Kako izboljšati čas odziva strežnika na Bluehostovem WordPress gostovanju: pogost element v poročilu o Googlovi straniSpeed ​​Insights

Bluehost je zlog za počasne odzive strežnika.


To lahko izmerite v Google PageSpeed ​​vpogled v stran ali Bitcatcha, in Google priporoča vaše odzivni čas strežnika biti pod 200ms. Vsaka višja od 1-2 sekunde in imate težavo.

Počasne odzivne čase strežnika na Bluehostu lahko določite tako: konfigurirate vtičnik predpomnilnika, izognete se visokim vtičem CPU, uporabite CDN, očistite bazo podatkov, optimizirate slike, izbrišete neuporabljene vtičnike, uporabite vtičnik Blackhole For Bad Bots za zaustavitev neželene pošte, Heartbeat Control vtičnika in poskrbite, da bo vaš načrt gostovanja dovolj strežniški viri za upravljanje prometa / vtičnikov.

Je Bluehost težava? Verjetno … so v njihovi lasti EIG ki je znan po tem, da je na istem strežniku pakiral preveč ljudi. Na koncu dneva so znani, da so poceni (ne hitri). Prav tako so slabo ocenjeni v Ankete na Facebooku. Poskusite se pridružiti WordPress gostovanje Facebook skupine in poglejte, kaj resnični, nepristranski ljudje priporočajo za gostovanje. Obstajajo veliko boljše možnosti kot Bluehost. jaz uporabljam SiteGround in so 200ms odzivni časi, 100% ocene GTmetrix in .4s Pingdom časi nalaganja. Poročila govorijo sama zase.

1. Preverite čas odziva strežnika

Preverite svoje odzivne čase strežnika z uporabo Bitcatcha. To je moje … hehe.

Poročilo o hitrosti strežnika Bitcatcha

Ali pa uporabite Google PageSpeed ​​vpogled v stran:

Zmanjšajte čas odziva strežnika

Dokler ste z Bluehostom, niste sami:

Bluehost počasen odzivni čas strežnika

Počasen odzivni čas strežnika Bluehost

Čas odziva strežnika Bluehost

Čas odziva strežnika Bluehost Crap

Odzivi strežnikov Bluehost

Gostovanje z Bluehost-upravljanjem WordPress-a

2. Nadgradite na PHP 7+

Nadgradnja na višjo različico PHP (v vašem cPanelu) je eden najpreprostejših načinov za hitrejše pospeševanje vašega spletnega mesta, hkrati pa tudi zmanjšanje odzivnega časa strežnika. Zdaj Bluehost podpira PHP 7.2.

WordPress PHP Merila

Bluehost-PHP-Config

Bluehost Update PHP Version

3. Izogibajte se vtičnikom z visokim procesorjem

Preveč vtičnikov (ali samo en sam en vtičnik visoke CPU) lahko naredi ali prekine vaš odzivni čas (in čas nalaganja). P3 je bil nekdaj odličen pri iskanju počasnih vtičnikov, a zdaj Monitor poizvedb je najboljše. Namestite vtičnik in pojdite na »Poizvedbe po komponenti«, če si želite ogledati najpočasnejše vtičnike.

Poizvedba Monitor počasi vtičniki

Uporabite lahko tudi zavihek GTmetrix Slap:

Počasen vtičnik WordPress

* Pogosti krivci vključujejo povezane objave, statistiko, zemljevid spletnega mesta, klepet, koledar, ustvarjalce strani in vtičnike, ki izvajajo tekoče skeniranje / procese ali kažejo visok CPU v GTmetrix.

 1. Dodaj to
 2. AdSense Spremljanje goljufij s kliki
 3. Koledar dogodkov vse v enem
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Boljše WordPress Google XML Sitemaps
 7. Preverjanje prekinjene povezave (uporabite preverjanje dr. Povezave)
 8. Stalni stik za WordPress
 9. Kontaktni obrazec 7
 10. Kontekstualno povezane objave
 11. Digi Auto Links
 12. Disqusov sistem komentarjev
 13. Divi Builder
 14. Osnovna mreža
 15. Oglejte si celoten seznam 65 počasnih vtičnikov

4. Izogibajte se zunanjim virom

Zunanji viri lahko prihajajo iz Google Maps, Analytics, Gravatars, vtičnikov za družabno deljenje, vtičnikov za komentarje in drugih virov. Te zahteve povlečejo iz zunanjih virov in bodo povečale odzivne čase strežnika ter uničile poročila GTmetrix + Pingdom. Očitno je, da se je zunanjim virom najbolje izogniti vse skupaj, spodaj pa sem pustil tudi nekaj skupnih rešitev.

Cache-Gravatar-slike

Prednastavi zahteve DNS – če popolnoma uporabljate zunanje vire, jih prednastavitev pomaga brskalniku predvideti, da se lahko hitreje naložijo. Luka je ustvaril neverjetno seznam skupnih domen, ki jih želite prednamestiti. Kopirajte vse te (ali samo tiste, ki jih potrebujete) in jih dodajte na svoje spletno mesto (večina vtičnikov predpomnilnika ima to možnost). Vključite tudi svoj CDN URL, če uporabljate StackPath, KeyCDN, BunnyCDN ali drug CDN (razen Cloudflare, ki ne uporablja CDN naslovov).

Prefetch-DNS-Zahteve-WP-raketa

Prefetch-DNS-Zahteve

5. Konfigurirajte vtičnik predpomnilnika

Če greste po prosti poti, priporočam katero koli Hitra izvedba ali WP najhitrejši predpomnilnik, in jaz imam vaje za Swift in WPFC. Če pa lahko spustite 49 dolarjev, Raketa WP je veliko boljši, je to, kar uporabljam, in je bil ocenjen kot vtičnik # 1 predpomnilnika v več Facebook anketah. Ampak zakaj?

WP Rocket ima številne funkcije, ki jih večina vtičnikov predpomnilnika nima. To pomeni, da če bi uporabljali večino drugih vtičnikov predpomnilnika, bi morali namestiti približno 6 dodatnih vtičnikov. Če ste podobni meni, želite uporabiti samo 1 vtičnik. Zaradi tega WP Rocket prinaša boljše rezultate + čas nalaganja v GTmetrix / Pingdom (ima več funkcij, hkrati pa zmanjšuje število vtičnikov na vašem spletnem mestu).

 • Čiščenje baze podatkov (vgrajeno v WP Rocket ali uporabite WP-Optimizirajte)
 • Nadzor srčnega utripa (vgrajen v WP raketo ali uporabo Nadzor srčnega utripa)
 • Ležeče naložite slike / video posnetke (vgrajene v WP raketo ali uporabite WP YouTube Lyte)
 • Gostite Google Analytics lokalno (vgrajen je v WP Rocket ali uporabite CAOS za Analytics)
 • Gostite Google Fontove lokalno (vgrajen je v WP Rocket ali uporabite CAOS za pisave, ali SHGF)
 • Integracija z Cloudflare + drugimi CDN-ji (vgrajeni v WP Rocket ali uporabite CDN Enabler)

WP-Rocket-značilnosti

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Večina ljudi vtičnika za predpomnilnik ne konfigurira pravilno ali v celoti izkoristi njegove funkcije. Toplo priporočam, da si ogledate moje vaje in se prepričate, da je vaša namestitev idealna.

 • WP Rocket tutorial
 • Vadnica za hitro izvedbo
 • WP najhitrejši vadnik predpomnilnika
 • W3 Vadnica za skupno predpomnilnik
 • WP Super Cache vadnica

6. Čista baza podatkov

Vaša baza podatkov lahko kopiči neželene datoteke, kot so izbrisani komentarji, neželeni komentarji, popravki objav, preteči prehodni časi in druge stvari, zaradi katerih se vaša baza podatkov razburi..

Najbolje je, da bazo podatkov očistite enkrat na 1-2 tedna. Lahko uporabite WP-Optimizirajte vtičnik ga očistite, pa tudi načrtujte sprotno čiščenje baze podatkov. Prepričajte se, da vzamete varnostno kopijo baze podatkov, preden to storite, še posebej, če jo prvič očistite.

WP-Optimizirajte čisto bazo podatkov

Če uporabljate WP Rocket, ne potrebujete WP-Optimize, saj je ta vgrajena:

WP-Rocket-Database-Settings

7. Nadzor srčnega utripa

The WordPress API za srčni utrip prikaže obvestila o vtičnikih v realnem času in da drugi uporabniki urejajo objavo. Čeprav se to sliši lepo, porabi tudi strežniške vire, tako da ustvari zahtevo vsakih 15-30 sekund. Uporabi Vtičnik za nadzor srčnega utripa in jo omejite ali popolnoma onemogočite.

Heartbeat-Control-Vtičnik

Nadzor srčnega utripa

Če uporabljate WP Rocket, tega vtičnika ne potrebujete, saj je ta vgrajen:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

8. CDN

A CDN (omrežje za pošiljanje vsebin) izčrpava vire v več podatkovnih centrov po vsem svetu. To vaš strežnik manj obremenjuje, hkrati pa zmanjšuje geografsko razdaljo med strežnikom in obiskovalcem in je priporočilo v vodiču za optimizacijo WordPress-a. Priporočam uporabo Cloudflare ki je brezplačen CDN s 200+ podatkovnih centrov in ni razloga, da ga ne bi uporabljali. Cloudflare je na voljo samo v Bluehostovem načrtu delnic, stranke z VPS ali namenskim strežnikom pa bodo morale kontaktirati Bluehost in ga zahtevati.

V cPanelu Bluehost pojdite na Domene > Cloudflare > Aktivirajte.

Bluehost Cloudflare

Aktivacija Bluehost Cloudflare

Če želite narediti dodatni korak, lahko konfigurirate nekaj nastavitev v svojem Nadzorna plošča v oblaku.

Cloudflare-Speed-Tab

In če resnično želite preteči več kilometrov, lahko uporabite več CDN-jev. Vsak CDN ima svoj nabor podatkovnih centrov in več podatkovnih centrov = hitrejša dobava vaše vsebine in sprosti še več virov. Osebno uporabljam Cloudflare (brezplačno) in StackPath (10 USD / mesec z brezplačnim 30-dnevnim preskusom).

Podatkovni centri StackPath

Korak 1: Prijavite se za StackPath.

2. korak: Na nadzorni plošči kliknite jeziček CDN in nato ustvarite spletno mesto StackPath CDN. Sprehodili se boste po številnih straneh, na katerih bo StackPath zahteval vašo domeno, poiskali IP naslov vašega strežnika in ustvarili CDN URL, ki ga boste kopirali / prilepili v vtičnik za predpomnilnik. Enostaven grah.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

StackPath-Server-IP-naslov

CDN-URL-StackPath

3. korak: Prilepite svoj StackPath CDN URL v vtičnik za predpomnilnik (spodaj je za WP Rocket). Če vtičnik za predpomnilnik nima polja za CDN URL, namesto tega uporabite vtičnik CDN Enabler.

WP-Rocket-CDN-nastavitve

4. korak: V StackPath pojdite na CDN → Nastavitve predpomnilnika in kliknite Čisti vse

StackPath-Purge-Cache

5. korak: Zaženite spletno mesto v GTmetrix in “omrežje za pošiljanje vsebine” mora biti v zeleni barvi YSlow zeleno.

CDN GTmetrix YSlow

9. Blokirajte slabe bote

Nikoli ne boste vedeli, ali neželena pošta posega po vaši spletni strani in porablja sredstva, razen če ne preverite. Našel sem 2 neželena bota (compute.amazonaws.com in linode.com), ki sta se vsake 3 sekunde nenehno pojavljala na mojem mestu – porabila sem strežniške vire za skoraj nič. Očitno je Googlebot v redu, vendar ga želite preprečiti neželena pošta od porabe virov.

Korak 1: Namestite Wordfence.

2. korak: Oglejte si svoje poročilo o prometu v živo (pod nastavitvami orodij Wordfence). Pozorno si oglejte trdno minuto, če želite videti, kateri boti zadenejo vaše spletno mesto. Če izgledajo neželeno, pošljite Google svoje ime gostitelja in preverite, ali jih drugi prijavljajo kot neželeno. Sestavite seznam vseh neželenih sporočil.

Live-Traffic-Report-Wordfence

3. korak: Pojdite na nastavitve Blokiranja Wordfencea in dodajte tukaj neželene vsebine. Uporaba zvezdice da preprečite vse različice tega bot-a, sicer to morda ne bo učinkovito.

Besedilo blokiranja besedila - pravilo

4. korak: Pojdite v svoj dnevnik blokiranja in uživajte, ko boste opazili, da se ti neželene pošte blokirajo.

Wordfence-Firewall-Blocking

Če ne želite uporabljati Wordfence-a, Vtičnik Blackhole For Bad Bots to naredi samodejno:

Blackhole za slabe bote

10. Optimizirajte slike

Obstajajo trije glavni načini za optimizacijo slik v GTmetrixu. Prikazane bodo samo neoptimizirane slike za eno samo stran, ki jo preizkušate, zato se prepričajte, da boste po njej vodili svoje najpomembnejše strani.

optimizacija slike

Postrezite pomanjšane slike – spremenite velikost velikih slik, da so manjše. GTmetrix vam pokaže vse prevelike slike in pravilne dimenzije, na katere bi morali spremeniti velikost. Poiščite sliko na svojem spletnem mestu, jo spremenite v pravilne dimenzije, naložite in staro sliko zamenjajte z novo.

Določite dimenzije slik – pomeni, da morate v HTML ali CSS slike dodati širino / višino. Glavni urejevalnik WordPress bo to storil samodejno, zato te napake ponavadi povzročijo slike, ki se nahajajo v ustvarjalcih strani, gradnikih in drugih področjih vašega spletnega mesta. Preprosto poiščite sliko, si oglejte HTML slike in dodajte širino / višino, ki vam jo ponuja GTmetrix.

Optimizirajte slike – brezgubno stisnite slike s pomočjo vtičnika ShortPixel. Vsak mesec dobite 100 brezplačnih kreditov (to je moj najljubši vtičnik za stiskanje slik in preizkusil sem jih že veliko, vključno z Imagify, Smush, EWW in drugimi). Namestite ga in primite ključ API iz Spletno mesto ShortPixel, nato konfigurirajte nastavitve. Nastavite nivo stiskanja slike brez izgub. Pojdite na zavihek Media in optimizirajte nekaj slik, da boste zadovoljni s kakovostjo. Če ste, množično stisnite vse slike na svojem spletnem mestu. Priporočam, da predhodno vzamete varnostno kopijo, za vsak primer.

11. Uporabite lahke vtičnike

Če imate visoke vtičnike CPU, ki povzročajo počasne odzive strežnika, jih morate izbrisati ali poiskati alternativne vtičnike, ki ne porabijo toliko virov. Predlagam vam nekaj lahkih vtičnikov, čeprav v mnogih primerih morate sami opraviti raziskave / testiranje. Po namestitvi vtičnika EACH si oglejte poročilo o nadzoru poizvedb in si ogledate, kako vpliva na čas nalaganja.

Socialna skupna raba – Raketa WP test pokazal Družbeno medijsko pero, MonarhPreprost gumbe za skupno rabo, in MashShare imel najmanj zahtevkov in najhitrejši čas nalaganja.

RezervaUpdraftPlus.

DrsnikiSoloquy, LayerSlider, ali Meteorski drsniki.

PripombePogojno nalaganje Disqusa.

PortfeljGalerija Envira, FooGallery, ali Rešetka.

Analytics – Google Analytics in iskalna konzola naj bosta dovolj. Prepričajte se, da gostite Google Analytics lokalno (z uporabo WP Rocket, CAOS ali WP Disable).

Ustvarjalci straniWordPress Page Builder od MotoPress, vendar noben ustvarjalec strani ne deluje hitreje od domačega urejevalnika WordPress. Združite to z Duplicator vtičnik in ne bi potreboval ustvarjalca strani (vključno z ustvarjalci strani, vgrajenimi v teme WordPress). Razen če vaša ekipa tega absolutno noče naučite se malo HTML-ja (najlažji jezik za kodiranje), izogibajte se ustvarjalcem strani.

StudioPress Vtičniki – lahki vtičniki za okvir Genesis.

12. Lokalno gostite Google Pisave

Če v poročilu GTmetrix opazite napake Google Font, to pomeni, da boste morali krstovati lokalno.

Google-fontovi-GTmetrix

Uporaba lahko uporabite CAOS za vtičnik Webfonts:

CAOS-krstni kamen

Or Samoplačniški vtičnik Google Fonts je dobra alternativa, ki samodejno prenese vse Googlove pisave, ki jih uporabljate, in jih doda v vaš CSS, pri čemer morate konfigurirati vse nastavitve.

Samostojni gostitelj-Google-Fontovi-vtičnik

13. Lokalno gostite Google Analytics

Če v poročilu GTmetrix opazite napake v storitvi Google Analytics, to pomeni, da morate lokalno gostiti svojo sledilno kodo Google Analytics. The Vtičnik CAOS Analytics to naredi samodejno.

Leverage-brower-caching-Google-Analytics

CAOS-Analytics

WP Rocket ima tudi to funkcijo.

Lokalna analitika raket WP

14. Sprostite spletno mesto

Pojdi nazaj v Google PageSpeed ​​vpogled v stran ali Bitcatcha in preizkusite čas odziva strežnika vašega spletnega mesta. Morali bi biti veliko hitrejši, če upoštevamo, da smo dosegli skoraj vse, kar vpliva na to.

Zmanjšaj čas odziva strežnika-Facebook

15. Preklopite na hitrejše gostovanje

Če je odzivni čas vašega strežnika še vedno počasen, ga zagotovo povzroči Bluehost.

Pred nadgradnjo na svoj VPS ali namenski načrt opravite raziskavo in poglejte, kaj izkušeni ljudje priporočajo v WordPress gostovanje Facebook skupine. Vaš sodelavec ima morda svoj predlog, vendar ti ljudje vedo, o čem govorijo.

jaz uporabljam SiteGround in so 200ms odzivni časi s 100% GTmetrix rezultati in .4s Časi nalaganja Pingdom-a. Preverite gostovanje, zaženite lastne teste ali kliknite moje strani za hitro nalaganje. Na 26 anketah v Facebooku so bili ocenjeni kot gostitelja številka 1 in so svetovni boljši kot EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, in drugi gostitelji, ki na isti strežnik spakirajo preveč ljudi. Tam so bili veliko ljudi WHO migriral in objavljeno rezultati naprej Facebook in Twitter. Tweet po tvit, objava po objava, anketa po anketa po anketa, hitrejše gostovanje bo popraviti počasni odzivni časi. So priporoča WordPress, stori brezplačne migracije, in uporabljam njihove polovični načrt.

OMM on-SiteGround

Poročilo o hitrosti strežnika Bitcatcha

2019-GTmetrix-Poročilo

2019-Pingdom-poročilo

Ljudje se običajno selijo, ker je njihovo hitrostna tehnologija se lahko izboljšajo odzivni časi strežnika za več sekund. Tu je nekaj ljudi, ki so se preselili na SiteGround in objavili svoje rezultate.

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

2019 Hosting anketaOglejte si anketo2017-WordPress-gostovanje-FB-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaPriporočila Elementor GostovanjeOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaJulij 2019 Priporočilo za gostovanjeOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaSkupno gostovanje-anketa-2017Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2019-gostovanje-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGo-to-gostovanje-podjetjeOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress-gostovanje-anketa-2017Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaAnketa z upravljanjem gostovanjaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWooCommerce-gostovanje-FB-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslona2016-Spletno gostovanje-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaAnketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnikOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaNajboljše spletno gostovanje-2019-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWP prijazno gostovanjeOglejte si anketo ali Posnetek zaslona2016-WordPress-gostovanje-FB-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaNajljubše gostovanje za ElementorOglejte si anketo ali Posnetek zaslona2018 Priporočila za gostovanjeOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaUpravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2019-gostitelji-anketa-1Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-anketa-za-hitrostOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress-gostovanje-anketa-junij-1Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaPriporočilo SiteGroundOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaAnketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaNajboljše spletno gostovanje-ponudnik anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-anketa-februar 2019Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-priporočila-anketaOglejte si anketo ali Posnetek zaslona

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPressOglejte si anketo ali Posnetek zaslona

SiteGround ima 3 načrti:

Gostovanje za WordPress SiteGround

Višji načrti vključujejo več strežniški viri (Faktor # 1 v priročniku za optimizacijo WordPress-a). Tukaj je celoten primerjalni grafikon, vendar vam GrowBig daje približno 2x več strežniških virov kot StartUp, GoGeek pa je pol-namensko gostovanje kar vam daje še več. GrowBig in gor prihaja z a brezplačna migracija, urejanje, napredno predpomnjenje in sposobnost gostovanja več spletnih mest. GoGeek ima prednostno podporo. Njihovo gostovanje v oblaku je precej skok cen pri 80 USD / mesec.

To lahko vidite na stran z značilnostmi

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

Uporabljam SiteGround, ker…

 1. Moja GTmetrix + Pingdom poročila govorijo sama zase
 2. Moje strani se takoj naložijo (po želji kliknite jih)
 3. Hitro hitrostna tehnologija (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Priporočil Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress pospeši
 5. prost Šifriraj SSL, enostaven za uporabo cPanel, in funkcije za e-trgovina
 6. Podpora za WordPress je nepremagljiv tudi brez prednostne podpore GoGeeka
 7. GrowBig prihaja z urejanjem, več prostora za shranjevanje in več strežniških virov (pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in se pomaknite miškin kazalec nad strežnik zavihek)
 8. GoGeek prihaja s še več strežniškimi viri, shrambo, prednostno podporo
 9. Proste migracije, migratorski vtičnik, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 10. Številne pohvale naprej Reddit, Facebookovi pogovori, Twitter, TrustPilot
 11. Tone pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veliko ljudi je že preselilo in rezultate objavilo na Twitterju: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite za SiteGround s pomočjo mojega partnerska povezava Brezplačno vam bom podaril dober kos. Vsako leto podarim 3.000 USD za kampanje GoFundMe (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa Rdečemu križu pri orkanu Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Kakor koli že, izognil bi se Bluehostu – pridružite se nekaterim Facebook skupinam in si oglejte pogovori, ankete, tweets, in ljudi WHO migriral od Bluehosta do SiteGround. Ne priporočam EIG / Bluehostovih grozno gostovanje. Naredi svoje raziskave, glej koga Yoast uporablja, in rezultati ljudi, ki migriral.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Kako izboljšam odzivne čase strežnika?

Čeprav lahko z CDN-ji, nadgradnjo različic PHP-ja in izogibanje počasnim vtičnicam obremenitev strežnika olajšate, vaš strežnik na koncu nadzoruje vaše gostovanje. Če vaše spletno mesto ni optimizirano za hitrost, res ne bi smeli biti napake v odzivnem času strežnika.

&# x2705; Kako razsvetlim obremenitev na svojem strežniku?

Če uporabljate dober vtičnik za predpomnilnik, kot je WP Rocket, pravilno konfigurirate ga (vključno z dodajanjem CDN), nadgradite različice PHP in se izognete vtičnikom, ki so lačni vira in skripta tretjih oseb (npr. AdSense), lahko olajšate nalaganje na strežniku.

&# x2705; Ali bodo vtičniki predpomnilnika izboljšali hitrost strežnika?

Da, še posebej, če jih uporabite tudi za nastavitev CDN-ja. Vtičniki predpomnilnika bi morali izboljšati čas nalaganja, rezultate GTmetrix in odzivni čas strežnika.

&# x2705; Ali moram resnično nadgraditi gostovanje?

Najprej optimizirajte spletno mesto. Potem, če imate še vedno počasne odzive strežnika, nadgradite načrte ali razmišljate o prehodu na hitrejšega gostitelja, kot sta SiteGround ali Cloudways.

&# x2705; Je kriv Bluehost?

Mnogi ljudje poročajo o počasnih strežnikih na Bluehostu, nekateri pa izboljšajo čas nalaganja za več kot 7 sekund, ko se premaknejo na drugega gostitelja. SiteGround (deljeno gostovanje) in Cloudways (gostovanje v oblaku) sta dve priljubljeni izbiri in oba sta bila visoko ocenjena na Facebooku.

Upam, da je bilo to v pomoč. Če imate vprašanja, mi dodajte komentar.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map