23 Plugins për Optimizimin e Shpejtësisë së WordPress për Shpejtimin e Uebsajtit tuaj Në vitin 2020 (Të njëjtët që kam përdorur për të marrë 100% rezultate GTmetrix)

Shtojcat e Optimizimit të Shpejtësisë së WordPress


Keni nevojë për një listë të ngurta të shtojcave të optimizmit të shpejtësisë së WordPress?

Djali e kam listën për ju. Shtojcat e cache, optimizimi i imazhit, ngarkesa dembeluese, AMP, cache Gravatar, monitorimi i kohës së ngarkesës dhe shtojcat që rregullojnë gabimet e Google Font + Analytics në GTmetrix dhe Pingdom. Unë përdor shumë prej këtyre shtojcave të shpejtësisë në faqen time dhe kam rezultate 100% GTmetrix. Edhe une Optimizimi i shpejtësisë së WordPress për të jetuar, kështu që unë jam goxha i shquar në lidhje me të.

Unë rekomandoj të ekzekutoni faqen tuaj në WordPress GTmetrix (kontrolloni skedat e Shpejtësisë së faqes dhe YSlow) ose një mjet tjetër i testimit të shpejtësisë për t’u përdorur si pikë referimi. Pasi të keni instaluar çdo shtojcë, rivarroni rezultatet tuaja GTmetrix për të parë se si ndikon në kohën dhe rezultatet e ngarkesës së faqes tuaj. Shumica e shtojcave kanë të paktën një vlerësim 4,5 yje, dhe pjesa tjetër e sigurt, unë kam bërë kërkimin dhe testimin tim.

ps. Nëse bashkohet me WordPress Speed ​​Up Facebook Group ata kanë një listë të 60+ mjete të rekomanduara për Speed ​​Up WordPress dhe lidhje të dobishme. Por unë u përpoqa të përfshijë ato të rëndësishme këtu :)

PPS. Hosting është faktori # 1 në Udhëzues për optimizimin e WordPress. Google rekomandon një koha e reagimit të serverit<200ms të cilat mund t’i kontrolloni Njoftime PageSpeed. E perdor SiteGround i cili është gjithashtu përdorur nga Yoast, rekomanduar nga WordPress, dhe vlerësuar # 1 në 20+ sondazhet në Facebook.

2019-GTmetrix-Report

1. Raketë WP

WP Rocket u vlerësua si shtojca # 1 e cache në sondazhet e shumta në Facebook dhe është ajo që unë përdor. Sshtë një shtojcë premium prej $ 49, por ia vlen, pasi plugin tuaj të mbajtjes në memorje dhe memorie dhe në përgjithësi 2 të parat faktorët e shpejtësisë. Alsoshtë gjithashtu shtojca më e lehtë e cache për konfigurimin dhe azhurnohet shpesh me veçori të reja. Ju duhet të përdorni vetëm 1 plug-cache, por është më mirë të provoni të paktën 2-3 (ato që rendita) për të parë se cila ju jep rezultatet / rezultatet më të mira në Pingdom / GTmetrix.

Sondazhi më i mirë i plug cache 2016

Sondazhi i plugins cache 2019

Rocket Swift vs WP

Sondazhi i plugëve të cache 2016

Sondazhi më i mirë i shtojcave të cache 2018

raketë wp vs w3 totla cache

Me shumicën e shtojcave të tjera të cache, do t’ju duhet të instaloni rreth 7 shtesa shtesë për të marrë këto karakteristika, kur Raketë WP i ka të gjitha ato të integruara, duke zvogëluar numrin e shtojcave në faqen tuaj. Nëse jeni si unë, ju dëshironi të përdorni vetëm 1 plugin, përndryshe do të duhet të hulumtoni se cilat karakteristika paraqesin plug-in tuaj të cache, atëherë instaloni këto shtojca nëse nuk i mbështet.

WP-raketë-Features

Nëse vendosni të blini Rocket WP, unë do ta vlerësoja nëse do të kishit përdorur timen lidhje lidhëse. Unë dhuroj një pjesë të mirë të parave në fushatat e GoFundeMe – në vitin 2018, 3,000 dollarë shkuan për të ushqyer njerëz të pastrehë në Denver. Dhe në vitin 2017, 3,000 dollarë shkuan në Kryqin e Kuq Amerikan në Uraganin Harvey. Mbështetja juaj ndihmon dhe unë e vlerësoj vërtet atë. Faleminderit :)

Mësimi im WP Rocket ju tregon se si të konfiguroni cilësimet me Cloudflare + StackPath. E mbaj të azhurnuar me versionet e fundit dhe referencën e WP Rocket dokumentim. Kjo mund të rregullojë një TON artikujsh në GTmetrix dhe është ndoshta faktori i dytë më i madh i shpejtësisë jashtë pritjes.

Plugins të ngjashëm

Shikoni Udhëzuesin tim për konfigurimin e raketës WP

2. Cache më e shpejtë e WP

Plugshtë shtojca më e lartë e vlerësuar e cache-ve dhe është shumë e thjeshtë për tu konfiguruar. Udhëzimi im më i shpejtë i Cache WP ju tregon se si të konfiguroni skedat dhe ta integroni atë me Cloudflare + StackPath por këtu është skeda e parë (më poshtë). Për dallim nga WP Rocket, kjo shtojcë nuk ka një mundësi për imazhe / video të ngarkuar me dembel, pastrim të bazës së të dhënave dhe mundësi të tjera. Kështu që ju do të duhet të përdorni WP-Optimizim dhe Ngarkesë dembel për video shtojca nëse dëshironi edhe ato veçori (rekomandohet).

WP-shpejta-Cache-Cilësimet

Shikoni Udhëzuesin tim më të shpejtë të konfigurimit të cache

3. WP-Optimizim

Heq plehrat, spam, revizione post, transients, dhe skedarë të tjerë të hedhurinave të ruajtura në bazën e të dhënave tuaja, të cilat pasi grumbullohen, mund të ngadalësojnë si faqen tuaj WordPress ashtu edhe panelin e administratorit. Unë do ta drejtoja këtë çdo dy javë (të dy WP-Optimize dhe WP Rocket kanë një mundësi për të planifikuar pastrimet e bazës së të dhënave). Nëse jeni duke përdorur WP Rocket, NUK ju duhet kjo shtojcë pasi WP Rocket ka një mundësi për këtë në cilësimet e bazës së të dhënave. Nëse përdorni një tjetër plugin cache, përdorni WP-Optimize.

WP-Optimizoni bazën e të dhënave të pastër

Udhëzime

 • Rezervoni bazën e të dhënave tuaja!
 • Instaloni shtojcën
 • Shkoni në skedën WP-Optimize
 • Drejtojeni shtojcën si cilësimet e paracaktuar, por zgjidhni “komentet e papranuara”

Nëse përdorni WP Rocket, nuk keni nevojë për WP-Optimize (WP Rocket e ka këtë në skedën “bazën e të dhënave”):

WP-Rocket-bazës së të dhënave Cilësimet

Shtojca të ngjashme:

4. Shortpixel

Compress pa humbje imazhet që rregullojnë optimizojnë artikujt e imazheve në GTmetrix. Unë kam një udhëzues të plotë për optimizimin e imazhit (ka në të vërtetë 20 mënyra), por ato kryesore janë compression pa humbje, shërbejnë imazhe të shkallëzuara (ndryshimin e tyre në dimensionet e sakta) dhe specifikoni dimensionet e figurës (vendosja e një gjerësi / lartësi në HTML ose CSS të pamjeve). ShortPixel, Imagjinoni, Smush, Kraken, dhe ewww të gjithë në thelb bëjnë të njëjtën gjë. Ju duhet vetëm të përdorni një plugin të optimizmit të imazhit.

Features

 • Kompresim pa humbje i imazhit
 • Madhësoni imazhet e tepërt
 • Hiq të dhënat e EXIF

Kompresimi pa humbje i imazhit

Udhëzime

 1. Rregjistrohu Per Shortpixel
 2. Instaloni Plugin i ShkurtërPixel
 3. Do t’ju kërkohet udhëzimet më poshtë:
 4. Vendosni çelësin tuaj API nga llogaria juaj ShortPixel
 5. Vendosni nivelin e kompresimit tuaj
 6. Kryeni optimizimin e të gjitha imazheve në faqen tuaj (është një model freemium)

Parametrat e ShkurtërPixel

5. Clearfy

Ky është një shtojcë me shpejtësi e cila duhet të ketë aftësi të panevojshme në thelb të WordPress që mund të konsumojnë CPU. Ndihmon gjithashtu hiqni vargjet e pyetjes (megjithëse zgjidhja më e mirë për këtë është përdorimi i shtojcave të lehta), ngarkon shkronjat në mënyrë asinkrone, pret kodin tuaj të ndjekjes së Google Analytics në vend, kufizon numrin e rishikimeve të postimit, çaktivizon autosave dhe veçori të tjera të shpejtësisë.

Cilësimet e performancës të qarta

Ju lejon të çaktivizoni:

 • Rishikimet
 • Autosaves
 • emojis
 • Gravatareve
 • hartat e Google
 • Etiketë RSD (Really Simple Discovery)
 • Etiketë shkurtore
 • WordPress API nga header
 • Etiketë Shkruesi i Windows Live
 • Tag Generator i WordPress
 • Pingbacks + pasoja
 • RSS
 • XML-RPC
 • Skriptet WooCommerce
 • Shqyrtime të WooCommerce
 • Fragmente Shportash Woocommerce

Ai gjithashtu mund të paginojë komentet pas 20 komenteve ose t’i çaktivizojë ato pas 28 ditësh.

6. Pastrimi i pasurive

Disaktivizoni çaktivizimin e shtojcave nga ngarkimi në faqe / postime të caktuara. Kjo mund të zvogëlojë numrin e kërkesave dhe të përmirësojë kohën e ngarkesës. Shembulli më i zakonshëm është vetëm ngarkimi i shtojcës së formës së kontaktit në faqet që në të vërtetë kanë një formë kontakti. Por mund ta bëni këtë me një numër shtojcash.

shembuj:

 • Disaktivizimi i shtojcës suaj të rrëshqitjes në faqet që nuk përdorin rrëshqitës
 • Disaktivizimi i shtojcës tuaj të pasur me copa në faqet që nuk përdorin copëza të pasura
 • Disaktivizimi i shtojcës së formës së kontaktit në faqet që nuk kanë një formë kontakti
 • Pamundësimi i shtojcës suaj të menaxhimit të lidhjeve të anëtarëve në faqet që nuk përdorin lidhje lidhëse
 • Pamundësimi i shtojcës suaj të ndarjes sociale në të gjitha faqet (pasi zakonisht është për postimet në blog)

Plugins të ngjashëm

7. WP YouTube Lyte

Lazy ngarkon video duke futur përgjegjës “Lite YouTube Embeds” i cili e quan riprodhuesin “yndyrë” të YouTube vetëm kur klikohet butoni play. Videot marrin kohën më të gjatë për tu ngarkuar nga FAR. Vetëm për t’ju dhënë një ide, tutori im W3 Total Cache ka vetëm 2 video, por kur i ngarkoj dembel ata që koha e ngarkesës së postit kaloi nga 5 në 1.5. Ka të njëjtin funksion si ngulitjet e lehta të videos.

Plugins të ngjashëm

Nëse jeni duke përdorur WP Rocket, ata e kanë këtë veçori në cilësimet “media”:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Kontrolli i rrahjeve të zemrës

API i rrahjeve të zemrës së WordPress harxhon burime duke ju dërguar njoftime për plugin në kohë reale, kur përdoruesit e tjerë janë duke redaktuar një postim, etj. 99% e njerëzve duhet ta çaktivizojnë atë.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Lë të kuptohet se Burimi Para Partisë

Kjo lejon që paraprakisht, prerender, preconnect, prefetch dhe preload i DNS. Nëse përdorni burime të jashtme në faqen tuaj të internetit, kjo ndihmon shfletuesit t’i parashikojnë ato dhe të ngarkojnë më shpejt.

WP Rocket ka një mundësi për prefetching DNS, por nuk e ka një të tillë për preconnect, ndërsa këtë shtesë e bën. Dallimi në mes prefetch DNS dhe preconnect është prefetch lejon vetëm kërkim DNS, ndërsa preconnect bën DNS lookup, negociatat TLS, si dhe një shtrëngim dore TCP.

10. OMGF | Pritini Fonts Google Lokalisht

OMGF mund të rregullojë gabimet e shkronjave të Google në GTmetrix, Pingdom dhe PageSpeed ​​Insights. Ai do të shkarkojë të gjitha fontet e Google në faqen tuaj (duke përdorur API të Ndihmës së Fonts Google) dhe të krijojë një fletë stili për të. Më pas, do t’ju duhet të hiqni çdo kërkesë tek burimet e jashtme të fontit.

Google Fonts-GTmetrix

Si duket:

Caos-për-Webfonts

majë: nëse përdorni shkronja të jashtme, jini minimale me numrin e shkronjave (dhe peshat e shkronjave) që ju zgjidhni. Nëse për ndonjë arsye kjo shtojcë nuk rregullon gabime, unë kam një udhëzues për të pritur Fonts Google në vend.

Plugins të ngjashëm

11. CAOS | Pritni Google Analytics në vend

Lever Brows Caching Google Analytics

CAOS rregullon caching i shfletuesit të levave artikullin në GTMetrix duke pritur në Google Analytics në vend. Thjesht instaloni shtojcën, futni ID-në tuaj Ndjekëse dhe CAOS do të shtojë Kodin e Ndjekjes në kokën (ose futbollin). CAOS është gjithashtu i pajtueshëm me Monster Insights dhe ka mundësi të tjera.

Rocket WP, Swift Performance dhe WP Disable gjithashtu mund ta bëjnë këtë (duhet të përdorësh vetëm një).

12. CDN Enabler

CDN Enabler ju ndihmon të vendosni një CDN (rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes). Kjo nuk funksionon me Cloudflare (që kërkon ndryshimin e serverave të emrave) ndërsa CDN mundësuesi është posaçërisht për StackPath, KeyCDN dhe CDN të tjera që ofrojnë një URL të CDN. Së pari, regjistrohu për një CDN (Unë e përdor StackPath) pastaj shkruani URL e CDN në shtojcën CDN Enabler. Shihni udhëzimet më poshtë:

Hapi 1: Regjistrohu për një CDN (Unë përdor StackPath që ka 34 qendra të të dhënave) dhe krijoni një sit CDN.

Hapi 2: Merr URL-në të CDN-së:

StackPath-CDN-URL

Hapi 3: Vendosni URL-në tuaj të CDN në CDN Enabler, pastaj konfiguroni cilësimet:

CDN-Enabler-Plugin-Settings

13. Perfmatters

Perfmatters u zhvillua nga Kinsta dhe është e ngjashme me Clearfy dhe Asset Cleanup. Kjo ju lejon të çaktivizoni funksionet e panevojshme përfshirë fragmente, skriptet dhe stilet e karrocave të WooCommerce. Ju gjithashtu mund të çaktivizoni shtojcat në mënyrë selektive. Prmimi fillon me 24,95 $ / vit për 1 sit të vetëm, por unë e grumbullohem plumbin dhe jam i kënaqur që bëra, pasi vazhdoj ta përdor në faqen time të internetit. Këtu janë gjithçka karakteristika.

tiparet e parmatters

14. Cache Gravatar i Harry

Nëse keni shumë komente për postimet, Gravatars mund të shkatërrojnë absolutisht kohën tuaj të ngarkesës dhe raportet e GTmetrix. Ju mund ta përdorni këtë shtojcë për të Fotografi cache Gravatar. Një tjetër mundësi është që të çaktivizoni Gravatars plotësisht (megjithëse kjo do të parandalojë që fotot të shfaqen) dhe ta bëni pjesën e komenteve tuaja të duken të mërzitshme. Por është një shkëmbim midis Gravatars ose kohëve tuaja të ngarkesës.

Cache-Gravatar-Images

Plugins të ngjashëm

15. Specifikoni dimensionet e figurës

Specifikimi-image-Përmasat

Specifikoni dimensionet e figurës është një artikulli në GTmetrix dhe mjete të tjera të shpejtësisë që do të thotë se duhet të shtoni një gjerësi / lartësi në HTML ose CSS të figurës. Kjo shtojcë shton automatikisht një gjerësi / lartësi në imazhet që aktualisht nuk kanë një grup. Për dijen time, nuk përcakton dimensionet për imazhet e vendosura në ndërtuesit e faqeve, widget, ose ndonjë zonë jashtë redaktorit vizual.

16. Autoptimize

Autoptimize

optimizes HTML, CSS, dhe JavaScript. Ju nuk keni nevojë të Autoptimize nëse nuk jeni të pritur në GoDaddy, WP Engine, ose ndonjë host që plugins cache të listave të zeza, pasi WP Rocket dhe shumica e shtojcave të cache optimizojnë kodin për ju. Por ndërsa caching i integruar i GoDaddy dhe WP Engine mund të jetë në rregull, nuk optimon HTML / CSS / JS. Këtu hyn në lojë Autoptimize.

Autoptimize-kryesore-Cilësimet

17. AMP Për WP

Faqet e përshpejtuara të celularit është një projekt Google që bën që faqet e lëvizshme të ngarkohen më shpejt. Shton gjithashtu një pullë “AMP” pranë copave tuaja të lëvizshme. Kjo shtojcë do të ndryshojë paraqitjen / dizajnin e faqeve tuaja të lëvizshme, prandaj sigurohuni që të personalizoni plotësisht cilësimet. Nëse për ndonjë arsye nuk ju pëlqen, fshini atë dhe do të kthehet sërish në modelin tuaj të vjetër. Ju gjithashtu mund të përdorni Ngjitës për Yoast & Shtojcë AMP për të rregulluar ngjyrën e tekstit, ngjyrën e lidhjes, ngjyrën e ngjitësit dhe elementët e tjerë të faqeve tuaja të lëvizshme.

Paralajmërim: AMP ndonjëherë mund të ulë konvertimet në celular. Read Studimi i Kinsta se si konvertimet e tyre ranë 59% kur përdoren AMP. Në fund të fundit vendosa kundër.

AMP-Pages

Kjo shtojcë ka tonelata cilësimesh për personalizimin e faqeve tuaja AMP:

Përshpejtuara-Mobile-faqe-Plugin-Cilësimet

Udhëzime

 • Instaloni shtojcën
 • Përshtatni cilën përmbajtje dëshironi Faqet AMP (faqe, postime, etj)
 • Instaloni Ngjitës për plugin Yoast SEO AMP nëse përdorni Yoast (rregullon modelin)
 • Shtoni / përforconi / në çdo faqe në faqen tuaj të internetit për të parë se si duket dhe sigurohuni që funksionon
 • Shkoni te Parametrat e Yoast ‘→ AMP për të ndryshuar modelin tuaj dhe për të aktivizuar llojet e postave me porosi
 • Prisni që Google të rimarrë faqen tuaj dhe të shtoni shenjën AMP në rezultatet e kërkimit celular
 • Vizitoni seksioni i përshpejtuar i faqeve celularë në Google Search Console për të parë gabimet

18. Monitor Query

Gjeni shtojcat, ngarkesat, skriptet dhe elementet e tua të ngarkesës më të ngadaltë, për tu ngarkuar më gjatë.

Shtojca të Slow Monitor Query Monitor

Profiluesi P3 dikur ishin të shkëlqyera në gjetjen e shtojcave të ngadalta, por ato nuk janë aktualizuar me vite. Monitorimi i pyetjeve është si një alternative. Një tjetër alternative është të drejtoni faqen tuaj GTmetrix dhe përdorni skedën Ujëvara. Ju gjithashtu mund të kontrolloni këtë listë të shtojcave të larta të CPU.

Plugin i ngadaltë i WordPress

19. GTMetrix Për WordPress

Shtojca GTmetrix WordPress ju monitoron kohën e ngarkimit dhe rezultatet e Faqe Speed ​​+ YSlow, pastaj ju dërgon një raport direkt në pultin tuaj të WordPress, ose përmes raporteve të planifikuara të postës elektronike..

GTmetrix-WordPress-Pult-Widget

GTmetrix-planifikuara-WordPress-Raportet

GTmetrix-planifikuara-Raportet

20. Afisho Versionin PHP

Paraqitni versionin PHP thjesht ju tregon se cila Versioni PHP po vrapon.

Display-PHP

Versione më të larta bëjnë që faqja juaj të funksionojë shumë më shpejt…

Shpejtësia e PHP e WordPress

Ju mund të azhurnoni në versione të reja në cPanel tuaj të pritjes…

SiteGround PHP 7.3

21. Kontrollues i përputhshmërisë së PHP

Kontrolluesi i pajtueshmërisë së PHP-së skanon shtojcat tuaja për t’u siguruar që ato janë në përputhje me versionet e reja PHP. Disa shtojca të WordPress nuk azhurnohen shpesh ose kodifikohen mirë – funksionimi i kësaj mund të parandalojë gabimet (si faqja e internetit tuaj të prishen) për shkak të shtojcave të papajtueshme.

Kontrollues i përputhshmërisë së PHP

22. Kontrolli i performancës së hosteve WP

Tregon performancën e përgjithshme të pritjes dhe nëse teknologjia juaj (versionet PHP, MySQL, WordPress) po funksionon ngadalë, në këtë rast duhet të azhurnohet. Ai gjithashtu tregon faqet tuaja më të ngadalta.

Hosting-PHP-Server-Përgjigje

Browser-Load-Speed

Web-Server-Response-Time

Technology-Level

Bytecheck.com dhe GTmetrix gjithashtu tregojnë TTFB tuaj (koha për të parë bajt) në skedën Ujëvara…

Kontrolloni TTFB

GTmetrix TTFB

Mashtrim i ftohtë: nje nga gjerat e vetme Njoftime PageSpeed është mirë për po kontrollon kohët e reagimit të serverit. Google thotë se duhet të jetë nën 200ms. Nëse jo, serveri juaj (pritja) është i ngadaltë.

Ulni kohën e reagimit të serverit nën 200ms

23. Zëvendësoni kërkimin më të mirë

Nëse e shihni minimizuar ridrejtimet në raportin tuaj GTmetrix, kjo mund të nënkuptojë që keni ndryshuar versionin www ose https të faqes tuaj, por nuk i ndryshuat lidhjet tuaja për të korresponduar me versionin e ri…

Minimize-Përcjellëse

Në vend që t’i rregulloni të gjitha lidhjet tuaja me dorë, përdorni plugin Better Search And Replace për t’i aktualizuar ato me shumicë. Mund të jetë gjithashtu e dobishme për rregullimin e lidhjeve të prishura, apo edhe lidhje / imazhe të pjesës më të madhe që shfaqen në faqe / postime të shumta. Zëvendësimi më i mirë i kërkimit mund të jetë një kursimtar i jashtëzakonshëm i kohës.

Zëvendësoni më mirë kërkimin - Versione WWW

Mjete / burime të tjera të dukshme

SiteGround është përdorur nga Yoast, vetvetja, dhe rekomanduar nga WordPress. Ata janë # 1 në pothuajse çdo Sondazhi në Facebook dhe u japin shumicës së njerëzve domethënës përmirësime të kohës së ngarkesës veçanërisht nëse ata ishin duke përdorur hoste mediokër: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Ne-vetëm-kaloi-to-Siteground

Unë i përdor ato plani gjysëm i përkushtuar GoGeek e cila vjen me 4x më shumë burimet e serverit sesa pritja e përbashkët. Klikoni nëpër faqet e mia për të parë se sa shpejt ngarkojnë, shikoni raportin tim GTmetrix ose shihni njerëz që emigruar dhe postuar herë të reja të ngarkesës. Ata gjithashtu bëjnë migrime falas.

DigitalOcean në Cloudways dhe Kinsta janë gjithashtu të mira dhe fillojnë me 10 $ / muaj dhe 30 $ / muaj. Cloudways është më shumë për zhvilluesit që nuk kanë nevojë për cPanel, mbajtjen e postës elektronike ose mbështetjen që ju merrni me SiteGround. Kinsta është në thelb ajo që WP Engine Ka pas qene (i kushtueshëm, por i mrekullueshëm). I gjithë blogu im është në thelb i dedikuar për të ndihmuar njerëzit të bëjnë ngarkesën e tyre në internet më të shpejtë. Unë nuk pranoj të rekomandoj 2 $ / muaj pritje pasi kjo është pendimi më i madh i njerëzve kur drejtojnë një faqe në internet.

Si të kontrolloni nëse hostimi juaj është i ngadaltë
Drejtoni faqen tuaj përmes Insajtimet e Google PageSpeed për të parë nëse zvogëloni kohën e përgjigjes së serverit është në raportin tuaj. Google rekomandon ajo duhet të jetë <200ms. Thingdo gjë mbi 1 sekondë nuk është e mirë. Ju gjithashtu mund të kontrolloni TTFB tuaj (koha për të parë bajt) në skedën Koha e GTmetrix ose bytecheck.com.

Ulni kohën e përgjigjes së serverit

2019 Sondazhi i hostimeve

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Rekomandime për strehimin e elementëve

Korrik 2019 Rekomandim Pritës

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Sondazhi mikpritës miqësor i WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Pritja e preferuar për Elementor

2018 Rekomandime Pritëse

Menaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-pret-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-Qershor-1

SiteGround-Rekomandimi

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekomandimet-Poll

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it

SiteGround rekomandohet nga WordPress:

SiteGround-Recommended-WordPress-Host

Dhe nga Ivica kush drejton WordPress Speed ​​Up Facebook Group me 16,000+ anëtarë.

Mjetet e rekomanduara për shpejtimin e WordPress-it

Disa fije:

Godaddy To SiteGround Migrimi

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migrimi

SiteGround ka 3 plane:

SiteGround-Hosting

Planet më të larta përfshijnë më shumë burimet e serverit (Faktori # 1 në udhëzuesin e optimizmit të WordPress). Ja grafiku i plotë i krahasimit, por GrowBig ju jep rreth 2 herë më shumë burime të serverit sesa StartUp, dhe GoGeek është pritje gjysmë e përkushtuar që të jep edhe më shumë. GrowBig dhe më vjen me një migrim falas, skenë, caching të përparuar dhe aftësi për të pritur faqe të shumta në internet. GoGeek vjen me mbështetje prioritare. Pritja e tyre në re është mjaft e rritjes së çmimeve në $ 80 / muaj.

Ju mund ta shihni këtë në tyre faqe karakteristikash:

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Unë përdor SiteGround sepse:

 1. GTmetrix e mia + Pingdom raportet flasin vetë
 2. Faqet e mia ngarkohen menjëherë (klikoni përmes tyre nëse dëshironi)
 3. shpejt teknologjia e shpejtësisë (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekomanduar nga Yoast, WordPress, Ivica nga Shpejtësia e WordPress-it
 5. falas Le të Encrypt SSL, i lehtë për t’u përdorur cPanel, dhe tipare për eCommerce
 6. Mbështetja e WordPress është unbeatable edhe pa përkrahjen prioritare të GoGeek
 7. GrowBig vjen me skenë, më shumë ruajtje dhe më shumë burime të serverit (lëvizni poshtë për “ne shpërndajmë burimet që ju nevojiten” dhe rri pezull mbi server tab)
 8. GoGeek vjen me akoma më shumë burime serveri, ruajtje, mbështetje prioritare
 9. Migrime falas, plugin migrator, dhe a Garancia e kthimit të parave 30-ditore
 10. Shumë lëvdata Reddit, Biseda në Facebook, Cicëroj, TrustPilot
 11. Ton lavdërimesh në Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Shumë njerëz migruan tashmë dhe postuan rezultate në Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Përgjegjësia e Filialit – nëse regjistroheni në SiteGround me tim lidhje lidhëse Unë do të dhuroj një copë të mirë pa asnjë shpenzim për ju. Do vit unë dhuroni 3k dollarë në fushatat GoFundMe (2018 ishte për të ushqyer të uriturit në Denver, 2017 ishte te Kryqi i Kuq në Uragani Harvey). Mbështetja juaj ndihmon dhe unë e vlerësoj vërtet atë. Përpiqem të bëj vlerësimet e mia të paanshme dhe të mbështetur nga dëshmi në formën e Sondazhet në Facebook, tweets, dhe biseda të vërteta. Nëse nuk doni ta përdorni, ja një lidhje jo-lidhëse te SiteGround. Sido që të jetë, besoj vërtet se ata janë një host yjor i WordPress dhe faqja juaj do të funksionojë më shpejt / më e butë… bëni hulumtimin tuaj për grupet në Facebook + Cicëroj dhe do të gjeni shumicën e njerëzve thuaj te njejten gje.

Njerëzit zakonisht migrojnë sepse e tyre teknologjia e shpejtësisë mund të shkurtojë kohët e ngarkesës në gjysmë:

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

Merrni pritjen nga SiteGround

CloudFlare – CDN falas dhe shërbim shpejtësie / sigurie që pasqyron faqen tuaj (dhe shkarkon burimet) mbi 200+ qendra të të dhënave. Integrohet me shumicën e shtojcave të cache me mundësi të përdorimit të minifikimit agresiv, railgun, dhe hotlinking. Të gjitha mësimet e mia të plugin-it për cache përfshijnë udhëzimet e konfigurimit të Cloudflare dhe mos harroni të vendosni rregullat e faqes për administratorin tuaj në WordPress.

StackPath – CDN e paguar e cila shton 30+ qendra shtesë të të dhënave në të gjithë botën (më shumë qendra të të dhënave = shpërndarje më e shpejtë e përmbajtjes), duke zvogëluar distancën midis internetit / vizitorëve tuaj – a rekomandim në udhëzuesin e optimizmit të WordPress. 10 dollarë në muaj me një provë falas 30-ditore.

Pingdom – mjeti më i saktë për matjen e kohës së ngarkesës sipas WP Rocket, megjithëse GTmetrix ka rekomandime më të mira për të vërtetë optimizimin e faqes tuaj, sipas mendimit tim të përulur.

GTmetrix – e mirë për identifikimin e imazheve që duhet të optimizohen duke përdorur 3 metodat: duke shërbyer imazhe të shkallëzuara (për ndryshimin e tyre në madhësi), specifikimin e dimensioneve të imazheve në HTML / CSS dhe optimizimin e imazheve (kompresim pa humbje). GTmetrix kohët e fundit kaloi në një metrikë plotësisht të ngarkuar që tregon një kohë më të gjatë ngarkese se më parë. Skeda e tyre e ujëvareve mat elemente individualë të ngadaltë të ngarkimit, dhe nëse e juaja koha për të parë bajt është e gjatë që tregon se pritja juaj është e ngadaltë.

Insajtimet e Google PageSpeed – rekomandimet më të mëdha mund të injorohet por është mirë për matjen koha e reagimit të serverit që Google rekomandon <200ms ose pritja juaj është e ngadaltë.

Lista e Bota e Keqe – lista e gjerë e bots spammy të cilat kur bllokohen duke i ngarkuar në .htaccess mund të zvogëlojnë ndjeshëm përdorimin e CPU. Ju mund të zbuloni nëse bots spammy po zvarritin faqen tuaj duke përdorur AWStats (renditur në Seksioni i mjeteve të Analitikës). Configuring Rregulla kufizuese të zvarritjes së Wordfence gjithashtu do të ndihmojë në bllokimin e servilëve të rremë të Google, botëve spammy, zvarritje të tepërt, etj.

Pronaya (Optimizuesi i Shpejtësisë sime të WordPress) – mund të punësoni optimizorin tim të shpejtësisë WordPress në freelancer.com me të cilin kam punuar 5 vjet dhe ne kemi site të shumëzuar të optimizuar për të ngarkuar 500% më shpejt. Emri i tij është Pronaya, ai është 40 $ / orë dhe ka një përmbledhje të përsosur të 5/5 yjeve me 19 shqyrtime (thjesht regjistrohu për një llogari Freelancer dhe kërko për përdoruesin BDKAMOL). Nëse mendoni se jam mirë me optimizimin e shpejtë, Pronaya është më mirë. Unë gjithashtu kam punuar me Usama (emri i përdoruesit është I333) i cili është mjaft më i lirë por është edhe i mahnitshëm me 4,9 / 5 yje dhe 375+ vlerësime.

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X1f680; Cilat janë 5 shtojcat më të rëndësishme të shpejtësisë?

Rocket WP, ShortPixel, OMGF, Perfmatters dhe Autoptimize janë shtojcat tona të optimizmit më të lartë të 5 shpejtësive

&# X1f680; Cila është shtojca më e mirë e cache?

WP Rocket u vlerësua # 1 në sondazhet e shumta në Facebook sepse ka më shumë veçori të shpejtësisë sesa shtojca tjetër e cache, duke përfshirë pastrimin e bazës së të dhënave, kontrollin e rrahjeve të zemrës, ngarkesën dembel dhe optimizimin e Google Analytics.

&# X1f680; Cila është shtojca më e mirë për optimizimin e imazhit?

Ne përdorim ShortPixel sepse nuk ka pothuajse asnjë humbje në cilësi dhe ai përsëri rregullon artikujt e optimizuar të imazheve në GTmetrix.

&# X1f680; Cila shtojcë është më e mira për optimizimin e shkronjave?

OMGF dhe Autoptimize dhe të dyja shkëlqyeshëm në optimizimin e shkronjave. Perfmatters gjithashtu ju lejon të paravendosni dhe shkëputni shkronjat.

&# X1f680; A duhet të shtoj AMP?

Ne kemi zgjedhur të mos shtojmë faqe të përshpejtuara celular (AMP) pasi lexuam artikullin e Kinsta se si konvertimet e tyre ranë me afro 50% për shkak të AMP.

Tutoriali për Optimizimin e Shpejtësisë së WordPress – ka 400+ komente me njerëzit që thonë gjëra të tilla si: “Rezultati i shpejtësisë së faqes time në gtmetrix shkoi nga 69 në 93” dhe “ky mund të jetë një nga postimet më të dobishme që kam lexuar ndonjëherë.” Ton njerëz kanë përdorur atë për të përmirësuar rezultatet e Pingdom / GTmetrix.

Shpresoj se i gjeni të dobishëm këto shtojca të optimizmit të shpejtësisë WordPress! Nëse keni pyetje, më lini një koment. Ose nëse thjesht keni nevojë të rregulloni faqen tuaj të ngadaltë të WordPress, shihni tutorialin tim më lart. Ajo ka mbi 400 komente dhe ka ndihmuar shumë njerëz të zvogëlojnë kohën e ngarkesës së tyre <1s.

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map