10 programe de marketing afiliat WordPress: Faceți venituri semnificative pasive Vânzând WordPress Gazduire, Teme, Pluginuri, etc.

03.06.2020
Marketing afiliat '10 programe de marketing afiliat WordPress: Faceți venituri semnificative pasive Vânzând WordPress Gazduire, Teme, Pluginuri, etc.
0 20 мин.

Dacă sunteți în industria WordPress și doriți să câștigați bani prin marketing afiliat, am lista perfectă pentru dvs..


Mă bazez pe aceste programe de afiliere WordPress pentru a câștiga viața și a câștiga gazdele, temele, dezvoltatorii WordPress pentru 10.000 USD / lună freelancer.com, ba chiar servicii SEO.

Așadar, în loc să gestionez tone de proiecte de client (așa cum obișnuiam), am găsit practic un program de afiliere pentru toate și am făcut doar comisioane. Am mult mai mult timp liber, iar venitul meu afiliat este sincer mai consistent decât orice venit pe care îl făceam consultarea.

Vă puteți înscrie la multe dintre acestea shareasale.com care este utilizat pentru a găsi, urmări și plăti comisioane de la tone de comercianți. Dar acesta este doar un loc. Parcurgeți lista și vă asigur că veți găsi un nou program de afiliere din care veți fi încântați să obțineți venituri mai pasive. Și nu uitați să îmi lăsați un comentariu dacă aveți întrebări – sau programe noi de adăugat!

Favoritele mele personale (The Ones I I Make 150k $ from In 2018)

 • SiteGround (Gazduire) – până la 100 USD + / vânzare
 • Cloudways (gazduire) – comisioane flexibile (dar foarte bune)
 • WP Engine (Gazduire) – 200 USD / vânzare
 • Teme elegante – 50% din vânzări
 • Teme StudioPress – 35% din vânzări
 • StackPath CDN – de obicei 10 – 20 USD / vânzare
 • Freelancer.com – aproximativ 13% din primele comisioane de proiect
 • SEMrush – 40% comisioane recurente (40 $ – 160 $ ​​/ lună)

Gazduire WordPress

SiteGround – schimbător de viață pentru mine … Am făcut 80k USD în 2017 și 120k USD în 2018 doar prin SiteGround. Contribuiesc foarte mult la afișarea a 26 de sondaje de Facebook diferite în care SiteGround a fost clasat pe locul 1 (imagini de mai jos) Este de 50 – 150 USD pe vânzare, în funcție de nivelul pe care îl atingeți în fiecare lună, 150 USD pe vânzare dacă începeți să faceți peste 31 de vânzări / lună (ar trebui să contactați managerul de afiliere și să vindeți câteva planuri cu prețuri mai mari decât planul StartUp). 160 USD / vânzare dacă ați înregistrat în jur de 81+ vânzări / lună. Citește-mi Recenzie siteGround pentru a obține materiale de marketing. 11 vânzări / lună vă vor face 13k $ / an. 21 de vânzări / lună, iar unii dintre voi pot renunța la munca dvs., făcând 31,5k / an. Viteză excelentă, asistență, securitate și vă vor migra gratuit.

Chiar dacă alte filiale care găzduiesc ca WP Engine oferă comisioane în valoare de 200 de dolari, SiteGround este foarte respectat în comunitatea WordPress (și numărul 1 în majoritatea sondajelor de pe Facebook), astfel încât probabil vei avea conversii mai mari și anulări mai mici – chiar dacă trebuie să urci un nivel. Au crescut prețul obișnuit, dar prețul lor promoțional este accesibil și îl puteți obține timp de 3 ani.

SiteGround-afiliat-Vânzări

97 vânzări x 150 / vânzare = 14.550 USD într-o lună (aceasta a fost în martie 2018)

Siteground-afiliat-niveluri

Vânzarea site-ului este ușor atunci când sunt clasate pe locul 1 în aproape fiecare sondaj pe Facebook …

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Iată câteva e-mailuri …

Ianuarie-SiteGround-afiliat-Vânzări

Raportul meu de conversie SiteGround …

SiteGround-afiliat-Conversii

Am afiliat luna în iulie 2017 🙂

SiteGround-afiliat-of-the-Luna

Folosesc SiteGround pentru că …

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround folosind my link de afiliere Voi dona o bucată din comision fără nicio cheltuială. În fiecare an donez 3k USD Campanii GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, iar 2017 a fost Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și chiar îl apreciez. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt cea mai bună gazdă și că site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupuri Google și Facebook și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

Motor WP – 200 USD pe vânzare plus 50 USD pentru fiecare vânzare sub-afiliată (dacă vă referiți la un afiliat și fac o vânzare, primiți 50 USD din fiecare vânzare). Dacă acest lucru nu este suficient, este, de asemenea, un program de afiliere nivelat, cu bonusuri de volum. Comisioane uriașe cu 180 de urmărire a cookie-urilor, dar au un Rata de inversare de 20%. Acest lucru face ca comisionul mediu să fie în jur de 175 de dolari, ceea ce este extrem de profitabil.

wp-motor-afiliat-comision

afiliaților niveluri wp-motor-

Cloudways – de obicei cea de-a doua gazdă cu cele mai mari note în sondajele de Facebook care oferă comisioane mai mari decât SiteGround (odată ce urcați la niveluri mai mari) Nu are limite de procesare, o reclamație comună cu SiteGround. Rapoartele grupului Facebook Speed ​​Up Facebook au fost că gazduirea lor este super rapidă. Singurul motiv pentru care nu le promovez este pentru că m-am descurcat atât de bine cu SiteGround, nu sunt numărul 1 la fiecare sondaj de Facebook precum SiteGround, iar Cloudways este puțin costisitor pentru utilizatorul mediu (deși prețul promoțional SiteGround expiră după 1-3 ani și apoi se scumpesc). Există argumente pro și contra pentru fiecare.

Bluehost – 65 de dolari pe vânzare de la una dintre cele mai populare gazdă WordPress, cu toate acestea Bluehost are multe recenzii proaste și nu au o notă ridicată în sondajul de Facebook. Cei mai mulți oameni citesc mai multe recenzii înainte de a finaliza o gazdă, așa că v-aș sfătui să deveniți afiliat pentru SiteGround sau WP Engine, care au evaluări mult mai bune (plus că primiți comisioane mai mari).

Hai tăticu – comisioane de 15% și, chiar dacă obișnuiau să sugă, au făcut îmbunătățiri semnificative în ultimii ani. Site-ul meu s-a încărcat în mai puțin de 1 secundă pe cel mai ieftin plan de găzduire partajat și echipa lor de asistență are sediul în SUA (Arizona). Totuși, aș merge cu SiteGround sau WP Engine. Citește-mi Recenzie SiteGround vs. Godaddy pentru a vedea diferența.

In miscare – nivelul începe de la 50 USD / vânzare până la 120 USD pe vânzare. Gazdă decentă care nu este deținută de EIG.

HostGator – 50 USD – 125 USD pe vânzare (același program de nivel ca SiteGround), dar HostGator este TERRIBLE, iar recenziile arată că conversiile sunt mai mici. Puteți genera coduri de cupon personalizate, ceea ce este bun dacă creați videoclipuri și face mai ușor pentru oamenii să tasteze codul, decât să faceți clic pe un link (YouTube interzice link-urile de afiliere), ceea ce poate genera și mai multe comisioane. Cu toate acestea, am vorbit cu câțiva alți afiliați HostGator care au spus că nu au făcut nimic pentru că oamenii își fac cercetările și învață că, cu siguranță, nu sunt cea mai bună alegere.

Teme WordPress

Teme elegante – 50% comisioane care vând teme frumoase WordPress care se transformă extrem de bine. Include comisioane suplimentare dacă oamenii își reînnoiesc abonamentul. Vindeți-le pachetul tematic pe viață și obțineți 150 USD. Aveți încredere în peste 350.000 de utilizatori WordPress și include popularul lor Divi tema. Temele elegante au fost în jur pentru totdeauna și au o reputație solidă.

Elegant-Teme-afiliaților plăți

MyThemeShop – 55% comisioane pentru temele cu cea mai rapidă încărcare de pe piață. 48 de comisioane pentru o singură temă, 244 USD pentru un membru. Au și ei Plugin-uri – Am schimbat recent plugin-uri cu fragmente bogate pe cele ale lor WP Review Pro și să promoveze asta acum. De asemenea, au un a program cu două niveluri de unde primiți 10% dacă vă referiți la alte filiale și fac o vânzare.

ThemeForest – program oribil de afiliere. Nu obții decât 30% din prima achiziție a fiecărei persoane noi. Dacă sunt deja un client Envato / ThemeForest, primiți cârciuma jack. Acest program de afiliere este oribil și l-am inclus aici doar ca un avertisment pentru a rămâne departe. Cu excepția cazului în care promovați o temă fiabilă de genul Avada, stai departe mai ales că toate temele ThemeForest sunt create de dezvoltatori independenți care pot fi sau nu de încredere. Nu știți calitatea codului, fie că vor fi publicate cu actualizări, etc. De aceea, folosesc StudioPress pentru toate site-urile mele WordPress (și la fel fac oamenii de top din WordPress precum Yoast și Matt Cutts de la Google).

ThemeForest-afiliat program

Mentiuni onorabile

Temele Genezei

StudioPress – Construcții StudioPress Teme WordPress în Cadrul Genezei și este principalul meu afiliat pentru teme cu peste 8.000 de dolari în comisioane. Citește-mi Recenzie StudioPress dacă nu ai auzit de ei, dar sunt atât de legitimi. Am o medie de 28 de dolari pe vânzare, cu mai puțin de 5% anulare și conversii mari, deoarece StudioPress este aprobat de tone de oameni de WordPress de top, precum Yoast și Matt Cutts. Sunt teme WordPress cu adevărat prietenoase cu SEO, care au coduri de top, ușoare, astfel încât se încarcă rapid, vin cu tone de Geneza pluginuri, și documentație minunată. Vinde-le Pachet cu temă Pro Plus și primiți un comision de 175 $.

Shareasale-afiliaților Plăți

Zigzagpress – 50% comisioane (costă 49 ​​USD pentru o singură temă, ceea ce înseamnă 24,50 USD). Zigzagpress NU este un afiliat bun. Făceam cu 300 USD / lună consistentă cu ei, dar acest lucru a scăzut la aproape 0 vânzări aproape un an întreg. Am primit, de asemenea, câteva reclamații că, atunci când au făcut rebrand, au șters toate temele cumpărate de clienții lor și i-au determinat pe clienți să le răspundă. Am iubit Zigzagpress, dar se pare că nu au grijă de afiliații lor sau de clienți. Nici măcar nu mi-au plătit 163 de dolari pentru referințele pe care le-am făcut anul acesta – voi șterge toate linkurile mele de afiliere + recenzii bune pentru ele. Le-aș evita cu siguranță.

Restaurat 316 Proiecte – comisioane de 20% și perioadă de trimitere de 60 de zile pe receptive teme de geneză feminină multe dintre ele fiind pregătite pentru WooCommerce. Deasemenea o recomandat dezvoltator Genesis listate pe site-ul StudioPress. Restaurat 316 Designs are unele dintre cele mai mari rate de conversie din toate magazinele tematice Genesis și este al doilea magazin cel mai profitabil pentru mine.

Bună ziua, designuri – comisioane de 30% din teme de calitate ale designerului multe dintre ele fiind gata WooCommerce. Magazin tematic relativ nou, dar design-urile lor sunt nemaipomenite – dacă nu le-ați verificat, faceți-l cu siguranță. Nu au fost suficient de apropiați pentru a deveni „populari”, dar le-am promovat doar pe câteva articole pe blog și fac aproximativ 100 USD / lună. Am primit, de asemenea, mari feedback-uri de la cititorii mei și le place cu adevărat.

Design drăguț drăguț – 35% comisioane plus 5% din partea sub-filialelor. Mobil receptiv teme de geneză feminină de la a StudioPress a recomandat dezvoltatorul Genesis.

Dezvoltare WordPress

Liber profesionist – dacă primiți oameni care întreabă despre dezvoltarea WordPress și optimizarea vitezei, îi puteți consulta dezvoltatorului meu din Bangladesh și faceți aproximativ 13% comisioane din proiect pentru primele 100 de zile. Acest lucru mi-a economisit un TON de timp, în timp ce tot câștig bani din aceste anchete. Lucrez cu Pronaya de mai bine de 5 ani, care are 40 USD / oră. El a construit peste 20 de site-uri WordPress și a optimizat mai multe site-uri pentru a încărca 400% mai rapid pentru clienți. Îl puteți angaja înscriindu-vă pentru un Cont freelancer apoi căutarea utilizatorului bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-Review

Comisioanele mele plătesc practic toate lucrările de dezvoltare de care am nevoie …

Freelancer-afiliat-venituri

Nu trebuie să se limiteze la proiectare sau dezvoltare, puteți face acest lucru cu orice freelancer …

freelancer-afiliat

Singura cădere este puteți utiliza doar un link de afiliere pe pagina principală Freelancer. Așadar, în loc să vă conectați direct la profilul cuiva, va trebui să le spuneți oamenilor să se înscrie prin pagina principală (folosind linkul dvs. de afiliere), apoi să caute numele de utilizator al freelancerului. Dar dacă vă arătați portofoliul pe site-ul dvs. ca mine (aceste proiecte de viteză WordPress), oamenii o vor face.

Pluginuri WordPress

Racheta WP – 20% comision pe pluginul de cache evaluat # 1 în acest Sondaj pe Facebook (și acest sondaj de asemenea, ceea ce face ca site-urile WordPress să fie semnificativ mai rapide. Îl folosesc pe site-ul meu web și este ușor de configurat cu suport / documentație excelentă. Iată tutorialul meu despre setările WP Rocket.

Swift-Performance-vs-WP-racheto-Feb-7

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Cel mai bun-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Cel mai bun-Cache-Plugin-Poll

Monolog – 20% pe vânzare de la unul dintre cele mai bune plugin-uri glisante ușoare care nu vor fi încetinește-ți site-ul cum ar fi Revolution Slider și alte plugin-uri de slider robuste. Este minim, dar arată frumos și este foarte ușor de utilizat. Dacă rulați P3 (Profilul de performanță al pluginului) și vedeți că plugin-ul dvs. glisant provoacă timpuri de încărcare lente, consultați Soliloquy – sau spuneți și clienților dvs. 🙂

Afiliați cu sete – plugin de administrare a legăturilor de afiliere, care acoperă, urmărește și gestionează linkurile de afiliere. Versiune premium vă permite să obțineți statistici, să conectați automat, chiar să adăugați urmărirea evenimentelor Analytics. Faceți 30%, care este relativ mic în comparație cu alte programe de marketing afiliat WordPress.

CodeCanyon – 30% din prima depunere în numerar a fiecărei persoane (aceeași comision ca și ThemeForest). Marketplace pentru tone de plugin-uri WordPress: glisiere, playere audio HTML5, evenimente, abonament … îl numiți, CodeCanyon îl are, dar programul nu este foarte profitabil.

SEO

All In One SEO Pro – 40% comision, însă majoritatea oamenilor folosesc Yoast.

SEMrush – comision recurent 40% pentru SEMrush vânzări de abonamente. Asta înseamnă 40 $ – 160 USD / lună pentru fiecare persoană care își continuă abonamentul atunci când se înscrie cu afiliatul dvs. (nu este rău). Acesta este unul dintre instrumentele SEO de top de pe piață și vă oferă o cantitate mare de date despre cuvinte cheie, backlinkuri, autoritate, domenii de referință și multe altele.

SEOPressor – până la 50% comisioane lunare recurente pe un plugin SEO premium. Am primit comentarii de spam de la backlinkers SEOPressor, dar sunt aprobate de ShoutMeLoud.

WP Review Pro – Pluginul bogat de fragmente MyThemeShop pe care îl folosesc pe propriul meu site web, după ce am trecut de la pluginul WP Rich Snippets neacceptat. Foarte mulțumit de WP Review Pro (au și un versiune gratuită) și primiți comisioane frumoase de 55%, adică 36,85 USD pe vânzare.

Marketing prin e-mail

AWeber – 30% comisioane recurente. Atâta timp cât își folosesc contul, câștigați bani. Nu include limitări precum MailChimp, și plătește numerar în loc de credite.

Contact constant – 5 USD pentru fiecare client care se înscrie la un proces gratuit și $ de 105 pentru fiecare client nou care devine client plătitor. Un foarte generos program de afiliere prin e-mail.

MailChimp – câștigați 30 USD în serviciile MailChimp pentru fiecare persoană la care faceți referire, plus 3 noi inspectori inbox. Cu toate acestea, persoana respectivă trebuie să fie un prieten sau un coleg și amândoi trebuie să aveți și conturi plătite. În caz contrar, conturile gratuite trebuie să includă insigna MailChimp în e-mailuri.

Imagini de stoc

ShutterStock – 20% comisioane pentru o selecție mare de fotografii. Când întrebați clienții ce fotografii de stoc vor să folosească pe site-ul lor web, trimiteți-le un link de afiliere dacă cumpără.

iStock & Getty Images – comisioane 20% pentru clienți noi, 10% pentru returnare. Va trebui să-i trimiteți prin e-mail pentru a vă înscrie ca afiliat, dar veți găsi, de asemenea, o selecție mare aici.

Educaţie

Udemy – comision 20% pentru orice curs. Instructorii pot crea un link personalizat care le oferă 97% comisioane pe cursul lor. Udemy și-a redus comisioanele, făcând-o mai puțin atrăgătoare.

WP 101 – 20% comisioane de la una dintre cele mai de renume surse de tutoriale WordPress.

Alți afiliați

Consultați WordPress – comisioane de 20% pentru wordpress.com, JetPack și WooCommerce.

StackPath – dacă faci blog despre viteza site-ului sau faceți-o pentru clienți, le puteți trimite la StackPath care a cumpărat MaxCDN. Faceam 1.000 de dolari / lună cu MaxCDN – vom vedea cum merge StackPath. Este mult mai greu să fii acceptat în programul lor de afiliere decât MaxCDN – vor să știe că ești capabil să producă vânzări mai mari și că CDN-urile sunt o parte cheie a afacerii / blogului tău. Îmi contribuie vânzările la scrierea de tutoriale pe pluginuri de cache, care aproape toate integrează StackPath – aceste tutoriale singure îmi obțin peste 500 de vizitatori / zi.

Impact-Radius-afiliat-Vânzări

StackPath-data-Centre

Kraken (Optimizarea imaginii) – comprimă fără pierderi imaginile pentru a îmbunătăți timpii de încărcare a paginilor (pluginurile gratuite nu sunt nici pe departe la fel de bune). Pentru fiecare sesizare pe care o generați, Kraken vă va crește permanent cota lunară cu 100 MB. După ce v-ați înscris, veți vedea o opțiune de trimitere.

OptiMonster (Formulare) – știți acele ferestre pop-up enervante, deoarece ieșiți dintr-un site web? Nu-mi plac nici ele, dar se presupune că funcționează. Câștigați 20% pentru fiecare vânzare pe care o generați.

Amazon – dacă trimiteți trafic către Amazon și cineva sfârșește să cumpere un produs cu totul diferit, veți primi un comision din vânzarea respectivă. Dacă creați tutoriale Youtube, puteți trimite persoane la Microfon albastru Yeti, sau asta tricou mut te porți mereu în timpul videoclipurilor tale. Gândiți-vă la produse fizice în loc de bunuri digitale. Câștigă până la 10% comisioane cel mai mare distribuitor online de comerț electronic din lume. Sincer, ar fi un idiot să nu te înscrii.

TubeBuddy – software popular / extensie Chrome pentru optimizarea și gestionarea videoclipurilor YouTube, inclusiv efecte audio / video. 30-50% comisioane recurente. Vezi planuri / caracteristici aici.

Cunoașteți orice alte programe bune de marketing afiliat WordPress? Anunțați-mă în secțiunea de comentarii (nu există auto-promoții, vă rog). Sau dacă sunteți nou afiliat în marketing afiliat și aveți o anumită întrebare, sunt mai mult decât fericit să vă răspund pentru dvs. – dați-mi o linie!

P.S. WP Beginner este un afiliat pentru practic toate programele de afiliere WordPress. Șansele sunt dacă listează o companie pe lista lor pagina oferte, au și un program de afiliere.

WordPress-Afiliere-Marketing-Programe

Ce urmeaza? Faceți bani desigur

Consultați ghidul meu de marketing afiliat care vă parcurge tot ceea ce cuprinde acest cuprins.

TOC de marketing afiliat

întrebări frecvente

&# X1f4b0; Din ce program de afiliere am făcut 150k de dolari pe an?

SiteGround și Cloudways reprezintă cel puțin 90% din veniturile mele afiliate. Am scris un tutorial despre marketing afiliat care vă arată cum l-am făcut.

&# X1f4b0; Care sunt cele mai populare programe de afiliere de găzduire?

SiteGround, Bluehost, HostGator și alte câteva gazde partajate sunt cele mai populare. Alăturați-vă grupurilor de Facebook WordPress și verificați sondajele și conversațiile oamenilor pentru a vedea nu numai cele mai populare companii de găzduire, dar și unde sunt tendințele.

&# X1f4b0; De unde își câștigă cei mai mulți bani?

Marea majoritate a bloggerilor WordPress de succes își realizează venitul afiliat prin găzduire. Este o industrie plătitoare, profitabilă (dar competitivă).

&# X1f4b0; Pot să-mi fac o viață care să promoveze teme / pluginuri?

Fă calculul. Dacă faceți doar 30 USD / vânzare, cum se poate compara cu comisioanele de găzduire la 150 USD / vânzare? Va trebui să faceți 5 ori mai multe vânzări, care pot fi provocatoare, dar se pot face cu suficient trafic.

&# X1f4b0; Care este cel mai bun plugin de administrare a linkurilor de afiliere?

Folosesc pluginul Thirsty Affiliates. E minunat!

Urale și mult noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector