Ulasan SiteGround WordPress Hosting: Host # 1 Dalam 34+ Pungutan suara Facebook (Sangat Cepat Untuk Hosting Bersama) Tetapi Harga Pembaharuan Adalah Tinggi

Sebagai ahli gabungan super Tapak Tapak, Saya telah merujuk ribuan orang kepada mereka.


Tetapi adalah juga tanggungjawab saya untuk memberi amaran kepada orang ramai mengenai keburukannya (harga pembaharuan dan lebihan CPU) dan berusaha untuk memastikan ulasan saya tidak berat sebelah. Itulah sebabnya anda akan melihat perkara seperti itu Tinjauan Facebook, Tweet, dan Jawapan Reddit dalam tinjauan hosting WordPress SiteGround ini.

SiteGround hampir dengan host sempurna yang anda dapat – kelajuan, waktu, sokongan, ciri, dan harga semuanya luar biasa. Sehingga hari ini, saya mempunyai <Masa tindak balas pelayan 200ms dan GTmetrix yang menakjubkan dan Laporan Pingdom. Laman WordPress saya memuat dengan cepat (klik walaupun halaman saya jika anda mahu) dan hanya turun sekali dalam 2 tahun – selama kira-kira 3 minit.

Tetapi kemudian … mereka menaikkan harga pembaharuan mereka.

Lelaki, ini tidak dapat dielakkan! Bagus, cepat, murah – pilih 2. SiteGround tidak mahu terlalu ramai pelayan mereka seperti EIG + GoDaddy, dan mereka masih mempunyai sokongan terbaik dalam industri ini. Pasukan mereka terus berusaha untuk melepaskan ciri baru yang menjadikan laman web pelanggan lebih pantas dan selamat, yang dapat anda lihat di laman web mereka Laman Facebook. Beberapa host melakukan ini seperti SiteGround.

Ini membuat alternatif seperti Cloudways DigitalOcean lebih menarik yang dikendalikan oleh hosting awan (lebih pantas daripada yang dikongsi) dan bermula pada $ 10 / bulan. Sebilangan besar orang yang meninggalkan SiteGround pergi ke Cloudways. Oleh itu, adakah anda sanggup membayar hos terkemuka dengan harga pembaharuan yang tinggi tetapi kelajuan / sokongan / masa yang hebat? Atau adakah anda mahukan kelajuan murni (tetapi sokongan biasa-biasa saja) di platform awan terurus dengan bayaran tetap di Cloudways? Ini adalah 2 pilihan terbaik dalam julat harga ini.

Apa sahaja yang anda lakukan, elakkan EIG, GoDaddy, dan hos murah lain – malah A2 Hosting adalah langkah besar di bawah SiteGround. Seperti yang pernah dikatakan oleh penceramah WordCamp, anda harus membayar sebanyak mungkin untuk hosting seperti makan malam udang. Makan malam udang $ 4 akan membuat anda sakit. Makan malam $ 20 pasti sedap.

TLDR; SiteGround sangat bagus untuk 1-3 tahun pertama dari harga promo, tetapi ia menjadi mahal dan beberapa orang beralih ke DigitalOcean di Cloudways yang diuruskan hosting awan dan lebih pantas daripada SiteGround. Kinsta adalah satu lagi pilihan hebat. A2 Hosting adalah penyedia hosting yang paling murah dan layak, tetapi tidak semudah SiteGround, Cloudways, atau Kinsta, yang biasanya dinilai sebagai 3 host teratas dalam tinjauan Facebook tahun lalu. Lakukan penyelidikan anda dan sertai Kumpulan Facebook Hosting WordPress untuk mengelakkan perangkap afiliasi dan mendapatkan pendapat yang tidak berat sebelah.

1. Ya, Saya Menggunakan SiteGround

Saya hanya mengkaji apa yang sebenarnya saya gunakan.

OMM-Di Tapak Tapak

2. # 1 Hos Dinilai Dalam 34 Undian Facebook

Sebilangan besar diambil dalam kumpulan tertutup. Sekiranya anda ingin melihat yang umum, berikut adalah: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14. Untuk melihat tinjauan peribadi, klik setiap tangkapan skrin dan sertai kumpulan itu. Banyak dari mereka diambil oleh Kumpulan Facebook Hosting WordPress yang mempunyai lebih daripada 12,000 ahli dan melarang pautan afiliasi dan promosi diri. Anda boleh melihat perbualan media sosial yang berkaitan dengan hosting di Bahagian maklum balas +.

Cadangan Pengehosan Julai 2019

Cadangan Elementor Hosting

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Tinjauan Pengesyoran Hosting

WordPress-Host-Poll-Ogos-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Undian

Pergi-ke-Hosting-Syarikat

WordPress-Hosting-Poll-2017

Pengundian-Pengundian Terurus

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Undian

Pungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik

Undian-Web-Hosting-2019-Terbaik

Tinjauan Facebook SiteGround vs Bluehost

Poll Hosting Mesra WP

Cadangan Hosting 2018

Hosting Kegemaran Untuk Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian Hosting WordPress

Terurus-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Undian-Untuk-Kelajuan

WordPress-Hosting-Poll-Jun-1

Pengesyoran SiteGround

2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik

Pengundian-Poll-Feb-2019

Hosting-Cadangan-Undian

SiteGround-vs-Bluehost-Twitter-Poll

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPress

3. Disokong Oleh Yoast, WordPress, Ivica

Yoast menggunakan SiteGround:

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Disyorkan oleh WordPress:

laman web-disarankan-host-wordpress-host

Dan oleh Ivica yang mengendalikan Kumpulan Facebook Mempercepat WordPress dengan 15,000+ ahli.

Alat yang Disyorkan Mempercepat-WordPress

Ramai orang sudah menerima cadangan Ivica.

Godaddy To SiteGround Migrasi

4. Orang Yang Berhijrah Dan Mencatat Hasilnya

Semasa mencari hosting, kepantasan adalah keutamaan # 1 saya. Saya ingin tahu bahawa jika saya menukar hos, masa muat saya akan bertambah baik. Dan terus terang, saya tidak mahu melihat hasil daripada sekutu yang jelas berat sebelah, tetapi pelanggan tetap yang menyiarkannya secara terbuka. Berikut adalah orang yang berhijrah ke SiteGround dan menghantar hasil. Anda boleh mengklik setiap gambar untuk melihat Tweet secara langsung di Twitter.

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

Bluehost ke SiteGround GTmetrix

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

Masa Pemuatan GoGeek SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Laman

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Kejadian SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

Beralih ke Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

Penghijrahan Blogging SiteGround

SiteGround Di Joomla

Hosting Speedy SiteGround

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

5. Masa Respons Pelayan 80ms

Satu-satu nya Wawasan PageSpeed ​​Google baik untuk mengukur masa tindak balas pelayan (KPI kelajuan hosting). Google mengesyorkan masa tindak balas dari <200ms, jadi saya akan mengambil masa 80ms sepanjang hari.

Masa Respons Pelayan

TTFB (masa hingga bait pertama) adalah petunjuk lain mengenai “responsif dari pelayan web.” Periksa masuk anda bytecheck.com atau tab GTmetrix Timings. Ia harus <500ms (<200ms lebih baik).

Masa Ke Bait Pertama

Masa GTmetrix Ke Bait Pertama

Pelan SiteGround yang lebih tinggi disertakan dengan lebih banyak sumber pelayan (ini ditunjukkan pada mereka halaman ciridan inilah yang akan meningkatkan masa tindak balas. Dengan kata lain, anda mendapat cara yang anda bayar. Mereka rancangan GoGeek separa khusus dilengkapi dengan sumber pelayan sekitar 4x lebih banyak daripada hosting bersama biasa dan akan memberi anda masa tindak balas terbaik daripada rancangan bersama mereka. Anda boleh mengoptimumkan laman web anda dengan semua yang anda mahukan, tetapi masa tindak balas pelayan terutama dikendalikan oleh hosting anda.

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

6. <Masa Beban 1s + Markah GTmetrix 100%

Terdapat lebih daripada 100% skor GTmetrix daripada hosting, tetapi ia pasti dapat membantu. Laporan GTmetrix dan Pingdom saya agak tidak masuk akal. Ini adalah bukti nyata bahawa dengan laman web yang dioptimumkan dengan baik, anda dapat memperoleh masa muat yang hebat dan skor GTmetrix / Pingdom di hosting WordPress SiteGround.

Laporan GTmetrix saya:

2019-GTmetrix-Laporan

Saya Laporan Pingdom:

2019-Laporan Pingdom

7. PHP 7.3, Cloudflare, SG Optimizer Untuk Menang

SiteGround’s teknologi kelajuan adalah salah satu sebab terbesar orang memilihnya. Mereka menggunakan gabungan kuat NGINX, pelayan HTTP / 2, SSD, PHP 7.3, pengaktifan Cloudflare 1-klik, dan pemalam SG Optimizer mereka yang menangani caching, minifikasi, dan banyak lagi.

SiteGround-Speed-Technology

PHP 7.3 – SiteGround selalu menjadi salah satu tuan rumah pertama untuk melepaskan versi PHP baru yang menjadikan laman web anda memuat lebih cepat. Banyak hos tidak melepaskan PHP 7 sehingga 2018, dan GoDaddy benar-benar membebankan pelanggan untuk menaik taraf. Anda tidak perlu risau tentang perkara itu dengan SiteGround.

Cloudflare – aktifkan CDN percuma Cloudflare dengan 1-klik di cPanel SiteGround, kaedah termudah untuk memanfaatkan mereka 200+ pusat data dan mengurangkan jarak geografi antara pelayan dan pelawat anda. Ini menjadikan keputusan “pusat data mana yang akan dipilih” tidak begitu penting.

Pengoptimum SG – mereka membuat kemas kini besar pada plugin SG Optimizer mereka yang mempunyai ulasan hebat di WordPress.org. Ia tidak hanya menggunakan cache sisi pelayan (lebih cepat daripada cache berasaskan fail yang digunakan oleh kebanyakan plugin cache), tetapi sekarang ia juga menawarkan pengurangan, pemampatan gzip, penghapusan rentetan pertanyaan, pemuatan malas, pengoptimuman gambar, dan banyak lagi. Kini setanding dengan WP Rocket.

8. Penghijrahan Percuma Dengan GrowBig+

SiteGround akan pindahkan laman web pertama anda secara percuma dengan rancangan GrowBig mereka atau lebih tinggi. Saya telah memanfaatkan ini di beberapa laman web dan migrasi selalu berjalan lancar tanpa waktu henti atau kesilapan, kerana juruteknik mereka mengatasinya dengan sempurna. Mereka juga mempunyai alat penghijrahan.

Pemindahan Laman Web Percuma SiteGround

9. Sokongan Adalah Fenomenal

Sokongan SiteGround selalu terkenal, dan mereka sentiasa dipuji untuknya di Facebook dan Twitter. Sebilangan besar hos yang menawarkan hosting murah tidak mempunyai sokongan 24/7 yang pantas dan diperibadikan yang anda dapat dengan SiteGround. Saya telah menghubungi mereka melalui telefon, sembang langsung, dan tiket sokongan. Setiap kali soalan saya diselesaikan dengan jawapan terperinci dan tidak ada kelebihan. Pelan GoGeek mereka disertakan dengan sokongan keutamaan (lebih pantas), tetapi anda sebenarnya tidak memerlukannya. Anda boleh melakukan sembang langsung dalam masa 30 saat, tiket dijawab dalam 10 minit, dan melalui telefon dengan seseorang secepat mungkin. SiteGround selalu terkenal dengan sokongan hebat.

Cadangan SiteGround

Maklum balas Sokongan SiteGround

Cadangan Twitter SiteGround

10. Kemas kini Keselamatan yang sedang berlangsung

Penggunaan SiteGround Bekas Linux dan pengasingan akaun untuk mengelakkan laman web lain di pelayan anda daripada mempengaruhi laman web anda patch dan pemantauan keselamatan yang berterusan. Sudah tentu anda harus menukar nama pengguna Pentadbiran generik anda dan memasang pemalam seperti Wordfence, tetapi SiteGround akan melakukan peranan mereka. Pasukan pengembangan mereka sentiasa memastikan laman web anda tidak terpengaruh oleh ancaman yang (jika laman web anda pernah diretas) anda tahu betapa pentingnya.

Kemas kini Keselamatan SiteGround

Inilah cara SiteGround melindungi laman web anda (disenaraikan di halaman ciri):

SiteGround-WordPress-Keselamatan

11. Con: Lebihan CPU

SiteGround menguatkuasakan dengan tegas Had CPU. Ini bermaksud jika laman web / pemalam anda melebihi had sumber bulanan anda, SiteGround akan menghantar amaran kepada anda dan akhirnya, tutup laman web anda. Cara terbaik untuk mencegahnya adalah dengan membuat pengoptimuman lebih awal (menggunakan petua di bawah) dan hubungi sokongan yang dengan senang hati akan membantu anda. Ini adalah had terbesar SiteGround. Saya mempunyai lebihan CPU di laman web saya sendiri dan dapat memperbaikinya menggunakan petua di bawah.

kawasan tapak-cpu-overages

Cara Mengelakkan Lebihan CPU SiteGround:

 • Gunakan mereka Pemalam SG Optimizer (bukan W3 Jumlah Cache)
 • Menggunakan Kawalan degupan jantung dan WP-Optimumkan pasangkan
 • Sekat Bad Bots menggunakan Pemalam Blackhole for Bad Bots
 • Pastikan versi PHP anda dikemas kini (saya cadangkan PHP 7.2)
 • Hilangkan / ganti pemalam CPU tinggi dengan pemalam ringan
 • Aktifkan CDN Cloudflare di cPanel mereka untuk memunggah sumber
 • Hapus plugin, tema, dan bersihkan panel Pentadbiran WP
 • Optimumkan gambar (ubah saiz gambar besar dalam GTmetrix) dan gunakan ShortPixel

12. Con: Harga Pembaharuan Sangat Meningkat

Anda boleh mendapat 1-3 tahun harga promosi SiteGround. Setelah tiba masanya untuk memperbaharui, anda akan membayar harga biasa iaitu sekitar 3x harga promo. Itulah sebabnya, idealnya, anda akan membeli 3 tahun hosting mereka dari awal. Ya, ini adalah komitmen, tetapi anda tidak akan mendapat nilai yang lebih baik daripada harga promosi SiteGround. Dunia ini lebih baik daripada GoDaddy, EIG, dan hos lain dengan harga ini. Ini juga selama 3 tahun penuh hosting yang akan memberi anda masa untuk mempertimbangkan pilihan anda.

Harga Pembaharuan SiteGround

Peralihan Dari SiteGround

Harga pembaharuan SiteGround terlalu tinggi? Sebilangan besar orang berpindah ke Cloudways.
Kebanyakan orang yang meninggalkan SiteGround berpindah ke Cloudways DigitalOcean yang bermula pada $ 10 / bulan. Sokongan mereka tidak sehebat SiteGround, tetapi begitu hosting awan terurus yang lebih pantas daripada hosting yang dikongsi di SiteGround. Lihatlah ulasan mereka di Facebook, Twitter, Quora, Reddit, dan perbualan dari Kumpulan Facebook Hosting WordPress – di sinilah perjalanan kereta api pada tahun 2019. Apabila memilih rancangan Cloudways, anda akan mempunyai 5 pilihan pelayan: DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS, dan Google Cloud. DigitalOcean umumnya adalah pilihan paling popular, terpantas, paling menjimatkan. Mereka teknologi kelajuan menggunakan sumber daya khusus (berbanding dengan had CPU pada hosting bersama), serta Memcached, Redis, Varnish, MainDB, PHP 7.3, SSD, NGINX, dan PHP-FPM. Cloudways juga penghijrahan bebas.

Cloudways DigitalOcean

Banyak ahli gabungan masih mengesyorkan SiteGround (saya sebenarnya adalah ahli gabungan yang hebat untuk mereka) tetapi saya harus jujur ​​dengan pembaca saya. Cloudways hanya lebih pantas dan berpatutan. Lakukan kajian anda.

13. Gambaran Keseluruhan Ciri

Anda dapat melihat semua ini di SiteGround’s halaman ciri. Saya secara peribadi menggunakan pementasan mereka (yang disertakan dengan GrowBig +), Let’s Encrypt SSL, dan Cloudflare. Tetapi mereka mempunyai lebih banyak jika diperlukan.

 • Sandaran harian
 • 4 pusat data
 • ciri eCommerce
 • SG-Git (dengan GoGeek +)
 • Pementasan (dengan GrowBig +)
 • Cloudflare, Pengoptimum SG, PHP 7+
 • Sandaran atas permintaan (dengan GrowBig +)
 • Kemas kini WordPress automatik (pilihan)

SiteGround-Ciri-Halaman

14. StartUp vs. GrowBig vs GoGeek

Memulakan – bagus untuk hosting 1 laman web dengan lalu lintas rendah yang tidak menggunakan WooCommerce atau memerlukan banyak sumber pelayan atau storan. Walau bagaimanapun, rancangan ini mudah berkembang dan anda mungkin akan mengalami kekurangan CPU sebaik sahaja anda mula mendapat lalu lintas yang baik atau menjalankan pemalam yang memerlukan sumber. Saya secara peribadi tidak akan pernah menggunakan rancangan ini, kerana GrowBig hanya $ 2 / bulan lebih banyak dan dilengkapi dengan lebih banyak ciri dan sumber pelayan. StartUp semestinya untuk laman web hobi baru bermula.

TumbuhBesar – menghoskan banyak laman web dengan sumber pelayan sekitar 2x lebih banyak daripada StartUp (mengakibatkan masa muat lebih cepat). Juga merangkumi ketiga-tiga tahap caching (statik, dinamik, memcached) yang juga menghasilkan masa muat lebih cepat. Gandakan ruang simpanan, sandaran atas permintaan, dan pementasan. Pasti berbaloi dengan kos tambahan dan saya percaya adalah rancangan mereka yang paling popular.

GoGeekhosting separa berdedikasi dan kira-kira 4x lebih cepat daripada rancangan hosting bersama biasa. Bagus untuk orang yang mahukan laman web yang sangat pantas tetapi tidak mahu membayar $ 80 / bulan untuk hosting cloud mereka. Sokongan keutamaan membuat soalan anda dijawab lebih cepat, dan juga merangkumi pelayan yang mematuhi PCI jika anda menjalankan eCommerce serta SG-Git. Keseimbangan yang baik antara hosting bersama dan khusus, tetapi harga pembaharuannya cukup tinggi dan serupa dengan Kinsta.

Rancangan Lebih Tinggi = Lebih Banyak Sumber Pelayan = Laman Web Lebih Pantas – Pelan GrowBig dan GoGeek SiteGround merangkumi lebih banyak sumber pelayan yang menjadikan laman web anda memuat lebih cepat (faktor utama dalam panduan pengoptimuman WordPres). GoGeek adalah hosting separa berdedikasi dan kira-kira 4x lebih cepat daripada StartUp dengan harga $ 11.95 / bulan, berbanding dengan pelayan khusus yang berjalan $ 229 / bulan atau mereka hosting awan dengan harga $ 80 / bulan. Sekiranya kepantasan penting bagi anda, gunakan GrowBig atau GoGeek.

Anda dapat melihat perbezaan dalam sumber pelayan di SiteGround’s halaman ciri:

SiteGround-Sumber-Carta

15. Cloud Hosting

SiteGround’s hosting awan bermula pada $ 80 / bulan, tetapi pada harga itu lebih baik anda gunakan Cloudways DigitalOcean. Sebagai perbandingan, untuk $ 80 / bulan yang anda belanjakan di SiteGround, anda mendapat 2 CPU + 4GB RAM, sedangkan di Cloudways anda mendapat 4 CPU + 8GB RAM dengan harga yang sama. Sekiranya anda membayar $ 40 + / bulan dan mencari hosting awan, anda lebih baik menggunakan Cloudways.

Pelan SiteGround-Cloud-Hosting-Plan

Cloudways Cloud Hosting

16. Pelayan yang berdedikasi

Saya tidak pernah menggunakan SiteGround pelayan khusus tetapi mereka memilikinya dengan harga $ 229 / bulan. Ini adalah untuk laman web dengan trafik tinggi yang memerlukan banyak sumber dan saya yakin laman web ini menjadikan laman web anda sangat pantas. Sejujurnya saya tidak mempunyai pengalaman dengannya (jadi saya tidak akan memberikan pendapat) tetapi jika seperti rancangan SiteGround yang lain, saya pasti ia sah. Mungkin apabila saya menjangkau 10,000 pengunjung / hari saya akan memberikannya pusingan.

pelayan khusus laman web

17. Demo cPanel

Sekiranya anda sekarang tidak dihoskan dengan SiteGround dan ingin melihat a Demo cPanel, ini akan membantu anda meneroka pelbagai pilihan setelah anda membeli pelan SiteGround. Anda akan menemui banyak ciri yang telah saya lalui termasuk Cloudflare CDN, autoupdates, autoinstallers, pementasan, sandaran, e-mel, alat WordPress seperti plugin SG Optimizer mereka, dan banyak lagi ciri lain.

SiteGround cPanel

18. Waktu Penggunaan Sebenarnya 99.99%

Sebenarnya, milik saya kira-kira 100% kerana dalam 2 tahun kebelakangan ini, laman web saya hanya ditutup sekali selama kira-kira 3 minit. SiteGround cemerlang teknologi uptime. Sekiranya anda pernah mengalami kesilapan pelayan dalaman, pintu gerbang yang buruk, kegagalan sambungan, dan mesej lain semasa laman web anda dimatikan, anda tidak seharusnya mendapatkannya dengan SiteGround. Mereka menggunakan wadah Linux, pemantauan pelayan, dan pengasingan akaun yang selamat sehingga laman web anda tetap aktif. Banyak hos WordPress mengatakan 99.99% tetapi gagal diserahkan. SiteGround memang, dan merupakan salah satu sebab terbesar untuk menggunakannya.

Waktu Penggunaan SiteGround

19. Masalah Dengan Syarikat Bluehost, HostGator, EIG

Adakah anda tahu Bluehost, HostGator, iPage, Site5, HostMonster, dan banyak syarikat hosting lain dimiliki oleh firma mengerikan yang sama (EIG)? Ini dia senarai penuh tetapi EIG terkenal kerana memperoleh syarikat, memecat pekerja, dan merosakkan syarikat dengan merosakkan perkakasan dan mengemas lebih banyak pelanggan di pelayan yang sama. Hebat untuk keuntungan EIG, bukan untuk anda.

Jenama List-Of-EIG

EIG dibenci dalam Kumpulan Facebook.

EIG-Facebook-Post

20. Bagaimana Mengetahui Sekiranya Hosting Anda Lambat

Masa Respons Pelayan – jalankan laman web anda melalui Wawasan PageSpeed ​​Google untuk melihat sama ada mengurangkan masa tindak balas pelayan ditunjukkan dalam laporan anda. Google mengesyorkan masa tindak balas sebanyak <200ms.

Kurangkan Masa Respons Pelayan

TTFBmasa untuk bait pertama mengukur tindak balas pelayan web anda (hosting). Jalankan laman web anda melalui bytecheck.com dan idealnya semestinya <500ms, bagaimanapun <200ms lebih baik.

Time-To-First-Byte

Anda juga boleh menyemak TTFB di GTmetrix Tab masa …

GTmetrix-TTFB

21. Mengapa Saya Menggunakan SiteGround

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Percuma Mari Encrypt SSL, mudah untuk digunakan cPanel, dan ciri untuk e-dagang
 6. Sokongan WordPress adalah tak terkalahkan walaupun tanpa sokongan keutamaan GoGeek
 7. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 8. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 9. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 10. Banyak pujian di Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 11. Banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Ramai orang sudah berhijrah dan menghantar hasil di Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

22. Maklum Balas A + Di Facebook Dan Twitter

Perbahasan berterusan antara SiteGround vs Cloudways berterusan. Selain dari harga, perbezaan utama adalah SiteGround mempunyai sokongan yang lebih baik, hampir tidak ada masa henti / ralat rawak, menggunakan cPanel, dan lebih mudah untuk menggabungkan e-mel. Cloudways cenderung mempunyai prestasi yang lebih baik (kerana ia dikendalikan oleh cloud hosting) tetapi sokongan tidak sebaik SiteGround. Saya cadangkan menghubungi Hristo Pandjarov (Pengurus komuniti SiteGround) atau Mustaasam Saleem Ansari (Pengurus komuniti Cloudways) dan beritahu mereka bahawa anda menghoskan keperluan (dan bahawa saya telah menghantar anda), atau melihat pendapat di Kumpulan Facebook Hosting WordPress kerana komuniti yang ketat.

Maklum Balas Pelanggan SiteGround

SiteGround vs Cloudways Cloud Hosting

Maklum Balas SiteGround

23. Soalan Lazim

&# x2705; Apa kata orang mengenai SiteGround dalam Kumpulan Facebook?

SiteGround diberi peringkat # 1 dalam banyak tinjauan Facebook, tetapi mereka mendapat kelonggaran kerana harga pembaharuan, had CPU, dan sokongan yang tinggi yang diklaim oleh beberapa orang menurun. Untuk hosting bersama, mereka masih merupakan salah satu pilihan yang lebih baik terutamanya berbanding EIG.

&# x2705; Di manakah pusat data SiteGround berada?

Chicago, Iowa, London, Amsterdam, Singapura, dan Australia. Walau bagaimanapun, semasa menggunakan CDN percuma Cloudflare ini akan mengumpulkan 200+ pusat data ke rangkaian anda secara percuma. Anda boleh mengaktifkannya di papan pemuka SiteGround.

&# x2705; Apa kaitannya dengan harga pembaharuan mereka?

Hosting bersama SiteGround berharga $ 3,95 / bulan untuk rancangan StartUp terendah mereka, $ 5,95 / bulan untuk GrowBig, dan $ 11,95 / bulan untuk rancangan GoGeek tahap lebih tinggi. Anda mendapat harga ini selama 1-3 tahun, kemudian harga sekitar tiga kali ganda selepas tempoh promosi tamat.

&# x2705; Bagaimana mereka membandingkan dengan Cloudways?

Cloudways adalah hosting awan sementara SiteGround dikongsi sebagai hosting. Cloudways lebih cepat dan lebih murah setelah anda mula membayar sekitar $ 35 + / bulan. Mereka sedikit lebih teknikal untuk disiapkan, tetapi kebanyakan orang yang meninggalkan SiteGround pergi ke Cloudways. Kedua-duanya mempunyai ulasan yang baik mengenai TrustPilot.

&# x2705; Bagaimana anda meminta pemindahan laman web percuma?

Untuk meminta pemindahan laman web percuma, log masuk ke akaun SiteGround anda dan buka tiket sokongan. Anda akan melihat pilihan untuk meminta pemindahan laman web.

&# x2705; Adakah SiteGround cepat?

Untuk hosting bersama, SiteGround adalah salah satu hos terpantas di luar sana dan menggunakan SSD, PHP 7.4, Cloudflare’s CDN, dan plugin SG Optimizer. Sekiranya anda memerlukan pelayan yang lebih berkuasa, anda mungkin ingin mencari di tempat lain untuk hosting awan kerana SiteGround bermula pada $ 80 / bulan.

Dapatkan hosting dari SiteGround

Saya harap anda dapati tinjauan hosting WordPress SiteGround saya bermanfaat! Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila beri saya komen dalam komen tetapi saya cuba merangkumi seberapa banyak yang saya dapat. Saya sangat suka SiteGround (saya baru sahaja membeli t-shirt SiteGround saya pada hari yang lain) jadi ya, saya agak taksub.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map