Rishikimi i Rocket WP: Rshtë vlerësuar me shtojcën # 1 të Cache në sondazhe të shumta në Facebook me karakteristika më të shpejtë se sa shtojcat e tjera

Ka shumë plugins cache atje – a është WP Rocket me vlerë 49 dollarë në vit?


Po kjo është. WP Rocket u vlerësua si shtojcë # 1 cache në 7 sondazhe në Facebook dhe është ajo që unë përdor në faqen time, të cilën unë kam qenë në gjendje të marr 100% rezultate GTmetrix. Cilësimet janë super të lehta për tu konfiguruar dhe integruar me të dy me Cloudflare dhe CDN-të e tjera. Unë kam shkruar tashmë mësime për konfigurimin në WP Rocket, WP Fast Cache, W3 Total Cache, Swift, Autoptimize dhe të tjerët.

Asnjë plugin tjetër i cache nuk më dha rezultate më të mira se WP Rocket.

Dallimi kryesor midis WP Rocket dhe shtojcave të tjera të cache, është performanca shtesë që ju merrni me botin e tyre të preload, ngarkimi dembel i videove / iframes, dhe pastrimi i bazës së të dhënave (shumica e programeve të cache nuk i kanë të gjitha këto elemente ndihmëse, për këtë rast do t’ju duhen për të instaluar shtojca shtesë). Me WP Rocket mund të përdorni të dy Cloudflare dhe CDN të tjera në të njëjtën kohë – ndërsa shumica e shtojcave të cache-ve kanë vetëm opsione për 1. Shtojca azhurnohet shpesh me karakteristika të reja dhe ju merrni gjerë dokumentim me mbështetje fantastike. Ankesa # 1 me shtojcat e cache është se ato mund të prishin faqen tuaj – kjo NUK duhet të ndodhë me WP Rocket. Për atë që diskutohet me siguri Faktori # 1 i shpejtësisë së WordPress (përveç mbajtjes së pritjes), padyshim që vlen 49 dollarë në vit.

1. # 1 Plain Cache Në Sondazhet e Facebook

Gjeta disa sondazhe në Facebook ku njerëzit pyesin për shtojcat më të mira të cache. WP Rocket u vlerësua # 1 në të dy. Meqenëse WP Rocket njoftoi programin e tyre të bashkëpunëtorëve, me siguri do të gjeni disa komente për shitjet në lidhje me të, por unë dëshiroja t’ju tregoja se unë nuk jam i vetmi që e do atë.

Sondazhi më i mirë i plug cache 2016

Sondazhi i plugins cache 2019

Rocket Swift vs WP

Sondazhi i plugëve të cache 2016

Sondazhi më i mirë i shtojcave të cache 2018

raketë wp vs w3 totla cache

Shumë njerëz e konsiderojnë WP Rocket si një shtesë që duhet të ketë…

Top-WordPress-Plugins-Facebook-Poll

2. Sa e rëndësishme është Plugin juaj i Cache?

Shumë e rëndësishme – është një nga faktorët më të rëndësishëm në Udhëzues për optimizimin e WordPress.

Rëndësia-Of-caching

WordPress thotë…

Nëse keni nevojë për një rregullim të shpejtë tani, shkoni direkt në caching seksion, do të përfitoni më të madh për sherrin më të vogël atje.

3. WP Rocket vs WP Fast Cache vs W3 Total Cache

Kam testuar disa shtojca të njohura të cache për të parë se cilat më kanë dhënë rezultatet më të mira. Duke qenë nerd i shpejtësisë së WordPress që jam, u sigurova që të gjitha cilësimet ishin konfiguruar në mënyrë optimale dhe që testova të njëjtën faqe (faqen time) duke përdorur nga i njëjti vendndodhje në Pingdom. E kuptoj që latenca e rrjetit mund të ndryshojë rezultatet, por është më e mira që mund të bëja. WP Rocket fitoi provën.

Për shumë faqe në internet do të shihni rezultate edhe më të mira, por prapë… 100ms x (2,000 vizitorë / ditë) x (30 ditë në muaj) = 1.7 orë vizitorët e mi nuk duhet të presin që faqja ime të ngarkohet çdo muaj!

Rocket WP (.406)
Testi i Shpejtësisë së faqes Pingdom

Cache më e shpejtë e WP (.527)
Koha më e shpejtë e ngarkesës në WP të WP

W3 Total Cache (.619)
W3 Koha totale e ngarkesave në cache

im Raporti Pingdom me WP Rocket…

2019-Pingdom-Report

4. Rocket WP ka Karakteristika shtesë Shumica e prizave të cache-së Mos i bëni

Me shumicën e shtojcave të tjera të cache, do t’ju duhet të instaloni rreth 6 shtesa shtesë për të marrë këto karakteristika, kur Raketë WP i ka të gjitha ato të integruara, duke zvogëluar numrin e shtojcave në faqen tuaj. Nëse jeni si unë, ju dëshironi të përdorni vetëm 1 plugin, përndryshe do t’ju duhet të hulumtoni se cilat karakteristika paraqesin plug-in tuaj të cache, atëherë instaloni këto shtojca nëse nuk i mbështet ato.

 • Pastrimi i bazës së të dhënave (e integruar në Rocket WP, ose përdorimi) WP-Optimizim)
 • Kontrolli i rrahjeve të zemrës (i integruar në Rocket WP, ose përdorimi) Kontrolli i rrahjeve të zemrës)
 • Imazhe / video me ngarkesë dembel (të integruar në Rocket WP, ose përdorni) WP YouTube Lyte)
 • Pritni Google Analytics lokalisht (të integruar në WP Rocket, ose përdorni CAOS Për Analitikë)
 • Pritini Fonts Google në vend (i integruar në Rocket WP, ose përdorni) CAOS Për Fonts, ose SHGF)
 • Integrimi me Cloudflare + CDN-të e tjera (të integruara në WP Rocket, ose përdorimi) CDN Enabler)

WP-raketë-Features

5. Më pak shanse për gabime

Shtojcat e cache janë famëkeqe për shkaktimin e gabimeve – shikoni në vlerësimet e 1 yjeve në W3 Total Cache, Cache më e shpejtë e WP, dhe WP Super Cache. Shumica e ankesave kanë të bëjnë me gabime. Nga 700 komente në mësimet e shtojcave të cache, njerëzit që marrin gabime ishin pothuajse të gjithë duke përdorur W3 Total Cache. Pjesa tjetër ka qenë me WP Fast Cache. Asnjë person nuk ka raportuar për gabime në tutorin tim WP Rocket (dhe nëse e kanë bërë, ata në fakt mund të arrijnë ndihmën e WP Rocket dhe të marrin ndihmë … ndryshe nga shtojcat e tjera të cache ku mbështetja praktikisht nuk ekziston).

W3-Total-Cache-Error

6. Përditësime të shpeshta

WP Rocket lëshon azhurnime të reja rreth 2-3 herë çdo muaj… ju mund ta shihni këtë në tyre changelog. Kjo është shumë e rëndësishme pasi shumica e zhvilluesve të plugins cache nuk e bëjnë këtë (mbani mend kur W3 Total Cache nuk u aktualizua për gati 3 vjet)? Meqenëse këto azhurnime përfshijnë rregullime të gabimeve dhe pajisje shtesë, mund të prisni karakteristika të reja dhe shtojca të funksionojë gjithnjë pa probleme.

WP-Rocket-Changelog

7. Mbështetje mbresëlënëse (Zhvilluesit më plugë të Cache zhduken)

Kam vërejtur një model … shumica e zhvilluesve të plugins cache bien nga planeti kur bëhet fjalë për azhurnimin e shtojcës, por kjo është veçanërisht e vërtetë për ofrimin e mbështetjes. Mos prisni ndonjë mbështetje nga shtojcat e tjera të cache. Frederick Townes nga W3 Total Cache nuk e përditësoi shtojcën e tij për gati 3 vjet (ai më në fund bëri), zhvilluesi i WP Fast Cache Rishikime 1 yje janë mbështetur nga njerëzit duke thënë “mbështetje të tmerrshme”, ai as nuk di se çfarë të bëjë, dhe WP Super Cache gjithmonë ka me shumë ton komente të pazgjidhura. Ka një mbështetje zero për shtojcat e cache.

Dokumentim i gjerë i WP Rocket (Unë gjithashtu kam udhëzime për konfigurimin më poshtë), por gjithmonë mund të jeni kontaktoni Rocket WP për të marrë ndihmë. Ata kanë qenë gjithmonë shumë të përgjegjshëm për mua.

WP-Rocket-Mbështetje

8. Dokumentim i gjerë

Udhëzimet e konfigurimit janë më poshtë, por ato gjithashtu kanë ton dokumentim.

Dokumentacioni Rocket WP

9. Si të Konfiguroni Cilësimet e Rocket WP

Gati për të përdorur Rocket WP? Bleni shtojcën, pastaj shkarkoni atë në tuaj faqja e llogarisë. Ngarko atë nën Plugins → Shto të Re. Ngarko. Nëse keni çështje në Safari shiko udhëzimet e tyre. Në pultin e WordPress-it tuaj, shkoni te Settings WP Rocket dhe do të shihni skedat e cilësimeve …

WP-raketë-Tabs

vend i fshehtë

 • Caching për pajisjet e lëvizshme
 • Cache për përdoruesit e regjistruar

WP-Rocket-Cache-Settings

Optimizimi i skedarëve

 • Kombinon gërmat Google
 • Heq vargjet e Query nga burimet statike
 • Minifikon skedarët CSS / JS
 • Kombinon skedarët CSS / JS
 • Optimizon dorëzimin CSS
 • Kontrolloni sitin për gabime, nëse ka, përjashtoni skedarët problematikë në “Rregullat e Avancuara”

WP-Rocket-File-Optimization-Settings

Media

 • Imazhe / iframe / video ngarkesa me ngarkesë
 • Pamundëson Emojis
 • Pamundëson ngulitjet e WordPress-it

WP-Rocket-Media-Settings

preload

 • mundëson preload bot
 • Detekton hartën e faqes Yoast XML për para-ngarkim
 • Paracakton kërkesat e DNS (shtoni skedarët më poshtë)
 • //fonts.googleapis.com
 • //ajax.googleapis.com
 • //connect.facebook.net
 • //www.google-analytics.com
 • //www.googletagmanager.com
 • //maps.google.com
 • CNAME ime nga StackPath

WP-Rocket-preload-Settings

Rregulla të Avancuara

 • Shtoni rregulla të përparuara për skedarë specifikë

WP-Rocket-Advanced-Rregullat

Baza e të dhënave

 • Programoni pastrimet e bazës së të dhënave WordPress për të mbajtur shpejt ngarkimin e faqes tuaj

WP-Rocket-bazës së të dhënave Cilësimet

CDN

 • Unë përdor StackPath i cili ka 31 qendra të të dhënave
 • Regjistrohuni për një gjyq 30-ditor, atëherë krijoni një sit të CDN StackPath
 • StackPath do t’ju ofrojë një URL e CDN të cilën do ta ngjisni në shtojcën tuaj të cache
 • Drejtoni faqen tuaj në GTmetrix dhe “rrjeti i ofrimit të përmbajtjes” duhet të jetë i gjelbër në YSlow

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Adresa

CDN-URL-StackPath

WP-Rocket-CDN-Settings

Shtesa (Ndjekja e Google + Cloudflare)

 • Rregjistrohu Per CloudFlare
 • Në të djathtën e sipërme në llogarinë tuaj Cloudflare, klikoni profili im. Shkoni poshtë dhe do të shihni çelësin tuaj global API, atëherë ngjisni këtë në Rocket WP
 • Pastroni të gjithë skedarët e memorjes Cloudflare

WP-Rocket-Shtesash Cilësimet

Levave-Brower-Caching-Google-Analytics

Tools

 • Eksportoni / importoni cilësimet e WP Rocket për t’u përdorur në shumë faqe interneti

WP-Rocket-Tools-Cilësimet

Hutuar? Shihni Tutorialin tim të plotë për konfigurimin e raketave WP

10. Përfundim: Rocket WP është e vlefshme

Vlen plotësisht 49 dollarë në vit për të pasur një flakë të shpejtë (dhe një plug-cache të lehtë për t’u përdorur që nuk do të të japë gabime). Ju ndoshta e dini Google përdor shpejtësinë e faqeve si një faktor renditje dhe se gjithashtu do të rrisë konvertimet. Përmirësimi i kohërave të ngarkesës është një nga mënyrat më të mira për të rritur performancën e përgjithshme të faqes suaj të internetit, kështu që mbledhni 49 dollarë dhe merrni WP Rocket. Dyshoj se do të pendoheni.

Në rast se keni pasur dyshime…

WP-Rocket-Rekomandim

WP-Rocket-Load-Times

WP-Rocket-Internet-Load-Times

WP-Rocket-vs-W3-Total-Cache-Migracionit

Vetëm një kujtesë, unë jam duke përdorur gjithashtu WP Rocket :)

GTmetrix-Report

2019-Pingdom-Report

Bleni Rocket WP

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map