Pregled zgrade Whitespark Citation Building – ovo je jedan od najlakših načina za viši rangiranje na Google kartama i u lokaliziranim rezultatima pretraživanja.

03.06.2020
Lokalni SEO 'Pregled zgrade Whitespark Citation Building – ovo je jedan od najlakših načina za viši rangiranje na Google kartama i u lokaliziranim rezultatima pretraživanja.
0 7 мин.

Navodi su slični mrežnim direktorijima i otprilike su 25% lokalnog SEO.


koristim Moz Lokalno izgraditi mojih prvih 15 citata (Google My Business, Yelp, Facebook…). Tada plaćam Whitespark oko 400 dolara za izgradnju 100 novih profila po 4-5 dolara svaki, tako da se više nikada nisam morao brinuti o citatima. To je jedan od glavnih razloga što sam uspio rangirati klijente u vrhunskim rezultatima za lokalne ključne riječi ako me gledate SEO rad. To je također jedna od rijetkih stvari s kojom možete pouzdano dati outsource u lokalni SEO otkad Whitespark ima 4,9 / 5 zvjezdica sa 125+ recenzija.

Dok tvrtke poput Yext-a naplaćuju 500 USD godišnje za 47 popisa, možete uplatiti Whitespark isti iznos samo što je to jednokratna naknada i stalno posjedujete svoje unose. Whitespark također uključuje izvješće o praćenju s 1 univerzalnom prijavom ako vam je potrebno da u budućnosti ažurirate profile.

Ako pogledate koliko su važni citati, možete vidjeti Google-ovi čimbenici rangiranja lokalnih pretraživanja

online-direktoriji-lokalne-SEO

Posebno su važni za rangiranje na Google kartama (koje se nazivaju rezultati lokalnog snopa / zalogaja), jer su citati faktori br. 2, # 5 i # 14 …

lokalne SEO-citat ranga-faktora

Već sam naručio citate u vrijednosti 2.081,21 dolara, kako za sebe tako i za klijente…

citat-povijest

To im je pomoglo da se rangiraju u najboljim rezultatima za lokalne ključne riječi. U ovom pregledu ću vas provesti kroz postupak naručivanja citata putem Whitesparka, a zatim ću vam pokazati što možete očekivati ​​što se tiče cijene, vremenskog okvira i poboljšanja vaše Google mape i lokaliziranog poretka..

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Lokalni SEO

KC SEO Work 2

Sadržaj

 1. Što su navodi?
 2. Ispunite unos citata Whitesparka
 3. Kupite generičke + lokalne / nišne navode
 4. Što se događa nakon što kupite navode
 5. Spriječite neželjenu poštu (samo povezano s izgradnjom citata)
 6. Integrirajte izgradnju citata u svoje SEO usluge
 7. Ne zaboravite na Moz Local (Top 15 glavnih navoda)

1. Što su navodi?

Citati su spominje ime vašeg poduzeća (često u obliku direktorija) i 25% je Googleovih čimbenika za rangiranje lokalnih pretraživanja. Navodi su posebno važni na Google kartama (lokalni paket / međuobrok) gdje su faktor # 2, # 5 i # 14. Oni vas čine viši rang za više lokaliziranih ključnih riječi jedna su od rijetkih stvari koju možete prenijeti u lokalni SEO.

Najbolji mrežni direktoriji

Mogu li ih izgraditi?
Da, Whitespark čak ima popise najboljih citata kategorijaGrad, i zemlja. Ali treba vremena i mnogi ljudi to pogrešno rade. Pronalaženje ispravnih navoda, popunjavanje profila 100% i osiguravanje njihove konzistentnosti (npr. Naziv tvrtke, adresa, telefon) je vrlo važno. Jednostavno mi je lakše prepustiti ovo stručnjacima i uštedjeti vam vrijeme jer je to samo 4-5 USD po citatu i oni sve drže u skladu s izvješćem o praćenju i 1 prijavom..

2. Ispunite unos citata Whitesparka

Prvi korak je preuzimanje Whitesparkov navod za izgradnju građevina i ispunite sve što najbolje možete. Pročitajte bilješke Whitesparka na desnoj strani proračunske tablice za dodatne upute.

whitespark-citat za izgradnju-unos

Skupno predajte radni list
Ako želite da Whitespark izgradi citate za više lokacija (jer svaka lokacija mora imati svoje profile), pomaknite se prema dolje do opcije ‘Skupno predavanje radnog lista’ na dnu …

skupno citat reda

3. Kupite generičke + lokalne / nišne navode

Nakon što popunite unos, odaberite zemlju i napravite spoj generičkih i lokalnih / nišnih citata (nema savršenog broja, ali mislim da su lokalni / nišni citati vrijedniji). I očito da što više citata naručite, veća je vjerojatnost da ćete se svrstati u rezultate lokalnog pretraživanja.

Unesite svoj unos na stranicu za naplatu Whitesparka, a zatim pod opcijom “dodatne opcije i mogućnosti” u koraku 4 vidjet ćete opciju naručiti izvješća o praćenju, hitne narudžbe i skupne narudžbe (za više lokacija). Izvješća o daljnjem praćenju NIJE potrebno jer će vam Whitespark poslati izvještaj po završetku. To je samo ako želite više izvještaja jer unose uživo.

whitespark-citat reda

4. Što se događa nakon što kupite navode

Whitespark će vam poslati potvrdu. Tada ćete pričekati 3 tjedna da izrade citate. Nakon dovršetka poslat će vam e-poštu s izvješćem koje uključuje 1 univerzalnu prijavu za pristup vašim novim profilima citata, zajedno s URL-ovima gdje možete pronaći te nove profile.

Google može potrajati 1-2 mjeseca da ažurira svoje rezultate s vaše nove ljestvice. Možete koristiti Whitespark’s lokalni rang tracker za mjerenje rangiranja ili pretraživačke konzole pretraživačku analitiku.

whitespark-lokalne-rang-tracker

5. Sprječavanje neželjene pošte (jedini motiv za izgradnju citiranja)

Jedini prigovor koji imam na navode (ne samo Whitespark) je potencijalna neželjena pošta koju možete dobiti putem svog kontakt obrasca ili telefona.

To je škakljivo jer NAP (ime tvrtke, telefon, adresa) MORA biti dosljedan u citatima, ali to također znači da morate navesti svoj poslovni broj telefona na koji vas bilo tko može nazvati / poslati e-poštom. Evo primjera neželjene e-pošte koju možete dobiti nakon izgradnje citata:

spam-poruka e-pošte

@TheDupMan Prilikom izrade citata dobivat ćete prodajne e-poruke i pozive. Ni na koji način. Popisi su s razlogom besplatni.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. kolovoza 2016

Spriječite neželjenu poštu na kontaktnom obrascu:

 • Koristiti Google captcha na svom obrascu za kontakt
 • Konfigurirajte dodatak za zaštitu od neželjene pošte za WordPress
 • Pooštrite svoje postavke za raspravu o WordPressu

6. Dodajte zgradu citiranja svojim SEO uslugama

 • Postanite pridruženi član – ako ste kvalificirani, omogućit će vam da postanete pridruženi član.
 • Ugradite citate Whitesparka – klijentima lako možete naplatiti 10 USD po citatu i platiti 4-5 USD po citatu tvrtke Whitespark što može pretvoriti brzi profit u iznosu od 300 USD ovisno o narudžbi. Samo pokažite klijentima Googleove čimbenike rangiranja lokalnog pretraživanja i objasnite važnost citata. Nakon što naručite više od Whitesparka, možete ostvariti popust od 20%. Na vašem kraju je malo posla (plus izvještaji o unosu i slijedećim podacima nisu Whitespark), što olakšava integraciju u vaše SEO usluge. Samo ne zaboravite pomoći klijentima u sprječavanju neželjene pošte i mjerenju rezultata pomoću Whitesparkova lokalnog pratilaca ranga ili analitičkim podacima pretraživanja Google Search Console..
 • Navedite najbolje navode u SEO revizijama – ako radite lokalnu SEO reviziju gdje se klijent želi rangirati na Google kartama, pružite im popis najboljih citata koristeći Whitespark’s stranica resursa i dajte im mogućnost da sami izrade ili koriste Whitesparkov servis za izgradnju citata. Jer ako si poput mene, trudi se pružiti što veću vrijednost u svome SEO revizije i popis „top 30 citata“ lijep je dodatak.

7. Ne zaboravite na Moz Local (Top 15 glavnih navoda)

Moz Lokalno pomoći će vam da popravite svojih 15 najboljih profila citiranja, uključujući Google My Business, Yelp, Facebook i drugi. Pokušao bih dobiti ocjenu Moz Local prije izgradnje novih citata s Whitesparkom. To radite tako da pokrenete web mjesto putem Moz Local-a, zatim kliknete karticama da bi se ovi profili citata 100% dovršili, bili dosljedni, a zatim izbrisali duplikate.

Moz Lokalno

Pod svakom karticom Moz Local reći će vam što treba popraviti i uključuje vezu “ažuriraj popis” koja ide izravno na vaše profile. Obično je jednostavno kao prijenos više slika, navođenje više kategorija, ispravljanje nedosljednosti s podacima tvrtke ili brisanje duplikata.

Moz Lokalni navodi

Zaključak

Evo mog postupka izrade citata:

 1. Izradite 100% potpunu stranicu Google My Business
 2. Upotrijebite Moz Local da popravite svojih 15 najboljih citiranih profila
 3. Izgradite dodatne citate za 4-5 dolara svaki s Whitesparkom

Nadam se da vam se svidjela moja recenzija citata zgrade Whitespark! To je moćna usluga koju možete koristiti za sebe i za klijente koji se posebno žele svrstati u Google Maps (lokalni rezultati snopa / snack pack-a). Slobodno mi ostavite komentar ako imate bilo kakvih pitanja. Darren i njegov tim u Whitesparku izvrsno komuniciraju ako imate pitanja. Oni također imaju popis Česta pitanja o izgradnji citata ako želite saznati više o njihovoj usluzi izgradnje građe.

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector