Az ideális WP rakétabeállítások a Cloudflare és a StackPath CDN telepítési utasításaival – Frissítve 2020.9.1., A legújabb 3.4.4 verzióval

Ha választottad WP rakéta mint a gyorsítótár-bővítményt, a legjobb választást választotta, figyelembe véve, hogy számos helyen az első lett Facebook közvélemény-kutatások.


A WP Rocket számos olyan funkcióval érkezik, amelyet a legtöbb gyorsítótár-bővítmény nem rendelkezik (lásd alább). Ez azt jelenti, hogy ha más gyorsítótár-bővítményeket kellene használni, akkor kb. 6 extra plugint kell telepítenie, hogy megkapja ezeket a funkciókat, ha a WP Rocket már rendelkezik beépített verzióval (több szolgáltatás, mégis kevesebb plugin az Ön webhelyén). Ez az oka annak, hogy a WP Rocket jobb eredményeket ad a GTmetrix / Pingdom-ban, és ezt használom.

A WP Rocket a következőket tartalmazza:

 • Adatbázis-tisztítás (beépített WP Rocket, vagy használja) WP-optimalizálása)
 • Szívverés-vezérlés (beépített WP rakéta, vagy használja Szívverés ellenőrzése)
 • Lusta töltsön be képeket / videókat (beépített WP Rocketbe, vagy használja) WP YouTube Lyte)
 • Helyezze a Google Analytics szolgáltatást helyben (beépített a WP Rocketbe, vagy használja) CAOS elemzéshez)
 • A Google Fonts helyben tárolása (beépített WP Rocket, vagy használja CAOS betűkészletekhez, vagy SHGF)
 • Integráció a Cloudflare + más CDN-ekkel (beépített WP Rocketbe, vagy használható) CDN engedélyezõ)

én kipróbált WP Rocket 3 legnépszerűbb gyorsítótár-bővítmény ellen, és bár mindannyian nagyszerű munkát végeznek, a WP Rocket a Pingdomon adta a legjobb eredményeket (.4s töltési idő). A gyorsítótár-bővítmény és a tárhely 2 fő sebesség tényezők tehát határozottan megéri a 49 dollárt. A WP rakéta megfelelő beállításainak konfigurálása a Cloudflare + StackPath segítségével több mint 20 elemet javíthat a Pingdom és a GTmetrix alkalmazásban. Tegyük fel ezt :)

A WP rakéta beállításait WAY könnyebben lehet konfigurálni, mint a W3 Total Cache, és frissítik a változási napló rendszeresen, így valójában folyamatos frissítéseket kap. Ha kérdése van (vagy meg akarja osztani az új betöltési időt), írjon nekem egy megjegyzést. A WP Rocketnek is van dokumentáció amelyre az útmutatóban hivatkozom. Sok szerencsét – ne felejtse el összehasonlítani a Pingdom eredményeit!

1. WP rakéta = # 1 névleges gyorsítótár-bővítmény
2. Telepítés

3. Irányítópult
4. gyorsítótár
5. Fájl optimalizálás
6. Média
7. Előtöltés
8. Speciális szabályok
9. adatbázis
10. CDN
11. Heartbeat
12. AddOnok
13. Eszközök

14. GYIK / Dokumentáció

15. SiteGround (ajánlott host)
16. Teljes WordPress Speed ​​Guide
17. Segítség a My Speed ​​Optimizer oldalról

WP-Rocket 2018-beállítások

1. WP rakéta = # 1 névleges gyorsítótár-bővítmény

Itt vannak a Facebook közvélemény-kutatások:

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény szavazása

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

Ide kellett dobnom :)

WP-Rocket-Improvement

Kipróbáltam a WP Rocket, a WP leggyorsabb gyorsítótárat és a W3 összes gyorsítótárat… ellenőrizve, hogy az összes gyorsítótár-bővítmény optimálisan van-e konfigurálva.. A WP Rocket ezt megnyerte, de a lusta rakomány funkció be van kapcsolva. A többi gyorsítótár-bővítménynek nincs lusta betöltési lehetősége, és amikor kikapcsoltam a lusta terhelést a WP Rocket-ben, egy .5s-os töltési időt kaptam … pontosan ugyanazt, mint a WP leggyorsabb gyorsítótárát. Nem láttam hatalmas különbséget az oldalamon való átkattintáskor – mindkettő szuper gyorsan betöltődött. Tudom, hogy a Pingdom különböző teheridőket mutathat a különböző tesztek során, de csak meg akartam osztani a saját tapasztalataimat.

WP rakéta (.406)
Pingdom oldalsebesség-teszt

WP leggyorsabb gyorsítótár (.527)
A WP leggyorsabb gyorsítótár-betöltési ideje

W3 teljes gyorsítótár (.619)
W3 összes gyorsítótár betöltése

A legújabb Pingdom-jelentés WP Rockettel:

2019-Pingdom-jelentés

2. Telepítse a WP rakétát

Miután megvásárolta a WP rakétát, letöltheti a saját webhelyére fiók oldal. Töltse fel a Beépülő modulok → Új hozzáadása → Bővítmény feltöltése menüpontba. Ha van kérdések a Safari-ról lásd az utasításokat.

WordPress beépülő modul feltöltése

3. Irányítópult

WP-Rocket-Portál-beállítások

Rakéta tesztelő – béta tesztelés az új kiadásokhoz.

Rocket Analytics – lehetővé teszi a WP Rocket névtelen adatgyűjtést. Ez minimális hatással van a betöltési időkre / CPU-ra, de az adatok küldése bármilyen külső erőforráshoz több munkát jelent a szerver számára.

Törölje a gyorsítótárat – tegye ezt, amikor nem konfigurálja a WP rakéta beállításait.

Előzetesen töltse be a gyorsítótárat – gyorsítótárat hoz létre a honlapjára és az összes belső linkre, amelyet a honlapon használ. Nem csinálom ezt, mivel az előtöltést “automatikus” értékre állítottam az előtöltő lapon.

Tisztítás OPcache – megtisztítja a OPcache amely megakadályozza a problémákat a WP Rocket frissítésekor, de továbbra is megjeleníti az előző verziót a WordPress rendszergazdában.

Regenerálja a kritikus CSS-t – ezt hajtsa végre a stíluslapok módosításakor, vagy az egyedi CSS hozzáadása / módosítása a WordPress Customizer (vagy egy plugin) segítségével.

4. Gyorsítótár

WP-Rocket-Cache-beállítások

Mobil gyorsítótár – engedélyezze a gyorsítótárazást a mobileszközökön, de csak „hozzon létre gyorsítótárazási fájlt a mobil látogatók számára”, ha NEM használ plugint egy mobil webhely létrehozásához (pl. A WP Touch ingyenes verziója).

Tárolás engedélyezése a bejelentkezett WordPress felhasználók számára – engedélyezze, ha több felhasználó jelentkezik be az Ön webhelyére (pl. BbPress). Ez megadja minden felhasználó számára a saját gyorsítótárát, ellenkező esetben tiltsa le.

Adja meg azt az időtartamot, amely után a globális gyorsítótár törlődik – hagyja alapértelmezésként. Ha ritkán frissíti webhelyét, vagy sok statikus tartalommal rendelkezik, akkor kicsit növelheti ezt.

5. Fájl optimalizálás

WP-Rocket-fájl-optimalizálás-beállítások

Minify Files – Ideális esetben ezeknek az összes „aprócska” és „kombináló” elemét a Pingdom és a GTmetrix jelentésben 99–100% -ra kell tenniük. Időnként engedélyezheti ezeket problémákat okozhat az elrendezéssel (különösen a CSS és a JS), ezért ellenőrizze a webhely néhány oldalát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem történik-e meg. Ha igen, keresse meg a problémás fájlokat, és vegye fel őket akár a CSS kizárása, akár a JS kizárása lehetőségbe.

Fájlok egyesítése – éppúgy, mint a tömörítés, engedélyezze és ellenőrizze a webhelyén hibákat.

Kombinálja a Google betűtípus-fájljait – A Google Betűtípusokat gyakran megjelenik a Pingdom / GTmetrix jelentésben. Ez segíthet, és megpróbálhatja hozzáadni őket az Előtöltés fül „DNS-kérelmek előtöltése” eleméhez.

Távolítsa el a lekérdezési karakterláncokat a statikus forrásokból – A GTmetixben láthatja:távolítsa el a lekérdezési karakterláncokat a statikus erőforrásokból.”Ez segíthet, bár a legtöbb lekérdezési karakterláncot pluginok generálják – bontsa ki az elemeket a GTmetrix-ben és nézd meg, mi teszi vörösre – ez plugin lehet.

Kizárja a CSS-t – Ha valamilyen okból egy aprítási lehetőség elrontja a webhely elrendezését, keresse meg a problémás fájlt, és adja hozzá ide. Lásd a WP Rocket cikkét a minifikációval kapcsolatos kérdések megoldása.

A CSS kézbesítésének optimalizálása – az oldal betöltése CSS stílusok nélkül kezdődik, amely elem a Google PageSpeed ​​Insights. A WP Rocket ezt automatikusan generálja az Ön számára. Ők mond

JavaScript fájlok – ugyanaz a koncepció, mint a CSS-nél, csak JavaScript fájlokkal.

6. Média

WP-Rocket-Media-beállítások

Lazy Load – késlelteti a képek, iframe-ek és videók betöltését mindaddig, amíg le nem görgeti az oldalt és nem lesz láthatóak (tesztelje, hogy tetszik-e vagy sem). Ez jelentősen csökkenti a betöltési időket és a HTTP kéréseket a folyamatban lévő betöltés bosszantó lehet, különösen a hosszú tartalmak esetén. Ezt megteheti más ingyenes pluginekkel is, például Lazy Load és Videók lusta terhelése de a WP Rocket nagy munkát végez. A fotókat lustán töltöm be, mert bosszantó.

Az oldalsáv használatával kikapcsolhatja az egyes oldalak / hozzászólások lusta terhelését is:

WP rakéta egyedi beállításai

Tiltsa le a hangulatjeleket – ezek lelassítják webhelyét. Ezeket a Beállítások → Írás → Formázás menüpontban is letilthatja, majd ne konvertálja a hangulatjeleket.

Beágyazások – hasonló A Cloudflare hotlink-megelőzése, ez megakadályozza, hogy a webhelyek beágyazhassák az Ön tartalmát a webhelyükre, ami felszívja a sávszélességet, és lassítja az Ön webhelyét.

WebP kompatibilitás – tiltsa le, ha nem használja WebP képek vagy ha már használ képoptimalizáló plugint a WebP-képek kiszolgálására. Egyébként tiltsa le. A WP Rocket felismeri, ha Imagify, ShortPixel, Optimus vagy EWWW fájlokat használ a WebP képek kiszolgálására, és automatikusan letiltja. Ennek oka az, hogy a legtöbb képoptimalizáló plugin már létrehozza és kiszolgálja a WebP képeket az Ön számára, így ennek engedélyezése másolatot eredményezne. Csak akkor engedélyezze ezt, ha a képoptimalizáló plugin WebP-képeket hoz létre, de nem szolgálja őket.

7. Előzetes betöltése

Ha meg akarja tudni az előtöltést, a WP Rocket rendelkezik egy egyszerű bemutató. Vagy ha mélyebben ásni akar, itt egy speciális bemutató ami a WP Super Cache-ról szól, de ugyanazok a fogalmak érvényesek. Az előtöltés, kissé egyszerű fogalomban, egy frissítés, amikor a gyorsítótárban lévő oldalak mind egyszerre kitisztulnak és frissülnek. Engedélyezném, mivel javítja mind a weboldal / az indexelés sebességét.

WP-Rocket-Előretöltés-beállítások

Oldaltérkép Előzetes betöltése – az előterhelés előnyeit kiterjeszti a webhelytérkép MINDEN URL-jére is, nem csupán a kezdőlapra és a honlapon használt belső linkekre. Ez nem használ külső robotot, mint például a kézi / automatikus opció … még akkor is, ha a végeredmény megegyezik. Mindaddig, amíg a WP Rocket felismerte webhelytérképét az “előtöltési webhelytérképekben”, itt nem kell hozzátenni.

Ez az, amit az előtöltés tehet a kiszolgálón:

CPU-használat

A DNS-kérelmek előzetes letöltése – Luke nagyszerű listát készített az előzetes letöltés általános domainjei beleértve a Google Fonts, Analytics, Maps, Gravatars, YouTube, a közös közösségi megosztás-bővítményeket, a Disqus és mások. Másolja és illessze be a teljes listát (vagy csak azokat, amelyekre szükséged van), és illessze be őket a WP Rocket Prefetch mezőjébe. Ez segít a böngészőknek a kérelmek előrejelzésében és gyorsabb betöltésében.

Ne felejtsd el hozzáadni a StackPath CDN URL-jét (vagy bármilyen CDN-t, amelyet használsz), valamint a listán nem szereplő egyéb külső erőforrásokat, amelyeket általában a GTmetrix jelentésben talál. A társadalmi megosztás, a megjegyzés és a statisztikai bővítmények nagyon gyakoriak.

8. Speciális szabályok

A speciális lehetőségek elsősorban a kivéve a kosár- és fizetési oldalakat az e-kereskedelem webhelyein.

WP-Rocket-Advanced-szabályzat

Soha nem tárolja a gyorsítótár URL-jét – Ha olyan e-kereskedelmi bevásárlókosárot használ, amelyet a WP Rocket nem sorolt ​​fel (lásd a megjegyzésüket ezekben a beállításokban), itt adja hozzá a kosarat és a fizetési oldalakat.. Tudj meg többet.

Soha ne tárolja a sütiket – ugyanaz a főösszeg, mint az előző opciónál, csak sütik alapján.

Soha nem gyorsítótárazza a felhasználói ügynököket – megakadályozza a Googlebot vagy más felhasználói ügynökök számára az oldalak gyorsítótárazását.

Mindig megtisztítja az URL-eket – Tegyük fel, hogy van blogod a honlapodon. Ha új hozzászólást hoz létre, azt akarja, hogy a weboldal blogrollja azonnal frissüljön a kezdőlap gyorsítótárának ürítésével. Ez a helyzet erre a beállításra, azonban a WP Rocket automatikusan törli a weboldal gyorsítótárát, a kategóriákat és a címkéket, miután új tartalmat létrehoztak … tehát erre nincs szükség. De ha vannak más oldalak gyorsítótárai is, amelyeket új tartalom hozzáadásakor ki kell üríteni, add hozzá őket.

Gyorsítótár-lekérdezési karakterlánc (ok) – elsősorban a keresési eredményoldalak gyorsítótárazásához és az e-kereskedelmi webhelyek árszűrő oldalainak tárolására szolgál.

9. Adatbázis

WP-Rocket-Adatbázis-beállítások

Tisztítás utáni – a javítások, az automatikus vázlatok és a törölt üzenetek törölhetők, ha nem használja őket. Ha nincs régi verziója a bejegyzéseknek (vagy törölt hozzászólásoknak), törölje azokat.

Megjegyzések takarítás – a spam és a kukába helyezett megjegyzés törölhető.

Tranziensek tisztítása – olyan adatokat tárol, amelyek eltartása hosszú időt vesz igénybe (mint például a társadalmi számlálás), tehát legközelebb, amikor szükség van rá, szupergyorsan tér vissza. De néha, amikor a tranziensek lejárnak, az adatbázisban maradnak, és törölni kell őket. A WP Beginner nagyszerű tranziensek magyarázata.

Az adatbázis tisztítása – egy plugin törlésekor fel nem használt táblákat hagyhat a WordPress adatbázisban, amelyeket törölhet.

Automatikus tisztítás – ütemezze a WP rakétát az adatbázis tisztítására. Heti akkor jó, ha ezek nem gyorsan felhalmozódnak (pl. Sok ember dolgozik az Ön webhelyén). Ha van WP-optimalizálása vagy egy másik adatbázis-tisztító beépülő modul telepítve, törölheti, mivel a WP Rocket ezt elvégzi az Ön számára.

optimalizálása – kattintson az optimalizálás gombra, amikor elkészült, csak feltétlenül készítsen biztonsági másolatot az adatbázisáról, különösen, ha ez az első alkalom, amikor ezt teszi.

10. CDN

A StackPath CDN tükrözi webhelyét a világ több mint 30 adatközpontjában, a földrajzi távolság csökkentése a szerver és a látogatók között. Mind a Cloudflare-t, mind a StackPath-ot használom, mivel több adatközpont = a tartalom gyorsabb kézbesítése. Ez több másodpercig leronthatja a betöltési időt, különösen azoknak a látogatóknak, akik (régen) távol voltak az 1 származási szervertől. Te tudod használni A WP Rocket CDN bemutatója vagy A StackPath CDN bemutatója, de itt pontosan mit kell csinálni.

1. lépés: Iratkozzon fel a StackPath-ra (30 napos próbaverziójuk van):

StackPath-Data-központok

2. lépés: Az irányítópulton kattintson a CDN fülre, majd hozzon létre egy StackPath CDN webhelyet:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-kiszolgáló-IP-cím

StackPath-CDN-URL-WP-Rocket

3. lépés: Másolja a CDN URL-t a StackPath-ből, és illessze be a WP Rocket „CDN CNAME (k)” mezőjébe:

WP-Rocket-CDN-beállítások

4. lépés: A StackPath alkalmazásban lépjen a CDN → Gyorsítótár beállítások elemre, majd kattintson a „Mindent megtisztít” elemre:

StackPath-Purge-Cache

5. lépés: Fájlok kizárása a CDN-ből – előfordulhat, hogy a CDN kiszolgálja azokat a fájlokat, amelyeket helyben kíván kiszolgálni. Ezek a fájlok általában a bővítmények olyan részei, amelyeket a tartományok közötti terhelés figyelmen kívül hagyására terveztek. Ennek megváltoztatásához egyszerűen vegye fel ezeket a fájlokat vagy könyvtárakat a WP Rocket „elutasított fájlok” területére (soronként adjon hozzá egy fájlkönyvtárat), amelyhez irányelvek segítségével keresse meg a WP könyvtárakat.

Példa:

 • {Uploads_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {Uploads_dir} /imagerotator.swf
 • {Plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

6. lépés: Futtassa webhelyét GTmetrix és a „tartalomszolgáltatási hálózat” zöld színűnek kell lennie a YSlow-ban.

CDN GTmetrix YSlow

Ha kibontja az elemeket a GTmetrix-ben, és úgy látja, hogy ennek köze van a CDN-hez, akkor vegye fel a kapcsolatot a StackPath támogatási csoportjával, aki segíthet ezek javításában. Kiemelkedő támogatással rendelkeznek.

Cookie-mentes domainek MaxCDN

11. Szívverés

Ahelyett, hogy a Heartbeat Control plugin, A WP Rocket beépített.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

12. Kiegészítők

WP-Rocket-AddOnok

1. Google követés (A böngésző gyorsítótárazásának javítása a Google Analytics számára) – előfordulhat, hogy a Google Analytics hibákat lát a sebességmérő eszközben. A WP Rocket gazdagépének a Google Analytics helyben történő javításához ezeket javítania kell, különösen a GTmetrix oldalán az Oldalsebesség → Böngésző feltöltése gyorsítótárban menüpont alatt..

2. Facebook Pixel (A böngésző gyorsítótárazásának javítása a Facebook Pixel számára) – ugyanaz a koncepció, mint csak az előző lehetőségnél Facebook Pixel.

3. CloudFlare – jelentkezni valamire CloudFlare, adja hozzá webhelyét, és a Cloudflare ellenőrzést végez. Végül eljut egy oldalra, ahol a Cloudflare névkiszolgálókkal és az API-kulcsra mutató hivatkozással rendelkezik.

CloudFlare-Portál-WP-Rocket

Névkiszolgálók módosítása a hostfiókodban a Cloudflare által hozzárendelt számokhoz:

SiteGround-DNS-rekordok

Adja meg Globális API kulcs (megtalálható a Cloudflare profil) a gyorsítótár-bővítménybe.

Cloudflare globális API-kulcs

WP-Rocket-CloudFlare-Add-On

 • Globális API kulcs – a Cloudflare aktiválására szolgál a WP Rocket alkalmazásban.
 • Fiók e-mail – ugyanaz az e-mail, amelyet a Cloudflare-fiókban használtál.
 • Tartomány – az Ön weboldala.com
 • Fejlesztési mód – használja, ha sok kódváltoztatást hajt végre webhelyén.
 • Optimális beállítások – aktiválja a Cloudflare optimális beállításait: minifikációt, agresszív gyorsítótárazást és deaktiválást Rakéta rakodó a jobb kompatibilitás érdekében. A leggyakoribb kérdés a Rocket Loader, de azt is észrevettem, hogy bekapcsol e-mail dekódolás ami rontotta a GTmetrix jelentésemet, tehát nem használom ezt (és inkább a Cloudflare-t konfiguráltam az irányítópulton).
 • Relatív jegyzőkönyv – néha, ha az emberek fájlokat töltnek le az Ön webhelyéről, akkor azokban nincs tartalom. Ha ezt az opciót KI hagyja, megakadályozza ezt.
 • Az összes Cloudflare gyorsítótár-fájl törlése – ezt tegye meg, miután befejezte a WP Rocket konfigurálását.

4. Szinkronizálja a Sucuri gyorsítótárat – engedélyezze, ha Sucuri-t használ. Ez automatikusan törli a Sucuri gyorsítótárát, amikor törli a WP Rocket gyorsítótárát, miközben a tartalma szinkronizálva marad.

 • Sucuri Firewall API kulcs (beépülő modulhoz) – Bejelentkezés a Sucuri-ba itt, kattintson a webhelyére, lépjen az API fülre, majd másolja ki az API-kulcsot (Plugin számára), és illessze be a WP Rocketbe.

13. Szerszámok

WP-Rocket-Tools-beállítások

Exportálás beállítások – exportálja a beállításait több webhelyen történő felhasználáshoz.

Beállítások importálása – itt importálhatja az előre konfigurált beállításait.

visszagörgetési – Ha frissít egy WP Rocket új verziójára, és ez problémákat okoz, akkor ez vissza fog térni az előző verzióhoz.

14. GYIK / dokumentáció

Sok órát töltöttem ásni őket dokumentáció hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az oktatóanyag a legjobb WP Rocket beállításokat használja-e, de ezek rendkívül hasznosak, ha nem ellenőrizte őket.

WP rakéta dokumentáció

Oktatóprogramok találtam a leghasznosabb:

&# X1f680; Mi a legjobb módja a WP Rocket konfigurálásának?

A legfontosabb lépés az, hogy mindent engedélyezze a fájl optimalizálás lapon, állítsa be a CDN-ket, mint például a Cloudflare + StackPath, letiltja a WordPress pulzusát, és aktiválja az összes szolgáltatást, amelyet a Kiegészítők lapon használ..

&# X1f680; Hogyan adhatok hozzá CDN-t a WP Rocket-hez?

Ha Cloudflare-t használ, akkor egyszerűen megváltoztatja a névsebereket. Külső CDN, például StackPath vagy KeyCDN használata esetén a CDN URL-jét átmásolja / beilleszti a WP Rocketbe. Ha a RocketCDN-t (a StackPath motorja) használja, iratkozzon fel a WP Rocket promptján keresztül.

&# X1f680; Miért volt a WP Rocket első helyezett a Facebook legtöbb szavazásában?

Számos olyan funkcióval érkezik, amelyeknek a gyorsítótár-bővítményeknél nincs: adatbázis-tisztítás, pulzusvezérlés, több CDN-fájl opciója, lusta betöltés, helyi Analaytics, Facebook Pixel böngésző gyorsítótárazása és még sok más. Ez az oka annak, hogy a WP Rocket általában a legjobb eredményt adja a GTmetrixben.

&# X1f680; Melyik képoptimalizáló plugin működik a legjobban a WP Rocket-rel?

Annak ellenére, hogy a WP Rocket tulajdonában álló Imagify-t ajánlanak, használom a ShortPixelt, mert gyakorlatilag nincs minőségvesztés, és még mindig 100% -ot kapok a Képek optimalizálása céljából a GTmetrixben.

&# X1f680; Milyen további sebesség-optimalizáló pluginekre van szüksége a WP Rocket mellett?

Még mindig szüksége van egy olyan képoptimalizáló beépülő modulra, mint a ShortPixel, a betűkészlet-optimalizálásra (pl. OMGF), és azt javaslom az Asset CleanUp vagy Perfmatters használatával is, hogy szelektíven letiltsák a beépülőket..

15. SiteGround (1. számú házigazda a Facebook közvélemény-kutatások során)

SiteGround jelentése Yoast használta, magam és ajánlotta a WordPress. Szinte mindenben # 1 Facebook közvélemény-kutatás és a legtöbb ember számára jelentős jelentőségű a betöltési idő javításai különösen akkor, ha középszerű gazdagépeket használtak: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-en-Mi-éppen bekapcsolt to-Siteground

Én használom félig elkötelezett GoGeek terv ami négyszer többet tartalmaz szerver erőforrások mint megosztott tárhely. Kattintson az oldalaimra, hogy megnézze, milyen gyorsan töltik fel őket, megnézze a GTmetrix jelentést, vagy láthassa az embereket költöztetett és kiküldött új betöltési idők. Ők is szabad migráció.

DigitalOcean a felhőkarcolókon és Kinsta szintén jók és havonta 10 dollárt és 30 dollárt indítanak. A Cloudways inkább azoknak a fejlesztőknek szól, akiknek nincs szükségük cPanelre, e-mail tárolásra vagy a SiteGround szolgáltatásban nyújtott támogatásra. A Kinsta alapvetően a WP Engine szokott (drága, de félelmetes). A teljes blogom alapvetően az, hogy segítsen az embereknek gyorsabban betölteni webhelyüket. Megtagadom a havi 2 dolláros fogadás ajánlását, mivel a legtöbb ember leginkább sajnálja, amikor webhelyet üzemeltet.

Hogyan ellenőrizhető, ha lassú-e a tárhelyed?
Futtassa át webhelyét Google PageSpeed ​​Insights hogy lássa csökkentheti a szerver válaszidejét szerepel a jelentésben. Google ajánlja kellene lennie <200ms. Az 1 másodpercnél hosszabb semmi nem jó. Ellenőrizheti a TTFB (ideje az első bájthoz) a GTmetrix Időzítés lapon vagy bytecheck.com.

Csökkentse a szerver válaszidejét

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

Néhány szál:

Godaddy a SiteGround migrációhoz

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

A SiteGround rendelkezik 3 terv:

SiteGround WordPress tárhely

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Itt van a teljes összehasonlító táblázat, de a GrowBig kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a GoGeek is félig elkötelezett tárhely ami még többet ad neked. A GrowBig és újabb verziók ingyenes áttelepítéssel, átmenetileg továbbfejlesztett gyorsítótárazással és több webhely tárhelyének képességével érhetők el. A GoGeek prioritást élvez. A felhő-tárhelyük meglehetősen havi 80 USD-es áremelkedés.

Láthatjuk az őökön szolgáltatások oldal:

SiteGround-Server-Resources-összehasonlítás

Azért használom a SiteGround alkalmazást, mert:

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót a szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek közzé a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re a my kapcsolt link Adományozok egy jó darabot, költség nélkül. Minden évben adományozok 3000 dollár a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is, azt javaslom, csináld meg kutatás, lát akit Yoast használ, és eredmények az emberek, akik költöztetett.

OMM-On-SiteGround

Az emberek általában azért vándorolnak, mert ők sebesség technológia felére csökkentheti a betöltési időket:

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

16. A teljes WordPress sebesség útmutató (35+ tippek)

Nézze meg a videót – ez egy 42 perces videó, de nagyjából mindent lefedek (a videó leírásában szereplő időbélyegzők), és rengeteg nagyszerű információt kell megtanulnod a WordPress webhelysebességéről:

Képoptimalizálás – bármilyen oldalt futtathat GTmetrix és az összes nem optimalizált képet fogja mutatni, de CSAK az oldal számára – kezdje tehát a több oldalon megjelenő képekkel. A kép háromféle módon optimalizálható: méretezött képek kiszolgálása (a túl nagy képek átméretezése), a kép méretének megadása (szélesség / magasság hozzáadása a kép HTML-jébe vagy CSS-be), és a képek optimalizálása (veszteségmentes tömörítés egy plugin segítségével, például Imagify). A GTmetrix megmondja az első kettő helyes méreteit, ha kibontja őket, és ezek mind kiemelt fontosságú tételek.

Képoptimalizálás

További tippekért olvassa el az én oldalamat teljes útmutató a WordPress sebesség-optimalizálásához.

17. Segítség a WordPress Speed ​​Optimizer alkalmazásból

Még mindig segítségre van szüksége a GTmetrix / Pingdom jelentésével kapcsolatban? 7 éve dolgozom a Pronayával (ő segített nekem a <1 s töltési idő Pingdom-ban). Felveheti őt egy profil létrehozásával freelancer.com és felhasználónév keresése bdkamol. Itt van tele WordPress sebesség portfólió. 40 dollár óránként érkezik Bangladesből (tehát van időváltozás), és e-mailen küldheti el e-mailben [email protected]. Profilján is tökéletes ötcsillagos véleménye van. Csak komoly kérdések és kérjük, ne várja el a 100% -os pontszámot, ha lassú tárolást, felfújt témát és rengeteg nehéz bővítményt használ. Kérjük, először kövesse a teljes WordPress-segédprogramomat.

Pronaya-Kumar-S-vélemény

Íme néhány vélemény a profiljában:

BDkamol-WordPress-Speed ​​Vélemények

Tehát … hogy néznek ki azok a Pingdom eredmények? Értesítse a megjegyzésekben, vagy mondja meg, hogy elakad-e. Ön egy prémium pluginért is fizetett, ahol támogatást kínálnak (az utolsó és az utolsó fül a WP Rocket beállításaiban), tehát ezt az Ön előnyeire is felhasználnám, vagy megnézem a dokumentáció.

Egyébként szép munka!

Ha hasznosnak találta ezt az oktatóprogramot, akkor mindig megbecsüljük a részvételt :)

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map