Преглед зграде Вхитеспарк Цитатион Буилдинг – ово је један од најједноставнијих начина да се боље рангирате на Гоогле мапама и у локализованим резултатима претраге.

03.06.2020
Локални СЕО 'Преглед зграде Вхитеспарк Цитатион Буилдинг – ово је један од најједноставнијих начина да се боље рангирате на Гоогле мапама и у локализованим резултатима претраге.
0 6 мин.

Наводи су слични он-лине директоријима и представљају око 25% локалног СЕО.


ја користим Моз Лоцал да направим својих 15 најбољих цитата (Гоогле Ми Бусинесс, Иелп, Фацебоок…). Тада плаћам Вхитеспарк око 400 долара за изградњу 100 нових профила по 4-5 долара сваки, тако да се више никада нисам морао бринути о цитатима. Ово је један од главних разлога што сам успео да рангирам клијенте у врхунским резултатима за локалне кључне речи ако погледате моју СЕО рад. То је такође једна од ретких ствари које са поуздањем можете да предате у локалном СЕО-у откад Вхитеспарк има 4.9 / 5 звездица са 125+ рецензија.

Док компаније попут Иект-а наплаћују 500 УСД годишње за 47 листа, можете уплатити Вхитеспарк исти износ само што је то једнократна накнада и стално посједујете своје уносе. Вхитеспарк такође укључује извештај о праћењу са 1 универзалном пријавом ако вам је потребно да ажурирате профиле у будућности.

Ако погледате колико су важни цитати, можете видети Гоогле-ови фактори рангирања локалних претрага

онлине-директоријуми-лоцал-сео

Они су посебно важни за рангирање на Гоогле мапама (који се називају резултати локалног слагања / залогаја), јер су цитати фактори бр. 2, # 5 и # 14 …

фактори рангирања локалних сео-цитирања

Већ сам наручио цитате у износу од 2.081,21 долара за себе и клијенте …

цитирање-историја

Ово им је помогло да се рангирају у најбољим резултатима за локалне кључне речи. У овом прегледу ћу вас провести кроз процес наручивања цитата путем Вхитеспарка, а затим ћу вам показати шта можете очекивати што се тиче цена, временског оквира и побољшања ваше Гоогле мапе и локализованог ранга..

Нохо СЕО

КЦ СЕО Ворк

Нохо локални СЕО

КЦ СЕО Ворк 2

Преглед садржаја

 1. Шта су наводи?
 2. Попуните унос цитата Вхитеспарка
 3. Купујте генеричке + локалне / нишне наводе
 4. Шта се дешава након куповине цитата
 5. Спрјечавање нежељене поште (само зграда за цитирање)
 6. Интегришите изградњу цитата у своје СЕО услуге
 7. Не заборавите на Моз Лоцал (Топ 15 главних навода)

1. Шта су наводи?

Наводи су спомиње име вашег предузећа (често у облику директорија) и чине 25% Гоогле-ових фактора локалног претраживања. Наводи су нарочито важни у Гоогле мапама (локални пакет / међуоброк) где су фактор # 2, # 5 и # 14. Чине те виши ранг за више локализованих кључних речи су једна од ретких ствари које можете ангажовати у локалном СЕО.

Најбољи онлајн директоријуми

Могу ли их изградити?
Да, Вхитеспарк чак има спискове најбољих цитата категоријаград, и земљу. Али треба времена и многи људи то погрешно раде. Проналажење одговарајућих цитата, попуњавање профила 100% комплетно и осигуравање да ли су конзистентни (нпр. Име предузећа, адреса, телефон) је веома важно. Једноставно ми је лакше препустити ово стручњацима и уштедјети вам време, јер је то само 4-5 УСД по цитату и они све држе у организацији са извештајем о праћењу и 1 пријавом.

2. Попуните унос цитата Вхитеспарка

Први корак је преузимање Вхитеспарк-ов унос зграде за цитирање и испуните све што најбоље можете. Прочитајте белешке Вхитеспарка на десној страни табеле за додатна упутства.

вхитеспарк-цитатион-буилдинг-инпут

Скупно предајте радни лист
Ако желите да Вхитеспарк изгради цитате за више локација (пошто свака локација мора имати своје профиле), дођите до опције „Скупно предавање радног листа“ на дну…

скупно-цитирање-налог

3. Купујте генеричке + локалне / нишне наводе

Након што попуните унос, изаберите своју земљу и направите спој генеричких и локалних / нишних цитата (нема савршеног броја, али мислим да су локални / нишни цитати вреднији). И очигледно да што више цитата наручите, већа је вероватноћа да ћете се сврстати у резултате локалног претраживања.

Унесите свој унос на Вхитеспарк-ову страницу за одлазак, а затим под опцијом „додатне опције и могућности“ у кораку 4 видећете опцију за наручивање извештаја о праћењу, хитних налога и скупних налога (за више локација). Извештаји о праћењу НИЈЕ неопходан јер ће вам Вхитеспарк послати извештај по завршетку. То је само ако желите да се пријавите више извештаја.

вхитеспарк-цитатион-ордер

4. Шта се дешава након куповине цитата

Вхитеспарк ће вам послати потврду. Затим ћете сачекати 3 недеље да израде цитате. Након довршетка послаће вам е-пошту са извештајем који садржи 1 универзалну пријаву за приступ вашим новим профилима цитата, заједно са УРЛ адресама у којима можете пронаћи те нове профиле.

Може да прође 1-2 месеца док Гоогле ажурира своје резултате својим новим ранг листама. Можете да користите Вхитеспарк’с локални ранг трацкер за мерење рангирања или на Сеарцх Цонсоле-у претражи аналитику.

вхитеспарк-лоцал-ранк-трацкер

5. Спречавање нежељене поште (једина веза са цитирањем зграде)

Једина жалба коју имам на наводе (не само Вхитеспарк) је потенцијална нежељена пошта коју можете добити путем свог контакт обрасца или телефона.

Ово је шкакљиво зато што НАП (име компаније, телефон, адреса) МОРА да буде доследан у цитату, али то такође значи да морате да наведете пословни број свог предузећа где вас било ко може назвати / послати е-поштом. Ево примера нежељене е-поште коју можете добити након изградње цитата:

нежељену пошту

@ТхеДупМан Када правите цитате, добићете продајне е-поруке и позиве. Ни на који начин. Листа је бесплатна без разлога.

– Даррен Схав (@ДарренСхав_) 25. августа 2016

Спречите нежељену пошту на вашем контакт обрасцу:

 • Употреба Гоогле цаптцха на обрасцу за контакт
 • Конфигуришите анти-спам додатак за ВордПресс
 • Затегните поставке за ВордПресс дискусију

6. Додајте зграду цитирања својим СЕО услугама

 • Постаните придружени члан – ако сте квалификовани, омогућиће вам да постанете придружени члан.
 • Упселл Цитати Вхитеспарк – клијентима можете лако наплатити 10 УСД по цитату и платити 4-5 УСД по цитату Вхитеспарка што може довести до брзог профита од 300 УСД у зависности од поруџбине. Само покажите клијентима Гоогле-ове факторе рангирања локалних претрага и објасните важност цитата. Затим када наручите више од Вхитеспарка, можете остварити попуст од 20%. На вашем крају је мало посла (плус унос цитата и извештаји о праћењу нису брендирани у Вхитеспарк) што га чини врло једноставним за интегрисање у ваше СЕО услуге. Само не заборавите да помогнете клијентима у спречавању нежељене поште и мерењу резултата користећи Вхитеспарк-ов локални ранг-трацкер или аналитику претраживања Гоогле Сеарцх Цонсоле..
 • Листа главних навода СЕО ревизије – ако радите локалну СЕО ревизију где клијент жели да се рангира на Гоогле мапама, обезбедите им листу најбољих цитата користећи Вхитеспарк-ове страница ресурса и дајте им могућност да сами израде или користе Вхитеспарков сервис за изградњу цитата. Јер ако сте попут мене, покушајте да пружите што већу вредност у свом СЕО ревизије и листа „топ 30 цитата“ је леп додатак.

7. Не заборавите на Моз Лоцал (Топ 15 главних навода)

Моз Лоцал помоћи ће вам да поправите својих 15 најбољих профила цитирања, укључујући Гоогле Ми Бусинесс, Иелп, Фацебоок и други. Покушао бих да добијем ваш Моз Лоцал резултат пре него што изградим нове цитате са Вхитеспарком. То радите тако што покренете веб локацију преко Моз Лоцал-а, а затим кликнете картицама да би се ови профили цитата 100% комплетирали, били конзистентни, а затим избрисали све дупликате.

Моз Лоцал

Под сваком картицом Моз Лоцал рећи ће вам шта треба поправити и укључује везу „ажурирај списак“ која иде директно на ваше профиле. Обично је то једноставно као преношење више слика, навођење више категорија, исправљање недоследности са вашим пословним подацима или брисање дупликата.

Моз Локални цитати

Закључак

Ево мог поступка израде цитата:

 1. Направите 100% потпуну страницу Гоогле Ми Бусинесс
 2. Користите Моз Лоцал да поправите својих 15 најбољих профила цитата
 3. Изградите додатне цитате за 4-5 долара сваки са Вхитеспарком

Надам се да вам се свидела моја критика зграде Вхитеспарк цитирања! То је моћна услуга коју можете користити и за себе и за клијенте који посебно желе да се повећају у Гоогле мапама (локални пакет слога / залогаја). Слободно ми оставите коментар ако имате било каквих питања. Даррен и његов тим у Вхитеспарку одлично се сналазе ако имате питања. Они такође имају списак Честа питања о изградњи цитата ако желите да сазнате више о њиховој услузи изградње грађе.

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector