Ulasan SiteGround vs. Bluehost WordPress Hosting: Pengalaman Peribadi Saya (Dan Apa Yang Kebanyakan Orang Berkata Dalam Kumpulan Facebook)

SiteGround vs Bluehost


Saya mempunyai pengakuan …

Bertahun-tahun yang lalu, saya pernah menjadi salah seorang blogger yang mengesyorkan Bluehost sebagai ahli gabungan. Tetapi itu berubah setelah menyertai lebih dari 30 Kumpulan Facebook dan membaca ratusan perbualan di mana orang bertanya mengenai hosting “terbaik”. Saya segera memindahkan laman web saya dari Bluehost ke SiteGround (spoiler: masa muat saya sekarang di bawah 1s). Saya juga berhenti mengesyorkan Bluehost kerana tidak ada perbandingan antara kedua – sila buat kajian anda di media sosial!

Tapak Tapak dinilai sebagai tuan rumah # 1 lebih daripada 34 tinjauan Facebook (walaupun ketika itu berbanding dengan Bluehost) dan juga digunakan oleh Yoast. Orang yang berhijrah dari Bluehost ke SiteGround dapat melakukannya mengurangkan 7s masa muat mereka. Lakukan penyelidikan anda di Trustpilot, Pencarian Twitter Lanjutan, dan Kumpulan Facebook. Anda akan melihat banyak pelanggan Bluehost semasa mengeluh tentang pelayan lambat, waktu henti dan sokongan yang sangat perlahan. Walaupun kebanyakan pelanggan SiteGround benar-benar gembira.

Dengan siapa saya akhirnya?

SiteGround, dan jelas gembira saya lakukan, kerana terdapat banyak ahli gabungan Bluehost di luar sana yang akan mengarahkan anda ke arah yang salah. Terdapat juga banyak bukti media sosial bahawa SiteGround lebih pantas. Dengan mereka Pelan GoGeek dan beberapa pengoptimuman laman web, saya dapat <Masa muat 1s dan markah GTmetrix 100%. Saya tidak pernah dapat mendapatkannya di Bluehost. Jadi mengapa SiteGround lebih baik? Itulah yang akan anda pelajari dalam ulasan ini.

Bluehost-Managed-WordPress-Hosting

1. SiteGround vs Bluehost Dalam 34 Undian Facebook

SiteGround menduduki tempat # 1 dalam 34 tinjauan yang berbeza sementara Bluehost hampir tidak ada di peta. Sebilangan besar diambil dalam kumpulan peribadi, jadi anda perlu bergabung dengan mereka untuk melihat tinjauan (saya juga menyediakan tangkapan skrin). The Kumpulan Facebook Hosting WordPress adalah tempat yang bagus untuk mendapatkan pendapat yang tidak berat sebelah mengenai hosting – kerana mereka tidak membenarkan pautan afiliasi dan penganjur diri.

SiteGround vs Bluehost

Tinjauan Facebook SiteGround vs BluehostLihat Undian2017-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Elementor HostingLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Pengehosan Julai 2019Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Host-Poll-Ogos-2018Lihat Undian atau Tangkapan SkrinShared-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosting-UndianLihat Undian atau Tangkapan SkrinPergi-ke-Hosting-SyarikatLihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Pengundian TerurusLihat Undian atau Tangkapan SkrinWooCommerce-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-Web-Hosting-UndianLihat Undian atau Tangkapan SkrinPungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-2019-TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinPoll Hosting Mesra WPLihat Undian atau Tangkapan SkrinTinjauan Twitter SiteGround vs BluehostLihat Undian2016-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting Kegemaran Untuk ElementorLihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Hosting 2018Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPoll Hosting WordPress Sept 2018.pngLihat Undian atau Tangkapan SkrinTerurus-WordPress-Hosting-Poll-2017Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosts-Poll-1Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Undian-Untuk-KelajuanLihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-Jun-1Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengesyoran SiteGroundLihat Undian atau Tangkapan Skrin2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-PollLihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-Penyedia TerbaikLihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Poll-Feb-2019Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Cadangan-UndianLihat Undian atau Tangkapan Skrin

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPressLihat Undian atau Tangkapan Skrin

Undian Hosting 2019

2. Elakkan Perangkap Gabungan Bluehost

Ahli gabungan Bluehost mengotori Kumpulan Google, Quora, dan Facebook dengan nasihat buruk. Bluehost memberi insentif kepada mereka dengan komisen yang tinggi dan itulah yang mereka sayangi.

Cara Memulakan Blog Dengan Bluehost

Di mana untuk mendapatkan pendapat hosting yang benar-benar tidak berat sebelah

Twitter Bluehost EIGPautan Gabungan Bluehost

Sudah tentu, terdapat banyak gabungan SiteGround (ya, termasuk saya). Tetapi saya menarik sebahagian besar ulasan saya dari media sosial dan akan menangani 2 kebimbangan utama SiteGround – harga pembaharuan yang tinggi dan had CPU. Saya juga akan memberitahu anda bahawa kebanyakan orang yang berhijrah dari SiteGround sama ada pergi ke DigitalOcean di Cloudways atau A2 (lihat saya alternatif hosting lain).

3. Lakukan Penyelidikan Anda Mengenai EIG

Syarikat yang sama (Kumpulan Endurance International) memiliki 60+ syarikat hosting yang berbeza termasuk Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer, dan banyak lagi yang lain.

Mengapa anda harus mengelakkan EIG

 • Mereka mempunyai pemegang saham untuk menyenangkan (keuntungan berbanding orang)
 • Pemotongan kos dengan mengemas terlalu banyak orang di pelayan yang sama
 • Mereka “merampingkan” sokongan dengan memecat staf dan membuat pelanggan menunggu selama-lamanya
 • Mereka tidak aktif melabur dalam teknologi baru (lambat mengeluarkan versi PHP baru)
 • Mereka terkenal dengan memperoleh syarikat hosting yang layak, tetapi kemudian mereka menurun

Jenama List-Of-EIG

Baca ini mengenai EIG…

Facebook EIGTwitter EIG

4. Pelayan Bluehost Lambat Seperti Neraka

Sekiranya anda mengambil berat tentang masa muat yang pantas dan laporan GTmetrix / Pingdom yang baik, Bluehost tidak akan membantu. Mereka terlalu banyak melayan pelayan mereka dan banyak orang mengadu hal ini di Facebook + Twitter.

Inilah yang dinyatakan oleh Bluehost dalam mereka perjanjian pengguna:

“Akaun dengan sebilangan besar fail (jumlah inode melebihi 200,000) boleh memberi kesan buruk terhadap prestasi pelayan.”

Untuk memberi anda idea, SiteGround mempunyai had inode 150,000, 300,000, dan 450,000 untuk rancangan StartUp, GrowBig, GoGeek mereka dengan sewajarnya. Pelan hosting mana yang dimaksudkan oleh Bluehost ketika mereka menyebut had 200,000 inode ini? Kami hanya dapat meneka, tetapi jika dilihat dari jumlah orang yang mengeluh tentang pelayan mereka, had itu mungkin berlaku untuk kebanyakan rancangan di Bluehost.

SiteGround vs Bluehost Sokongan

Masa Respons Pelayan Perlahan Bluehost

Masa Respons Pelayan Bluehost Dedicated

Masa Respons Pelayan Crap Bluehost

Masa Respons Pelayan Bluehost

Cara Memeriksa Adakah Pelayan Anda Lambat
Anda boleh menjalankan mana-mana laman web melalui Wawasan PageSpeed ​​Google untuk melihat sama ada mengurangkan masa tindak balas pelayan ada dalam laporan anda, yang bermaksud pelayan anda (host) lambat. Ini banyak berlaku dengan Bluehost.

Kurangkan Masa Respons Pelayan

5. Waktu Turun Kerap

Lakukan carian Twitter untuk “Bluehost ke bawah“Dan anda akan melihat banyak orang mengalami masalah waktu henti. Beberapa laman web tidak berfungsi lebih seminggu dan sokongan Bluehost tidak dapat dipedulikan.

Semasa saya bersama Bluehost, laman web saya akan hilang kira-kira sekali setiap minggu, kadang-kadang selama beberapa jam. Sungguh menyakitkan mempersoalkan apakah itu hosting mereka, atau apakah sesuatu yang saya buat itu salah. Setelah saya berhijrah ke SiteGround, semua masalah waktu henti saya hilang. Sekali lagi, jika ini adalah laman web perniagaan yang anda percayai untuk menjana wang, jangan pilih Bluehost.

Ini sangat teruk Bluehost menulis surat permohonan maaf:

Surat Permintaan Maaf Bluehost

Bluehost sentiasa meminta maaf:

Permintaan maaf Bluehost

6. Sokongan Lambat + Tidak Bermanfaat

Sokongan Bluehost tidak dapat dibandingkan dengan SiteGround. Dengan SiteGround, anda dapat memperoleh banyak sembang langsung dalam beberapa saat dan tiket dijawab dalam 10-15 minit. Bluehost memerlukan masa berjam-jam atau bahkan berminggu-minggu untuk membalasnya. Bahagian terburuk adalah, terdapat banyak laporan mengenai mereka yang mengatakan bahawa mereka akan “menindaklanjuti” tetapi tidak pernah melakukannya. Sekiranya laman web anda menggunakan pelayan mereka, itu sangat mengecewakan.

Sokongan Bluehost

Sokongan Telefon BluehostSokongan Telefon Bluehost perlahan

7. Kedua-dua Syarikat Mempunyai Bil yang Tidak Adil

Untuk mendapatkan harga yang diiklankan oleh Bluehost ($ 2,95 / bulan), anda perlu membayar 3 tahun lebih awal, jika tidak, anda akan membayar lebih selama 1-2 tahun. Anda hanya akan mendapatkannya setelah anda sampai ke halaman pembayaran mereka.

Harga Bluehost

Harga pembaharuan SiteGround adalah tinggi. Anda boleh mendapat sehingga 3 tahun dari harga promosi mereka, maka ia akan meningkat. Itulah sebabnya jika anda boleh, saya akan membayar selama 3 tahun kerana pada nilai itu, kemungkinan merupakan hosting bersama terbaik yang akan anda dapati. Tahun lalu, saya mendaftar teman wanita saya untuk SiteGround dan menyesal tidak membayar selama 3 tahun. Setelah tiba masanya untuk diperbaharui, kami akhirnya berpindah ke A2 (ini adalah laman web restoran dan dia hanya mahukannya berjalan semurah mungkin). Saya cuba meyakinkannya untuk memperbaharui atau pergi ke Cloudways. Dia mahukan murah, dan saya lebih tahu daripada berdebat dengan wanita.

Harga Pembaharuan SiteGround

8. Mengapa Anda Tidak Perlu Menggunakan Bluehost

 • Dimiliki oleh EIG yang memiliki 60+ hos yang berbeza dan terkenal kerana terlalu banyak orang yang menggunakan pelayan yang sama, sokongan mengerikan, gangguan kerap, dan tujuan utamanya adalah untuk menyenangkan pemegang saham (bukan pelanggan) dengan mempromosikan program afiliasi mereka secara agresif, dan bukannya mengurus yang ada pelanggan
 • Bayaran pendahuluan 3 tahun (SiteGround adalah 1 tahun)
 • Sangat lambat untuk mengeluarkan versi PHP baru
 • Kesalahan pelayan seperti gerbang buruk atau ralat pelayan dalaman
 • Sokongan sangat mengerikan (mis. Waktu tunggu 1 jam)
 • Sokongan tidak akan mengakui jika pelayan adalah masalahnya
 • Sentiasa berusaha menjual peningkatan yang tidak perlu
 • SEO terbina dalam tidak melakukan apa-apa (bidang yang sama sekali terpisah)
 • Mereka tidak menyenaraikan jenis teknologi kelajuan / uptime yang mereka gunakan
 • Mereka tidak menyokong pementasan, Mari Enkripsi SSL, ciri utama lain
 • Mereka adalah untuk pengguna laman web pemula yang tidak melakukan penyelidikan sepenuhnya
 • Saya telah menyelesaikan 30+ projek kelajuan WordPress dan sukar apabila laman web bermula dari 10 hingga 3 saat, tetapi pelanggan masih tidak gembira namun mereka enggan menukar hos
 • Anda mendapat apa yang anda bayar, dan Bluehost sangat murah (di banyak WordCamps, mereka mengatakan untuk membayar sebanyak mungkin untuk hosting anda seperti yang anda lakukan untuk makan malam udang). Jika tidak, jangan mengeluh tentang laman web anda yang perlahan dan masa / sokongan yang buruk

9. Mengapa Saya Menggunakan SiteGround

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Percuma Mari Encrypt SSL, mudah untuk digunakan cPanel, dan ciri untuk e-dagang
 6. Sokongan WordPress adalah tak terkalahkan walaupun tanpa sokongan keutamaan GoGeek
 7. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 8. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 9. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 10. Banyak pujian di Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 11. Banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Ramai orang sudah berhijrah dan menghantar hasil di Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehost Ke Migrasi SiteGround = Masa Beban 7 Jam

Lihat orang yang berhijrah dari Bluehost ke SiteGround dan menyiarkan masa muat baru mereka. Ahli gabungan boleh mengatakan apa sahaja yang mereka mahukan, tetapi ini adalah pelanggan yang tidak berkaitan dengan pengalaman yang sebenarnya. SiteGround’s teknologi kelajuan jauh lebih pantas daripada Bluehost.

Bluehost Ke Migrasi SiteGround

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Tapak

Kejadian SiteGround

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

SiteGround Di Joomla

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hosting Speedy SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

Belum lagi laporan GTmetrix saya sendiri:

2019-GTmetrix-Laporan

Ini saya Laporan Pingdom:

2019-Laporan Pingdom

11. Pelayan SiteGround Lebih Cepat

Sekarang setelah anda melihat peningkatan masa muat orang yang berhijrah, saya ingin merangkumi beberapa perkara yang boleh anda lakukan dalam papan pemuka SiteGround anda yang akan menjadikan laman web anda lebih pantas. Anda boleh melihatnya Demo cPanel jika anda ingin membiasakan diri dengan mana sahaja.

SiteGround-Speed-Technology

Pengoptimum SG
Saya mengesyorkan sama ada menggunakan mereka Pemalam SG Optimizer atau WP Rocket (hanya gunakan satu, tidak perlu menggunakan kedua-duanya). SG Optimizer lebih pantas daripada plugin cache yang lain kerana menggunakan cache sisi pelayan dan bukannya cache berasaskan fail yang digunakan oleh plugin cache yang lain. Tetapi, ia tidak dilengkapi dengan banyak ciri seperti WP Rocket. Ini adalah pertukaran antara cache yang lebih pantas atau pengoptimuman kelajuan yang lebih “pelbagai”. Saya akan menguji kedua-duanya untuk melihat mana yang memberikan anda hasil terbaik dalam GTmetrix.

Cloudflare
Di papan pemuka SiteGround anda, anda boleh aktifkan Cloudflare dalam 1 klik. Ini adalah CDN percuma dengan 200+ pusat data dan sama sekali tidak ada sebab anda tidak boleh memanfaatkan ini.

PHP 7+
Di SiteGround anda Pengurus PHP, anda boleh meningkatkan sehingga ke PHP 7.3. Ini sahaja dapat membuat peningkatan kelajuan yang ketara walaupun mengklik halaman anda. SiteGround selalu menjadi salah satu hos pertama yang mengeluarkan versi PHP yang lebih baru, sementara Bluehost terlambat ke pesta.

Rancangan Lebih Tinggi = Lebih Banyak Sumber Pelayan
Rancangan yang lebih tinggi datang dengan lebih banyak sumber pelayan (# 1 faktor kelajuan laman web). Pergi ke mereka halaman ciri dan tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” kemudian arahkan kursor ke tab “pelayan”. Anda dapat melihat berapa banyak sumber pelayan yang disertakan dengan setiap rancangan bersama dengan perbandingan berdampingan dengan rancangan StartUp vs GrowBig vs GoGeek mereka. Saya sekurang-kurangnya mengesyorkan rancangan GrowBig mereka kerana hanya $ 2 / bulan lebih banyak dan dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, sokongan keutamaan, dan laman web dihoskan tanpa had. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber + pementasan.

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

12. SiteGround Disokong Oleh Yoast, WordPress, dan Ivica

SiteGround adalah digunakan oleh Yoast:

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Mereka disyorkan oleh WordPress (begitu juga Bluehost tetapi mereka tidak layak berada di sana):

laman web-disarankan-host-wordpress-host

Dan oleh Ivica (Pentadbir yang popular Kumpulan Facebook Mempercepat WordPress):

Alat yang Disyorkan Mempercepat-WordPress

13. Waktu Penggunaan Sebenarnya 99.99%

Inilah laman web saya yang dipantau oleh Alat Pingdom iaitu 100%. Ini kerana mereka teknologi uptime sangat dipercayai dengan wadah Linux, pemantauan pelayan, sistem sandaran dalaman, dan pengasingan akaun yang selamat (yang mana SiteGround adalah syarikat pertama yang membuat). Sebilangan besar syarikat hosting TUNTUTAN mempunyai 99,99% masa operasi tetapi dengan semua kesalahan yang anda dapat dengan hosting yang buruk pastinya tidak 99.99%. Dengan SiteGround pelayan anda akan sangat dipercayai sehingga anda tidak perlu risau laman web anda akan turun tanpa alasan (percayalah, saya pernah ke sana).

SiteGround-Uptimes

14. Sokongan Adalah Fenomenal

Saya tidak peduli berapa banyak ciri yang dimiliki oleh syarikat hosting anda, sekiranya sokongan mereka merosot, ia pasti ada. Saya dapat mengambil telefon dan mendapatkan sokongan SiteGround kurang dari satu minit. Ini membuat perbezaan besar. Pasukan mereka sangat berpengetahuan terutama ketika menggunakan WordPress.

Pelanggan SiteGround menyukai sokongan mereka.

Bluehost-vs-SiteGround-Support-Thread

15. Ciri WordPress

SiteGround mempunyai banyak ciri WordPres yang boleh anda temukan pada mereka halaman ciri:

Ciri SiteGround-WordPress

Pengoptimum SG
Saya membincangkannya lebih awal, tetapi SG Optimizer tidak hanya melakukan caching, tetapi banyak pengoptimuman kelajuan lain: pengurangan, pengoptimuman gambar, pemuatan malas, dan peningkatan versi PHP.

Kemas kini automatik
Anda boleh mengaktifkan tarikh automatik untuk inti / pemalam WordPress di cPanel mereka.

Autopdate WordPress SiteGround

Keselamatan WordPress
SiteGround secara harfiah ada pada permainan mereka ketika datang ke WordPress dan keselamatan. Mereka sentiasa memantau kerentanan dan mengemas kini pelayan mereka untuk melindungi anda daripada ancaman terbaru – mereka menyiarkan kemas kini pada mereka Laman Facebook sepanjang masa dan pelanggan memuji perkara ini dengan maklum balas yang luar biasa. Anda juga mendapat e-mel berkala yang memberitahu bahawa laman web anda selamat.

Pementasan
Pementasan dilengkapi dengan rancangan GrowBig / GoGeek mereka dan membolehkan anda membuat laman web demo untuk menguji plugin, reka bentuk, dan kemas kini baru sebelum melancarkannya di laman web anda (yang dilakukan dalam 1 klik).

Sokongan WordPress
Saya rasa kebanyakan pelanggan SiteGround menggunakan WordPress, dan mereka sangat berpengetahuan dalam menyelesaikan masalah pemalam, membantu anda menyekat perayap yang tidak diingini yang menggunakan sumber, dan memperbaiki pepijat. Sebilangan besar laman web tidak turun di SiteGround, tetapi jika ya, laman web ini sangat responsif dalam membantu anda mendapatkannya semula. Sokongan mereka untuk WordPress sangat hebat.

Ciri eCommerce
Semua rancangan SiteGround disertakan hosting eCommerce ciri seperti SSL percuma dari Mari kita Encrypt. GoGeek disertakan dengan Pematuhan PCI yang mencegah penipuan kad kredit di laman web eCommerce. Dan jika anda tidak selesa memasang keranjang belanja, SiteGround akan melakukan ini secara percuma.

Ciri SiteGround-eCommerce

16. Had CPU SiteGround

SiteGround memberitahu anda berapa banyak pengunjung yang dapat ditangani oleh setiap rancangan, tetapi anda semestinya harus melihatnya halaman ciri yang memberitahu anda setiap rancangan Had CPU. Jika awak melebihi mereka, mereka akan menghantar amaran kepada anda dan akhirnya, menutup laman web anda. Itulah sebabnya lebih baik mengurangkan penggunaan CPU anda lebih awal (yang juga dapat meningkatkan masa muat). Banyak perkara semudah memasang plugin Heartbeat Control, plugin Blackhole For Bad Bots, dan menggunakan CDN percuma Cloudflare.

SiteGround-Sumber-Carta

Berhati-hati dalam mengurangkan CPU dan jangan biarkan ia berlaku kepada anda:

kawasan tapak-cpu-overages

Pokoknya: jika anda menjalankan laman web WooCommerce, pemalam CPU yang tinggi, atau laman web anda menggunakan banyak sumber, pastikan anda mengoptimumkan laman web anda dan memilih rancangan yang dapat menyokong sumber tersebut. Sokongan SiteGround juga dapat membantu anda mengenal pasti jika ada masalah. Setiap syarikat yang menawarkan hosting bersama akan meningkatkan penggunaan CPU anda, bukan hanya SiteGround.

17. Penghijrahan Percuma Mengikut SiteGround

SiteGround tidak penghijrahan bebas dengan rancangan GrowBig / GoGeek mereka. Cukup buka tiket sokongan dan minta transfer. Harus ada 0 waktu henti dan saya telah melakukannya untuk banyak laman web.

Pemindahan Laman Web Percuma SiteGround

18. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Ini dia carta perbandingan:

SiteGround-Ciri-Halaman

StartUp ($ 3,95 / bulan) – bagus untuk hosting 1 laman web tunggal yang tidak memerlukan pemalam CPU tinggi, WooCommerce, atau mempunyai banyak lalu lintas. Anda hanya boleh menggunakannya jika anda baru memulakan dan tidak menjangkakan banyak lalu lintas. Ia tidak dilengkapi dengan banyak sumber pelayan, storan, pementasan, dan ciri lain. Itulah sebabnya saya secara amnya mengesyorkan rancangan GrowBig kerana ia $ 2 / bulan dan dilengkapi dengan lebih banyak ciri dan sumber pelayan. StartUp tidak dapat mengendalikan banyak CPU.

GrowBig ($ 5.95 / bulan) – menghoskan laman web tanpa had dengan kira-kira 1.5x lebih banyak sumber pelayan, lebih banyak storan, pementasan, dan cache lanjutan ketika menggunakan pemalam SG Optimizer mereka. Anda juga mendapat pemindahan laman web percuma dan sandaran atas permintaan. GrowBig mempunyai nilai terbaik dan merupakan rancangan mereka yang paling popular. Walaupun anda tidak memerlukan yang lain, sumber pelayan tambahan sangat berbaloi.

GoGeek ($ 11.95 / bulan) – GoGeek adalah hosting separa berdedikasi kira-kira 4x lebih cepat daripada rancangan hosting bersama biasa. Sumber pelayan ini semestinya menjadikan laman web anda dimuat dengan lebih pantas dan menjadi sebab utama untuk meningkatkan. GoGeek juga hadir dengan sokongan keutamaan, tetapi sokongan tetap mereka tetap cepat. Secara peribadi, saya hanya akan menaik taraf jika anda mahukan lebih banyak sumber.

19. Alternatif Lain (Hanya 4 Host yang Saya Cadangkan)

Ini adalah 4 host yang mendapat maklum balas terbaik dalam Facebook Groups + Twitter.

Sertailah Kumpulan Facebook Hosting WordPress untuk melihat apa yang dikatakan oleh orang yang tidak berkaitan dengan sebenar. Saya ahli dari 30+ kumpulan Facebook WordPress dan berikut adalah ringkasan setiap orang yang bertanya “apa hosting terbaik untuk WordPress?” Ini berdasarkan 35+ tinjauan Facebook, bukti Twitter, ulasan Trustpilot, dan terlalu banyak membaca perbualan ini. Anda juga boleh menghubungi Hristo Pandjarov (Pengurus komuniti SiteGround) dan Mustaasam Saleem Ansari (Pengurus komuniti Cloudways) yang hampir selalu menjadi 2 pilihan utama.

Tapak Tapak
# 1 dalam tinjauan Facebook dan digunakan oleh syarikat seperti Yoast. SiteGround meniup hosting bersama lain dari kelajuan, sokongan, waktu operasi, ciri, dan keselamatan. Mereka mempunyai hebat Ulasan Trustpilot dan merupakan peningkatan besar terhadap GoDaddy, EIG, dan A2 Hosting. Lakukan kajian anda dan perhatikan orang yang berhijrah dan keputusan yang disiarkan. Harga pembaharuan adalah tinggi, tetapi jika anda belum menggunakannya, saya akan memanfaatkan 100% harga promosi yang anda dapat selama 1-3 tahun bermula dari $ 3.95 / bulan.

Dapatkan hosting dari SiteGround

DigitalOcean On Cloudways
Sebilangan besar orang yang meninggalkan SiteGround pergi ke Cloudways. Pengehosan awan yang dikendalikan (lebih pantas daripada yang dikongsi) dan mengungguli Enjin WP. Berikut adalah tweet dari orang yang berhijrah dan menghantar hasil: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Sokongan tidak sehebat SiteGround (tiket boleh memakan masa berjam-jam dan bukannya beberapa minit) tetapi pertukaran adalah kelajuan yang murni. Semasa memilih rancangan, anda mempunyai 5 pilihan: Lautan Digital, Linode, Vultr, AWS, dan Google Cloud. DigitalOcean adalah yang paling popular dan bermula pada $ 10 / bulan. Setelah berhijrah, pastikan untuk menaik taraf ke MariaDB 10.3, PHP 7.2, tingkatkan had memori kepada 256MB, dan aktifkan Varnish + Redis. Ini sahaja dapat meningkatkan masa muat dengan beberapa saat dan dapat dilakukan dengan mudah di papan pemuka CW anda. Sekali lagi, buat kajian anda dalam Kumpulan Facebook dan periksa Ulasan Trustpilot – Cloudways adalah pilihan yang hebat.

Cadangan Hosting Facebook

Pungutan suara VPS Cloud Hosting WooCommerce

Tinjauan Pengundian Awan VPS

Cadangan Hosting WordPress

Dapatkan hosting awan terurus dari Cloudways

Hosting A2
Saya meletakkan A2 dengan warna merah kerana ia adalah penurunan dari SiteGround, namun setanding. Mereka $ 4.90 / bulan Pelan cepat cukup berpatutan untuk harganya – lebih baik daripada EIG. Tetapi ramai orang di Kepercayaan mengalami gangguan, sokongan yang lemah, dan pelayan yang tidak begitu hebat. Sekiranya anda belum memanfaatkan harga promosi SiteGround, anda akan lebih baik di sana. Sekiranya anda sudah menggunakan SiteGround, baikkan semula (kerana hebat dan berbaloi) atau lihatlah Digital Ocean on Cloudways. Saya hanya menggunakan A2 untuk laman web hobi.

Dapatkan hosting dari A2

20. Apa Kata Orang Dalam Kumpulan Facebook

Luangkan beberapa minit untuk membaca perbualan ini, dan keputusannya jelas.

Bluehost-vs-SiteGround-Thread

SiteGround-vs-Bluehost-Thread

bluehost-vs-siteground-in-facebook

Mencari-penyedia-penyedia-baru-penyedia-Facebook

Maklum Balas SiteGround

Thread lain-pelanggan-Bluehost-pelanggan-pelanggan

Perbualan-Host Terbaik

SiteGround’s rancangan separa khusus adalah sah kerana ia dilengkapi dengan 4x lebih banyak sumber pelayan daripada hosting bersama biasa (salah satu faktor terbesar dalam panduan pengoptimuman WordPress). Skor Pingdom dan GTmetrix baik dan menarik, tetapi masa muat adalah faktor yang paling penting. Itu yang saya gunakan dan saya ada Masa muat 320ms di Pingdom, .5s dalam GTmetrix, dengan markah 100%.

OMM-Di Tapak Tapak

Lihat carta perbandingan StartUp vs. GrowBig vs GoGeek SiteGround

Soalan Lazim

&# x2705; Mengapa semua orang mempromosikan Bluehost?

Sebilangan besar blogger mempromosikan Bluehost kerana mereka menawarkan komisen gabungan tertinggi. Mereka juga membayar sejumlah wang untuk dicadangkan di halaman hosting WordPress rasmi, sehingga memudahkan untuk mempromosikannya. Tetapi jika anda membuat penyelidikan dalam Kumpulan Facebook yang berkaitan dengan WordPress, kebanyakan orang tidak mengesyorkannya.

&# x2705; Apa yang orang ada terhadap Bluehost?

Pelayan mereka lambat, sokongan tidak membantu, dan banyak orang mengalami waktu henti. Bluehost juga dimiliki oleh EIG yang mempunyai pemegang saham yang ingin membuat keuntungan dan bukannya menjaga pelanggan yang ada. Mereka sangat agresif dengan program afiliasi mereka.

&# x2705; Adakah SiteGround atau Bluehost lebih pantas?

SiteGround lebih pantas terutamanya jika anda menggunakan plugin SG Optimizer mereka dan mengaktifkan PHP 7.4 + Cloudflare di papan pemuka SiteGround.

&# x2705; Adakah SiteGround atau Bluehost lebih murah?

SiteGround lebih murah di muka tetapi lebih mahal daripada Bluehost setelah anda mencapai harga pembaharuan mereka. Anda boleh mendapatkan hosting sehingga 3 tahun untuk harga promosi mereka, maka anda perlu membayar harga pembaharuan yang lebih tinggi.

&# x2705; Mana yang lebih baik untuk laman WooCommerce?

Saya cadangkan rancangan GoGeek SiteGround. Laman web WooCommerce biasanya memerlukan lebih banyak sumber pelayan kerana mereka biasanya mempunyai lebih banyak plugin dan skrip, gaya, dan serpihan troli WooCommerce tambahan. Anda memerlukan pelayan yang lebih berkuasa untuk menangani perkara ini. Anda mungkin mahu melangkau hosting bersama sepenuhnya dan pergi dengan hos yang lebih pantas seperti Cloudways.

Sekiranya anda mempunyai soalan mengenai tinjauan SiteGround vs Bluehost saya, tolak saya. Anda juga boleh membaca sepenuhnya saya Kajian hosting WordPress SiteGround jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai cPanel mereka, pemalam SuperCacher, lebih banyak petua Cloudflare, dll. Saya mempunyai pengalaman hebat dengan SiteGround dan akan menggunakannya jika anda memerlukan hosting WordPress yang pantas dan boleh dipercayai. Dan serius, walaupun anda tidak memilih SiteGround, saya pasti akan JAUH dari Bluehost. Walaupun lebih banyak orang mendengar Bluehost, bukti jelas menunjukkan SiteGround adalah pilihan yang lebih baik.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map