SiteGround GrowBig Pregled: več strežniških virov kot zagon in prihaja z uprizoritvijo, naprednim predpomnjenjem, neomejenimi spletnimi gosti

Odločanje med SiteGroud StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek?


Načrt GrowBig SiteGround je kot nalašč za gostovanje več spletnih mest, prikazovanje z enim klikom in pridobivanje več strežniških virov (glavni dejavnik hitrosti pri spletnem gostovanju) v primerjavi z Začeti.

Pravzaprav ima najboljšo vrednost, če vse to prejmete za samo 2 USD več na mesec. Da ne omenjam, da dobiš dodatnih 10 GB prostora za shranjevanje, a orodje za varnostno kopiranje in obnovo, in napredno predpomnjenje (vse 3 stopnje), če nameravate uporabljati SiteGround SuperCacher za WordPress in Joomla. Vsak načrt (skupaj z lastno izkušnjo gostovanja z njimi) bom pregledal v svojem pregledu SiteGround GrowBig.

Če želite spojler …

Da, vsekakor priporočam načrt GrowBig SiteGround. Na njem sem gostil več spletnih mest in vsi so se v Pingdomu naložili manj kot 1 sekundo s 100-odstotnim časom delovanja v Uptime Robotu. Seveda sem tudi sam nervozen glede optimizacije hitrosti. Nadgradil sem se na GoGeek, nato pa sem se na koncu oblačil, vendar samo zato, ker se zanašam na svojem spletnem mestu, da se preživljam in mi je zelo pomembno. Poglej to Primerjalna tabela StartUp v primerjavi z GrowBig v primerjavi z GoGeek da vidite, kaj je vključeno v vsak načrt.

Da, uporabljam SiteGround

S SiteGroundom sem že več kot 2 leti in uporabljam njihove GrowBig, GoGeek in trenutno sem v načrtu gostovanja v oblaku. Edini razlog, na katerega sem nadgradil GoGeek in Oblak zato, ker sem želel, da se moje spletno mesto naloži hitreje (dobiš več strežniških virov z višjimi načrti).

OMM on-SiteGround

Seveda sem bil z nekaj slabimi gostitelji pred SiteGround (Godaddy in Bluehost), vendar sem bil od selitve dokaj srečen. Ne bi napisal recenzije GrowBig-a, če ga ne bi uporabil – nekateri samo opravijo kup raziskav, vendar SAMO napišem recenzije gostovalnih načrtov, ki sem jih uporabil (in raziskave). Prav tako pišem o hitrosti spletnega mesta, zato je poznavanje najboljšega gostitelja zame zelo pomembno, stranke in ljudi, ki berejo moje priročnike. Ne želim jih usmerjati v napačno smer.

Tu je moje spletno mesto, ki se naloži manj kot 1s (poglejte moje poročilo Pingdom)…

2019-Pingdom-poročilo

StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

To je isti grafikon, prikazan na spletnem mestu SiteGround stran z značilnostmi

Preostali del mojega pregleda GrowBig-a presega te funkcije, vključuje pa tudi nasvete o hitrejšem nalaganju vašega spletnega mesta. Še posebej, če zaženete WordPress, imam za vas nasvete.

GrowBig je dober, če…

 • Gostovati želite na več spletnih mestih
 • Želite več virov strežnika (hitrejše spletno mesto)
 • Želite 30 dnevnih varnostnih kopij namesto 1, ki jo dobite s StartUpom
 • Želite 20GB prostora za shranjevanje, ne pa 10 GB, ki je priložen zagonu
 • Želite, da vaš e-poštni pomnilnik znaša 2000 MB namesto 1000 MB s Startup-om
 • Če želite to olajšati, uporabite orodje za varnostno kopiranje in obnovo SiteGround z enim klikom
 • Želite napredno predpomnjenje, čeprav uporaba W3 Total Cache deluje bolje
 • Želite brezplačni SSL nadomestni zemljevid za 1 leto (zavaruje poddomene spletnega mesta eCommere)
 • Vaše spletno mesto ima manj kot 25.000 obiskov na mesec in ne potrebuje tone virov

Lahko si želite GoGeek, če…

 • Ti hočeš pol-namensko gostovanje s še več strežniškimi viri
 • Ti hočeš uprizoritev tako lahko preizkusite modele / kodo na demo (spletnem) mestu
 • Želite prednostno podporo z vozovnicami, naslovljenimi v manj kot 10 minutah
 • Želite, da SiteGround po potrebi nudi brezplačno storitev za varnostno kopiranje / obnovo
 • Ti hočeš Skladnost s PCI za spletno mesto e-trgovine s preprečevanjem goljufij s kreditnimi karticami

Gostite neomejeno spletno mesto

V računu za GrowBig lahko gostite neomejeno spletno mesto, samo preverite, ali ga ne presegate Omejitve CPU-ja ali se lahko vaše spletno mesto začasno ustavi (to se lahko zgodi pri katerem koli gostitelju). Za večino spletnih mest to ne bi smelo biti težava, vendar sem spodaj naštela nekaj nasvetov, da ga preprečim.

Omejitve SiteGround-CPU-ja

To se mi je v resnici zgodilo, vendar sem ga hitro rešil s pomočjo super ekipe za podporo SiteGround, ki mi je pomagala bolje konfigurirati svoj vtičnik Wordfence.

siteground-cpu-overges

Nasveti o izogibanju prenapetosti CPU-ja

 • Uporabite načrt gostovanja, ki lahko ureja vaše spletno mesto
 • Monitor AWstats v vašem SiteGround cPanel
 • Nastaviti Cloudflare in MaxCDN za izklop uporabe CPU-ja
 • Slike brez izgube stisnite s pomočjo Zamislite vtičnik
 • Uporaba Wordfence blokirati neželene bote / IP naslove
 • V nastavitvah Cloudflare W3 Total Cache omogočite zaščito s hitro povezavo
 • Izogibajte se težkim vtičnikom ali razširitvam, ki nenehno delujejo na vašem spletnem mestu
 • Namestite WordPress vtičnik za nadzor srčnega utripa da se prepreči poraba virov

Več virov strežnika kot StartUp

To pomeni, da strežnike delite z manj spletnih mest in več virov je namenjenih gostovanju VAŠIH. GrowBig prihaja z 2x več strežniških virov kot StartUp. To lahko vidite na spletnem mestu SiteGround stran z značilnostmi v razdelku »dodelimo potrebne vire« in se s kazalcem »premaknete« na zavihek. Ko nadgrajujete načrte, dobite 2x hkratni strežniški postopek, 2x uporabo CPU-ja, 2x inode itd. To je velik dejavnik, ko gre za hitrost gostovanja. GoGeek ima še več, vendar je večji skok cen, medtem ko je GrowBig le za 2 USD na mesec več kot StartUp …

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

Na strani s funkcijami si oglejte, koliko strežniških virov dobite z vsakim načrtom…

Grafikon SiteGround-Resources

Ustvarite predstavitvena spletna mesta z uprizoritvijo v enem kliku

Prihaja GoGeek uprizoritev z enim klikom ki vam omogoča, da klonirate svoje spletno mesto (v Joomli ali WordPressu) in ga uporabite za preizkušanje modelov, vtičnikov ali kakršnih koli sprememb na prizorišču, preden se dejansko začnete predstavljati na svojem resničnem spletnem mestu. To je še posebej lepo za testiranje tveganih sprememb.

uprizoritev na spletnem mestu

Storitev varnostnega kopiranja / obnovitve s podporo za SiteGround

SiteGround GoGeek ima 30 dnevnih varnostnih kopij, brezplačno varnostno kopijo & orodje za obnovitev in možnost, da od ekipe za podporo SiteGround zahteva obnovitev varnostne kopije, če jo kdaj potrebujete. Če niste zadovoljni z obnovitvijo spletnega mesta na prejšnjo različico, vendar želite zanesljivo ekipo, ki lahko samo v primeru, da se kaj zgodi, imate zdaj to razkošje z načrtom GoGeek.

Funkcije e-trgovine: Šifriraj in nadomestni SSL

značilnosti spletnega mesta in e-trgovine

Brezplačno Šifriraj SSL – vsi načrti so brezplačni Šifriraj SSL najdete v cPanelu.

Wildcard SSL – GrowBig in GoGeek vključujeta a wildcard SSL 1 leto, ki ščiti vaše spletno mesto in poddomene, hkrati pa vam daje pečat za predstavitev na vašem spletnem mestu. Po 1. letu bo to stalo 89 dolarjev na leto. Ti lahko oglejte si SSL-jeve načrte SiteGround če bi radi izvedeli več.

Nakupovalni vozički – SiteGround podpira večje nakupovalni vozički. Morda boste želeli prebrati tudi o njihovih rešitve trgovskih računov če želite izvedeti več o obdelavi plačil za Gostovanje e-trgovine.

Skladnost s PCI – vključeno le v načrt GoGeek in pomaga preprečiti kreditne goljufije z združitvijo plačil z uporabo 12 zahtev.

WordPress, Joomla, Drupal

WordPress – namestite WordPress, samodejne posodobitve, in neverjetna podpora za WordPress so vključene v SiteGround StartUp. Njihova podporna skupina je izjemno dobro seznanjena z WordPressom in pomagala mi je odpraviti težave z Wordfenceom in drugimi vtičniki. Mislil sem, da sem dober s WordPressom, vendar me podpora SiteGround še naprej navdušuje. Oglejte si spletno stran SiteGround cPanel demo si oglejte orodja za WordPress, Joomla, hitrostna in poštna orodja itd.

funkcije spletnega mesta-wordpress-a

Orodja za WordPress v cPanelu…

siteground-wordpress-orodja

Joomla – Z enim klikom namestite Joomla namestitev, podporo Joomla in druge funkcije s Joomla gostovanje.

siteground-joomla-značilnosti

Orodja Joomla v cPanelu…

siteground-joomla-cpanel-tools

Drupal – Drush, vnaprej nameščeni Git in SuperCache prihajajo s svojimi Drupal gostovanje.

siteground-drupal-značilnosti

Optimiziranje za hitrost: čas nalaganja SiteGround

Uspelo mi je pridobiti čas nalaganja manj kot 1 sekundo V Pingdom, vendar nisem edini s hitrimi obremenitvami na spletnem mestu SiteGround. Njihove stranke imajo med številnimi priljubljenimi gostitelji najhitreje nalaganje. To je zato, ker je SiteGround hitrostna tehnologija uporablja strežnike NGINX, pogone SSD, PHP7, strežnike s podporo HTTP / 2 in “stack”, ki je hitrejši od katerega koli drugega gostitelja.

čas nalaganja strani spletnega mesta

Aktiviranje Cloudflare cPanel na spletnem mestu SiteGround naredi vaše spletno mesto hitrejše …

Aktiviranje spletnega oblaka SiteGround

Uporaba agresivnega predpomnjenja in Tračnica naredi še hitrejše …

Nastavitve Cloudflare SiteGround

Če imate nameščen WordPress, Priporočam, da jih konfigurirate Nastavitve vtičnika W3 Total Cache namesto njihovih vgrajen SuperCacher. Obstajajo tudi drugi boljši vtičniki in razširitve, ki jih lahko uporabite za predpomnjenje z višjimi ocenami in verjetno boste dobili boljše rezultate. To vadnico, s katero sem bil povezan (za WordPress), je uporabljalo že več kot 75.000 ljudi in jim pomagalo, da so v GTmetrixu dosegli 100% hitrost strani. Vsekakor bi to preveril, če imate zagnan WordPress.

siteground-sg-cachepress

Ali če želite Raketa WP in WP najhitrejši predpomnilnik, Za te vtičnike imam tudi vadnico. Vaš vtičnik za predpomnilnik in gostovanje sta dva največja dejavnika, ko gre za hitrost spletnega mesta WordPress.

SiteGround = # 1 gostitelj v več Facebook anketah

Tukaj je Ankete na Facebooku najboljših gostiteljev WordPress, kjer je SiteGround ocenjen na 1. mestu. Prav tako so bili številni 1 na številnih drugih Facebook anketah (in lahko kliknete vsako sliko, da si ogledate celotno anketo)…

2019 Hosting anketa
Oglejte si anketo2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaPriporočila Elementor Gostovanje
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaJulij 2019 Priporočilo za gostovanje
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaWordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaSkupno gostovanje-anketa-2017
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona2019-gostovanje-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaGo-to-gostovanje-podjetje
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaWordPress-gostovanje-anketa-2017
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaAnketa z upravljanjem gostovanja
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaWooCommerce-gostovanje-FB-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona2016-Spletno gostovanje-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaAnketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaNajboljše spletno gostovanje-2019-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaWP prijazno gostovanje
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaNajljubše gostovanje za Elementor
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona2018 Priporočila za gostovanje
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaUpravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona2019-gostitelji-anketa-1
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaGostovanje-anketa-za-hitrost
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaWordPress-gostovanje-anketa-junij-1
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaPriporočilo SiteGround
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaAnketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaNajboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslonaGostovanje-anketa-februar 2019
Oglejte si anketo ali Posnetek zaslonaGostovanje-priporočila-anketa
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress
Oglejte si anketo ali posnetek zaslona

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

Oglejte si spletno stran GrowBig

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Koliko stane SiteGround GrowBig?

SiteGround GrowBig stane 5,95 USD / mesec za vaše promocijsko obdobje (1-3 leta), nato 19,95 USD / mesec po.

&# x2705; Kakšna je razlika med GrowBigom in GoGeekom?

GrowBig ima manj prostora za shranjevanje, strežniške vire in ne nudi prednostne podpore ali GIT. Medtem ko GoGeek to počne.

&# x2705; Je GrowBig primeren za ~ 25.000 obiskov mesečno?

GrowBig je običajno primeren za ~ 25.000 obiskov mesečno, vendar je to splošno število. Odvisno je od vaših vtičnikov, prometa in porabe CPU-ja na vašem spletnem mestu.

&# x2705; Ali lahko v GrowBig-u gostim več spletnih mest?

Da, na GrowBig-u lahko gostite več spletnih mest. Samo pazite na svojo CPU porabo.

&# x2705; Kako lahko zahtevam brezplačno selitev s strani SiteGround?

Če želite zahtevati brezplačno selitev s spletnega mesta, odprite vozovnico za podporo in prikazana bo možnost prenosa spletnega mesta. Poskrbite za SiteGround s podrobnostmi vašega starega gostovanja in ti bodo poskrbeli za selitev.

Oglejte si moje druge preglede SiteGround

ZačetiGrowBigGoGeekOblak

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map