Како позитивни прегледи побољшавају локални СЕО за компаније (Савет: Они су 8,9% СЕО-а, али се приказују у ТОН-у места)

03.06.2020
Локални СЕО 'Како позитивни прегледи побољшавају локални СЕО за компаније (Савет: Они су 8,9% СЕО-а, али се приказују у ТОН-у места)
0 7 мин.

Нема сумње да су критике огроман део локални СЕО. Појављују се на Гоогле мапама када људи претражују име вашег предузећа и они су 8,9% Гоогле-ови фактори рангирања локалних претрага.


локалне-сео-рецензије

Нисам овдје да бих дијелио статистику колико су важне рецензије, јер сам већ сигуран да то знам. Али који су профили најважнији? Да ли сте водили посао Моз Лоцал и створио комплетне, конзистентне профиле на веб локације са листе? Како избјегавате филтер за преглед Иелп-а и како реагирате на негативне критике, захваливши људима на добрим? Ово су врсте (заправо корисних) ствари које ћу прелазити. Дакле, хајде да уђемо право у то …

Преглед садржаја

 1. Рецензије су 8,4% фактора локалног претраживања
 2. Гоогле моје предузеће је (обично) најважнији профил
 3. Избегавање филтра за преглед Иелп
 4. Одговори на рецензије
 5. Где се рецензије појављују на мрежи
 6. Веб локације за употребу на списку
 7. Додајте рецензије корисника на своју веб локацију

1. Рецензије су 8,4% фактора локалног претраживања

Рецензије су 8,4% Гоогле-ови фактори рангирања локалних претрага и иако вам се то може чинити мало, знате да око 90% људи користи прегледе да би одлучило са ким послују.

рецензија-фактор рангирања

Прегледајте факторе рангирања

 • Количина изворних прегледа Гоогле мапа (са текстом)
 • Количина традиционалних прегледа других произвођача
 • Укупна брзина прегледа (изворни + треће стране)
 • Кључне речи производа / услуге у рецензијама
 • Количина прегледа ауторских прегледа
 • Надлежност веб локација трећих страна на којима су присутни прегледи
 • Брзина изворних прегледа Гоогле мапа
 • Разноликост веб локација трећих страна на којима су присутни прегледи

2. Гоогле Ми Бусинесс је (обично) најважнији профил

Рецензије о вашем Страница Гоогле Ми Бусинесс појављују се на Гоогле мапама и на десној страни резултата претраге када људи претражују назив вашег предузећа. Потребно вам је око 5 прегледа на Гоогле Ми Бусинесс-у да би се звезде појавиле. Ако су Гоогле мапе главне листе које циљате, идеално би требало да имате више рецензија од свих конкурената. Ако сте Гоогле „фотограф за свадбене фотографије у Чикагу“, видећете да једно предузеће има 49 критика са оценом 5 звездица. Ово је конкурентна кључна реч, тако да ће ове компаније имати пуно прегледа, али у идеалном случају имаћете их више. Ово само може учинити или прекинути ваше пословање, јер су ове рецензије често прво што људи виде.

Гоогле Ми Бусинесс СЕО

3. Избегавање филтра за преглед Иелп

За разлику од Гоогле-а, Иелп има филтер за преглед због чега легитимне рецензије не могу бити објављене. Срећом, постоји много начина да се ти коментари не филтрирају.

иелп-филтрирана рецензија

Не шаљите људима везу до ваше Иелп странице – када људи прате директну везу на вашу Иелп страницу, Иелп зна да их тражите и рецензија вероватно неће бити објављена. Уместо тога, наведите назив вашег предузећа и пошаљите људе тој вези (погледајте пример овде).

Питајте људе који већ имају Иелп налог – нови Иелперс неће имати попуњен профил, Фацебоок налог неће бити повезан и неће имати Иелп пријатеље или постојеће рецензије. Најбоље је да питате људе који већ имају Иелп налог и активни су на њему.

Подстакните описне критике – кратки прегледи нису корисни и вјероватно ће бити филтрирани.

Одговорите и комуницирајте са рецензентом – одговорите на њихову рецензију (нпр. Реците хвала), додајте их као пријатеља и пошаљите им поруку. Можете чак гласати за њихов преглед као користан. Ангажовањем са рецензентима шаљете сигнал Иелп-у рекавши да је рецензија легитимна.

Не нудите финансијске подстицаје – то може довести до ваше Иелп странице упозорење потрошача ако вас ухвате што може у потпуности да вам упропасти посао. Боље је да не ризикујете и да једноставно питате људе који су имали сјајно искуство у вашем послу.

4. Одговарајте на прегледе

Већина веб локација даје вам могућност да одговорите на прегледе које треба да радите за СВЕ (позитивне и негативне). Људи воле да виде да покушавате да то исправите. Одговори на позитивне критике подстичу конверзију и могу вам добити још ВИШЕ рецензија (баш као што бисте одговорили на коментар на свом блогу, само што је ово још важније).

одговори на критике

5. Где се рецензије појављују на мрежи

Када људи претражују ваше име предузећа – ако то не помаже вашој робној марки, не знам шта чини. Све што требате је Гоогле Ми Бусинесс страницу, попуните свој профил у потпуности, а затим отприлике 5 прегледа. Примјетите да се ове рецензије могу појавити два пута у резултатима претраге, једном на десној страни и једном на вашој веб локацији. Ако добијете довољно рецензија на другим веб локацијама за критике, те звезде би требало да се појаве и у вашим резултатима претраге (као што је Иелп на овој фотографији).

Гоогле прегледа

Када људи претражују локалне кључне речи – ако се Гоогле мапе појављују за већину ваших кључних речи, прегледи би требало да буду кључни део ваше локалне СЕО стратегије (посебно на Гоогле Ми Бусинесс-у). Ово ће бити први утисак вашег пословања за пуно људи. Не могу ово довољно нагласити.

локалне-сео-рецензије

Када људи претражују Иелп – Иелп чак има филтер са „највећом оценом“ и „најцењенијим“:

Иелп Филтери

Када људи претражују групу – Ако имате Гроупон, прегледи са различитих веб локација могу се појавити када људи прегледају ваш списак у Гроупон. На пример, ове веб локације могу бити различите за сваку индустрију, УрбанСпоон вероватно ће се појавити у ресторанима. Истражите где су ваши конкуренти (или их погледајте) топ цитати по категорији) и добити критике на тим профилима.

Гроупон Ревиевс

На мобилном уређају – чак и када људи користе телефон, рецензије су једна од првих ствари које виде.

мобиле-ревиевс

6. Веб локације које треба да се додају на списак

Наводи (феноменално име за ваше мрежне профиле) су фактори рангирања # 2, # 5 и # 14 у Гоогле мапама (погледајте локалне факторе скупа доле). Количина, квалитет, конзистентност и комплетност профила су неопходни, а требало би да избришете дупликате који могу да кажњавају ваше остале профиле. Ево ресурса који су вам потребни за исправљање постојећих профила и изградњу нових.

фактори рангирања локалних сео-цитирања

Гоогле Ми Бусинесс – побољшајте своју страницу Гоогле Ми Бусинесс за верификовање вашег профила, узимајући Прилагођени УРЛ, додавање фотографија и доследно коришћење НАП (име предузећа, адреса, телефон) како је наведено на вашој веб локацији. Слиједите ту везу за савјете о оптимизацији Гоогле Ми Бусинесс-а.

Моз ЛоцалМоз Лоцал анализира првих 15 цитата и говори вам како да их поправите. Само ово може ЗНАЧАЈНО побољшати рангирање и топло препоручујем да проведете сат времена прикупљајући пријаве и то радећи. Пријављиват ћете се на нове профиле, што ће постојеће профиле учинити комплетнијим, исправити нескладне листе и избрисати дупликате. Ово је неопходно за локални СЕО.

Моз Лоцал

Моз Локални цитати

Вхитеспарк Цитатион Листе – прегледајте горње наводе категорија, земљу, и град. Ове листе су са Вхитеспарка који је лидер у цитату у индустрији. Будући да су цитати толико важни, идеално желите много ових (попут, стотине). Знам да звучи смешно, али управо зато компаније са 37 рецензија могу надмашити компаније са 49 прегледа у Гоогле мапама.

Вхитеспарк Цитатион Буилдинг Сервице – ако немате времена за прављење пописа, Вхитеспарк има услуга градње цитата за 4-5 УСД по цитату. Имају 120+ рецензија на њих Гоогле страница – па знате да су легални. Уложио сам преко 2000 долара у њихову изградњу цитата како бих помогао својим клијентима да се рангирају на највишој позицији Гооглеових локалних резултата. Ово су ручни поднесци и једнократне накнаде Иект је аутоматизовано (није добро) и понавља се бесплатно (такође није добро). Са Вхитеспарком попуњавате унос са подацима о вашем предузећу и они ће посао завршити у року од 1-3 недеље. Биће вам послан извештај са новим УРЛ-овима цитата и једном универзалном пријавом на све профиле. Ево мог преглед зграде цитата Вхитеспарка ако сте заинтересовани.

7. Додајте рецензије корисника на своју веб локацију

Ако имате курсеве или услуге за које желите да их људи прегледају на вашој веб локацији, то ће вас издвојити додавањем звезда прегледа у исјечке. Они се зову богате исјечке и врши се путем маркирања шеме (често путем додатка, као нпр ВП Рицх Сниппетс као што је објашњено у мом уџбенику). Звучи технички, али заиста није – само се побрините да имате засебну страницу за шта год желите да људи прегледају, додајте додатак, а затим следите њихова упутства за обележавање странице (само попуните поља која вас питају). То је једноставан начин за генерисање више СЕО саобраћаја.

рецензија богате исјечке

Ако имате било каквих питања или повратних информација, једноставно ми оставите коментар испод. А ако вам је мој чланак користан, размислите о томе да га поделите са пријатељем. Заиста бих то ценио.

Живели,

Том Сигнатуре

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector