WordPress SEO for fotografer: Slik optimaliserer du bilder, sitasjoner og WordPress nettsted for høyere Google Map rangeringer

03.06.2020
Lokal SEO 'WordPress SEO for fotografer: Slik optimaliserer du bilder, sitasjoner og WordPress nettsted for høyere Google Map rangeringer
0 12 мин.

WordPress SEO for fotografer


Hvis du er en fotograf, har du et WordPress-nettsted, og du vil bruke det lokal SEO Hvis du vil rangere høyere i Google Maps + lokaliserte resultater for fotograferingsrelaterte nøkkelord, er denne opplæringen noe for deg.

Jeg viser deg hvordan du bruker Googles lokale rangeringsfaktorer for å forbedre rangeringen ved å optimalisere Google My Business-siden din, siteringer, bilder og hvordan du bruker Yoasts SEO-plugin for innholdsoptimalisering. Uansett hva slags fotografi du gjør, er det faktisk enkelt å gjøre WordPress SEO for fotografer (lokal SEO er vanligvis mye enklere enn nasjonal SEO). Det kan ta 3-6 uker å se resultater (Google tar tid å oppdatere), men du kan bruke Google Search Consoles søkeanalyse for å spore rangeringer, klikk og total trafikk fra SEO.

SEO For Fotografer

La oss hoppe inn i det …

Forstå Googles lokale SEO-rangeringsfaktorer

Uansett hvilken bransje du er i, hvis du gjør lokal SEO, er dette rangeringsfaktorene knyttet til Google. De er hentet fra Moz som gjør en undersøkelse av Googles rangeringsfaktorer hvert annet år. Dette forteller oss hvilke grunnleggende rangeringsfaktorer vi bør fokusere på.

Lokal-Search-Ranking-Factors

Dette er fra 2015s lokale rangeringsfaktorer, men de fleste av dem har ikke endret seg …

Topp-20-Local-søk-Ranking-Factors

Jeg går over disse i opplæringen min (send meg en kommentar hvis du trenger avklaring på noe), men her er en oversettelse med mer praktiske tips:

 • Fullfør Google My Business-siden din (fullfør og bekreft profilen din)
 • Registrer deg for generiske siteringer (Yelp), lokale (COC) og fotografikataloger
 • Få anmeldelser på Google My Business Page, Yelp, andre
 • Bruk et mobil responsivt og SEO-vennlig WordPress-fotograferingstema
 • Bruk det primære nøkkelordet på hjemmesiden din (ved å bruke Yoasts SEO Plugin)
 • Få lenker fra kunder, kataloger, lokale nettsteder, relevante fotograferingsnettsteder
 • Fullfør sosiale medier-profiler, få følgere, legg ut oppdateringer

Fullfør Google My Business-siden din

Dette er den enkleste måten å forbedre rangeringen av Google Maps på. Faktisk må du ha en Google Min virksomhetsside til og med å vises i Google Maps. Gjør profilen din 100% komplett.

Legg til nettstedet ditt, timer og liste “fotografer” som kategori. Hvis du er en bryllupsfotograf, kan du oppgi dette som din primære kategori og deretter oppgi “fotograf” som den sekundære kategorien. Skriv nå en grundig introduksjon, bekreft siden og fullfør profilen din. Hvis du allerede har en Google My Business-side, må du ikke opprette en duplikatoppføring.

Google Min virksomhetsside

Forbedre katalogoppføringer med Moz Local

Moz Local Dashboard

Kjør nettstedet og postnummeret ditt gjennom Moz Local for å få en rapport om katalogene dine. Du vil få en score og anbefalinger for å forbedre noen av de viktigste katalogene …

Moz Local

Klikk på de forskjellige fanene, se de røde varslene for å se hvilke elementer som må fikses, og bruk deretter “oppdateringsliste” -koblingene for å forbedre katalogene. Legg merke til hvor konsekvent informasjon (firmanavn, adresse, telefon, kategorier) og ikke å ha duplikater er viktig. Hvis du ikke vil gjøre dette, kan du gjøre det betale Moz $ 84 / år. Imidlertid er det vanligvis et spørsmål om å legge til bilder og sørge for at profilen din er konsekvent og 100% fullstendig.

Moz lokale ufullstendige oppføringer

Bygg flere kataloger med Whitespark

Nå som du har kjernekatalogene dine nede, la oss bygge mer. Dette vil forbedre rangeringen ytterligere, så ikke tro at dette er bortkastet tid – det er absolutt ikke det. Dette er den typen ekstra trinn som vil hjelpe deg med å ruste opp konkurrenter. Legg merke til “sitasjonsvolum” er en direkte rangeringsfaktor i det lokale SEO kakediagrammet (gult avsnitt) – så jo mer jo mer.

Topp online kataloger

Gjør det selvbruk Whitesparks liste over de 50 beste katalogene
Ansett Whitesparkbetale Whitespark engangsavgift på $ 4-5 per katalog (verdt det)

Be kundene om anmeldelser

Online anmeldelser på Google Min bedrift

Google Min bedrift og Yelp er viktigst. Bare oppfølging med kunder etter arbeidet og be om en anmeldelse (legg igjen instruksjonene med en lenke til Google Min bedrift og Yelp-siden). Gjør dette til en prioritet siden anmeldelser er bra for både merkevarebygging og SEO. Noen ganger blir legitime Yelp-anmeldelser filtrert ut les dette innlegget å lære å unngå det.

Bruk et SEO-vennlig fotograferingstema

La oss snakke om å optimalisere nettstedet ditt – som starter med WordPress-temaet ditt. Du vil ha et tema som er SEO-vennlig, responsivt, sikkert og laster raskt. Samtidig bør temaet ditt bygges av en pålitelig utvikler, slik at det ikke blir noe tullete av deg.

Djazz WordPress Photographer Theme

Min liste over fotograferingstemaer er et bra sted å starte. De har alle de SEO-vennlige funksjonene oppført ovenfor, og de er alle innebygd i Genesis Framework som er anbefalt av Yoast, Googles Matt Cutts, og grunnleggeren av WordPress – Matt Mullenweg. Hvis du ikke vet hva Genesis er, kan du lese om det videre StudioPress ‘nettsted. Men det er den beste måten å bygge et WordPress-fotograferingsnettsted som er SEO-vennlig.

Lær nøkkelordene dine

Hvis du ikke har lært de fotograferingsrelaterte nøkkelordene, kan du gjøre det slik …

Fotografi SEO nøkkelord

Bare gå til google.com og skriv inn nøkkelordene dine ved å bruke dette formatet. Google Autocomplete vil fylle ut tomt med de vanligste setningene folk søker, med høyere setninger som har flere søk enn de lavere. Bare vær sikker på at det siste tegnet du skriver er en understrekning “_” slik at Google fyller ut tomt. Du kan prøve andre kombinasjoner også.

Husk at det første primære nøkkelordet ditt (f.eks. Chicago Wedding Photographer) bør målrettes på hjemmesiden. Hvis du har flere nøkkelord (baby, barnepike, barsel osv.), Må du lage en ny side for hvert av dem for bedre søkeordmålretting.

Dette fører meg til neste trinn …

Mål søkeord ved hjelp av Yoasts WordPress SEO-plugin

Yoast WordPress SEOf-plugin

Du vil bruke Yoasts WordPress SEO-plugin å målrette søkeord (er) på nettstedet ditt. Det er her mange fotografer blir overveldet. Ikke skjønt, for jeg gjorde dette veldig enkelt.

Trinn 1 – Konfigurer Yoast-innstillingene
Når du har installert Yoast, kan du laste ned denne zip-filen nedenfor som inkluderer Yoast-innstillingene jeg bruker. Last opp dette til WordPress-nettstedet ditt ved å bruke SEO-fanen på venstre side av dashbordet. Du går til Verktøy -> Import og eksport -> Importere. Last opp zip-filen.

LAST NED MY YOAST INNSTILLINGER (ZIP-FIL)

Du må navigere gjennom Yoast-innstillingene og endre noen få ting …

 • Generell -> Firmainformasjon (fyll ut denne med din info, og last opp en standardlogo som skal være minst 200 x 200 piksler)
 • Generell -> Webmasterverktøy (se video nedenfor)
 • Sosiale innstillinger -> fyll ut dette med dine egne sosiale mediekoblinger
 • Avansert -> Brødsmuler -> bruk ditt eget firmanavn

Trinn 2 – Mål søkeord (er) på nettstedet ditt
Som jeg nevnte tidligere, ønsker du å målrette mot ditt 1 primære nøkkelord på hjemmesiden din. For å gjøre dette, gå til Yoasts SEO-fane til venstre på dashbordet -> titler & Metas -> Hjemmeside. Du bør kunne fylle ut SEO-tittelen og metabeskrivelsen her (dette er teksten som vises i Googles søkeresultater), eller klikke på lenken for å se siden der du kan redigere denne.

Målretting av nøkkelord med Yoast

Bruk samme format på bildet. Skriv en unik metabeskrivelse som oppsummerer hva du tilbyr mens du inkluderer søkeordet på en måte som høres naturlig ut. Dette er veldig viktig ettersom det er spiss for SEO. Forsikre deg også om at du ikke går over karaktergrensen på 156.

Dette kan være alt du trenger å gjøre. Du kan ikke ta med nøkkelordet i nettadressen (dette gjelder hjemmesiden til noe nettsted), så det er OK. De fleste fotografer foretrekker å ikke ha noen tekst på hjemmesiden (på bildet er artikkeloverskriften og innholdet rødt med “nei”). Jeg forstår at de fleste fotografer foretrekker å la bildene snakke, men det vil være til nytte for din SEO hvis du inkluderer tekst på hjemmesiden din. Ellers har Google bare bildene dine å gå.

Jeg foreslår at du legger til “Chicago Wedding Photographer” (eller hva det primære nøkkelordet ditt er) som tittelen. Deretter inkluderer du et kort avsnitt av hva du vil fortelle publikum, samtidig som du inkluderer nøkkelordet her. Med alle de forskjellige typografiene og oppsettene, bør du kunne få dette til å se bra ut. Her er et godt eksempel av et nettsted som bruker tekst i designen.

Hvordan målrette flere søkeord
Hvis du har flere nøkkelord (baby, barnepike, barsel osv.), Må du målrette mot hovednøkkelordet (f.eks. Chicago Photographer) på hjemmesiden din. Nå lager du en ny side for hver type fotografering. Dette gir deg en bedre sjanse til å rangere høyt for de spesifikke fotograferingstypene siden søkere vil finne den siden på Google – ikke hjemmesiden din. Forsikre deg om at hver side inneholder unikt innhold siden duplikatinnhold er et SEO-nei.

For å optimalisere sidene for søkeordene deres, bruk de samme strategiene som er beskrevet ovenfor, bare angi “Chicago Baby Photographer” (eller hvilken type fotografering det er) som fokusnøkkelord. Optimaliser deretter den siden ved å bruke Yoasts SEO Plugin. Hvis du trenger hjelp med å bruke Yoast for å optimalisere innholdet ditt for grønne lys, er her en video …

Optimaliser bilder for nøkkelord

Før du laster opp et bilde til WordPress-nettstedet ditt, må du forsikre deg om at det har et beskrivende filnavn. I stedet for å bruke “DSC27272” ville et bedre filnavn være “piletrær som blåser i vinden.”

Piletrær som blåser i vinden

Optimaliser bilder for å laste raskere

Et vanlig problem med fotograferingsnettsteder er at bildene er så store at de tar evig å laste. Siden nettstedets hastighet er en rangeringsfaktor i Google, du vil ikke ha dette.

Heldigvis er det noen måter å forhindre dette på …

Server skalerte bilder
Hvis en kjennetegnet bilde krever 150 x 150 dimensjoner, men du bruker et bilde som er 300 x 300, og bruker ikke de riktige bildedimensjonene. Dette vil føre til saktere ganger 200%. For å løse dette må du lære de riktige dimensjonene til bildene dine (eller til og med bilder i glidebryteren) og endre størrelsen på dem i medieseksjonen med de riktige dimensjonene.

Et annet eksempel på at du ikke serverer skalerte bilder, er når du dra for å endre størrelse et bilde i den visuelle redaktøren. Dette endrer størrelsen på vist bilde men ikke den faktiske bildefil (dette er hva “tjene skalerte bilder” betyr). Den riktige måten å endre størrelse på bilder på er i mediebiblioteket:

Server skalerte bilder

Optimaliser bilder
Installer WP Smush.it-plugin og gå til Media -> Bulk Smush.it -> Kjør alle bildene mine gjennom WP Smush.it akkurat nå (skjermbilde nedenfor). Det er det! Du kan automatisk knuse bilder når de er lastet opp under Innstillinger -> Media. Jeg liker også å løpe EWWW Image Optimizer som kan fange bilder savnet av WP Smush.it.

Hvis du ikke vil rote med bilder, eller du bare vil ha flere tips for å få nettstedet ditt til å laste raskere, kan du se min WordPress hastighetsoptimaliseringsveiledning. Det er mange gode tips der.

Bruk firmanavn, adresse og telefonnummer i bunnteksten

Jeg vet, jeg elsker enkle tips også … og denne blir ikke enklere. Dette hjelper med hele konsistensen av informasjon som Google ser etter. I WordPress finner du dette vanligvis under Theme Options (se etter copyrightområdet) eller i Editor -> bunntekst.

Slik viser jeg min:
Online Media Masters | 1324 West Byron Street, Chicago IL 60613 | 847-271-2422

Få lenker til nettstedet ditt

Ser bra ut så langt! Du har katalogene dine på plass, nettstedet ditt er optimalisert for søkeordene dine, og du har foretatt noen andre optimaliseringer for å forbedre fotograferings-SEO. Men la oss ikke glemme koblinger til nettstedet ditt siden de er viktige! Når folk lenker til deg, er det et sterkt signal som forteller Google at nettstedet ditt er viktig og å rangere det høyere.

Så hvordan får du lenker?

 • Ber kunder om å lenke til deg
 • Be partnere om å lenke til deg (f.eks. Er du noen foretrekker fotograf)
 • Lokale kataloger som de fra Moz Local og Whitespark
 • Handelskammeret
 • BBB
 • Bli publisert i artikler (f.eks. I Huffington Post)
 • Lage nyttig innhold på bloggen din (videoer er bra for dette)
 • Forsikre deg om at du har et fint nettsteddesign
 • Deling av fotografering på sosiale medier
 • Deling av fotografiet gjennom en e-postliste
 • Legg til delingsknapper på sosiale medier på nettstedet ditt
 • Annen reklame / markedsføring for å få nettstedet ditt “der ute”

Spark dine sosiale medier i utstyr

Vet du det kjempebra bildet du tok den andre uken? Har du lagt den ut på Facebook-, Twitter-, Google- og Instagram-kontoen din? Du burde! Bruk litt tid på å lage fine profiler på sosiale medier og omslagsbilder. Legg til bildene dine, skriv en introduksjon og så videre. Fortsett nå å oppdatere profilene med nye bilder. Da er du gylden.

Pågående SEO-vedlikehold

Det viktigste vedlikeholdet innebærer å be flere kunder legge igjen anmeldelser på Google Min bedrift og Yelp-siden. Det kan også bety å lage flere kataloger, legge til nyttig innhold i bloggen din og legge ut på sosiale medier. Men når du først har konfigurert alle WordPress SEO-verktøyene og justeringene, lokal SEO skal være ganske lite vedlikehold.

Jeg håper du fant dette nyttig! Hvis du gjorde det, kan du dele 🙂 eller hvis du har et spørsmål om fotograferingens WordPress SEO, slipp meg en linje i kommentarene. Glad for å hjelpe deg.

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector