Cara Mengurangkan Penggunaan CPU Di Bluehost (Juga Dikenal Sebagai Batasan Lebar / Pendikit yang Menyebabkan 503 Kesalahan Perkhidmatan Tidak Tersedia)

Mendapatkan Lebihan CPU di Bluehost?


Berikut adalah beberapa penyelesaian yang paling biasa. Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri kerana terlalu banyak CPU, dan penyelesaian yang berfungsi untuk orang-orang di WordPress Facebook Groups saya.

Cara yang paling biasa untuk memperbaiki overhage CPU Bluehost adalah: meningkatkan ke PHP 7.2 di cPanel, mengaktifkan Cloudflare, menghilangkan plugin CPU yang tinggi, dan menggunakan plugin Heartbeat Control, WP-Optimize, dan Blackhole For Bad Bots. Terdapat beberapa penyelesaian tambahan di bawah.

Terdapat 2 pilihan: turunkan CPU yang digunakan oleh laman web / plugin anda (menggunakan panduan saya), atau tingkatkan rancangan anda untuk memasukkan lebih banyak sumber pelayan. Tetapi, ia terkenal di Kumpulan Facebook Hosting WordPress bahawa Bluehost adalah salah satu hos yang paling murah dan berkualiti rendah. Mereka dimiliki oleh EIG, mengemas terlalu banyak orang di pelayan yang sama, dan selalu merasa bimbang tentang pelayan, sokongan, dan waktu henti lambat. Lakukan kajian dan sertai Facebook Group – terdapat banyak pilihan yang lebih baik seperti SiteGround, Cloudways, dan Kinsta. saya guna Tapak Tapak dan mempunyai Masa tindak balas pelayan 200ms, 100% skor GTmetrix, dan .Masa muat 4s di Pingdom.

lebar jalur melebihi

1. Tingkatkan Ke PHP 7.2

Versi PHP yang lebih tinggi menjadikan laman web anda dimuat dengan lebih pantas, dan menjadikannya lebih selamat. Bluehost kini menyokong PHP 7.2 – yang semestinya anda gunakan. Inilah cara menaik taraf.

Langkah 1: Menggunakan Paparkan pemalam Versi PHP untuk melihat versi PHP yang sedang anda gunakan.

Paparan-PHP

Langkah 2: Lari Pemeriksa Keserasian PHP untuk memastikan pemalam anda serasi.

Pemeriksa Keserasian PHP

Langkah 3: Pergi ke bahagian PHP Config cPanel Bluehost.

Bluehost-PHP-Konfigurasi

Langkah 4: Naik taraf ke versi PHP yang lebih tinggi (semakin tinggi, lebih cepat):

Bluehost Kemas kini Versi PHP

Langkah 5: Periksa kesilapan laman web anda (anda selalu dapat kembali ke versi sebelumnya).

Penanda Aras PHP WordPress

2. Aktifkan Cloudflare CDN

Cloudflare adalah CDN percuma yang menghoskan fail laman web anda 200+ pusat data, dan menolong memunggah sumber ke pusat data tersebut (kurang memberi tekanan pada pelayan anda sendiri). Ini juga memiliki banyak fitur kecepatan / keamanan lainnya, tetapi Anda harus menggunakan CDN jika Anda mengalami masalah penggunaan CPU.

Dalam cPanel Bluehost anda, aktifkan Cloudflare:

Pengaktifan Cloudhare Bluehost

Cloudflare-Jalur Lebar

3. Cari Pemalam CPU-Lapar

Anda mungkin tahu bahawa pemalam terkenal kerana menyebabkan masa memuat perlahan dan menghabiskan sumber. Sekiranya anda menjalankan laman web anda melalui GTmetrix dan melihat pemalam yang sama ditunjukkan berkali-kali dalam laporan anda, itu mungkin petanda. Anda juga boleh menggunakan Tab Air Terjun GTmetrix untuk melihat berapa lama setiap elemen / plugin individu dimuat. Saya mempunyai senarai banyak plugin CPU tinggi yang harus anda hindari sekiranya mungkin (mereka terkenal kerana menggunakan sumber pelayan).

Plugin WordPress Lambat

Monitor Pertanyaan juga dapat mengenal pasti pemalam lambat (tetapi nyahpasang apabila selesai):

Plugin Perlahan Memantau Pertanyaan

4. Lumpuhkan Plugin Sandaran, Statistik, dan Imbas

Ini adalah plugin lapar CPU yang paling biasa. Segala plugin yang sentiasa berjalan akan memberi tekanan kepada pelayan anda. UpraftPlus mempunyai beberapa cadangan, tetapi intinya adalah bahawa jika anda akan menggunakan jenis pemalam ini, anda perlu memastikan pelayan anda mempunyai sumber yang mencukupi untuk menampungnya. Jika tidak, anda pasti akan mengalami kekurangan CPU.

Sandaran dan Pemulihan UpdraftPlus

5. Pertimbangkan semula Plugin Cache Anda

Ketiga-tiga faktor mempengaruhi penggunaan lebar jalur:

 • Sekiranya anda menggunakan pemalam cache
 • Plugin cache mana yang anda gunakan
 • Sama ada anda mengkonfigurasinya dengan betul

Roket WP dinilai # 1 dalam tinjauan Facebook kerana dilengkapi dengan banyak ciri yang tidak dimiliki oleh kebanyakan pemalam cache. Jika tidak, anda perlu memasang sekitar 6 pemalam tambahan. Inilah sebabnya mengapa WP Rocket menghasilkan skor yang lebih baik + masa muat di GTmetrix / Pingdom (ia mempunyai lebih banyak ciri, dan anda hanya memerlukan 1 plugin tunggal untuk mendapatkan semua ciri ini). Sekiranya anda tidak mahu membayar WP Rocket, periksa Swift Performance atau WP Fastest Cache yang biasanya merupakan # 1 plugin cache percuma.

 • Pembersihan pangkalan data (terbina dalam WP Rocket, atau penggunaan WP-Optimumkan)
 • Kawalan degupan jantung (built-in ke WP Rocket, atau penggunaan Kawalan degupan jantung)
 • Muatkan gambar / video malas (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics secara tempatan (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan CAOS Untuk Analisis)
 • Host Google Font secara tempatan (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan CAOS Untuk Fon, atau SHGF)
 • Integrasi dengan Cloudflare + CDN lain (terbina dalam WP Rocket, atau penggunaan Pemboleh CDN)

Pengundian cache plugin terbaik 2016

Pengundian cache 2019

Swift vs WP Rocket

Pungutan suara cache plugin 2016

Pungutan suara cache terbaik 2018

wp roket vs cache totla w3

Kebanyakan orang memasang pemalam cache, tetapi tetapannya tidak dikonfigurasikan secara optimum. Tinjau tutorial saya untuk memastikan anda memanfaatkannya sepenuhnya.

6. Lumpuhkan API Denyutan Jantung

The API Denyutan Jantung WordPress membolehkan pemalam menghantar pemberitahuan masa nyata kepada anda, dan menunjukkan kepada anda semasa pengguna lain mengedit catatan. Ini mungkin terdengar bagus, tetapi ia juga membuat permintaan tambahan setiap 15-30 saat (memakan sumber pelayan). Pasang Plugin Kawalan Denyutan Jantung dan matikan sepenuhnya, atau hadkannya hingga 60 saat. Ini akan menjimatkan sumber.

Kawalan degupan jantung

WP Rocket juga mempunyai pilihan untuk mematikan API degup jantung:

WP-Roket-Denyut Jantung-Kawalan

7. Sekat Bot Spammy

Banyak laman web (termasuk saya) dipenuhi dengan bot spam yang tidak lain tidak hanya menjelajah laman web anda dan menggunakan sumber. Anda dapat melihat bot mana yang memukul laman web anda dalam masa nyata menggunakan laporan lalu lintas langsung Wordfence. Penyelesaian paling mudah ialah memasang Pemalam Blackhole For Bad Bots. Plugin membuat peraturan tersembunyi dan menyekat semua bot spam yang tidak mematuhi peraturan. Googlebot dan bot baik yang lain dimasukkan ke dalam senarai putih, dan spam yang disekat akan disekat. Senang kacang.

Blackhole untuk Bad Bots

Atau, pasang Wordfence dan melihat anda laporan lalu lintas langsung yang menunjukkan semua bot memukul laman web anda dalam masa nyata. Buat senarai semua bot yang kelihatan spam, kemudian Google nama hos mereka (disediakan oleh Wordfence) untuk melihat apakah orang lain melaporkannya sebagai spam. Sekiranya ya, tambahkan mereka ke senarai anda.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Sekarang pergi ke Tetapan Sekatan Wordfence dan tambahkan bot spam di sini (anda juga boleh melakukannya menggunakan ini Peraturan Firewall Cloudflare). Pastikan menggunakan tanda bintang untuk menyekat semua variasi bot itu (amazonaws.com adalah yang paling umum dan melayari laman web saya setiap 3 saat). Saya tidak percaya bahawa saya menghabiskan sumber daya untuk ini … untuk mereka melakukan ini semestinya tidak sah.

Peraturan-Sekatan Wordfence

8. Bersihkan Pangkalan Data Dengan WP-Optimize

Membersihkan pangkalan data anda setiap 1-2 minggu menggunakan WP-Optimumkan mengelakkan fail sampah terkumpul di pangkalan data anda dan memperlahankannya. Pastikan anda mengambil sandaran sebelum melakukan ini.

Pangkalan Data Bersih WP-Optimize

WP Rocket juga mempunyai pilihan untuk membersihkan pangkalan data anda:

WP-Roket-Pangkalan Data-Tetapan

9. Konfigurasikan Tetapan Cloudflare

Di papan pemuka Cloudflare anda, pergi ke Tab Peraturan Halaman. Buat peraturan ini untuk kawasan Muat Naik WP anda, yang menjimatkan lebar jalur kerana kawasan laman web ini tidak banyak dikemas kini, dan tidak perlu sering di-cache. Anda juga harus membuat peraturan halaman untuk mematikan ciri prestasi Cloudflare di kawasan Pentadbir WordPress anda, sama seperti Cloudflare mengesyorkan.

WP-Muat Naik-Halaman-Peraturan

Peraturan-Pentadbir-Halaman-WordPress

Berikut adalah tetapan saya untuk tab kelajuan:

Cloudflare-Speed-Tab

Dan juga tab caching:

Tetapan Cloudflare-Caching

10. Muatkan Lebih Banyak Sumber ke StackPath CDN

Banyak CDN = lebih banyak pusat data = penghantaran kandungan anda lebih cepat, dan semakin banyak sumber daya dimuat turun. Saya menggunakan Cloudflare dan StackPath yang mempunyai 31 pusat data terletak di A.S., di mana kebanyakan pelawat saya berada. StackPath mempunyai percubaan 30 hari percuma maka $ 10 / bulan.

Langkah 1: Daftar untuk StackPath.

Langkah 2: Di papan pemuka, klik tab CDN, kemudian buat Laman CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath akan memandu anda melalui sekumpulan halaman:

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Alamat

CDN-URL-StackPath

Langkah 3: Salin URL StackPath CDN anda dan tampalkannya ke WP Rocket:

WP-Roket-CDN-Tetapan

Sekiranya tidak menggunakan WP Rocket, anda juga boleh menggunakan Pemboleh CDN:

Tetapan CDN-Enabler-Plugin

Langkah 4: Di StackPath, pergi ke CDN → Tetapan Cache, kemudian klik Bersihkan Segalanya:

StackPath-Purge-Cache

Langkah 5: Jalankan laman web anda di GTmetrix dan “rangkaian penghantaran kandungan” harus berwarna hijau di YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Lumpuhkan Objek Cache Dalam W3 Total Cache

Sekiranya anda menggunakan Jumlah Cache W3, pilihan cache objek biasanya lebih banyak membahayakan daripada kebaikan. Anda mungkin akan menyedari jika anda mengaktifkannya, laman web dan panel pentadbir anda akan melambatkan.

W3 Jumlah Cache Objek Cache

12. Lumpuhkan Ciri Di WP Rocket

Roket WP kata:

“Kadang-kadang beberapa pilihan pada tab Pengoptimuman File, seperti Hapus String Pertanyaan, atau Minify / Combine dapat menyebabkan penggunaan CPU yang tinggi dalam kasus di mana laman web anda memiliki banyak file CSS atau JS. Cuba lumpuhkan pilihan ini dan kemudian pantau CPU anda. “

13. Tingkatkan Selang Pramuat Di WP Rocket

Preloading WP Rocket ditetapkan pada 500ms secara lalai, tetapi ini dapat menyebabkan CPU tinggi kerana sering merangkak URL. Pasang mereka Pramuat pemalam Selang Rangkak dan tingkatkannya. Anda boleh mencuba 1 atau 2 saat untuk memulakan, dan jika masih menyebabkan CPU tinggi, tingkatkan lebih banyak (hingga sekitar 3 saat).

14. Kenalpasti Sumber Dalam AWStats

AWstats terletak di bahagian “Statistik” Bluehost di cPanel, dan dapat mengenal pasti sumber CPU yang tinggi. Ini menunjukkan berapa banyak lebar jalur yang digunakan setiap bot, gambar, dan elemen lain. Sekiranya anda melihat bot yang tidak diketahui menggunakan lebar jalur, periksa laporan lalu lintas langsung Wordfence anda atau pasang plugin Blackhole For Bad Bots. Sekiranya anda melihat gambar menggunakan lebar jalur yang tinggi, optimumkan agar memuat dengan lebih cepat (dengan mengubah saiznya, dan memampatkannya tanpa kerugian ShortPixel).

Robot-Labah-labah-Lebar

Bonus: Saya juga mempunyai tutorial untuk mengoptimumkan gambar di WordPress termasuk 3 item GTmetrix utama (melayani gambar skala, menentukan dimensi gambar, dan pemampatan tanpa kerugian).

Jenis fail-lebar jalur

15. Periksa Masa Respons Pelayan

Masa tindak balas pelayan lambat juga tidak baik untuk lebar jalur. Anda boleh menyemaknya Bitcatcha atau Wawasan PageSpeed ​​Google. Google mengatakan bahawa masa tindak balas pelayan anda mesti berada di bawah 200ms, tetapi ini tidak realistik jika anda menggunakan Bluehost terutamanya rancangan bersama $ 3.95 / bulan. Apabila mereka mengatakan bahawa anda mendapat apa yang anda bayar, ini secara langsung dapat dilihat pada masa tindak balas pelayan laman web anda.

Laporan Kelajuan Pelayan Bitcatcha

Kurangkan Masa Respons Pelayan

Malangnya, pelayan Bluehost tidak sepantas:

Masa tindak balas pelayan lambat Bluehost

Masa Respons Pelayan Bluehost yang perlahan

Masa Respons Pelayan Bluehost

Masa Respons Pelayan Crap Bluehost

Masa Respons Pelayan Bluehost

Bluehost-Managed-WordPress-Hosting

16. Beralih ke Hosting Lebih Cepat

saya guna Tapak Tapak dan mempunyai Masa tindak balas 200ms dengan markah GTmetrix 100% dan .4s Masa muat pingdom. Lakukan pemeriksaan hosting, jalankan ujian anda sendiri, atau klik halaman memuat cepat saya. Mereka dinilai sebagai tuan rumah # 1 dalam 26 tinjauan Facebook dan dunia lebih baik daripada EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, dan hos lain yang memuatkan terlalu banyak orang pada pelayan yang sama. Sudah ada ramai orang who berhijrah dan diposkan hasil pada Facebook dan Twitter. Tweet selepas tweet, jawatan selepas jawatan, pengundian selepas pengundian selepas pengundian, hosting lebih pantas akan menetapkan masa tindak balas yang perlahan. Mereka disyorkan oleh WordPress, buat penghijrahan bebas, dan saya menggunakan mereka rancangan separa khusus.

OMM-Di Tapak Tapak

Laporan Kelajuan Pelayan Bitcatcha

2019-GTmetrix-Laporan

2019-Laporan Pingdom

Orang biasanya berhijrah kerana mereka teknologi kelajuan boleh bertambah baik masa tindak balas pelayan beberapa saat. Berikut adalah sebilangan orang yang berhijrah ke SiteGround dan menyiarkan hasilnya.

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

Bluehost ke SiteGround GTmetrix

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Laman

Kejadian SiteGround

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

Beralih ke Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

SiteGround Di Joomla

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hosting Speedy SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

Undian Hosting 2019Lihat Undian2017-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Elementor HostingLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Pengehosan Julai 2019Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Host-Poll-Ogos-2018Lihat Undian atau Tangkapan SkrinShared-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosting-UndianLihat Undian atau Tangkapan SkrinPergi-ke-Hosting-SyarikatLihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Pengundian TerurusLihat Undian atau Tangkapan SkrinWooCommerce-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-Web-Hosting-UndianLihat Undian atau Tangkapan SkrinPungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-2019-TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinPoll Hosting Mesra WPLihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting Kegemaran Untuk ElementorLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Hosting 2018Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPoll Hosting WordPress Sept 2018.pngLihat Undian atau Tangkapan SkrinTerurus-WordPress-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosts-Poll-1Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Undian-Untuk-KelajuanLihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-Jun-1Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengesyoran SiteGroundLihat Undian atau Tangkapan Skrin2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-Penyedia TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Poll-Feb-2019Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Cadangan-UndianLihat Undian atau Tangkapan Skrin

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPressLihat Undian atau Tangkapan Skrin

SiteGround mempunyai 3 rancangan:

Hosting WordPress SiteGround

Rancangan yang lebih tinggi merangkumi lebih banyak sumber pelayan (Faktor # 1 dalam panduan pengoptimuman WordPress). Ini dia carta perbandingan penuh, tetapi GrowBig memberi anda sumber pelayan sekitar 2x lebih banyak daripada StartUp, dan GoGeek adalah hosting separa berdedikasi yang memberi anda lebih banyak lagi. GrowBig and up dilengkapi dengan a penghijrahan bebas, pementasan, cache lanjutan, dan kemampuan untuk mengehoskan banyak laman web. GoGeek dilengkapi dengan sokongan keutamaan. Pengehosan awan mereka adalah kenaikan harga pada $ 80 / bulan.

Anda dapat melihatnya di halaman ciri

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

Saya menggunakan SiteGround kerana:

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Percuma Mari Encrypt SSL, mudah untuk digunakan cPanel, dan ciri untuk e-dagang
 6. Sokongan WordPress adalah tak terkalahkan walaupun tanpa sokongan keutamaan GoGeek
 7. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 8. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 9. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 10. Banyak pujian di Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 11. Banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Ramai orang sudah berhijrah dan menghantar hasil di Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Penafian Gabungan – jika anda mendaftar ke SiteGround menggunakan my pautan afiliasi Saya akan menghadiahkan sebahagian besar kepada anda. Setiap tahun saya menderma $ 3,000 untuk kempen GoFundMe (2018 adalah untuk memberi makan orang lapar di Denver, 2017 adalah untuk Palang Merah di Hurricane Harvey). Sokongan anda membantu dan saya sangat menghargainya. Walau apa pun, saya akan mengelakkan Bluehost – menyertai beberapa kumpulan Facebook dan melihatnya perbualan, pengundian, tweet, dan orang who berhijrah dari Bluehost ke SiteGround. Saya enggan mengesyorkan EIG / Bluehost’s hosting yang teruk. Adakah anda penyelidikan, lihat yang Yoast gunakan, dan hasil orang yang berhijrah.

Saya harap ini dapat membantu. Sekiranya anda mempunyai soalan, berikan komen kepada saya.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map