Kako skrajšati čas odziva strežnika (čas do prvega bajta) v WordPressu na manj kot 200 ms: postavka v Googlovem PageSpeed ​​vpogledu

Zmanjšajte čas odziva strežnika


Torej ste vodili do svojega spletnega mesta Google PageSpeed ​​vpogled v stran in je treba naj bodo odzivni časi strežnika (ttfb) nizki v WordPressu.

Naj se to umakne.

Strežnike nadzira vaše gostovanje: Bluehost, HostGator, GoDaddy in Blagovnih znamk EIG so zloglasno počasni in ocenjeni slabo v 40+ Facebook anket zaradi prenatrpanih strežnikov.

SiteGround in Cloudways so skoraj vedno top 2 (SiteGround za skupno gostovanje in Cloudways za gostovanje v oblaku). Uporabil sem oboje in imam 100% poročila GTmetrix s skoraj 100% v Google PageSpeed ​​Insights tudi Pingdom. Tudi ta objava se naloži v približno dveh sekundah in ima na tone slik z velikostjo strani 5,26 MB in 138 zahtevkov. Zdaj je to dobro gostovanje!

Obstajajo še drugi načini, kako zmanjšati odzivne čase strežnika, ki jih bom opisal v tej vadnici: odstranitev visokih vtičnikov CPU-ja, nalaganje virov na CDN, konfiguriranje vtičnika za predpomnilnik na optimalne nastavitve (priporočam WP Rocket) in določanje določenih elementov v poročilu GTmetrix.

Toda nobena optimizacija ne bo nadomestila počasnega gostitelja / strežnika. Opravite svoje raziskave v Facebook Skupine!

Zmanjšaj čas odziva strežnika-Facebook

1. Ditch EIG in nizkokakovostni gostitelji

Če imate počasne odzive strežnika, stavim, da ste gostili GoDaddy, HostGator ali Bluehost (blagovne znamke EIG), Namecheap, A2 ali drugega gostitelja nizke kakovosti. Ste svoje raziskave opravili v Gostovanje WordPress Facebook skupina? SiteGround (deljeno gostovanje) in Cloudways (gostovanje v oblaku) sta bila daleč dva najbolje ocenjena gostitelja 40+ Facebook anket.

Seznam blagovnih znamk EIG

Poglejte te 41 ljudi, ki so se migrirali do SiteGround ali Cloudways in objavili svoje rezultate.

Preklop na SiteGround

Cloudways Response Times

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

Priporočila gostovanja Facebook

HostGator na spletno selitev v zemljo

Brez naslova

Anketa v VPS gostovanju v oblaku

2018 Priporočila za gostovanje

2. Preverite uporabo CPU-ja

Preverite svoj račun za gostovanje in se prepričajte, da ne boste povečevali Omejitve CPU-ja. Poskusite, da nikoli ne presežete 80% svojih omejitev, da vaš strežnik ostane sproščen. Pri gostovanju v oblaku lahko dodate več CPU + RAM-a, kar bo pomagalo, pri deljenem gostovanju pa boste morali nadgraditi svoj načrt. Preden sledite temu navodilu, sledite tem navodilom, saj naj bi tudi pomagal zmanjšati porabo CPU-ja na vašem spletnem mestu.

Zmanjšajte CPU-Usage-WordPress

Zato je tako pomembno izbrati načrt z dovolj strežniški viri. Gostiteljska podjetja vam dajo smernice glede na vaše mesečne obiskovalce, vendar ne upoštevajo, koliko vtičnikov imate, ali porabijo veliko sredstev in ali uporabljate CDN.

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

3. Poiščite in odpravite visoke vtičnike za CPU

Uporabite GTmetrix in poiščite svoje najslabše vtičnike
Če se vtičnik prikaže večkrat v GTmetrix, ali traja dolgo časa, da se naloži na zavihku Slap, bodisi ga izbrišite bodisi ga zamenjajte z bolj lahkim in hitrejšim vtičnikom.

Počasen vtičnik WordPress

Priporočljivi lahki vtičniki

Drugi nasveti za vtičnike

 • Bodite minimalni
 • Izklopite + izbrišite vse vtičnike, ki jih ne uporabljate
 • Izogibajte se vtičnikov, ki imajo podvojeno funkcionalnost
 • Natančne nastavitve vtičnikov, ki porabljajo CPU (npr. Monitor poizvedovalcev in Prekinjena povezava preverjalec nenehno skenirajo vaše spletno mesto in porabijo CPU, izbrišite jih, ko končate)

4. Nadgradnja na PHP 7.3

Na mnogih spletnih mestih WordPress še vedno deluje PHP 5 čeprav je PHP 7.3 veliko hitrejši. To je zato, ker gostiteljske družbe ne bodo samodejno nadgradile vaše PHP različice (zaradi morebitnih težav s združljivostjo), ki jo lahko uporabite Vtičnik za preverjanje združljivosti PHP za preverjanje.

WordPress PHP Merila

Kako preveriti, katero različico PHP izvajate
Namestite Prikaži vtičnik za različico PHP da preverite, v kateri različici ste. Če uporabljate zastarelo različico, se prijavite v svoj račun gostovanja in nadgradite na najvišjo možno različico PHP, ki je na voljo, nato na spletnem mestu preverite napake. Če opazite kakršne koli, verjetno eden od vaših vtičnikov ni združljiv. Lahko se vrnete na starejšo različico ali uporabite drug vtičnik.

Prikaz-PHP-različica

Nadgradite na PHP 7+ v vašem računu za gostovanje, nato preverite, ali je na spletnem mestu napaka:

PHP posodobitev

5. Konfigurirajte nastavitve optimalnih predpomnilnikov

Večina ljudi vtičnika za predpomnilnik ne nastavi na optimalne nastavitve. Napisal sem priljubljene vadnice o konfiguriranju Raketa WP, WP najhitrejši predpomnilnik, W3 Skupaj predpomnilnik, in WP Super predpomnilnik.

Pri večini drugih vtičnikov predpomnilnika bi morali, ko prej dobite te funkcije, namestiti približno 6 dodatnih vtičnikov Raketa WP ima vse vgrajene, kar zmanjšuje število vtičnikov na vašem spletnem mestu. Če ste podobni meni, želite uporabiti samo 1 vtičnik, sicer boste morali raziskati, s katerimi funkcijami so vtičniki predpomnilnika, in jih namestiti, če jih ne podpira.

 • Čiščenje baze podatkov (vgrajeno v WP Rocket ali uporabite WP-Optimizirajte)
 • Nadzor srčnega utripa (vgrajen v WP raketo ali uporabo Nadzor srčnega utripa)
 • Ležeče naložite slike / video posnetke (vgrajene v WP raketo ali uporabite WP YouTube Lyte)
 • Gostite Google Analytics lokalno (vgrajen je v WP Rocket ali uporabite CAOS za Analytics)
 • Gostite Google Fontove lokalno (vgrajen je v WP Rocket ali uporabite CAOS za pisave, ali SHGF)
 • Integracija z Cloudflare + drugimi CDN-ji (vgrajeni v WP Rocket ali uporabite CDN Enabler)

WP-Rocket-značilnosti

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

6. Dodajte Cloudflare

Cloudflarejev brezplačen CDN odpravi porabo pasovne širine na njihovo podatkovni centri (s čimer manj strežite na strežniku) zmanjšanje geografske razdalje med strežnikom / obiskovalcem.

Tukaj je tisto, kar WordPress pravi:

CDN-WordPress-priporočilo

Ta je pasovna širina, ki jo lahko shranite z Cloudflare:

Območje širine oblaka

Večina gostiteljev ima možnost omogočiti Cloudflare v svojem cPanelu:

SiteGround-Cloudflare-Activation

Cloudflare lahko nastavite tudi z večino vtičnikov predpomnilnika (spodaj je za WP Rocket), vendar imata tudi WP Fastest Cache in W3 Total Cache možnosti za Cloudflare + CDN integracijo …

WP-Rocket-Cloudflare-Add-On

Več CDN = Več podatkovnih centrov = Manjša poraba pasovne širine
StackPath ima tudi svoje 30+ podatkovnih centrov kar izprazni še več virov. Cloudflare je dovolj za večino spletnih mest, vendar bi uporabljal StackPath za spletna mesta s srednjim do visokim prometom in lahko uporabljate KeyCDN test hitrosti da vidite, kako hitro se vaše spletno mesto nalaga na različnih lokacijah. Če želite aktivirati Stackpath ali drug CDN, uporabite zavihek CDN WP Rocket ali CDN Enabler vtičnik.

WP-Rocket-CDN-nastavitve

7. Blokirajte neželene bote

Ste preverili svoje Poročilo o prometu v živo o Wordfenceu v zadnjem času?

Sem, in videl sem, da istih nekaj botov nenehno napada mojo spletno stran in postavlja strese na moj strežnik. Očitno je, da so Googlebot in drugi dobri, na vašo spletno stran lahko pridejo tudi neželeni boti. Če ne preverite, ne boste nikoli vedeli. Tukaj sem naredil in kaj morate storiti tudi vi:

Korak 1: Namestite Wordfence.

2. korak: Nekaj ​​minut si oglejte poročilo o prometu v živo, če želite videti, kdo v spletu zadene vaše spletno mesto.

Live-Traffic-Report-Wordfence

3. korak: Bodite pozorni na sketni videz botov, ki nenehno posegajo po vašem spletnem mestu. Google njihova imena gostiteljev, da bi videli, ali jih drugi prijavljajo kot neželeno (Googlebot in Bingbot sta očitno v redu).

4. korak: Blokirajte vse neželene pošte (tukaj imate na voljo nekaj možnosti). Wordfence ima blokiranje nastavitev tako dobro, kot pravila za omejevanje stopnje. Vendar Wordfence sam porabi veliko CPU-ja. Nadomestne možnosti so Blackhole za slabe bote, Blokirajte slabe poizvedbe, ali Pravila požarnega zidu Cloudflare (to uporabljam). Ustvarite lahko do 5 brezplačnih pravil požarnega zidu, kar pomeni, da lahko blokirate svojih 5 najboljših neželenih sporočil. Preprosto kopirajte njihovo ime gostitelja iz Wordfencea in ga nato blokirajte v Cloudflare. Bodite prepričani, da uporabite zvezdico *, tako da so tudi vse različice tega robota blokirane: amazonaws.com linode.com sta 2 pogosti.

Pravilo požarnega zidu Cloudflare za blokiranje slabih botov

8. Očistite svojo bazo podatkov

Če ste izbrisali vtičnik, temo, imate veliko popravkov po objavi, komentarje neželene pošte ali prehodnih rok, očistite svojo bazo podatkov. To morate storiti vsak teden ali približno tako, da bo vaše spletno mesto hitro.

Če uporabljate WP Rocket, zaženite to v nastavitvah baze podatkov:

WP-Rocket-Database-Settings

Če ne uporabljate WP Rocket, uporabite brezplačno WP-Optimizirajte vključiti:

WP-Optimizirajte čisto bazo podatkov

9. Optimizirajte slike

Uporabili bomo GTmetrix za to. Zaženite spletno mesto prek GTmetrix-a in v poročilu boste videli slike, ki jih je mogoče optimizirati na 3 načine. GTmetrix prikazuje samo neoptimizirane slike za eno stran začnite z optimizacijo slik, ki se pojavijo na več straneh (slike logotipa, stranske vrstice in podnožja), nato pa najprimernejše strani zaženite skozi GTmetrix in na njih popravite tudi posamezne slike.

Obstajajo trije načini za optimizacijo slik v GTmetrixu:

 • Postrezite pomanjšane slike – spremenite velikost velikih slik, da so manjše
 • Določite dimenzije slike – določite širino / višino v HTML-ju ali CSS-ju slike
 • Optimiziranje slik – brez izgube stisnite slike z uporabo Predstavljajte si

optimizacija slike

Vročite pomanjšane slike – GTmetrix vam pove, katere slike so prevelike in katere dimenzije je treba spremeniti. Poiščite sliko, jo obrežite ali spremenite velikost, naložite jo v WordPress, nato pa staro sliko zamenjajte z novo. Sledite svojim »posodicam za slike« in ustvarite varalico (spodaj). Velike slike lahko ročno preverite tako, da desno kliknete sliko → kopiraj slikovni naslov nato pojdite na ta URL, kjer boste videli, ali je prevelik. Nikoli ne uporabljajte povlecite, da spremenite velikost funkcija v vizualnem urejevalniku, saj le ta spremeni velikost prikazane slike (ne dejanske slike).

Vzorec varalice:

 • Logotip: 150 (š) x 37 (h)
 • Drsniki: 1950 (š) x 550 (h)
 • Pripomočki stranske vrstice: 319 (w)
 • Telo vsebine spletnega dnevnika: 600 (w)
 • Predstavljene slike: 200 (š) x 200 (h)
 • Slike vrtiljaka: 225 (h)

Določite dimenzije slike – glejte svoje poročilo GTmetrix in razširite te elemente, da vidite, katere slike potrebujejo. V WordPressu poiščite vsakega, nato pa določite mere (širina / višina), o katerih vam bo povedal GTmetrix. The vizualni urejevalnik skrbi za to samodejno zato morate to ponavadi storiti s slikami v gradnikih, ustvarjalcih strani in drugih mestih.

določi-slike-dimenzije

Optimizirajte slike – stiskanje slik z izgubo Predstavljajte si ali Kraken (obe sta brezplačni, dokler ne dosežete mesečne omejitve). Medtem ko obstajajo drugi popolnoma brezplačni vtičniki, ki ponujajo neomejeno stiskanje, jih NE uporabljajte, ker imajo napake, ne bodo delovali ali bodo zlomili vaše slike.

Predstavljajte si navodila

 1. Namestite Zamislite vtičnik
 2. Pozvani boste z navodili
 3. Prijavite se na Imagify in vnesite ključ API-ja
 4. Nastavite raven stiskanja (normalno, agresivno, ultra)… Jaz uporabljam agresivno
 5. Imagif vse (množično stisne vse slike na vašem spletnem mestu)
 6. Ko se omejitev poveča, kupite načrt ali počakajte naslednji mesec, da omejite svoj limit

domišljijo

imagify-wordpress-optimizacija slike

Ko končate, zaženite svoje strani prek GTmetrix in se prepričajte, da so vsi 3 elementi 100%.

10. Optimizirajte zunanje skripte

Če uporabljate skripte tretjih oseb, ti povzročajo dodatne zahteve in bodo prikazani v poročilu GTmetrix. Nekatere skripte je težko ali celo nemogoče optimizirati (zlasti AdSense in družabne pripomočke, ki se jih je najbolje izogniti vsem skupaj), vendar sem spodaj navedel nekaj optimizacij.

Nasveti za optimizacijo zunanjih skriptov

GTmetrix-oglasi

11. Izbrišite neuporabljene teme + vtičnike

Pojdite na Videz → Teme in izbrišite vse teme, ki jih ne uporabljate. Obdržite lahko eno različico (npr. Tema dvajset sedemnajst), če s svojo aktivno temo kaj ne bo v redu.

Izbrišite neuporabljene teme WordPress

Izbrišite vtičnike WordPress

12. Omogočite zaščito s hitro povezavo

Cloudflare in nekatera gostiteljska podjetja vam omogočajo zaščita pred vročo povezavo ki ljudem preprečuje kopiranje / lepljenje slik na njihovem spletnem mestu (kar zasede vašo pasovno širino).

Cloudflare Hotlink zaščita

13. Posodobite programsko opremo WordPress

Posodobite jedro, teme in vtičnike WordPressa.

Posodobitve za WordPress

14. 40+ Facebook ankete o “najboljšem gostovanju”

Ankete govorijo same zase:

Priporočila gostovanja Facebook

VPS gostovanje v oblaku WooCommerce

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

Priporočila Elementor Gostovanje

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Gostovanje Priporočilo anketa

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

Anketa na spletnem mestu SiteGround proti Bluehostu

WP prijazno gostovanje

Anketa v VPS gostovanju v oblaku

Predlogi za gostovanje v WordPressu

2018 Priporočila za gostovanje

Najljubše gostovanje za Elementor

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Gostovalna anketa WordPress

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Anketa SiteGround-vs-Bluehost-Twitter-Anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

15. SiteGround: Najhitreje skupno gostovanje

SiteGround je uporablja Yoast, sebe in priporoča WordPress. So skoraj 1 v skoraj vseh raziskavah na Facebooku in večini ljudi prinašajo pomen izboljšave časa nalaganja še posebej, če so uporabljali osrednje gostitelje: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Mi smo ravno prešli na spletno mesto

Uporabljam njihove pol-namenski načrt GoGeek ki prihaja s 4x več strežniški viri kot skupno gostovanje. Kliknite moje strani in si oglejte, kako hitro se nalagajo, poglejte moje poročilo GTmetrix ali pa si oglejte osebe, ki jih migriral in objavljeno novi časi nalaganja. Tudi oni brezplačne migracije.

SiteGround priporoča WordPress:

SiteGround-priporočljivo-WordPress-gostitelj

In mimo Ivica ki vodi WordPress pospeši Facebook skupino s 16.000+ člani.

WordPress-Speed-Up Priporočena orodja

Veseli kupci:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround ima 3 načrti:

Gostovanje za WordPress SiteGround

Višji načrti vključujejo več strežniški viri (Faktor # 1 v priročniku za optimizacijo WordPress-a). Tukaj je celoten primerjalni grafikon, vendar vam GrowBig daje približno 2x več strežniških virov kot StartUp, GoGeek pa je pol-namensko gostovanje kar vam daje še več. GrowBig in novejše različice so brezplačne selitve, urejanja, naprednega predpomnjenja in zmožnosti gostovanja več spletnih mest. GoGeek ima prednostno podporo. Njihovo gostovanje v oblaku je precej skok cen pri 80 USD / mesec.

To lahko vidite na njihovih stran z značilnostmi:

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

SiteGround mi je všeč, ker:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom poročila govorijo sama zase
 2. Moje strani se takoj naložijo (po želji kliknite jih)
 3. Hitro hitrostna tehnologija (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Priporočil Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress pospeši
 5. prost Šifriraj SSL, enostaven za uporabo cPanel, in funkcije za e-trgovina
 6. Podpora za WordPress je nepremagljiv tudi brez prednostne podpore GoGeeka
 7. GrowBig prihaja z urejanjem, več prostora za shranjevanje in več strežniških virov (pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in se pomaknite miškin kazalec nad strežnik zavihek)
 8. GoGeek prihaja s še več strežniškimi viri, shrambo, prednostno podporo
 9. Proste migracije, migratorski vtičnik, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 10. Številne pohvale naprej Reddit, Facebookovi pogovori, Twitter, TrustPilot
 11. Tone pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veliko ljudi je že preselilo in rezultate objavilo na Twitterju: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite na SiteGround z mojo partnerska povezava Dober kos vam bom podaril brez stroškov. Vsako leto sem donirajte $ 3k za kampanje GoFundMe (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa Rdečemu križu pri orkanu Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Trudim se, da so moje ocene nepristranske in podprte dokazi v obliki Ankete na Facebooku, tweets, in pravi pogovori. Če ga ne želite uporabljati, je tukaj nečlanska povezava v SiteGround. Kakor koli že, resnično verjamem, da so zvezdni gostitelji WordPress-a in vaše spletno mesto bo delovalo hitreje / bolj gladko… naredite svoje raziskave na Facebook skupinah + Twitter in našli boste večino ljudi reci isto.

Pridobite gostovanje od SiteGround

16. Cloudways: gostovanje v oblaku je še hitrejše

Cloudways je celo hitrejši od SiteGround:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-gostovanje

Njihova podpora ni tako dobra kot SiteGround, ne podpirajo gostovanja po e-pošti in dražje so že od 10 USD / mesec (priporočam njihovo DigitalOcean ali Vultr načrt). Toda za čisto predstavo se ne morete zmotiti z njimi. Na Facebook anketah so ponavadi številka 1 ali 2 in moj pregled oblakov vključuje predelavo na vaši nadzorni plošči CW, s katero bo vaše spletno mesto še hitrejše.

Cloudways-pregled

Na voljo imajo 5 ponudnikov gostovanja v oblaku:

Gostovanje v oblakih, gostovanje v oblaku

Še nikoli niste preizkusili upravljanega gostovanja v oblaku? To naredi veliko razliko.

Upravljanje ankete za gostovanje

Tudi oni brezplačne migracije:

Brezplačne migracije v oblakih

Predlogi za Cloudways:

Cloudways-Facebook-Niti

Pridobite gostovanje pri Cloudways

(prihranite 25% za dva meseca s promocijsko kodo OMM25)

17. Rezultati migracij

Tu so ljudje, ki so se preselili na SiteGround ali Cloudways in izboljšali svoj odzivni čas, čas nalaganja in poročila Pingdom / GTmetrix. Z močnejšim strežnikom se lahko drastično izboljša, če imate gostitelja nizke kakovosti. Oba vas bosta migrirala brezplačno.

Ljudje, ki so se preselili na SiteGround:

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GoGeek Čas nalaganja

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Migracija blogging SiteGround

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

Ljudje, ki so se preselili na Cloudways:

Cloudways Response Times

WP motor v oblake

Poročilo DigitalOcean Pingdom

Godaddy v DigitalOcean Migration

Odzivi časov strežnika Cloudways

Izboljšanje časa nalaganja v oblakih

Cloudways vs WP Engine

Brez naslova

Cloudways Pingdom Load Times

Poročilo o Pingdom oblakov

Migracije vultrjev

Namecheap to Cloudways Migration

Migracije Cloudways WooCommerce

Migracije AWS v oblakih Cloudways

WPEngine na oblake migracije

Ali je vaše raziskovanje samo tisto, kar govorim:

Gostovanje z Bluehost-upravljanjem WordPress-a

Povratne informacije HostGatorja

Gooddy Upravljavec povratne informacije o gostovanju WordPress

18. Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Zakaj povzroča počasen odzivni čas strežnika?

Strežnike nadzira vaše gostovanje. Če uporabljate gostitelja nizke kakovosti ali imate na strežniku preveč stresa (npr. Preveč vtičnikov), lahko to povzroči počasne odzivne čase.

&# x2705; Katero gostovanje ima počasne strežnike?

Znamke GoDaddy, Bluehost, HostGator in EIG so zloglasne zaradi počasnih strežnikov. Najboljši 2 gostitelji na Facebookovih anketah so običajno SiteGround (deljeno gostovanje) in Cloudways (gostovanje v oblaku). Migracija na hitrejši gostitelj je najlažji način za odpravo počasnega strežnika.

&# x2705; Kakšen je dober odzivni čas strežnika?

Google priporoča odzivni čas strežnika <200 ms. Vendar je to običajno mogoče le, če veste o optimizaciji spletnih strani in uporabljate hitro gostovanje.

&# x2705; Kaj vpliva na odzivne čase strežnika?

Gostovanje, vtičniki predpomnilnika, visoki vtičniki za CPU, neželeni boti, ki pregledujejo vaše spletno mesto, ne glede na to, ali uporabljate CDN, in optimizacija slik lahko vplivajo na odzivne čase strežnika.

&# x2705; Kako merite odzivne čase strežnika?

Google PageSpeed ​​Insights je najboljši način za merjenje odzivnih časov strežnika.

Zaključek: pridruži se WordPress gostovanje Facebook skupine pridobiti resnična, nepristranska mnenja. Poglejte Facebook ankete, ki so jih izvedli, in ljudi, ki so se preselili na različne gostitelje in objavili njihove rezultate. Končno se izogibajte nizkokakovostnim podružnicam, ki želijo samo provizije.

Ali je gostovanje pomembno?

Ja, res je. To je vaše gostovanje strežnik govorimo o.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map