Kako popraviti počasno gostovanje WordPress-a na SiteGround in se izogniti omejitvam CPU-ja (uporabite PHP 7.4, Cloudflare, nastavite WP raketo ali SG Optimizer)

Vključite počasno mesto WordPress SiteGround?


Tudi jaz sem imel to težavo; moji rezultati GTmetrix so bili skoraj 100% za vsako objavo v blogu (ker sem obsedena s hitrostjo), vendar so moji časi nalaganja lahko dosegli do 10+ sekund. Večino svojih objav imam veliko slik in komentarjev, vendar v GTmetrixu dobesedno ni bilo nič drugega. Končno sem prišel do zaključka, da pol-namenski načrt GoGeek SiteGround in celo gostovanje v oblaku ni bil dovolj hiter (spoiler: prešel sem iz SiteGround v Cloudways).

Ta vadnica zajema vse, kar morate vedeti, da dosežete boljše rezultate + čas nalaganja v GTmetrix. SiteGround je odličen za skupno gostovanje, če pa uporabljate WooCommerce, AdSense, visoke vtičnike CPU ali zunanje skripte, bi preskočil skupno gostovanje vseh skupaj. Njihovi skupni strežniki pogosto ne prenesejo potrebnih virov, kar povzroči počasno spletno mesto WordPress.

Obstajajo boljše možnosti kot spletna gostovanja v oblaku SiteGround Cloudways DO ponuja enaka 2 CPU + 4 GB RAM-a za 42 USD / mesec (namesto 80 $ / mesec s SiteGround). Moj predlog je, da svoje spletno mesto optimizirate po svojih najboljših močeh, vendar pazite na odzivne čase strežnika, ki jih lahko merite v Google PageSpeed ​​Insights. Če so počasni, poznate težavo.

1. Nadgradnja na PHP 7.4

SiteGround je izdal PHP 7.4, ki ga lahko nadgradite na nadzorni plošči.

Precej hitreje je, še posebej, če trenutno uporabljate starejšo različico PHP-ja in je to eden najlažjih načinov za pospešitev spletnega mesta. Dobro je vzeti varnostno kopijo in zagotoviti, da so vtičniki in teme združljivi, čeprav je preverjanje združljivosti PHP nekako neuporabno.

SiteGround PHP 7.4 Najava

Kako nadgraditi na PHP 7.4 na spletnem mestu SiteGround

 • Prijavite se v svoj račun
 • Kliknite levi meni Devs
 • Kliknite Upravitelj PHP
 • Kliknite ikono urejanja
 • Spremenite različico PHP in kliknite CONFIRM (posnetek zaslona)

SiteGround Update PHP Version

2. Uporabite WP raketo namesto SG Optimizer

Bi morali uporabljati SG Optimizer ali WP Rocket? Naj se to umakne.

WP Rocket ima še vedno več optimizacij hitrosti kot SG Optimizer (tudi z veliko posodobitvijo SG Optimizer), kar pomeni, da boste z WP Rocket skoraj zagotovo videli boljše rezultate. Omogoča vam, da SG Optimizer ne počne: lokalno analitiko gosti, leni naložijo videoposnetke + iframes, zamenjajo iframe s predogledno sliko, očistijo vašo bazo podatkov, vključijo več CDN-jev in še več.

Glavna prednost orodja SG Optimizer je, da je predpomnjenje hitrejše kot kateri koli drug predpomnilnik, saj uporabnik predpomni na strani strežnika in ne predpomnjenje na osnovi datotek. Vendar sem preizkusil oba SG Optimizer vs. WP Rocket in vedno sem se znašel na WP Rocket z odstranjenim SG Optimizer.. Vsako spletno mesto je drugačno, zato priporočam, da naredite svoje lastne teste.

Druga možnost je, da uporabite WP Rocket za vse predpomnjenje. Če želite to narediti, bi konfigurirali nastavitve WP Rocket tako, da bodo vse urejale (razen predpomnilnika). Nato onemogočite predpomnjenje strani WP Rocket z uporabo njihovega pomožni vtičnik. Končno namestite SG Optimizer in ga uporabite samo za predpomnjenje (vendar onemogočite vse drugo, da se prepreči prekrivanje funkcionalnosti, ki jo upravlja WP Rocket).

Razlog za WP Rocket je običajno vtičnik # 1 predpomnilnika na Facebook anketah:

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Tukaj piše, kaj SiteGround pravi, vendar se strinjam. Spet naredite svoje lastne teste!

SG-Optimizer-vs-Cache-Vtičniki

3. Pravilno konfigurirajte svoj vtičnik za predpomnilnik

Ne glede na vtičnik predpomnilnika, je 110% pomembno, da je konfiguriran optimalno. Če uporabljate samo SG Optimizer, boste morda želeli preizkusiti WP Rocket, WP Najhitrejši predpomnilnik ali Swift in poskrbeti za „druge“ optimizacije. Ne pozabite, da se izogibate podvojeni funkcionalnosti med vtičniki.

4. Aktivirajte Cloudflarejev CDN v SiteGround

CDN Cloudflareja je bil zdaj več kot 200 podatkovnih centrov (whoa). In še vedno je brezplačna!

Zakaj kdo tega ne bi uporabljal, je zunaj mene, vendar lahko ga aktivirajte na nadzorni plošči SiteGround.

CPanel Cloudflare SiteGround

Še vedno morate konfigurirati nastavitve v svojem Nadzorna plošča v oblaku. Tu je nekaj nasvetov:

 • Hitrost: omogočite Brotli in Rocket Loader
 • Strgalni ščit: omogočite zaščito s hitro povezavo
 • Požarni zid: blokirajte slabe bote iz poročila o prometu v živo v programu Wordfence
 • Pravila strani: Cloudflare ima veliko pravila strani za hitrost, varnost, združljivost

5. Izogibajte se poseganju v omejitve CPU-ja SiteGround

Načrt vašega spletnega mesta mora imeti dovolj strežniški viri prilagoditi porabo virov na vašem spletnem mestu. Če tega ne stori, boste od SiteGround prejemali obvestila o CPU, ki grozijo, da bodo zaprli vaše spletno mesto, vendar je to tudi dober razlog, da bo vaše WordPress spletno mesto počasi na spletnem mestu. To je zato, ker je vaš strežnik verjetno preobremenjen in “pod stresom.”

Namenjen Stran s funkcijami SiteGround in se pomaknite navzdol do razdelka »dodelimo potrebne vire«. Premaknite miškin kazalec nad Strežnik vrstico in si oglejte, koliko virov prihaja z vašim načrtom:

Primerjava virov strežnika SiteGround

Nato primerjajte to s porabo CPU (to je posnetek zaslona njihovega gostovanja v oblaku):

Zmanjšajte CPU-Usage-WordPress

Če presežete omejitve CPU-ja, boste prejeli to e-poštno sporočilo:

Omejitve CPU SiteGround

Ali ste blizu preseganja omejitev CPU-ja?

V tem primeru potrebujete načrt gostovanja, ki vsebuje več strežniških virov (Omejitve CPU-ja so bili označeni kot največji padec SiteGround). Lahko nadgradite s SiteGround, če pa ste že na njihovem načrtu GoGeek ali gostovanju v oblaku, zagotovo ne nadgraditi na kaj več. Kot sem že rekel, SiteGround je do določene mere odličen, a ko enkrat prerastete GoGeek ali porabite 35 USD na mesec zaradi prenovitvenih cen, naredite sebi uslugo in se pomaknite na Cloudways.

6. Selektivno onemogoči vtičnike na določenih straneh

Pogovorimo se o Asset CleanUp in Perfmatters.

Oba vas pustita selektivno onemogoči vtičnike, skripte in sloge iz nalaganja na določene strani. To povzroči manj zahtev HTTP in hitrejše nalaganje, saj so nekateri vtičniki zloglasno počasni.

Primeri:

 • Onemogoči funkcije WooCommerce na straneh, ki niso e-trgovina
 • Onemogoči vtičnik drsnika v vsebini brez drsnikov
 • Onemogočite vtičnik bogate delčke v vsebini brez bogatih odrezkov
 • Onemogočite vtičnik za kontaktni obrazec na vsebini brez obrazca za stik
 • Onemogočite povezave AdSense ali pridružene strani, če niso prikazane
 • Onemogočite vtičnik za skupno rabo v družabnih omrežjih na vseh straneh (ker je običajno za objave na spletnem dnevniku)
 • Onemogoči skripte, sloge, delčke vozičkov na straneh, ki niso e-trgovina, onemogoči WooCommerce

Korak 1: Namestite vtičnik Asset CleanUp ali Perfmatters.

Asset CleanUp vtičnik

2. korak: Uredite stran ali objavo in neupravičeno onemogočite nalaganje neuporabljenih elementov na stran:

Onemogoči WordPress zunanje skripte

7. Optimizirajte slike

Velike, neoptimizirane slike lahko povzročijo tudi počasno spletno mesto na spletnem mestu SiteGround.

Če v GTmetrixu vidite napake pri prikazanih slikah, to pomeni, da nalagate prevelike slike, ki jih je treba obrezati in / ali spremeniti v pravilne dimenzije (kar vam ponuja GTmetrix). Videli boste lahko tudi napake v dimenziji slike, kar pomeni, da morate HTML-ju slike dodati širino + višino. Nazadnje, če opazite napake pri optimizaciji slik, jih morate brez izgube stisniti in edini vtičnik, ki sem ga našel, ki se vsakič dobi 100%, je ShortPixel.

Optimizacija slike v GTmetrix

8. Optimizirajte Google Pisave

Če uporabljate Google Fonts, preverite svoje poročilo GTmetrix glede težav z optimizacijo:

Google Fonts GTmetrix

Obstajajo številni vtičniki, ki lahko pomagajo optimizirati pisave: OMGF, WP Rocket, Samostojno gostujoče pisave Google, Samodejno optimiziranje, celo Asset CleanUp. Toda idealna metoda je gostovanje pisav lokalno.

Če želite to narediti, prenesite svoje pisave neposredno s spletnega mesta Google Fonts, pri čemer je minimalno število pisav in teže pisave (ker več pisav lahko pomeni tudi več zahtev).

Nato pretvorite datoteke v datoteke s spletnimi pisavami z orodjem, kot je Transfonter. Ko jih pretvorite, jih naložite v mapo wp-content / uploads in dodajte pisave v CSS. Preizkusite pisavo, nastavite privzeto pisavo z nadomestnimi datotekami in zlati ste. Za več informacij glejte moj lokalni vodnik za pisave (zgoraj).

9. Optimizirajte zahteve tretjih oseb

Zahteve tretjih oseb so vse, kar povleče zahteve iz zunanjih spletnih mest.

To so lahko Google Pisave, Analytics, AdSense, Upravitelj oznak, Zemljevidi, vgrajeni videoposnetki YouTube, Gravatarji, štetje družbenih deležev, Facebook Pixel ali celo vtičniki, ki ustvarjajo zunanje zahteve.

Nekatere zahteve tretjih strank je enostavno optimizirati:

Dovoljene nastavitve rakete WP vam omogočajo lokalno gosti Google Analytics in omogočite predpomnjenje brskalnika za Facebook Pixel. Njihove nastavitve za medije omogočajo leno nalaganje videoposnetkov na YouTubu in zamenjate okvir s predogledno sliko. Disqus ima za to pogojni vtičnik in Google Maps + vgrajene družbene objave je mogoče posneti kot posnetek zaslona in uporabiti kot sliko namesto vdelanega.

Nekatera zahteva tretje osebe ni tako preprosta:

Google AdSense, Google upravitelj oznak in Gravatars je nekoliko težje optimizirati. AdSense lahko brezskrbno nalagate in poskušate leno nalagati, vendar je to približno tako. Google upravitelja oznak je treba uporabljati samo za velika, neoptimizirana spletna mesta. Nisem našel dobre rešitve za Gravatarje (preizkusil sem skoraj vsak vtičnik predpomnilnika Gravatar) in jih onemogočil.

Zunanji skripti

10. Izogibajte se vtičnikov, ki delujejo na virih

Če uporabljate zloglasno počasne vtičnike, skupno gostovanje SiteGround morda ne bo dovolj.

Ti vtičniki so običajno portfelji, drsniki, klepet v živo, varnostno kopiranje, statistika, povezane objave, skupna raba v družabnem omrežju, koledar ali celo WooCommerce in WPML. Seveda je odvisno od tega, katere vtičnike uporabljate in kako dobro so razviti s hitrostjo. Tu so pogosti krivci:

 1. Dodaj to
 2. AdSense Spremljanje goljufij s kliki
 3. Koledar dogodkov vse v enem
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Boljše WordPress Google XML Sitemaps
 7. Preverjanje prekinjene povezave (uporabite preverjanje dr. Povezave)
 8. Stalni stik za WordPress
 9. Kontaktni obrazec 7
 10. Kontekstualno povezane objave
 11. Digi Auto Links
 12. Disqusov sistem komentarjev
 13. Divi Builder
 14. Osnovna mreža
 15. Oglejte si celoten seznam 65 počasnih vtičnikov

11. Zadnjih 10% zaključite s perfmatri

Obstaja velikorazlične optimizacije “ ki ne spadajo med glavne kategorije optimizacije hitrosti. Govorim o onemogočanju samodejnega shranjevanja, pingbakov, povratnih sporočil, omejevanju popravkov objav, prednastavitvi in ​​prednamestitvi DNS ter v bistvu o odstranitvi videza z vašega spletnega mesta.

The Perfmatters vtičnik (avtor Kinsta) skrbi za zadnjih 10% optimizacije hitrosti:

perfmatters lastnosti

12. Poiščite ozka grla v GTmetrix

GTmetrix se lahko uporablja za merjenje rezultatov in časov nalaganja. Uporablja se lahko tudi za določitev, zakaj je vaše spletno mesto počasno na SiteGround, počasi vtičniki, ttfb, itd. Tu so primeri:

Čas za prvi bajt

Čas za prvi bajt

Počasi vtičniki

Počasen vtičnik WordPress

13. Izmerite čas odziva strežnika

Čas je, da enkrat za vselej ugotovimo, ali je gostovanje SiteGround vaša težava.

Zaženite svoje spletno mesto prek Google PageSpeed ​​Insights in preverite odzivni čas svojega strežnika kar naj bi bilo manj kot 200 milijonov, kot priporoča Google. Če ni, potrebujete zmogljivejši strežnik.

Zmanjšajte čas odziva strežnika

14. Pridobite gostovanje v oblaku (ne s strani SiteGround)

Tukaj se je zgodilo, ko sem se preselil iz SiteGround v Cloudways DigitalOcean:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-gostovanje

Vnesejo se celo objave s tonami zahtev <2s. Če želite, zaženite to stran prek GTmetrix-a.

GTmetrix-poročilo-za dolgo objavo

Kaj sem plačeval s SiteGround:

SiteGround-Cloud-gostovanje-prodaja-prejem

Kaj zdaj plačujem z Cloudwaysom:

Cloudways-račun

Mislim, da ne moram povedati veliko več. Ker je SiteGround dober za skupno gostovanje, ne pomeni njihovega boljšega ali hitrejšega kot drugi ponudniki gostovanja v oblaku. Odprite svoje možnosti in se jim pridružite WordPress gostovanje Facebook skupine da bi videli, kaj pravijo pravi ljudje.

Cloudways Response Times

WP motor v oblake

Poročilo DigitalOcean Pingdom

Odzivi časov strežnika Cloudways

Izboljšanje časa nalaganja v oblakih

Cloudways vs WP Engine

Brez naslova

Cloudways Pingdom Load Times

Poročilo o Pingdom oblakov

Namecheap to Cloudways Migration

Migracije Cloudways WooCommerce

Migracije AWS v oblakih Cloudways

Kaj govorijo drugi:

Cloudways Facebook pregled

Cloudways vs SiteGround

Spodnja črta: skupno gostovanje je v redu, če ne uporabljate WooCommcerce, AdSense, visokih vtičnikov za CPU ali imate dostojen promet. Ko pa imate enega od teh, poglejte v gostovanje v oblaku. Da, pridružena družba sem Cloudways, vendar je veliko drugih ljudi, ki so migrirali in objavili svoje rezultate. Koda OMM25 vam bo prinesel 25% popusta v prvih dveh mesecih gostovanja na Cloudways.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Kako lahko pospešim svoje spletno mesto SiteGround?

Nadgradite na najnovejšo različico PHP, nastavite in konfigurirajte vtičnik SG Optimizer ter v računu SiteGround aktivirajte brezplačni CDN Cloudflare. Nato poglejte svoje poročilo o GTmetrixu, da vidite, kaj ga upočasnjuje, in v tej vadnici naredite optimizacije.

&# x2705; Ali naj uporabim SG Optimizer ali WP Rocket?

Če imate proračun, preizkusite SG Optimizer in WP Rocket (posamično), da vidite, kateri je najboljši čas nalaganja + ocene v GTmetrix. WP Rocket ima več funkcij kot SG Optimizer, vendar SG Optimizer uporablja predpomnjenje na strani strežnika, ki naj bi bilo hitrejše od predpomnjenja datotek na osnovi WP Rocket. Izogibajte se prekrivanju funkcionalnosti med obema vtičema!

&# x2705; Kako popravim omejitve CPU-ja SiteGround?

Če prejemate sporočila z omejitvami CPU-ja iz strani SiteGround, morate zmanjšati vire, ki jih porabi vaše spletno mesto. Najpogostejši načini so onemogočanje API-ja za WordPress Heartbeat API (npr. Z vtičnikom HeartBeat Control), odstranjevanje vtičnikov, ki so lačni do virov, na vašem spletnem mestu, nastavitev CDN-ja za izklop virov in pravilno konfiguriranje vtičnika predpomnilnika..

&# x2705; Ali bodo načrti za nadgradnjo odpravili mojo počasno stran SiteGround?

Teoretično, da. Višji načrti SiteGround vključujejo več strežniških virov, ki vaše spletno mesto hitreje pospešijo. Najbolje pa je, da se pred nadgradnjo prepričate, da je vaše spletno mesto čim bolje optimizirano. Morda boste želeli raziskati gostovanje v oblaku, ki je bistveno hitrejše od skupne rabe.

&# x2705; Katere druge optimizacije hitrosti lahko počnem zunaj SiteGround?

Očistite svojo bazo podatkov s pomočjo vtičnika, kot sta WP Rocket ali WP-Optimize, servirajte pomanjšane slike (ne uporabljajte ogromnih slik), uporabite Asset CleanUp ali Perfmatters, da selektivno onemogočite nalaganje skriptov in vtičnikov na določenih straneh ter se izognete (ali optimizirate) zunanje skripte, kot so Google Fontovi, Google Analytics, Google Zemljevidi, AdSense, vgrajeni videoposnetki in dodatki za skupno rabo v družabnih omrežjih.

Ali je vaše spletno mesto še vedno počasi na spletnem mestu SiteGround?

Glede na to, da sem zajel skoraj vsak pomemben dejavnik iz Vodnik za optimizacijo WordPress-a, morali bi imeti veliko hitrejše spletno mesto. In če tega ne storite, je verjetno, da ste prerasli načrt zagona ali GrowBig spletnega mesta SiteGround ali če vtičnik predpomnilnika ni pravilno konfiguriran. Če imate še vedno vprašanja, mi pustite komentar s svojim URL-jem poročila GTmetrix in z veseljem vas bom pregledal.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map