15 coses més importants que cal fer després d’instal·lar WordPress

Molts usuaris de WordPress pregunten què és el més interessant de fer després d’instal·lar WordPress, quines són millor configuració de WordPress o la millor configuració per a WordPress? Aquestes són les preguntes habituals que fan els nous usuaris de WordPress.


Suposem que acabeu d’instal·lar WordPress i que esteu preparat per publicar la vostra primera publicació. Però, deixareu la configuració de WordPress per defecte tal com està? De manera predeterminada, WordPress inclou la seva pròpia configuració predeterminada i els elements preinstal·lats que no es poden utilitzar, no són fàcils d’utilitzar i que no semblen professionals. Quan un usuari visita el vostre lloc web o una pàgina, l’usuari entén el professional que sou. Si el vostre contingut és excel·lent, si el vostre lloc web té una aparença excel·lent, l’usuari no donaria cap valor al vostre lloc. Així doncs, totes les vostres feines seran en va.

Però no és difícil com creieu. Per donar un aspecte intel·ligent al vostre lloc de WordPress, només heu de seguir alguns passos que s’esmenten a continuació. En implementar aquesta configuració al vostre lloc web, no només esteu donant un aspecte professional, sinó que esteu fent que el vostre lloc sigui SEO i fàcil d’utilitzar..

En aquest article, comparteixo 15 coses més importants per fer després d’instal·lar WordPress fresc.

Després d’instal·lar WordPress

15 Configuració de WordPress més important després d’instal·lar WordPress

Hi ha un munt de coses que ja s’inclouen de manera predeterminada quan instal·leu WordPress i.e.: publicació d’exemple, dos o més plugins i temes preinstal·lats. Heu d’esborrar aquestes coses innecessàries tan bon punt instal·leu el primer lloc de WordPress. 

Així, primer, primer. Configurem el lloc de WordPress.

1. Canvieu el títol del lloc i el marcador

Després d’instal·lar WordPress, primer cal canviar el lloc web Títol de la pàgina i Tagline. Si no heu canviat el títol i l’etiqueta del lloc durant la instal·lació de WordPress, haureu de canviar-lo ara. De manera predeterminada, WordPress utilitza l’etiqueta “Només un altre lloc de WordPress”, així que assegureu-vos de canviar-la de seguida.

Per canviar-lo, inicieu la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress, aneu a Configuració> General. Allà heu d’aportar el títol i l’etiqueta del vostre lloc. Aquí teniu el aspecte que sembla.

Títol i etiqueta del lloc de WordPress

El Títol de la pàgina és el mateix del vostre lloc web i Tagline és una breu descripció que indica el que és el vostre lloc. Assegureu-vos de mantenir la descripció de Tagline el més curta possible.

El Títol del lloc apareix a la barra de títol de la pestanya del navegador. En cas que no utilitzeu un logotip d’imatge, el títol del lloc s’utilitzarà com a logotip de text.

2. Habilitar o desactivar el registre del lloc

Si voleu executar un bloc de WordPress amb diversos autors on s’han de registrar molts usuaris, aleshores podeu activar l’opció de registre al vostre lloc. Podeu desactivar l’opció de registre si aneu a un sol autor. 

Registre WordPress

Aquesta opció és útil si accepteu la publicació convidada, de manera que els usuaris poden enviar directament la seva publicació de convidats. També us recomanem que l’utilitzeu Cap complement de registre de correu brossa per evitar el registre de correu brossa al vostre lloc.

La segona opció és Nou paper per defecte de l’usuari. Assegureu-vos de conservar-ho Subscriptor. D’aquesta manera els usuaris nous tindran menys accés al vostre lloc web. Més endavant, podeu promoure qualsevol compte d’usuari en funció de la vostra elecció.

3. Actualitzar la zona horària

A la configuració general, desplaceu-vos a sota i aneu a Fus horari opció A partir d’aquí, actualitzeu la zona horària del vostre lloc de WordPress igual a la vostra zona horària local. Podeu actualitzar el fus horari escollint una compensació de zona horària de la ciutat o UTC. Feu clic a la icona desplegable per seleccionar una zona horària.

A partir d’aquí, també podeu canviar el format de data i el format d’hora.

Fus horari de WordPress

Aquesta funció és molt important per mostrar la data i l’hora al vostre lloc i també és útil per programar la publicació de WordPress.

Després de configurar, el vostre lloc Títol de la pàgina, Tagline, Inscripció opció, i Fus horari, no us oblideu Desa els canvis.

4. Configuració de discussió de WordPress

La discussió de WordPress us permet personalitzar els vostres comentaris de WordPress. Per exemple, podeu habilitar o desactivar els comentaris de WordPress, si els trackbacks o els pingbacks són acceptables, si es necessiten comentaris per aprovar manualment i molt més.

Primer, vés a WordPress configuració> Discussió i després configura les opcions.Configuració de discussió de WordPress

Aquesta és la configuració exacta de discussió de WordPress que estic utilitzant al meu lloc. Després de fer cap canvi, no us oblideu de desar els canvis.

5. Actualitzeu les Llistes de Ping de WordPress

Quan publiqueu una publicació nova, WordPress notifica automàticament els serveis d’actualització populars que heu actualitzat al vostre bloc.

De manera predeterminada, WordPress inclou només un servei de ping. Podeu afegir més serveis ping des del vostre tauler d’administració de WordPress directament. Si afegiu més serveis ping, el vostre lloc serà notificat als serveis d’actualització populars, d’aquesta manera podreu augmentar el trànsit del vostre lloc.

WordPress Ping per escrit

Per actualitzar WordPress Ping llista, aneu a Configuració> Escriptura i entreu a la llista de ping allà. Després d’afegir-lo, feu clic a Desa els canvis per actualitzar la configuració. Comproveu la llista actualitzada de WordPress Ping per obtenir una indexació més ràpida de les publicacions del vostre bloc.

6. Personalitzeu la configuració de lectura de WordPress

La configuració de lectura de WordPress us permet definir si la vostra pàgina o publicacions es mostraran a la pàgina principal del vostre lloc. Podeu triar “Les vostres darreres publicacions” o “Una pàgina estàtica”. 

Si escolliu,

 • Les últimes publicacions: Totes les publicacions es publicaran a la pàgina principal. Utilitzeu aquesta opció si voleu mostrar les publicacions del vostre blog en conseqüència. També podeu definir quantes publicacions del bloc es mostraran a la pàgina principal.
 • Una pàgina estàtica: Podeu mostrar qualsevol pàgina particular a la pàgina principal.

No et preocupis si selecciones una opció ara, la pots canviar més endavant. A més, podeu canviar aquesta opció de visualització de la pàgina d’inici des de l’aparença>Personalitzar.

Configuració de lectura de WordPress

A la següent, desmarqueu “Desmarqueu els motors de cerca d’indexar aquest lloc” i feu clic a Desa els canvis. Això permetrà que motors de cerca com Google, Bing, Yahoo etc. indexin el vostre lloc web.

7. Canvieu la configuració de suports de WordPress

De manera predeterminada, WordPress genera automàticament totes les imatges carregades i crea imatges de diverses dimensions. D’aquesta manera es pot crear una càrrega addicional al servidor web. Per evitar-ho, podeu desactivar la funció de generació automàtica de WordPress de WordPress. 

Anar a Configuració de WordPress> Configuració de suports. Aquí podeu veure una llista de les dimensions màximes d’imatges a utilitzar quan afegiu una imatge a la mediateca de WordPress.

Ara només cal afegir “0”Als camps per configurar-lo. Això impedirà que WordPress generi les seves imatges.

Modifiqueu la configuració de suports de WordPress

Si utilitzeu imatges d’alta resolució, assegureu-vos de comprimir-les mitjançant el complement de WordPress que comprimeixi imatges.

8. Canvia WordPress Enllaç permanent

Els enllaços enllaç són un tipus d’enllaços a una pàgina web. Si entreu a qualsevol lloc web, podreu notar el enllaç enllaç d’aquest lloc. Per exemple, “http://www.yoursite.com/sample-page” o “https://example.com/what-is-a-permalink”. Un enllaç enllaç pot contenir diferents etiquetes, és a dir, data, hora, nom de la publicació, numèrics, etc. i depèn de com els administradors de web estableixen la seva estructura de enllaç permanent..

Els enllaços permanent són una part important del vostre lloc i té un paper molt important en el vostre lloc web. De manera predeterminada, WordPress utilitza una estructura de enllaç permanent que no és SEO agradable i que es veu lletja. Així, podeu canviar la vostra estructura de enllaç de WordPress que sigui SEO.

Anar a Configuració de WordPress> Enllaços permanents. WordPress ofereix 5 estructures de enllaç permanent i en podeu fer servir qualsevol. Per exemple, una bona estructura SEO adequada és “http://www.example.com/sample-post“.

Estructures permanent de WordPress

Després de canviar el enllaç permanent, feu clic a Desa els canvis.

9. Eliminar la pàgina i l’exemple de la publicació de WordPress

Quan instal·leu WordPress per primera vegada al vostre domini, notareu una publicació i una pàgina d’exemple que ja s’han creat. Podeu veure la publicació de l’exemple “Hola món“Des de la pàgina principal del vostre lloc de WordPress. Aquest és només un exemple d’aspecte del vostre lloc i és millor veure alguna cosa en lloc de veure una pàgina en blanc o trencada. Per tant, podeu suprimir la publicació de mostra.

La supressió de la mostra de “Hello World” del vostre lloc és molt fàcil. Des del vostre Tauler de control de WordPress, aneu a Publicacions i feu clic a Totes les publicacions, aleshores Paperera el correu.

Això encara no s’ha fet. També heu d’esborrar definitivament la publicació. Un cop heu publicat la publicació, aneu a Paperera i feu clic a Suprimeix definitivament. Ara heu suprimit correctament la publicació de mostra de “Hello World”.

Publicació d’exemple de WordPress

De la mateixa manera, podeu eliminar la pàgina d’exemple si aneu Pàgines> Totes les pàgines.

10. Eliminar temes de WordPress no utilitzats

Molts usuaris de WordPress novells proven diferents temes al seu lloc web per comprovar quines són les suites dels seus llocs. Després d’instal·lar molts temes, se solen utilitzar amb un manteniment d’altres temes. Però mantenir molts temes en un lloc pot crear molts problemes.

Com altres actualitzacions de WordPress, els temes de WordPress també cal actualitzar-los amb freqüència. Pot crear un gran mal de cap per actualitzar tots els temes i, si no els actualitzeu, quedarà obsoleta i pot ser un problema de seguretat per al vostre lloc..

Tant de bo, la supressió dels temes de WordPress no utilitzats pugui solucionar-se. Per suprimir un tema, aneu a Aparició> Temes. Allà podreu veure quants temes heu instal·lat. Ara feu clic a Detalls del tema d’un tema i feu clic a Suprimeix des del cantó inferior esquerre.

11. Carregueu un Favicon

Favicon és una altra cosa important del vostre lloc web i té el mateix valor que el del vostre lloc web. Favicon té una identitat única de cada lloc web. Podeu publicar un favicon d’avís a la pestanya del navegador abans del Títol del lloc i cada lloc web té la seva pròpia icona.

De manera predeterminada, WordPress utilitza el seu propi Favicon i, de vegades, moltes empreses d’allotjament de WordPress afegeixen un logotip que no és adequat per al vostre lloc. Per tant, heu de canviar el Favicon immediatament.

Per afegir un favorit, aneu a Aparició> Personalitzar> Identitat del lloc i allà veureu Icona del lloc.

Favicon de WordPress

Allà heu de penjar la icona del vostre lloc i assegureu-vos que la mida de la imatge almenys de 512 × 512 píxels.

Després de pujar, feu clic a Publicar des del cantó superior esquerre. Ara actualitzeu el navegador per veure el Favicon. A continuació, es detallen algunes maneres alternatives d’afegir Favicon al lloc de WordPress.

12. Personalitzar l’àrea de widgets

Després d’instal·lar WordPress, podeu veure que alguns widgets ja s’afegeixen a la barra lateral, per exemple, Quadre de cerca, comentaris recents, arxius, categories i meta. De manera predeterminada, WordPress les afegeix automàticament i també depèn d’un tema. Per exemple, el tema predeterminat de Vint-cents dissenys de WordPress conté només una barra lateral i dos peus de pàgina, de manera que podeu afegir qualsevol widget en aquestes àrees.

Per afegir o eliminar un widget, aneu a Aparició> Ginys, hi podreu veure el total de ginys disponibles per al vostre lloc web. Si heu instal·lat un nou tema de WordPress, podreu veure més widgets. Però us recomano que elimineu alguns widgets predeterminats de la barra lateral, és a dir, comentaris recents, arxius i meta.

Barra lateral del bloc de WordPress

Per eliminar un giny, simplement feu clic sobre un giny i apareixerà un quadre com el de dalt, a partir d’aquí feu clic a Elimina per eliminar el giny. No us espanteu, podeu afegir o treure cap giny a la barra lateral o a la zona de peu de pàgina.

13. Completa el teu perfil d’usuari

Abans de publicar qualsevol publicació al vostre lloc, primer heu de completar el vostre perfil d’usuari, independentment de si sou l’administrador del lloc o el col·laborador. Cada vegada que publiqueu una publicació, apareixerà un quadre de bio d’autor al final de la publicació. Si el vostre perfil d’usuari està completament en blanc, els usuaris no donarien gaire valor al vostre lloc.

Per tant, mantingueu sempre el perfil d’usuari complet i actualitzat. Anar a Usuaris> El teu perfil des del vostre panell d’administració de WordPress.

Perfil d'usuari de WordPress

Des d’allà, podeu introduir les vostres dades d’usuari i triar com es mostrarà el vostre nom a les publicacions. A més, també podeu canviar la vostra contrasenya, la foto i afegir una breu biografia.

Un cop hàgiu acabat d’actualitzar el perfil, feu clic a Actualitza el perfil per desar els canvis.

14. Desactiveu la navegació de directoris

De vegades, quan el servidor web no troba un fitxer index.php, automàticament mostra una pàgina d’índex que mostra tot el directori del vostre lloc. D’aquesta manera, qualsevol pot veure els vostres fitxers importants, copiar imatges, l’estructura del lloc, etc. Moltes vegades els pirates informàtics utilitzen un procés de vulnerabilitat per accedir als vostres fitxers.

Sense índex

En desactivar la navegació de directoris, ningú pot veure els fitxers del lloc de WordPress.

Per a això, necessiteu accedir al fitxer .htaccess. Podeu fer-ho des del vostre cPanel d’allotjament web o mitjançant un client FTP. Ara obriu el vostre fitxer .htaccess i afegiu el codi següent al final.

Opcions Totes -Indexes

Ara guardeu el fitxer .htaccess. Després d’això, la vostra navegació de directoris mostrarà aquest missatge en lloc de mostrar tots els directoris del vostre lloc.

Prohibit WordPress

15. Instal·leu un complement anti-spam

Després que el vostre lloc de WordPress es faci en directe, probablement començareu a rebre tones de comentaris de correu brossa cada dia. Això és tan molest i també pot perjudicar el vostre SEO. Si no els gestiona des del primer moment, serà un problema enorme per al teu lloc web. 

Per sort, hi ha un complement anti-spam disponible per a WordPress. Un cop configurada el complement Akismet des del vostre plafó d’administració de WordPress, el complement tindrà cura de tots els comentaris. Tots els comentaris són filtrats per Akismet i separa tots els comentaris de correu brossa a una àrea diferent i només es mostraran comentaris legítims per aprovar-los. D’aquesta manera podreu estalviar el vostre temps i centrar-vos en el vostre treball.

Conclusió

Després d’instal·lar WordPress, hi ha moltes coses interessants per fer amb WordPress. En aquest article he escrit 15 coses més importants després d’instal·lar WordPress. 

Molts usuaris nous de WordPress no canvien la configuració predeterminada de WordPress i acaben mostrant el logotip, la publicació de mostra, el nom del lloc predeterminat, etc., i és difícil classificar un lloc en motors de cerca..

Per tant, és molt recomanable que canvieu la configuració de WordPress després d’instal·lar WordPress. Esmenten a sobre 15 configuracions diferents, les millors per a WordPress instal·lat recentment i la millor configuració per a WordPress.

Espero que aquest tutorial us hagi ajudat a configurar perfectament el vostre lloc de WordPress. Si teniu alguna pregunta al vostre parer, informeu-nos a la secció de comentaris. Si us agrada aquest article, si us plau, compartiu-lo amb els vostres amics.

Articles relacionats,

 • Blogger Vs WordPress? Quina triar i per què?
 • 13 millors consells per accelerar el vostre lloc de WordPress
 • 20 must have WordPress Plugins for all WordPress WordPress sites 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map