19 millors consells per accelerar WordPress (augmentar la velocitat del lloc en un 200%)

Els llocs de WordPress són fàcils de personalitzar, ja que inclou molts plugins i temes. Per tant, és bo que puguis crear qualsevol tipus de lloc web en pocs minuts. Però el que és negatiu és que el vostre lloc es pot alentir fàcilment si no ho optimitzeu bé. Com altres coses, també necessita manteniment. El bo és que es pot Accelerar el lloc WordPress fàcilment. Així que en aquest article en faré una cobertura del 19 Millors formes per augmentar la velocitat del lloc això potencia el teu SEO.


Per què la velocitat del lloc de WordPress té problemes per a SEO?

Segons molts usuaris, SEO només importa utilitzar les paraules clau adequades al contingut i crear enllaços de backlinks per aconseguir que el lloc web pugui situar-se al capdamunt de les classificacions dels motors de cerca. Però un dels fets més importants per a SEO que no els importa és “Velocitat del lloc web”

El 40% de les persones abandonen un lloc web que triga més de 3 segons en carregar-se. A ningú li agrada un lloc web lent, tot i que teniu contingut de bona qualitat al vostre lloc.

Segons Google, un retard d’1 segon en la resposta a la pàgina pot produir una reducció del 7% en les conversions. De la mateixa manera, perdreu la posició dels resultats del motor de cerca.

A l’abril de 2010, Google va anunciar oficialment que “La creació d’una pàgina web és important, no només per als propietaris de llocs, sinó per a tots els usuaris d’Internet. Com a part d’aquest esforç, avui hem inclòs un senyal nou als nostres algorismes de classificació de la cerca: la velocitat del lloc. La velocitat del lloc reflecteix la rapidesa amb què un lloc web respon a les sol·licituds del web. ”

Com comprovar la velocitat del lloc web?

Hi ha moltes eines de prova de velocitat del lloc web que us ajuden a millorar i modificar la velocitat del lloc. GTmetrix i Pingdom són les millors eines per comprovar la velocitat de les pàgines del lloc web. Google també va llançar la seva pròpia eina de velocitat de pàgina el 2010. A partir d’aquí, podeu comprovar quines coses realment necessiteu per optimitzar i quina funció causa el problema.. 

Abans de començar …

Us recomanem que feu proves de velocitat amb aquestes eines- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix o Pingdom. Després de la prova, marqueu o feu una captura de pantalla dels resultats. A continuació, feu els mètodes següents que es descriuen a continuació i torneu a fer la prova de velocitat. Compareu aquests resultats.

Per tant, ha arribat el moment Accelerar el lloc WordPress.

19 millors consells per accelerar el lloc de WordPress

“(Augmenta la velocitat del lloc en un 200%)”

Augmenta la velocitat del lloc

Taula de continguts:

 1. Obteniu un bon amfitrió web
 2. Obteniu un tema premium
 3. Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)
 4. Utilitzeu el connector de memòria cau
 5. Optimitzar les imatges
 6. Activa la compressió Gzip
 7. Minimitzar HTML, CSS, JavaScript
 8. Aprofita la memòria cau del navegador
 9. Lazy Carrega imatges, vídeos, comentaris
 10. Desactiva els Trackbacks i Pingbacks
 11. Desactiva l’aplicació en línia
 12. Reduir les sol·licituds HTTP
 13. Optimitzar la base de dades de WordPress
 14. Límites revisions de post
 15. Minimitzar les redireccions
 16. Manteniu WordPress actualitzat
 17. Reduir els complements de WordPress
 18. Optimitzar la pàgina d’inici
 19. Reduir les dimensions de la imatge

# 1 Canvia a un amfitrió web millor

Bé, escollir un millor allotjament web no és fàcil, ja que hi ha tones d’empreses d’allotjament web disponibles. Proporcionen un allotjament molt econòmic, fins i tot 1,5 dòlars / pm. Així, en general, el màxim d’usuaris comencen a utilitzar host web de menys qualitat i des d’un dia comencen a patir. 

Podeu veure fàcilment la diferència entre un allotjament barat i un amfitrió optimitzat de WordPress. Un WordPress Hosting és més útil, fiable i ben optimitzat Accelerar la teva web.

Comproveu el nostre allotjament de WordPress recomanat que és molt millor que un allotjament compartit.

La meva opinió: També vam utilitzar un pla barat de Godaddy. Però al cap de pocs dies, quan actualitzava la meva pàgina tres vegades alhora, el meu lloc solia estar fora de línia (Manca de recursos). Aleshores, va ser molt difícil triar un allotjament web perfecte, ja que tenia una manca de diners. Vaig cercar-lo moltes vegades i, finalment, vaig comprar Hosting SiteGround. I ara estic molt contenta i el meu lloc es manté 100% en línia, mai he vist cap temps d’aturada. Consulteu els comentaris de SiteGround.

Si voleu allotjament gestionat per WordPress, aneu a WPEngine.

Vull anar a SiteGround Vull anar a WPEngine

# 2 Utilitzeu un marc / tema sòlid

WordPress ve amb un tema de Vint quinze, que és molt lleuger i molt carregat. Quan es tracta de blogs, sempre volem personalitzar-nos a elecció pròpia.

Per començar, normalment utilitzem un tema gratuït. Però, a mesura que el vostre trànsit creix, millor que utilitzeu un tema premium construït amb un marc sòlid. Podeu notar fàcilment que el màxim de temes gratuïts tenen algunes restriccions a l’ús de totes les funcions i, de vegades, alenteix el vostre lloc massivament.

Però un tema Good Premium sempre és fiable, SEO amable, Accelerar el lloc WordPress i construït per desenvolupadors professionals. També heu d’adonar-vos que tots els temes Premium no són bons, ja que hi ha moltes empreses temàtiques que afegeixen més funcions per atraure més clients on la qualitat del seu tema és molt baixa..

Consulteu alguns dels nostres temes recomanats de WordPress Premium per fer blogs. Feu-lo servir i no mireu mai enrere.

# 3 Comença a utilitzar una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Si no feu servir la Xarxa de lliurament de contingut (CDN), haureu d’utilitzar-lo ara per Accelerar el lloc WordPress. Un CDN emmagatzema tots els fitxers estàtics que inclouen HTML, CSS, JavaScript, Imatges, etc. i els proporciona als espectadors de la seva regió més propera. Per exemple, el vostre lloc allotjat a la regió de Florida (Estats Units), quan un visitant visita la vostra pàgina web des de Londres (Regne Unit), el CDN proporcionarà tots els fitxers estàtics al visitant..

D’aquesta manera, el vostre lloc es carrega tan ràpidament i també estalvieu l’ample de banda del servidor. Per no dir, d’aquesta manera es pot augmentar la velocitat del lloc.

Llegiu, 5 millors proveïdors de CDN per accelerar el vostre lloc de WordPress

Nosaltres recomenem: Si busqueu un CDN, us el suggerirem KeyCDN. És un dels potents proveïdors de CDN i pots integrar-lo fàcilment al teu WordPress. Té plans Pay as You Go i el preu comença només 0,04 dòlars / 1 GBP.

# 4 Utilitzeu un complement de memòria cau

Un complement de memòria cau permet a l’usuari emmagatzemar fitxers web estàtics temporals al seu dispositiu. Quan un visitant visita la vostra pàgina web, el navegador mostra el contingut web des de l’emmagatzematge local en lloc d’utilitzar el servidor web original. D’aquesta manera, podeu estalviar tant l’ample de banda com reduir la pressió en un servidor web.

Nosaltres recomenem que utilitzeu Plugin de memòria cau total W3. És fàcil d’utilitzar i gestionar tot tipus de funcions de caché. Vegeu, Com configurar el complement de memòria cau W3 total per a WordPress.

Si no coneixeu la memòria cau total W3, comproveu altres complements de memòria cau.

# 5 Optimitzar les imatges

Optimització d’imatges és una altra part important de Accelerant el vostre lloc. Si no optimitzeu bé el vostre lloc, trigareu a carregar-vos molt i solen augmentar les taxes de rebot.

A més, l’optimització d’imatges per separat és un treball que requereix temps. Així, utilitzant un complement Optimizer, podeu optimitzar fàcilment totes les imatges. Fem servir ShortPixel per optimitzar les imatges i funciona bé en tot tipus d’imatges. Consulteu els 7 millors complements d’optimització d’imatges de WordPress per augmentar la velocitat del lloc.

Us recomanem que utilitzeu ShortPixel Image Optimizer. Pot comprimir tot tipus d’imatges sense perdre cap qualitat. També podeu fer compressos a granel.

# 6 Habilita la compressió Gzip

Compressió Gzip és un mètode que comprimeix tots els vostres fitxers web, que es fan més petits i els envieu al navegador. Per exemple, si la mida de la vostra pàgina és 500 KB, llavors comprimirà els vostres fitxers web i només els enviarà 50 KB. D’aquesta manera es pot fer aquest procés reduir la mida de la pàgina i augmentar la velocitat del lloc. També pot estalviar el 50% d’ús de l’ample de banda.

comproveu la compressió gzip

A la imatge superior, podeu veure que ja he comprimit la pàgina i he reduït el 76% de la mida de la pàgina. Si heu activat la compressió Gzip, podeu fer-ho comproveu la compressió Gzip.

Si no sabeu com habilitar la compressió Gzip, consulteu aquest tutorial com activar la compressió Gzip.

# 7 Minimitzar HTML, CSS, JavaScript

Tots els llocs web es carreguen amb un munt de fitxers que contenen HTML, CSS i JavaScript, etc. La majoria dels fitxers inclouen caràcters innecessaris. Així, quan un lloc web es carrega, augmenta significativament el temps de càrrega.

Minimitzant HTML, CSS, JavaScript, podeu fer-ho augmentar la velocitat del lloc. Minification elimina els següents caràcters innecessaris:

 • caràcters d’espai blanc
 •  caràcters de línia nous
 • comentaris
 •  delimitadors de blocs.

Hi ha alguns complements de WordPress, amb els quals podeu minvar fàcilment HTML, CSS, JS, Inline i ajornar CSS. Autoptimitza és el millor complement per minimitzar totes aquestes coses.

Vegeu, Com es pot reduir HTML, CSS i JavaScript mitjançant el complement automàtic.

# 8 Aprofita en caché del navegador

Leverage Caching del navegador és una regla que especifica quant de temps han de guardar les imatges, CSS i JS emmagatzemades localment. Cada vegada que un usuari visita el vostre lloc web, el navegador ha de descarregar els fitxers web complets per mostrar correctament la pàgina.

Leverage Caching del navegador permet als usuaris emmagatzemar contingut estàtic en el seu dispositiu. Vegeu, Com aprofitar la memòria cau del navegador a WordPress. Això també ajuda Accelerar el lloc WordPress.

# 9 Utilitzeu un complement de càrrega tranquil·la

Lazy Load és una tècnica que carrega les imatges quan són vistes pels usuaris fent un desplaçament. Per exemple, si la pàgina conté 10 imatges, normalment es triga molt a carregar-se. Doncs el Complement de càrrega perduda carregaran les imatges que siguin visibles pels usuaris. D’aquesta manera es pot augmentar la velocitat del lloc i estalvieu l’ample de banda.

Amb un complement de WordPress Lazy Charging, podeu carregar fàcilment totes les imatges, vídeos i fins i tot comentaris. Fes una ullada a 7 millors complements de càrrega Lazy de WordPress.

# 10 Desactiva els trackbacks i els pingbacks

De vegades, els Trackbacks i Pingbacks poden causar un lloc lent. Això significa que el vostre lloc necessita amplada de banda i temps addicionals per carregar correctament la pàgina / publicació. Tot i que el 99% de Pingbacks estan marcats com a correu brossa. A més, també pot fer mal al vostre SEO. 

Per desactivar els trackbacks i els Pingbacks del vostre lloc, aneu al tauler de control de WordPress. Després, aneu a Configuració> Discussió i desmarqueu aquesta opció. 

Desactiveu Trackbacks i Pingbacks

Llegiu, Com desactivar els trackbacks i els Pingbacks?

Des del Tauler de control de WordPress, podeu fer-ho fàcilment Desactiva els pingbacks i els trackbacks.

Per aturar autònoms: Però, en la majoria dels casos, quan enllaçeu les vostres publicacions de bloc o creeu SEO on-Page, el vostre lloc us ofereix pinging intra-bloc. D’això se’n diu “Pings”. Per desactivar auto-ping, descarregueu aquest complement. Només cal activar-lo i iniciarà el seu treball. Si desactiveu Self Pings, podeu fer-ho Augmenta la velocitat del lloc.

# 11 Desactiva l’enllaç directe

Enllaç directe també conegut com “Robatori d’ample de banda“Està enllaçant directament amb els fitxers d’un altre lloc web, com ara imatges, vídeos, mp3s, etc. Per exemple, a un usuari li agrada la imatge del vostre lloc i vol mostrar-la al seu lloc. Si l’usuari afegeix l’URL de la seva imatge completa per mostrar-lo al seu lloc, la imatge es descarregarà del vostre lloc. Això significa que quan els visitants visitaran el seu lloc web, la imatge usarà l’amplada de banda del servidor. Normalment, el vostre lloc serà lent.

Això és realment dolent si algú roba l’ample de banda i teniu l’amplada de banda limitada al vostre servidor web. Com a resultat, és possible que hàgiu de pagar diners addicionals per ampliar l’ample de banda.

Per desfer-se d’aquest “Enllaç directe“, Heu d’afegir algunes línies a la vostra .htaccess dossier.

ReescriuEngine activat
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Yoursite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

N’hi ha prou amb afegir aquestes línies al fitxer .htaccess, guardar-ho i ja heu acabat. Ningú ja no pot robar l’ample de banda i, d’altra banda, pot Accelerar el lloc WordPress.

# 12 Reduir les sol·licituds HTTP

Les sol·licituds HTTP es basen en quants fitxers web teniu. Quan un usuari visita el vostre lloc web, el navegador descarrega tots els fitxers que es mostren i depèn de la quantitat d’informació que tingueu al vostre lloc. Aquesta informació conté diversos tipus d’arxius, HTML, CSS, JS, plugins, anuncis, etc. i també depèn de com es desenvolupi el vostre lloc..

Per reduir HTTP Podeu suprimir tots els elements innecessaris del vostre lloc, reduir el nombre d’anuncis i pancartes. Hi ha altres maneres, com hem esmentat, per minimitzar HTML, CSS, JavaScript.

A més, també podeu reduir la sol·licitud HTTP mitjançant un WordPress connectar i augmentar la velocitat del lloc.

# 13 Optimitzar la base de dades de WordPress

Quan feu canvis al vostre lloc web, es creen algunes taules a la base de dades de WordPress. De la mateixa manera, succeeix quan instal·leu qualsevol complement. Però després de desinstal·lar un connector, aquestes dades innecessàries encara romanen a la base de dades. De la mateixa manera, tots els vostres spams i comentaris no aprovats afegeixen taules addicionals innecessàries a la base de dades. D’aquesta manera, la mida de la vostra base de dades és augmentat i necessita temps addicional per carregar-se.

En netejar totes aquestes dades innecessàries es pot reduir significativament la mida de la base de dades i pot Accelerar el lloc també. 

WP-Sweep és el millor connector per a Neteja la base de dades WordPress. Elimina totes les dades innecessàries, p. comentaris esborrats / no aprovats / spam, dades obsoletes, pingbacks, trackbacks i opcions transitòries caducades amb un sol clic. Normalment, podeu augmentar la velocitat del lloc.

Vegeu, Com optimitzar la base de dades de WordPress.

# 14 Limiteu les revisions de publicació de WordPress

Cada vegada que editeu o deseu la publicació del vostre blog, WordPress emmagatzema automàticament totes les revisions a la base de dades. Per exemple, heu editat la publicació cinc vegades, de manera que WordPress emmagatzemarà 6 revisions en la base de dades. Ara penseu, si cadascuna de les mides de la publicació del vostre blog és de 100 KB i l’heu editat 5 vegades. Així total 500 KB s’emmagatzemaran a la vostra base de dades. I si teniu un total de 20 publicacions al bloc i ho heu fet igual a altres publicacions del bloc, així serà la mida total de les revisions 500 × 20 = 10.000 KB = 10 MB

Per limitar les revisions de les publicacions del bloc, podeu utilitzar-lo aquest complement. Aquest complement us permet limitar les vostres revisions post / pàgina de bloc fàcilment. Primer, activeu-lo i des de la configuració, podeu controlar les revisions de publicacions i pàgines.

# 15 Minimitzar les redireccions

Al minimitzar les redireccions, podeu fer-ho augmentar la velocitat del lloc de WordPress.

Quan un visitant escriu l’URL del vostre lloc afegint www o no www, WordPress intenta localitzar l’URL correcte i redirigeix ​​l’usuari a la pàgina específica. És més complex si configureu el vostre lloc web per resoldre-ho mitjançant HTTPS. En fer això, aconseguireu que sigui més complex i obligueu a redirigir tot el trànsit des de HTTP a l’URL prefixat HTTPS. Aquest procés sol portar temps addicionals del normal.

A minimitzar les redireccions a WordPress, assegureu-vos que el vostre domini es resol amb més d’una redirecció i no creeu cap redirecció innecessària pel vostre compte. Alguns dels millors blocs de dominis de primer nivell que es resolen sense redireccions.

“Http://example.com o, http://www.example.com

https://example.com o, https://www.example.com “.

# 16 Mantingui WordPress actualitzat

Un dels fets importants per a Accés ràpid al lloc de WordPress és mantenir WordPress actualitzat. A la majoria dels usuaris no els interessa gaire la nova versió de WordPress i continuen utilitzant la versió anterior de WordPress. 

Si mai mireu el canvi de canvi, notareu quines coses canvien i quines noves funcions s’inclouen a la nova versió. A més, la versió anterior de WordPress pot contenir objectes de vulnerabilitat nocius per al vostre lloc. Així, en la nova versió de l’actualització, totes les coses es solucionen i augmentar la velocitat del lloc.

Igualment, cal actualitzar els complements de WordPress també.

Podeu actualitzar-vos directament a la versió més recent de WordPress des del vostre tauler, però primer feu una còpia de seguretat dels fitxers i de la base de dades. En cas que no vulgueu actualitzar-vos des del vostre Tauler de control de WordPress, podeu demanar-ne proveïdor d’allotjament a fer des del final o podeu activar el Actualització automàtica funció de la vostra allotjament cPanel.

# 17 Reduir els complements de WordPress

Quan iniciem el nou lloc, instal·lem diversos tipus de plugins sense saber-ne la funcionalitat. Quan no funciona com esperàvem, normalment desinstalem aquest complement. D’aquesta manera, molts objectes innecessaris s’emmagatzemen a la nostra base de dades i es fa més lent per respondre. Ja hem esmentat Com esborrar tots els objectes innecessaris de la base de dades i accelerar el lloc.

De la mateixa manera, el fet de tenir massa plugins pot afectar el rendiment del vostre lloc i augmentar el temps de càrrega. Per tant, conserveu aquells complements que siguin útils per al vostre lloc o desinstal·leu-los. A continuació, es mostra una llista de 20 millors i útils complements de WordPress que són essencials per a tots els Blogger.

# 18 Optimitzar la pàgina d’inici

A Accelerar el lloc WordPress, sempre haureu d’optimitzar la pàgina d’inici i altres pàgines. Si comproveu la velocitat de càrrega del vostre lloc, veureu que es carrega lentament, fins i tot si feu servir un bon host web. 

Per optimitzar-ho, heu de fer alguns passos fàcils, és a dir:

 • Reduïu les finestres emergents de la vostra pàgina o programeu-ne el temps en qüestió al cap de pocs segons.
 • Reduir els anuncis.
 • Elimineu els complements que tinguin més amplada de banda.
 • Mantingueu la secció de capçalera neta, carregant imatges i vídeos de càrrega.
 • Mantingueu 4-5 publicacions que apareixen a la pàgina principal.
 • No utilitzeu el botó de compartir social a la pàgina d’inici.
 • Elimineu scripts externs.

Amb l’optimització de la pàgina, podeu fer-ho de manera important augmentar la velocitat del lloc.

# 19 Reduir les dimensions de la imatge

De vegades, les imatges d’alta dimensió alenteixen la velocitat de càrrega si no feu servir un bé Hosting gestionat per WordPress. Per tant, primer cal utilitzar imatges de baixa dimensió. També varia segons les opcions del tema. Per exemple, a partir de les nostres opcions de tema, podem utilitzar imatges de mida baixa i completa.

Podeu simplement anar a la nostra pàgina principal i comprovar que totes les imatges utilitzades són un píxel de dimensió molt baixa (370 × 290). Amb una optimització adequada d’imatges, es poden fer imatges de mida inferior augmentar la velocitat del lloc.

Conclusió

En aquest tutorial, es va mostrar Com accelerar el lloc WordPress. Si ja heu comprovat la velocitat del vostre lloc com hem esmentat anteriorment, ara podreu veure que el resultat ha estat millorat i el vostre lloc es carrega a sota 1,5 segons.

Però a augmentar la velocitat del lloc a Amfitrió de WordPress gestionat, CDN, tema són imprescindibles, ja que un cotxe necessita un motor potent, un bon conductor i un bon camí per córrer més ràpid. Això és el primer i l’últim que fem. Ens oblidem que el lloc de WordPress també necessita optimització ja que el cotxe necessita manteniment.

Si aquest tutorial ajuda Augmenta la velocitat del lloc de WordPress, compartiu-la Facebook, Twitter, Google+. Si teniu cap pregunta o opinió sobre el lloc de SpeedWordPress, feu un comentari a continuació.

Articles relacionats,

 • 5 millors proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats per a llocs amb alt trànsit
 • 7 millors temes de WordPress premium per a bloggers (edició 2017)
 • Com netejar la base de dades de WordPress mitjançant el complement de optimització de WP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map