Whitespark Citation Building Review – Dit is een van de gemakkelijkste manieren om hoger te scoren in Google Maps en gelokaliseerde zoekresultaten

03.06.2020
Lokale SEO 'Whitespark Citation Building Review – Dit is een van de gemakkelijkste manieren om hoger te scoren in Google Maps en gelokaliseerde zoekresultaten
0 7 мин.

Citaten zijn vergelijkbaar met online directories en zijn ongeveer 25% van de lokale SEO.


ik gebruik Moz Local om mijn top 15 citaties op te bouwen (Google Mijn Bedrijf, Yelp, Facebook …). Dan betaal ik Whitespark ongeveer $ 400 om 100 nieuwe profielen te bouwen voor $ 4-5 per stuk, dus ik hoefde me nooit meer zorgen te maken over citaties. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik klanten heb kunnen rangschikken in de topresultaten voor lokale zoekwoorden als je mijn bekijkt SEO werk. Het is ook een van de weinige dingen die u met vertrouwen kunt uitbesteden in lokale SEO, aangezien Whitespark een heeft 4.9 / 5 sterren met meer dan 125 beoordelingen.

Terwijl bedrijven zoals Yext $ 500 / jaar in rekening brengen voor 47 vermeldingen, kunt u Whitespark hetzelfde bedrag betalen, maar het is een eenmalige vergoeding en u bent permanent eigenaar van uw vermeldingen. Whitespark bevat ook een vervolgrapport met 1 universele login als u profielen in de toekomst moet bijwerken.

Je kunt zien hoe belangrijk citaten zijn door naar te kijken Google’s rankingfactoren voor lokale zoekresultaten

online-directories-lokaal-seo

Ze zijn vooral belangrijk om hoger te scoren in Google Maps (de lokale stapel- / snackpakketresultaten genoemd) omdat citaties de # 2-, # 5- en # 14-rankingfactoren zijn …

local-seo-citation-ranking-factoren

Ik heb al $ 2.081,21 aan citaten besteld voor zowel mezelf als klanten …

citatie-geschiedenis

Dit heeft hen geholpen in de topresultaten voor lokale zoekwoorden te scoren. In deze review zal ik je door het proces van het bestellen van citaten via Whitespark leiden en je vervolgens laten zien wat je kunt verwachten wat betreft prijzen, tijdschema en een verbetering in je Google Map en gelokaliseerde ranglijsten.

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Local SEO

KC SEO Work 2

Inhoudsopgave

 1. Wat zijn citaten?
 2. Vul Whitespark’s Citation Intake in
 3. Koop generieke + lokale / nichecitaties
 4. Wat gebeurt er nadat u citaten hebt gekocht
 5. Spam voorkomen (alleen con to citation building)
 6. Integreer citatiegebouw in uw SEO-services
 7. Vergeet Moz Local niet (Top 15 belangrijkste citaties)

1. Wat zijn citaten?

Citaten zijn vermeldt uw bedrijfsnaam (vaak in de vorm van mappen) en zijn 25% van de lokale zoekfactoren van Google. Citaties zijn vooral belangrijk in Google Maps (lokaal stapel- / snackpakket) waar ze de # 2, # 5 en # 14 factor zijn. Ze maken je hoger scoren voor meerdere gelokaliseerde zoekwoorden zijn een van de weinige dingen die u kunt uitbesteden in lokale SEO.

Top online directories

Kan ik deze zelf bouwen?
Ja, Whitespark heeft zelfs lijsten met de beste citaten van categoriestad, en land. Maar het kost tijd en veel mensen doen dit verkeerd. Het is erg belangrijk om de juiste citaten te vinden, profielen 100% compleet in te vullen en ervoor te zorgen dat ze consistent zijn (bijv. Bedrijfsnaam, adres, telefoon). Ik vind het gewoon veel gemakkelijker om dit aan de experts over te laten en je tijd te besparen, want het is slechts $ 4-5 per citaat en ze houden alles georganiseerd met een vervolgrapport en 1 login.

2. Vul Whitespark’s Citation Intake in

De eerste stap is downloaden Whitespark’s inname van citaatopbouw en vul alles zo goed mogelijk in. Lees de opmerkingen van Whitespark aan de rechterkant van de spreadsheet voor meer instructies.

whitespark-citation-building-intake

Werkblad in bulk verzenden
Als u wilt dat Whitespark citaties maakt voor meerdere locaties (aangezien elke locatie zijn eigen profielen moet hebben), scrolt u onderaan naar de optie ‘Bulk Submit Worksheet’ …

bulk-citaat-bestelling

3. Koop generieke + lokale / nichecitaties

Nadat u de intake heeft ingevuld, selecteert u uw land en doet u een combinatie van generieke en lokale / nichecitaties (er is geen perfect aantal, maar ik denk dat lokale / nichecitaten waardevoller zijn). En hoe meer citaten u bestelt, hoe hoger u waarschijnlijk in de lokale zoekresultaten zult staan.

Upload uw intake naar de afrekenpagina van Whitespark en onder de optie ‘aanvullende opties en functies’ in stap 4 ziet u de optie om vervolgrapporten, spoedorders en bulkbestellingen te bestellen (voor meerdere locaties). Vervolgrapporten zijn NIET nodig omdat Whitespark u na voltooiing een rapport zal sturen. Dit is alleen als u meerdere rapporten wilt omdat de vermeldingen live gaan.

whitespark-citation-order

4. Wat gebeurt er nadat u citaten hebt gekocht

Whitespark zal u een ontvangstbewijs sturen. Vervolgens wacht u 3 weken totdat ze de citaten hebben opgebouwd. Na voltooiing sturen ze je een e-mail met een rapport met 1 universele login voor toegang tot je nieuwe citatieprofielen, samen met de URL’s waar je die nieuwe profielen kunt vinden.

Het kan 1-2 maanden duren voordat Google hun resultaten heeft bijgewerkt met uw nieuwe ranglijst. Je kunt Whitespark’s gebruiken lokale rang tracker om rankings te meten, of die van Search Console zoekanalyse.

whitespark-local-rank-tracker

5. Spam voorkomen (het enige con to citation-gebouw)

De enige klacht die ik heb met citaten (niet alleen Whitespark) is de potentiële spam die u kunt krijgen via uw contactformulier of telefoon.

Dit is lastig omdat NAP (bedrijfsnaam, telefoon, adres) consistent moet zijn in alle citaten, maar dit betekent ook dat u uw zakelijke telefoonnummer moet vermelden waar iedereen u kan bellen / e-mailen. Hier is een voorbeeld van een spam-e-mail die je zou kunnen krijgen na het citeren:

spam-e-mails

@TheDupMan Wanneer u citaten maakt, krijgt u verkoop-e-mails en telefoontjes. Je kunt er niet omheen. De aanbiedingen zijn niet voor niets gratis.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 augustus 2016

Voorkom spam op uw contactformulier:

 • Gebruik Google captcha op uw contactformulier
 • Configureer een antispam-plug-in voor WordPress
 • Verhoog uw WordPress-discussie-instellingen

6. Voeg citatiegebouw toe aan uw SEO-services

 • Word een affiliate – indien gekwalificeerd, zullen zij u een affiliate laten worden.
 • Upsell Whitespark Citations – u kunt gemakkelijk $ 10 per citaat in rekening brengen en $ 4-5 per citaat betalen aan Whitespark, wat een snelle winst van $ 300 kan opleveren, afhankelijk van de bestelling. Laat gewoon de lokale rankingfactoren van Google van klanten zien en leg het belang van citaten uit. Als u vervolgens meer bij Whitespark bestelt, krijgt u tot 20% korting. Er is weinig werk aan uw kant (plus de citatie-inname en vervolgrapporten zijn niet gebrandmerkt naar Whitespark), waardoor het heel gemakkelijk te integreren is in uw SEO-services. Vergeet niet om klanten te helpen met spampreventie en het meten van resultaten met behulp van Whitespark’s lokale rangtracker of de zoekanalyse van Google Search Console.
 • Lijst met topcitaten in SEO-audits – als u een lokale SEO-audit doet waarbij de klant hoger wil scoren in Google Maps, geef hem dan een lijst met topvermeldingen met behulp van Whitespark’s bronnen pagina en geef ze de mogelijkheid om deze zelf te bouwen, of gebruik de Whitespark-service voor het maken van citaten. Want als je net als ik bent, probeer je zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan je SEO-audits en een lijst met ‘top 30 citaties’ is een leuke toevoeging.

7. Vergeet Moz Local niet (Top 15 belangrijkste citaties)

Moz Local helpt u bij het repareren van uw top 15 citatieprofielen, waaronder Google Mijn Bedrijf, Yelp, Facebook en anderen. Ik zou proberen uw Moz Local-score te verhogen voordat ik nieuwe citaten bouw met Whitespark. U doet dit door uw site via Moz Local uit te voeren en vervolgens door de tabbladen te klikken om deze citatieprofielen 100% compleet, consistent te maken en eventuele duplicaten te verwijderen.

Moz Local

Onder elk tabblad zal Moz Local u vertellen wat er moet worden opgelost en bevat het een “update listing” -link die rechtstreeks naar uw profielen gaat. Het is meestal net zo eenvoudig als het uploaden van meer afbeeldingen, het weergeven van meer categorieën, het oplossen van inconsistenties met uw bedrijfsinformatie of het verwijderen van een duplicaat.

Moz Local Citations

Conclusie

Hier is mijn citaatbouwproces:

 1. Maak een 100% complete Google Mijn Bedrijf-pagina
 2. Gebruik Moz Local om uw top 15 citatieprofielen te herstellen
 3. Bouw extra citaten voor $ 4-5 per stuk met Whitespark

Ik hoop dat je mijn recensie over het Whitespark-citaatgebouw leuk vond! Het is een krachtige service die u voor uzelf kunt gebruiken en voor klanten die specifiek hoger willen scoren in Google Maps (resultaten van lokale stapel- / snackpakketten). Laat gerust een reactie achter als je vragen hebt. Darren en zijn team bij Whitespark zijn geweldig in communicatie als je vragen hebt. Ze hebben ook een lijst van citeren bouwen FAQs als u meer wilt weten over hun dienst voor het maken van citaten.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector