Lokalni SEO za WordPress: Kako optimizirati spletno mesto (in navedbe) za višje uvrstitev v Google Zemljevidih ​​in v rezultatih lokalnega iskanja

03.06.2020
Lokalni SEO 'Lokalni SEO za WordPress: Kako optimizirati spletno mesto (in navedbe) za višje uvrstitev v Google Zemljevidih ​​in v rezultatih lokalnega iskanja
0 5 мин.

Pripravljeni ste za višjo uvrstitev v Google Zemljevidih ​​in lokalnih rezultatih iskanja?


Sledili bomo Googlovi lokalni dejavniki razvrstitve pri iskanju o katerem poroča Moz vsaki 2 leti. Te sem razdelil na dejavnike naprej in izklopljeno vaše WordPress spletno mesto. Navedbe (spletni imeniki, kot so Yelp, Superpages in Axciom) predstavljajo približno 11% lokalnega SEO-ja, zato ne bi bilo pošteno, da jih opustite.

Ta vodič predvideva, da uporabljate Yoast SEO Vtičnik. Če nimate Yoast, predlagam, da ga namestite in nato konfigurirate mojo priporočene nastavitve Yoast. Predvideva tudi, da imate v ciljnem mestu fizični naslov, ki ni obvezen, vendar je dejavnik # 1 v Zemljevidih.

1. Dejavniki lokalnega iskanja

Tukaj so Googlovi dejavniki lokalne razvrstitve za leto 2018. Glavni dejavniki so Google My Business, citati (imeniki), ocene, zemljepisno usmerjene strani, optimizacija mobilnih naprav in seveda – povezave.

Dejavniki razvrstitve v lokalnem iskanju 2018

Najboljših 50 dejavnikov za lokalno pakiranje in lokalizirano organsko…

Top 50 lokalnih SEO dejavnikov

Google objavi svoje primarne lokalne ključne besede in poglejte, na katere rezultate želite ciljati…

Lokalni rezultati iskanja

2. Lokalizirane ključne besede

Google Autocomplete
Imam ločeno vadnico izbira ključnih besed Yoast focus + optimizacija zelene svetlobe vendar bom to na kratko obravnaval. Pojdi do google.com in uporabite znak podčrtaj _ kjer koli v besedni zvezi, da Google vpiše prazno in se nauči ključnih besed, ki jih ljudje iščejo v vašem mestu …

Google-samodejno dokončanje-izpolni-v-prazno-1

Če želite najti še več ključnih besed, poskusite uporabiti različne različice ključne besede, na primer množine

Google-Autocomplete-plural-Keywords

Uporaba drugačno urejanje besed da bi dobili še več idej …

Ključne besede za urejanje besed

Ciljne posebne storitve – če je “Chicago Wedding Photographer” vaša glavna ključna beseda, poskusite ciljati tudi na indijskega in gejevskega poročnega fotografa. Ista stvar s spletnim oblikovanjem… lahko ciljate tako na spletni dizajn Chicago kot na Chicago WordPress Design, ki sta prikazana v samodejnem dokončanju. Za zobozdravnike imate morda zobozdravnika v Chicagu, zobne vsadke v Chicagu, zobozdravnika v Chicagu itd. Zanašanje na eno samo ključno besedo za VSE vaše prometa ni nikoli dobra ideja. Za vse storitve morate raziskati Google Autocomplete in ustvariti stran za vsako.

Moz Explorer
Nato uporabite Moz Explorer da ne boste manjkali ključnih besed. To je podobno kot Google načrtovalec ključnih besed samo da je popolnoma brezplačen (ni vam treba prijaviti v AdWords), poleg tega pa lahko združite povezane ključne besede, da ne brskate po povsem istih.

Moz Explorer

Ko se zažene, kliknite predlogi ključnih besed -> glej vse predloge. Videti bi moral lep seznam ključnih besed in obseg (mesečna iskanja). Upoštevajte stavke, ki jih NISO našli v samodejnem dokončanju.

Predlogi za ključne besede Moz

Ocena konkurence lokalnih ključnih besed
Več rezultatov samodejnega dokončanja + široke fraze = konkurenčnejši…
Konkurenca s široko lokalno ključno besedo

Manj rezultatov samodejnega dokončanja + posebne stavke = manj konkurenčni…
Konkurenca specifičnih lokalnih in ključnih besed

Uporabite lahko tudi Razširitev za Chrome MozBar Googlu katero koli ključno besedo in se naučite, da je konkurenca. Višji kot sta PA (avtor strani) in DA (avtoriteta domene), večja je konkurenca in več napora, potrebnega za uvrstitev nanjo. Poskusite ostati znotraj svojega območja DA.

Tekmovanje o ključnih besedah ​​Mozbar

3. Ključne besede v spletnem dnevniku

Objave v spletnem dnevniku običajno pritegnejo največ povezav do vašega spletnega mesta (ogromen dejavnik razvrstitve), saj se ljudje seveda povezujejo na USEFUL vsebino (ne strani s promocijskimi storitvami), ki koristijo uvrstitvam na celotnem spletnem mestu WordPress. Tako kot smo raziskovali ključne besede za strani, poiščite čim več informativnih, nepromocijskih spletnih dnevnikov, nato pa napišite objavo za vsako temo.

Lokalne ključne besede SEOLokalne ključne besede SEO

4. Strani s ciljno usmerjenostjo na geo

Ustvari stran za vsako ključno besedo – ciljno usmerite svojo osnovno ključno besedo na domačo stran, nato ustvarite ločeno stran za Chicago Indian Wedding Photographer in druge posebne storitve. Povprečni stroški poročnega fotografa v Chicagu bi bil dober članek na vašem blogu.

Optimizirajte vsebino z Yoastom – lahko dobite zelene luči vse, kar želite, oblikovanje lepe (idealno dolge) strani z osupljivimi fotografijami, pričevanji, videoposnetki in drugo koristno vsebino – je srce optimizacije vsebine. Yoast zazna samo natančna ujemanja ključnih besed torej če v svoji vsebini uporabite »Poročni fotograf v Chicagu« namesto »Poročni fotograf v Chicagu« …, ki šteje za ključno besedo. Tudi če ta določena lučka ni zelena (npr. Gostota ključnih besed), jo lahko prezrete, dokler ne variacija je prisoten. Sinonimi se pravzaprav spodbujajo.

Analiza vsebine Yoast

Prisotnost NAP – na vsaki strani z lokacijo naj bo nekje na strani ime vašega podjetja, naslov in telefon. Če imate samo eno lokacijo, lahko to dodate v pripomoček za nogo ali v območje z avtorskimi pravicami na dnu svojega spletnega mesta (tako kot jaz), tako da je na vseh straneh. Za več lokacij ga običajno želite dodati nekje v dejansko vsebino.

Kratke trajne povezave  – uporabite kratke trajne povezave s ključno besedo v njej.

Gostota ključnih besed – v prvo par stavkov vključite svojo ključno besedo in nekajkrat v vsebino (seveda). V vsebino poškropite ključne besede (sinonimi) LSI, namesto da bi uporabljali isto ključno besedo vedno znova. To so lahko sekundarne ključne besede, za katere se želite uvrstiti.

Alt Text – označite svoje slike, preden jih naložite v WordPress, saj vizualni urejevalnik samodejno uporabi ime slikovne datoteke kot nadomestno besedilo. To bi moralo preprosto opisati sliko – ne nalagajte ključnih besed. Slike v pripomočkih in ustvarjalcih strani tega ne smejo storiti, zato preverite HTML:

alt = “Chicago Wedding Photographer” širina = “680” višina = “380” />

Notranje / zunanje povezave – Google sledi povezavam na vaši strani, če želite izvedeti, o čem govori vaša vsebina. Pomembna stvar je povezovanje s koristno vsebino, ki jo bodo obiskovalci dejansko našli v pomoč (npr. Tutorial spletnega dnevnika). Medsebojno povezovanje člankov / strani bloga je tudi naraven način za ustvarjanje povezav do lastnega spletnega mesta, vendar so tudi izhodne povezave dobre, saj je kot na primer navajanje virov do Googla. Na koncu vedno uporabite opisno besedilo povezave (imenovano sidrno besedilo) … nikoli ne uporabljajte besed, kot je “kliknite tukaj.”

Naslov SEO – uporabite modifikator, da popestrite naslov, tako da več ljudi v rezultatih iskanja klikne na vašo povezavo… “Nagrajenec Chicago Wedding Photographer – Tom Dupuis” je dober primer. Prepričajte se tudi, da ima vaš naslov SEO primerno dolžino (palice v Yoastu naj bodo zelene).

Meta opis – glavni namen meta opisa privabiti ljudi, da kliknejo na vašo povezavo. To in naslov SEO sta prva stvar, ki jo ljudje vidijo v rezultatih iskanja, zato porabite nekaj časa za njihovo pisanje. Vključevati mora vašo ključno besedo Yoast focus in sekundarno ključno besedo, če jo imate.

Objavite dolgo vsebino – Google meri “povprečen čas na strani”, zato so ključni videoposnetki in druga zanimiva vsebina. Dolga, organizirana vsebina je na splošno višja od kratke.

Optimizacija družbenih medijev – to zagotavlja, da bo vaša stran prikazala pravilno oblikovano sliko, če jo delite na Facebooku in Twitterju. Kliknite povezavo »daj v skupno rabo« v Yoast in naložite slike po meri, kjer vam to sporoči. Če kartic ne vidite, preverite svoje družbene nastavitve Yoast, da omogočite metapodatke Facebooka in Twitterja. Da, to pomeni, da morate oblikovati 2 ločeni sliki za Facebook (1200 x 630px) in Twitter (1024 x 512px). Ostala polja puščam prazna, ki vam omogočajo, da napišete naslov in opis po meri, ko se deli v Facebooku / Twitterju.

yoast-social-media-optimizacija

Bogati izrezki – naj bodo izseki izstopajo v rezultatih iskanja, tako da dodate bogate delčke svoji vsebini. To lahko storite z dogodki, pregledi, recepti, članki, izdelki, organizacijami, restavracijami in videoposnetki. Uporabljam premijo Vtičnik WP Rich Snippets ki podpira vse vrste bogatih delcev, razen dogodkov (uporaba Shema.org vse v enem) in videoposnetke (uporaba Vtičnik za shemo. Če delate druge vrste bogatih odrezkov, je WP Rich Snippets videti boljši in ima več možnosti, poleg tega imajo super dodatki. Tukaj je moje Pregled WP Rich Snippets kar je vsekakor vredno denarja, če imate na svojem spletnem mestu vsebino, ki je lahko označeno.

Bogati izrezki

Primer ciljne strani, usmerjene na geografsko območje…

Lokalizirana ciljna stran

5. Google My Business

Optimizacija vaše strani za Google My Business

* Google vedno pogosteje upošteva aktiviranje lastnikov podjetij, ki: objavljajo v Googlovih objavah, odgovarjajo na ocene, redno posodabljajo posebne ure, odgovarjajo na vprašanja, strankam omogočajo neposredne ukrepe v zvezi z GMB z uporabo poslovnih naslovov.

Logotip Google My Business

6. Moz Lokalno

Ker so citati 11% lokalnega SEO, vam bo ta korak pomagal ustvariti in popraviti top 15 citatov. Tako kot pri Googlovem podjetju My Business boste tudi prepričali, da so profili 100% popolni, dvojniki se bodo izbrisali in zagotovili, da bodo informacije dosledne. Zaženite svoje spletno mesto + poštno številko Moz Lokalno in poglejte pod “izberite najbolj natančen seznam”. Pojdite skozi vsako in si oglejte njihova priporočila. Da, potrebovali boste podatke za prijavo vsakega profila.

Lokalni profili Moz

Pravilno nepopolne, nedosledne, podvojene navedbe
Ko kliknete seznam, boste videli nepopolne, nedosledne in podvojene zavihke. Pojdite skozi vsako in popravite vse predmete. Nepopolna profile pogosto popravimo z nalaganjem več fotografij ali dodajanjem kategorij. Neskladja je lahko tako enostavno, kot da popravite različico spletnega mesta www ali uporabite »st« namesto »street« v naslovu. Podvojene so popravljeni tako, da jih izbrišete. Moz Local vključuje povezave do vaših profilov, kar omogoča enostavno popravljanje, brisanje in poročanje o profilih.

Včasih boste imeli samo 1-2 kategorijo (npr. Fotograf + poročni fotograf), tako da ni vedno mogoče, da so vaši profili 100% popolni. Samo naredite vse, kar lahko.

Moz Loca

7. Whitespark

Če želimo osvojiti dejavnike razvrščanja # 2, # 5 in # 14 v Google Zemljevidih ​​(doslednost, količina in kakovost), moramo narediti celo več navedb. Bolj kot so vaše ključne besede konkurenčne (npr. Chicago Wedding Photographer), več citatov bi morali sestaviti.

faktorji lokalnega seo-citiranjacitati po mestih

Whitespark vsebuje sezname najboljših citatov avtorja mesto, država, in kategorija, ali uporabljajo njihove storitve gradnje citiranja za 4-5 dolarjev na citat, kar prihrani veliko časa. Google ‘Whitespark Kanada“In videli boste, da imajo več kot 120 mnenj z oceno 4,9 zvezdice. V njihovo gradnjo citiranja sem vložil več kot 2000 dolarjev in v Google Zemljevidih ​​skočil z # 8 na # 3. Preberi moje Pregled zgradbe citiranja Whitespark se naučite postopka, vendar v bistvu izpolnite vnos, nato pa počakajte 2-3 tedne, da pošljejo poročilo o novih URL-jihh navedb in 1 univerzalni prijavi.

Brezplačni citati lahko povzročijo neželeno pošto in včasih tudi neželene telefonske klice. Izboljšajo uvrstitev, vendar gre za kompromis. Od Darrena Shawa, lastnika Whitesparka, je odgovor:

@TheDupMan Ko ustvarjate citate, boste prejemali prodajna e-poštna sporočila in klice. Nič naokoli. Seznami so brezplačni z razlogom.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. avgusta 2016

8. Mobilnost odzivnosti

Najboljši način za preverjanje napak v mobilnih napravah je nastavitev Google Search Console in uporaba mobilna uporabnost odsek. Ta preveri VSE napake na spletnem mestu WordPress (namesto samo 1 strani), kar je samo to Googlovo orodje za testiranje mobilnih naprav naredi. Tudi če uporabljate odzivna tema WordPressa še vedno lahko imate napake v mobilnih napravah! Torej je vsekakor dobro to preveriti.

napake pri uporabnosti google-mobile

9. Mobilna optimizacija hitrosti

Večina podjetij, ki opravljajo lokalno SEO, ima veliko obiskovalcev mobilnih naprav (preverite lahko v storitvi Google Analytics pod občinstvom -> Mobilni -> Pregled). Če še niste prebrali mojega vaditelja W3 Total Cache, ki vam prikazuje, kako konfigurirate zavihke uspešnosti, Cloudflare in MaxCDN, bi začel s tem. Nato lahko iz mojega priročnika za hitrost WordPress optimizirate slike in izvedete druge optimizacije. Tako boste lahko določili elemente v svojem GTmetrix poročilo (orodje za hitro testiranje, ki ga priporočam pri uporabi) in izboljša čas nalaganja strani za namizje in mobilne naprave.

Če želite, da se vaše WordPress spletno mesto hitreje naloži, zlasti na mobilnih napravah, lahko uporabite AMP strani (pospešene mobilne strani) z uporabo AMP vtičnik in Lepilo za Yoast SEO & AMP. Lahko berete Yoast je vadnica AMP vendar bo to v rezultatih iskanja v mobilnih napravah dodalo znak »AMP« …

amp-strani

Gostovanje
jaz uporabljam SiteGround in so 200ms odzivni časi s 100% GTmetrix rezultati in .4s Časi nalaganja Pingdom-a. Preverite gostovanje, zaženite lastne teste ali kliknite moje strani, da vidite, kako hitro se naložijo. Na 26 anketah v Facebooku so bili ocenjeni kot gostitelja številka 1 in so svetovni boljši kot EIG (Bluehost, HostGator), Godaddy, in slabi gostitelji, ki na isti strežnik spakirajo preveč ljudi. So priporoča WordPress, stori brezplačne migracije, in uporabljam njihove polovični načrt.

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

10. Mnenja

To ste že slišali, zato ne bom izjavil očitnega. Ampak to bi morali vedeti Google My Business je običajno najboljše mesto za pregledovanje mnenj ker se ti prikažejo neposredno v rezultatih iskanja in jih potrebujete približno 5, da se zvezde za pregled začnejo prikazovati…

Google pregledi za SEO

Izogibanje filtru za pregled Yelp – ocene Yelp lahko dobite filtrirano tudi če so zakoniti. Temu se lahko izognete tako, da v Googlu poiščete »ime podjetja Yelp« in jim pošljete to povezavo. Če jim pošljete direktno povezavo na vaš profil Yelp, bo Yelp vedel in jo lahko filtriral. V idealnem primeru bi vprašali obstoječe Yelpers, saj je večja verjetnost, da bodo objavili pregled (še en dejavnik je, če je njihov profil izpolnjen in je Facebook povezan). Prijateljem bi morali sporočiti tudi svoje mnenje.

11. Gradnja lokalnih povezav

Veste, da so povezave zelo pomembne za vašo uvrstitev, in ni treba, da je bolečina v rit. Ampak ja, ljudje se boste morali obrniti na te povezave. Tu je nekaj nasvetov …

 • Prosite partnerje, da vas povežejo
 • Prosite sponzorje, da vas povežejo
 • Prosite dobavitelje, da vas povežejo
 • Objavite v lokalnih časopisih
 • Vključite se v seznam člankov (npr. Najboljša pica v Chicagu)
 • Poskrbite, da ti članki vsebujejo povezavo do vašega spletnega mesta
 • Poiščite poslovne imenike in organizacije, ki promovirajo zelena podjetja
 • Svoje poslovne odnose spremenite v povezave, o čemer gre

12. Ciljno usmerjanje na več lokacij

Ustvarite več lokacijskih strani na svojem spletnem mestu – včasih ustvarite 1 stran na mesto (če v tem mestu iščete le 1 ključno besedo) ali več strani na mesto (če se išče več ključnih besed). Odvisno je od tega, koliko ključnih besed iščejo uporabniki in ali potrebujete vsebino o različnih storitvah (miami zobozdravnik vs miami zobni vsadki so ločena stran).

Na te strani dodajte vsebino, specifično za lokacijo – na vaši strani v Chicagu so morda fotografije vaše pisarne v Chicagu. Ali pričevanja strank iz Čikaga. Ali Google Zemljevid, ki prikazuje vašo lokacijo v Chicagu. Izogibajte se ustvarjanju strani za iskanje in zamenjavo (enake strani samo spremenite ime mesta), ker so podvojene vsebine in se ne bodo razvrščale.

Če želite videti odličen primer lokaliziranih ciljnih strani, si oglejte Seda Dental.

lokalne-pristajalne strani-več lokacij

Ustvarite navedbe za vsako lokacijo – vsaka lokacija mora imeti svojo stran Google My Business, Yelp, Facebook in druge profile citatov, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje Moz Local in Whitespark (glejte korake 4, 5 in 6). Whitesparkova storitev gradnje citatov prihranili boste veliko časa. Če to storite sami, pri seznamu svojega spletnega mesta navedite določeno lokacijsko stran (website.com/locations/chicago). Fotografije in poslovne informacije morajo biti edinstvene za to lokacijo.

13. Izmerite uvrstitev ključnih besed

Google Analytics Search Search Console – glejte ključne besede (poizvedbe), po katerih se uvrščate. Ta SAMO meri Googlove organske uvrstitve in ne Google Maps ali drugih iskalnikov. Če se med iskanjem po ključnih besedah ​​prikažejo Google Zemljevidi, morate izmeriti tudi te (glejte spodaj). Še vedno lahko dobite zelo koristne podatke v storitvi Search Analytics z uporabo filtrov: klikovne ocene, prikazov, zgornjih strani, uporabljenih naprav, držav in primerjate uvrstitev z zadnjimi 28 prejšnjimi dnevi.

google-search-console-search-analytics-poizvedbe

Whitespark Local Rank Tracker – sledite uvrstitvam v Google Zemljevidih, paketu Bing, Googlovem organu, Bing organski itd. Razvrstite po imenih mest na več lokacijah. Uporabniku prijazen dizajn in se začne pri 20 USD / mesec za merjenje do 100 lokalnih ključnih besed. Najlažji način za merjenje lokalnih ključnih besed.

whitespark-local-rank-tracker

14. Bonus nasveti

Google Search Console – Nekajkrat sem to omenil v tem lokalnem vodiču za WordPress, vendar morate to orodje resnično izkoristiti. Moj video in Vadnica za Google Search Console pokazati, kako ga nastaviti, poslati Googlov zemljevid spletnega mesta Yoast XML, popraviti napake pri pajkanju (pokvarjeni URL-ji) in še kar nekaj drugih optimizacij spletnih mest. Z njim lahko preizkušate strani AMP, bogate odrezke in najdete težave z indeksiranjem, mobilnimi napravami in varnostjo. Ko se podatki podpišejo, morate počakati približno en teden, da se podatki začnejo polniti. A vsekakor ga znova preglejte in izkoristite njegove lastnosti.

Gumb za mobilni klik-za klic – če imate spletno mesto, na katerem vas kliče veliko ljudi (npr. Podjetje s pizzami) in dodate mobilni vtičnik “klikni za klic” lahko izboljšate konverzije, vendar je tudi dejavnik razvrstitve, če pogledate »vedenje / mobilni signali« v Googlovih lokalnih razvrstitvenih dejavnikih.

Varnost – zaženite svoje spletno mesto skozi Varnostno preverjanje Sucuri in varnostni odsek Google Search Console, da se prepričajte, da nimate napak. Kakor koli, najboljše, kar lahko naredite je, da spremenite splošno uporabniško ime “Administrator” v prijavi za WordPress in namestite WordFence.

Varnostno skeniranje Sucuri

Socialni mediji – le prepričajte se, da ste aktivni na družbenih medijih, to je 2,8% lokalnega SEO.

Čas za začetek dela

Upajmo, da vam ta WordPress lokalni SEO vodič ponuja nekaj idej! Ne pozabite le, da ne gre samo za optimizacijo spletnega mesta WordPress – obstajajo številni dejavniki na strani, ki so prav tako pomembni, kot so Google My Business, citati in ocene. Začnite nekaj odpraviti in čez nekaj mesecev upam, da bodo vaša iskanja porasla (sporočite mi v komentarjih)!

SEO Google Analytics

Rabim pomoč? Spusti mi vrvico. Želite najeti nekoga, ki dejansko ve, kaj počnejo? Oglejte si moje Svetovalne storitve za WordPress SEO. Všeč mi je, ko ljudje berejo moje vadnice, tako da, če imate vprašanja o WordPressu in lokalnem SEO, z veseljem razjasnim vaša vprašanja.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Kateri so Googlovi dejavniki razvrstitve v lokalnem iskanju?

Moz vsaki dve leti poroča o Googlovih dejavnikih razvrstitve v iskanju. Poudarjajo geografsko usmerjene strani, imenike (citate), povezave in ocene.

&# x2705; Kako optimizirate spletna mesta za lokalni SEO?

Raziščite lokalne ključne besede z orodji, kot je Google Autocomplete, ustvarite geografsko usmerjeno vsebino okoli teh ključnih besed, hitro se naloži vaše mobilno spletno mesto, poiščite ustrezne povezave in prikažite NAP na lokaliziranih straneh.

&# x2705; Kaj je NAP in zakaj je to pomembno?

NAP pomeni ime, naslov in telefonsko številko podjetja. To mora biti dosledno na celotnem spletnem mestu in citati. Google uporablja skladnost NAP kot dejavnik razvrščanja.

&# x2705; Kje naj sestavim več imenikov (citati)?

Moz Local analizira 15 najboljših citatov in vam pokaže, kateri so nepopolni, neskladni ali podvojeni. Whitespark ima tudi sezname najboljših citatov za različne panoge in lokacije. Google My Busienss, Yelp in Facebook so najpomembnejši, vendar bi morali več zgraditi z Moz Local ali Whitespark.

&# x2705; Kako optimiziram svojo GMB stran?

Izpolnite vse, vključno z NAP, kategorijami, opisi, fotografijami, kategorijami, atributi, urami, menijem, storitvami itd. Preverite svojo stran in odgovorite na vprašanja strank + odgovorite na ocene. Pridobite URL po meri in objavite posodobitve na strani GMB.

Poglej tudi:
Kako sem optimiziral svoje WordPress spletno mesto za nalaganje .2 s (100% GTmetrix / Pingdom ocene)

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector