Lokal SEO til WordPress: Sådan optimeres dit websted (og citater) for at placere højere i Google Maps og lokale søgeresultater

Klar til at rangere højere i Google Maps og lokale søgeresultater?


Vi følger Googles lokale søgerangivelsesfaktorer som Moz rapporterer hvert andet år. Jeg delte disse op i faktorer og af dit WordPress-sted. Citater (online mapper som Yelp, Superpages og Axciom) er ca. 11% af den lokale SEO, så det ville ikke være retfærdigt at udelade disse.

Denne vejledning antager, at du bruger Yoast SEO-plugin. Hvis du ikke har Yoast, foreslår jeg, at du installerer det og derefter konfigurerer min anbefalede Yoast-indstillinger. Det antages også, at du har en fysisk adresse i din målrettede by, som ikke er obligatorisk, men er faktor 1 i kort.

1. Lokalitetsfaktorer for lokal søgning

Her er Googles lokale rankingfaktorer i 2018. De vigtigste faktorer er Google My Business, citater (mapper), anmeldelser, geo-målrettede sider, mobiloptimering og selvfølgelig – links.

Faktorer for lokal søgning i 2018

Top 50 faktorer for lokal pakning og lokaliseret økologisk …

Top 50 lokale SEO-faktorer

Google dine primære lokale søgeord og se, hvilke resultater du vil målrette mod …

Lokal-Search-Results

2. Lokaliserede nøgleord

Google Autocomplete
Jeg har en separat tutorial om valg af Yoast-fokusnøgleord + grønt lysoptimering men jeg vil gennemgå dette kort. Gå til google.com og brug understregningstegnet _ hvor som helst i udtrykket for at få Google udfyldt-tomt og lære nøgleord, som folk søger i din by …

Google-autofuldførelse-Fill-In-The-Blank-1

Hvis du vil finde endnu flere søgeord, kan du prøve at bruge forskellige variationer af nøgleordet, f.eks flertalsformer

Google-autofuldførelse-Plural-søgeord

Brug forskellige ordrækkefølge for at få endnu flere ideer …

Ordbestillingsnøgleord

Målspecifikke tjenester – Hvis “Chicago Wedding Photographer” er dit primære nøgleord, kan du også prøve at målrette indisk og homoseksuel bryllupsfotograf. Samme ting med webdesign … du kan målrette mod både Chicago Web Design og Chicago WordPress Design, som begge vises i Autocomplete. For tandlæger har du muligvis Chicago Tandlæge, Chicago Tandimplantater, Chicago Emergency Tandist osv. At stole på 1 enkelt nøgleord til ALLE din trafik er aldrig en god idé. Du skal undersøge Google Autocomplete for alle dine tjenester og derefter oprette en side til hver.

Moz Keywords Explorer
Brug derefter Moz Keywords Explorer for at sikre dig, at du ikke mangler søgeord. Dette ligner Google Nøgleordsplanlægning kun det er helt gratis (du behøver ikke at tilmelde dig AdWords), plus du kan gruppere relaterede søgeord, så du ikke gennemser nøjagtigt de samme.

Moz Keywords Explorer

Når det kører, skal du klikke på søgeordsforslag -> se alle forslag. Du skal se en dejlig liste over nøgleord og lydstyrken (månedlige søgninger). Bemærk sætninger, som du IKKE har fundet i Autocomplete.

Moz Søgeordsforslag

Estimering af lokal søgeords konkurrence
Flere autocomplete resultater + brede sætninger = mere konkurrencedygtige …
Bredt Lokal-Keyword-konkurrence

Mindre autocomplete resultater + specifikke sætninger = mindre konkurrencedygtige …
Specifik-Local-Keyword-konkurrence

Du kan også bruge MozBar Chrome-udvidelse til Google ethvert søgeord og lære, at det er konkurrence. Jo højere PA (sidemyndighed) og DA (domænemyndighed), desto højere er konkurrencen og desto mere kræfter kræves det for at rangere. Prøv at holde dig inden for dit eget DA-sortiment.

Mozbar Nøgleordskonkurrence

3. Blog Post-nøgleord

Blogindlæg tiltrækker normalt de fleste links til dit websted (en enorm rangeringsfaktor), da folk naturligvis linker til BRUGTIGT indhold (ikke salgsfremmende servicesider), som gavner placeringerne på hele dit WordPress-sted. Ligesom vi har undersøgt nøgleord til sider, find så mange oplysende, ikke-salgsfremmende blog-nøgleord, som du kan, og skriv derefter et indlæg til hvert emne.

Lokale SEO-nøgleordLokale SEO-nøgleord

4. Geo-målrettede sider

Opret en side til hvert søgeord – målrette dit primære nøgleord på din startside, og opret derefter en separat side til Chicago Indian Wedding Photographer og andre specifikke tjenester. Gennemsnitlige udgifter til bryllupsfotograf I Chicago ville være en god artikel på din blog.

Optimer indhold med Yoast – du kan få grønne lys alt, hvad du vil, men designe en dejlig (ideelt langvarig) side med fantastiske fotos, attester, video og andet nyttigt indhold – er hjertet i indholdsoptimering. Yoast registrerer kun nøjagtige søgeordsmatchninger så hvis du bruger “Bryllupsfotograf i Chicago” i stedet for “Chicago bryllupsfotograf” i dit indhold … der tæller som et nøgleord. Så selvom det specifikke lys ikke er grønt (f.eks. Nøgleordets densitet), kan du ignorere det så længe som et variation er til stede. Synonymer tilskyndes faktisk.

Yoast-indholdsanalyse

Tilstedeværelse af NAP – hver lokationsside skal have dit virksomheds navn, adresse og telefon et sted på siden. Hvis du kun har 1 placering, kan du tilføje dette i en sidefods-widget eller dit copyright-område nederst på dit websted (som jeg gør), så det er til stede på hver side. For flere placeringer vil du normalt tilføje det et eller andet sted i det faktiske indholdsorgan.

Korte permalinks  – brug korte permalinks med dit søgeord i det.

Nøgleordstæthed – medtag dit søgeord i de første par sætninger og et par gange i dit indholdsorgan (naturligvis). Drej LSI-nøgleord (synonymer) i dit indhold i stedet for at bruge det samme nøgleord igen og igen. Dette kan være sekundære nøgleord, du vil rangere for.

Alt-tekst – mærk dine billeder, før du uploader dem til WordPress, da den visuelle editor automatisk bruger billedfilnavnet som alt-tekst. Dette skal blot beskrive billedet – ikke indsæt nøgleord. Billeder i widgets og sidebygere gør muligvis ikke dette, så kontroller HTML:

alt = ”Chicago bryllupsfotograf” bredde = ”680” højde = ”380” />

Interne / eksterne links – Google følger links på din side for at lære, hvad dit indhold handler om. Den vigtige ting er at linke til nyttigt indhold, som dine besøgende faktisk vil finde nyttige (som en blog-tutorial). Interlinking af blogartikler / sider er også en naturlig måde at oprette links til dit eget websted, men udgående links er også gode, da det er slags som at citere kilder til Google. Til sidst skal du altid bruge beskrivende linktekst (kaldet ankertekst) … brug aldrig ord som “klik her.”

SEO-titel – Brug en modifikator til at krydre din overskrift, så flere mennesker klikker på dit link i søgeresultater … “Prisvindende Chicago bryllupsfotograf – Tom Dupuis” er et godt eksempel. Sørg også for, at din SEO-titel har en anstændig længde (søjlerne i Yoast skal være grøn).

Meta beskrivelse – hovedformålet med metabeskrivelsen for at lokke folk til at klikke på dit link. Dette og SEO-titlen er den første ting, folk ser i søgeresultaterne, så brug tid på at skrive disse. Det skal indeholde dit Yoast-fokusnøgleord plus et sekundært nøgleord, hvis du har et.

Send lang indhold – Google måler “gennemsnitstid på side”, hvorfor videoer og andet engagerende indhold er nøglen. Langt, organiseret indhold rangerer generelt højere end kort indhold.

Optimering af sociale medier – dette sikrer, at din side viser et korrekt formateret billede, når det deles på Facebook og Twitter. Klik på linket “del” i Yoast og upload tilpassede billeder, hvor det fortæller dig at gøre. Hvis du ikke kan se fanerne, skal du kontrollere dine Yoast-sociale indstillinger for at aktivere Facebook- og Twitter-metadata. Ja, det betyder, at du er nødt til at designe 2 separate billeder til Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Jeg lader de andre felter være tomme, så du kan skrive en brugerdefineret overskrift og beskrivelse, når den deles på Facebook / Twitter.

yoast-sociale-medie-optimering

Rige uddrag – få dine kodestykker til at skille sig ud i søgeresultaterne ved at tilføje rige kodestykker til dit indhold. Du kan gøre dette med begivenheder, anmeldelser, opskrifter, artikler, produkter, organisationer, restauranter og videoer. Jeg bruger præmien WP Rich Snippets-plugin som understøtter alle rige uddragstyper med undtagelse af begivenheder (brug Alt i ét Schema.org) og videoer (brug Skema plugin. Men hvis du laver nogen anden type rige uddrag, ser WP Rich Snippets langt bedre ud og har flere muligheder, plus de har fantastiske tilføjelser. Her er min WP Rich Snippets-gennemgang hvilket bestemt er værd at pengene, hvis du har indhold på dit websted, der kan være markeret.

Rige uddrag

Eksempel Geo-målrettet destinationsside …

Lokaliseret landingsside

5. Google Min virksomhed

Optimering af din Google My Business-side

* Google tager i stigende grad hensyn til at aktivere virksomhedsejere, der: poster på Google Posts, svarer på anmeldelser, holder særlige timer opdateret, besvarer spørgsmål, gør det praktisk for kunder at tage direkte handlinger på GMB ved hjælp af forretningsadresser.

Google My Business-logo

6. Moz Local

Da citater er 11% af lokal SEO, hjælper dette trin dig med at oprette og rette din top 15 citater. Ligesom du gjorde med Google My Business, vil du sørge for, at profiler er 100% komplette, duplikater slettes og sikre, at der findes konsistente oplysninger. Kør dit websted + postnummer gennem Moz Local og se under “vælg den mest nøjagtige liste.” Gå igennem hver enkelt og se deres anbefalinger. Ja, du skal bruge hver profils logininfo.

Moz Lokale profiler

Korrekt ufuldstændige, inkonsekvente, duplikatcitater
Når du klikker på din fortegnelse, vil du se ufuldstændige, inkonsekvente og duplikat faner. Gå igennem hver enkelt, og rett alle emner. Ufuldstændig profiler rettes ofte ved at uploade flere fotos eller tilføje kategorier. uoverensstemmelser kan være så let som at korrigere www-webstedsversionen eller bruge “st” i stedet for “street” på adressen. dubletter er rettet ved at slette dem. Moz Local inkluderer links til dine profiler, hvilket gør det nemt at rette, slette og rapportere profiler.

Nogle gange har du kun 1-2 kategorier (f.eks. Fotograf + bryllupsfotograf), så det er ikke altid muligt at få dine profiler 100% komplette. Bare gør alt hvad du kan.

Moz Loca

7. Whitespark

For at erobre disse # 2, # 5 og # 14 rangeringsfaktorer i Google Maps (citationskonsistens, mængde og kvalitet) er vi nødt til at opbygge flere citater. Jo mere konkurrencedygtige dine søgeord er (f.eks. Chicago Wedding Photographer), jo flere citater skal du bygge.

lokal-seo-citation-ranking-faktorercitationer-for-byen

Whitespark har lister over de bedste citater af by, Land, og kategori, eller brug deres citation bygning service for $ 4-5 pr. citat, hvilket sparer en masse tid. Google ‘Whitespark Canada‘Og du kan se, at de har over 120 anmeldelser med en 4,9-stjerneklassificering. Jeg har investeret over $ 2.000 i deres citeringsbygningstjeneste og er sprunget fra # 8 til # 3 i Google Maps. Læs min Whitespark citation bygnings gennemgang at lære processen, men du udfylder dybest set et indtag, og vent derefter 2-3 uger på dem til at sende en rapport om de nye citerings-URL’er og 1 universel login.

Gratis citater kan forårsage spam-e-mails og undertiden spammy telefonopkald. De forbedrer placeringerne, men det er en afvejning. Her er et svar, jeg fik fra Darren Shaw, ejer af Whitespark:

@TheDupMan Når du bygger citater, får du salgs-e-mails og opkald. Ingen vej omkring det. Fortegnelserne er gratis af en grund.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. august 2016

8. Mobil lydhørhed

Den bedste måde at kontrollere for mobilfejl er at opsætte Google Search Console og bruge mobil brugervenlighed afsnit. Dette kontrollerer for ALLE fejl på dit WordPress-sted (i stedet for kun 1 side), hvilket kun er hvad Googles mobile testværktøj gør. Selv hvis du bruger en lydhør WordPress-tema du kan stadig have mobilfejl! Så det er bestemt en god ide at tjekke.

google-mobil-usability-fejl

9. Optimering af mobil hastighed

De fleste virksomheder, der laver lokal SEO, har en god mængde mobilbesøg (du kan tjekke i Google Analytics under Målgruppe -> Mobil -> Oversigt). Hvis du ikke har læst min W3 Total Cache-tutorial, der viser dig, hvordan du konfigurerer performance-fanerne, Cloudflare og MaxCDN, ville jeg starte med det. Derefter kan du optimere billeder og foretage andre optimeringer fra min WordPress-hastighedsguide. Dette hjælper dig med at rette emner i din GTmetrix rapport (det hastighedstestværktøj, jeg anbefaler at bruge) og forbedrer sideindlæsningstider for både desktop og mobil.

For at få dit WordPress-sted til at indlæse hurtigere specifikt på mobil kan du bruge AMP-sider (accelererede mobilsider) ved hjælp af AMP-plugin og Lim til Yoast SEO & AMP. Du kan læse Yoasts AMP-tutorial men dette vil dybest set tilføje et “AMP” -skilt til dine mobile søgeresultater …

amp-pages

Hosting
Jeg bruger SiteGround og har 200ms responstid med 100% GTmetrix-scoringer og .4s Pingdom belastningstider. Foretag en hosting-check, kør dine egne test, eller klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses. De blev bedømt som værten nr. 1 i 26 Facebook-afstemninger og er verdener bedre end EIG (Bluehost, HostGator), Kom så far, og dårlige værter, der pakker for mange mennesker på den samme server. De er anbefalet af WordPress, gøre gratis migrationer, og jeg bruger deres semi-dedikeret plan.

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

10. Anmeldelser

Du har hørt dette før, så jeg vil ikke sige det indlysende. Men det skal du vide Google My Business er normalt det bedste sted at få anmeldelser da disse vises direkte i søgeresultater, og du har brug for cirka 5 af dem for at gennemgangsstjernerne skal begynde at dukke op …

Google anmeldelser til SEO

Undgå Yelp-gennemgangsfilter – Yelp-anmeldelser kan få filtreret selvom de er legitime. Du kan undgå dette ved at foretage en Google-søgning på “virksomhedsnavn Yelp” og sende dem det link. Hvis du sender dem det direkte link til din Yelp-profil, vil Yelp vide det og kunne filtrere det. Ideelt set vil du spørge eksisterende Yelpere, da det er mere sandsynligt, at deres anmeldelse bliver offentliggjort (en anden faktor er, hvis deres profil er udfyldt og Facebook er tilsluttet). Du bør også ven dine anmeldere.

11. Lokal linkbygning

Du ved, at links er supervigtige for dine placeringer, og det behøver ikke at være en smerte i røvet. Men ja, du bliver nødt til at nå ud til folk for at få disse links. Her er nogle tip …

 • Bed partnere om at linke til dig
 • Bed sponsorer om at linke til dig
 • Bed leverandører om at linke til dig
 • Bliv offentliggjort af lokale aviser
 • Bliv inkluderet i liste artikler (f.eks. Bedste pizza i Chicago)
 • Sørg for, at disse artikler indeholder et link til dit websted
 • Find forretningsmapper og organisationer, der reklamerer for grønne virksomheder
 • Gør dine forretningsforbindelser til links, det er det, det handler om

12. Målretning mod flere placeringer

Opret flere placeringssider på dit websted – undertiden skal du oprette 1 side pr. By (hvis der kun søges efter 1 søgeord i den by) eller flere sider pr. By (hvis der søges på flere søgeord). Det afhænger af, hvor mange søgeord folk søger, og om du har brug for indhold om forskellige tjenester (miami tandlæge vs. miami tandimplantater er en separat side).

Føj placeringsspecifikt indhold til disse sider – Din side i Chicago har muligvis fotos af dit Chicago-kontor. Eller attester fra dine Chicago-kunder. Eller et Google Map, der viser din Chicago placering. Undgå at oprette ‘søg og erstat’ sider (identiske sider, kun du ændrer bynavnet), da dette er duplikatindhold og ikke rangerer.

Hvis du vil tjekke et godt eksempel på lokaliserede destinationssider, skal du tjekke ud Seda Dental.

lokale-landing-sider-flere-steder

Opret citater for hver placering – hver placering skal have sin egen Google My Business-side, Yelp, Facebook og andre citeringsprofiler, som du kan bruge Moz Local og Whitespark til at oprette (se trin 4, 5 og 6). Whitesparks citatbygningstjeneste vil spare dig for en masse tid. Hvis du gør dette selv, skal du liste den specifikke lokationsside (website.com/locations/chicago), når du viser dit websted. Fotos og forretningsoplysninger skal være unikke for det sted.

13. Mål søgeordsrangeringer

Google Search Console’s Search Analytics – se nøgleord (forespørgsler), du rangerer efter. Dette måler KUN Googles organiske placeringer, ikke Google Maps eller andre søgemaskiner. Så hvis Google Maps vises, når du søger på dine søgeord, skal du også måle dem (se nedenfor). Du kan stadig få meget nyttige data i Search Analytics ved hjælp af filtre: klikfrekvenser, visninger, topsider, brugte enheder, lande og sammenligne dine placeringer med de sidste 28 foregående dage.

google-søgning-konsol-search-analytics-forespørgsler

Whitespark Local Rank Tracker – track placering i Google Maps, Bing-pakke, Google organisk, Bing organisk osv. Sorter efter bynavne på tværs af flere placeringer. Brugervenligt design og starter ved $ 20 / måned for måling af op til 100 lokale nøgleord. Den nemmeste måde at måle lokale nøgleord på.

whitespark-lokal-rank-tracker

14. Bonustips

Google Search Console – Jeg nævnte dette et par gange i denne WordPress lokale SEO-guide, men du burde virkelig drage fordel af dette værktøj. Min video og Google Search Console-tutorial viser dig, hvordan du indstiller det, indsender dit Yoast XML-sitemap til Google, retter gennemsøgningsfejl (ødelagte URL’er) og en hel del andre webstedsoptimeringer. Du kan bruge det til at teste AMP-sider, rige uddrag og finde indekserings-, mobil- og sikkerhedsproblemer. Når du er underskrevet, skal du vente omkring 1 uge på, at dataene skal udfyldes. Men helt sikkert genoverveje det og drage fordel af dets funktioner.

Mobil Click-to-Call-knap – hvis du kører et websted, hvor mange mennesker ringer til dig (f.eks. En pizzavirksomhed), tilføjer en mobil klik-til-opkald plugin kan forbedre konverteringer, men er også en rangeringsfaktor, hvis du ser på “Adfærd / mobile signaler” i Googles lokale rankingfaktorer.

Sikkerhed – kør dit websted igennem Sucuri sikkerhedskontrol og sikkerhedsafdeling i Google Search Console for at sikre dig, at du ikke har nogen fejl. Uanset hvad de bedste 2 ting du kan gøre er at ændre det generiske “Admin” brugernavn i dit WordPress login og derefter installere WordFence.

Sucuri Security Scan

Sociale medier – bare sørg for, at du er aktiv på sociale medier, det er 2,8% af den lokale SEO.

Tid til at komme på arbejde

Forhåbentlig giver denne WordPress lokale SEO guide dig nogle ideer! Bare husk, at det ikke handler om at optimere dit WordPress-sted – der er mange off-side-faktorer, der er lige så vigtige som Google My Business, citater og anmeldelser. Begynd at smide noget af dette ud og inden for et par måneder går dine organiske søgninger forhåbentlig op (lad mig vide det i kommentarerne)!

SEO Google Analytics

Brug for hjælp? Kast mig en linje. Leder du efter at ansætte nogen, der faktisk ved, hvad de laver? Tjek min WordPress SEO konsulenttjenester. Jeg elsker, når folk læser mine tutorials, så hvis du har et spørgsmål om WordPress og lokal SEO, er jeg glad for at afklare dine spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Hvad er Googles lokale faktorer for søgningsrangering?

Moz rapporterer Googles lokale søgerangivelsesfaktorer hvert andet år. De lægger vægt på geo-målrettede sider, mapper (citater), links og anmeldelser.

&# X2705; Hvordan optimerer du websteder til lokal SEO?

Undersøg lokale nøgleord ved hjælp af værktøjer som Google Autocomplete, skab geografisk målrettet indhold omkring disse nøgleord, få dit mobilwebsted til at indlæse hurtigt, få relevante links og vise NAP på lokaliserede sider.

&# X2705; Hvad er NAP, og hvorfor er det vigtigt?

NAP står for firmanavn, adresse og telefonnummer. Dette skal være konsistent på hele dit websted og citater. Google bruger NAP-konsistens som en placeringsfaktor.

&# X2705; Hvor skal jeg bygge flere mapper (citater)?

Moz Local analyserer 15 topcitater og viser dig, hvilke der er ufuldstændige, inkonsekvente eller duplikater. Whitespark har også lister over topcitater for forskellige brancher og placeringer. Google My Busienss, Yelp og Facebook er nogle af de vigtigste, men du bør bygge mere ved hjælp af Moz Local eller Whitespark.

&# X2705; Hvordan optimerer jeg min GMB-side?

Udfyld alt inklusive NAP, kategorier, beskrivelser, fotos, kategorier, attributter, timer, menu, tjenester osv. Bekræft din side og svar på kundespørgsmål + svar på anmeldelser. Få en brugerdefineret URL, og send opdateringer på din GMB-side.

Se også:
Hvordan jeg optimerede mit WordPress-sted til at indlæse .2s (100% GTmetrix / Pingdom-scoringer)

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map