WordPress SEO til fotografer: Sådan optimeres dine billeder, citater og WordPress-websted til højere Google Map-placeringer

WordPress SEO for fotografer


Hvis du er en fotograf, skal du have et WordPress-sted, og du vil bruge det lokal SEO for at rangere højere i Google Maps + lokaliserede resultater for fotograferingsrelaterede søgeord, er denne tutorial til dig.

Jeg viser dig, hvordan du bruger Googles lokale søgerangivelsesfaktorer for at forbedre placeringerne ved at optimere din Google My Business-side, citater, fotos og hvordan du bruger Yoasts SEO-plugin til indholdsoptimering. Uanset hvilken slags fotografering du laver, er det faktisk nemt at udføre WordPress SEO for fotografer (lokal SEO er normalt meget lettere end national SEO). Det kan tage 3-6 uger at se resultater (Google tager tid at opdatere), men du kan bruge Google Search Consoles søgeanalyse at spore dine placeringer, klik og den samlede trafik fra SEO.

SEO til fotografer

Lad os hoppe ind i det …

Forståelse af Googles lokale SEO-rankingfaktorer

Ligegyldigt hvilken branche, du er i, hvis du laver lokal SEO, er dette rangeringsfaktorerne forbundet med Google. De er hentet fra Moz der foretager en undersøgelse af Googles rankingfaktorer hvert andet år. Dette fortæller os, hvilke grundlæggende rangeringsfaktorer vi skal fokusere på.

Lokal-Search-rangering-Faktorer

Dette er fra 2015s lokale søgningsrangeringsfaktorer, men de fleste af dem er ikke ændret …

Top-20-Local-Search-rangering-Faktorer

Jeg gennemgår disse i min tutorial (slip mig en kommentar, hvis du har brug for afklaring om noget), men her er en oversættelse med mere praktiske tip:

 • Fuldfør din Google My Business-side (udfyld og bekræft din profil)
 • Tilmeld dig generiske citater (Yelp), lokale (COC) og fotografikataloger
 • Få anmeldelser på din Google My Business-side, Yelp, andre
 • Brug et mobilt responsivt og SEO-venligt WordPress-fotograferingstema
 • Brug dit primære nøgleord på din startside (ved hjælp af Yoasts SEO Plugin)
 • Få links fra kunder, mapper, lokale websteder, relevante fotograferingswebsteder
 • Fuldfør dine sociale medieprofiler, få tilhængere, send opdateringer

Fuldfør din Google My Business-side

Dette er den nemmeste måde at forbedre dine Google Maps placeringer på. Faktisk skal du have en Google Min virksomhedsside for endda at dukke op i Google Maps. Gør din profil 100% komplet.

Tilføj dit websted, timer og angiv “fotografer” som kategori. Hvis du er en bryllupsfotograf, skal du angive dette som din primære kategori og derefter liste “fotograf” som den sekundære kategori. Skriv nu en grundig introduktion, verificer din side og udfyld din profil. Hvis du allerede har en Google My Business-side, skal du ikke oprette en duplikatfortegnelse.

Google Min virksomhedsside

Forbedr oversigtsfortegnelser med Moz Local

Moz Local Dashboard

Kør dit websted og postnummer gennem Moz Local for at få en rapport om dine mapper. Du får en score og anbefalinger for at forbedre nogle af de vigtigste mapper …

Moz Local

Klik på de forskellige faner, se de røde underretninger for at se, hvilke poster der skal rettes, og brug derefter linkene “opdateringsliste” til at forbedre disse mapper. Bemærk, hvordan sammenhæng mellem oplysninger (firmanavn, adresse, telefon, kategorier) og ikke at have duplikater er vigtige. Hvis du ikke ønsker at gøre dette, kan du gøre det betale Moz $ 84 / år. Imidlertid er det normalt et spørgsmål om at tilføje fotos og sørge for, at din profil er konsistent og 100% komplet.

Moz lokale ufuldstændige lister

Byg flere mapper med Whitespark

Nu hvor du har dine kataloger nede, lad os bygge mere. Dette vil forbedre dine placeringer yderligere, så du skal ikke tro, at dette er spild af tid – det er bestemt ikke. Dette er den slags ekstra trin, der hjælper dig med at outrank konkurrenter. Bemærk “citeringsvolumen” er en direkte rangeringsfaktor i det lokale SEO cirkeldiagram (gult afsnit) – så jo mere jo mere.

Top online mapper

Gør det selvbrug Whitesparks liste over de 50 bedste mapper
Ansæt Whitesparkbetale Whitespark engangsgebyr på $ 4-5 pr. bibliotek (det værd)

Spørg kunderne om anmeldelser

Online anmeldelser på Google My Business

Google Min virksomhed og Yelp er vigtigst. Du skal blot følge op med kunderne efter arbejdet og bede om en anmeldelse (efterlad dem instruktioner med et link til din Google My Business og Yelp-side). Gør dette til en prioritet, da anmeldelser er gode til både branding og SEO. Nogle gange filtreres legitime Yelp-anmeldelser, så det er tilfældet læse dette indlæg at lære at undgå det.

Brug et SEO-venligt fotograferingstema

Lad os tale om at optimere dit websted – som starter med dit WordPress-tema. Du vil have et tema, der er SEO-venligt, lydhør, sikkert og indlæses hurtigt. På samme tid skal dit tema bygges af en pålidelig udvikler, så det ikke går ud på dig ned ad vejen.

Djazz WordPress Photographer Theme

Min liste over fotograferingstemaer er et godt sted at starte. De har alle de SEO-venlige funktioner, der er anført ovenfor, og de er alle indbygget i Genesis Framework som anbefales af Yoast, Googles Matt Cutts og grundlæggeren af ​​WordPress – Matt Mullenweg. Hvis du ikke ved, hvad Genesis er, kan du læse om det videre StudioPress ‘websted. Men det er den bedste måde at opbygge et WordPress-fotograferingswebsted, der er SEO-venligt.

Lær dine søgeord

Hvis du ikke har lært dine fotograferingsrelaterede søgeord, så er du sådan, hvordan du gør det …

Fotografi SEO nøgleord

Bare gå til google.com og indtast dine søgeord ved hjælp af dette format. Google Autocomplete vil udfylde-blanket med de mest almindelige sætninger, som folk søger, med højere sætninger med flere søgninger end de lavere. Bare vær sikker på, at den sidste karakter, du skriver, er en understregning “_”, så Google udfylder det tomme. Du kan også prøve andre kombinationer.

Husk, at dit 1 primære søgeord (f.eks. Chicago Wedding Photographer) skal målrettes på hjemmesiden. Hvis du har flere søgeord (baby, barnepige, barsel osv.), Bliver du nødt til at oprette en ny side til hver af dem for bedre søgeordsmålretning.

Dette fører mig til det næste trin …

Målnøgle ved hjælp af Yoasts WordPress SEO-plugin

Yoast WordPress SEOf-plugin

Du bruger Yoasts WordPress SEO-plugin at målrette søgeord (er) på dit websted. Det er her mange fotografer bliver overvældede. Gør det ikke, for jeg gjorde det meget let.

Trin 1 – Konfigurer Yoast-indstillingerne
Når du har installeret Yoast, skal du fortsætte med at downloade denne zip-fil nedenfor, som inkluderer de Yoast-indstillinger, jeg bruger. Upload dette til dit WordPress-sted ved hjælp af fanen SEO i venstre side af dit instrumentbord. Du går til Værktøjer -> Import og eksport -> Importere. Upload zip-filen.

DOWNLOAD MINE YOAST INDSTILLINGER (ZIP-FIL)

Du skal navigere gennem Yoast-indstillingerne og ændre et par ting …

 • Generelt -> Firmainfo (udfyld denne med dine oplysninger, og upload et standardlogo, der skal være mindst 200 x 200 pixels)
 • Generelt -> Webmasterværktøjer (se video nedenfor)
 • Sociale indstillinger -> udfyld dette med dine egne sociale medier-links
 • Fremskreden -> Brødkrummer -> Brug dit eget firmanavn

Trin 2 – Målnøgle (r) på dit websted
Som jeg nævnte tidligere, ønsker du at målrette dit 1 primære søgeord på din startside. For at gøre dette skal du gå til Yoasts SEO fane til venstre på dit instrumentbord -> Titler & Metas -> Hjemmeside. Du skal være i stand til at udfylde din SEO-titel og metabeskrivelse her (dette er teksten, der vises i Googles søgeresultater), eller klik på linket for at se den side, hvor du kan redigere dette.

Målretning af nøgleord med Yoast

Brug det samme format på billedet. Skriv en unik metabeskrivelse, der opsummerer, hvad du tilbyder, mens du inkluderer dit nøgleord på en måde, der lyder naturlig. Dette er meget vigtigt, da det er forrest i din SEO. Sørg også for, at du ikke går over tegngrænsen på 156.

Dette er muligvis alt, hvad du skal gøre. Du kan ikke medtage nøgleordet i URL’en (dette gælder for ethvert websteds hjemmeside), så det er OK. De fleste fotografer foretrækker ikke at have nogen tekst på hjemmesiden (på fotoet er artiklen overskriften og indholdet rødt med “nej”). Jeg forstår, at de fleste fotografer foretrækker, at billederne kan tale, men det vil gavne din SEO, hvis du inkluderer tekst på din startside. Ellers har Google kun dine fotos at gå forbi.

Jeg foreslår, at du tilføjer “Chicago Wedding Photographer” (eller hvad dit primære nøgleord er) som din titel. Indsæt derefter et kort afsnit af, hvad du vil fortælle dit publikum, mens du også inkluderer nøgleordet her. Med alle de forskellige typografier og layouts skal du være i stand til at få dette til at se pænt ud. Her er et godt eksempel af et websted, der bruger tekst i designet.

Sådan målrettes mod flere nøgleord
Hvis du har flere nøgleord (baby, barnepige, barsel osv.), Målretter du det vigtigste nøgleord (f.eks. Chicago Photographer) på din startside. Opret nu en ny side til hver anden type fotografering. Dette giver dig en bedre chance for at placere højt for de specifikke typer fotografering, da søgere finder den side på Google – ikke din startside. Sørg for, at hver side indeholder unikt indhold, da duplikatindhold er et SEO-nej-nr.

For at optimere disse sider til deres nøgleord skal du bruge de samme strategier, der er beskrevet ovenfor, kun indstille “Chicago Baby Photographer” (eller uanset hvilken type fotografering det er) som dit fokusnøgleord. Optimer derefter den side ved hjælp af Yoasts SEO Plugin. Hvis du har brug for hjælp til at bruge Yoast til at optimere dit indhold til grønne lys, her er en video …

Optimer billeder til nøgleord

Før du uploader et billede til dit WordPress-sted, skal du sørge for, at det har et beskrivende filnavn. I stedet for at bruge “DSC27272” ville et bedre filnavn være “piletræer, der blæser i vinden.”

Piletræer, der blæser i vinden

Optimer billeder for at indlæse hurtigere

Et almindeligt problem med fotograferingswebsteder er, at billederne er så store, at de tager evigt at indlæse. Siden webstedshastighed er en rangerende faktor i Google, du ønsker ikke dette.

Heldigvis er der et par måder at forhindre dette …

Server skaleret billeder
Hvis en fremhævede billede kræver 150 x 150 dimensioner, men du bruger et billede, der er 300 x 300, du bruger ikke de rigtige billeddimensioner. Dette vil medføre langsommere tider med 200%. For at løse dette skal du lære de korrekte dimensioner af dine fremhævede billeder (eller endda billeder i din skyder) og ændre størrelsen på dem i mediesektionen med de rigtige dimensioner.

Et andet eksempel på ikke at servere skalerede billeder er når du træk for at ændre størrelsen et billede i den visuelle editor. Dette ændrer størrelsen på vist billede men ikke den faktiske billedfil (dette er, hvad “tjene skalerede billeder” betyder). Den korrekte måde at ændre størrelse på billederne er i mediebiblioteket:

Server skaleret billeder

Optimer billeder
Installer WP Smush.it plugin og gå til Media -> Bulk Smush.it -> Kør alle mine billeder gennem WP Smush.it lige nu (skærmbillede nedenfor). Det er det! Du kan automatisk smadre billeder, når de er uploadet under Indstillinger -> Medier. Jeg kan også godt lide at løbe EWWW Image Optimizer som kan fange billeder, der er gået glip af WP Smush.it.

Hvis du ikke ønsker at rodet med billeder, eller du bare ønsker flere tip til, hvordan dit websted indlæses hurtigere, kan du se min WordPress hastighedsoptimeringsvejledning. Der er mange gode tip der.

Brug dit virksomheds navn, adresse og telefon # i din sidefod

Jeg ved, jeg elsker også nemme tip… og denne bliver ikke lettere. Dette hjælper med hele konsistensen af ​​information, som Google ser efter. I WordPress finder du dette normalt under Temaindstillinger (se efter copyright-området) eller i Editoren -> Sidefod.

Sådan viser jeg min:
Online mediemasters | 1324 West Byron Street, Chicago IL 60613 | 847-271-2422

Få links til dit websted

Ser godt ud indtil videre! Du har dine mapper på plads, dit websted er optimeret til dine søgeord (er), og du har foretaget nogle andre optimeringer for at forbedre din SEO-fotografering. Men lad os ikke glemme links til dit websted, da de er vigtige! Når folk linker til dig, er det et stærkt signal, der fortæller Google, at dit websted er vigtigt og at rangere det højere.

Så hvordan får du links?

 • Beder kunder om at linke til dig
 • At bede partnere om at linke til dig (f.eks. Er du en foretrukne fotograf)
 • Lokale mapper som dem fra Moz Local og Whitespark
 • Handelskammer
 • BBB
 • At blive offentliggjort i artikler (f.eks. I Huffington Post)
 • Oprettelse af nyttigt indhold på din blog (videoer er gode til dette)
 • Sørg for, at du har et pænt webdesign
 • Deling af din fotografering på sociale medier
 • Deling af din fotografering via en e-mail-liste
 • Føj delingsknapper på sociale medier til dit websted
 • Anden reklame / marketing for at få dit websted “derude”

Spar dit sociale medie i gear

Kender du det fantastiske billede, du tog den anden uge? Har du sendt det på din Facebook-, Twitter-, Google- og Instagram-konto? Du burde! Brug lidt tid på at skabe dejlige sociale medieprofiler og dække billeder. Tilføj dine billeder, skriv en introduktion osv. Fortsæt nu med at opdatere disse profiler med nye fotos. Så er du gylden.

Løbende SEO-vedligeholdelse

Den vigtigste “vedligeholdelse” involverer at bede flere kunder om at give anmeldelser på din Google My Business og Yelp-side. Det kan også betyde at oprette flere mapper, tilføje nyttigt indhold til din blog og udstationere på sociale medier. Men når du først er konfigureret med alle WordPress SEO-værktøjer og tweaks, lokal SEO skal være ret lav vedligeholdelse.

Jeg håber du fandt dette nyttigt! Hvis du gjorde det, kan du dele :) eller hvis du har et spørgsmål om dit fotograferings WordPress SEO, slip mig en linje i kommentarerne. Glad for at hjælpe dig.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map