Helyi SEO a WordPress számára: Hogyan lehet optimalizálni webhelyét (és hivatkozásait), hogy magasabb rangú legyen a Google Maps és a helyi keresési eredmények között?

03.06.2020
Helyi SEO 'Helyi SEO a WordPress számára: Hogyan lehet optimalizálni webhelyét (és hivatkozásait), hogy magasabb rangú legyen a Google Maps és a helyi keresési eredmények között?
0 7 мин.

Készen áll a Google Maps és a helyi keresési eredmények magasabb rangsorolására?


Követjük A Google helyi keresési rangsorolási tényezői amelyet Moz kétévente jelent. Ezeket tényezőkre bontottam tovább és ki a WordPress webhelyén. A hivatkozások (online könyvtárak, mint például a Yelp, a Superpages és az Axciom) a helyi SEO körülbelül 11% -át teszik ki, tehát nem lenne igazságos, ha ezeket kihagynánk..

Ez az útmutató feltételezi, hogy a Yoast SEO plugin. Ha még nem rendelkezik Yoast-szal, azt javaslom telepíteni, majd konfigurálni az én-m ajánlott élesztő beállítások. Azt is feltételezi, hogy a megcélzott városban van egy fizikai címe, amely nem kötelező, de a # 1 tényező a Maps-ben.

1. Helyi keresési rangsorolási tényezők

Itt vannak A Google 2018-as helyi rangsorolási tényezői. A fő tényezők a Google Cégem, az idézetek (könyvtárak), áttekintések, földrajzilag célzott oldalak, mobil optimalizálás, és természetesen – linkek.

A 2018. évi helyi keresési rangsorolási tényezők

Az 50 legfontosabb tényező a helyi csomagolásban és a helyi biogazdálkodásban…

Az 50 legnépszerűbb helyi SEO tényező

Google adja meg az elsődleges helyi kulcsszavait, és nézze meg, mely eredményeket célozza meg …

Helyi-találati

2. Lokalizált kulcsszavak

Google automatikus kiegészítés
Van külön bemutatóom a témáról a Yoast összpontosító kulcsszavak kiválasztása + a zöld fény optimalizálása de ezt röviden áttekintem. Menj google.com és használja az aláhúzás karaktert _ bárhol a kifejezésben, hogy a Google kitöltse-e és megtanulja azokat a kulcsszavakat, amelyeket az emberek keresnek az Ön városában…

Google-automatikus kiegészítés-Fill-In-The-Blank-1

Ha még több kulcsszót szeretne találni, próbálja meg használni a kulcsszó különböző variációit, például többes

Google-automatikus kiegészítés-Többes-kulcsszavak

Használat különböző szavak rendezése hogy még több ötletet szerezzenek …

Szórendelési kulcsszavak

Célzott szolgáltatások – ha az elsődleges kulcsszó a „Chicago esküvői fotós”, próbáljon megcélozni az indiai és a meleg esküvői fotósot is. Ugyanez vonatkozik a webdizájnra … megcélozhatja mind a Chicago Web Designot, mind a Chicago WordPress Designot, amelyek egyaránt megjelennek az automatikus kiegészítésben. Fogorvosok számára előfordulhat, hogy Chicago fogorvosa, Chicago fogászati ​​implantátuma, chicag sürgősségi fogorvosa stb. Van. Egyetlen kulcsszóra támaszkodva MINDEN forgalmához soha nem jó ötlet. Az összes szolgáltatással kapcsolatban meg kell vizsgálnia a Google Autocomplete szolgáltatást, majd mindegyikhez létre kell hoznia egy oldalt.

Moz Kulcsszó Intéző
Ezután használja Moz Kulcsszó Intéző hogy ne hiányoljon kulcsszavakat. Ez hasonló a Google Kulcsszótervező csak teljesen ingyenes (nem kell regisztrálnia az AdWords szolgáltatást), ráadásul csoportosíthatja a kapcsolódó kulcsszavakat, így nem ugyanazokat böngészheti.

Moz Kulcsszó Intéző

Amint fut, kattintson a gombra kulcsszójavaslatok -> az összes javaslat megtekintése. Látnia kell egy szép listát a kulcsszavakról és a mennyiségről (havi keresések). Vegye figyelembe azokat a mondatokat, amelyeket nem talál az automatikus kiegészítésnél.

Moz kulcsszójavaslatok

A helyi kulcsszóverseny becslése
Több automatikus kiegészítés + széles kifejezések = versenyképesebb
Széles Lokális Kulcsszó Verseny

Kevesebb automatikus kiegészítés + konkrét kifejezések = kevésbé versenyképes
Konkrét-Local-Kulcsszó Verseny

Használhatja a MozBar Chrome kiterjesztés bármely Google kulcsszóra, és megtanulhatja annak versenyképességét. Minél magasabb a PA (oldalhatóság) és DA (a domain hatóság), annál nagyobb a verseny és annál több erőfeszítést kell tenni ahhoz, hogy rangsorolja. Próbáljon a saját DA tartományán belül maradni.

Mozbar Kulcsszóverseny

3. Blogbejegyzés kulcsszavak

A blogbejegyzések általában a legtöbb webhelyre mutató linket vonzzák (hatalmas rangsorolási tényező), mivel az emberek természetesen olyan HASZNOS tartalomra mutatnak hivatkozást (nem promóciós szolgáltatási oldalakat), amelyek az egész WordPress webhely rangsorolását szolgálják. Csakúgy, mint az oldalak kulcsszavaira kutattunk, keresse meg a lehető legtöbb információt, nem promóciós blog kulcsszót, majd írjon hozzá minden témához.

Helyi SEO kulcsszavakHelyi SEO kulcsszavak

4. Geo-célzott oldalak

Hozzon létre egy oldalt minden kulcsszóhoz – megcélozza az elsődleges kulcsszót a kezdőlapján, majd hozzon létre egy külön oldalt a Chicago Indian Wedding Photographer és más speciális szolgáltatások számára. Az esküvői fotós átlagköltsége Chicagóban jó cikk lenne a blogodban.

Optimalizálja a tartalmat a Yoast használatával – zöld fényt kaphat minden, amit akar, de egy szép (ideális esetben hosszú) oldal elkészítése fantasztikus képekkel, ajánlásokkal, videóval és egyéb hasznos tartalmakkal – a tartalom optimalizálásának középpontjában. A Yoast csak a pontos kulcsszóegységeket érzékeli tehát ha tartalmában a „esküvői fotós Chicagóban” kifejezést használja a „Chicago esküvői fotós” helyett…, ez kulcsszónak számít. Tehát akkor is, ha az adott fény nem zöld (pl. A kulcsszó sűrűsége), akkor figyelmen kívül hagyhatja, amíg a variáció jelen van. A szinonimákat valóban ösztönzik.

Élesztőtartalom-elemzés

Az NAP jelenléte – minden helyoldalon szerepelnie kell a vállalkozás nevének, címének és telefonjának valahol az oldalon. Ha csak 1 helyed van, hozzáadhatja ezt egy lábléc-widgethez vagy a szerzői jogok területéhez a webhely alján (mint én), így minden oldalon megtalálható. Több hely esetében általában hozzá kell adni valahol a tényleges tartalom törzséhez.

Rövid Permalinks  – használjon rövid permalinks-eket a kulcsszóval együtt.

Kulcsszó Sűrűség – írja be kulcsszavát az első pár mondatba, és néhányszor a tartalom törzsébe (természetesen). Szórja az LSI kulcsszavakat (szinonimákat) a tartalmába, és ne használja ugyanazt a kulcsszót újra és újra. Ezek lehetnek másodlagos kulcsszavak, amelyekben rangsorolni szeretne.

Alt szöveg – címkézze meg képeit, mielőtt feltölti őket a WordPress-be, mivel a vizuális szerkesztő automatikusan a képfájl nevét használja az alt szövegként. Ez egyszerűen leírja a képet – ne töltsön kulcsszavakat. A widgetben és az oldalkészítőben lévő képek előfordulhat, hogy nem teszik ezt, ezért ellenőrizze a HTML-t:

alt = ”Chicago esküvői fotós” szélesség = ”680” magasság = ”380” />

Belső / külső linkek – A Google követi az Ön oldalán található linkeket, hogy megtudja, mi a tartalma. Fontos dolog az, hogy összekapcsoljunk egy hasznos tartalommal, amelyet a látogatók valóban hasznosnak találnak (például egy blogok bemutatóját).. Blogcikkek / oldalak összekapcsolása a webhelyére mutató linkek természetes módon történő létrehozásának módja is, de a kimenő linkek szintén jók, mivel ez olyan, mint a források idézése a Google felé. Végül, mindig használjon leíró hivatkozási szöveget (horgonyszövegnek)… soha ne használjon olyan szavakat, mint a „kattintson ide”.

SEO cím – Használjon módosítót a fejléc fűszerezéséhez, hogy minél többen kattintson a linkre a keresési eredményekben … “Díjnyertes Chicago esküvői fotós – Tom Dupuis” jó példa. Ügyeljen arra is, hogy SEO címe megfelelő hosszúságú legyen (a Yoast oszlopának zöldnek kell lennie).

Metaleírás – a metaleírás fő célja az, hogy rávegyék az embereket a linkre kattintásra. Ez és a SEO cím az első, amit az emberek látnak a keresési eredményekben, így időt töltenek ezek írására. Ennek tartalmaznia kell a Yoast fókuszkulcsát, valamint egy másodlagos kulcsszót, ha van.

Hosszú tartalom feladása – A Google méri az „átlagos időt az oldalon”, ezért a videók és más vonzó tartalom kulcsfontosságú. A hosszú, szervezett tartalom általában magasabb rangú, mint a rövid tartalom.

A közösségi média optimalizálása – ez biztosítja, hogy oldala megfelelően formázott képet jelenítsen meg, ha megosztja a Facebook-on és a Twitter-en. Kattintson a Yoastban a „megosztás” linkre, és töltsön fel egyéni képeket, ahol azt mondja. Ha nem látja a lapokat, ellenőrizze a Yoast közösségi beállításait a Facebook és a Twitter metaadatok engedélyezéséhez. Igen, ez azt jelenti, hogy 2 külön képet kell megterveznie a Facebook (1200 x 630px) és a Twitter (1024 x 512px) számára. A többi mezőt üresen hagyom, amelyek lehetővé teszik egyéni címsor és leírás írását, amikor azt megosztják a Facebook / Twitter-en.

yoast-társadalmi-media-optimalizálás

Rich Snippets – vonzó részletek hozzáadásával tegye kitűnővé a részletek a keresési eredmények között. Ezt megteheti eseményekkel, áttekintésekkel, receptekkel, cikkekkel, termékekkel, szervezetekkel, éttermekkel és videókkal. Én használom a prémiumot WP Rich Snippets plugin amely támogatja az összes gazdag kivonattípust, kivéve az eseményeket (használja Minden egy Schema.org) és videók (használja Séma plugin. Ha azonban bármilyen más típusú gazdag kivonatot készít, akkor a WP Rich Snippets sokkal jobbnak tűnik, és több lehetőséggel rendelkezik, valamint fantasztikus kiegészítői. Itt van az én WP Rich Snippets áttekintés ami határozottan megéri a pénzt, ha webhelyén van olyan tartalom, amely lehet megjelölve.

Rich Snippets

Példa földrajzi céloldalra…

Lokalizált céloldal

5. Google Cégem

A Google Cégem oldal optimalizálása

* A Google egyre inkább figyelembe veszi az üzleti tulajdonosok aktiválását:.

A Google Cégem logója

6. Moz Local

Mivel a hivatkozások a helyi SEO 11% -át teszik ki, ez a lépés segít létrehozni és kijavítani az első 15 idézet. Csakúgy, mint a Google Cégem szolgáltatásnál, akkor ellenőrizni fogja, hogy a profilok 100% -ban teljesek-e, a másolatok törlődnek-e, és biztosítja a következetes információk jelenlétét. Futtassa webhelyét és irányítószámát Moz Local és nézze meg a „Válassza ki a legpontosabb listát” pontot. Menjen végig mindegyikön, és tekintse meg ajánlásaikat. Igen, szüksége lesz minden profil bejelentkezési információjára.

Moz helyi profilok

Helyes hiányos, következetlen, másolat idézőjelek
Ha rákattint az adataira, hiányos, következetlen és duplikált lapok jelennek meg. Menjen át mindegyikön, és rögzítse az összes elemet. Befejezetlen A profilokat gyakran rögzítik több fénykép feltöltése vagy kategóriák hozzáadása révén. következetlenségek ugyanolyan egyszerű, mint a www weboldal verziójának kijavítása, vagy a címben az „utca” helyett „st” használata. ismétlődések javítva törlésükkel. A Moz Local linkeket tartalmaz a profiljaihoz, amely megkönnyíti a profilok javítását, törlését és jelentését.

Időnként csak 1-2 kategóriája lesz (pl. Fotós + esküvői fotós), így nem mindig lehetséges, hogy profiljai 100% -ban teljesek legyenek. Tegyen meg mindent, amit tud.

Moz Loca

7. Fehérpark

A 2., 5. és 14. rangsorolási tényező (a hivatkozás következetessége, mennyisége és minősége) meghódításához a Google Maps-ben további idézetek. Minél versenyképesebbek a kulcsszavak (pl. Chicago Wedding Photographer), annál több idézetet kell összeállítania.

helyi seo-idézet rangú tényezőkidéző-by-város

A Whitespark felsorolja a legfontosabb idézetek listáját város, ország, és kategória, vagy használja őket idézetépítési szolgáltatás idézetenként 4-5 dollárért, ami sok időt takarít meg. Google ‘Whitespark Kanada‘És látni fogja, hogy több mint 120 véleményük van 4,9 csillagos besorolással. Több mint 2000 dollárt fektettem be idézetépítési szolgáltatásba, és a Google Maps 8. és 3. helyén ugrottam. Olvassa el A Whitespark idézet épületének áttekintése hogy megtanulják a folyamatot, de alapvetõen kitölti a bevitelt, majd várjon 2-3 hétig, mire jelentést küldenek az új idéző ​​URL-ekrõl és 1 egyetemes bejelentkezésrõl.

Az ingyenes idézetek spam e-maileket és spam jellegű telefonhívásokat okozhatnak. Javítják a rangsorolást, de ez kompromisszum. Íme egy válasz, amelyet Darren Shaw-tól, a Whitespark tulajdonosától kaptam:

@TheDupMan Amikor idézeteket épít, értékesítési e-maileket és hívásokat fog kapni. Semmilyen módon. A felsorolás okokból ingyenes.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 2016. augusztus 25

8. Mobil válaszkészség

A mobil hibák ellenőrzésének legjobb módja a Google Search Console beállítása és a mobil használhatóság szakasz. Ezzel ellenőrzi az ÖSSZES hibákat a WordPress webhelyén (csak egy oldal helyett), és ez csak az A Google mobil tesztelő eszköz csinál. Még akkor is, ha a érzékeny WordPress téma továbbra is lehet mobilhiba! Tehát feltétlenül jó ötlet ellenőrizni.

google-mobile-használhatósági-hibák

9. Mobilsebesség-optimalizálás

A legtöbb helyi SEO szolgáltatással foglalkozó vállalkozásnak jó része van mobil látogatói (ellenőrizheti a Google Analytics közönség alatt -> Mobil -> Áttekintés). Ha még nem olvastam a W3 teljes gyorsítótár-oktatóprogramomat, amely megmutatja, hogyan kell konfigurálni a teljesítményfüzeteket, a Cloudflare-t és a MaxCDN-t, ezzel kezdtem. Ezután optimalizálhatja a képeket, és további optimalizálásokat végezhet a WordPress gyorssegédből. Ez segít rögzíteni az elemeket a GTmetrix jelentést (a javasolt sebesség-tesztelő eszköz), és javítja az oldalletöltési időket mind asztali, mind mobil eszközökön.

Használhatja a WordPress webhely gyorsabb betöltését, különös tekintettel a mobilra AMP oldalak (gyorsított mobil oldalak) használatával AMP plugin és Ragasztó a yoo SEO számára & AMP. Te tudsz olvasni Yoast AMP bemutatója de ez alapvetően hozzáad egy „AMP” jelet a mobil keresési eredményekhez…

amp-pages

Tárhely
használom SiteGround es van 200 ms válaszidő 100% -os GTmetrix pontszámokkal és .4s-kel Pingdom terhelési idők. Ellenőrizze a webhelyet, futtassa el saját teszteit, vagy kattintson az oldalaimra, hogy megnézze, milyen gyorsan töltik be őket. 26 Facebook-os közvélemény-kutatás során az első helyezettnek minősítették őket, és a világ jobb, mint a EIG (Bluehost, HostGator), Hajrá apu, és a rossz házigazdák, akik túl sok embert csomagolnak ugyanazon a szerveren. ők ajánlotta a WordPress, csinál szabad migráció, és én használom őket félig elkötelezett terv.

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

10. Vélemények

Korábban már hallotta ezt, így nem fogom kijelenteni a nyilvánvalót. De ezt tudnod kell A Google Cégem általában a legjobb hely véleményezésre mivel ezek közvetlenül megjelennek a keresési eredmények között, és kb. 5-re szüksége van rá, hogy a felülvizsgálati csillag megjelenhessen …

Google vélemények a SEO-ról

A Yelp Review szűrő elkerülése – A Yelp értékelések kaphatók szűrt még akkor is, ha törvényesek. Ezt elkerülheti, ha a „vállalkozás név Yelp” nevű Google-keresést hajtja végre, és elküldi számukra ezt a linket. Ha elküldi nekik a közvetlen linket a Yelp profilodhoz, akkor a Yelp tudni fogja és kiszűrheti. Ideális esetben megkérdezné a meglévő Jelvereket, mivel ők valószínűbb, hogy véleményüket közzéteszik (másik tényező, ha profiljuk kitöltésre kerül és a Facebook csatlakozik). Meg kell ismerkednie az értékelõkkel is.

11. Helyi kapcsolatépítés

Tudod, hogy a linkek rendkívül fontosak a rangsorolás szempontjából, és ennek nem kell fájdalmat okoznia a seggbe. De igen, akkor kapcsolatba kell lépnie az emberekkel, hogy megkapja ezeket a linkeket. Íme néhány tipp …

 • Kérje meg partnereit, hogy hozzanak létre linket veled
 • Kérje meg a szponzorokat, hogy hozzanak létre linket
 • Kérje meg a szállítókat, hogy hozzanak létre kapcsolatot
 • Kapja meg a helyi újságok
 • Bekerülhet a cikkek listájába (pl. Chicago legjobb pizza)
 • Győződjön meg arról, hogy ezek a cikkek tartalmaznak linket az Ön webhelyére
 • Keressen olyan üzleti könyvtárakat és szervezeteket, amelyek népszerűsítik a zöld vállalkozásokat
 • Kapcsolja üzleti kapcsolatait kapcsolatokra, erről szól

12. Több hely célzása

Hozzon létre több helyoldalt a webhelyén – néha létre kell hoznia városonként 1 oldalt (ha csak egy kulcsszó van keresve abban a városban), vagy több oldalt városonként (ha több kulcsszó van keresve). Attól függ, hogy hány kulcsszóval keresnek az emberek, és hogy szükség van-e tartalomra a különféle szolgáltatásokról (a miami fogorvos vs. a miami fogászati ​​implantátumok külön oldal).

Adjon hozzá helyspecifikus tartalmat ezekhez az oldalakhoz – Előfordulhat, hogy chicagói oldalán fényképeket találsz chicagói irodájáról. Vagy a chicagói ügyfelek ajánlásait. Vagy egy Google Map, amely megmutatja a Chicago-i helyét. Kerülje el a „keresés és cseréje” oldalak létrehozását (azonos oldalak csak akkor változtatják meg a város nevét), mivel ezek másolatú tartalmak és nem sorolhatók be.

Ha szeretné megnézni a lokalizált céloldalak nagyszerű példáját, akkor nézd meg Seda Dental.

helyi leszállás-pages-több-helyek

Hozzon létre idézőjeleket minden helyre – mindegyik helynek rendelkeznie kell saját Google Cégem-oldalával, Yelp-jével, Facebook-jával és más hivatkozási profilokkal, amelyeket a Moz Local és a Whitespark segítségével hozhat létre (lásd a 4., 5. és 6. lépést). A Whitespark idézetépítő szolgáltatása sok időt takarít meg Önnek. Ha ön ezt csinálja, akkor a webhely felvételekor sorolja fel az adott helyoldalot (website.com/locations/chicago). A fotóknak és az üzleti információknak egyedinak kell lenniük abban a helyben.

13. Mérje meg a kulcsszó rangsorolását

A Google Search Console Search Analytics – Lásd a kulcsszavakat (lekérdezéseket), amelyekhez Ön rangsorol. Ez CSAK a Google szerves rangsorát méri, nem a Google Maps vagy más keresőmotorokat. Tehát ha a Google Maps megjelenik a kulcsszavak keresésekor, akkor azokat is meg kell mérnie (lásd alább). A szűrők segítségével továbbra is nagyon hasznos adatokat szerezhet a Search Analytics szolgáltatásban: átkattintási arány, megjelenítések, felső oldalak, használt eszközök, országok, és összehasonlíthatja rangsorolását az előző 28 napig.

google-keresés-console-search-analitika-lekérdezések

Whitespark Local Rank Tracker – a rangsor nyomon követése a Google Maps, a Bing pack, a Google organikus, a Bing organikus stb. Szerint. Rendezés városnevek szerint több helyre. Felhasználóbarát kialakítás és havonta 20 USD-tól kezdődően mérhető fel akár 100 helyi kulcsszó. A helyi kulcsszavak mérésének legegyszerűbb módja.

whitespark-local-rank-tracker

14. Bónusz tippek

Google Search Console – Ezt néhányszor említettem a WordPress helyi SEO útmutatójában, de valóban ki kell használnia ezt az eszközt. Saját videóm és A Google Search Console bemutatója megmutatja, hogyan kell beállítani, hogyan küldje el a Yoast XML webhelytérképet a Google-nak, javítsa a feltérképezési hibákat (törött URL-ek) és számos más webhely-optimalizálást. Használhatja az AMP-oldalak, a gazdag kivonatok tesztelésére, valamint az indexelési, a mobil- és a biztonsági kérdések megtalálására. Az aláírás után kb. Egy hétig várnia kell az adatok feltöltését. De feltétlenül látogassa meg újra, és vegye igénybe tulajdonságait.

Mobil kattintás-hívás gomb – ha olyan webhelyet működtet, ahol sokan felhívnak téged (pl. Pizzaüzlet), a mobil kattintás-hívás-bővítmény javíthatja a konverziókat, de szintén rangsorolási tényező, ha a „Viselkedés / Mobil jelek” elemre nézi a Google helyi rangsorolási tényezőit.

Biztonság – futtassa át webhelyét Sucuri biztonsági ellenőr és a biztonsági szakasz , hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek hibák. Akárhogy is, a legjobb 2 dolog, amit megtehetsz, az az általános “Admin” felhasználónév megváltoztatása a WordPress bejelentkezéshez, majd a telepítés WordFence.

Sucuri biztonsági vizsgálat

Közösségi média – csak ellenőrizze, hogy aktív-e a közösségi médiában, ez a helyi SEO 2,8% -a.

Ideje dolgozni

Remélhetőleg ez a WordPress helyi SEO útmutató ad némi ötletet! Ne felejtse el, hogy nem csupán a WordPress-webhely optimalizálásáról szól – számos olyan oldalon kívüli tényező is fontos, mint például a Google Cégem, a hivatkozások és az áttekintések. Indítsa el ennek néhány részét, és pár hónapon belül remélhetőleg az organikus keresések is felmegynek (tudassa velem a megjegyzésekben)!

SEO Google Analytics

Kell segítség? Dobj nekem egy sort. Olyan személyt szeretne felvenni, aki valójában tudja, mit csinál? Nézd meg WordPress SEO tanácsadási szolgáltatások. Szeretem, amikor az emberek elolvasják az oktatóanyagokat, így ha kérdése van a WordPress és a helyi SEO kérdésével kapcsolatban, örülök, hogy tisztáztam kérdéseit..

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X2705; Melyek a Google helyi keresési rangsorolási tényezői?

A Moz kétévente beszámol a Google helyi keresési rangsorolási tényezőiről. Hangsúlyozzák a földrajzilag célzott oldalakat, könyvtárakat (idézetek), linkeket és áttekintéseket.

&# X2705; Hogyan optimalizálja a webhelyeket a helyi SEO-hoz?

Fedezze fel a helyi kulcsszavakat olyan eszközökkel, mint a Google Autocomplete, hozzon létre földrajzilag célzott tartalmat ezen kulcsszavak körül, gyorsítsa fel mobiltelefonjának töltését, releváns hivatkozásokat szerezzen, és megjelenítse az NAP-ot a lokalizált oldalakon..

&# X2705; Mi az a NAP és miért fontos??

Az NAP a vállalkozás nevét, címét és telefonszámát jelenti. Ennek következetesnek kell lennie az egész webhelyen és a hivatkozások során. A Google rangsorolási tényezőként az NAP konzisztenciáját használja.

&# X2705; Hol építhetek több könyvtárat (idézetek)?

A Moz Local elemzi a 15 legfontosabb hivatkozást, és megmutatja, melyik hiányos, következetlen vagy másolatú. A Whitespark emellett tartalmazza a legfontosabb idézetek listáját a különféle iparágakról és helyszínekről. A Google My Busienss, a Yelp és a Facebook a legfontosabbak, ám többet kell építened a Moz Local vagy a Whitespark használatával..

&# X2705; Hogyan lehet optimalizálni a GMB oldalamat?

Töltse ki mindent, beleértve az NAP-t, kategóriákat, leírásokat, fényképeket, kategóriákat, attribútumokat, órákat, menüt, szolgáltatásokat stb. Ellenőrizze az oldalt, és válaszoljon az ügyfelek kérdéseire, és válaszoljon az véleményekre. Szerezzen egyéni URL-t, és frissítéseket tegyen közzé a GMB oldalán.

Lásd még:
Hogyan optimalizáltam a WordPress-webhelyet a .2s-os betöltéshez (100% GTmetrix / Pingdom eredmények)

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector