Whitespark Citation Building Review – Dette er en av de enkleste måtene å rangere høyere i Google Maps og lokaliserte søkeresultater

03.06.2020
Lokal SEO 'Whitespark Citation Building Review – Dette er en av de enkleste måtene å rangere høyere i Google Maps og lokaliserte søkeresultater
0 7 мин.

Sitasjoner ligner online kataloger og er omtrent 25% av lokal SEO.


jeg bruker Moz Local for å bygge de 15 beste sitatene mine (Google Min bedrift, Yelp, Facebook …). Så betaler jeg Whitespark rundt $ 400 for å bygge 100 nye profiler til $ 4-5 hver, så jeg trenger aldri å bekymre meg for siteringer igjen. Dette er en av hovedårsakene til at jeg har vært i stand til å rangere klienter i toppresultatene for lokale nøkkelord hvis du ser på mine SEO-arbeid. Det er også en av få ting du trygt kan outsource i lokal SEO siden Whitespark har en 4.9 / 5-stjerners rangering med 125+ anmeldelser.

Mens selskaper som Yext krever 500 dollar per år for 47 oppføringer, kan du betale Whitespark samme beløp bare det er en engangsavgift og du eier oppføringene dine permant. Whitespark inkluderer også en oppfølgingsrapport med 1 universell innlogging hvis du trenger å oppdatere profiler i fremtiden.

Du kan se hvor viktige sitasjoner er ved å se på Googles lokale rangeringsfaktorer

online-kataloger-local-seo

De er spesielt viktige for å rangere høyere i Google Maps (kalt de lokale bunke / snack-pakkeresultatene) siden siteringer er # 2, # 5 og # 14 rangeringsfaktorer …

lokal-seo-sitat-ranking-faktorer

Jeg har allerede bestilt sitater for 2 081,21 dollar for både meg selv og klienter …

sitat-historie

Dette har hjulpet dem å rangere i toppresultatene for lokale nøkkelord. I denne gjennomgangen vil jeg lede deg gjennom prosessen med å bestille sitater gjennom Whitespark, og deretter vise deg hva du kan forvente deg så langt som priser, tidsrammer og en forbedring av Google Map og lokaliserte rangeringer.

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Local SEO

KC SEO Work 2

Innholdsfortegnelse

 1. Hva er sitater?
 2. Fyll ut Whiteparks sitatinntak
 3. Kjøp generiske + lokale / nisjesiteringer
 4. Hva skjer etter at du har kjøpt sitater
 5. Hindre søppelpost (bare con til sitasjonsbygning)
 6. Integrer sitasjonsbygging i SEO-tjenestene dine
 7. Ikke glem om Moz Local (Topp 15 kjernesitasjoner)

1. Hva er sitater?

siteringer er nevner virksomhetsnavnet ditt (ofte i form av kataloger) og er 25% av Googles lokale rangeringsfaktorer. Sitasjoner er spesielt viktige i Google Maps (lokal stabel / snack-pakke) der de er faktoren nr. 2, nr. 5 og nr. 14. De lager deg rangere høyere for flere lokaliserte søkeord er er en av få ting du kan outsource i lokal SEO.

Topp online kataloger

Kan jeg bygge disse meg selv?
Ja, Whitespark har til og med lister over de beste sitatene etter kategoriby, og land. Men det tar tid og mange mennesker gjør dette feil. Det er veldig viktig å finne de rette sitatene, fylle ut 100% komplette profiler og sørge for at de er konsistente (f.eks. Virksomhetsnavn, adresse, telefon). Jeg synes det er mye enklere å overlate dette til ekspertene og spare tid, fordi det bare er $ 4-5 per sitering og de holder alt organisert med en oppfølgingsrapport og 1 innlogging.

2. Fyll ut Whitesparks Citation Intake

Det første trinnet er å laste ned Whitesparks siteringsbygginntak og fyll ut alt så godt du kan. Les Whitesparks notater til høyre for regnearket for flere instruksjoner.

whitespark-sitat-bygge-inntak

Bulk Submit Worksheet
Hvis du vil at Whitespark skal bygge siteringer for flere lokasjoner (siden hvert sted må ha sine egne profiler), blar du ned til alternativet ‘Bulk Submit Worksheet’ nederst …

bulk-referanse-ordre

3. Kjøp generiske + lokale / nisjesiteringer

Når du har fylt ut inntaket, velger du landet ditt og gjør en blanding av generiske og lokale / nisje-sitasjoner (det er ikke noe perfekt antall, men jeg synes at lokale / nisjeplager er mer verdifulle). Og selvfølgelig, jo flere siteringer du bestiller, jo høyere vil du sannsynligvis rangere i lokale søkeresultater.

Last opp inntaket ditt til kassesiden til Whitespark, og deretter under alternativet “tilleggsalternativer og funksjoner” i trinn 4, vil du se alternativet for å bestille oppfølgingsrapporter, hasteordrer og bulkordrer (for flere lokasjoner). Oppfølgingsrapporter er IKKE nødvendige, siden Whitespark vil sende deg en rapport når du er ferdig. Det er bare hvis du vil ha flere rapporter når oppføringer blir live.

whitespark-referanse-ordre

4. Hva skjer etter at du har kjøpt sitater

Whitespark vil sende deg en kvittering. Så vil du vente i 3 uker på at de skal bygge sitatene. Når den er fullført, vil de sende deg en e-post med en rapport som inkluderer 1 universell innlogging for å få tilgang til de nye sitasjonsprofilene dine, sammen med nettadressene der du kan finne de nye profilene.

Det kan ta 1-2 måneder før Google oppdaterer resultatene med de nye rangeringene dine. Du kan bruke Whitespark’s lokal rang tracker for å måle rangeringer eller Search Console søkeanalyse.

whitespark-local-rank-tracker

5. Forebygging av spam (The Only Con to Citation Building)

Den eneste klagen jeg har med sitater (ikke bare Whitespark) er den potensielle spam du kan få gjennom kontaktskjemaet eller telefonen din.

Dette er vanskelig fordi NAP (firmanavn, telefon, adresse) MÅ være konsistent på tvers av siteringer, men dette betyr også at du må føre opp telefonnummeret ditt der alle kan ringe / sende deg e-post. Her er et eksempel på en spam-e-post du kan få etter sitasjonsbygget:

spam-eposter

@TheDupMan Når du bygger sitater, kommer du til å få salgs-e-post og samtaler. Ingen vei rundt det. Listene er gratis av en grunn.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. august 2016

Forhindre spam på kontaktskjemaet:

 • Bruk Google captcha på kontaktskjemaet ditt
 • Konfigurer en anti-spam-plugin for WordPress
 • Stram til WordPress-diskusjonsinnstillingene

6. Legg til sitasjonsbygg til SEO-tjenestene dine

 • Bli et tilknyttet selskap – Hvis du er kvalifisert, vil de la deg bli tilknyttet.
 • Upsell Whitespark Citations – Du kan enkelt belaste klienter $ 10 per sitering og betale $ 4-5 per sitering til Whitespark, som kan gi et raskt overskudd på $ 300 avhengig av ordren. Bare vis klientene Googles lokale søkerangeringsfaktorer og forklar viktigheten av siteringer. Når du bestiller mer fra Whitespark, kan du få 20% rabatt. Det er lite arbeid på slutten (pluss at siteringsinntak og oppfølgingsrapporter ikke er merket til Whitespark), noe som gjør det veldig enkelt å integrere dem i SEO-tjenestene dine. Ikke glem å hjelpe kunder med spamforebygging og måling av resultater ved hjelp av Whitesparks lokale rangsporing eller Google Search Consoles søkeanalyse..
 • Liste over de beste siteringene i SEO-revisjoner – hvis du gjør en lokal SEO-revisjon der klienten ønsker å rangere høyere i Google Maps, gi dem en liste over topp siteringer ved å bruke Whitesparks ressursside og gi dem muligheten til å bygge disse selv, eller bruke Whitesparks siteringsbyggtjeneste. For hvis du er som meg, prøver du å gi så mye verdi du kan i ditt SEO-revisjoner og en “topp 30-sitering” -liste er et fint tillegg.

7. Ikke glem om Moz Local (Topp 15 kjernesitasjoner)

Moz Local vil hjelpe deg med å fikse de 15 beste sitasjonsprofilene inkludert Google Min bedrift, Yelp, Facebook og andre. Jeg ville prøve å få Moz Local-poengsummen din før du bygger nye sitater med Whitespark. Dette gjør du ved å kjøre nettstedet ditt gjennom Moz Local og deretter klikke gjennom fanene for å gjøre disse sitasjonsprofilene 100% komplette, konsistente og deretter slette eventuelle duplikater.

Moz Local

Under hver fane vil Moz Local fortelle deg hva som må løses og inkluderer en “oppdateringsliste” -kobling som går direkte til profilene dine. Det er vanligvis like enkelt som å laste opp flere bilder, liste opp flere kategorier, fikse uoverensstemmelser med forretningsinformasjonen din eller slette en duplikat.

Moz Local Citations

Konklusjon

Her er min siteringsbyggingsprosess:

 1. Lag en 100% komplett Google My Business-side
 2. Bruk Moz Local til å fikse de 15 beste siteringsprofilene
 3. Bygg ekstra sitater for $ 4-5 hver med Whitespark

Jeg håper du likte min Whitespark-referansebygningsanmeldelse! Det er en kraftig tjeneste du kan bruke for deg selv, og for klienter som spesifikt ønsker å rangere høyere i Google Maps (lokale stakk- / snackpakke-resultater). Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har spørsmål. Darren og teamet hans på Whitespark er flinke med kommunikasjon hvis du har spørsmål. De har også en liste over Vanlige spørsmål om siteringsbygg hvis du vil lære mer om siteringsbyggingstjenesten.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector