WordPress SEO fotósok számára: Hogyan optimalizálhatja képeit, hivatkozásait és a WordPress webhelyet a magasabb Google Map rangsorolás érdekében

WordPress SEO fotósok számára


Ha Ön fotós, akkor van egy WordPress webhely, amelyet használni szeretne helyi SEO hogy magasabb rangot szerezzen a Google Maps + alkalmazásban a fotózáshoz kapcsolódó kulcsszavak lokalizált eredményeiben, ez az útmutató az Ön számára.

Megmutatom, hogyan kell használni A Google helyi keresési rangsorolási tényezői hogy javítsa a rangsorolást azáltal, hogy optimalizálja a Google Cégem oldalt, az idézeteket, a fényképeket, és hogyan használja a Yoast SEO pluginját a tartalom optimalizálásához. Nem számít, milyen fényképezést készít, a WordPress SEO fotósok számára valójában könnyű (a helyi SEO általában sokkal könnyebb, mint a nemzeti SEO). 3-6 hétig tarthat, amíg az eredmények megjelennek (a Google időbe telik a frissítéssel), de felhasználhatja A Google Search Console keresési elemzése , hogy nyomon tudja követni a rangsorolást, a kattintásokat és a SEO forgalmát.

SEO fotósok számára

Most ugorjunk bele …

A Google helyi SEO rangsorolási tényezőinek megértése

Nem számít, milyen iparágban dolgozik, ha helyi SEO-t végez, ezek a Google rangsorolásának tényezői. Ők származnak Moz aki kétévente készít felmérést a Google rangsorolási tényezőiről. Ez megmondja nekünk, mely alapvető rangsorolási tényezőkre kell összpontosítanunk.

Helyi-Search-helyezése tényezők

Ezek a 2015-ös helyi keresési rangsorolási tényezőkből származnak, de ezek többsége nem változott…

Top-20-Local Search-rangú-tényezők

Ezeket áttekintem az oktatóanyagomban (ha megjegyzésekre van szüksége, írj meg egy megjegyzést), de itt van egy fordítás, amely gyakorlati tippeket tartalmaz:

 • Töltse ki a Google Cégem oldalát (töltse ki és ellenőrizze profilját)
 • Iratkozzon fel általános idézetekre (Yelp), a helyi (COC) és a fényképészeti könyvtárakra
 • Véleményeket szerezhet a Google Cégem oldalán, a Yelp-en, másokon
 • Használjon mobil érzékeny és SEO-barát WordPress fényképezési témát
 • Használja elsődleges kulcsszavát a kezdőlapján (a Yoast SEO beépülő moduljának használatával)
 • Linkeket szerezhet az ügyfelekből, könyvtárakból, helyi webhelyekről, releváns fényképező webhelyekről
 • Töltse ki a közösségi média profilját, szerezzen követőket, frissítéseket tegyen közzé

Töltse ki a Google Cégem oldalát

Ez a legegyszerűbb módszer a Google Maps rangsorolásának javítására. Valójában van Google Cégem oldal még a Google Maps szolgáltatásban is megjelenik. Hogy a profilod 100% -ig kész legyen.

Adja hozzá webhelyét, óráját, és sorolja fel a „fotósok” kategóriát. Ha esküvői fotós vagy, akkor sorolja fel ezt elsődleges kategóriává, majd másodlagos kategóriává a „fotósot”. Most írjon egy alapos bevezetést, ellenőrizze az oldalt, és töltse ki profilját. Ha már rendelkezik a Google Cégem oldallal, ne hozzon létre másolatot.

Google Cégem oldal

Javítsa a könyvtárakat a Moz Local segítségével

Moz Helyi Irányítópult

Futtassa webhelyét és irányítószámát Moz Local hogy jelentést kapjon a könyvtárairól. Kapsz pontszámot és javaslatokat a legfontosabb könyvtárak fejlesztéséhez …

Moz Local

Kattintson a különböző lapokra, tekintse meg a piros értesítéseket, hogy megtudja, mely elemeket kell javítani, majd használja a „frissítés listája” linkeket ezen könyvtárak javításához. Vegye figyelembe, hogy az információk (üzleti név, cím, telefon, kategóriák) következetessége és a másolatok hiánya fontos. Ha nem akarja ezt megtenni, megteheti fizetnek Moz-nak évente 84 dollárt. Általában azonban hozzá kell adnia fényképeket, és meg kell győződnie arról, hogy profilja következetes és 100% -ban teljes.

Moz Helyi hiányos listák

Építsen több könyvtárat a Whitespark segítségével

Most, hogy már nem rendelkezik az alapkönyvtárakkal, készítsünk még többet. Ez tovább javítja rangsorolását, ezért kérjük, ne gondolja, hogy ez időpocsékolás – minden bizonnyal nem. Ezek olyan extra lépések, amelyek segítenek a versenytársak meghaladásában. Figyelem: a „idézet mennyisége” közvetlen rangsorolási tényező a helyi SEO kördiagramban (sárga szakasz) – tehát minél inkább az érdekesebb.

Legjobb online könyvtárak

Csináld magadhasználja a Whitespark 50 legnépszerűbb könyvtárat
Béreljen Whitesparkfizessen a Whitesparknak egyszeri 4-5 dollár díjat könyvtáronként (megéri)

Kérdezze meg az ügyfelek véleményét

Online vélemények a Google Cégem szolgáltatásban

A Google Cégem és a Yelp a legfontosabbak. Egyszerűen kövesse nyomon az ügyfelekkel a munka után, és kérjen a felülvizsgálat (hagyjon nekik utasításokat egy linkkel a Google Cégem és a Yelp oldalához). Tegye ezt prioritássá, mivel a vélemények jóak mind a márkaépítés, mind a SEO szempontjából. Időnként a legitim Yelp értékeléseket kiszűrik, tehát olvassa el ezt a posztot megtanulni, hogyan lehet elkerülni.

Használjon SEO-barát fényképezési témát

Beszéljünk a webhely optimalizálásáról – ami a WordPress témával kezdődik. Szeretne egy olyan témát, amely SEO-barát, érzékeny, biztonságos és gyorsan töltődik be. Ugyanakkor a témáját egy megbízható fejlesztőnek kell felépítenie, hogy ez ne csapjon be az úton.

Djazz WordPress fotós téma

A fotós témák listája egy jó hely a kezdéshez. Mindegyikük rendelkezik a fent felsorolt ​​SEO-barát funkciókkal, és mindegyikük be van építve Genesis keretrendszer amelyet a Yoast, a Google Matt Cutts és a WordPress alapítója, Matt Mullenweg ajánlja. Ha nem tudja, mi a Genesis, akkor erről olvashat A StudioPress weboldala. Ez a legjobb módszer egy SEO-barát WordPress fényképezőgép-webhely felépítésére.

Ismerje meg kulcsszavait

Ha még nem tanulta meg a fényképezéssel kapcsolatos kulcsszavait, akkor ezt megteheti:

Fotózás SEO kulcsszavak

Csak menj ide google.com és írja be kulcsszavait ezzel a formátummal. Google automatikus kiegészítés kitölti az üresen az emberek által leggyakrabban használt kifejezéseket, a magasabb kifejezéseknél pedig több keresés történik, mint az alacsonyabbaknál. Csak győződjön meg arról, hogy az utolsó beírt karakter aláhúzásjelű „_”, így a Google kitölti az üres karaktert. Kipróbálhat más kombinációkat is.

Ne feledje, hogy az elsődleges kulcsszót (pl. Chicago Wedding Photographer) a honlapon kell megcéloznia. Ha több kulcsszava van (csecsemő, dada, anyaság stb.), Akkor a jobb kulcsszó-célzáshoz új oldalt kell létrehoznia mindegyikhez..

Ez vezeti a következő lépéshez …

Cél kulcsszavak a Yoast WordPress SEO beépülő moduljának használatával

Yoast WordPress SEOf bővítmény

Ön fogja használni A Yoast WordPress SEO beépülő modulja hogy kulcsszavait / kulcsszavait célozza meg webhelyén. Ezen a helyen sok fotós elborul. De ne, mert ezt nagyon könnyűvé tettem.

1. lépés – A Yoast beállítások konfigurálása
Miután telepítette a Yoast, menjen tovább, és töltse le az alábbi zip fájlt, amely tartalmazza az általam használt Yoast beállításokat. Töltse fel ezt a WordPress webhelyére az irányítópult bal oldalán található SEO fül segítségével. Lesz az Eszközök -> Import és export -> Import. Töltse fel a ZIP fájlt.

Töltsd le az én legkedvezőbb beállításokat (ZIP fájl)

Navigálnia kell a Yoast beállításokban, és meg kell változtatnia néhány dolgot …

 • Tábornok -> Cégadatok (töltse ki ezt az adattal, és töltsön fel egy alapértelmezett logót, amelynek legalább 200 x 200 pixelnek kell lennie)
 • Tábornok -> Webmestereszközök (lásd az alábbi videót)
 • Közösségi beállítások -> töltse ki ezt saját közösségi média linkeivel
 • Haladó -> Zsemlemorzsa -> használja a saját cégnevét

2. lépés – Célozza a kulcsszavakat az Ön webhelyén
Mint korábban említettem, meg akarja célozni az 1 elsődleges kulcsszót a kezdőlapján. Ehhez lépjen a Yoast SEO lapjára az irányítópult bal oldalán -> Címek & Metas -> Honlap. Itt kell kitöltenie SEO címét és metaleírását (ez a szöveg megjelenik a Google keresési eredményeiben), vagy kattintson a linkre annak az oldalnak a megtekintéséhez, ahol szerkesztheti ezt.

Kulcsszavak célzása az élesztővel

Ugyanazt a formátumot használja a képen. Írjon egyedi metaleírást, amely összefoglalja az Ön által kínált termékeket, miközben a kulcsszót természetes módon hangolja bele. Ez nagyon fontos, mivel az Ön SEO-jának élvonalában van. Ügyeljen arra is, hogy ne lépje túl a 156 karakterkorlátot.

Lehet, hogy ez minden, amit tennie kell. Nem tudja beilleszteni a kulcsszót az URL-be (ez minden webhely kezdőlapjára vonatkozik), így rendben van. A legtöbb fotós jobban szereti, ha a honlapon nincs szöveg (a képen a cikk címe és tartalma piros „no” betűvel). Megértem, hogy a legtöbb fotós inkább azt akarja, hogy a fényképek beszéljenek, ám ez hasznos lesz az Ön SEO-jához, ha szöveget tartalmaz a honlapjára. Ellenkező esetben a Google csak a fotóit fogja elmenni.

Azt javaslom, hogy a címe legyen a „Chicago Wedding Photographer” (vagy bármi legyen az elsődleges kulcsszó). Ezután mellékeljen egy rövid bekezdést arról, amit el szeretne mondani a közönségnek, miközben ide illeszti a kulcsszót is. Az összes különféle tipográfia és elrendezés esetén képesnek kell lennie arra, hogy ez szép megjelenésű legyen. Íme egy jó példa egy weboldal, amely szöveget használ a tervezésben.

Hogyan lehet több kulcsszót megcélozni
Ha több kulcsszava van (baba, dada, anyaság stb.), Akkor célzza a fő kulcsszót (pl. Chicago Photographer) a honlapján. Most hozzon létre egy új oldalt mindenféle fotózáshoz. Ez jobb esélyt nyújt arra, hogy magasabb rangsorolást valósítson meg az adott típusú fotózásnál, mivel a keresők A Google oldalait fogják találni – nem az Ön honlapját. Győződjön meg arról, hogy minden oldal egyedi tartalmat tartalmaz, mivel a másolat tartalma SEO nem-nem.

Az oldalak optimalizálása érdekében a kulcsszavakhoz használja a fent leírt stratégiákat, csak a „Chicago Baby Photographer” -et (vagy bármilyen típusú fotózásot) állítsa a fókusz kulcsszóra. Ezután optimalizálja ezt az oldalt a Yoast SEO Plugin segítségével. Ha segítségre van szüksége a Yoast használatával a tartalom zöld fényekre történő optimalizálásához, itt található egy videó…

Optimalizálja a képeket a kulcsszavakhoz

Mielőtt feltölt egy képet a WordPress webhelyére, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e leíró fájlnévvel. A „DSC27272” használata helyett jobb fájlnév lenne „a fűben fújó fák fújnak a szélben”.

Fűzfák fúj a szélben

Optimalizálja a képeket a gyorsabb betöltéshez

A fényképészeti weboldalak általános problémája az, hogy a képek olyan nagyok, hogy örökké betöltik őket. Mivel a webhelysebesség a Google rangsorolási tényezője, ezt nem akarod.

Szerencsére van néhány módszer ennek megelőzésére …

Méretezett képek megjelenítése
Ha egy Kiemelt kép 150 x 150 méretre hív fel, de ha 300 x 300 képet használ, akkor nem a megfelelő kiemelt kép méretét használja. Ez 200% -kal lassabb, mint az idő. Ennek megoldásához tanulja meg a kiemelt képek (vagy akár a csúszkán lévő képek) megfelelő méreteit, és méretezze át őket a média részben a megfelelő méretekkel.

Egy másik példa a nem méretezett képek megjelenítésére, ha Ön húzza átméretezéséhez egy képet a vizuális szerkesztőben. Ez átméretezi a megjelenített kép de nem a tényleges Képfájl (ezt jelenti a „méretezött képek megjelenítése”). A képek átméretezésének módja a médiakönyvtárban található:

Méretezett képek megjelenítése

Optimalizálja a képeket
Telepítse a WP Smush.it plugin és megy a Média -> Tömeges Smush.it -> Az összes képemet most futtassa a WP Smush.it oldalon (az alábbi képernyőkép). Ez az! Az alább feltöltött képeket automatikusan elcsiszolhatja Beállítások -> Média. Szeretek futni EWWW Image Optimizer amely képeket képes elfogni a WP Smush.it által elmulasztott képekre.

Ha nem akarja rendetleníteni a képeket, vagy csak további tippeket szeretne kapni a webhely gyorsabb betöltésének elősegítéséhez, olvassa el az én oldalamat WordPress sebesség-optimalizálási útmutató. Rengeteg jó tipp található itt.

Használja vállalkozása nevét, címét és telefonszámát a láblécében

Tudom, én is szeretek az egyszerű tippeket … és ez nem válik könnyebbé. Ez elősegíti a Google által keresett információk teljes konzisztenciáját. A WordPress alkalmazásban ezt általában a Témabeállítások alatt találja meg (keresse meg a szerzői jogi területet), vagy a Szerkesztőben -> Lábjegyzet.

Így sorolom fel az enyémet:
Online médiamesterek | 1324 West Byron Street, Chicago, IL 60613 | 847-271-2422

Linkeket szerezhet webhelyére

Eddig jól nézel ki! Megvan a könyvtárak, a webhelyet a kulcsszó (k) ra optimalizálták, és végzett még néhány optimalizálást a fényképezés SEO javításához. De ne felejtsük el a webhelyére mutató linkeket, mivel ezek nélkülözhetetlenek! Ha az emberek linkre mutatnak, ez egy erős jel, amely azt mondja, hogy a Google fontos az Ön webhelye és annak magasabb rangsorolása.

Szóval hogyan kapsz linkeket??

 • Az ügyfelek felkérése, hogy linket hozzanak Önhöz
 • A partnerektől való kapcsolatfelvétel kérése (pl. Ön valaki preferált fotós)
 • Helyi könyvtárak, mint például a Moz Local és a Whitespark
 • Kereskedelmi kamara
 • BBB
 • Cikkben történő közzététel (pl. A Huffington Post-ban)
 • Hasznos tartalom létrehozása a blogodban (a videók erre alkalmasak)
 • Gondoskodjon róla, hogy szép weboldalt készítsen
 • Fotóinak megosztása a közösségi médiában
 • Fotóinak megosztása e-mail listán keresztül
 • Adja hozzá a közösségi média megosztási gombjait a webhelyéhez
 • Egyéb reklámozás / marketing az Ön webhelyének „odakint” elérése érdekében

Indítsa el a közösségi médiát a felszerelésbe

Tudod azt a fantasztikus képet, amelyet a másik héten készítettél? Feladta Facebook, Twitter, Google és Instagram fiókjára? Neked kellene! Töltsön el egy kis időt szép közösségi média profilok és borítóképek készítésével. Adja hozzá képeit, írjon bevezetőt stb. Most frissítse ezeket a profilokat új képekkel. Akkor arany vagy.

Folyamatos SEO karbantartás

A fő „karbantartás” során több ügyfelet kérnek arra, hogy tegyen véleményt a Google Cégem és a Yelp oldaláról. Ez azt is jelentheti, hogy további könyvtárakat hoz létre, hasznos tartalmat ad hozzá a blogjához, és feladja a közösségi médiába. De ha egyszer beállította az összes WordPress SEO eszközt és javítást, helyi SEO elég alacsony karbantartást igényel.

Remélem, hogy hasznosnak találta ezt! Ha igen, kérlek, ossza meg :), vagy ha kérdése van a fényképeid WordPress SEO-jával kapcsolatban, dobj nekem egy sort a megjegyzésekbe. Örülök, hogy segítek.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map