Hoe positieve recensies lokale SEO voor bedrijven verbeteren (hint: ze zijn 8,9% van SEO, maar worden op een groot aantal plaatsen weergegeven)

Het lijdt geen twijfel dat recensies daar een groot deel van uitmaken lokale SEO. Ze worden weergegeven in Google Maps, wanneer mensen naar uw bedrijfsnaam zoeken, en ze zijn 8,9% van Google’s rankingfactoren voor lokale zoekresultaten.


local-seo-beoordelingen

Ik ben hier niet om statistieken te delen over hoe belangrijk recensies zijn, omdat ik dat zeker weet. Maar welke profielen zijn het belangrijkst? Heeft u uw bedrijf doorlopen? Moz Local en creëerde volledige, consistente profielen op de website toplijst websites? Hoe vermijd je het Yelp-beoordelingsfilter en hoe reageer je op negatieve beoordelingen terwijl je mensen bedankt voor de goede? Dit is het soort (eigenlijk nuttige) dingen waar ik het over zal hebben. Dus laten we er meteen in gaan …

Inhoudsopgave

 1. Beoordelingen zijn 8,4% van de lokale zoekfactoren
 2. Google Mijn Bedrijf is (meestal) het belangrijkste profiel
 3. Het Yelp-beoordelingsfilter vermijden
 4. Reageer op beoordelingen
 5. Waar beoordelingen online verschijnen
 6. Websites om vermeld te worden
 7. Voeg gebruikersrecensies toe aan uw website

1. Recensies zijn 8,4% van de lokale zoekfactoren

Beoordelingen zijn 8,4% Google’s rankingfactoren voor lokale zoekresultaten en hoewel dat misschien klein lijkt, weet je dat ongeveer 90% van de mensen beoordelingen gebruikt om te beslissen met wie ze zaken doen.

beoordelingen-ranking-factor

Beoordeel rankingfactoren

 • Aantal native Google Maps-recensies (met tekst)
 • Aantal traditionele recensies van derden
 • Algehele snelheid van recensies (native + third-party)
 • Product- / dienstzoekwoorden in recensies
 • Aantal beoordelingen door autoriteitscontroleurs
 • Autoriteit van sites van derden waarop beoordelingen aanwezig zijn
 • Snelheid van native Google Maps-beoordelingen
 • Diversiteit van sites van derden waarop beoordelingen staan

2. Google Mijn Bedrijf is (meestal) het belangrijkste profiel

Recensies op uw Google Mijn Bedrijf-pagina verschijnen in Google Maps en aan de rechterkant van de zoekresultaten wanneer mensen op uw bedrijfsnaam zoeken. Je hebt ongeveer 5 recensies op Google Mijn Bedrijf nodig om de sterren te laten verschijnen. Als Google Maps de belangrijkste vermeldingen zijn die u target, zou u idealiter meer beoordelingen moeten hebben dan alle concurrenten. Als u Google ‘Chicago Wedding Photographer’ gebruikt, ziet u dat één bedrijf 49 recensies heeft met een beoordeling van vijf sterren. Dit is een concurrerend zoekwoord, dus deze bedrijven zullen veel recensies hebben, maar idealiter zou u er meer hebben. Dit alleen kan uw bedrijf maken of breken, aangezien deze beoordelingen vaak het eerste zijn dat mensen zien.

Google Mijn Bedrijf SEO

3. Het Yelp-beoordelingsfilter vermijden

In tegenstelling tot Google heeft Yelp een beoordelingsfilter waardoor legitieme beoordelingen niet gepubliceerd kunnen worden. Gelukkig zijn er veel manieren om ervoor te zorgen dat die beoordelingen niet worden uitgefilterd.

door yelp gefilterde beoordelingen

Stuur mensen geen link naar je Yelp-pagina – wanneer mensen een directe link naar uw Yelp-pagina volgen, weet Yelp dat u hen vraagt ​​en zal de beoordeling waarschijnlijk niet worden gepubliceerd. Google in plaats daarvan uw bedrijfsnaam en stuur mensen naar die link (zie hier een voorbeeld).

Vraag het aan mensen die al een Yelp-account hebben – nieuwe Yelpers krijgen hun profiel niet ingevuld, hun Facebook-account wordt niet verbonden en ze hebben geen Yelp-vrienden of bestaande reviews. Je kunt het beste mensen vragen die al een Yelp-account hebben en er actief op zijn.

Moedig beschrijvende beoordelingen aan – korte recensies zijn niet nuttig en worden waarschijnlijk gefilterd.

Reageer en communiceer met de recensent – reageer op hun beoordeling (bijv. Bedanken), voeg ze toe als vriend en stuur ze een bericht. U kunt zelfs hun beoordeling als nuttig stemmen. Door contact te leggen met recensenten, stuur je een signaal naar Yelp dat de recensie legitiem is.

Bied geen financiële prikkels aan – hierdoor kan uw Yelp-pagina een consumentenwaarschuwing als ze je pakken, wat je bedrijf volledig kan ruïneren. U kunt beter niet de kans grijpen en gewoon mensen vragen die een geweldige ervaring met uw bedrijf hebben gehad.

4. Reageer op beoordelingen

De meeste websites bieden u de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen die u voor ALLE websites zou moeten doen (zowel positief als negatief). Mensen zien graag dat je probeert het goed te maken. Reageren op positieve beoordelingen moedigt conversie aan en kan u nog MEER recensies opleveren (net zoals u zou reageren op een opmerking op uw blog, alleen is dit nog belangrijker).

reageren op beoordelingen

5. Waar beoordelingen online verschijnen

Wanneer mensen uw bedrijfsnaam zoeken – als dat je branding niet helpt, weet ik niet wat het wel doet. Alles wat je nodig hebt is een Google Mijn Bedrijf pagina, vul uw profiel volledig in en ontvang ongeveer 5 beoordelingen. Merk op dat deze beoordelingen twee keer in de zoekresultaten kunnen verschijnen, een keer aan de rechterkant van de pagina en een keer onder uw website. Als je genoeg recensies krijgt op de andere beoordelingswebsites, zouden die sterren ook in je zoekresultaten moeten verschijnen (zoals Yelp op deze foto doet).

Google Recensies

Wanneer mensen lokale zoekwoorden zoeken – als Google Maps voor de meeste van uw zoekwoorden wordt weergegeven, moeten recensies een belangrijk onderdeel zijn van uw lokale SEO-strategie (vooral op Google Mijn Bedrijf). Dit zal voor veel mensen de eerste indruk van uw bedrijf zijn. Kan dit niet genoeg benadrukken.

local-seo-beoordelingen

When People Search Yelp – Yelp heeft zelfs een filter “Hoogst beoordeeld” en “Meest beoordeeld”:

Yelp Filters

Wanneer mensen Groupon zoeken – Als u een Groupon gebruikt, kunnen beoordelingen van verschillende websites worden weergegeven wanneer mensen uw Groupon-vermelding bekijken. Deze websites kunnen bijvoorbeeld per branche verschillen, UrbanSpoon zal waarschijnlijk verschijnen voor restaurants. Onderzoek waar uw concurrenten zijn (of bekijk deze topcitaten per categorie) en ontvang recensies over die profielen.

Groupon beoordelingen

Op mobiel – zelfs als mensen hun telefoon gebruiken, zijn recensies een van de eerste dingen die ze zien.

mobiele beoordelingen

6. Websites om vermeld te worden

Citaties (mooie naam voor uw online profielen) zijn de rangschikkingsfactoren # 2, # 5 en # 14 in Google Maps (zie lokale stapelfactoren hieronder). Kwantiteit, kwaliteit, consistentie en volledigheid van het profiel zijn essentieel, en u moet duplicaten verwijderen die uw andere profielen kunnen benadelen. Hier zijn de bronnen die u nodig hebt om bestaande profielen te corrigeren en nieuwe te bouwen.

local-seo-citation-ranking-factoren

Google Mijn Bedrijf – verbeter uw Google Mijn Bedrijf-pagina met uw profiel verifiëren, een krijgen Eigen URL, foto’s toevoegen en consistent gebruiken DUTJE (bedrijfsnaam, adres, telefoon) zoals vermeld op uw website. Volg die link voor tips over het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf.

Moz LocalMoz Local analyseert uw top 15 citaties en vertelt u hoe u deze kunt oplossen. Dit alleen kan de rangschikking aanzienlijk verbeteren en ik raad ten zeerste aan om een ​​uur lang logins te verzamelen en dit te doen. U zult zich aanmelden voor nieuwe profielen, bestaande profielen completer maken, inconsistente vermeldingen corrigeren en duplicaten verwijderen. Dit is een must voor lokale SEO.

Moz Local

Moz Local Citations

Whitespark Citation Lists – blader door topcitaten op categorie, land, en stad. Deze lijsten zijn van Whitespark, de marktleider in citaties. Omdat citaten zo belangrijk zijn, wil je er idealiter VEEL van (zoals honderden). Ik weet dat het belachelijk klinkt, maar dit is precies waarom bedrijven met 37 beoordelingen bedrijven kunnen overtreffen met 49 beoordelingen in Google Maps.

Whitespark Citation Building Service – als je geen tijd hebt om aanbiedingen te maken, heeft Whitespark een citaat bouwen dienst voor $ 4-5 per citaat. Ze hebben meer dan 120 beoordelingen op hun Google-pagina – dus je weet dat ze legitiem zijn. Ik heb meer dan $ 2.000 geïnvesteerd in hun citatiegebouw om mijn klanten te helpen bovenaan te komen in de lokale resultaten van Google. Dit zijn handmatige indieningen en eenmalige kosten terwijl Yext is geautomatiseerd (niet goed) en heeft een terugkerende gratis (ook niet goed). Bij Whitespark vul je een intake in met je bedrijfsinformatie en zullen ze de klus binnen 1-3 weken afronden. U ontvangt een rapport met de nieuwe citatie-URL’s en één universele login voor alle profielen. Hier is mijn recensie van het citatiegebouw van Whitespark als je geïnteresseerd bent.

7. Voeg gebruikersrecensies toe aan uw website

Als u cursussen of services heeft waarvan u wilt dat mensen deze op uw website beoordelen, kunt u hierdoor opvallen door beoordelingssterren aan uw fragmenten toe te voegen. Deze worden genoemd rich snippets en wordt gedaan via schema-opmaak (vaak via een plug-in, zoals WP Rich Snippets zoals uitgelegd mijn tutorial). Het klinkt technisch, maar dat is het echt niet: zorg ervoor dat je een aparte pagina hebt voor wat je wilt dat mensen beoordelen, voeg de plug-in toe en volg hun instructies voor het markeren van de pagina (vul gewoon de velden in die ze je vragen). Het is een gemakkelijke manier om meer SEO-verkeer te genereren.

rich-snippet-course-review

Als u vragen of feedback heeft, kunt u hieronder een opmerking achterlaten. En als je mijn artikel nuttig vond, overweeg dan om het met een vriend te delen. Dat zou ik erg waarderen.

Proost,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map