SiteGround GoGeek Recenze: Semi-Dedicated Hosting je asi 4x rychlejší než StartUp s prioritní podporou a dalšími zvláštními funkcemi

Migroval jsem svůj web na Webhosting GoGeek hostuje v únoru 2015.


Začal jsem Bluehost pak nakonec upgradován na GoGeek, což je semi-dedikovaný hosting a zhruba 4x rychlejší než StartUp. To je největší rozdíl mezi GoGeek a jejich ostatními sdílené hostovací plány – Množství prostředky serveru dostanete, což je hlavní faktor, pokud jde o hosting a rychlost webu. Váš web se načte rychleji s vyššími plány.

Můžete vidět a Porovnávací tabulka StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek na stránce funkcí SiteGround, která také zobrazuje další serverové zdroje, které získáte v části „Přidělujeme zdroje, které potřebujete“. Ale projdu je v mé recenzi SiteGround GoGeek… s GoGeek získáte v podstatě více serverových zdrojů, inscenaci jedním kliknutím vytvoříte demonstrační weby, o 10 GB více úložiště než GrowBig a SiteGround váš web v případě potřeby obnoví..

Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete nechat vlastní zpětnou vazbu ohledně hostování GoGeek společnosti SiteGround, zanechte komentář níže. Myslím si však, že je to skvělý plán pro ty, kteří chtějí superrychlejší hosting za 11,95 $ / měsíc, ale nemám pocit, že za své platby platíme 80 $ / měsíc cloud hosting.

Ano, použil jsem tento plán

Myslíš si, že napíšu recenzi hostingového plánu, který jsem nepoužil, abych mohl provést provizní provizi? Ne, to nejsem já. Píšu pouze recenze věcí, které jsem skutečně použil. Zde je e-mail SiteGround, který mi poslal poté, co jsem upgradoval z jejich GrowBig na GoGeek plán…

siteground-gogeek-upgrade

SiteGround GoGeek je totéž jako jejich semi specializovaný hosting:

SiteGround Semi Dedicated Hosting

Co říkají ostatní:

SiteGround GoGeek Recenze

SiteGround GoGeek je dobré, pokud…

  • Chcete více serverových prostředků (rychlejší web)
  • Chcete hostit více webů s prioritní podporou
  • Chcete vyšší limity úložiště, databáze a e-mailu
  • Chcete, aby podpora SiteGround v případě potřeby obnovila váš web
  • Chcete předinstalovaný Git, který vám umožní vytvářet úložiště
  • Chcete použít jejich PCI kompatibilitu, abyste zabránili podvodům s kreditními kartami
  • Chcete další funkce, které přicházejí s plány SiteGround uvedenými níže …
  • 30 denních záloh, automatické aktualizace, bezplatná doména a migrace hostitelů
  • Aktuální 99,99% doba provozu s rychlou (prioritní) podporou, která vám skutečně pomůže
  • Servery NGINX, SSD disky, 4 datová centra, Cloudflare a další technologie rychlosti
  • Bezpečnostní ochrana od týmu, který neustále aktualizuje servery během nových hrozeb
  • Za skvělý hosting můžete zaplatit 11,95 $ / měsíc, ale za cloud nechcete platit 80 $ / měsíc

Semi-Dedicated Hosting = 4x rychlejší

Když se podíváte na SiteGround’s stránka funkcí v části „Přidělíme zdroje, které potřebujete“ uvidíte při upgradování plánů získáte také asi 2x množství serverových prostředků. GoGeek má nejvyšší množství serverových zdrojů a je asi 4x rychlejší než nižší sdílené hostingové plány.

siteground-gogeek-resources

Zde je uvedeno, kolik serverových zdrojů získáte s každým plánem (také uveden na stránce funkcí):

SiteGround-Resources-Chart

SiteGround to říká o serverových prostředcích GoGeeku …

Na každém serveru je hostováno omezený počet uživatelů GoGeek. Jsme tak schopni poskytnout až 4x více serverových zdrojů než na nižších sdílených hostingových plánech.

.4s doba načítání – můj web se na GoGeek načítá směšně rychle (zobrazit zprávu Pingdom).

2019 - Pingdom-Report

Cloudflare CDN – nezapomeňte aktivovat Zataženo ve vašem cPanelu, díky kterému je váš web ještě rychlejší. To přichází se všemi hostitelskými plány SiteGround, ale určitě se ujistěte, že to uděláte.

Aktivace cloudového záře SiteGround

Zapněte agresivní ukládání do mezipaměti, minimalizujte kód a Railgun pro ještě rychlejší načítání.

Nastavení cloudového záře SiteGround

Pokud používáte WordPress a chcete, aby se načítání vašeho webu co nejrychleji vyhýbalo, nepoužívejte plugin pro mezipaměť SiteGround (SG CachePress) a použití Celková mezipaměť W3 namísto. Má lepší hodnocení a měl by váš web WordPress rychle žhnout, zejména pokud používáte můj oblíbený Průvodce W3 Total Cache který má více než 200 komentářů. Ukazuje vám, jak nastavit různé karty „Výkon“ na levé straně řídicího panelu, jakmile je nainstalován W3TC, plus Cloudflare a MaxCDN. Má také předkonfigurovaný soubor ZIP můžete nahrát do W3TC se stejným nastavením, jaké používám. Jedná se o kombinaci AMAZING a může snadno zlepšit dobu načítání o několik sekund.

siteground-sg-cachepress

Tipy pro optimalizaci rychlosti (mimo hostování)

  • Minimalizujte pluginy WordPress, rozšíření Joomla atd
  • Nakonfigurujte plugin W3 Total Cache pomocí Cloudflare / MaxCDN
  • Použijte lehké téma, jako například téma Genesis StudioPress
  • Spusťte web pomocí GTmetrix a uvidíte na stránce neoptimalizované obrázky
  • Změna velikosti velkých obrázků (GTmetrix vám řekne korekční rozměry)
  • Určete rozměry obrázku v HTML nebo CSS (GTmetrix vám to také řekne)
  • Použití Představte si hromadně komprimovat všechny obrázky na vašem webu
  • Spustit P3 Plugin Chcete-li diagnostikovat velké pluginy, nahraďte je lehkými pluginy

WP Rocket a Nejrychlejší mezipaměť WP jsou také dobré a pro ty jsem také napsal návody.

Pojďme šifrovat + Wildcard SSL pomocí PCI Compliance

Pokud potřebuješ eCommerce hosting, GoGeek přichází s funkcemi StartUp a GrowBig nemají včetně zdarma Pojďme šifrovat SSL, Wildcard SSL (pro použití v subdoménách) a Soulad s PCI pro bezpečnější zpracování kreditní karty. SiteGround podporuje většinu hlavních nákupní vozíky.

siteground-ecommerce-features

SG-Git pro WordPress Repo Creation + Předinstalovaný Git – vytvoří úložiště Git vaší instalace WordPress, které můžete upravovat na místních pobočkách. Nasadit aktualizace a zobrazit rozdíly mezi místním zdrojovým kódem a produkčním nebo pracovním místem. Docela podivínský.

Srovnávací tabulka StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Úplné srovnání sdílených hostingových plánů SiteGround najdete na webu stránka funkcí:

Funkce SiteGround:

  • Zálohy
  • Automatické aktualizace
  • Doména zdarma + e-mail
  • Zdarma Cloudflare CDN
  • Migrace hostingu zdarma
  • Zdarma Pojďme šifrovat SSL
  • Zabezpečení + prevence nevyžádané pošty
  • SSD (solid state drive) pro rychlost
  • Servery na 3 kontinentech pro rychlost
  • Servery NGINX, HTTP / 2, PHP7, HHVM

Funkce GoGeek:

Prioritní podpora: Vstupenky obvykle zodpovězeny do 10 minut

Plán GrowGig a GoGeek společnosti SiteGround přichází s prioritní podporou, kdy jsou vstupenky obvykle zodpovězeny do 10 minut, nebo mohu zavolat SiteGround a okamžitě s nimi mluvit. Měl jsem pouze 1 problém a oni to okamžitě vyřešili. Jejich tým se skutečně přihlásil na můj web WordPress a pomohl mi nakonfigurovat Doplněk zabezpečení Wordfence blokovat spamování robotů procházení mého webu. Jejich podpora ví víc než jen hostování – jsou neuvěřitelně dobře obeznámeni s WordPress, Joomla, Drupal, motivy, pluginy a dalšími součástmi provozování webu.

Konverzace na základě podpory webu

Vstupenky jsou zodpovězeny velmi rychle.

siteground-vstupenky

Recenze GoGeek od více zákazníků na webu

@IMLivinBlog @ hjmoore420 @HGSupport Opustil jsem hostgátora a podepsal jsem plán GoGeek SiteGround. OMG, web nyní načte SO RYCHLE!!!!

– DoanPhuong Nguyen (@ Zoe1416) 18. března 2016

Prostě si vytvořte plán hostování GoGeek WordPress @SiteGround a nemohl bych s nimi být šťastnější.

– Tristan M☾Donald (@WaveTemple) 10. července 2015

Nakonec mimo VPS jsem musel zvládnout za posledních několik let @SiteGround – jejich účet GoGeek je A+++

– Julien Melissas (@ JulienMelissas) 26. dubna 2015

@amberweinberg věřím @jivedig je v plánu GoGeek. Pro mě je služba skvělá (odpovědi v minutách) & Neměl jsem prostoje. @SiteGround

– Susan Nelson (@OhHelloDesigns) 15. října 2013

@briantimp jo … mají tendenci to zamknout … podívej se na @SiteGround, i jejich sdílený hosting je dobrý. Jejich plán GoGeek funguje dobře…

– Douglas A Brown (@douglasabrown) 15. listopadu 2016

@standupkid @SiteGround … Jsou nejlepší z nejlepších, ale já mám gogeek

– Compsoft (@CompSoft_sk) 8. listopadu 2014

@holisticcaveman, pokud chcete vyšší rychlost a inscenaci, nebudete mít balíček GoGeek. https://t.co/H6e5sd7WxM probereme zítra

– Brett Dev (@BrettTheDev) 28. ledna 2016

@SiteGround hosting je náš nový preferovaný hostitel. Plán GoGeek je založen na SSD a běží #Magento velmi dobře za $ 15 / mo http://t.co/mBdf4YixuL

– Walnut Hill Design (@WHDes) 15. srpna 2014

@jrandyanderson Používám Siteground pro všechno a moc se mi to líbí. Jejich plán GoGeek je poměrně výkonný za nízkou cenu.

– Brian Krogsgard (@Krogsgard) 21. května 2014

@mediapleple Všimli jste si, že SiteGround implementoval automatické certifikáty SSL ZDARMA prostřednictvím @letsencrypt za jejich balíček GoGeek?

– MrDif_ (@MrDif_) 20. září 2016

Stačí přesunout můj web na @SiteGround gogeek plán v přípravě na velké #genesiswp opětovné spuštění za pár dní! První dojem … pěkný!

– Tony Eppright (@_AlphaBlossom) 22. července 2014

@eliorivero vlastně už ne. Přísahám na LiquidWeb, ale VPS pro mě byl příliš drahý, sdílené plány nepříjemné. teď na SIteGround GoGeek.

– Andrey Savchenko (@Rarst) 19. dubna 2014

@sebastianpappg Gratulujeme návštěvníkům 100 000+! Doporučil bych plán GoGeek. Zákaznický servis je úžasný! https://t.co/ICScpGrxQU

– Suzi (@startamomblog) 29. dubna 2016

@GaryJ Díky, jsem včera v noci nastavil GoGeek a zatím na mě udělal dojem. Nyní se dívám na Cloud nebo Ded do práce. @SiteGround

– Sal Ferrarello (@salcode) 25. února 2014

Právě jsem dokončil stěhování všeho, co jsem potřeboval @SiteGround Hostingový účet GoGeek. Jako můj úlovkový server je to opravdu úžasné.

– Julien Melissas (@ JulienMelissas) 1. dubna 2015

.@SiteGround šetří den! Některé z nejlepších zákaznických služeb od poskytovatele hostingu! #gogeek

– Kate Shaw (@thekateshaw) 13. ledna 2016

.@SiteGround Funkce zálohování plánu GoGeek dnes ráno uložila můj zadek! Jsem rád, že jsem přešel na vážný #hosting poskytovatel. https://t.co/W4eEygXfkP

– Jean-Philippe (@jpmarchand) 10. září 2016

@ Media317 Používáme balíček GoGeek – v.impressed s rychlostí a podporou na @SiteGround. Každý, koho vím, kdo je používá, říká totéž.

– Patrick Barnes (@MoghillPat) 23. března 2015

@SiteGround @standupkid s nimi rok. Hosting několika webů na GoGeek. Rychlé, stabilní a rychlé odpovědi na několik problémů s podporou, které jsem měl.

– Grant Palin (@grantpalin) 8. listopadu 2014

@jaredatch IDK specifikace, ale mám účet GoGeek na SiteGround a miluji to.

– Mike Hemberger (@ JiveDig) 2. srpna 2013

@Mr_Yomal Jsem hostitelem mnoha webových stránek s Siteground s jejich plánem GoGeek. Je to rychlé a spolehlivé. Zde je odkaz: dethttp: //ow.ly/JxdjU

– Myles (@WebMonkeyDD) 23. února 2015

@srikat @idavinder naprosto spokojený s Siteground také! poté, co jsem nějakou dobu vyzkoušel GoGeek, jsem upgradoval na Cloud VPS.

– Hans Swolfs (@ Photastic) 13. ledna 2015

Rád se posune na GoGeek @SiteGround hosting! Rychlý zákaznický servis! #besthosting

– Nerdy Connections (@nerdyconnection) 1. prosince 2014

Nejlepší hosting WordPress při porovnání rychlosti načítání stránky. https://t.co/5SuxhW9VhE #Geek # vps1000s #webpagespeed

– Palla Sridhar (@ palla2009) 7. září 2016

@rexyinc Tony, kde je nabídka? Nemyslete si, že jsem to byl já. Přestěhovala https://t.co/EGDPBHUmNb na #SiteGround #Geek. Poměrné zlepšení rychlosti!

– Ricardo Menzies (@RicardoMenzies) 21. července 2016

@PaladinSheppard @tailsteak Z rychlého pohledu je GoGeek nejlepším sdíleným plánem a všechny vyšší plány jsou obrovským skokem v dostupných zdrojích.

– Daniel Houck (@daniel_houck) 28. května 2016

Opravdu rád @SiteGround má pracovní balíček s jejich balíčkem GoGeek. Skvělé pro ladění vydání předplatného na #WooCommerce 2.4.

– KoolKatWeb (@KoolKatWeb) 13. srpna 2015

@MRWweb @SiteGround Naprosto souhlasit. Dokonce přenášejí e-maily. Plán GoGeek je skvělý pro weby elektronického obchodování

– KoolKatWeb (@KoolKatWeb) 25. května 2016

SiteGround = # 1 Hostitel ve více anketách Facebooku

Za 11,95 $ / měsíc je GoGeek levnější ve srovnání s jejich cloud hosting (80 $ / měsíc) a dedikované servery (229 $ / měsíc). Je to perfektní rovnováha, pokud chcete super rychlý web, ale nechcete platit za hostování paže a nohy. To by mělo být dokonale schopné provozovat web s vysokým provozem nebo několik menších webů aniž byste se museli starat o spotřebování zdrojů a odstavení webových stránek (běžný problém s jinými levnějšími plány).

Rychlý hosting je první věcí, kterou WordPress doporučuje v jejich průvodce optimalizací takže i když můžete nastavit ukládání do mezipaměti, optimalizovat obrázky atd. Stále musíte spoléhat na svůj hosting, abyste poskytli dostatek serverových prostředků, aby se váš web rychle načítal. A to je místo, kde GoGeek přichází do hry. Částečně načítám své časy načítání .4 s částečně k hostování GoGeek společnosti SiteGround, ale mějte na paměti, že existují další způsoby, jak zrychlit načítání vašeho webu. Pokud používáte WordPress, najdete další tipy v mém tutoriálu: Proč je WordPress tak pomalý a jak získat časy načítání 0,4 s.

Doufám, že vám moje recenze na webu SiteGround GoGeek pomohla vybrat plán … rozhodně stojí za pár babek měsíčně, pokud chcete rychlý web. A pamatuj, SiteGround migruje váš hosting zdarma začátek je tedy stejně snadný jako nákup plánu a zasílání přihlašovacích údajů.

OMM na místěGround

2019 Anketa o hostování
Zobrazit anketu2017-WordPress-Hosting-FB-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotDoporučení hostitele Elementor
Zobrazit anketu nebo ScreenshotDoporučení pro červenec 2019
Zobrazit anketu nebo ScreenshotAnketa WordPress-Host-Anketa-Aug-2018
Zobrazit anketu nebo ScreenshotSdílený hosting-anketa-2017
Zobrazit anketu nebo Screenshot2019-Hosting-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotSpolečnost Go-To-Hosting-Company
Zobrazit anketu nebo ScreenshotWordPress-Hosting-Anketa-2017
Zobrazit anketu nebo ScreenshotManaged-Hosting-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotWooCommerce-Hosting-FB-Anketa
Zobrazit anketu nebo Screenshot2016-Web-Hosting-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotBest-Web-Hosting-2019-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotAnketa WP Friendly Hosting Anketa
Zobrazit anketu nebo Screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotOblíbený hosting pro Elementora
Zobrazit anketu nebo Screenshot2018 Doporučení pro hostování
Zobrazit anketu nebo ScreenshotAnketa o hostování WordPress září 2018.png
Zobrazit anketu nebo ScreenshotSpravovaný-WordPress-Hosting-Anketa-2017
Zobrazit anketu nebo Screenshot2019-Hosts-Anketa-1
Zobrazit anketu nebo ScreenshotHosting-Anketa-Pro-Speed
Zobrazit anketu nebo ScreenshotWordPress-Hosting-Anketa-červen-1
Zobrazit anketu nebo ScreenshotSiteGround-Doporučení
Zobrazit anketu nebo Screenshot2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotAnketa Best-Web-Hosting-Provider-Anketa
Zobrazit anketu nebo ScreenshotHosting-Anketa-Únor-2019
Zobrazit anketu nebo Snímek obrazovkyHosting-Doporučení-Anketa
Zobrazit anketu nebo Screenshot

Bluehost vs SiteGround

Anketa webového hostitele WordPress
Zobrazit anketu nebo Screenshot

Přepínání na SiteGround

Migrace doby načítání na webu

Bluehost na SiteGround GTmetrix

HostGator na SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Statistiky Google PageSpeed

100 Perfektní skóre na webuGround

SiteGround Genesis

Rychlost dodaná serverem SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Snížení doby načítání pomocí funkce SiteGround

Nové časy odezvy SiteGround

HostGator na přenesení SiteGround

SiteGround Response Times On Joomla

Přepnuto na SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

Statistiky SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

SiteGround zkrácené doby načítání

SiteGround Speedy Hosting

Nové výsledky Pingdom na webu

Nová doba odezvy SiteGround

Vylepšení doby odezvy SiteGround

Zobrazit SiteGround GoGeek

Často kladené otázky

&# x2705; Jaký je rozdíl mezi SiteGround GrowBig a GoGeek?

SiteGround GrowBig přichází s menším úložištěm, serverovými prostředky a nepřichází s podporou GIT ani prioritou. GoGeek přichází se všemi těmito funkcemi.

&# x2705; Který plán SiteGround je nejlepší?

Nejlepší plán SiteGround závisí na vašem rozpočtu, ale GrowBig je jejich nejoblíbenější plán, protože je to jen o 2 $ / měsíc více než StartUp a přichází se spoustou dalších funkcí.

&# x2705; Co je semi-dedikovaný hosting?

Semi-dedikovaný hosting je rovnováhou mezi sdíleným a vyhrazeným hostingem. Protože sdílíte servery s méně lidmi než s sdíleným hostingem, na váš web bude přiděleno více zdrojů, takže se načte rychleji.

&# x2705; Má GoGeek hodnotu $ 35 / měsíc?

Po vypršení propagační ceny GoGeek pravděpodobně nemá cenu 35 $ / měsíc. Za tuto cenu můžete získat rychlejší cloudový server od jiného poskytovatele. SiteGround je spíše pro menší až střední webové stránky po dobu 1-letého propagačního období.

&# x2705; Podporuje prioritní podpora upgrade na GoGeek?

Ne. Pravidelná podpora SiteGround je stále velmi rychlá a užitečná. Prioritní podpora je ještě rychlejší, ale nezmění to velký význam, pokud nepřetržitě nepoužíváte podporu.

&# x2705; Kolik návštěvníků dokáže GoGeek zvládnout?

SiteGround doporučuje ~ 100 000 měsíčních návštěvníků pro svůj plán GoGeek, ale toto je odhadovaný počet. Závisí to na vašich pluginech, provozu, souběžných návštěvnících a na tom, kolik CPU váš web používá. Pokud používáte pluginy náročné na zdroje nebo WooCommerce, budete potřebovat vyšší plán, aniž byste brali v úvahu měsíční návštěvy.

Podívejte se na mé další recenze na webu

StartUpGrowBigGoGeekMrak

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map