7 lokale SEO-strategier for å rangere høyere i Google Maps og lokaliserte resultater (basert på Googles lokale rangeringsfaktorer)

lokal-seo-strategier


Ønsker å bruke lokal seo for å få mer geografispesifikke kunder?

Jeg viser deg hvordan du bruker Googles lokale SEO-rangeringsfaktorer for å optimalisere nettstedet ditt og online tilstedeværelse for å rangere høyere i Google Maps og lokaliserte organiske oppføringer (de blå resultatene under Google Maps). Jeg vil dekke Google Min bedrift, anmeldelser, kataloger (også kalt siteringer i lokal SEO), lage stedsspesifikke destinasjonssider og andre lokale SEO-strategier. Jeg vil også vise deg hvordan du kan optimalisere for ett sted, samt hvordan du kan optimalisere for flere steder.

Dette er CORE-faktorene som trengs for å rangere høyere i Google Maps, og selv om det er mange andre faktorer, får de fleste ikke grunnleggende ting. Jeg anbefaler at du tar litt tid for å få disse ned først, og bruk deretter det fulle lokal seo guide for å optimalisere for de andre faktorene som hastighetsoptimalisering, fikse feil i Google Search Console og legge til AMP-sider. Denne guiden viser deg hvordan du gjør alt, og selv om det er spesifikt for WordPress, er de fleste elementene universelle uansett hva du driver nettstedet ditt på (siden de lokale rangeringsfaktorene alltid forblir de samme).

Innholdsfortegnelse

 1. Gjør Google My Business-siden din 100% fullstendig
 2. Lag profiler på andre kataloger
 3. Be kundene om anmeldelser
 4. Send inn forretningsinformasjon til toppdataarggregatorer
 5. Lag stedsspesifikke sider
 6. Spark dine sosiale medier i utstyr
 7. Få koblinger fra blogging, kunder, partnere, publisitet

1. Gjør Google My Business-siden din 100% fullstendig

Gjør krav på din Google Min virksomhetsside og fyll den ut til å være 100% fullstendig. Hvis du ikke allerede har en side, oppretter du en, men du bør bare ha den 1 per sted uten INGEN duplikater. Liste over alle relevante kategorier, last opp profesjonelle bilder inkludert en logo, og gjør alt de ber deg om å gjøre. Ikke glem å gjøre det bekreft siden din og angi en tilpasset URL (skal være virksomhetsnavnet ditt). Det er en “rediger info” og “bilder” -fanen som begge skal være 100%. Hvis det er fornuftig for bedriften din, kan du også få en virtuell tur fra en foretrukket Google-leverandør.

google-my-business-profil

Min virksomhet-siden din er det som vises i Google Maps og når folk Googles bedriftsnavnet ditt (på høyre side av søkeresultatene). Det er hjertet i lokal SEO, så gjør det legitimt!

Google My Business Local SEO

Jeg vil understreke at hvis du allerede har en Google My Business-side, vil du IKKE opprette en duplikat, eller den vil konkurrere med hovedsiden din – og potensielt straffe den. For å sjekke om du allerede har en Google My Business-side, kjøre virksomheten gjennom Moz Local eller søk på bedriften din Google Map Maker. Hvis du finner en duplikatside, slett den ved å logger på Google Min bedrift og velg siden du vil administrere. Gå til fanen øverst til venstre-menyen og klikk på “Innstillinger” og bla deg helt ned til du ser “slett side.”

2. Opprett profiler på andre kataloger

Kataloger på nettet (også kalt siteringer i lokal SEO) er rangeringsfaktoren nr. 2, nr. 5 og nr. 14 i Google Maps. Totalt sett er det omtrent 25% av hvordan du rangerer. Å lage 100% komplette profiler på topp katalognettsteder kan være kjedelig, men det er ekstremt viktig for din lokaliserte rangering.

Du kan enten gjøre dette selv ved å bruke min liste over topp online kataloger eller bruk Whitesparks ressursside som har topp siteringslister etter by, land og kategori. Alternativt kan du outsource det ved å bruke Whitesparks sitering innsendingstjeneste som er $ 4-5 per sitering. Dette er hva jeg bruker for ALLE mine lokale SEO klienter og har hjulpet mange av dem til å rangere Nr. 1 i Google Maps.

Whitespark har en 4.9 / 5-stjerners anmeldelse på Google med over 120 anmeldelser og er en engangsavgift sammenlignet med selskaper som Yext som krever løpende gebyrer. Du fyller i utgangspunktet ut et inntak, Whitespark oppretter sitatene i løpet av tre uker, så sender de deg en oppfølgingsrapport med de nye sitasjons-URL-ene og 1 universell innlogging. Det er veldig enkelt, og du bør se en forbedring i rangeringen i løpet av 2-3 måneder når siteringene blir indeksert og Google oppdaterer de er lokale søkeresultater. Til slutt, ikke glem å bruke Moz Local å rette problemer med de 15 beste sitatene dine. Jeg ville gjøre Google Min bedrift, deretter Moz Local, deretter Whitespark.

Bare for å gjennomgå, vil du bruke Moz Local til å fikse de 15 beste katalogene (sitatene) …

Moz Local

Bruk deretter Whitespark til å lage flere sitater siden de er omtrent 25% av den lokale SEO. Du kan enten bruke ressurssiden deres til å bygge disse selv, eller sette ut til Whitespark for $ 4-5 per sitering. Bare fyll ut inntaket, og la dem fullføre jobben på omtrent 2-3 uker.

siteringer-by-byen

3. Be kundene om anmeldelser

anmeldelser er omtrent 10% av Google Map-rangeringer, men er den viktigste delen av lokal SEO av åpenbare grunner. Folk ser anmeldelser når de søker på bedriftsnavnet, og de viser seg også opp for ikke-merkede lokaliserte nøkkelord som “Chicago Wedding Photographer.”

Du trenger omtrent 5 anmeldelser på Google Min bedrift-siden for at stjernene skal vises på Google, men jo mer, jo bedre. Hvis du googler ditt primære nøkkelord og ser at den topprangerte konkurrenten har 20 anmeldelser, bør du ha minst 21. Når du har flere anmeldelser enn konkurrenter på Google My Business, kan du gå til Yelp og nisjekataloger som WeddingWire eller UrbanSpoon. Jeg vet at anmeldelser kan være vonde, men for lokal SEO er dette den viktigste måten du kommer til å bygge et solid online omdømme mens du rangerer høyere i Google Maps.

Google-anmeldelser for SEO

4. Send inn forretningsinformasjon til toppdataarggregatorer

Det er tre viktige datasamlinger som sender din lokale forretningsinformasjon til millioner av andre nettsteder. Du bør registrere deg og lage en fin profil på hver av disse nettstedene …

5. Lag stedsspesifikke sider

Det første trinnet for å bygge geografiske målrettede sider er å lære hvilke setninger folk søker. Bruk Google Autocomplete for å få Google til å “fylle ut tomt” ved å bruke understrekningstegnet for å få forslag til søkeord. Du kan også bruke Moz nøkkelordutforsker for å få flere søkeordideer, men sørg for at du skriver ned ALLE forskjellstjenestene folk søker …

Fotografi SEO nøkkelord

Hvis du bare har ett primært nøkkelord (f.eks. Chicago Newborn Photographer), bør du målrette mot det på hjemmesiden din ved å bruke strategiene som er oppført på skjermdumpen nedenfor.

Hvis du har flere nøkkelord (Chicago Newborn Photographer, Chicago Portrait Photographer …) Lag deretter en egen side for hver for å målrette hvert søkeord bedre. Hvis du har flere lokasjoner må du også lage en ny side (noen ganger flere sider) for hvert sted, avhengig av hvor mange søkeord som blir søkt i den byen. Den generelle tommelfingerregelen er at hver side bare kan målrette mot ett nøkkelord (tjeneste) på ett sted.

Når du kjenner nøkkelordene dine, kan du opprette geografiske målrettede destinasjonssider …

lokalt optimalisert-landing-side

Legg merke til at innholdet er unikt for dets beliggenhet (Boynton Beach). Nøkkelordet “Boynton Beach Dentist” er også til stede i sidetittelen, URL, tittelkoden, metabeskrivelsen, osv. Også skyvefotografiene er unike for det stedet, og det samme er uttalelser og annet innhold. Hver side skal ha helt unikt innhold og du bør unngå å bruke “søk og erstatt sider” der du dupliserer sider og deretter bytter ut noen få ord. Dette er ikke en god strategi, og bare sider med godt designet, unikt innhold skrevet om et spesifikt nøkkelord vil rangere høyt.

6. sparke de sosiale mediene dine i utstyr

Facebook dimensjoner

De fleste vellykkede virksomheter har i det minste en viss tilstedeværelse på de viktigste sosiale nettverkene, og Google leter etter dette. Forsikre deg om at sosiale medier-profilene dine er fullstendig utfylt, og at du legger ut noe på dem regelmessig. Selv en post / uke er bedre enn ingenting.

7. Få koblinger fra blogging, kunder, partnere, publisitet

Lenker til nettstedet ditt er omtrent 20%, men mange mennesker er forvirret om hvordan de skal få dem. Først sørg for at nettstedet ditt er godt designet og har innhold (f.eks. nyttige bloggartikler) som folk faktisk ønsker å lenke til. Disse artiklene bør optimaliseres for et søkeord som ikke er markedsført, som finnes i Google Autocomplete (f.eks. Gjennomsnittlige kostnader for bryllupsfotograf i Chicago). Når du samler bloggartikler og mer innhold på nettstedet ditt, kan du begynne å henvise til andre sider / innlegg du har skrevet i innholdet ditt. Disse kalles interne lenker og er en naturlig måte å bygge koblinger til nettstedet ditt organisk. Du trenger en god mengde innhold!

Du kan også nå ut til andre nettstedseiere hvem du tror du kan få en lenke fra. Tenk på andre lokale virksomheter i ditt område, forretningspartnere, venner eller kunder og leverandører. Kanskje noen bedrifter har en partner- eller attesteringsside du kan få en lenke til. Nøkkelen er å gjøre om forretningsforholdene dine til omtaler på et nettsted – i form av en lenke.

Se også: Lokal SEO-guide for WordPress

Jeg håper du fant disse lokale SEO-strategiene nyttige, slik at du kan bruke dem med dine egne nøkkelord! Hvis du har noen spørsmål, legg igjen en kommentar, så hjelper jeg deg med det. Ellers hvis du likte artikkelen min, kan du dele den med andre som vil ha den også.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map