SiteGround GoGeek Review: Hosting częściowo dedykowany jest około 4x szybszy niż StartUp z priorytetowym wsparciem i innymi dodatkowymi funkcjami

Przeprowadziłem migrację mojej witryny do Hosting GoGeek SiteGround w lutym 2015 r.


Zacząłem na Bluehost następnie ostatecznie uaktualniono do GoGeek, który jest częściowo dedykowanym hostingiem i około 4x szybciej niż Uruchomienie. To największa różnica między GoGeek a ich drugą wspólne plany hostingowe – ilość zasoby serwera dostajesz, co jest głównym czynnikiem, jeśli chodzi o hosting i szybkość strony. Twoja strona ładuje się szybciej dzięki wyższym planom.

Możesz zobaczyć Tabela porównawcza StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek na stronie funkcji SiteGround, która pokazuje również dodatkowe zasoby serwera, które otrzymujesz w sekcji „przydzielamy potrzebne zasoby”. Ale omówię je w mojej recenzji SiteGround GoGeek… dzięki GoGeek zyskujesz w zasadzie więcej zasobów serwera, tworzenie scen za pomocą jednego kliknięcia w celu tworzenia stron demonstracyjnych, 10 GB więcej miejsca niż GrowBig, a SiteGround przywróci twoją stronę w razie potrzeby.

Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz zostawić swoją opinię na temat hostingu GoGeek firmy SiteGround, zostaw komentarz poniżej. Ale uważam, że to świetny plan dla tych, którzy chcą superszybkiego hostingu za 11,95 USD / miesiąc, ale nie mają ochoty płacić 80 USD / miesiąc za swoje hosting w chmurze.

Tak, skorzystałem z tego planu

Myślisz, że napisałbym recenzję planu hostingowego, z którego jeszcze nie skorzystałem, aby móc dokonać prowizji dla partnera? Nie, to nie ja. Piszę tylko recenzje rzeczy, których faktycznie użyłem. Oto e-mail wysłany przez SiteGround po aktualizacji z planu GrowBig do GoGeek…

siteground-gogeek-upgrade

SiteGround GoGeek to to samo, co ich częściowo dedykowany hosting:

Hosting częściowo dedykowany SiteGround

Oto, co mówią inni:

SiteGround GoGeek Review

SiteGround GoGeek jest dobry, jeśli …

  • Chcesz więcej zasobów serwera (szybsza witryna)
  • Chcesz hostować wiele witryn z priorytetowym wsparciem
  • Chcesz wyższych limitów przestrzeni dyskowej, bazy danych i poczty e-mail
  • Chcesz, aby wsparcie SiteGround przywróciło Twoją witrynę w razie potrzeby
  • Chcesz preinstalowanego Gita, który umożliwia tworzenie repozytoriów
  • Chcesz wykorzystać ich zgodność z PCI, aby zapobiec oszustwom związanym z kartami kredytowymi
  • Chcesz inne funkcje, które są zawarte w planach SiteGround wymienionych poniżej…
  • 30 codziennych kopii zapasowych, automatyczne aktualizacje, darmowa domena i migracja hostingu
  • Rzeczywiste 99,99% przestojów z szybką (priorytetową) obsługą, która faktycznie pomaga
  • Serwery NGINX, dyski SSD, 4 centra danych, Cloudflare i inne technologie prędkości
  • Ochrona bezpieczeństwa zespołu, który stale aktualizuje serwery podczas nowych zagrożeń
  • Za wspaniały hosting możesz zapłacić 11,95 USD miesięcznie, ale nie chcesz płacić 80 USD miesięcznie za chmurę

Częściowo dedykowany hosting = 4x szybszy

Jeśli spojrzysz na SiteGround’s strona funkcji pod „przydzielamy potrzebne zasoby” zobaczysz to podczas aktualizacji planów zyskujesz także około 2x więcej zasobów serwera. GoGeek ma największą ilość zasobów serwerowych i jest około 4x szybszy niż niższe wspólne plany hostingowe.

siteground-gogeek-resources

Oto, ile zasobów serwerowych otrzymujesz w ramach każdego abonamentu (wymienionych również na stronie funkcji):

SiteGround-Resources-Chart

SiteGround mówi o zasobach serwerowych GoGeek…

Na każdym serwerze hostowana jest ograniczona liczba użytkowników GoGeek. W ten sposób jesteśmy w stanie zapewnić do 4 razy więcej zasobów serwerowych niż w niższych udostępnianych planach hostingowych.

.Czas ładowania 4s – moja strona ładuje się absurdalnie szybko w GoGeek (zobacz raport Pingdom).

Raport Pingdom 2019

Cloudflare CDN – nie zapomnij aktywować Cloudflare w cPanel, dzięki czemu Twoja strona jest jeszcze szybsza. Dotyczy to wszystkich planów hostingowych SiteGround, ale zdecydowanie upewnij się, że to robisz.

Aktywacja SiteGround Cloudflare

Włącz agresywne buforowanie, zmniejsz kod i Railgun, aby uzyskać jeszcze szybsze czasy ładowania.

Ustawienia CloudFlare SiteGround

Jeśli korzystasz z WordPress i chcesz, aby Twoja strona ładowała się jak najszybciej, unikaj używania wtyczki buforowania SiteGround (SG CachePress) I użyć W3 Total Cache zamiast. Ma lepsze oceny i powinno sprawić, że Twoja witryna WordPress będzie szybko płonąć, szczególnie jeśli używasz mojej popularnej Przewodnik W3 Total Cache który ma ponad 200 komentarzy. Pokazuje, jak skonfigurować różne zakładki „wydajności” po lewej stronie deski rozdzielczej po zainstalowaniu W3TC, a także Cloudflare i MaxCDN. Ma również wstępnie skonfigurowany plik zip możesz przesłać do W3TC przy użyciu tych samych ustawień, których używam. To NIESAMOWITE połączenie, które może z łatwością skrócić czas ładowania o kilka sekund.

siteground-sg-cachepress

Wskazówki dotyczące optymalizacji prędkości (poza hostingiem)

  • Minimalizuj wtyczki WordPress, rozszerzenia Joomla itp
  • Skonfiguruj wtyczkę Total Cache W3 z Cloudflare / MaxCDN
  • Użyj lekkiego motywu, takiego jak Genesis z StudioPress
  • Uruchom swoją witrynę za pomocą GTmetrix, aby zobaczyć niezoptymalizowane obrazy na stronie
  • Zmień rozmiar dużych obrazów (GTmetrix powie ci o wymiarach korekcji)
  • Określ wymiary obrazu w HTML lub CSS (GTmetrix powie Ci również)
  • Posługiwać się Wyobraź sobie aby bezstratnie kompresować wszystkie obrazy w witrynie zbiorczo
  • Uruchom Wtyczka P3 aby zdiagnozować duże wtyczki, zastąp je lekkimi wtyczkami

WP Rocket i Najszybsza pamięć podręczna WP są również dobre, a dla nich też napisałem tutoriale.

Let’s Encrypt + Wildcard SSL With PCI Compliance

Jeśli potrzebujesz hosting eCommerce, GoGeek zawiera funkcje StartUp i GrowBig nie ma w tym darmowego Zaszyfrujmy SSL, Wildcard SSL (do użytku w subdomenach), oraz Zgodność z PCI dla bezpieczniejszego przetwarzania kart kredytowych. SiteGround obsługuje większość głównych wózki na zakupy.

siteground-funkcje e-commerce

SG-Git do tworzenia repozytoriów WordPress + wstępnie zainstalowany Git – tworzy repozytorium Git instalacji WordPress, które możesz edytować w lokalnych oddziałach. Wdróż aktualizacje i pokaż różnice między lokalnym kodem źródłowym a witryną produkcyjną lub testową. Całkiem naukowy.

Tabela porównawcza StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Pełne porównanie wspólnych planów hostingowych SiteGround można znaleźć na stronie strona funkcji:

Funkcje SiteGround:

  • Kopie zapasowe
  • Automatyczne aktualizacje
  • Darmowa domena + e-mail
  • Bezpłatny CDN Cloudflare
  • Darmowa migracja hostingu
  • Bezpłatnie Szyfrujmy SSL
  • Bezpieczeństwo + zapobieganie spamowi
  • SSD (dyski półprzewodnikowe) dla prędkości
  • Szybkość serwerów na 3 kontynentach
  • Serwery NGINX, HTTP / 2, PHP7, HHVM

Funkcje GoGeek:

Wsparcie priorytetowe: bilety zwykle odbierane w ciągu 10 minut

Plany GrowBig i GoGeek firmy SiteGround są objęte priorytetowym wsparciem, w którym bilety są zazwyczaj odbierane w ciągu 10 minut, lub mogę zadzwonić do SiteGround i porozmawiać z nimi natychmiast. Miałem tylko 1 problem i natychmiast go rozwiązali. Ich zespół zalogował się na mojej stronie WordPress i pomógł mi skonfigurować Wtyczka bezpieczeństwa Wordfence aby zablokować spamujące roboty indeksujące moją witrynę. Ich wsparcie nie ogranicza się tylko do hostingu – są niesamowicie obeznani z WordPress, Joomla, Drupal, motywami, wtyczkami i innymi komponentami prowadzenia strony internetowej.

SiteGround-Support-Conversation

Bilety są odbierane bardzo szybko.

siteground-bilety

Recenzje GoGeek od innych klientów SiteGround

@IMLivinBlog @ hjmoore420 @HGSupport Opuściłem Hostgator i podpisałem plan GoGeek SiteGround. OMG, strona ładuje się teraz TAK SZYBKO!!!!

– DoanPhuong Nguyen (@ Zoe1416) 18 marca 2016 r

Wystarczy skonfigurować plan hostingowy GoGeek WordPress za pomocą @SiteGround i nie mogłem być z nimi szczęśliwszy.

– Tristan M☾Donald (@WaveTemple) 10 lipca 2015 r

Wreszcie z VPS, którym musiałem zarządzać przez ostatnie kilka lat i dalej @SiteGround – ich konto GoGeek to A+++

– Julien Melissas (@JulienMelissas) 26 kwietnia 2015 r

@amberweinberg wierzę @jivedig jest na planie GoGeek. Dla mnie obsługa jest świetna (odpowiedzi w minutach) & Nie miałem przestojów. @SiteGround

– Susan Nelson (@OhHelloDesigns) 15 października 2013 r

@briantimp tak … mają tendencję do blokowania tego … patrz @SiteGround, nawet ich wspólny hosting jest dobry. Ich plan GoGeek działa dobrze…

– Douglas A Brown (@douglasabrown) 15 listopada 2016 r

@standupkid @SiteGround … Są najlepsze z najlepszych, ale mam gogeek

– Compsoft (@CompSoft_sk) 8 listopada 2014 r

@holisticcaveman, jeśli chcesz wyższą prędkość i stopień zaawansowania, potrzebujesz pakietu GoGeek. https://t.co/H6e5sd7WxM omówimy jutro

– Brett Dev (@BrettTheDev) 28 stycznia 2016 r

@SiteGround hosting jest naszym nowym preferowanym hostem. Plan GoGeek jest oparty na dysku SSD i działa #Magento bardzo dobrze za 15 USD / mc http://t.co/mBdf4YixuL

– Projekt Walnut Hill (@WHDes) 15 sierpnia 2014 r

@jrandyanderson Używam Siteground do wszystkiego i bardzo mi się podoba. Ich plan GoGeek jest dość potężny przy niskich kosztach.

– Brian Krogsgard (@Krogsgard) 21 maja 2014 r

@mediatemple czy zauważyłeś, że SiteGround zaimplementowało zautomatyzowane DARMOWE certyfikaty SSL @letsencrypt za pakiet GoGeek?

– MrDif_ (@MrDif_) 20 września 2016 r

Po prostu przenieś moją stronę do @SiteGround plan gogeek w przygotowaniu do wielkiego #genesiswp uruchom ponownie za kilka dni! Pierwsze wrażenie… miło!

– Tony Eppright (@_AlphaBlossom) 22 lipca 2014 r

@eliorivero właściwie już nie. przysięgam przez LiquidWeb, ale VPS stał się dla mnie zbyt drogi, wspólne plany były niewygodne. na SIteGround GoGeek teraz.

– Andrey Savchenko (@Rarst) 19 kwietnia 2014 r

@sebastianpappg Gratulacje dla ponad 100 000 odwiedzających! Poleciłbym plan GoGeek. Obsługa klienta jest niesamowita! https://t.co/ICScpGrxQU

– Suzi (@startamomblog) 29 kwietnia 2016 r

@GaryJ Dzięki, skonfigurowałem GoGeek ostatniej nocy i byłem pod wrażeniem. Teraz patrzę na Cloud lub Ded do pracy. @SiteGround

– Sal Ferrarello (@salcode) 25 lutego 2014 r

Właśnie skończyłem przenosić wszystko, czego potrzebowałem, do siebie @SiteGround Konto hostingowe GoGeek. Jako mój serwer typu catch-all jest naprawdę niesamowity.

– Julien Melissas (@JulienMelissas) 1 kwietnia 2015 r

.@SiteGround ratuje dzień! Jedną z najlepszych usług klienta od dostawcy hostingu! #gogeek

– Kate Shaw (@thekateshaw) 13 stycznia 2016 r

.@SiteGround Funkcja tworzenia kopii zapasowych planu GoGeek uratowała mi dziś rano tyłek! Cieszę się, że przeszedłem na poważny #hosting dostawca. https://t.co/W4eEygXfkP

– Jean-Philippe (@jpmarchand) 10 września 2016 r

@ Media317 Korzystamy z pakietu GoGeek – v. Pod wrażeniem szybkości i wsparcia w @SiteGround. Każdy, kto ich używa, mówi to samo.

– Patrick Barnes (@MoghillPat) 23 marca 2015 r

@SiteGround @standupkid byłam z nimi rok. Prowadzenie kilku witryn w GoGeek. Szybkie, stabilne i szybkie odpowiedzi na kilka problemów, które miałem.

– Grant Palin (@grantpalin) 8 listopada 2014 r

@jaredatch Idk specyfikacji, ale mam konto GoGeek na SiteGround i uwielbiam to.

– Mike Hemberger (@JiveDig) 2 sierpnia 2013 r

@Mr_Yomal Prowadzę wiele witryn z Siteground z ich planem GoGeek. Jest szybki i niezawodny. Oto link: dethttp: //ow.ly/JxdjU

– Myles (@WebMonkeyDD) 23 lutego 2015 r

@srikat @idavinder również bardzo zadowolony z Siteground! po pewnym czasie wypróbowania GoGeek, zaktualizowałem do Cloud VPS.

– Hans Swolfs (@Photastic) 13 stycznia 2015 r

Cieszę się, że mogę przejść do GoGeek @SiteGround hosting! Szybka obsługa klienta! #besthosting

– Nerdy Connections (@nerdyconnection) 1 grudnia 2014 r

Najlepszy hosting WordPress przy porównywaniu szybkości ładowania strony. https://t.co/5SuxhW9VhE #GoGeek # vps1000s #webpagespeed

– Palla Sridhar (@ palla2009) 7 września 2016 r

@rexyinc Tony, gdzie jest cytat? Nie myśl, że to ja. Przeniósł https://t.co/EGDPBHUmNb do #SiteGround #GoGeek. Znaczna poprawa prędkości!

– Ricardo Menzies (@RicardoMenzies) 21 lipca 2016 r

@PaladinSheppard @tailsteak Z szybkiego spojrzenia, GoGeek jest najlepszym wspólnym planem, a wszystkie wyższe plany to ogromny skok w dostępnych zasobach.

– Daniel Houck (@daniel_houck) 28 maja 2016 r

Naprawdę zadowolony @SiteGround ma stronę pośrednią z pakietem GoGeek. Idealne do debugowania problemu z subskrypcją #WooCommerce 2.4.

– KoolKatWeb (@KoolKatWeb) 13 sierpnia 2015 r

@MRWweb @SiteGround Całkowicie się zgadzam. Przesyłają nawet e-maile. Plan GoGeek jest świetny dla witryn e-commerce

– KoolKatWeb (@KoolKatWeb) 25 maja 2016 r

SiteGround = Host nr 1 w wielu ankietach na Facebooku

Za 11,95 USD / miesiąc GoGeek jest tani w porównaniu do ich hosting w chmurze (80 USD / miesiąc) i dedykowane serwery (229 USD / miesiąc). Jest to idealna równowaga, jeśli chcesz superszybkiej witryny, ale nie chcesz płacić za hosting hostingu. Powinno być doskonale zdolny do prowadzenia witryny o dużym ruchu lub wielu mniejszych witryn bez martwienia się o zużycie zasobów i zamykanie stron internetowych (częsty problem z innymi tańszymi planami).

Szybki hosting to najważniejsza rzecz, którą zaleca WordPress przewodnik po optymalizacji podczas gdy możesz konfigurować buforowanie, optymalizować obrazy itp. Nadal musisz polegać na swoim hostingu, aby zapewnić wystarczającą ilość zasobów serwerowych, aby Twoja strona ładowała się szybko. I tu właśnie pojawia się GoGeek. Czas ładowania mojego .4s częściowo wnoszę do hostingu GoGeek SiteGround, ale pamiętaj, że istnieją inne sposoby na szybkie ładowanie twojej witryny. Jeśli korzystasz z WordPress, możesz znaleźć dodatkowe wskazówki w moim samouczku: Dlaczego WordPress jest tak wolny i jak uzyskać czasy ładowania .4s.

Mam nadzieję, że moja recenzja SiteGround GoGeek pomogła Ci wybrać plan… zdecydowanie potrzebujesz dodatkowych kilku dolarów miesięcznie, jeśli chcesz mieć szybką stronę. I pamiętaj, SiteGround migruje twój hosting za darmo więc rozpoczęcie pracy jest tak proste, jak zakup planu i wysłanie danych logowania.

OMM-On-SiteGround

Ankieta hostingowa 2019
Zobacz ankietę2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuZalecenia dotyczące hostingu Elementor
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuZalecenia hostingowe z lipca 2019 r
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuWordPress-Host-Poll-sierpień-2018
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuShared-Hosting-Poll-2017
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuAnkieta Hosting 2019
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuGo-To-Hosting-Company
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuWordPress-Hosting-Poll-2017
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuManaged-Hosting-Poll
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Zobacz ankietę lub zrzut ekranu2016-Web-Hosting-Ankieta
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuBest-WordPress-Hosting-Provider-Poll
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuBest-Web-Hosting-2019-Ankieta
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuAnkieta przyjazna dla hostingu WP
Zobacz ankietę lub zrzut ekranu2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuUlubiony hosting dla Elementora
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuZalecenia hostingowe 2018
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuWordPress Hosting Poll wrzesień 2018.png
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuAnkieta 2019-Hosts-Ankieta-1
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuHosting-Poll-For-Speed
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuWordPress-Hosting-Poll-June-1
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuSiteGround-Zalecenie
Zobacz ankietę lub zrzut ekranu2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuBest-Web-Hosting-Provider-Ankieta
Zobacz ankietę lub zrzut ekranuHosting-Ankieta-luty-2019
Zobacz ankietę lub Zrzut ekranuHosting-rekomendacje-ankieta
Zobacz ankietę lub zrzut ekranu

Bluehost vs SiteGround

Ankieta hosta WordPress
Zobacz ankietę lub zrzut ekranu

Przełączanie na SiteGround

SiteGround Migracja czasu ładowania

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator do SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Perfect Score On SiteGround

SiteGround Genesis

Prędkość dostarczana przez SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Skrócony czas ładowania dzięki SiteGround

Nowe czasy reakcji SiteGround

HostGator do SiteGround Migration

Czasy reakcji SiteGround na Joomla

Przełączony na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Skrócony czas ładowania

SiteGround Speedy Hosting

Nowe wyniki Pingdom na SiteGround

Nowy czas reakcji SiteGround

Skrócenie czasu reakcji SiteGround

Zobacz SiteGround GoGeek

Często Zadawane Pytania

&# x2705; Jaka jest różnica między SiteGround GrowBig a GoGeek?

SiteGround GrowBig ma mniej pamięci, zasobów serwerowych i nie ma GIT ani priorytetowej obsługi. GoGeek posiada wszystkie te funkcje.

&# x2705; Który plan SiteGround jest najlepszy?

Najlepszy plan SiteGround zależy od twojego budżetu, ale GrowBig jest ich najbardziej popularnym planem, ponieważ to tylko 2 USD miesięcznie więcej niż StartUp i zawiera wiele dodatkowych funkcji.

&# x2705; Co to jest pół-dedykowany hosting?

Częściowo dedykowany hosting to równowaga między hostingiem dzielonym i dedykowanym. Ponieważ dzielisz serwery z mniejszą liczbą osób niż ze współdzielonego hostingu, więcej zasobów zostanie przydzielonych do Twojej witryny, dzięki czemu będzie się ładować szybciej.

&# x2705; Czy GoGeek jest wart 35 $ / miesiąc?

GoGeek prawdopodobnie nie jest wart 35 USD / miesiąc po wygaśnięciu Twojej promocyjnej ceny. W tej cenie możesz uzyskać szybszy serwer w chmurze od innego dostawcy. SiteGround jest bardziej odpowiedni dla mniejszych i średnich stron internetowych na roczny okres promocyjny.

&# x2705; Czy priorytetowe wsparcie jest warte uaktualnienia do GoGeek?

Nie. Regularne wsparcie SiteGround jest nadal niezwykle szybkie i pomocne. Wsparcie priorytetowe jest jeszcze szybsze, ale nie robi dużej różnicy, chyba że stale używasz wsparcia.

&# x2705; Ilu odwiedzających może obsłużyć GoGeek?

SiteGround zaleca ~ 100 000 odwiedzających miesięcznie do planu GoGeek, ale jest to szacunkowa liczba. To zależy od twoich wtyczek, ruchu, równoczesnych odwiedzających i ile procesora zużywa twoja strona. Jeśli korzystasz z żądnych zasobów wtyczek lub WooCommerce, potrzebujesz wyższego planu, nawet bez uwzględnienia miesięcznych wizyt.

Sprawdź moje inne recenzje na stronie

UruchomienieGrowBigGoGeekChmura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map