Lokal SEO for WordPress: Hvordan optimalisere nettstedet ditt (og sitater) for å rangere høyere i Google Maps og lokale søkeresultater

03.06.2020
Lokal SEO 'Lokal SEO for WordPress: Hvordan optimalisere nettstedet ditt (og sitater) for å rangere høyere i Google Maps og lokale søkeresultater
0 5 мин.

Klar til å rangere høyere i Google Maps og lokale søkeresultater?


Vi følger Googles lokale rangeringsfaktorer som Moz rapporterer hvert 2. år. Jeg delte disse opp i faktorer og av ditt WordPress-nettsted. Sitasjoner (online kataloger som Yelp, Superpages og Axciom) er omtrent 11% av lokal SEO, så det ville ikke være rettferdig å la disse være ute.

Denne guiden forutsetter at du bruker Yoast SEO-plugin. Hvis du ikke har Yoast, foreslår jeg at du installerer den og deretter konfigurerer min anbefalte Yoast-innstillinger. Det forutsetter også at du har en fysisk adresse i den målrettede byen din, som ikke er obligatorisk, men er faktor 1 i kartene.

1. Lokale søkangeringsfaktorer

Her er Googles lokale rangeringsfaktorer i 2018. De viktigste faktorene er Google Min bedrift, siteringer (kataloger), anmeldelser, geografiske målrettede sider, mobiloptimalisering og selvfølgelig – lenker.

2018 Lokale søk Rangering Faktorer

Topp 50 faktorer for lokal pakke og lokalisert organisk …

Topp 50 lokale SEO-faktorer

Google dine primære lokale nøkkelord og se hvilke resultater du vil målrette mot …

Lokal-søk-resultater

2. Lokaliserte nøkkelord

Google Autocomplete
Jeg har en egen tutorial på velge Yoast fokus søkeord + grønt lys optimalisering men jeg skal gå nærmere inn på dette. Gå til google.com og bruk understrekningstegnet _ hvor som helst i frasen for å ha Google utfyllingsemnet og lære søkeord folk søker i byen din …

Google-autofullfør-fill-in-the-blank-en

For å finne enda flere nøkkelord, kan du prøve å bruke forskjellige varianter av nøkkelordet, som flertalls

Google-autofullfør-Plural-nøkkelord

Bruk annerledes ordbestilling for å få enda flere ideer …

Ordbestillings nøkkelord

Målspesifikke tjenester – Hvis “Chicago Wedding Photographer” er det primære nøkkelordet ditt, kan du prøve å målrette mot indiske og homofile bryllupsfotografer. Det samme med webdesign … du kan målrette deg mot både Chicago Web Design og Chicago WordPress Design som begge vises i Autocomplete. For tannleger kan du ha Chicago Tannlege, Chicago Tannimplantater, Chicago Nødtannlege, etc. Å stole på ett enkelt nøkkelord for ALLE trafikken din er aldri en god idé. Du må undersøke Google Autocomplete for alle tjenestene dine, og deretter opprette en side for hver.

Moz nøkkelordutforsker
Deretter bruker du Moz nøkkelordutforsker for å forsikre deg om at du ikke mangler nøkkelord. Dette ligner på Googles nøkkelordplanlegger bare det er helt gratis (du trenger ikke å registrere deg for AdWords), i tillegg til at du kan gruppere relaterte søkeord slik at du ikke blar gjennom nøyaktig de samme.

Moz nøkkelordutforsker

Når det kjører, klikker du søkeordforslag -> se alle forslag. Du bør se en fin liste over nøkkelord og volumet (månedlige søk). Legg merke til setninger du IKKE fant i Autofullfør.

Moz Søkeordforslag

Estimering av lokal nøkkelordkonkurranse
Flere autokomplette resultater + brede setninger = mer konkurransedyktig …
Bred Lokal-Søkeord-konkurranse

Mindre autokomplette resultater + spesifikke setninger = mindre konkurransedyktige …
Spesifikk-Lokal-Søkeord-konkurranse

Du kan også bruke MozBar Chrome-utvidelse til Google ethvert nøkkelord og lære konkurransen. Jo høyere PA (sidemyndighet) og DA (domenemyndighet), desto høyere er konkurransen og jo mer krefter trengs for å rangere for den. Forsøk å holde deg innenfor ditt eget DA-sortiment.

Mozbar nøkkelordkonkurranse

3. Søkeord for blogginnlegg

Blogginnlegg tiltrekker seg som oftest flest lenker til nettstedet ditt (en enorm rangeringsfaktor) siden folk naturlig lenker til NYTT innhold (ikke kampanjeservicesider) som gagner rangeringen på hele WordPress-nettstedet. Akkurat som vi har forsket på nøkkelord for sider, finn så mange informative, ikke-markedsførte blogg nøkkelord som du kan, og skriv deretter et innlegg for hvert emne.

Lokale SEO-nøkkelordLokale SEO-nøkkelord

4. Geo-målrettede sider

Lag en side for hvert nøkkelord – målrett ditt primære nøkkelord på hjemmesiden din, og lag deretter en egen side for Chicago Indian Wedding Photographer og andre spesifikke tjenester. Gjennomsnittlige utgifter til bryllupsfotograf I Chicago ville være en god artikkel på bloggen din.

Optimaliser innhold med Yoast – du kan få grønt lys alt du ønsker, men å utforme en fin (ideelt lang) side med fantastiske bilder, attester, video og annet nyttig innhold – er kjernen i innholdsoptimalisering. Yoast oppdager bare eksakte søkeordkamper så hvis du bruker “Bryllupsfotograf i Chicago” i stedet for “Chicago bryllupsfotograf” i innholdet… som teller som et nøkkelord. Så selv om det spesifikke lyset ikke er grønt (f.eks. Nøkkelordtetthet), kan du ignorere det så lenge det er variasjon er tilstede. Synonymer blir faktisk oppmuntret.

Yoast innholdsanalyse

Tilstedeværelse av NAP – hver stedside skal ha firmaets navn, adresse og telefon et sted på siden. Hvis du bare har en plassering, kan du legge til dette i en bunntekstwidget eller ditt copyright-område helt nederst på nettstedet ditt (som jeg gjør), så det er tilgjengelig på hver side. For flere steder vil du vanligvis legge det et sted i selve innholdsdelen.

Korte permalinks  – bruk korte permalinks med søkeordet ditt i det.

Søkeordtetthet – ta med nøkkelordet ditt i de første par setningene og noen få ganger i innholdsdelen (naturlig). Dryss LSI-nøkkelord (synonymer) i innholdet i stedet for å bruke det samme nøkkelordet om og om igjen. Dette kan være sekundære nøkkelord du vil rangere for.

Alt-tekst – merk bildene dine før du laster dem opp til WordPress, siden den visuelle redaktøren automatisk bruker bildefilnavnet som alt-tekst. Dette skal ganske enkelt beskrive bildet – ikke stikk nøkkelord. Bilder i widgeter og sidebyggere kan ikke gjøre dette, så sjekk HTML:

alt = ”Chicago bryllupsfotograf” bredde = ”680” høyde = ”380” />

Interne / eksterne lenker – Google følger lenker på siden din for å lære hva innholdet ditt handler om. Det viktige er å koble til nyttig innhold de besøkende faktisk vil være nyttige (som en bloggopplæring). Sammenkoblende bloggartikler / sider er også en naturlig måte å bygge lenker til ditt eget nettsted, men utgående koblinger er også bra siden det er sånn som å sitere kilder til Google. Til slutt, bruk alltid beskrivende lenketekst (kalt ankertekst) … bruk aldri ord som “klikk her.”

SEO-tittel – bruk en modifikator for å krydre overskriften din, slik at flere klikker på lenken din i søkeresultatene … “Prisvinnende Chicago Wedding Photographer – Tom Dupuis” er et godt eksempel. Forsikre deg om at SEO-tittelen din har en anstendig lengde (stolpene i Yoast skal være grønne).

Metabeskrivelse – hovedformålet med metabeskrivelsen for å lokke folk til å klikke på lenken din. Dette og SEO-tittelen er det første folk ser i søkeresultatene, så bruk tid på å skrive disse. Det bør inneholde Yoast-fokus søkeordet ditt, pluss et sekundært nøkkelord hvis du har et.

Legg ut langt innhold – Google måler “gjennomsnittlig tid på side”, og det er grunnen til at videoer og annet engasjerende innhold er nøkkelen. Langt, organisert innhold rangerer generelt høyere enn kort innhold.

Optimalisering av sosiale medier – dette sikrer at siden din vil vise et riktig formatert bilde når det deles på Facebook og Twitter. Klikk på “del” -koblingen i Yoast og last opp tilpassede bilder der den ber deg gjøre. Hvis du ikke ser fanene, sjekk Yoast sosiale innstillinger for å aktivere Facebook- og Twitter-metadata. Ja, dette betyr at du må designe to separate bilder for Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Jeg lar de andre feltene være tomme som lar deg skrive en tilpasset overskrift og beskrivelse når den deles på Facebook / Twitter.

Yoast-sosiale medier-optimalisering

Rike utdrag – få tekstutdragene dine til å skille seg ut i søkeresultatene ved å legge til riktige tekstutdrag til innholdet ditt. Du kan gjøre dette med hendelser, anmeldelser, oppskrifter, artikler, produkter, organisasjoner, restauranter og videoer. Jeg bruker premien WP Rich Snippets-plugin som støtter alle rike utdragstyper med unntak av hendelser (bruk Alt i ett Schema.org) og videoer (bruk Skjema-plugin. Imidlertid, hvis du gjør noen andre typer innholdsrike utdrag, ser WP Rich Snippets ut bedre og har flere alternativer, pluss at de har fantastiske add-ons. Her er min Gjennomgang av WP Rich Snippets som absolutt er verdt pengene hvis du har innhold på nettstedet ditt som kan være det markert opp.

Rike utdrag

Eksempel på geografisk målrettet destinasjonsside …

Lokalisert destinasjonsside

5. Google Min bedrift

Optimaliser din Google My Business-side

* Google tar i økende grad hensyn til å aktivere bedriftseiere som: legger ut på Google Posts, svarer på anmeldelser, holder spesielle timer oppdatert, svarer på spørsmål, gjør det praktisk for kunder å gjøre direkte handlinger på GMB ved å bruke forretningsadresser.

Google Min bedrift-logo

6. Moz Local

Siden siteringer er 11% av lokal SEO, vil dette trinnet hjelpe deg med å opprette og fikse dine topp 15 siteringer. Akkurat som du gjorde med Google My Business, vil du sørge for at profilene er 100% fullstendige, duplikater blir slettet og sikre at det er jevn informasjon. Kjør nettstedet ditt + postnummer gjennom Moz Local og se under “velg den mest nøyaktige oppføringen.” Gå gjennom hver og en og se anbefalingene deres. Ja, du trenger innloggingsinfo for hver profil.

Moz lokale profiler

Rett ufullstendige, inkonsekvente, dupliserte sitater
Når du klikker på oppføringen din, vil du se fanene ufullstendige, inkonsekvente og dupliserte. Gå gjennom hver og fikse alle elementene. ufullstendig profiler blir ofte fikset ved å laste opp flere bilder eller legge til kategorier. uoverensstemmelser kan være så enkelt som å korrigere www-nettstedversjonen eller bruke “st” i stedet for “street” på adressen. duplikater løses ved å slette dem. Moz Local inkluderer lenker til profilene dine, noe som gjør det enkelt å fikse, slette og rapportere profiler.

Noen ganger vil du bare ha 1-2 kategorier (f.eks. Fotograf + bryllupsfotograf), så det er ikke alltid det er mulig å få profilene dine 100% fullstendige. Bare gjør alt du kan.

Moz Loca

7. Whitespark

For å erobre rangeringsfaktorene nr. 2, nr. 5 og nr. 14 i Google Maps (siterer konsistens, mengde og kvalitet), må vi bygge jevn flere sitasjoner. Jo mer konkurransedyktige søkeordene dine er (f.eks. Chicago Wedding Photographer), jo flere siteringer bør du bygge.

lokal-seo-sitat-ranking-faktorersiteringer-by-byen

Whitespark har lister over topp siteringer av by, land, og kategori, eller bruk deres sitering bygningstjeneste for $ 4-5 per sitering som sparer mye tid. Google ‘Whitespark Canada‘Og du vil se at de har over 120 anmeldelser med 4,9 stjerner. Jeg har investert over $ 2000 i sitatbyggetjenesten deres og har hoppet fra nr. 8 til nr. 3 i Google Maps. Les min Whitespark referanse bygnings gjennomgang for å lære prosessen, men du i utgangspunktet fyller ut et inntak, så vent 2-3 uker på dem til å sende en rapport om de nye sitasjons-URL-ene og en universell innlogging.

Gratis siteringer kan forårsake spam-e-post og noen ganger spammy telefonsamtaler. De forbedrer rangeringen, men det er en avveining. Her er et svar jeg fikk fra Darren Shaw, eier av Whitespark:

@TheDupMan Når du bygger sitater, kommer du til å få salgs-e-post og samtaler. Ingen vei rundt det. Listene er gratis av en grunn.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. august 2016

8. Mobil respons

Den beste måten å sjekke for mobilfeil er å konfigurere Google Search Console og bruke mobil brukbarhet seksjon. Dette sjekker for ALLE feil på WordPress-siden din (i stedet for bare en side), og det er bare hva Googles mobile testing tool gjør. Selv om du bruker en responsivt WordPress-tema du kan fremdeles ha mobilfeil! Så det er absolutt lurt å sjekke.

google-mobile-usability-feil

9. Mobil hastighetsoptimalisering

De fleste bedrifter som driver med lokal SEO har en god mengde mobile besøkende (du kan sjekke inn Google Analytics under Målgruppe -> Mobil -> Oversikt). Hvis du ikke har lest min W3 Total Cache-opplæring som viser deg hvordan du konfigurerer ytelsesfanene, Cloudflare og MaxCDN, vil jeg starte med det. Da kan du optimalisere bilder og gjøre andre optimaliseringer fra min WordPress-hurtigguide. Dette hjelper deg med å fikse elementer i din GTmetrix rapport (hastighetstestverktøyet jeg anbefaler å bruke) og forbedrer sideinnlastningstiden for både stasjonær og mobil.

For å få WordPress-nettstedet ditt til å laste raskere spesifikt på mobil, kan du bruke AMP-sider (akselererte mobilsider) ved å bruke AMP-plugin og Lim for Yoast SEO & AMP. Du kan lese Yoasts AMP-opplæring men dette vil i utgangspunktet legge til et “AMP” -tegn i de mobile søkeresultatene dine …

amp-sider

hosting
jeg bruker Siteground og ha 200 ms responstid med 100% GTmetrix-score og .4s Pingdom belastning ganger. Gjør en hosting-sjekk, kjør dine egne tester, eller klikk gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn. De ble vurdert som nummer 1-verten i 26 Facebook-avstemninger og er verdens bedre enn Atten (Bluehost, HostGator), Gå pappa, og dårlige verter som pakker for mange mennesker på samme server. de er anbefalt av WordPress, gjøre gratis migrasjoner, og jeg bruker deres semi-dedikert plan.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

10. Omtaler

Du har hørt dette før, så jeg skal ikke oppgi det åpenbare. Men det bør du vite Google Min bedrift er vanligvis det beste stedet å få anmeldelser siden disse vises direkte i søkeresultatene, og du trenger omtrent 5 av dem for at anmeldelsesstjernene skal begynne å dukke opp …

Google-anmeldelser for SEO

Unngå Yelp-vurderingsfilteret – Yelp-anmeldelser kan få filtrert selv om de er legitime. Du kan unngå dette ved å gjøre et Google-søk på “firmanavn Yelp” og sende dem den lenken. Hvis du sender dem den direkte lenken til Yelp-profilen din, vil Yelp vite og kunne filtrere den. Helst vil du spørre eksisterende Yelpere siden det er større sannsynlighet for at de vil få gjennomgangen skrevet (en annen faktor er hvis profilen deres er fylt ut og Facebook er tilkoblet). Du bør vennen din anmeldere også.

11. Lokalt lenkehus

Du vet at lenker er super viktige for rangeringene dine, og det trenger ikke å være vondt i rumpa. Men ja, du må kontakte folk for å få disse koblingene. Her er noen tips …

 • Be partnere om å lenke til deg
 • Be sponsorer om å lenke til deg
 • Be leverandører om å lenke til deg
 • Bli publisert av lokalaviser
 • Bli inkludert i listeartikler (f.eks. Beste pizza i Chicago)
 • Forsikre deg om at disse artiklene inneholder en lenke til nettstedet ditt
 • Finn forretningskataloger og organisasjoner som markedsfører grønne virksomheter
 • Gjør forretningsforholdene dine til lenker, det er det det handler om

12. Målretting mot flere steder

Lag flere stedsider på nettstedet ditt – noen ganger bør du opprette en side per by (hvis bare ett søkeord blir søkt i den byen), eller flere sider per by (hvis flere søkeord blir søkt). Det avhenger av hvor mange nøkkelord folk søker og om du trenger innhold om forskjellige tjenester (miami tannlege kontra miami tannimplantater er en egen side).

Legg til stedsspesifikt innhold på disse sidene – Chicago siden din kan ha bilder av kontoret ditt i Chicago. Eller attester fra Chicago-kundene dine. Eller et Google Map som viser din Chicago-beliggenhet. Unngå å opprette “søke og erstatte” sider (identiske sider bare du bare bytter navn) siden dette er duplikatinnhold og ikke vil rangere.

Hvis du vil sjekke ut et flott eksempel på lokale destinasjonssider, kan du sjekke ut Seda Dental.

lokale-landingssider-flere-steder

Lag sitater for hvert sted – hvert sted skal ha sin egen Google My Business-side, Yelp, Facebook og andre sitasjonsprofiler du kan bruke Moz Local og Whitespark til å opprette (se trinn 4, 5 og 6). Whitesparks sitering bygningstjeneste vil spare deg for mye tid. Hvis du gjør dette selv, kan du oppgi den spesifikke posisjonssiden (website.com/locations/chicago) når du legger opp nettstedet ditt. Bilder og forretningsinformasjon skal være unik for det stedet.

13. Mål nøkkelordrangering

Google Search Console’s Search Analytics – se nøkkelord (spørsmål) du rangerer etter. Dette måler KUN Googles organiske rangeringer, ikke Google Maps eller andre søkemotorer. Så hvis Google Maps vises når du søker i søkeordene dine, må du også måle disse (se nedenfor). Du kan fremdeles få svært nyttige data i Search Analytics ved å bruke filtre: klikkfrekvenser, visninger, toppsider, brukte enheter, land og sammenlign rangeringene dine med de siste 28 foregående dager.

google-søk-konsoll-search-analytics-spørringer

Whitespark Local Rank Tracker – spore rangeringer i Google Maps, Bing-pakke, Google organisk, Bing organisk osv. Sorter etter bynavn på flere steder. Brukervennlig design og starter på $ 20 / month for måling av opptil 100 lokale nøkkelord. Den enkleste måten å måle lokale nøkkelord.

whitespark-local-rank-tracker

14. Bonustips

Google Search Console – Jeg nevnte dette et par ganger i denne WordPress lokale SEO-guiden, men du burde virkelig dra nytte av dette verktøyet. Videoen min og Opplæring for Google Search Console viser deg hvordan du konfigurerer det, sender inn Yoast XML-områdekartet til Google, fikser gjennomsøkingsfeil (ødelagte URL-er) og ganske mange andre nettstedoptimaliseringer. Du kan bruke den til å teste AMP-sider, rikt utdrag og finne indekserings-, mobil- og sikkerhetsproblemer. Når du er signert, må du vente i 1 uke til dataene fylles ut. Men definitivt gå til den og dra nytte av funksjonene.

Mobil Click-to-Call-knapp – hvis du driver et nettsted der mange ringer deg (f.eks. En pizzabedrift), legger du til en mobil klikk for å ringe plugin kan forbedre konverteringer, men er også en rangeringsfaktor hvis du ser på “Atferd / Mobile Signals” i Googles lokale rangeringsfaktorer.

Sikkerhet – kjør nettstedet ditt Sucuri sikkerhetskontroll og sikkerhetsdel av Google Search Console for å forsikre deg om at du ikke har noen feil. Uansett er de beste to tingene du kan gjøre, å endre det generiske “Admin” -brukernavnet i ditt WordPress-pålogging, og installer WordFence.

Sucuri Security Scan

Sosiale medier – bare sørg for at du er aktiv på sosiale medier, det er 2,8% av lokal SEO.

På tide å komme på jobb

Forhåpentligvis gir denne WordPress lokale SEO-guiden deg noen ideer! Bare husk at det ikke handler om å optimalisere WordPress-nettstedet ditt – det er mange faktorer utenfor siden som er like viktige som Google Min bedrift, sitater og anmeldelser. Begynn å skru ut noe av dette, og i løpet av et par måneder vil forhåpentligvis dine organiske søk gå opp (gi meg beskjed i kommentarene)!

SEO Google Analytics

Trenger hjelp? Slipp meg en linje. Ønsker du å ansette noen som faktisk vet hva de gjør? Sjekk ut min WordPress SEO konsulenttjenester. Jeg elsker når folk leser tutorialene mine, så hvis du har spørsmål om WordPress og lokal SEO, er jeg glad for å avklare spørsmålene dine.

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hva er Googles lokale faktorer for søkerangering?

Moz rapporterer Googles lokale søkerangeringsfaktorer hvert 2. år. De legger vekt på geografiske målrettede sider, kataloger (sitasjoner), lenker og anmeldelser.

&# X2705; Hvordan optimaliserer du nettsteder for lokal SEO?

Undersøk lokale nøkkelord ved hjelp av verktøy som Google Autocomplete, lag geografisk målrettet innhold rundt disse søkeordene, få mobilnettstedet ditt til å laste raskt, få relevante lenker og vis NAP på lokaliserte sider.

&# X2705; Hva er NAP og hvorfor er det viktig?

NAP står for firmanavn, adresse og telefonnummer. Dette skal være konsistent på hele nettstedet ditt og sitatene. Google bruker NAP-konsistens som en rangeringsfaktor.

&# X2705; Hvor skal jeg bygge flere kataloger (sitasjoner)?

Moz Local analyserer 15 toppsiteringer og viser hvilke som er ufullstendige, inkonsekvente eller duplikater. Whitespark har også lister over topp siteringer for forskjellige bransjer og lokasjoner. Google My Busienss, Yelp og Facebook er noe av det viktigste, men du bør bygge mer ved å bruke Moz Local eller Whitespark.

&# X2705; Hvordan optimaliserer jeg GMB-siden min?

Fyll ut alt inkludert NAP, kategorier, beskrivelser, bilder, kategorier, attributter, timer, meny, tjenester osv. Bekreft siden din og svar på kundens spørsmål + svar på anmeldelser. Få en tilpasset URL og legg ut oppdateringer på GMB-siden din.

Se også:
Hvordan jeg optimaliserte WordPress-nettstedet mitt for å laste inn .2s (100% GTmetrix / Pingdom-poengsummer)

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector