Ulasan StartUp SiteGround – (Mereka Dinilai Host # 1 Di Banyak Facebook Tetapi StartUp Kekurangan Banyak Ciri Di GrowBig)

Pelan StartUp SiteGround hanya bagus untuk hosting 1 laman web lalu lintas rendah tunggal. Sekiranya anda mendapat trafik yang baik atau menjalankan plugin CPU yang tinggi, StartUp mungkin tidak akan mempunyai sumber pelayan yang mencukupi dan anda mungkin mendapat lebihan CPU. Tetapi jika ia adalah laman web kecil yang menggunakan pemalam ringan, dan anda tidak memerlukannya ciri-ciri yang disertakan dengan GrowBig / GoGeek, StartUp adalah pelan hosting terbaik yang anda dapat dengan harga $ 3.95 / bulan dengan harga promo.


Hanya tahu anda boleh membeli TumbuhBesar dengan harga $ 2 / bulan lebih banyak dan dapatkan lebih banyak barang … kira-kira 2x lebih banyak sumber pelayan (bilangan pelayan adalah faktor # 1 dalam Panduan pengoptimuman WordPress), pementasan, sandaran atas permintaan, dan anda boleh menghoskan laman web tanpa had di akaun anda … bukannya 1. Anda dapat melihat semua ini di laman web mereka StartUp vs. GrowBig vs.Carta GoGeek. StartUp bagus, tapi saya akan lakukan GrowBig jika anda serius dengan laman web anda – laju sahaja yang berbaloi.

Kemudian ada GoGeek lebih kurang 4x lebih cepat daripada kebanyakan rancangan hosting yang dikongsi. Laman web yang lebih kecil / permulaan mungkin menggunakan GrowBig, laman web dengan lebih banyak pengunjung dan penggunaan CPU yang lebih tinggi harus menggunakan GoGeek atau cloud. Ulasan saya akan membantu anda memilih rancangan, tetapi juga menunjukkan kepada anda bagaimana memanfaatkannya sepenuhnya teknologi kelajuan melalui PHP 7.3, Cloudflare, dan SG Optimizer. Saya juga mempunyai panduan mengenai bagaimana saya mendapat markah GTmetrix 100%.

Sekiranya ini adalah laman web yang anda sayangi dan harapkan untuk menjana wang dari – lakukanlah kebaikan untuk diri sendiri dan menjana tambahan $ 2 / bulan. Pada masa ini saya membayar SiteGround $ 80 + / bulan untuk versi yang ditingkatkan hosting awan TAPI … itu pelaburan. Inilah sebabnya mengapa saya Laporan Pingdom dan laporan GTmetrix mempunyai skor hampir 100% pada kedua-duanya dengan <Masa muat 1s.

Undian Facebook SiteGround

Sertailah Hosting WordPress dan Kelajuan WordPress Kumpulan Facebook untuk melihat apa sebenarnya orang yang tidak berat sebelah berkata, kerana hosting adalah faktor # 1 dalam Panduan pengoptimuman WordPress.

SiteGround dinilai sebagai tuan rumah # 1 dalam 26 tinjauan Facebook dan memberi saya hasil yang luar biasa dalam GTmetrix / Pingdom (klik melalui halaman saya). Mereka teknologi kelajuan jauh lebih unggul daripada EIG, Godaddy, dan kebanyakan host lain, dan menggunakan PHP 7.3, NGINX, SSD, HTTP / 2, Cloudflare, dan Pemalam SG Optimizer untuk WordPress. Ini biasanya mengakibatkan ketara peningkatan masa muat.

Undian Hosting 2019
Lihat Undian2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Elementor Hosting
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Pengehosan Julai 2019
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Host-Poll-Ogos-2018
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinShared-Hosting-Poll-2017
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosting-Undian
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPergi-ke-Hosting-Syarikat
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-2017
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Pengundian Terurus
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-Web-Hosting-Undian
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-2019-Terbaik
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPoll Hosting Mesra WP
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting Kegemaran Untuk Elementor
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinCadangan Hosting 2018
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinTerurus-WordPress-Hosting-Poll-2017
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2019-Hosts-Poll-1
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Undian-Untuk-Kelajuan
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinWordPress-Hosting-Poll-Jun-1
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengesyoran SiteGround
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinUndian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinPengundian-Poll-Feb-2019
Lihat Undian atau Tangkapan SkrinHosting-Cadangan-Undian
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPress
Lihat Undian atau Tangkapan Skrin

StartUp vs. GrowBig vs GoGeek

Anda dapat melihat carta perbandingan penuh di SiteGround’s halaman ciri

Ciri SiteGround-StartUp-Plan-Plan

StartUp ($ 3.95 / bln) – StartUp bagus untuk hosting 1 laman web dengan lalu lintas rendah yang tidak menjalankan pemalam CPU tinggi, tetapi kekurangan sumber pelayan. Semua rancangan SiteGround dilengkapi dengan banyak ciri hebat: hosting e-mel, percuma Mari Encrypt SSL, sandaran harian automatik, pemasangan keranjang belanja WordPress + percuma, Waktu operasi 99.99%, dan cPanel yang senang digunakan. Semua rancangan merangkumi inti yang pantas teknologi kelajuan termasuk NGINX, Cloudflare, SSD, HTTP / 2, PHP 7.3, Pengoptimum SG, dan 4 pusat data). SiteGround adalah salah satu host pertama yang menerapkan teknologi baru untuk kelajuan dan waktu penggunaan (mis. Versi PHP yang lebih baru), dan anda boleh menyemaknya Laman Facebook untuk terus dikemas kini. Seperti semua rancangan, sokongan adalah kedudukan tertinggi. Semua rancangan merangkumi ciri untuk WordPress, Joomla, Drupal.

GrowBig ($ 5.95 / bln) – menghoskan banyak laman web dengan sumber pelayan sekitar 1.5x lebih banyak daripada StartUp dan disertakan dengan pementasan (untuk menguji plugin, reka bentuk, kod baru) kemudian lancarkan di laman web sebenar anda dengan 1 klik. Ini menjadikan tambahan $ 2 / bulan itu sepadan dengan pendapat saya. Anda juga mendapat sandaran atas permintaan sehingga anda dapat mengambilnya kapan saja anda mahu, dan a pemindahan laman web percuma. Ia dilengkapi dengan lebih banyak penyimpanan, sumber pangkalan data, dan ciri e-mel. Anda mendapat cache lanjutan dengan semua 3 tahap (statik, dinamik, memcached) dengan Pemalam SG Optimizer.

GoGeek ($ 11.95 / bln)hosting separa berdedikasi dilengkapi dengan sumber pelayan sekitar 4x lebih banyak daripada rancangan hosting bersama biasa. Dan ya, ini membuat peningkatan dalam kelajuan dan masa untuk bait pertama. GoGeek mempunyai lebih banyak had penyimpanan, e-mel, dan pangkalan data. Datang dengan Pematuhan PCI untuk mengelakkan penipuan kad kredit di laman eCommerce dan Git untuk pembuatan repo. Sokongan keutamaan akan menjawab soalan anda dengan pantas. Saya biasanya mendapat jawapan saya dengan lengkap <10 minit.

Ciri eCommerce – semua rancangan SiteGround disertakan ciri eCommerce seperti percuma Mari Encrypt SSL. Pematuhan PCI dengan GoGeek, dan jika anda tidak selesa memasang a troli membeli-belah atas kemenangan anda, pasukan SiteGround menawarkan untuk melakukan ini dengan pembelian sebarang rancangan.

Ciri SiteGround-eCommerce

Kemas kini automatik – mempunyai pembuatan SiteGround kemas kini automatik dalam cPanel anda ke teras WordPress, pemalam, teras Joomla, sambungan, dan lain-lain. Saya telah mengaktifkannya dan tidak menghadapi masalah.

Autopdate WordPress SiteGround

Ciri WordPress, Joomla, Drupal – SiteGround mempunyai ciri untuk masing-masing di cPanel mereka: pemasangan, pemindahan, autoupdates percuma, dan keselamatan lanjutan adalah beberapa ciri untuk setiap CMS. Apabila SiteGround mengatakan bahawa mereka mempunyai keselamatan yang maju, pasukan mereka benar-benar berada dalam permainan mereka.

Ciri WordPress…

Ciri SiteGround-WordPress

Alat WordPress di cPanel…

laman web-wordpress-alat

Ciri-ciri Joomla …

Ciri SiteGround-Joomla

Alat Joomla di cPanel…

tapak-joomla-cpanel-alat

Ciri Drupal …

laman web-drupal-hosting

StartUp Mempunyai Sumber Pelayan yang Kurang Daripada GrowBig / GoGeek

Sekiranya anda mempunyai laman web yang perlahan, pergi ke halaman ciri dan tatal ke bawah ke ‘Kami Memperuntukkan Sumber yang Anda Perlu’ di bahagian bawah halaman. Anda akan melihat bahawa GrowBig dan GoGeek jauh lebih pantas daripada StartUp kerana anda mendapat lebih banyak sumber pelayan. Ini adalah perbezaan UTAMA antara rancangan…

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

Inilah jumlah sumber pelayan yang disertakan dengan setiap rancangan…

SiteGround-Sumber-Carta

SiteGround StartUp Bagus jika…

 • Anda hanya perlu menghoskan 1 laman web
 • Anda tidak memerlukan sokongan keutamaan
 • Anda tidak memerlukan banyak sumber / pemalam pelayan
 • Anda memerlukan storan web kurang dari 10GB
 • Anda mempunyai kurang daripada 10,000 lawatan / bulan
 • Anda tidak mempunyai banyak pemalam (sumber tinggi)
 • Anda menghadapi masalah teknikal dengan hos semasa anda
 • Anda mahukan Let’s Encrypt SSL percuma (tetapi tidak memerlukan SSL premium)
 • Anda mahukan kemas kini automatik, sandaran, domain percuma, dan ciri e-mel
 • Awak mahu Teknologi kelajuan teras SiteGround dan CDN percuma Cloudflare
 • Anda mahukan hosting yang selamat dengan sebenar Waktu operasi 99.99% dan pencegahan spam
 • Anda mahukan syarikat hosting dengan pasukan sokongan yang sebenarnya akan membantu anda
 • Anda menjalankan laman web hobi, tetapi untuk laman web yang serius, gunakan GrowBig atau GoGeek

Tingkatkan Ke GrowBig / GoGeek Sekiranya…

 • Anda mahukan pemindahan laman web percuma
 • Awak mahu lagi sumber pelayan untuk masa muat yang lebih pantas
 • Kamu ada melipatgandakan laman web dan memerlukan 20GB + storan web
 • Awak mahu sokongan keutamaan untuk mendapatkan tiket dijawab dengan segera
 • Anda menggunakan banyak pemalam WordPress (atau pemalam sumber tinggi)
 • Anda mahu membuat laman web pementasan (GoGeek diperlukan untuk ini)
 • Anda mahukan Git Pra-pemasangan atau SG-Git untuk pembuatan repo WordPress
 • Anda memerlukan pematuhan SSL wildcard premium atau PCI untuk laman web eCommerce
 • Anda mahukan cache lanjutan, walaupun plugin suka Roket WP lebih baik
 • Anda menjalankan laman web perniagaan dan bergantung (atau merancang untuk bergantung) untuk menjana pendapatan

<Masa Beban 1s + Masa Penggunaan 100%

Ya, saya sebenarnya menggunakan SiteGround…

OMM-Di Tapak Tapak

Dan laman web saya memuatkan <1 saat (lihat laporan Pingdom) …

2019-Laporan Pingdom

Ini laporan GTmetrix saya…

2019-GTmetrix-Laporan

Ia juga mempunyai waktu operasi 100% Robot Masa

uptime-robot

Saya pada awalnya bersama Tuhan dan Bluehost tetapi kecewa pada kedua-duanya. Laman web saya tidak dimuat dengan pantas dan saya selalu mendapat ralat pelayan dalaman. Sejak berhijrah ke SiteGround saya dapat melihat perbezaan ketara dalam skor Pingdom saya, tetapi juga dengan mengklik halaman saya (cubalah)! Saya tidak perlu risau laman web saya akan ditutup secara “rawak” lagi.

Saya telah menggunakan SiteGround StartUp, GrowBig, GoGeek, dan pada masa ini saya menggunakan hosting cloud mereka. Laman web saya masih dimuat dalam 1s di StartUp tetapi saya bergantung padanya untuk mencari nafkah (dan memerlukan prestasi yang lebih baik) jadi saya meningkatkan. Saya tidak akan menulis ulasan StartUp SiteGround saya jika saya tidak menggunakannya.

Petua Untuk Meningkatkan Kepantasan Di SiteGround

Tingkatkan Ke PHP 7.3+ – Versi PHP yang lebih tinggi menjadikan laman web anda lebih pantas. Sekiranya anda baru berpindah ke SiteGround, PHP 7+ harus diaktifkan secara lalai. Tetapi SiteGround hebat mengeluarkan versi yang lebih baru. Apabila sudah selesai, pastikan untuk mengujinya di bahagian PHP cPanel SiteGround anda.

Kelajuan PHP

Pengurus Versi PHP

Peningkatan PHP

Cloudflare – di cPanel SiteGround anda, aktifkan Cloudflare dengan 1 klik. Cloudflare adalah CDN percuma dengan 200+ pusat data dan akan membantu memunggah sumber ke pusat data mereka, dengan mengurangkan tekanan pada pelayan anda sendiri. CDN juga disyorkan di Panduan pengoptimuman WordPress.

Pusat Data Cloudflare

Pengaktifan CloudGare SiteGround

Pengoptimum SG – SiteGround Pemalam SG Optimizer (untuk WordPress) menggunakan cache sisi pelayan yang lebih pantas daripada cache berasaskan fail yang digunakan dengan kebanyakan pemalam cache. Ia juga mempunyai banyak ciri di luar caching, seperti minifikasi, pemuatan malas, dan lain-lain. Saya secara peribadi menggunakan SiteGround untuk caching, kemudian WP Rocket untuk yang lain (lihat tutorial saya), yang diberi nilai plugin cache # 1 dalam banyak tinjauan Facebook. Plugin cache anda memberi kesan besar pada masa muat dan penggunaan CPU anda – Saya cadangkan mencuba SG Optimizer, WP Rocket, atau Swift, tetapi hanya gunakan 1.

Optimumkan Imej – gambar dapat dioptimumkan dengan 20 cara, tetapi yang paling umum adalah 3 item ini di GTmetrix. Melayan gambar berskala bermaksud mengubah ukuran gambar besar menjadi lebih kecil. Tentukan dimensi gambar bermaksud menambahkan lebar / tinggi pada HTML gambar. Mengoptimumkan gambar bermaksud memampatkan gambar tanpa kerugian menggunakan pemalam seperti Imagify, Smush, atau ShortPixel (semuanya bagus).

Blackhole untuk Plugin Bad Bots – Masalah umum adalah bot spam yang melanda laman web anda, yang membazirkan sumber pelayan. The Blackhole untuk Plugin Bad Bots menyekatnya secara automatik yang akan menjimatkan sumber untuk pengunjung sebenar. Tidak ada tetapan – pasangkan saja dan anda bagus.

Optimumkan Pemalam – ini bermaksud menghapus plugin yang tidak digunakan, mematikan tetapan plugin yang tidak diperlukan yang menyebabkan penggunaan sumber yang berterusan (contohnya statistik, sandaran, dll), mengelakkan pemalam CPU yang tinggi, dan hanya menggunakan pemalam ringan. Saya juga mengesyorkan memasang Plugin Kawalan Denyutan Jantung.

Masa Pemuatan SiteGround
Laman WordPress saya memuatkan <1s di SiteGround, tetapi saya bukan satu-satunya. Berikut adalah carta yang membandingkan purata masa muat laman web yang berjalan di beberapa hos paling popular …

laman web-halaman-masa muat

Kelajuan Teras: NGINX, SSD, HTTP / 2 Enabled Services
Inti SiteGround teknologi kelajuan hebat tidak kira apa rancangan hosting yang anda pilih. Semua rancangan bersama termasuk SSD (pemacu keadaan pepejal) yang memberikan operasi input / output 1000x lebih tinggi berbanding pemacu biasa, ditambah dengan yang anda dapat Pelayan NGINX yang lebih disukai untuk kelajuan pelayan yang lebih pantas. HTTP / 2, PHP7, dan HHVM juga boleh diaktifkan di cPanel SiteGround.

Sokongan SiteGround Sebenarnya Membantu Anda

Anda tidak akan menunggu 30 minit untuk seseorang menolong anda (seperti Bluehost). Sokongan SiteGround biasanya menjawab tiket dalam masa lebih kurang 10 minit dengan sokongan keutamaan. Tetapi walaupun anda tidak mempunyai sokongan keutamaan, mereka sangat membantu dan berpengetahuan mengenai plugin WordPress, sambungan Joomla, dll. Untuk beberapa kali saya terpaksa menghubungi SiteGround, mereka selalu meluangkan masa untuk menggali laman web saya dan benar-benar menyelesaikan isu. Ia membuat perbezaan yang besar.

Saya biasanya mendapat respons dalam beberapa minit setelah menghantar tiket…

SiteGround-Support-Perbualan

Sokongan sembang biasanya dapat menyelesaikan masalah anda dalam masa 5 minit…

laman web-sembang

Tiket biasanya dijawab dalam masa 8 minit…

tiket-tapak tanah

SiteGround mempunyai maklum balas hebat mengenai sokongan mereka…

SiteGround-Ulasan Pelanggan

Demo cPanel

Di sini anda boleh mengambil SiteGround’s Demo cPanel untuk pemacu ujian. Mereka mempunyai pemasang WordPress, autoupdates, pementasan, Cloudflare, pilihan mel, dan banyak lagi ciri lain yang menjadikan laman web anda berjalan lancar dan memuat dengan pantas. Ini termasuk alat untuk WordPress, Joomla, dan Drupal…

tapak laman web-cpanel

Puji Di Twitter Dari Pelanggan SiteGround Semasa

SiteGround-Sokongan-Ulasan

Kesimpulan: StartUp Layak Tetapi Saya Akan Membuat GrowBig

Pelan StartUp SiteGround baik untuk laman web “hobi” tetapi jika anda menjalankan laman web perniagaan yang anda percayai untuk mencari nafkah, saya pasti akan pergi bersama GrowBig atau GoGeek.

GrowBig adalah $ 2 / bulan lebih banyak dan akan menjadikan laman web anda dimuat lebih cepat, ditambah dengan anda mendapat sokongan keutamaan dan ciri lain. Dan jika anda mahukan laman web yang lebih pantas dengan hosting separa berdedikasi, GoGeek lebih baik lagi. Apa pun, jika anda sedang menggunakan salah satu hos yang mengerikan dalam tinjauan Facebook itu, anda pasti gembira anda berhijrah. Saya menggunakan mereka pelayan awan tetapi itu HANYA $ 80 / bulan kerana saya terobsesi dengan kelajuan laman web (dan bergantung pada laman web saya untuk mencari nafkah). Kecuali anda benar-benar memerlukan ini, salah satu rancangan hosting bersama mereka akan baik-baik saja. Saya harap anda dapati ulasan SiteGround StartUp saya bermanfaat dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, tinggalkan komen.

Orang biasanya berhijrah kerana mereka teknologi kelajuan dapat meningkatkan masa muat dengan beberapa saat. Anda telah melihat GTmetrix saya dan Pingdom laporkan, inilah yang dikatakan oleh orang lain:

SiteGround-Host-Migrasi

EIG-Ke-Tapak Tapak

SiteGround-Migrasi

Godaddy-To-SiteGround

SiteGround-Backend

Perbualan-Host Terbaik

Mencari-penyedia-penyedia-baru-penyedia-Facebook

Lihat SiteGround StartUp / GrowBig

Soalan Lazim

&# x1f680; Apakah perbezaan utama antara StartUp vs GrowBig atau GoGeek?

Rancangan yang lebih tinggi merangkumi lebih banyak sumber pelayan yang menjadikan laman web anda memuat lebih cepat. GrowBig + juga dapat menghosting banyak laman web dan mempunyai ciri tambahan seperti pementasan, lebih banyak penyimpanan, cache lanjutan, dan sandaran atas permintaan. Periksa halaman Ciri mereka untuk perbandingan berdampingan dari setiap rancangan.

&# x1f680; Adakah laman web saya akan sesuai dengan rancangan StartUp?

StartUp biasanya hanya baik untuk laman web baru dengan trafik rendah yang tidak menggunakan plugin yang memerlukan sumber. Saya tidak akan mengesyorkannya untuk laman web lalu lintas sederhana hingga tinggi, laman WooCommerce, atau yang menjalankan banyak pemalam yang memerlukan sumber. Untuk laman web ini, saya akan menggunakan GrowBig atau GoGeek sebaliknya anda akan menghadapi masalah penggunaan CPU.

&# x1f680; Apakah maksud SiteGround kurang daripada 10,000 lawatan / bulan?

Ini adalah anggaran kasar mengenai jumlah pengunjung bulanan yang dapat ditangani oleh rancangan StartUp, namun ini biasanya tidak tepat. Ini bergantung pada berapa banyak sumber yang digunakan oleh laman web anda, plugin mana yang anda jalankan, dan apakah laman web anda dioptimumkan untuk kelajuan.

&# x1f680; Bagaimana saya harus mengkonfigurasi pemalam SG Optimizer?

Jalankan versi PHP terkini, atau pilih pilihan Versi PHP Terkawal dalam Tetapan Alam Sekitar. Seterusnya, uji setiap tetapan di tab Lingkungan dan Pengoptimuman Depan dan biarkan mereka diaktifkan jika tidak mengacaukan laman web anda. Mengoptimumkan gambar adalah penting, tetapi terdapat lebih banyak daripada ini dalam tetapan SG Optimizer (anda juga mahu menayangkan gambar berskala). Jangan lupa untuk mengaktifkan CDN Cloudflare di SiteGround.

&# x1f680; Apakah kaedah terbaik untuk berhijrah ke SiteGround?

GrowBig dan GoGeek hadir dengan migrasi percuma, jika tidak menggunakan plugin SiteGround’s Migrator untuk memindahkan semuanya sendiri.

Lihat Ulasan Laman Web Saya yang Lain

MemulakanTumbuhBesarGoGeekAwan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map