A Whitespark Citation Building áttekintése – ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a Google Maps és a lokális keresési eredmények között magasabb rangot kapjunk.

03.06.2020
Helyi SEO 'A Whitespark Citation Building áttekintése – ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a Google Maps és a lokális keresési eredmények között magasabb rangot kapjunk.
0 9 мин.

A hivatkozások hasonlóak az online könyvtárakhoz, és a helyi SEO körülbelül 25% -át teszik ki.


használom Moz Local hogy felépítsem a 15 legjobb idézetem (Google Cégem, Yelp, Facebook…). Akkor fizettem Whitespark 400 dollár körül, hogy 100 új profilt készítsen 4-5 dolláronként, így soha nem kellett többé aggódnom a hivatkozások miatt. Ez az egyik fő ok, amiért képesek voltam az ügyfelek rangsorolása a helyi kulcsszavak legjobb eredményei között, ha megtekinti az SEO munka. Ez egyike azon kevés dolgoknak is, amelyeket magabiztosan kiszervezhet a helyi SEO-ban, mivel a Whitespark rendelkezik 4.9 / 5 csillagos besorolás 125+ értékeléssel.

Míg a Yexthez hasonló cégek évente 500 dollárt számolnak fel 47 bejegyzésért, a Whitesparknak ugyanannyit kell fizetnie, csak egyszeri díj és tartósan a saját tulajdonát képezi. A Whitespark nyomonkövetési jelentést tartalmaz egy univerzális bejelentkezéssel, ha a jövőben frissítenie kell a profilokat.

Láthatja, hogy mennyire fontosak az idézetek A Google helyi keresési rangsorolási tényezői

online könyvtárak helyi seo

Különösen fontosak a Google Maps magasabb rangsorolásakor (helyi stack / snack pack eredményeknek hívják), mivel a idézetek a 2., 5. és 14. pozíció tényezői…

helyi seo-idézet rangú tényezők

Már rendeltem 2 081,21 USD értékű hivatkozást magamnak és az ügyfeleknek egyaránt.

idézet-történelem

Ez segített nekik rangsorolni a helyi kulcsszavak legjobb eredményeit. Ebben az áttekintésben bemutatom az idézetek Whitesparkon keresztül történő megrendelésének folyamatát, majd megmutatom, mire számíthat, mire számíthat, az árképzés, az időkeret, valamint a Google Map és a lokalizált rangsor javítása érdekében..

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Helyi SEO

KC SEO Work 2

Tartalomjegyzék

 1. Mik az idézetek??
 2. Töltse ki a Whitespark idézettségét
 3. Vásároljon általános + helyi / niche-hivatkozásokat
 4. Mi történik, ha idézeteket vásárolsz
 5. Spam megakadályozása (csak a hivatkozási épülethez)
 6. Integrálja a idézetépítést az Ön SEO szolgáltatásaiba
 7. Ne felejtsd el a Moz Local-ot (a 15 legfontosabb idézet)

1. Mik az idézetek??

Idézetek vannak megemlíti a vállalkozás nevét (gyakran könyvtárak formájában) és a Google helyi keresési rangsorolási tényezőinek 25% -a. Az idézetek különösen fontosak a Google Maps-ben (helyi halom / snack pack), ahol ők a 2., 5. és 14. tényező. Ők tesznek téged több lokalizált kulcsszó esetén magasabb rangot jelenít meg ezek azon kevés elem közül, amelyeket kiszervezhetnek a helyi SEO-ban.

Legjobb online könyvtárak

Felépíthetem ezeket magam?
Igen, a Whitespark még a legjobb idézetek listáját is tartalmazza kategóriaváros, és ország. De időbe telik, és sokan ezt helytelenül teszik. Nagyon fontos a megfelelő idézetek megtalálása, a profilok 100% -ban kitöltése és a következetesség biztosítása (pl. Üzleti név, cím, telefon). Sokkal könnyebb ezt a szakértőkre bízni, és időt spórolni, mivel idézettenként csak 4-5 dollárra van szükség, és mindent megszerveznek nyomonkövetési jelentéssel és 1 bejelentkezéssel..

2. Töltse ki a Whitespark idézettségét

Az első lépés a letöltés A Whitespark idézetének felvétele és töltsön meg mindent a lehető legjobb módon. További utasításokért olvassa el a Whitespark jegyzeteit a táblázat jobb oldalán.

whitespark-idézet-building-bevitel

Tömeges benyújtási munkalap
Ha azt szeretné, hogy a Whitespark több helyre hivatkozzon (mivel mindegyik helynek rendelkeznie kell saját profiljával), görgessen le az alján található „Tömeges benyújtási munkalap” opcióhoz…

ömlesztett-idézet-sorrendben

3. Vásároljon általános + helyi / niche hivatkozásokat

Miután kitöltötte az adatot, válassza ki az országát, és végezzen keveréket az általános és a helyi / niche-hivatkozásokból (nincs tökéletes szám, de szerintem a helyi / niche-hivatkozások értékesebbek). És nyilvánvalóan minél több idézetet rendel, annál magasabb a rangsor a helyi keresési eredmények között.

Töltse fel a bevételeit a Whitespark pénztár oldalára, majd a 4. lépésben a „További lehetőségek és szolgáltatások” opció alatt láthatja a nyomon követési jelentések, a rohanásos megrendelések és a tömeges megrendelések (több helyszínen) megrendelésének lehetőségét. A nyomon követési jelentésekre NEM szükség van, mivel a Whitespark a kitöltés után jelentést küld Önnek. Csak akkor, ha több jelentést szeretne, ahogyan az adatok megjelennek.

whitespark-idézet-sorrendben

4. Mi történik, ha idézeteket vásárolsz?

A Whitespark e-mailt küld Önnek. Akkor 3 hetet kell várnia, amíg elkészítik a hivatkozásokat. A kitöltés után elküldnek egy e-mailt egy jelentéssel, amely 1 univerzális bejelentkezést tartalmaz az új hivatkozási profilok eléréséhez, valamint az URL-eket, ahol megtalálja ezeket az új profilokat.

1-2 hónapot vehet igénybe, amíg a Google frissíti eredményeit az új rangsorokkal. Használhatja a Whitespark-ot helyi rangkövető a rangsorolás mérésére vagy a Search Console-ra keresési elemzés.

whitespark-local-rank-tracker

5. A spam megelőzése (az egyetlen hivatkozás a hivatkozási épületre)

Az egyetlen panasz az idézetekkel (nem csak a Whitesparkkal), az a lehetséges spam, amelyet a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a telefonon keresztül kaphat..

Ez bonyolult, mert az NAP-nak (üzleti név, telefon, cím) konzisztensnek kell lennie az idézetek között, de ez azt is jelenti, hogy fel kell tüntetnie a vállalkozás telefonszámát, ahova bárki felhívhat vagy e-mailt küldhet. Íme egy példa egy spam e-mailre, amelyet a hivatkozási épület után kaphat:

spam-mailek

@TheDupMan Amikor idézeteket épít, értékesítési e-maileket és hívásokat fog kapni. Semmilyen módon. A felsorolás okokból ingyenes.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 2016. augusztus 25

A spam megakadályozása a kapcsolatfelvételi űrlapon:

 • Használat Google captcha a kapcsolatfelvételi űrlapon
 • Konfiguráljon egy spam-ellenes beépülő modult a WordPress számára
 • Szigorítsa meg a WordPress beszélgetési beállításait

6. Adja hozzá a Citation Building szolgáltatást SEO szolgáltatásainak

 • Legyél társult – ha képesítik, akkor lehetővé teszik, hogy társult legyen.
 • Upsell Whitespark idézetek – Könnyen felszámíthatja az ügyfeleknek 10 USD-t idézetről, és 4-5 USD-t fizeti a Whitesparknak, amely a megrendeléstõl függõen gyorsan 300 USD-t eredményez. Csak mutassa meg az ügyfeleknek a Google helyi keresési rangsorolási tényezőit, és magyarázza el a hivatkozások fontosságát. Akkor, amikor többet rendel a Whitesparkból, akár 20% kedvezményt kaphat. Kevés munka van a végeredményen (plusz az idézetek beszerzése és a nyomon követési jelentések nem a Whitespark számára vannak megjelölve), ami nagyon egyszerűvé teszi a SEO szolgáltatásokba történő integrálást. Ne felejtse el segíteni az ügyfeleket a spam megelőzésében és az eredmények mérésében a Whitespark helyi rangsor-követőjével vagy a Google Search Console keresési elemzésével.
 • Sorolja fel a legfontosabb idézeteket a SEO ellenőrzések során – ha helyi SEO ellenőrzést végez, ahol az ügyfél magasabb rangot akar elérni a Google Maps-ben, adja meg számukra a legfontosabb idézetek listáját a Whitespark források oldalon és adhatja meg nekik a lehetőséget, hogy ezeket maguk készítsék, vagy használják a Whitespark idézetépítő szolgáltatását. Mert ha olyan vagy, mint én, megpróbálsz annyi értéket adni, amennyit csak tudsz SEO auditok és a „top 30 idézetek” listája egy jó kiegészítés.

7. Ne felejtsd el a Moz Local-ot (a 15 legfontosabb idézet)

Moz Local segít rögzíteni a 15 legfontosabb hivatkozási profilot, beleértve Google Cégem, Yelp, Facebook és mások. Megpróbálom felvenni a Moz Local gólt, mielőtt új idézeteket építne a Whitespark-nal. Ezt úgy teheti meg, hogy a webhelyet a Moz Local alkalmazáson keresztül futtatja, majd kattint a lapokon, hogy ezeket a hivatkozási profilokat 100% -ban teljes körűvé, következetessé tegye, majd törölje az összes másolatot.

Moz Local

Minden lap alatt a Moz Local megmondja, hogy mit kell javítani, és tartalmaz egy „frissítési lista” linket, amely közvetlenül a profiljához vezet. Ez általában olyan egyszerű, mint több kép feltöltése, további kategóriák felsorolása, az üzleti adatokkal való ellentmondások kiküszöbölése vagy másolat törlése.

Moz Helyi idézetek

Következtetés

Itt van az idézetkészítési folyamat:

 1. Hozzon létre egy 100% -ban teljes Google Cégem oldalt
 2. A Moz Local használatával rögzítheti a 15 legfontosabb hivatkozási profilot
 3. Készítsen további idézeteket 4-5 dollárért a Whitespark segítségével

Remélem tetszett Önnek a Whitespark hivatkozási épületének áttekintése! Ez egy nagy teljesítményű szolgáltatás, amelyet magának és az ügyfeleknek is igénybe vehet, akik kifejezetten arra törekszenek, hogy magasabb rangot szerezzenek a Google Maps szolgáltatásban (helyi verem / snack csomag eredmények). Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon megjegyzést. Darren és csapata a Whitespark-ban remekül kommunikál, ha kérdése van. Van egy listája a idézetépítés GYIK ha többet szeretne megtudni az idézetépítő szolgáltatásról.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector