Pregled spletnega e-trgovanja SiteGround – spletna mesta WooCommerce običajno zahtevajo več sredstev, zato pojdite z GrowBig ali GoGeek

Če pogledamo spletna mesta SiteGround Gostovanje e-trgovine?


Ne, moje spletno mesto ni e-trgovina, če pa si ogledate Primerjalna tabela StartUp v primerjavi z GrowBig v primerjavi z GoGeek lahko vidite razliko. Dobite brezplačno namestitev in Šifriraj SSL z VSI načrti SiteGround, 1 leto od wildcard SSL z GrowBig in Skladnost s PCI z GoGeekom.

Zunaj teh funkcij e-trgovine, je GLAVNA razlika med načrti GrowBig in GoGeek vam omogočajo gostovanje neomejenih spletnih mest (kjer lahko StartUp gostite le 1). GrowBig in GoGeek imata tudi več strežniških virov (zaradi katerih se vaše spletno mesto nalaga hitreje) in vključujejo prednostno podporo. Obe sta na voljo tudi z več spletnega pomnilnika, 30 dnevnih varnostnih kopij (namesto 1), naprednim predpomnjenjem za SiteGround SuperCacher vtičnik, in GoGeek prihaja s uprizoritev ki vam omogoča izdelavo predstavitvenih spletnih mest za testiranje novih modelov in kode pred zagonom.

Obstaja nekaj drugih razlik, ki jih bom obravnaval v tem pregledu eCommerce SiteGround. Ampak ob predpostavki, da se boste nastavili s SiteGround (kar bi morali biti, saj so ti V tej anketi za Facebook je ocenil gostitelja #)… Izbirali boste med njihovim načrtom StartUp, GrowBig ali GoGeek. Razen če ne želite uporabiti njihovih gostovanje v oblaku kar je 80 USD / mesec.

SSL potrdila

Tu je seznam spletnega mesta SiteGround SSL potrdila vendar bom šel skozi vsako …

Šifriraj SSL – brezplačno za vse načrte SiteGround. Lahko omogočite Šifrirajmo v cPanelu.

siteground-lets-encrypt-ssl

Wildcard SSL – 82 $ / leto in zagotavlja poddomene. GrowBig / GoGeek prihaja z enim brezplačnim letom.

EV SSL – 499 USD / leto in vam daje zeleno barvo na vaših https. Prav tako ščiti podatke o poti med brskalnikom in končnim ciljem – strežnikom s šifriranjem.

siteground-ssl-certifikati

SSL-ji tretjih oseb – jih lahko namestite prek svojega SiteGround cPanel.

Skladnost PCI za zaščito pred goljufijami

Skladnost PCI – „industrija plačilnih kartic“ ljudem ponuja enoten pristop k varovanju podatkov o imetniku kreditnih kartic za vse vrste kreditnih kartic, preprečevanje goljufij, razpok in raznih drugih varnostnih groženj in ranljivosti. To je vključeno v GoGeek gostovanje SiteGround lahko pa zahtevam tudi druge načrte, samo nisem prepričan, koliko stane.

Podprti nakupovalni grafikoni + brezplačna namestitev

SiteGround podpira naslednje nakupovalni vozički in ponuja a brezplačna namestitev z nakupom katerega koli načrta gostovanja. Spodaj so načrti gostovanja, specifični za e-trgovino, edinstveni za vsako nakupovalno košarico, vendar so približno enaki. Bolje se naučite razliko med StartUp in GrowBig vs. GoGeek, ki jo bom razložil. Tukaj so Pogosta vprašanja o nakupovalni košarici.

siteground-nakupovalni vozički

Hitrejši časi nalaganja: moje spletno mesto naloži manj kot 1s

Hostiram naprej SiteGround GoGeek moje spletno mesto pa se naloži manj kot 1s. Tukaj je moje poročilo Pingdom

2019-Pingdom-poročilo

To je zato, ker imajo uporabniki SiteGround najhitrejši povprečni čas nalaganja …

čas nalaganja strani spletnega mesta

SiteGround tehnologija hitrosti – SiteGround uporablja najboljšo hitrostno tehnologijo, vključno SSD (SSD diski), NGINX strežniki, strežniki s podporo HTTP / 2, in druge funkcije, ki so navedene na njih stran s tehnologijo hitrosti. V spletnem mestu SiteGround gostim več spletnih mest, vsa pa se naložijo pod 1.

Cloudflare CDN – prihaja gostovanje spletnega mesta za e-trgovino SiteGround Cloudflarejev brezplačen CDN do katerega lahko dostopate v njihovem cPanelu. To izboljšuje hitrost in varnost in jo je treba aktivirati takoj, ko se prijavite. Mreža za pošiljanje vsebin gosti vaše spletno mesto na več strežnikih po vsem svetu (v nasprotju s samo enim izvornim strežnikom), ki obiskovalcu pošilja vsebino z najbližjega strežnika. Cloudflare lahko nastavite z W3 Total Cache, če uporabljate WordPress.

aktiviranje siteground-cloudflare

Višji načrti imajo več virov strežnika – višji kot je načrt (StartUp v primerjavi z GrowBig in GoGeek), več virov bo namenjenih gostovanju vaše spletne strani. To lahko najdete na spletni strani stran z značilnostmi (pod “dodelimo potrebne vire). Za vsak načrt, ki ga nadgradite, dobite približno 1,5x več strežniških virov. Če vam je pomembna hitrost, bi vsaj razmislil o nadgradnji na GrowBig, ki je le 4 USD / mesec več kot StartUp in je veliko hitrejša.

siteground-wordpress-hitrost

WordPress predvajanje – če nameravate uporabljati spletna mesta SiteGround SG CachePress vtičnik, StartUp vam omogoča samo 1 stopnjo predpomnjenja, GrowBig in GoGeek pa 3 ravni, s tem pa hitrejše spletno mesto. Vendar bi uporabil W3 Skupaj predpomnilnik namesto tega daje boljše rezultate v Pingdom. Preprosto namestite vtičnik in uporabite moj W3 Total Cache Vodnik za prenos mojega prednastavljene nastavitve iz Dropbox-a in jih uvozite v svoj vtičnik W3 Total Cache v razdelku Performance → Splošne nastavitve → Uvoz / izvoz nastavitev. Preberite celotno vadnico za najboljše rezultate, ki vsebuje več kot 200 komentarjev in številnim ljudem je pomagala .5-krat nalaganje in 99-odstotno oceno uspešnosti.

nastavitve konfiguracije w3-total-cache-cache

Boljše ure: 100% zadnji mesec v Uptime robotu

Priporočam, da se prijavite Uptime Robot za spremljanje vašega počitka (in izpadov). SiteGround trdi, da je čas njihove obnove 99,99% toda dejansko sem imel v zadnjem mesecu 100% …

uptime-robot

Primerjavana shema StartUp v primerjavi z GrowBig in GoGeek

SiteGround je funkcijska stran prikazuje primerjalni grafikon vsakega načrta…

funkcije spletnega mesta v skupni rabi-gostovanje

Startup 3,95 $ / mesec – gostite 1 relativno nizko spletno mesto z brezplačno domeno, 1 dnevno varnostno kopijo, samodejnimi posodobitvami, e-pošto in 10 GB prostora za shranjevanje. Ne prinaša prednostne podpore ali veliko strežniških virov (zaradi katerih je vaše spletno mesto hitrejše), zato priporočam GrowBig za 4 USD več na mesec. Še vedno je na voljo glavna tehnologija za hitrost, varnost in produktivnost SiteGround, čeprav je StartUp poceni, je veliko boljši od drugih 3,95 USD na mesec.

GrowBig 5,95 USD / mesec – gosti neomejeno spletno mesto s prednostno podporo in približno 1,5x več strežniških virov kot StartUp. 30 dnevnih varnostnih kopij (namesto 1), 20 GB prostora za shranjevanje in enostavna storitev za varnostno kopiranje / obnovo. Prihaja z naprednim predpomnjenjem, vendar priporočam uporabo vtičnika, kot je W3 Total Cache nad SG CachePress vtičnik SiteGround, tako da to ne bi smelo biti pomembno. Več funkcij e-pošte in enoletni brezplačni SSC za poddomene. Vsebuje StartUp.

GoGeek 11,95 USD / mesec – pol-namensko gostovanje vam omogoča gostovanje neomejenih spletnih mest in je približno 4-krat hitrejše od drugih znižanih načrtov gostovanja. Ustvarjanje vam omogoča, da ustvarite predstavitvena mesta za preizkušanje nove kode / dizajna in skladnosti PCI. 30 GB več prostora za shranjevanje, več funkcij e-pošte in vnaprej nameščen GIT. Odlična alternativa, če želite zelo hitro spletno mesto, ne želite plačevati 60 USD na mesec za gostovanje v oblaku SiteGround. Prihaja z vsem, kar ima GrowBig.

Priporočeni trgovci

SiteGround ima seznam priporoči trgovce za pobiranje plačil. Na splošno sta 2Checkout in PayPal dobra za manjše količine. Ko pa rastete, se lahko pogajate o manjših provizijah.

siteground-e-trgovina-trgovci

Vadnice za e-trgovino

SiteGround ima na tone vaje nekatere od njih so specifične e-trgovina in pokazal vam bo, kako namestiti nakupovalno košarico (čeprav bo podporna ekipa SiteGround to storila namesto vas).

Vadnice spletnega mesta-oblak-gostovanje-vadnice

Zakaj SiteGround

Omenil sem, da je bil SiteGround najbolj priljubljen gostitelj za WordPress. Tu so ankete …

2019 Hosting anketa
Oglejte si anketo2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaPriporočila Elementor Gostovanje
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaJulij 2019 Priporočilo za gostovanje
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaSkupno gostovanje-anketa-2017
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2019-gostovanje-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGo-to-gostovanje-podjetje
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress-gostovanje-anketa-2017
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaAnketa z upravljanjem gostovanja
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWooCommerce-gostovanje-FB-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2016-Spletno gostovanje-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaAnketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaNajboljše spletno gostovanje-2019-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWP prijazno gostovanje
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaNajljubše gostovanje za Elementor
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2018 Priporočila za gostovanje
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress gostovanje ankete septembra 2018.png
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaUpravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona2019-gostitelji-anketa-1
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-anketa-za-hitrost
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaWordPress-gostovanje-anketa-junij-1
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaPriporočilo SiteGround
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaAnketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaNajboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-anketa-februar 2019
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-priporočila-anketa
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslona

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

Všeč mi je SiteGround, ker …

 1. So priporoča WordPress
 2. Uporabljajo PHP 7.3 (preverite svojo različico tukaj)
 3. Uporabljajo strežnike HTTP / 2 (preverite svojo različico tukaj)
 4. Njihovi stran s tehnologijo hitrosti jasno navaja, kaj uporabljajo
 5. prost Šifriraj SSL (EIG podjetja zaračunajo za to)
 6. Moja GTmetrix /Pingdom poročila so odlična (največji razlog)
 7. Povprečni čas nalaganja je 1,3s, dajanje večine ljudi takojšnje izboljšave hitrosti
 8. Ivica vodi WordPress pospeši Facebook skupino in jih uvršča na prvo mesto
 9. Dosledno # 1 v Facebook anketah / pogovorih (# 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7)
 10. Njihovi polovični načrt je cenovno ugoden, vendar veliko hitreje od skupnega gostovanja
 11. Imajo Z enim klikom aktivirajte Cloudflare v cPanelu (ogled predstavitve cPanel)
 12. Namenska podpora za WordPress (na vstopnice običajno odgovarjajo v <10 min)
 13. Vtičnik SG Optimizer posodablja vaš PHP z najnovejšo različico
 14. Samodejno dnevno varnostno kopiranje, Posodobitve za WordPress, in varnostne posodobitve
 15. Super Gostovanje e-trgovine
 16. Tedenska obvestila o varnostni e-pošti
 17. Ponavadi dobim 100% ponovitev ampak 99,99% zagotovljeno
 18. Od 50 ljudi sem se julija napotil na SiteGround, ni odpovedana niti ena oseba
 19. Lahko jih pokličem 24/7 in z veseljem odgovarjajo na vprašanja (1.800.828.9231)
 20. Oni bodo selijo vas brezplačno z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

OMM on-SiteGround

Oglejte si spletno gostovanje eCommerce SiteGround

Upam, da vam je bil všeč moj pregled eCommerce SiteGround! Če imate kakršna koli vprašanja, prosimo, da pustite komentar in z veseljem vam bom pomagala. Ali pokličite službo za stranke SiteGround in odgovorili bodo na vaša vprašanja. Število strani SiteGround je 1.800.828.9231.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map