Hvordan positive anmeldelser forbedrer lokal SEO for virksomheder (tip: De er 8,9% af SEO, men vises mange gange)

Der er uden tvivl anmeldelser en enorm del af lokal SEO. De vises på Google Maps, når folk søger på dit virksomheds navn, og de er 8,9% af Googles lokale søgerangivelsesfaktorer.


lokal-seo-anmeldelser

Jeg er ikke her for at dele statistikker om, hvor vigtige anmeldelser er, da jeg er sikker på, at det allerede er. Men hvilke profiler er mest vigtige? Har du ledet din virksomhed igennem Moz Local og oprettede komplette, konsistente profiler på top liste websteder? Hvordan undgår du Yelp-filteret, og hvordan reagerer du på negative anmeldelser, mens du takker folk for de gode? Dette er den slags (faktisk nyttige) ting, jeg vil gå over. Så lad os komme ind i det …

Indholdsfortegnelse

 1. Anmeldelser er 8,4% af de lokale søgningsrangøringsfaktorer
 2. Google My Business er (normalt) den vigtigste profil
 3. Undgå Yelp-gennemgangsfilter
 4. Svar på anmeldelser
 5. Hvor anmeldelser vises online
 6. Websteder, der skal vises på
 7. Føj brugeranmeldelser til dit websted

1. Anmeldelser er 8,4% af de lokale faktorer for rangering af søgninger

Anmeldelser er 8,4% af Googles lokale søgerangivelsesfaktorer og selvom det kan virke lille, ved du, at 90% af mennesker bruger anmeldelser til at beslutte, hvem de handler med.

anmeldelser-ranking-faktor

Gennemgå rangeringsfaktorer

 • Mængde af oprindelige anmeldelser af Google Maps (med tekst)
 • Mængde af traditionelle anmeldelser fra tredjepart
 • Generel hastighed af anmeldelser (indbygget + tredjepart)
 • Produkt / service nøgleord i anmeldelser
 • Mængde af anmeldelser fra autoritetsanmeldere
 • Autoritet for tredjepartswebsteder, hvor anmeldelser findes
 • Hastigheden af ​​oprindelige anmeldelser af Google Maps
 • Mangfoldighed af tredjepartswebsteder, hvor anmeldelser findes

2. Google Min virksomhed er (normalt) den vigtigste profil

Anmeldelser om din Google Min virksomhedsside vises i Google Maps og til højre for søgeresultaterne, når folk søger på dit virksomheds navn. Du har brug for cirka 5 anmeldelser på Google My Business for at stjernerne skal vises. Hvis Google Maps er de vigtigste fortegnelser, du målretter mod, skal du ideelt set have flere anmeldelser end alle konkurrenter. Hvis du Google “Chicago Wedding Photographer”, ser du, at en virksomhed har 49 anmeldelser med en 5-stjernet vurdering. Dette er et konkurrencedygtigt nøgleord, så disse virksomheder vil have mange anmeldelser, men ideelt set ville du have mere. Dette alene kan gøre eller ødelægge din virksomhed, da disse anmeldelser ofte er den første ting folk ser.

Google My Business SEO

3. Undgå Yelp-gennemgangsfilter

I modsætning til Google har Yelp en gennemgå filter hvilket kan gøre, at legitime anmeldelser ikke bliver offentliggjort. Heldigvis er der mange måder omkring dette til at sikre, at disse anmeldelser ikke filtreres ud.

yelp-filtrerede-anmeldelser

Send ikke folk et link til din Yelp-side – Når folk følger et direkte link til din Yelp-side, ved Yelp, at du anmoder om dem, og anmeldelsen bliver sandsynligvis ikke offentliggjort. I stedet Google dit virksomheds navn og send folk til det link (se et eksempel her).

Spørg folk, der allerede har en Yelp-konto – nye Yelpere vil ikke have udfyldt deres profil, deres Facebook-konto vil ikke være tilsluttet, og de vil ikke have Yelp-venner eller eksisterende anmeldelser. Det er bedst at spørge folk, der allerede har en Yelp-konto og er aktive på den.

Opmuntrer beskrivende anmeldelser – korte anmeldelser er ikke nyttige og vil sandsynligvis blive filtreret.

Svar og interagér med korrekturlæseren – svar på deres anmeldelse (f.eks. Tak tak), tilføj dem som en ven og send dem en besked. Du kan endda stemme deres anmeldelse som nyttig. Ved at samarbejde med korrekturlæsere sender du et signal til Yelp om, at anmeldelsen er legitim.

Tilby ikke økonomiske incitamenter – dette kan få din Yelp-side til at få en forbrugeradvarsel hvis de fanger dig, hvilket fuldstændigt kan ødelægge din virksomhed. Det er bedre for dig at ikke tage chancen og bare spørge folk, der har haft en fantastisk oplevelse med din virksomhed.

4. Svar på anmeldelser

De fleste websteder giver dig mulighed for at svare på anmeldelser, som du skal gøre for ALLE dem (både positive og negative). Folk kan lide at se, at du prøver at gøre det rigtigt. Svar på positive anmeldelser tilskynder til konvertering og kan give dig endnu flere anmeldelser (ligesom du ville svare på en kommentar på din blog, kun dette er endnu vigtigere).

reagere-til-anmeldelser

5. Hvor anmeldelser vises online

Når folk søger på dit virksomheds navn – Hvis det ikke hjælper dit branding, ved jeg ikke, hvad det gør. Alt hvad du behøver er en Google Min virksomhed side, udfyld din profil helt, og få omkring 5 anmeldelser. Bemærk, at disse anmeldelser kan vises to gange i søgeresultater, en gang på højre side af siden og en gang under dit websted. Hvis du får nok anmeldelser på de andre vurderingswebsteder, skal disse stjerner også vises i dine søgeresultater (som Yelp gør på dette billede).

Google anmeldelser

Når folk søger efter lokale nøgleord – Hvis Google Maps vises for de fleste af dine søgeord, skal anmeldelser være en vigtig del af din lokale SEO-strategi (især på Google My Business). Dette vil være det første indtryk af din virksomhed for en masse mennesker. Kan ikke understrege dette nok.

lokal-seo-anmeldelser

Når folk søger på Yelp – Yelp har endda et filter “Højest bedømt” og “Mest bedømt”:

Yelp-filtre

Når folk søger i Groupon – Hvis du kører en Groupon, kan anmeldelser fra forskellige websteder vises, når folk ser din Groupon-liste. Disse websteder kan f.eks. Være forskellige for hver branche, UrbanSpoon vil sandsynligvis dukke op for restauranter. Undersøg, hvor dine konkurrenter er (eller se disse top citater efter kategori) og få anmeldelser af disse profiler.

Groupon anmeldelser

På mobil – Selv når folk bruger deres telefon, er anmeldelser en af ​​de første ting, de ser.

mobil-anmeldelser

6. Websteder, der skal vises på

Citater (dekorativt navn på dine online profiler) er # 2, # 5 og # 14 rangeringsfaktorer i Google Maps (se lokale stakefaktorer nedenfor). Mængde, kvalitet, konsistens og profilfuldstændighed er vigtig, plus du skal slette duplikater, der kan straffe dine andre profiler. Her er de ressourcer, du har brug for til at korrigere eksisterende profiler og oprette nye.

lokal-seo-citation-ranking-faktorer

Google Min virksomhed – forbedre din Google My Business-side af bekræfter din profil, at få en brugerdefineret URL, tilføje fotos og bruge konsistent LUR (virksomhedsnavn, adresse, telefon) som angivet på dit websted. Følg dette link for tip til optimering af Google My Business.

Moz LocalMoz Local analyserer dine top 15 citater og fortæller dig, hvordan du løser dem. Dette alene kan VIGTIGT forbedre placeringerne, og jeg anbefales stærkt at bruge en time på at samle logins og gøre dette. Du tilmelder dig nye profiler, gør eksisterende profiler mere komplette, korrigerer inkonsekvente lister og sletter duplikater. Dette er et must for lokal SEO.

Moz Local

Moz lokale citater

Whitespark citeringslister – Gennemse de bedste citater efter kategori, Land, og by. Disse lister er fra Whitespark, der er branchens førende inden for citater. Da citater er så vigtige, ønsker du ideelt set en masse af disse (som hundreder). Jeg ved, det lyder latterligt, men det er netop derfor, virksomheder med 37 anmeldelser er i stand til at overgå virksomheder med 49 anmeldelser i Google Maps.

Whitespark Citation Building Service – hvis du ikke har tid til at oprette lister, har Whitespark en citation bygning service for $ 4-5 pr. citat. De har 120+ anmeldelser på deres Google-side – så du ved, at de er legitime. Jeg har investeret over $ 2.000 i deres citeringsbygning for at hjælpe mine klienter med at placere den øverste placering af Googles lokale resultater. Dette er manuelle indsendelser og engangsgebyrer, hvorimod Yext er automatiseret (ikke god) og har en tilbagevendende gratis (heller ikke god). Med Whitespark udfylder du et indtag med dine forretningsoplysninger, og de vil afslutte jobbet om 1-3 uger. Du får tilsendt en rapport med de nye citerings-webadresser og et universelt login til alle profiler. Her er min gennemgang af Whitesparks citeringsbygning hvis du er interesseret.

7. Føj brugeranmeldelser til dit websted

Hvis du har kurser eller tjenester, som du vil have folk til at gennemgå på dit websted, kan dette få dig til at skille dig ud ved at tilføje vurderingsstjerner til dine uddrag. Disse kaldes rige uddrag og gøres gennem skema-markering (ofte gennem et plugin, som WP Rich Snippets som forklaret min tutorial). Det lyder teknisk, men det er det virkelig ikke – bare sørg for, at du har en separat side til det, du vil have folk til at gennemgå, tilføje plugin, og følg derefter deres instruktioner til markering af siden (bare udfyld de felter, de beder dig). Det er en nem måde at generere mere SEO-trafik på.

rig-uddrag-kursus review

Hvis du har spørgsmål eller feedback, skal du bare give mig en kommentar nedenfor. Og hvis du fandt, at min artikel var nyttig, kan du overveje at dele den med en ven. Det vil jeg virkelig sætte pris på.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map