Com canviar fàcilment el nom d’usuari d’Administrador de WordPress

04.06.2020
GUIA DE COMENÇADOR 'Com canviar fàcilment el nom d’usuari d’Administrador de WordPress
0 7 мин.

Instal·lar WordPress és un procés molt fàcil i només calen uns minuts en configurar-lo. No obstant això, en aquest procés ràpid, normalment utilitzem “administrador” com a nom d’usuari d’administració predeterminat per al nostre lloc de WordPress. Un cop preparat el lloc, gairebé no canviem la nostra contrasenya ni el nom d’usuari d’administrador de WordPress per defecte. Però, es converteix en un problema de seguretat greu per als usuaris que utilitzin o no canvien la contrasenya i el nom d’usuari antics. És possible que ja saps que els pirates informàtics fan un atac de força bruta mitjançant el nom d’usuari del propietari del lloc, de manera que si utilitzeu un nom d’usuari o una contrasenya molt fàcils d’endevinar, els hackers podran introduir-los.


Podeu canviar la vostra contrasenya des del vostre perfil d’administrador, però podeu canviar el vostre nom d’usuari del compte de WordPress? No! De manera predeterminada, WordPress no permet canviar el nom d’usuari del compte de WordPress. Però no us espanteu, hi ha diverses maneres de canviar fàcilment el vostre nom d’usuari. En aquest tutorial, us mostrarem com canviar fàcilment el vostre nom d’usuari d’administrador de WordPress.

Com canviar el nom d’usuari d’Administrador de WordPress

Hi ha 3 maneres de canviar el nom d’usuari d’administrador a WordPress:-

 • Podeu crear un compte d’administrador nou i eliminar-ne l’antic
 • Podeu canviar el nom d’usuari de WordPress mitjançant un complement
 • Amb la vostra base de dades, podeu canviar el vostre nom d’usuari

Si sou un nou usuari de WordPress, us recomanem que utilitzeu el primer o el segon mètode, i apliqueu el tercer mètode si sou un usuari avançat.

1. Creeu un nou compte d’administrador i suprimiu l’antic

Aquest és el mètode més senzill per canviar fàcilment el nom d’usuari del compte de WordPress. Si no voleu instal·lar cap complement o cap procés complex, aquest procés us convé més. També us recomanem que apliqueu això si sou usuaris de principiants de WordPress.

El primer pas que cal iniciar la sessió al vostre lloc de WordPress com a administrador. Després, aneu a Usuaris> Afegir nou i creeu un nou compte d’administrador.

WordPress Afegeix un nou administrador

Des de la pàgina, afegiu un nou nom d’usuari que sigui únic i difícil d’endevinar i introduïu la vostra adreça de correu electrònic. El camp del nom, el cognom i el lloc web són opcionals, però us recomanem que empleneu aquest document. A continuació, heu d’introduir una contrasenya i assegureu-vos d’utilitzar una contrasenya complexa que conté majúscules, minúscules, número i caràcters especials.

Assegureu-vos de seleccionar el paper “Administrador” i després feu clic a Afegeix un nou usuari per crear el nou compte d’administrador.

Ja teniu la sessió des del vostre plafó d’administració de WordPress i inicieu la sessió amb el vostre compte d’administrador nou. Després de iniciar la sessió, aneu a Usuaris> Tots els usuaris i suprimiu el vostre compte d’administrador antic.

WordPress Eliminar el compte d’administrador

Mentre suprimiu el vostre compte antic, WordPress us demanarà què voleu fer amb el contingut de l’usuari. Ara teniu dues opcions:

 • Suprimeix tot el contingut: Esborrarà tot el contingut creat per l’usuari.
 • Atribuïu tot el contingut a: Podeu transferir tots els continguts creats per l’usuari al vostre compte. Així que assegureu-vos que heu seleccionat “Atribuïu tot el contingut a:” i feu clic a confirmeu la supressió. 

Opció WordPress Eliminar usuaris

Això és. Heu canviat el vostre nom d’usuari a WordPress amb èxit. Ara, tots els continguts pertanyen a l’administrador nou i, durant el temps d’inici de sessió, heu d’introduir les dades d’usuari de l’administrador de nova creació. Un cop acabat, podeu afegir una imatge de perfil, afegir biografies breus de l’autor i comptes socials del vostre perfil.

2. Canvieu el nom d’usuari del compte de WordPress mitjançant l’ús del complement

Una altra manera senzilla de fer-ho canvia el nom d’usuari de WordPress és mitjançant l’ús d’un complement. Si voleu instal·lar un plugin en lloc de qualsevol procés manual, haureu d’instal·lar el connector Changer de nom d’usuari.

Mitjançant aquest complement, podeu canviar fàcilment el vostre nom d’usuari de WordPress en un sol clic i és un procés molt senzill.

Primer, instal·leu i activeu Canviador de nom d’usuari i, després, aneu a Usuaris> El teu perfil i aneu a l’opció de nom d’usuari. Hi trobareu l’opció “Canvia el nom d’usuari”.

Canvia el nom d’usuari de WordPress

Feu clic a Canvia el nom d’usuari opció i introduïu un nou nom d’usuari. Un cop fet, feu clic a Desa els canvis i us demanarà que torneu la sessió. Després d’iniciar la sessió, podeu anar al vostre perfil i comprovar que s’ha canviat el vostre nom d’usuari.

Com que aquest complement no té altres funcions i gairebé no voldreu canviar el vostre nom d’usuari, és millor que el suprimiu. Però no us espanteu, si suprimiu aquest complement, el vostre nom d’usuari serà el mateix.

3. Canvieu el nom d’usuari de WordPress mitjançant phpMyAdmin

Canviar el nom d’usuari de WordPress mitjançant phpMyAdmin és un procés una mica complex i no recomanable per a principiants. Si feu alguna cosa malament, el vostre lloc pot deixar de funcionar. Per tant, seguiu aquests passos amb atenció.

El primer que heu d’iniciar sessió al vostre cPanel d’allotjament i desplaceu-vos cap a la secció de base de dades i feu clic a phpMyAdmin.

Allotjament phpMyAdmin

Després de fer clic a l’opció phpMyAdmin, podreu veure quantes bases de dades heu creat o utilitzat al vostre allotjament. A continuació, seleccioneu la base de dades que s’utilitza el vostre lloc de WordPress.

Podeu veure taules de bases de dades. De manera predeterminada, WordPress utilitza el prefix de taula wp_ i si abans heu canviat el prefix de la base de dades, podeu veure un prefix de taula diferent.

Ara seleccioneu la taula que conté “wp_users” a la part esquerra i, a continuació, feu clic a editar el nom d’usuari que voleu editar.

wp_user WordPress

Després d’això, canvieu el valor “user_login” al que vulgueu. Per exemple, he canviat el meu nom d’usuari “admin” a “WhatIsMyName”, podeu utilitzar qualsevol nom d’usuari com vulgueu.

Usuari de la base de dades

Ara feu clic al botó Go i ja heu acabat. Heu canviat correctament el vostre nom d’usuari de WordPress mitjançant phpMyAdmin.

Espero que aquest tutorial us hagi ajudat a canviar el vostre nom d’usuari de WordPress. Novament, si sou un nou usuari de WordPress, us recomanem que utilitzeu qualsevol dels dos primers mètodes per canviar el vostre nom d’usuari al lloc de WordPress.

Articles relacionats,

 • Com crear un accés temporal sense contrasenya a WordPress
 • Com incrustar Google Forms a WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector