Cara Meningkatkan Masa Respons Server Pada Hosting WordPress GoDaddy (Saranan Dari Google PageSpeed ​​Insights)

Menghidupkan masa tindak balas pelayan yang perlahan GoDaddy?


Sekiranya anda menjalankan laman web anda Wawasan PageSpeed ​​Google atau Bitcatcha, masa tindak balas pelayan anda mestilah kurang 200ms seperti yang dicadangkan oleh Google. Sekiranya tidak, saya akan menunjukkan cara memperbaikinya.

Inilah cara membetulkan perlahan masa tindak balas pelayan di GoDaddy: naik taraf ke PHP 7.2, aktifkan CDN Cloudflare percuma di cPanel Bluehost, dan pasang beberapa pemalam laju (Autoptimize, WP-Optimize, Heartbeat Control, Blackhole For Bad Bots, WP Disable, CAOS Analytics, CAOS Fonts, dan ShortPixel). Jangan bimbang, saya akan memandu anda melalui ini. Anda juga harus mengelakkan pemalam CPU tinggi yang memakannya sumber pelayan, dan mengoptimumkan gambar. Ini bukan sahaja menjadikan masa tindak balas lebih cepat, tetapi juga akan meningkatkan skor dan masa muat masuk GTmetrix/Pingdom.

Penafian: GoDaddy terkenal dengan harga murah (tidak pantas) yang dicerminkan pada masa tindak balas pelayan anda. Kumpulan Facebook Hosting WordPress untuk melihat apa yang dikatakan oleh orang yang sebenar dan tidak berat sebelah. Sebilangan besar orang yang mempunyai laman web serius (misalnya perniagaan) menggunakan Tapak Tapak, Laluan Awan, Kinsta, atau WP Engine. Saya menggunakan SiteGround yang merupakan hos # 1 di 25+ tinjauan Facebook dan mempunyai Masa tindak balas 200ms, Markah GTmetrix 100%, dan a .Masa muat 4s di Pingdom. Semasa anda berkembang, anda memerlukan hosting yang lebih baik, dan GoDaddy bukan. Lakukan kajian anda dan pertimbangkan orang lain.

1. Masa Respons Pelayan Uji

Jalankan laman web anda melalui Bitcatcha dan periksa masa tindak balas pelayan anda:

Laporan Kelajuan Pelayan Bitcatcha

Anda juga boleh menggunakan Wawasan PageSpeed ​​Google:

Kurangkan Masa Respons Pelayan

Selagi anda dihoskan dengan GoDaddy, anda tidak sendirian. Sebarang rancangan hosting $ 3.95 / bulan tidak akan memberi anda masa tindak balas yang hebat. Ikuti panduan saya dan jika mereka masih tinggi, anda tahu masalahnya.

Godaddy perlahan

Masa Respons Pelayan Godaddy

Masa Respons Pelayan Perlahan di Godaddy

Masa Respons Pelayan Godaddy

Masa Respons Pelayan Godaddy yang perlahan

Maklum Balas Hosting WordPress Terurus Godaddy

Hmmm.

2. Naik taraf ke PHP 7.2

Menaik taraf menjadi a versi PHP yang lebih tinggi menjadikan laman web anda lebih cepat (dan lebih selamat).

Penanda Aras PHP WordPress

Tetapi ramai pengguna WordPress masih menjalankan versi PHP yang ketinggalan zaman.

WordPress-PHP-Versi-Statistik

GoDaddy kata:

“PHP 7 tersedia untuk pelanggan cPanel di Shared atau Business Hosting.”

Malangnya, jika anda tidak mempunyai rancangan GoDaddy cPanel, ia tidak tersedia untuk anda. Ramai pelanggan GoDaddy tidak gembira dengan perkara ini, dan satu lagi kelemahan untuk menggunakan hosting mereka.

Langkah 1: Periksa versi PHP semasa anda menggunakan Paparkan pemalam Versi PHP.

Paparan-PHP

Langkah 2: Jalankan Plugin Pemeriksa Keserasian PHP untuk memastikan pemalam anda serasi.

Pemeriksa Keserasian PHP

Langkah 3: Naik taraf ke PHP 7+ di anda GoDaddy cPanel (versi lebih tinggi lebih pantas).

Godaddy PHP 7.2

Langkah 4: Uji kesilapan di laman web anda. Anda juga boleh kembali ke versi sebelumnya jika perlu.

3. Optimumkan secara automatik

GoDaddy mempunyai sistem cache terbina dalam mereka sendiri, dan mereka pemalam cache senarai hitam disebabkan ini. Masalahnya ialah, plugin cache juga digunakan untuk mengoptimumkan kod (mis. pengurangan), dan lakukan fungsi lain yang menjadikan laman web anda lebih cepat, yang banyak terdapat di GTmetrix. Optimumkan secara automatik sekurang-kurangnya akan menjaga pengoptimuman kod HTML, CSS, dan JavaScript.

Tetapan automatik-Utama-Tetapan

Untuk menyiapkan CDN (rangkaian penghantaran kandungan), lihat Bahagian CDN.

Optimumkan-Tetapan Tambahan

4. Pangkalan Data Bersih

Pangkalan data anda boleh mengumpulkan fail sampah seperti komen spam, komen yang dihapus, semakan post, trackback, pingback, transien yang telah habis masa berlakunya, dan perkara lain yang tidak anda perlukan.

Pasang Pemalam WP-Optimize, pilih semua yang anda tidak perlukan, dan hapuskannya (selalu cadangan selalu disyorkan). Ini juga mempunyai pilihan untuk menjadualkan pembersihan pangkalan data yang sedang berlangsung (sekali setiap 1-2 minggu bagus, dan membuat masa tindak balas pelayan anda cepat).

Pangkalan Data Bersih WP-Optimize

5. Denyutan jantung

The API denyutan jantung WordPress menggunakan sumber pelayan dengan menunjukkan pemberitahuan pemalam masa nyata di papan pemuka anda, dan ketika pengguna lain mengedit catatan. Ini adalah sesuatu yang anda tidak perlukan, dan melumpuhkan (atau sekurang-kurangnya mengehadkan API degup jantung) akan menjimatkan sumber pelayan.

Pasang Plugin Kawalan Denyutan Jantung, kemudian hadkan hingga 60 saat, atau matikan sepenuhnya.

Denyutan Jantung-Plugin

Kawalan degupan jantung

6. Sekat Bot Spam

Bilakah kali terakhir anda memeriksa sama ada bot spam memasuki laman web anda?

Sekiranya tidak, kemungkinan mereka menghabiskan banyak sumber pelayan yang tidak diperlukan. Semasa saya memeriksa di laman web saya sendiri, 2 bot yang sama (compute.amazonaws.com dan linode.com) sering menyerang laman web saya – kira-kira setiap 3 saat. Saya meniup sumber pelayan saya tanpa apa-apa! Anda tidak pernah tahu sama ada ini berlaku di laman web anda, kecuali jika anda sudah tentu memeriksa.

Langkah 1: Pasang Wordfence.

Langkah 2: Pergi ke tetapan Alat Wordfence dan lihat laporan lalu lintas langsung. Perhatikan laporan anda selama satu atau dua minit, perhatikan bot yang kelihatan mencurigakan. Buat senarai semua bot spam, kemudian Google nama host mereka untuk melihat apakah orang lain melaporkannya sebagai spam.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Langkah 3: Pergi ke tetapan Pemblokiran Wordfence dan tambahkan bot spam di sini. Gunakan tanda bintang untuk memastikan anda menyekat semua variasi bot tersebut, jika tidak, ini mungkin tidak berkesan.

Peraturan-Sekatan Wordfence

Langkah 4: Pergi ke log Pemblokiran Wordfence anda dan anda akan melihat bot tersebut disekat.

Penyekat Wordfence-Firewall

Anda juga boleh menggunakan Pemalam Blackhole For Bad Bots yang menyekat bot spam yang paling biasa. Ia mempunyai ulasan bintang 5 yang sempurna, dan berfungsi dengan membuat peraturan tersembunyi di laman web anda. Sekiranya bot tidak mematuhi peraturan itu, mereka akan segera disekat. Googlebot dan “bot bagus” dimasukkan ke dalam senarai putih.

Blackhole untuk Bad Bots

7. WP Lumpuhkan

Beberapa ciri WordPress tidak terdapat di papan pemuka, tetapi masih aktif di laman web anda. Kebanyakan orang tidak memerlukannya dan mereka boleh menggunakan sumber pelayan. WP Lumpuhkan membolehkan anda menggunakan ciri-ciri ini dan melumpuhkan yang tidak anda gunakan. Anda mungkin tidak memerlukan kebanyakannya.

WP-Lumpuhkan-Permintaan

WP-Disable-Tags-Tetapan

WP-Lumpuhkan-Pentadbir

WP-Lumpuhkan-Lain-lain

8. Elakkan Sumber Luar

Gravatars, Peta Google, AdSense, pemalam perkongsian sosial, pemalam komen, dan sumber luaran lain boleh merosakkan masa tindak balas pelayan. Laporan GTmetrix anda biasanya akan menunjukkannya. Walaupun yang terbaik adalah mengelakkan semua ini bersama-sama, kadangkala anda tidak boleh melakukannya. Saya meninggalkan penyelesaian biasa di bawah:

GTmetrix-Iklan

9. Padamkan Plugin + Tema yang Tidak Digunakan

 • Padamkan pemalam yang tidak digunakan
 • Elakkan pemalam yang kuat dan kembung
 • Lumpuhkan tetapan pemalam yang lapar CPU (mis. Sandaran berterusan, pemberitahuan, statistik, dll)

padam-kata-kata-plugin

Tema yang tidak digunakan (yang boleh meninggalkan sampah) di WordPress > Penampilan > Tema. Sebaiknya gunakan tema ringan (mis. dari StudioPress) dan bergantung pada plugin untuk hanya menambahkan fungsi yang anda perlukan. Jika tidak, semua ciri tersebut boleh menyebabkan masa tindak balas kembung dan lambat.

Padamkan Tema WordPress yang Tidak Digunakan

10. Elakkan Plugin CPU Tinggi

* Pelaku umum termasuk catatan, statistik, peta laman, sembang, kalendar, pembangun halaman, dan pemalam yang berkaitan yang menjalankan imbasan / proses yang sedang berjalan atau menunjukkan CPU yang tinggi dalam GTmetrix.

 1. Tambah ini
 2. Pemantauan Penipuan Klik AdSense
 3. Kalendar Acara Semua Dalam Satu
 4. Rakan Sandaran
 5. Pembina Beaver
 6. Peta Laman Google XML WordPress yang lebih baik
 7. Pemeriksa Pecah Pautan (gunakan Dr. Link Check)
 8. Hubungan Tetap untuk WordPress
 9. Borang Hubungan 7
 10. Catatan Berkaitan Kontekstual
 11. Pautan Auto Digi
 12. Sistem Komen Disqus
 13. Pembina Divi
 14. Grid Penting
 15. Lihat Senarai Penuh 65 Plugin Perlahan

Petua Pro:
Gunakan Monitor Pertanyaan untuk mencari pemalam pemuatan paling lambat anda. Pasang Monitor Pertanyaan, kemudian pergi ke tab “Pertanyaan Mengikut Komponen”. Anda juga dapat menggunakannya untuk mencari pertanyaan, permintaan, skrip, dan gaya mana yang paling memperlambat situs web anda. Dengan sedikit pengetahuan teknikal, anda dapat menentukan elemen tertentu yang melambatkan laman web anda.

Plugin Perlahan Memantau Pertanyaan

Anda juga boleh menggunakan Air Terjun GTmetrix untuk mencari pemalam pemuatan paling lambat anda:

Plugin WordPress Lambat

11. Gunakan Plugin Ringan

Sekiranya anda mendapati pemalam tertentu melambatkan laman web anda, baik perlu menghapusnya atau menggantinya dengan pemalam yang lebih ringan. Berikut adalah beberapa plugin ringan yang padat, namun anda mungkin perlu membuat kajian bergantung pada fungsi yang anda perlukan.

Perkongsian Sosial – WP Rocket ujian menunjukkan Bulu Media Sosial, RajaPenambah Butang Kongsi Ringkas, dan MashShare mempunyai jumlah permintaan paling sedikit dan masa muat terpantas.

SandaranUpdraftPlus.

GelangsarBersendirian, LayerSlider, atau Gelongsor Meteor.

KomenBeban Bersyarat Disqus.

PortfolioGaleri Envira, FooGallery, atau Grid.

Analisis – Analitis Google dan Search Console semestinya banyak. Pastikan anda menghosting Google Analytics secara tempatan (menggunakan WP Rocket, CAOS, atau WP Disable).

Pembina HalamanPembina Halaman WordPress oleh MotoPress, tetapi tidak ada pembangun halaman yang berjalan lebih pantas daripada Editor WordPress asli. Gabungkan ini dengan Pemalam pendua dan anda tidak semestinya memerlukan pembina halaman (termasuk pembangun halaman yang terbina dalam tema WordPress). Kecuali pasukan anda benar-benar menolak belajar sedikit HTML (bahasa pengekodan paling mudah), elakkan pembina halaman.

Plugin StudioPress – plugin ringan untuk Genesis Framework.

12. CDN

A CDN (rangkaian penghantaran kandungan) menghoskan fail laman web anda di beberapa pusat data di seluruh dunia, mengurangkan jarak geografi antara pelayan dan pelawat anda. Ia juga memunggah sumber ke pusat data tersebut, meringankan beban pada pelayan anda sendiri (yang meningkatkan masa tindak balas pelayan). CDN juga disyorkan dalam panduan pengoptimuman WordPress.

Cadangan CDN-WordPress

Cloudflare adalah CDN percuma dengan 200+ pusat data dan sejauh ini adalah CDN yang paling popular.

Pusat Data Cloudflare

Langkah 1: Mendaftar untuk Cloudflare (pelan percuma adalah baik), tambahkan laman web anda, kemudian Cloudflare akan menjalankan imbasan mereka. Anda akan melalui sekumpulan halaman sehingga anda melihatnya 2 pelayan nama Cloudflare.

Cloudflare-Nameserver-Dashboard.

Langkah 2: Tukar pelayan nama anda kepada yang Cloudflare berikan kepada anda.

SiteGround-DNS-Rekod

Pelbagai CDN – lebih banyak CDN = lebih banyak pusat data, dan lebih banyak pusat data = penghantaran kandungan yang lebih pantas (dan lebih banyak memuatkan sumber). Saya menggunakan Cloudflare dan CDN StackPath di laman web saya.

StackPath-Data-Pusat

Langkah 1: Daftar untuk StackPath (percubaan 30 hari, kemudian $ 10 / bulan).

Langkah 2: Di papan pemuka, klik tab CDN, kemudian buat Laman CDN StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Alamat

StackPath akan menghasilkan a URL CDN:

StackPath-CDN-URL-Optimumkan

Langkah 3: Salin URL StackPath CDN anda dan tempelkan ke Autoptimum dalam tetapan “Utama”.

Langkah 4: Di StackPath pergi ke CDN → Tetapan Cache, kemudian klik Bersihkan Segalanya

StackPath-Purge-Cache

Langkah 5: Jalankan laman web anda di GTmetrix dan “rangkaian penghantaran kandungan” harus berwarna hijau di YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Sekiranya anda mengembangkan item dalam GTmetrix dan berkaitan dengan CDN anda, hubungi sokongan StackPath yang seharusnya dapat membantu anda memperbaikinya. Mereka melakukan ini untuk saya dan mendapat sokongan yang luar biasa.

Domain Bebas Kuki MaxCDN

GTmetrix YSlow Tanpa StackPath
GTmetrix YSlow Tanpa MaxCDNGTmetrix YSlow Dengan StackPath
GTmetrix YSlow Dengan MaxCDN

Menyelesaikan masalah StackPath

Langkah 6: Senarai putih IP StackPath di akaun hosting anda (anda mungkin perlu menghubungi hos anda).

StackPath-IP-Alamat

13. Fon Google Tempatan

Sekiranya anda menggunakan Font Google dan mempunyai kesalahan berkaitan fon di GTmetrix, anda perlu menghoskan fon secara tempatan. Ini boleh dilakukan dengan menggunakan Fon Google Dihoskan Sendiri pemalam yang memuat turun secara automatik semua Fon Google yang anda gunakan, dan menambahkannya ke CSS. Tidak memerlukan konfigurasi.

Google-Font-GTmetrix

Host-Diri-Google-Font-Plugin

Anda juga boleh mencuba Fon CAOS:

Fon CAOS

14. Analitis Google tempatan

Sama seperti langkah sebelumnya, anda juga ingin menghoskan kod penjejakan Analitis Google anda secara tempatan menggunakan Pemalam Analisis CAOS. Sekali lagi, ini automatik dan tidak memerlukan konfigurasi.

Leverage-Brower-Caching-Google-Analitis

CAOS-Analitis

15. Pengoptimuman Imej

Terdapat 3 cara utama untuk mengoptimumkan gambar dalam GTmetrix, namun saya cadangkan untuk melihat tutorial penuh saya mengenai mengoptimumkan gambar di WordPress – kerana terdapat lebih dari 20 cara yang berbeza.

pengoptimuman gambar

Layan gambar berskala – bermaksud anda perlu mengubah saiz gambar besar agar lebih kecil. GTmetrix akan menunjukkan kepada anda gambar mana yang terlalu besar dan dimensi yang betul ukurannya. Cukup cari gambar di laman web anda, ubah saiznya ke dimensi yang betul, muat naik, dan gantikan gambar lama dengan yang baru. Saya cadangkan untuk membuat cheat sheet dari gambar yang paling biasa anda (slider, widget, footer, gambar blog lebar penuh) supaya anda dapat memotong / mengubah saiznya ke dimensi yang betul sebelum memuat naiknya. Mulakan dengan gambar yang muncul di beberapa halaman.

layan-skala-gambar

Nyatakan dimensi gambar – bermaksud anda perlu menambahkan lebar / tinggi dalam HTML atau CSS gambar. Untuk melakukan ini, cari gambar, lihat HTML, dan tambahkan lebar / tinggi (yang akan diberikan GTmetrix kepada anda). HTML sangat mudah dan anda tidak perlu mengetahui kod (lihat di bawah):

Menentukan-Gambar-Dimensi

Optimumkan gambar – bermaksud anda perlu memampatkannya tanpa kerugian (saya gunakan ShortPixel). Setelah dipasang, konfigurasikan tetapan pemalam dan tetapkan tahap pemampatan ke tidak rugi. Seterusnya, ambil kunci API anda dari Laman web ShortPixel dan masukkan ke dalam pemalam. Pergi ke bahagian Media anda dan optimumkan beberapa gambar. Sekiranya anda berpuas hati dengan kualitinya, anda boleh mula mengoptimumkan gambar di perpustakaan media anda, atau mereka mempunyai pilihan untuk mengoptimumkan secara pukal semua gambar di laman web anda.

16. Masa Tindak Balas Uji Ulang

Baiklah, kami merangkumi segalanya, dan kemudian beberapa. Uji semula masa tindak balas pelayan tersebut!

Kurangkan-Waktu-Pelayan-Respons-Facebook

17. GoDaddy Sucks: Dapatkan Hosting yang Lebih Baik

Kecuali, GoDaddy menyebalkan dan anda mungkin masih mempunyai masa tindak balas yang perlahan. Lakukan kajian anda!

Penambahbaikan SiteGround-vs.-Godaddy-Load-Time

Godaddy To SiteGround

Godaddy To SiteGround Migrasi

Godaddy To SiteGround Lebih Cepat

Godaddy To SiteGround Lebih Cepat Laman

saya guna Tapak Tapak dan mempunyai Masa tindak balas 200ms dengan markah GTmetrix 100% dan .4s Masa muat pingdom. Lakukan pemeriksaan hosting, jalankan ujian anda sendiri, atau klik halaman memuat cepat saya. Mereka dinilai sebagai tuan rumah # 1 dalam 26 tinjauan Facebook dan dunia lebih baik daripada EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, dan hos lain yang memuatkan terlalu banyak orang pada pelayan yang sama. Sudah ada ramai orang who berhijrah dan diposkan hasil pada Facebook dan Twitter. Tweet selepas tweet, jawatan selepas jawatan, pengundian selepas pengundian selepas pengundian, hosting lebih pantas akan menetapkan masa tindak balas yang perlahan. Mereka disyorkan oleh WordPress, buat penghijrahan bebas, dan saya menggunakan mereka rancangan separa khusus.

OMM-Di Tapak Tapak

Laporan Kelajuan Pelayan Bitcatcha

2019-GTmetrix-Laporan

2019-Laporan Pingdom

Orang biasanya berhijrah kerana mereka teknologi kelajuan boleh bertambah baik masa tindak balas pelayan beberapa saat. Berikut adalah sebilangan orang yang berhijrah ke SiteGround dan menyiarkan hasilnya.

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

Bluehost ke SiteGround GTmetrix

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Laman

Kejadian SiteGround

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

Beralih ke Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

SiteGround Di Joomla

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hosting Speedy SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

Undian Hosting 2019Lihat Undian

2017-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Elementor HostingLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Pengehosan Julai 2019Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Host-Poll-Ogos-2018Lihat Undian atau Tangkapan SkrinShared-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosting-UndianLihat Undian atau Tangkapan SkrinPergi-ke-Hosting-SyarikatLihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Pengundian TerurusLihat Undian atau Tangkapan SkrinWooCommerce-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-Web-Hosting-UndianLihat Undian atau Tangkapan SkrinPungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-2019-TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinPoll Hosting Mesra WPLihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting Kegemaran Untuk ElementorLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Hosting 2018Lihat Undian atau Tangkapan SkrinLihat Undian atau Tangkapan SkrinTerurus-WordPress-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosts-Poll-1Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Undian-Untuk-KelajuanLihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-Jun-1Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengesyoran SiteGroundLihat Undian atau Tangkapan Skrin2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-Penyedia TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Poll-Feb-2019Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Cadangan-UndianLihat Undian atau Tangkapan Skrin

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPressLihat Undian atau Tangkapan Skrin

SiteGround mempunyai 3 rancangan:

Pelan Hosting SiteGround

Rancangan yang lebih tinggi merangkumi lebih banyak sumber pelayan (Faktor # 1 dalam panduan pengoptimuman WordPress). Ini dia carta perbandingan penuh, tetapi GrowBig memberi anda sumber pelayan sekitar 2x lebih banyak daripada StartUp, dan GoGeek adalah hosting separa berdedikasi yang memberi anda lebih banyak lagi. GrowBig and up dilengkapi dengan a penghijrahan bebas, pementasan, cache lanjutan, dan kemampuan untuk mengehoskan banyak laman web. GoGeek dilengkapi dengan sokongan keutamaan. Pengehosan awan mereka adalah kenaikan harga pada $ 80 / bulan.

Anda dapat melihatnya di halaman ciri

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

Saya menggunakan SiteGround kerana:

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Pelayan SiteGround sangat pantas dan tidak sesak seperti GoDaddy
 6. Sembang langsung segera dan tiket dijawab jauh lebih pantas daripada GoDaddy
 7. Mereka melindungi laman web anda dari penggodam / perisian hasad, sementara GoDaddy tidak
 8. Blog saya mempunyai tidak pernah turun dari kesalahan rawak orang mendapat dengan GoDaddy
 9. Menaik taraf ke PHP 7.2 adalah percuma (tidak seperti GoDaddy) dan mereka tidak memasukkan pemalam senarai hitam
 10. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 11. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 12. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 13. Banyak pujian Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 14. Lebih banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. Pelanggan GoDaddy yang berpindah ke SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Penafian Gabungan – jika anda mendaftar ke SiteGround menggunakan my pautan afiliasi Saya akan menghadiahkan sebahagian besar kepada anda. Setiap tahun saya menderma $ 3,000 untuk kempen GoFundMe (2018 adalah untuk memberi makan orang lapar di Denver, 2017 adalah untuk Palang Merah di Hurricane Harvey). Sokongan anda membantu dan saya sangat menghargainya. Walau apa pun, saya akan mengelakkan GoDaddy – menyertai beberapa kumpulan Facebook dan melihatnya perbualan, pengundian, tweet, dan orang who berhijrah dari GoDaddy ke SiteGround. Saya enggan mengesyorkan GoDaddy kepada sesiapa sahaja – pelayan mereka adalah sesak, perisian hasad, dan mereka mempunyai pengasas pemburu + gajah yang menyokong SOPA. Adakah anda penyelidikan dan lihat siapa Yoast sedang menggunakan.

Soalan Lazim

&# x2705; Mengapa pelayan GoDaddy lambat?

GoDaddy terkenal kerana terlalu banyak memenuhi pelayan mereka yang terkenal di Facebook Groups. Mengoptimumkan laman web anda dapat membantu, tetapi ada sedikit yang boleh anda lakukan untuk menjadikan pelayan anda lebih pantas apabila sesak.

&# x2705; Bagaimana saya boleh meningkatkan masa tindak balas pelayan di GoDaddy?

Meningkatkan versi PHP, menambahkan CDN percuma Cloudflare, mengelakkan plugin yang haus sumber daya, dan menggunakan pemalam pengoptimuman kelajuan untuk memperbaiki item dalam GTmetrix semestinya membantu.

&# x2705; Akan meningkatkan pelayan GoDaddy saya membantu?

Mungkin, tetapi GoDaddy juga terkenal kerana memanfaatkan pelanggan dan membuat mereka meningkatkan rancangan apabila masalahnya terletak pada GoDaddy itu sendiri. Sebelum menaik taraf rancangan anda, terokai pilihan hosting lain.

&# x2705; Adakah terdapat host yang lebih pantas di luar sana?

100% ya. SiteGround dan Cloudways jauh lebih pantas daripada GoDaddy dan laman web anda harus dimuat dengan lebih pantas. Lihat orang yang berpindah dari GoDaddy dan menyiarkan masa muat baru mereka di Twitter dan Facebook. Buktinya jelas.

&# x2705; Bagaimana saya boleh mendekati 100% skor GTmetrix?

Banyak faktor menjadi kelajuan dan GTmetrix, tetapi anda boleh bermula dengan mendapatkan hosting yang lebih pantas, mengkonfigurasi plugin cache, mengoptimumkan gambar, menggabungkan plugin, dan mengoptimumkan Font Google (hosting pantas masih menjadi faktor # 1 dalam panduan pengoptimuman WordPress).

Saya harap ini dapat membantu. Sekiranya anda mempunyai soalan, berikan komen kepada saya.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map