7 lokale SEO-strategier for at rangere højere i Google Maps og lokaliserede resultater (baseret på Googles lokale rankingfaktorer)

lokal-seo-strategier


Vil du bruge lokal seo for at få mere geografispecifikke kunder?

Jeg viser dig, hvordan du bruger Googles lokale SEO-rankingfaktorer for at optimere dit websted og din online tilstedeværelse for at rangere højere i Google Maps og lokaliserede organiske lister (de blå resultater under Google Maps). Jeg vil dække Google My Business, anmeldelser, mapper (også kaldet citater i lokal SEO), oprette lokaliseringsspecifikke destinationssider og andre lokale SEO strategier. Jeg vil også vise dig, hvordan du optimerer til 1 placering, og hvordan du optimerer til flere placeringer.

Dette er de CORE-faktorer, der er nødvendige for at rangere højere i Google Maps, og mens der er masser af andre faktorer, får de fleste ikke de grundlæggende elementer nede. Jeg anbefaler, at det tager tid at få dem ned først og derefter bruge min fulde lokal seo guide for at optimere for de andre faktorer, såsom hastighedsoptimering, rettelse af fejl i Google Search Console og tilføjelse AMP-sider. Denne guide viser dig, hvordan du gør alt, og selvom det er specifikt for WordPress, er de fleste elementer universelle, uanset hvad du kører dit websted på (da de lokale rangeringsfaktorer altid forbliver de samme).

Indholdsfortegnelse

 1. Gør din Google Min virksomhedsside 100% færdig
 2. Opret profiler på andre mapper
 3. Spørg kunderne om anmeldelser
 4. Indsend forretningsoplysninger til topdataarggregatorer
 5. Opret placeringsspecifikke sider
 6. Spar dit sociale medie i gear
 7. Få links fra blogging, kunder, partnere, reklame

1. Gør din Google Min virksomhedsside 100% færdig

Gør krav på din Google Min virksomhedsside og udfyld det for at være 100% komplet. Hvis du ikke allerede har en side, skal du oprette en, men du skulle kun have den 1 pr. Placering uden INGEN duplikater. Liste over alle relevante kategorier, upload professionelle fotos inklusive et logo, og gør alt hvad de beder dig om at gøre. Glem ikke at gøre det bekræft din side og angiv en tilpasset URL (skal være dit virksomheds navn). Der er en fane “rediger info” og “fotos”, der begge skal være 100%. Hvis det giver mening for din virksomhed, kan du også få en virtuel turné fra en foretrukket Google-leverandør.

google-min-business-profil

Din Min virksomheds side er det, der vises i Google Maps, og når folk Google dit firmanavn (til højre for søgeresultaterne). Det er hjertet i lokal SEO, så gør det legitimt!

Google My Business Lokal SEO

Jeg vil understrege, at hvis du allerede har en Google My Business-side, du IKKE ønsker at oprette en duplikat, eller den vil konkurrere med din hovedside – og potentielt straffe dets placeringer. For at kontrollere, om du allerede har en Google My Business-side, køre din virksomhed igennem Moz Local eller søg din virksomhed på Google Map Maker. Hvis du finder en duplikatside, skal du slette den ved logger ind på Google My Business og vælg den side, du vil administrere. Gå til fanen i menuen øverst til venstre, og klik på “Indstillinger”, rulle derefter helt ned, indtil du ser “slet side.”

2. Opret profiler på andre mapper

Onlinekataloger (også kaldet citater i lokal SEO) er placering # 2, # 5 og # 14 i Google Maps. Samlet set er det omkring 25% af, hvordan du rangerer. Oprettelse af 100% komplette profiler på topkatalogwebsteder kan være kedelige, men det er EKSTREMT vigtigt for din lokaliserede placering.

Du kan enten gøre dette selv ved hjælp af min liste over top online mapper eller brug Whitesparks ressourceside der har top citeringslister efter by, land og kategori. Alternativt kan du outsource det ved hjælp af Whitesparks citationstjenestetjeneste hvilket er $ 4-5 pr. citat. Dette er hvad jeg bruger til ALLE mine lokale SEO klienter og har hjulpet mange af dem med at rangere Nr. 1 i Google Maps.

Whitespark har en 4.9 / 5-stjernet anmeldelse på Google med over 120 anmeldelser og er et engangsgebyr sammenlignet med virksomheder som Yext, der opkræver løbende gebyrer. Grundlæggende udfylder du et indtag, Whitespark opretter citaterne på cirka 3 uger, så sender de dig en opfølgningsrapport med dine nye citations-URL’er og 1 universel login. Det er meget let, og du skal se en forbedring af dine placeringer inden for 2-3 måneder, når citaterne indekseres og Google opdaterer de er lokale søgeresultater. Til sidst, glem ikke at bruge Moz Local for at rette problemer med dine top 15 citater. Jeg ville gøre Google My Business, derefter Moz Local og derefter Whitespark.

Bare for at gennemgå, vil du bruge Moz Local til at løse dine top 15 biblioteker (citater) …

Moz Local

Brug derefter Whitespark til at opbygge yderligere citater, da de er omkring 25% af den lokale SEO. Du kan enten bruge deres ressourceside til at bygge disse selv, eller outsource til Whitespark for $ 4-5 pr. Citat. Bare udfyld derefter indtagelse, og lad dem afslutte jobbet på cirka 2-3 uger.

citationer-for-byen

3. Spørg kunderne om anmeldelser

Anmeldelser er ca. 10% af Google Map-placeringer, men er af indlysende årsager den vigtigste del af lokal SEO. Folk ser anmeldelser, når de søger på dit firmanavn, og de viser sig også efter lokaliserede nøgleord, der ikke er mærket, som “Chicago Wedding Photographer.”

Du har brug for cirka 5 anmeldelser på din Google My Business-side for at stjernerne vises på Google, men jo mere, jo bedre. Hvis du Google dit primære nøgleord, og du ser, at den mest rangerede konkurrent har 20 anmeldelser, skal du have mindst 21. Når du har flere anmeldelser end konkurrenter på Google My Business, skal du gå til Yelp og nichekataloger som WeddingWire eller UrbanSpoon. Jeg ved, anmeldelser kan være smertefulde, men for lokal SEO er dette den vigtigste måde, du vil opbygge et solidt online ry på, mens du rangerer højere i Google Maps.

Google anmeldelser til SEO

4. Indsend forretningsoplysninger til topdataarggregatorer

Der er 3 vigtige dataggregater, der sender dine lokale forretningsoplysninger til millioner af andre websteder. Du skal tilmelde dig og oprette en dejlig profil på hver af disse websteder …

5. Opret placeringsspecifikke sider

Det første trin til at oprette geo-målrettede sider er at lære, hvilke sætninger folk søger. Brug Google Autocomplete at Google skal “udfylde det tomme” ved hjælp af understregningstegnet for at få forslag til søgeord. Du kan også bruge Moz Keywords Explorer for at få yderligere søgeordsidéer, men sørg for at nedskrive ALLE de forskelstjenester, som folk søger …

Fotografi SEO nøgleord

Hvis du kun har 1 primært nøgleord (f.eks. Chicago Newborn Photographer), skal du målrette mod det på din startside ved hjælp af strategierne, der er anført i skærmbilledet nedenfor.

Hvis du har flere nøgleord (Chicago Newborn Photographer, Chicago Portrait Photographer…) Opret derefter en separat side for hver for bedre at målrette mod hvert søgeord. Hvis du har flere placeringer skal du også oprette en ny side (undertiden flere sider) for hver placering afhængigt af hvor mange søgeord der søges i den by. Den generelle tommelfingerregel er, at hver side kun kan målrette mod 1 nøgleord (service) på 1 placering.

Når du kender dine søgeord, skal du oprette dine geo-målrettede destinationssider …

lokalt optimeret landing-side

Bemærk, at indholdet er unikt for dets placering (Boynton Beach). Nøgleordet “Boynton Beach Dentist” er også til stede i sidetitlen, URL, titelmærket, metabeskrivelsen osv. Også skyderfotografierne er unikke for det sted, og det er også vidnesbyrd og andet indhold. Hver side skal have helt unikt indhold og du bør undgå at bruge “søg og erstat sider”, hvor du duplikerer sider og derefter udskift et par ord. Dette er ikke en god strategi, og kun sider med godt designet, unikt indhold skrevet om et specifikt nøgleord rangerer højt.

6. Kick dine sociale medier i gear

facebook dimensioner

De fleste succesrige virksomheder har i det mindste en vis tilstedeværelse på de vigtigste sociale netværk, og Google leder efter dette. Sørg for, at dine sociale mediaprofiler er udfyldt fuldstændigt, og at du poster på dem noget regelmæssigt. Selv 1 post / uge er bedre end intet.

7. Få links fra blogging, kunder, partnere, reklame

Links til dit websted er omkring 20%, men mange mennesker er forvirrede over, hvordan man får dem. Først Sørg for, at dit websted er godt designet og har indhold (f.eks. nyttige blogartikler), som folk rent faktisk ønsker at linke til. Disse artikler skal optimeres til et ikke-salgsfremmende nøgleord, der findes i Google Autocomplete (f.eks. Gennemsnitlige omkostninger for bryllupsfotograf i Chicago). Når du akkumulerer blogartikler og mere indhold på dit websted, kan du begynde at henvise til andre sider / indlæg, som du har skrevet inden for dit indhold. Disse kaldes interne links og er en naturlig måde at oprette links til dit websted organisk. Du har brug for en god mængde indhold!

Du kan også nå ud til andre webstedsejere hvem du tror du kunne få et link fra. Tænk på andre lokale virksomheder i dit område, forretningspartnere, venner eller kunder og leverandører. Nogle virksomheder har måske en partner- eller attest side, som du kan få et link til. Nøglen er at omdanne dine forretningsforbindelser til omtaler på et websted – i form af et link.

Se også: Lokal SEO-guide til WordPress

Jeg håber, at du fandt disse lokale SEO-strategier nyttige, så du kan bruge dem med dine egne søgeord! Hvis du har spørgsmål, efterlad en kommentar, så hjælper jeg dig med det. Ellers, hvis du nød min artikel, skal du dele den med andre, der også gerne vil have den.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map