Hvordan positive anmeldelser forbedrer lokal SEO for bedrifter (hint: De er 8,9% av SEO, men viser mange tonn)

03.06.2020
Lokal SEO 'Hvordan positive anmeldelser forbedrer lokal SEO for bedrifter (hint: De er 8,9% av SEO, men viser mange tonn)
0 8 мин.

Det er ingen tvil om at anmeldelser er en stor del av lokal SEO. De vises i Google Maps, når folk søker på virksomhetsnavnet ditt, og de er 8,9% av Googles lokale rangeringsfaktorer.


lokal-seo-anmeldelser

Jeg er ikke her for å dele statistikk over hvor viktige anmeldelser er, siden jeg er sikker på at jeg allerede vet det. Men hvilke profiler er viktigst? Har du drevet virksomheten din Moz Local og laget komplette, konsistente profiler på topp liste nettsteder? Hvordan unngår du Yelp-vurderingsfilteret, og hvordan svarer du på negative anmeldelser mens du takker folk for de gode? Dette er den typen (faktisk nyttige) ting jeg skal gå over. Så la oss komme inn på det …

Innholdsfortegnelse

 1. Vurderinger er 8,4% av de lokale faktorene for rangering av lokalt søk
 2. Google Min bedrift er (vanligvis) den viktigste profilen
 3. Unngå Yelp-vurderingsfilteret
 4. Svar på anmeldelser
 5. Hvor anmeldelser vises på nettet
 6. Nettsteder å bli oppført på
 7. Legg til brukeranmeldelser til nettstedet ditt

1. Anmeldelser er 8,4% av de lokale faktorene for rangering av lokalt søk

Anmeldelser er 8,4% av Googles lokale rangeringsfaktorer og selv om det kan virke lite, vet du at 90% av folk bruker anmeldelser for å bestemme hvem de skal gjøre forretninger med.

anmeldelser stående-faktor

Gjennomgå rangeringsfaktorer

 • Antall innfødte Google Maps-anmeldelser (med tekst)
 • Antall tredjeparts tradisjonelle anmeldelser
 • Generell hastighet på anmeldelser (innfødt + tredjepart)
 • Produkt / tjeneste nøkkelord i anmeldelser
 • Antall anmeldelser fra myndighetsanmeldere
 • Autoritet for tredjepartsnettsteder der vurderinger er til stede
 • Velocity of native Google Maps reviews
 • Mangfold av tredjeparts nettsteder som vurderinger er tilgjengelig på

2. Google Min bedrift er (vanligvis) den viktigste profilen

Omtaler om din Google Min virksomhetsside vises i Google Maps og på høyre side av søkeresultatene når folk søker på bedriftsnavnet ditt. Du trenger omtrent 5 anmeldelser på Google Min bedrift for stjernene skal vises. Hvis Google Maps er de viktigste oppføringene du målretter mot, bør du ideelt sett ha flere anmeldelser enn alle konkurrenter. Hvis du Google “Chicago Wedding Photographer”, ser du at en bedrift har 49 anmeldelser med 5 stjerner. Dette er et konkurrerende søkeord, slik at disse virksomhetene vil ha mange anmeldelser, men ideelt sett ville du ha mer. Dette alene kan gjøre eller ødelegge virksomheten din siden disse anmeldelsene ofte er det første folk ser.

Google Min bedrift SEO

3. Unngå Yelp-vurderingsfilteret

I motsetning til Google, har Yelp en gjennomgå filter som kan gjøre at legitime anmeldelser ikke blir publisert. Heldigvis er det mange måter rundt dette for å sikre at disse anmeldelsene ikke blir filtrert ut.

bjeffe-filtrerte-anmeldelser

Ikke send folk en lenke til Yelp-siden din – Når folk følger en direkte lenke til Yelp-siden din, vet Yelp at du anmoder om dem, og vurderingen vil sannsynligvis ikke bli publisert. I stedet Google-navnet ditt og send folk til den lenken (se et eksempel her).

Spør folk som allerede har en Yelp-konto – nye Yelpere vil ikke ha fylt ut profilen sin, Facebook-kontoen deres vil ikke være koblet til, og de vil ikke ha Yelp-venner eller eksisterende anmeldelser. Det er best å spørre folk som allerede har en Yelp-konto og er aktive på den.

Oppmuntre til beskrivende vurderinger – korte anmeldelser er ikke nyttige og vil sannsynligvis filtreres.

Svar og samhandler med anmelderen – svare på deres anmeldelse (f.eks. Si takk), legg dem til som en venn og send dem en melding. Du kan til og med stemme anmeldelsen deres som nyttig. Ved å samarbeide med anmeldere sender du et signal til Yelp om at anmeldelsen er legitim.

Ikke gi økonomiske insentiver – dette kan føre til at Yelp-siden din får en forbrukervarsling hvis de fanger deg som kan ødelegge virksomheten din fullstendig. Det er bedre å ikke ta sjansen og bare spørre folk som har hatt en fantastisk opplevelse med bedriften din.

4. Svar på anmeldelser

De fleste nettsteder gir deg muligheten til å svare på anmeldelser som du bør gjøre for ALLE dem (både positive og negative). Folk liker å se at du prøver å gjøre det riktig. Å svare på positive anmeldelser oppfordrer til konvertering og kan gi deg enda flere anmeldelser (akkurat som om du vil svare på en kommentar på bloggen din, bare dette er enda viktigere).

svarer til anmeldelser

5. Hvor anmeldelser vises på nettet

Når folk søker på bedriftsnavnet ditt – Hvis det ikke hjelper merkevarebyggingen din, vet jeg ikke hva som gjør det. Alt du trenger er en Google Min bedrift side, fyll ut profilen din helt, og få rundt 5 anmeldelser. Legg merke til at disse vurderingene kan vises to ganger i søkeresultatene, en gang på høyre side av siden og en gang under nettstedet ditt. Hvis du får nok anmeldelser på de andre vurderingsnettstedene, bør disse stjernene også vises i søkeresultatene dine (som Yelp gjør på dette bildet).

Google-anmeldelser

Når folk søker i lokale nøkkelord – Hvis Google Maps vises for de fleste av søkeordene dine, bør anmeldelser være en viktig del av din lokale SEO-strategi (spesielt på Google My Business). Dette vil være det første inntrykket av virksomheten din for mange mennesker. Kan ikke stresse dette nok.

lokal-seo-anmeldelser

Når folk søker på Yelp – Yelp har til og med et “Høyest rangerte” og “Mest vurderte” filter:

Yelp-filtre

Når folk søker i Groupon – Hvis du kjører en Groupon, kan anmeldelser fra forskjellige nettsteder vises når folk ser på Groupon-oppføringen. Disse nettstedene kan for eksempel være forskjellige for hver bransje, Urbanspoon vil trolig dukke opp for restauranter. Undersøk hvor konkurrentene dine er (eller se disse topp siteringer etter kategori) og få anmeldelser på disse profilene.

Groupon anmeldelser

På mobil – Selv når folk bruker telefonen sin, er anmeldelser noe av det første de ser.

mobil-anmeldelser

6. Nettsteder å bli oppført på

Sitasjoner (fancy navn for dine online profiler) er rangering faktor 2, # 5 og # 14 i Google Maps (se lokale stabelfaktorer nedenfor). Mengde, kvalitet, konsistens og fullstendighet av profiler er avgjørende, pluss at du bør slette duplikater som kan straffe dine andre profiler. Her er ressursene du trenger for å korrigere eksisterende profiler, og for å bygge nye.

lokal-seo-sitat-ranking-faktorer

Google Min bedrift – forbedre Google My Business-siden din av bekrefte profilen din, å få en Egendefinert nettadresse, legge til bilder og bruke konsistent LUR (firmanavn, adresse, telefon) som er oppført på nettstedet ditt. Følg lenken for tips om optimalisering av Google Min bedrift.

Moz LocalMoz Local analyserer de 15 beste sitatene og forteller deg hvordan du fikser dem. Dette alene kan VIKTIG forbedre rangeringene, og jeg anbefalte på det sterkeste å bruke en time på å samle pålogginger og gjøre dette. Du vil registrere deg for nye profiler, gjøre eksisterende profiler mer fullstendige, korrigere inkonsekvente oppføringer og slette duplikater. Dette er et must for lokal SEO.

Moz Local

Moz Local Citations

Whitespark sitatlister – bla gjennom toppsiteringene etter kategori, land, og by. Disse listene er fra Whitespark som er bransjeledende innen siteringer. Siden siteringer er så viktige, vil du ideelt sett ha mye av disse (som hundrevis). Jeg vet at det høres latterlig ut, men dette er nøyaktig grunnen til at bedrifter med 37 anmeldelser er i stand til å overgå bedrifter med 49 anmeldelser i Google Maps.

Whitespark Citation Building Service – hvis du ikke har tid til å opprette oppføringer, har Whitespark en sitering bygningstjeneste for $ 4-5 per sitering. De har 120+ anmeldelser på Google-side – så du vet at de er legitime. Jeg har investert over $ 2000 i sitasjonsbygget deres for å hjelpe klientene mine til å rangere i topposisjonen til Googles lokale resultater. Dette er manuelle innleveringer og engangsavgifter mens Yext er automatisert (ikke bra) og har en tilbakevendende gratis (heller ikke bra). Med Whitespark fyller du ut et inntak med forretningsinformasjonen din, og de vil fullføre jobben om 1-3 uker. Du vil bli sendt en rapport med de nye sitasjonsadressene og en universell innlogging til alle profilene. Her er min gjennomgang av sitasjonsbygget til Whitespark hvis du er interessert.

7. Legg til brukeranmeldelser til nettstedet ditt

Hvis du har kurs eller tjenester du vil at folk skal gjennomgå på nettstedet ditt, kan dette få deg til å skille deg ut ved å legge gjennomgangsstjerner til tekstutdragene dine. Disse kalles rike utdrag og gjøres gjennom skjema-merking (ofte gjennom en plugin, som WP Rich Snippets som forklart min tutorial). Det høres teknisk ut, men det er det egentlig ikke. Bare sørg for at du har en egen side for hva du vil at folk skal se gjennom, legge til plugin-modulen og følg instruksjonene deres for å merke siden (bare fyll ut feltene de ber deg). Det er en enkel måte å generere mer SEO-trafikk på.

rik tekstutdrag-kurs-gjennomgang

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger, la meg bare en kommentar nedenfor. Og hvis du synes artikkelen min var nyttig, kan du vurdere å dele den med en venn. Det vil jeg virkelig sette pris på.

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector