Hogyan javítják a pozitív vélemények a vállalkozások helyi SEO-ját (Tipp: A SEO 8,9% -át teszik ki, de egy-egy tonna helyen jelennek meg)

Kétségtelen, hogy a vélemények hatalmas részét képezik helyi SEO. A Google Mapsben jelennek meg, amikor az emberek a vállalkozás nevére keresnek, és ők 8,9% -át teszik ki A Google helyi keresési rangsorolási tényezői.


helyi seo-vélemény

Nem azért vagyok itt, hogy megosszam statisztikákat arról, hogy mennyire fontosak az értékelések, mivel biztos vagyok benne, hogy ezt már tudom. De mely profilok a legfontosabbak? Átadta vállalkozását? Moz Local és teljes, egységes profilokat készített a top listázó webhelyek? Hogyan kerülheti el a Yelp felülvizsgálati szűrőt, és hogyan reagál a negatív véleményekre, miközben megköszönte az embereknek a jókat? Ez az a fajta (valójában hasznos) cucc, amelyet át fogok csinálni. Szóval menjünk bele …

Tartalomjegyzék

 1. Az értékelések a helyi keresési rangsor tényezőinek 8,4% -a
 2. A Google Cégem (általában) a legfontosabb profil
 3. A Yelp Review szűrő elkerülése
 4. Válasz a véleményekre
 5. Ahol az értékelések online jelennek meg
 6. A webhelyek felsorolására
 7. Adjon hozzá felhasználói véleményeket a webhelyéhez

1. A vélemények a helyi keresési rangsor tényezőinek 8,4% -át teszik ki

Az értékelés 8,4% -a A Google helyi keresési rangsorolási tényezői és annak ellenére, hogy ez kicsinek tűnik, tudod, hogy az emberek kb. 90% -a használja az értékeléseket annak eldöntésére, hogy kivel kereskednek.

Értékelések rangú-faktor

Tekintse át a rangsorolási tényezőket

 • A Google Maps natív véleményeinek száma (szöveggel)
 • Harmadik fél által készített hagyományos értékelések száma
 • Az értékelések teljes sebessége (natív + harmadik fél)
 • Termék / szolgáltatás kulcsszavak az áttekintésekben
 • A hatóság véleményezőinek száma
 • Harmadik fél webhelyeinek felhatalmazása, amelyeken vélemények vannak
 • A natív Google Maps-értékelések sebessége
 • A külső gyártók webhelyeinek sokszínűsége, amelyeken vélemények vannak

2. A Google Cégem (általában) a legfontosabb profil

Vélemények a Google Cégem oldal megjelennek a Google Maps-ben és a keresési eredmények jobb oldalán, amikor az emberek a vállalkozás nevére keresnek. Körülbelül 5 véleményre van szüksége a Google Cégem szolgáltatásban, hogy a csillagok megjelenhessenek. Ha a Google Maps az a fő adatlap, amelyet megcéloz, akkor ideális esetben több véleményt kellene kapnia, mint az összes versenytársat. Ha Ön a „Chicago esküvői fotós”, akkor látja, hogy egy vállalkozásnak 49 véleménye van 5 csillagos besorolással. Ez egy versenyképes kulcsszó, így ezeknek a vállalkozásoknak nagyon sok véleménye lesz, de ideális esetben lenne több. Ez önmagában megteheti vagy megbonthatja vállalkozását, mivel ezek az áttekintések gyakran az első dolgok, amelyeket az emberek látnak.

A Google Cégem SEO

3. A Yelp Review szűrő elkerülése

A Google-lal ellentétben a Yelp rendelkezik a felülvizsgálati szűrő ami megalapozott véleményeket nem tehet közzé. Szerencsére sokféle módon lehet ezt biztosítani, hogy ezek a vélemények ne kerüljenek kiszűrésre.

ugat szűrt-vélemény

Ne küldjön linkeket az embereknek a Yelp oldalára – Ha az emberek közvetlenül a Yelp oldalára mutatnak, akkor a Yelp tudja, hogy felkutatja őket, és az értékelés valószínűleg nem kerül közzétételre. Ehelyett a Google adja meg vállalkozása nevét, és küldjön embereket erre a linkre (lásd itt egy példát).

Kérdezze meg azokat az embereket, akik már rendelkeznek Yelp fiókkal – az új jelprofilok nem töltik ki profilját, Facebook-fiókjukat nem kapcsolják össze, és nem lesznek Yelp-barátok vagy meglévő vélemények. A legjobb, ha olyan embereket kérdezel, akik már rendelkeznek Yelp-fiókkal és aktívak rajta.

Ösztönözze a leíró áttekintéseket – a rövid áttekintések nem hasznosak, és valószínűleg kiszűrésre kerülnek.

Reagáljon és lépjen kapcsolatba a recenzenssel – válaszoljon véleményükre (pl. Köszönet mondása), vegye fel barátként, és küldjön üzenetet. Még hasznosnak is szavazhatja az áttekintést. Az értékelőkkel való kapcsolatfelvétel révén jelet küld a Yelp-nek, miszerint a felülvizsgálat jogszerű.

Ne kínáljon pénzügyi ösztönzőket – ez okozhatja a Yelp oldalának a fogyasztói figyelmeztetés ha elkapnak, ami teljesen tönkreteheti vállalkozását. Jobb, ha nem használja ki a lehetőséget, és egyszerűen csak olyan embereket kérdezik meg, akik fantasztikus tapasztalattal rendelkeznek a vállalkozással kapcsolatban.

4. Válasz a véleményekre

A legtöbb webhely lehetőséget ad arra, hogy válaszoljon olyan véleményekre, amelyeket mindenki számára meg kell tennie (mind pozitív, mind negatív). Az emberek szeretik látni, hogy megpróbálod helyrehozni. A pozitív véleményekre adott válasz ösztönzi a konverziót, és még több véleményt kaphat (akárcsak a blogodra adott megjegyzésedre válaszolna, csak ez még fontosabb).

reagál-to-vélemény

5. Ahol az értékelések online jelennek meg

Amikor az emberek keresik a vállalkozás nevét – ha ez nem segíti a márkanevet, akkor nem tudom, mit csinál. Minden amire szükséged van Google Cégem oldalon, töltse ki teljesen a profilját, majd kb. 5 véleményt kapjon. Vegye figyelembe, hogy ezek az értékelések kétszer jelenhetnek meg a keresési eredmények között, egyszer az oldal jobb oldalán és egyszer a webhely alatt. Ha elegendő véleményt kap a többi áttekintő webhelyen, akkor ezeknek a csillagoknak megjelenniük kell a keresési eredményekben is (mint például a Yelp ezen a képen)..

Google vélemények

Amikor az emberek helyi kulcsszavakat keresnek – ha a Google Maps megjelenik a legtöbb kulcsszónál, az áttekintéseknek kulcsfontosságúnak kell lenniük a helyi SEO stratégiában (különösen a Google Cégem szolgáltatásban). Sok ember számára ez lesz az első benyomás a vállalkozásáról. Nem tudom ezt eléggé hangsúlyozni.

helyi seo-vélemény

Amikor az emberek keresnek Yelp-t – A Yelp még a „Legmagasabb besorolású” és a „Legtöbbször értékelve” szűrővel rendelkezik:

Yelp szűrők

Amikor az emberek csoportot keresnek – Ha Ön Groupon-ot működtet, akkor a különböző webhelyekről származó vélemények megjelenhetnek, amikor az emberek megtekinti a Groupon-adatait. Ezek a webhelyek például az iparágakban különbözhetnek, UrbanSpoon valószínűleg éttermekben jelenik meg. Kutatás, ahol a versenytársak vannak (vagy lásd ezeket legnépszerűbb idézetek kategória szerint), és véleményeket kaphat ezekről a profilokról.

Groupon - vélemények

Mobilon – még akkor is, amikor az emberek telefonját használják, a vélemények az első dolgok, amelyeket látnak.

mobile-vélemény

6. A webhelyek felsorolása

Idézetek (az online profilod képzeletbeli neve) a 2., 5. és 14. rangsorolási tényező a Google Maps-ben (lásd a helyi stack-tényezőket alább). A mennyiség, a minőség, az egységesség és a profil teljessége elengedhetetlen, valamint törölnie kell a másolatokat, amelyek büntetik a többi profilt. Itt vannak az erőforrások, amelyekre szükség van a meglévő profilok kijavításához és új profilok felépítéséhez.

helyi seo-idézet rangú tényezők

Google Cégem – javítsa a Google Cégem oldalát a profilod ellenőrzése, szerzés a egyéni URL, fotók hozzáadása és a következetes használat NAP (üzleti név, cím, telefon), amelyet a webhely felsorol. Kövesse ezt a linket a Google Cégem optimalizálására vonatkozó tippekhez.

Moz LocalMoz Local elemzi a 15 legfontosabb idézetet, és megmondja, hogyan javíthatja őket. Ez önmagában JELENTŐSEN javíthatja a rangsorolást, és nagyon ajánlom, hogy egy órát töltsön be bejelentkezési adatok gyűjtésére és erre. Új profilokra iratkozik fel, a meglévő profilokat teljesebbé teszi, kijavítja az inkonzisztens listákat és törli a másolatokat. Ez elengedhetetlen a helyi SEO számára.

Moz Local

Moz Helyi idézetek

A Whitespark idézőlistái – böngészés a legfontosabb idézetek szerint kategória, ország, és város. Ezek a listák a Whitespark-tól származnak, aki az idézetek vezető piacvezetője. Mivel a idézetek annyira fontosak, ideális esetben sok ilyenre van szükség (például száz). Tudom, hogy nevetségesnek hangzik, de éppen ezért a 37 véleményt tartalmazó vállalkozások képesek a Google Térkép 49 véleményével meghaladni a vállalkozásokat.

Whitespark Citation Building Service – ha nincs időd listák létrehozására, a Whitespark rendelkezik egy idézetépítési szolgáltatás idézetenként 4-5 dollárért. Több mint 120 véleményük van Google oldal – tehát tudod, hogy legitimek. Több mint 2000 dollárt fektettem be az idézetépítésbe, hogy segítsem ügyfeleim a Google helyi eredményeinek legmagasabb rangsorában. Ez kézi benyújtás és egyszeri díj, mivel Yext automatizált (nem jó) és ismétlődő ingyen (szintén nem jó). A Whitespark segítségével kitölti egy adatait üzleti adataival, és 1-3 hét alatt elvégzik a munkát. Minden profilhoz jelentést fog küldeni az új idéző ​​URL-ekkel és egy univerzális bejelentkezéssel. Itt van az én a Whitespark idézetépítésének áttekintése ha érdekli.

7. Adjon hozzá felhasználói véleményeket a webhelyéhez

Ha olyan tanfolyamok vagy szolgáltatások vannak, amelyekkel az embereket felül szeretné tekinteni az Ön webhelyén, ez kitűnhet azzal, hogy véleménycsillagokat ad hozzá a részletekhez. Ezeket hívják gazdag kivonatok és sémamegjelölésen keresztül történik (gyakran egy bővítményen keresztül, pl WP Rich Snippets az oktatóprogramom magyarázata szerint). Technikailag hangzik, de valójában nem – csak győződjön meg arról, hogy van egy külön oldala, amellyel átnézheti az embereket, majd adja hozzá a bővítményt, majd kövesse az utasításokat az oldal megjelölésére (csak töltse ki a kérdezett mezőket). Ez egy egyszerű módja annak, hogy további SEO forgalmat generáljon.

gazdag kivonat fogásos felülvizsgálat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, csak hagyjon nekem egy megjegyzést az alábbiakban. És ha hasznosnak találta a cikkemet, kérjük, fontolja meg barátaival való megosztását. Nagyon örülnék ennek.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map