Whitespark Citation Building Review – Detta är ett av de enklaste sätten att rangordna högre i Google Maps och lokala sökresultat

Citat liknar onlinekataloger och utgör cirka 25% av lokal SEO.


jag använder Moz Local för att bygga mina 15 bästa citat (Google My Business, Yelp, Facebook …). Sedan betalar jag Whitespark cirka $ 400 för att bygga 100 nya profiler på $ 4-5 vardera så jag behövde aldrig oroa mig för citeringar igen. Detta är en av de främsta anledningarna till att jag har lyckats rangordna klienter i toppresultaten för lokala nyckelord om du ser mina SEO-arbete. Det är också en av de få saker du med säkerhet kan lägga ut på lokal SEO eftersom Whitespark har en 4.9 / 5 stjärnor med 125+ recensioner.

Medan företag som Yext tar ut $ 500 per år för 47 listor, kan du betala Whitespark samma belopp bara det är en engångsavgift och du äger dina listor permanent. Whitespark innehåller också en uppföljningsrapport med 1 universell inloggning om du behöver uppdatera profiler i framtiden.

Du kan se hur viktiga citat är genom att titta på Googles lokala faktorer för sökrankning

nätet kataloger-lokal-seo

De är särskilt viktiga för att ranka högre i Google Maps (kallas de lokala stack / snack pack-resultaten) eftersom citeringarna är nummer 2, # 5 och # 14 rankningsfaktorer …

lokal-seo-citat uppsatta-faktorer

Jag har redan beställt citat på 2 081,21 dollar för både mig själv och kunder …

citering-historia

Detta har hjälpt dem att rangordna de bästa resultaten för lokala nyckelord. I den här recensionen kommer jag att leda dig genom att beställa citat genom Whitespark och sedan visa dig vad du kan förvänta dig såväl som prissättning, tidsram och en förbättring av din Google Map och lokala ranking.

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Lokal SEO

KC SEO Work 2

Innehållsförteckning

 1. Vad är citat?
 2. Fyll i Whitesparks citatintag
 3. Köp generiska + lokala / nischcitationer
 4. Vad händer efter att du har köpt citat
 5. Förhindra skräppost (Endast Con to Citation Building)
 6. Integrera citatbyggnad i dina SEO-tjänster
 7. Glöm inte från Moz Local (topp 15 kärnciteringar)

1. Vad är citat?

citat är nämner ditt företags namn (ofta i form av kataloger) och utgör 25% av Googles lokala faktorer för sökrangering. Citat är särskilt viktigt i Google Maps (lokal stack / snack-paket) där de är faktorn nr 2, # 5 och # 14. De gör dig rankas högre för flera lokaliserade sökord är är en av de få saker du kan lägga ut i lokal SEO.

Toppkataloger online

Kan jag bygga mig själv?
Ja, Whitespark har till och med listor över de bästa citat av kategoristad, och Land. Men det tar tid och många gör det felaktigt. Att hitta rätt citat, fylla i profiler 100% fullständigt och se till att de är konsekventa (t.ex. företagsnamn, adress, telefon) är mycket viktigt. Jag tycker bara att det är mycket lättare att lämna detta till experterna och spara tid, eftersom det bara är $ 4-5 per citat och de håller allt organiserat med en uppföljningsrapport och 1 inloggning.

2. Fyll i Whitesparks Citation Intake

Det första steget är att ladda ner Whitesparks citatbyggnadsintag och fyll ut allt så bra du kan. Läs Whitesparks anteckningar till höger om kalkylarket för mer instruktioner.

whitespark-citering-building-intag

Bulk Submit Worksheet
Om du vill att Whitespark ska bygga citat för flera platser (eftersom varje plats måste ha sina egna profiler) bläddrar du ner till alternativet “Bulk Submit Worksheet” längst ner …

bulk-citering-ordning

3. Köp generiska + lokala / nischcitationer

När du har fyllt i intaget väljer du ditt land och gör en blandning av generiska och lokala / nischciteringar (det finns inget perfekt antal men jag tycker att lokala / nischciteringar är mer värdefulla). Och naturligtvis ju fler citat du beställer, desto högre kommer du sannolikt att rangordna i lokala sökresultat.

Ladda upp ditt intag till Whitesparks kassasida, sedan under alternativet “ytterligare alternativ och funktioner” i steg 4 ser du alternativet att beställa uppföljningsrapporter, rusningsorder och bulkorder (för flera platser). Uppföljningsrapporter är INTE nödvändiga eftersom Whitespark skickar en rapport när du är klar. Det är bara om du vill ha flera rapporter när listorna går live.

whitespark-citering-ordning

4. Vad händer efter att du har köpt citat

Whitespark skickar ett kvitto. Då väntar du 3 veckor på att de ska bygga citaten. När de är klar kommer de att skicka ett e-postmeddelande med en rapport som innehåller 1 universell inloggning för att få åtkomst till dina nya citeringsprofiler, tillsammans med webbadresserna där du kan hitta de nya profilerna.

Det kan ta 1-2 månader innan Google uppdaterar sina resultat med dina nya ranking. Du kan använda Whitesparks lokal rang tracker för att mäta rankningar eller Search Console sökanalys.

whitespark-lokal-rank-tracker

5. Förhindra skräppost (den enda con till citation byggnaden)

Det enda klagomålet jag har med citat (inte bara Whitespark) är den potentiella skräppost du kan få via ditt kontaktformulär eller din telefon.

Det här är svårt eftersom NAP (företagsnamn, telefon, adress) MÅSTE vara konsekvent mellan citat, men det betyder också att du måste lista ditt företags telefonnummer där vem som helst kan ringa / skicka e-post till dig. Här är ett exempel på ett skräppostmeddelande som du kan få efter citeringsbyggnaden:

spam-e-postmeddelanden

@TheDupMan När du bygger citat kommer du att få försäljningsmeddelanden och samtal. Ingen väg runt det. Listorna är gratis av en anledning.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 augusti 2016

Förhindra skräppost på ditt kontaktformulär:

 • Använda sig av Google captcha på ditt kontaktformulär
 • Konfigurera ett anti-spam-plugin för WordPress
 • Stram upp dina WordPress-diskussionsinställningar

6. Lägg till Citation Building till dina SEO-tjänster

 • Bli medlem – Om de är kvalificerade, kommer de att låta dig bli ett dotterbolag.
 • Upsell Whitespark Citations – Du kan enkelt debitera kunder $ 10 per citering och betala 4-5 dollar per citat till Whitespark vilket kan göra en snabb vinst på $ 300 beroende på beställningen. Visa bara klienter Googles lokala faktorer för sökrankning och förklara citaternas betydelse. När du beställer mer från Whitespark kan du få upp till 20% rabatt. Det finns lite arbete i slutet (plus att citationsintag och uppföljningsrapporter inte är märkta för Whitespark) vilket gör det mycket enkelt att integrera i dina SEO-tjänster. Glöm bara inte att hjälpa kunder med förebyggande av skräppost och mäta resultat med hjälp av Whitesparks lokala rang tracker eller Google Search Consoles sökanalys.
 • Lista de bästa citaten i SEO-revisioner – om du gör en lokal SEO-revision där klienten vill rankas högre i Google Maps, ge dem en lista med toppciteringar med Whitesparks resurssida och ge dem möjlighet att bygga dessa själva eller använda Whitesparks citatbyggnadstjänst. För om du är som jag försöker du ge så mycket värde du kan i din SEO-revisioner och en lista med “topp 30 citationstecken” är ett bra tillägg.

7. Glöm inte från Moz Local (Topp 15 kärnciteringar)

Moz Local hjälper dig att fixa dina 15 bästa citatprofiler inklusive Google My Business, Yelp, Facebook och andra. Jag skulle försöka få din Moz Local-poäng innan jag bygger nya citat med Whitespark. Du gör detta genom att köra din webbplats genom Moz Local och sedan klicka på flikarna för att göra dessa citationsprofiler 100% fullständiga, konsekventa och ta bort alla duplikat.

Moz Local

Under varje flik kommer Moz Local att berätta vad som behöver fixas och innehåller en länk “uppdateringslista” som går direkt till dina profiler. Det är vanligtvis lika enkelt som att ladda upp fler bilder, lista fler kategorier, fixa inkonsekvenser med din affärsinformation eller ta bort en duplikat.

Moz Local Citations

Slutsats

Här är min citeringsprocess:

 1. Skapa en 100% komplett Google My Business-sida
 2. Använd Moz Local för att fixa dina 15 bästa citatprofiler
 3. Bygg ytterligare citat för $ 4-5 vardera med Whitespark

Jag hoppas att du gillade min Whitespark-referensbyggnadsöversikt! Det är en kraftfull tjänst som du kan använda för dig själv och för kunder som specifikt vill ranka högre i Google Maps (lokala stack / snackpack-resultat). Lämna gärna en kommentar om du har några frågor. Darren och hans team på Whitespark är bra med kommunikation om du har frågor. De har också en lista över Vanliga frågor om citatbyggnad om du vill lära dig mer om deras citationstjänst.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map