13 módszer a lassú WordPress adminisztrációs panel javítására (állandóan)

04.06.2020
KEZDŐI ÚTMUTATÓ '13 módszer a lassú WordPress adminisztrációs panel javítására (állandóan)
0 22 мин.

A WordPress adminisztrátori panel betöltése ilyen lassú?


Nos, ez egy általános probléma, amellyel sok WordPress-webhelytulajdonos szembesül. Számos oka lehet a WordPress lassú rendszergazdájának, például erőforrásigényes bővítmények, régi PHP verzió, gyorsítótár-bővítmény használata nélkül, elavult WordPress, rossz minőségű webtárhely és még sok más.

Nagyon bosszantó, ha termelékenységi hangulatban vagy, és nagy listáján dolgozol, de a WordPress műszerfal ilyen lassan töltődik be, vagy akár teljesen le is reagál (tudom, milyen érzés).

De ne aggódj. Segítünk felgyorsítani a WordPress adminisztrációs panelt.

Ebben a cikkben először áttekintjük azokat az okokat, amelyek miatt lassú a WordPress adminisztrációs panele. Ezután 13 lépést hajtunk végre a problémák kijavításához, és segítünk a WordPress-webhely, valamint az irányítópult felgyorsításában..

A bejelentkezési adatok megszerzése után bejelentkeztem a WordPress adminisztrációs panelébe, hogy ellenőrizze, hogy az irányítópult lassan betöltődik-e vagy sem. 

Aztán végigfuttattam a webhelyét A Google oldal gyors betekintése, GTMetrix és Pingdom hogy ellenőrizze, mi lassítja a webhelyet. 

Ellenőriztem a WordPress webhelyét, valamint az adminisztrációs panelt, és mindkettő meglehetősen lassú. Itt teszem a weboldal sebességteszt eredményeit, és az eredményeket az optimalizálás után is belefoglalom.

# 1. A Google oldal sebességével kapcsolatos statisztikai eredmények (az optimalizálás előtt és után): A Google oldalsebesség-eredményeinek összehasonlítása # 2. GTmetrix eredmények (optimalizálás előtt és után): Gtmetrix sebesség összehasonlítása # 3. Pingdom eredmények (az optimalizálás előtt és után): Pingdom sebesség teszt eredménye

Miért van egy lassú WordPress adminisztrátori panel??

Számos oka van annak, hogy a WordPress adminisztrációs panele, valamint a webhely lassan betöltődik. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a leggyakoribb okokat, amelyek többnyire lassú WordPress háttérképződést okoznak:

 • erőforrás-igényes bővítmények
 • régebbi PHP verzió
 • alacsony WordPress memóriakorlát
 • nem használ gyorsítótár-bővítményt és CDN-t
 • elavult WordPress
 • rendetlen adatbázis
 • felesleges WordPress-kütyü
 • rossz minőségű web hosting

Most gyorsítsuk fel a WordPress irányítópultját.

A WordPress adminisztrátori panel felgyorsítása (irányítópult)

A Lassú WordPress Rendszergazda panel javítása

1. Keresse meg és távolítsa el a magas CPU használatú bővítményeket

A WordPress első telepítésekor a WordPress irányítópultja gyors betöltést használt.

De most rendkívül lassú.

Ennek oka az erőforrás-igényes bővítmények. Előfordulhat, hogy webhelye magas CPU-használatú bővítményeket tartalmaz, amelyek futtatásához általában sok erőforrás szükséges. Ennek eredményeként a WordPress-webhely több időt vesz igénybe a válaszadáshoz.

A leggyakoribb lassú beépülő modulok a térképek, statisztikák, kapcsolódó üzenet, megszakadt hivatkozás-ellenőrző, képcsúszka, oldalkészítők vagy bármilyen beépülő modul, amely gyakran ellenőrzi vagy feldolgozza a webhelyet.

Szóval, hogyan találhat erőforrás-igényes bővítményeket a WordPress-ben?

Olyan egyszerű ezzel lekérdezés monitor WordPress plugin.

A Query Monitor egy olyan plugin, amely lehetővé teszi az adatbázis-lekérdezések, a PHP-hibák, a HTTP API-hívások és a hibakeresést ami a legfontosabb, a leglassabban betöltő pluginokat mutatja.

Lekérdezésfigyelő WordPress beépülő modul

A telepítés és az aktiválás után lépjen a WordPress irányítópultjába.

Az oldal tetején láthatja a plugin statisztikáit. Kattintson a „L lekérdezések alkotóelem szerint” opció a leglassabb betöltő pluginek megtekintéséhez. Miután megtalálta a leglassabban betöltő plugineket, távolítsa el őket a webhelyről.

Íme néhány ajánlott könnyű WordPress-bővítmény:

Vissza a listához

 

2. Frissítse a PHP-t a legújabb verzióra

A WordPress a PHP-vel van felépítve, és verzióját a fogadó cég állítja be. 

Mint a WordPress bővítmények és a téma frissítése, az is fontos, hogy frissítsük a WordPress PHP-t a legújabb verzióra. Elsősorban két okból kell frissíteni a PHP verziót:

 • A WordPress-webhely gyorsabb lesz: Az új PHP verzió (jelenleg 7.4) hatékonyabb. Ez akár 3 vagy 4x gyorsabban is javíthatja webhelye teljesítményét.
 • Az Ön webhelye biztonságosabb lesz: A WordPress a legnépszerűbb CMS, amelyet PHP-vel építettek. Ezért a hackerek célpontjává válik. A PHP frissítésével a legújabb biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek hiányoznak a PHP régebbi verziójában. Tehát nagyon fontos frissíteni a PHP-t a legújabb verzióra.

Sajnos a WordPress összes felhasználójának több mint 60% -a jelenleg PHP verziókat használ, amelyeket már nem támogatnak. A WordPress PHP verziók statisztikája

A PHP jelenlegi verziójának ellenőrzése?

Ha WordPress 5.0 vagy újabb verziót használ, ellenőrizze a PHP verziót a következő webhelyen Eszközök > A webhely egészsége a műszerfalról.

WordPress Ellenőrizze a PHP verziót

A PHP verzió frissítésének megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy a bővítmények és témák kompatibilisek-e a PHP legújabb verziójával.

> De hogyan lehet ellenőrizni, hogy egy plugin vagy téma kompatibilis-e a PHP verzióval?

Nos, ehhez telepítenie kell a PHP kompatibilitás ellenőrző csatlakoztat.

Menj Eszközök > PHP kompatibilitás ellenőrző és válassza ki a legfrissebbet “PHP verzió” és “Csak az aktív beépülő modulok és témák beolvasása” a Plugin / téma státuszból.

Ezután kattintson a Vizsgálja meg a webhelyet gombra a szkennelés futtatásához.

PHP kompatibilitás ellenőrző WordPress beépülő modul

Körülbelül egy percig tart. Ezután megnézheti, hogy a bővítmények és témák kompatibilisek-e a legújabb PHP-verzióval.

Ha úgy találja, hogy egy plugin vagy a téma nem kompatibilis a legújabb PHP verzióval, akkor jobb, ha másik plugint vált át.

Azt is javasoljuk, hogy használjon bővítményeket vagy témákat, amelyek rendszeresen frissülnek.

Hogyan frissítsem a PHP verziót?

Mielőtt elkezdené frissíteni a PHP verziót, erősen javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot a webhelyről, valamint az adatbázisról. Ha valami nem megfelelő, visszaállíthatja webhelyét a biztonsági másolatból.

Frissítse a PHP-t a Hosting cPanelből 

Ha a host szolgáltatója cPanelt kínál, akkor a PHP verzióját nagyon egyszerűen frissítheti.

Először jelentkezzen be a host cPanel fiókjába. Akkor lépjen a „Válassza a Verziókezelőt” választási lehetőség. Ebben az esetben a SiteGround tárhelyet használom.

SiteGround cPanel PHP verziókezelő

Válassza ki azt a webhelyét, amelynek a PHP verzióját meg akarja változtatni.

A SiteGround PHP verzió frissítése

Válassza ki a kívánt PHP verziót a listából, és kattintson az OK gombra Megment.

A legjobb dolog a SiteGround tárhelynél az, hogy frissítik szervereiket a legújabb PHP verzióval, amikor csak rendelkezésre állnak.

Igen, a Siteground támogatja a legújabb PHP 7.4-es verziót.

SiteGround PHP diagram

Ha azonban a tárhely szolgáltatója nem nyújt cPanelt vagy más lehetőséget a PHP verzió frissítéséhez, akkor vegye fel a kapcsolatot a host szolgáltató támogatási csoportjával..

Hozzon létre egy támogatási jegyet, és írja ezt:

Helló, én vagyok [az Ön hostingja] felhasználó, és jelenleg egy olyan webhelyet működtetek, amely [az Ön weboldala]. Ellenőriztem webhelyem PHP verzióját, amely 7.2, amely nem frissült. Kíváncsi vagyok, vajon frissítheted-e a PHP verziót 7.3-ra, ez javítja a webhelyem teljesítményét és a biztonságot is. Ezenkívül tudassa velem, mikor frissül. Köszönöm,

A host szolgáltatója frissíti a PHP verziót.

Vissza a listához

 

3. Törölje a nem használt beépülő modulokat és témákat

A nem használt beépülő modulok és témák miatt a webhely sebezhetővé válhat, és lassíthatja webhelyét.

Ezek a nem használt témák és beépülő modulok több helyet igényelnek a szerveren, és mindenekelőtt az irányítópult rendetlennek tűnik. WordPress is ajánlja a nem használt vagy régi pluginek törlése a WordPress webhely zökkenőmentes futtatása érdekében.

A nem használt beépülő modulok és témák törlésével javíthatja webhelye teljesítményét.

Egy plugin törléséhez ugorjon a következőre Dugó > Telepített bővítmények > tétlen > Válassza ki az inaktív plugineket és akkor töröl.

Törölje a WordPress bővítményeket

Hasonlóképpen, a nem használt témák törléséhez ugorjon a Megjelenés > Témák.

Ezután kattintson az inaktív témákra. A jobb oldal alján látható a Törlés opció. Egyszerűen kattintson a Törlés gomb a téma törléséhez.

A WordPress téma törlése

Vissza a listához

 

4. Frissítse a WordPress, a plugins és a témát

Nagyon ajánlott frissíteni a WordPress-t, a beépülő modulokat és a témát. A legújabb frissítéssel a WordPress fejlesztői új funkciókat, biztonsági problémákat, hibajavításokat és legfontosabb teljesítményjavításokat tartalmaznak, amelyek gyorsabbá teszik a WordPress-webhely futtatását.

A frissítés előtt biztonsági másolatot készítsen az adatbázisáról és a fájlokról.

WordPress frissítések

A WordPress-webhely frissítéséhez jelentkezzen be a WordPress-be Irányítópult > Frissítés.

Itt megnézheti, vannak-e elérhető frissítések. Ha látja, hogy elérhető egy új frissítés a WordPress magjához, beépülő moduljához vagy témájához, egyszerűen frissítse a Frissítés gombra kattintva..

Olvassa el a WordPress, a bővítmények és a téma manuális frissítése című cikket

Vissza a listához

5. Növelje a WordPress memória korlátját

Alapértelmezés szerint sok hosting cég a WordPress memóriáját 32 MB-ra korlátozza, ami néha nem elég, főleg ha sok plugin van telepítve a webhelyére.

Előfordulhat, hogy amikor feldolgoz valamit a webhelyén, a WordPress rendszergazda olyan lassan reagál, vagy akár a WordPress memória kimerült hibáját is mutatja.

Ennek oka az, hogy webhelyének több memóriára van szüksége a különféle feladatok hatékony végrehajtásához.

A WordPress memóriakorlátjának növelésével javíthat egy lassú WordPress adminisztrációs panelt.

De először ellenőrizze, hogy mekkora a memória korlátozása a tárhely szolgáltatója által. 

Ha a WordPress 5.0 vagy újabb verzióját használja, akkor könnyen ellenőrizheti. Menj Eszközök > A webhely egészsége > Info és görgessen le a szerver szakasz.

A WordPress memória korlátozása

Most jelentkezzen be a host cPanelbe, majd a Fájlkezelőbe. Itt megy a WordPress webhely gyökérkönyvtárába.

Találd meg „Wp-config.php” fájlt, és a sor elé írja be a következő kódot: “/ * Ez minden, hagyja abba a szerkesztést! Boldog blog. * /”.

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);
A WordPress PHP memória korlátjának növelése

Ne felejtsd el menteni a fájlt.

Azonban az esetleges tárhelyszolgáltatások nem engedik meg a felhasználóknak, hogy bármilyen módosításhoz hozzáférjenek a fájlhoz. Ebben az esetben a PHP memória korlátjának növelése érdekében fel kell vennie a kapcsolatot a host szolgáltatóval.

Vissza a listához

 

6. Indítsa el a gyorsítótár-bővítmény használatát

A gyorsítótár-bővítmény automatikusan létrehoz egy statikus fájlt webhelyének tartalmáról a szerveren. Amikor egy látogató meglátogatja a webhelyet, a gyorsítótár-bővítmény a statikus fájlt szolgálja ki, ahelyett, hogy a nehezebb PHP-szkripteket betölti.

A statikus oldalak általában gyorsan betöltődnek a böngészőkben, és összességében növelik a webhely teljesítményét.

A WP Rocket a legjobb gyorsítótár-bővítmény a WordPress számára. Csak 49 dollárba kerül (egyszeri befektetés), és számos olyan hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket más gyorsítótár-bővítmények nem kínálnak.

Ez az oka annak, hogy a WP Rocket a legjobb gyorsítótár-bővítmény a WordPress számára.

WP rakéta gyorsítótár plugin szolgáltatásai

Miért szeretem a WP Rocket-t:

 • Rendkívül könnyű beállítani
 • Ez lehetővé teszi a képek lusta betöltését
 • Ez lehetővé teszi a WordPress szívverésének korlátozását
 • Könnyen optimalizálhatom a WordPress adatbázist
 • Nagyon könnyű integrálni a CDN-lel
 • Webhelyem sebessége megnőtt
 • Ügyfélszolgálatuk félelmetes

Amit a többi felhasználó mond a WP Rocket-ról:

Az 1. helyezett a különféle Facebook szavazásokon

WP Rocket FaceBook Poll01

WP-Rocket-Facebook-Poll 02

WP-Rocket-Facebook-Poll 03

WP-Rocket-Facebook-Poll.4

Trustpilot vélemények:

Több mint 500 WP Rocket felhasználó 4,9-ből 5-et értékelte őket. 

Íme, amit mondanak a WP Rocket-ről:

WP Rocket Trustpilot Review6

WP Rocket Trustpilot Review6

És van több.

Szerezz be WP rakétabővítményt

Vissza a listához

 

7. Kapcsolja ki vagy korlátozza a WordPress szívverését

A WordPress Heartbeat API egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a böngésző számára, hogy kommunikáljon a kiszolgálóval, és valósidejű információkat szolgáltasson a WordPress irányítópultján.

Alapvetően a WordPress Heartbeat API:

 • automatikusan elmenti az oldal / üzenet szerkesztőben elért haladást
 • valós idejű adatokat biztosít az irányítópulton pluginek segítségével

Noha ez a szolgáltatás sok szempontból segít, drasztikusan lelassíthatja webhelyét.

A Heartbeat API 15 másodpercenként elküldi az AJAX kéréseket a szervernek a „/wp-admin/admin-ajax.php„. Ez magas CPU-felhasználást generálhat a szerveren.

Most, ha megosztott tárhely-kiszolgálón van, és magas CPU-felhasználást okoz, akkor a tárhelyszolgáltató valószínűleg megszünteti a fiókját.

Hogyan ellenőrizhetjük a Heartbeat API-t?

Vizsgálja meg webhelyét GTmetrix. A vizsgálat befejezése után lépjen a Vízesés fülre, és ellenőrizze a diagramot, hogy van-e “POST admin-ajax.php” kérés.

admin admin

A „POST admin-ajax.php” opcióból ellenőrizze a Válasz fület, hogy megtudja a tettes beépülő modult.

Megállapítottam, hogy egy olyan társadalmi megosztási plugin, amely az API-t felhívja, és 2,3 másodpercig késlelteti webhelyem.

Hogyan lehet letiltani vagy korlátozni a WordPress szívverését?

Ha a WP Rocket gyorsítótár-bővítményt használja, akkor könnyen letilthatja vagy korlátozhatja a WordPress Heartbeat funkciót.

A WP rakéta letiltása vagy a pulzus ellenőrzése

Alternatív plugin,

Ha nem a WP Rocket bővítményt használja, akkor a WordPress Heartbeat telepítését továbbra is letilthatja vagy korlátozhatja Szívverés ellenőrzése csatlakoztat. Miután aktiválta, menjen a beállítások > Szívverés ellenőrzése.

Heartbeat Control plugin

Javasoljuk, hogy tiltsa le mindenütt.

Vissza a listához

8. Optimalizálja a WordPress adatbázist

Ha bármilyen változtatást hajt végre a webhelyén, például egy plugin telepítésekor, egy oldal vagy bejegyzés szerkesztésekor, amikor a felhasználó kommentál, stb., A WordPress adatbázis mindent tárol.

A WordPress adatbázis azonban olyan szükségtelen dolgokat is tárol, mint például az oldal- és utólagos javítások, az eltávolítatott plugins-táblázatok, a jóvá nem hagyott / spam-megjegyzések stb. több idő reagálni.

Ezt javíthatja a WordPress adatbázis törlésével.

Mielőtt elkezdené, azt javaslom, készítsen biztonsági másolatot az adatbázisáról.

Ha WP Rockert használ, akkor könnyedén optimalizálhatja WordPress adatbázisát.

WP Rocket Clean adatbázis

A WordPress irányítópultján ugorjon a Beállítások > WP rakéta majd kattintson az Adatbázis fülre.

Azt javaslom, hogy ellenőrizze az összes lehetőséget, és futtassa az optimalizálási folyamatot.

Van lehetőség az adatbázis-tisztítás ütemezésére is, azonban nem javaslom, hogy engedélyezze ezt a lehetőséget, mivel ez tönkreteheti webhelyét. Jobb a kézi adatbázis-tisztítási folyamat, amelyet havonta egyszer futtathat.

Alternatív plugin,

Ha nem a WP Rocket bővítményt használja, akkor a WordPress adatbázist is megtisztíthatja a WP-optimalizálása csatlakoztat.

WP Optimalizálja a tiszta adatbázist

Telepítse a bővítményt, és lépjen a WordPress irányítópultjára. Innentől kattintson a WP-Optimize lehetőségre, és tisztítsa meg a WordPress adatbázist.

Vissza a listához

 

9. Tiltsa le az Objektum és az adatbázis gyorsítótárat a W3 teljes gyorsítótárában

A W3 Total Cache egy nagyszerű bővítmény a WordPress webhely felgyorsításához.

Ha azonban nem megfelelően állítja be, lelassíthatja webhelyét.

Ha W3 teljes gyorsítótár-bővítményt használ, azt javasoljuk Objektum letiltása és Adatbázis-gyorsítótár.

Menj “Teljesítmény > Általános beállítások” és tiltsa le mind az adatbázis-gyorsítótárat, mind az objektum-gyorsítótárat.

Tárgy és az adatbázis gyorsítótár letiltása a W3 teljes gyorsítótárában

Vissza a listához

10. Adja hozzá webhelyét a Cloudflare CDN-hez

A Tartalomszolgáltatási Hálózat (CDN) egy olyan rendszer, amely alapvetően tárolja az Ön webhelyének tartalmát és továbbítja a nézőket a legközelebbi földrajzi helytől. A CDN felgyorsítja a WordPress adminisztrációs területét is, megóvja webhelyét a DDoS támadásoktól, megtakarítja a tárhely erőforrásait, és ami a legfontosabb: javítja a felhasználói élményt.

A Cloudflare egy ingyenes CDN szolgáltatás, amely több mint 90 ország 200 városát fedi le.

1. lépés, Először is meg kell regisztrálj a Cloudflare számára, és adja hozzá webhelyét.

2. lépés, Válassza ki az ingyenes tervet

3. lépés, Folytassa a DNS-rekordok oldalon

4. lépés, Mutasson webhelyére a Cloudflare névszervereire

Felhő tükrözi a névszerverek módosítását

5. lépés, Ellenőrizze a névszervereit

Olvassa el a Cloudflare CDN hozzáadásának WordPress webhelyére vonatkozó részletes útmutatót

Ha azonban Siteground tárhelyet használ, akkor csak egy kattintással felveheti a Cloudflare funkciót (kevesebb, mint 5 másodpercig tart)

Webhely cPanel Cloudflare opció

Vissza a listához

11. Adja hozzá a Cloudflare oldal szabályait

CloudFlare ajánlja letiltja annak funkcióit az admin oldalon. Ezt úgy lehet megtenni, hogy oldalszabályokat ad hozzá a Cloudflare-fiókhoz.

Jelentkezzen be Cloudflare-fiókjába, és lépjen az Oldalszabály alkalmazásba.

Adja meg a WordPress adminisztrátori URL-jét, amely „example.com/wp-admin/”. Adjon meg egy * -ot az URL előtt és után, például a * example.com / wp-admin / *. Ezután írja be a következő oldalszabályokat.

Hozzon létre Cloudflare oldalszabályokat

 

Ha kész, kattintson a Mentés és telepítés gombra.

Vissza a listához

 

12. Kapcsolja ki a szükségtelen műszerfal-kütyüket

Alapértelmezés szerint a WordPress irányítópultján sok olyan kütyü található, mint például az Üdvözlőpanel, Egy pillanat alatt, WordPress események és hírek, Tevékenységek stb..

Minden alkalommal, amikor betölti a WordPress irányítópultot, ezek a kütyük külső hívásokat kezdenek az információk megjelenítésére, ami lelassítja a WordPress adminisztrációs panelt.

Ha azt észleli, hogy a WordPress rendszergazda ilyen lassan töltődik be, akkor letilthatja a nem használt, nem szükséges műszerfal-kütyüket. A felesleges kütyü kikapcsolásához használhatja a Widget letiltása csatlakoztat.

A telepítés és aktiválás után lépjen a következőbe Megjelenés > Tiltsa le a Widget alkalmazást. Ezután váltson a Widgetek letiltása lapra, és válassza ki a letiltani kívánt kütyüket.

Kapcsolja ki a Műszerfal-kütyüket a WordPress alkalmazásban

Miután kiválasztotta, kattintson a mentések módosítására.

Vissza a listához

13. Fontolja meg a WordPress tárhelyének frissítését vagy megváltoztatását

Ha a WordPress rendszergazda továbbra is lassú, ideje frissíteni vagy megváltoztatnia a webtárhelyét. Mondja a WordPress a web hosting nagy hatással van webhelye teljesítményére.

A Siteground a legmagasabb besorolású WordPress tárhely, amelyet a WordPress.org is hivatalosan ajánlott.

A WordPress javasolja a SiteGround alkalmazást

Minden Facebook közvélemény-kutatásban elsőbbséget élveznek. 

Sitegound-Facebook-Poll-1

Sitegound Facebook szavazás 2

Oldaltérkép Facebook közvélemény-kutatás 03

Sitegound Facebook közvélemény-kutatás 05

Sitegound Facebook szavazás 6

Sitegound Facebook szavazás 7

Oldaltérkép Facebook Poll00

Webhely-alapú Facebook közvélemény-kutatás .4

Sitegound Facebook szavazás 9

Oldaltérkép Facebook közvélemény-kutatás 010

Oldaltérkép Facebook közvélemény-kutatás 011

Honlaptérkép Twitter vélemény 0

Webhelytérkép Twitter vélemény 01

Webhelytérkép Twitter vélemény 02

Webhelytérkép Twitter vélemény 05

Webhelytérkép Twitter vélemények 06

Webhelytérkép Twitter vélemények 7

Webhelytérkép Twitter vélemény 9

Webhelytérkép Twitter vélemény 10

Webhelytérkép Twitter vélemény 12

Webhelytérkép Twitter vélemények 13

Webhelytérkép Twitter vélemény 14

Webhelytérkép Twitter vélemény 15

Webhelytérkép Twitter vélemények 16

Webhelytérkép Twitter vélemény 017

 

Siteground Trustpilot ismertető0

Siteground ShopperEngedélyezett felülvizsgálat

 

 

Nagy sebességű, élvonalbeli platformjuk hihetetlenül gyors hostolási szolgáltatást nyújt. A legújabb szoftvereket, protokollokat és a sebességnövelőt használják technológiák amelyek a WordPress webhelyét rendkívül gyorsan megkönnyítik.

Mi olyan különleges a Siteground tárhelyén?

 • Ingyenesen áthelyezik az Ön webhelyét a szerverükre (állásidő nélkül)
 • Rendkívül gyorsan elkészítik a WordPress-webhelyet (láthatják a többi felhasználó által megosztott eredményeiket)
 • A legfrissebb PHP 7.4 verziót biztosítják
 • Gyorsan hozzáadhatja webhelyét a Cloudflare CDN-hez (kevesebb, mint 5 másodpercig tart)
 • Webes tűzfalat (WAF) biztosítanak, amely megvédi webhelyét a hackerekkel szemben
 • AI anti-bot a rosszindulatú forgalom ellen
 • Napi automatikus biztonsági mentést kínálnak
 • Ügyfélszolgálatuk nagyon gyors és segítőkész

Három különböző tervük van. A WordPress tárhely-tervek mindössze 3,95 dollárt / hó kezdik, ami elegendő a kezdőknek.

Ha további erőforrásokra van szüksége, akkor kiválaszthatja a GrowBig tervet vagy a GoGeek tervet.

Webhely WordPress tárhely ára

Minden terv korlátlan adatátvitelt, WordPress automatikus frissítést, Ingyenes napi biztonsági másolatot, Ingyenes Cloudflare CDN-t, Ingyenes SSL-t és HTTPS-t és még sok minden mást tartalmaz. Itt megtekintheti azok teljes szolgáltatásait.

Vissza a listához

A lassú WordPress háttérkép gyakori probléma, amellyel a legtöbb WordPress-webhelytulajdonos szembesül. A lassú webhely károsíthatja SEO-ját, csökkentheti az átváltási arányokat, és rossz felhasználói élményt eredményezhet.

De ne aggódj. Felgyorsíthatja a WordPress-webhelyet, valamint az irányítópultot (nagyon könnyen).

Ebben az oktatóprogramban 13 legjobb tippet osztottam meg, amelyek segítenek javítani a lassú WordPress adminisztrációs panelt. Használata nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy alaposan elolvassa ezeket a lépéseket, és végrehajtja azokat a WordPress webhelyén.

Most szeretném megtudni a WordPress-webhelyed sebességét. Tesztelje webhelyét GTmetrix vagy Pingdom eszköz, és tudassa velem. Várok. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector