-WordPress-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Paras-Shared-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)2016-WordPress-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Paras-WooCommerce-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Jaettu-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Haut-WordPress-hosting-PollNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)Suosikki-Hosting-kyselyNäytä kysely Facebookissa tai Näytä koko kysely (näyttökuva)

Voit lukea minun täydellinen SiteGround-arvostelu jos haluat tietää heistä, mutta sivustoni latautuu <1s GTmetrixissä, <1s Pingdomissa, minulla on 100% käyttöaikaa, ja he ovat tasaisia siirtää sinut ilmaiseksi.

24. Sivuston asetukset

Sivustoasetukset ovat vaihdelaatikkovaihtoehto Search Consolen kojelaudan oikeassa yläkulmassa …

Hakukonsolin pääasetukset

Haluttu verkkotunnus – etusija on, haluatko sisällyttää www verkkotunnukseesi (SEO: lle ei ole ”oikeaa tapaa”). Kumman valitsit sivustoasetuksissa, pitäisi olla sama WordPressissä (Asetukset → Yleinen → WordPress-osoite + Sivustoosoite). Vältä tämän muuttamista, jos sinulla on jo vakiintunut verkkotunnus, koska se muuttaa KAIKKI linkit sivustollesi.

WordPress WWW Ei WWW

Indeksointinopeus – Yleisin käyttö tähän on, jos verkkosivustosi laskee jatkuvasti isäntätilisi kapasiteetin, kaistanleveyden tai suorittimen rajoitusten vuoksi. Tämä tarkoittaa, että hosting-suunnitelmassasi ei ole tarpeeksi resursseja sivustosi käyttämiseen, joten sinun on joko vähennettävä niitä (esim. Poistamalla paljon resursseja kuluttavat laajennukset tai ottamalla käyttöön WordPress-sykeohjaus) tai päivitä isännöintisi. Indeksointinopeuden rajoittaminen sanoo Googlebotille, ettei se indeksoi sivustoasi niin nopeasti, mikä auttaa vähentämään kuluttamiaan palvelinresursseja. Tämä on ainoa kerta, kun sinun pitäisi tehdä tämä.

palvelu väliaikaisesti poissa käytöstä

25. Osoitteenmuutos

Jos olet koskaan päättänyt muuttaa verkkotunnuksia, tämä auttaa ylläpitämään sijoitusta…

Osoitehakukonsolin vaihto

26. Google Analytics -omaisuus

Aktivoi Google Analytics -omaisuus antaa sinun nähdä Search Consolen tiedot Google Analytics -raporteissasi. Valitse vain Analyticsin verkkoominaisuus ja tallenna muutokset…

Google Analytics -omaisuus

Kirjaudu nyt Google Analyticsiin ja siirry kohtaan Hankinta → Search Console…

Google Analytics -konsolin integrointi

Tässä on “aloitussivut” -hallintataulu, joka näyttää samanlaisia ​​tietoja kuin Google Search Consolen tiedot hakuanalytiikka, vain sinä voit ylittää viittaukset entistä suurempiin tietoihin Google Analyticsista…

Aloitussivut Google Analytics

Hanki ohjeita virheiden korjaamiseen Search Consolessa

Pronaya on WordPress-kehittäjä, jonka löysin freelancer.com jonka kanssa olen työskennellyt yli 5 vuotta. Hän on auttanut minua (ja asiakkaita) korjaamaan virheet, jotka liittyvät käytännöllisesti katsoen kaikkeen Google Search Console -sovellukseen (mobiili-, tietoturva-, www-, sivustokartat, indeksointivirheet). Jos sinulla on kysyttävää asioiden SEO-puolelta, voit jättää minulle kommentin ja autan mielelläni, mutta jos tarvitset apua virheiden korjaamisessa, Pronaya on mies siitä. Hän maksaa 40 dollaria / tunti ja hänen sähköpostinsa on [email protected]. Voit liittyä myös freelanceriin ja etsiä hänen profiilia (käyttäjänimi bdkamol).

BDkamol-Speed-Optimizer

Onko sinulla kysymyksiä? Tarvitsetko apua? Pudota minut linja!

Katso Hakukonsolin ohjekeskus jos et vielä ole – heillä on tonnia dokumentaatiota ja vianetsintäartikkeleita kaikista näistä aiheista. Tai jätä minulle kommentti alla, koska autan mielelläni kaikille, jotka vievät aikaa lukea näitä asioita.

Jos pidit tämän hyödyllisenä, osake on aina arvostettu 🙂

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector