Cum am creat un venit pasiv de 12k $ / lună cu marketing afiliat (într-unul dintre cele mai competitive spații – gazduire!)

Venit pasiv de marketing afiliat


În căutarea de a face venituri pasive cu marketingul afiliat?

Acest tutorial vă arată exact cum fac aproximativ $ 12.000 de / luna în veniturile afiliate.

Am făcut acest lucru scriind ghiduri de optimizare a vitezei site-ului în timp ce recomandam produse și servicii care fac ca site-ul oamenilor să se încarce mai rapid: Gazduire SiteGround, StackPath, și Racheta WP.

Folosesc sondaje Facebook pentru a face vânzarea pentru mine. De exemplu, găzduirea este factorul # 1 al vitezei site-ului SiteGround a fost calificată ca gazdă numărul 1 în 26 de sondaje (acesta este practic întregul meu pitch de vânzări).

Nu sunt milionar, dar obțin 3.000 de vizitatori / zi prin SEO și obțin 400 de dolari / zi în venit afiliat pasiv. Acest lucru îmi permite să lucrez când vreau, unde vreau și să călătoresc cu prietena mea.

Vânzări de marketing afiliat 2018Vezi … meu activitate PayPal completă, sau rapoarte de venit pentru toți afiliații mei

1. Găsiți programe de afiliere

Efectuați o căutare Google pentru „programe de afiliere pentru” și căutați liste pentru industria dvs..

Afiliere-Programe-Google

Piețe de afiliere – un loc unde să vă alăturați / să gestionați mai multe programe de afiliere, să obțineți linkuri și să urmăriți comisioane. Shareasale și CJ afiliat sunt cele mai populare două. Lucrul interesant despre acestea este că puteți vedea statistici pe fiecare afiliat, cum ar fi EPC-ul lor (câștiguri pe clic), care este un indicator bun despre cât puteți face cu acestea. Cu cât este mai mare numărul, cu atât mai bine. De exemplu, WP Engine, StudioPress și WP Rocket au toate un EPC ridicat, deoarece majoritatea oamenilor știu despre ele, oferă produse excelente și au o reputație solidă. Aceasta înseamnă mai multe vânzări potențiale.

Shareasale

Programe individuale de afiliere – unele companii nu fac parte din piețele de afiliere, ci își rulează propriul program pe care îl puteți găsi pe site-ul lor web (sau pe Google). Nu veți vedea statistici despre program (cum ar fi EPC), dar asta nu înseamnă că ar trebui să le anulați. Găzduirea site-ului SiteGround își desfășoară propriul program de afiliere și am câștigat cei mai mulți bani cu ei de departe.

Program individual de afiliere

Amazon

 • Cel mai popular program de afiliere
 • Conversii mari, deoarece este Amazon
 • Comisioanele depind de categoria de produse (vezi mai jos)
 • Milioane de produse din care să alegeți (puteți crea linkuri personalizate către acestea)
 • Dacă cineva face clic pe linkul dvs. și comandă (aproape) ceva de pe Amazon, primiți o comisie (consultați-o politici)

Amazon-afiliaților Comisioane

WordPress – dacă sunteți în industria WordPress ca mine, am creat o listă extinsă de programe de afiliere pentru WordPress, inclusiv găzduire WordPress, teme, pluginuri, SEO și multe altele.

Tipuri de programe de afiliere

 • Tiers – câștigi mai mulți bani pe măsură ce obții mai multe vânzări.
 • Comisioane plate – primiți un comision forfetar pentru vânzare.
 • Două Comisioane de nivel – primiți o comisie atunci când vă adresați unui alt afiliat și fac o vânzare (cum ar fi marketingul pe mai multe niveluri, dar nu m-aș baza pe asta).
 • Comisioane recurente – de obicei oferite cu servicii de abonament.
 • Coduri promoționale – avantajos dacă faceți videoclipuri. Acest videoclip pe cum să creezi un site WordPress are 3M + vizualizări și primul pas este să vă înscrieți la domeniu / hosting. Tyler (tipul care a realizat videoclipul) le oferă telespectatorilor codul promoțional personalizat pentru HostGator. Așadar, în loc să renunțe la un link de afiliere în descrierea videoclipului și în speranța că oamenii vor face clic pe el, telespectatorii obțin o reducere la HostGator în timp ce folosesc codul cupon al lui Tyler (oferindu-i în continuare credit pentru vânzare). Chiar dacă HostGator nu este o gazdă grozavă, sunt sigur că le-a ales doar pentru că codurile de cupon se încadrează în strategia sa YouTube. A făcut o avere.

Lucruri de luat în considerare

 • Comision
 • Reputația afiliatului tău
 • CPE (câștig pe clic)
 • Nu vă fie frică să nu urcați pe niveluri – poate fi o investiție pe termen lung
 • Linkurile de afiliere sunt mai bune (și mai personalizabile) decât bannerele / reclamele
 • Ce fel de materiale promoționale oferă (link-uri personalizate, coduri promoționale etc.)

Nu alegeți afiliații în funcție de rata comisionului lor. Înainte de a decide ce companie de găzduire să promoveze, am săpat prin Grupuri Facebook și am cercetat care este cea mai bună. În acest proces, am făcut capturi de ecran ale sondajelor unde SiteGround era numărul 1 și le-am prezentat în tutorialele mele. Odată ce le-am arătat oamenilor sondajele, vânzările / conversiile mele s-au triplat aproximativ.

2. Configurați un blog sau un canal YouTube

Cei mai mulți marketeri afiliați au unul sau ambii. Prefer bloguri, deoarece industria mea se schimbă constant, iar articolele sunt ușor de actualizat (mai puțin întreținere). Dar, îți place să scrii sau să creezi videoclipuri? Sunt foarte introvertit și mă ascund în spatele laptopului, dar există avantaje / contra.

Blog (pro & Contra)

 • Costul (domeniul / găzduirea este de aproximativ 50 USD / an).
 • Obținerea traficului necesită timp (trebuie să înveți SEO, creșteți autoritatea blogului dvs. cu Google, și învață să creezi conținut uimitor, optimizat, pe care oamenii doresc să-l lege).
 • Este ceva ce dețineți și poate vinde potențial în viitor.
 • Mai ușor de întreținut (actualizarea postărilor de pe blog este mai ușoară decât refacerea videoclipurilor).
 • Bine dacă sunteți introvertit sau pur și simplu vă place să scrieți mai mult decât să creați videoclipuri.
 • Vă recomand WordPress.org, Gazduire SiteGround, Teme StudioPress, Plugin-uri StudioPress, aceste plugin-uri WordPress SEO și aceste plugin-uri de viteză WordPress. Puteți angaja dezvoltatori pe freelancer.com dacă ai nevoie de ajutor (lucrez cu bdkamol și i333).

Videoclipuri (pro & Contra)

 • Liber.
 • Mai ușor de configurat.
 • Durează mai puțin timp pentru a obține tracțiune (un prim videoclip bun poate obține mii de vizualizări).
 • Adăugarea de linkuri de afiliere la descrierile video este una dintre singurele modalități de generare de bani pentru videoclipuri (obișnuiai să poți adăuga linkuri de afiliere la adnotări, dar acestea le-au întrerupt).
 • Videoclipurile sunt excelente pentru SEO: se pot clasifica atât pe YouTube + Google și le puteți încorpora pe blogul dvs., care le amplifică părerile, îmbunătățind conținutul blogului dvs..
 • Bine pentru personalități ieșite, dar nu vă descurajați dacă sunteți introvertiți ca mine – primele mele videoclipuri au aspirat, dar au devenit mult mai bune, iar unele au acum peste 50.000 de vizualizări.

Alte optiuni

 • Carte
 • Streaming
 • Curs online

Înregistrarea la programe și adăugarea de link-uri de afiliere la conținut este ușoară. Partea grea este selectarea nișei / afiliaților potrivite, găsirea unor subiecte (cuvinte cheie) în care oamenii ar fi interesați să facă o achiziție și să conducă un trafic SEO consistent prin crearea de conținut de înaltă valoare care se află pe Google / YouTube. Nivelarea abilităților de conținut (partea cea mai importantă a SEO) este o necesitate.

3. Înregistrează-te și prinde-ți linkurile de afiliere

Înscrieți-vă la programul dvs. și conectați-vă la tabloul de bord afiliat. Ar trebui să poți să-ți iei link-urile de afiliere, să creezi link-uri personalizate către anumite pagini și să urmărești statistici pe linkurile tale.

4. Renunțați la linkurile afiliate în conținutul dvs.

Le puteți adăuga la:

 • Text
 • Imagini
 • Descrierea videoclipurilor YouTube

Nu încărcați linkurile afiliate în conținut – prea multe link-uri de afiliere vă pot aduce o penalizare Google și face ca conținutul să pară spammy. Tutorialele mele sunt de obicei 3.000 de cuvinte cu 5-10 link-uri de afiliere.

Nu afișați întotdeauna produsele afiliate mai întâi în „Listări postări” – Google știe dacă întotdeauna faceți o listă cu produsele afiliate și dacă faceți acest lucru în toate postările dvs., acestea vă pot penaliza.

Linkuri de afiliere Amazon

5. Utilizați un plugin pentru administrarea link-urilor afiliate

Dacă utilizați WordPress, vă recomand gratuit Sete de afiliat plugin. Acest lucru vă permite să adăugați, să vă păstrați și să gestionați linkurile de afiliere. versiune pro include statistici, altfel puteți încerca Shortlinks. Ambele au opțiuni pentru a vă permite nofollow linkuri de afiliere, ceea ce ar trebui să faci întotdeauna.

Sete-afiliatii-Setări

Însetat-Afiliații-Link-Managementul

6. Adună recenzii imparțiale

Aceste 26 de sondaje pe Facebook unde SiteGround a fost evaluat gazda nr. 1 mi-a făcut o avere. Puteți face acest lucru cu recenzii Amazon, sondaje de Facebook, tweet-uri ale clienților și recenzii nepărtinitoare (nu recenzii de pe site-ul dvs. care au fost moderați). Aceste sondaje pe Facebook mi-au mărit vânzările cu aproximativ 2 ori și sunt sincer cea mai bună idee pe care am avut-o în marketingul de afiliere.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Le folosesc și iată raportul meu GTmetrix:

2019-GTmetrix-Raport

7. Adăugați fragmente bogate la postările de pe blog

Dacă scrii recenzii, trebuie să adaugi fragmente bogate pe blogul tău.

Vă oferă stele de recenzie (și altele tipuri de date) în Google, care arată frumos și poate crește, de asemenea, ratele de clic. Am folosit mai multe plugin-uri bogate pe fragmente și m-am instalat WP Review Pro de MyThemeShop (au și un versiune gratuită). Alte alternative sunt Schema All In One (gratuit, dar prea minim, cu personalizări limitate) și Fragmente WP Rich (care a fost abandonat de dezvoltator și nu a fost actualizat timp de 2 ani). WP Review este actualizat de către dezvoltatorii de încredere, iar versiunea pro vine șabloane pre-stilate arata grozav.

Rich Snippets

8. Nivela-ți jocul SEO de conținut

Optimizarea conținutului și tutorialul Yoast sunt locuri excelente pentru a începe dacă utilizați WordPress. Cercetarea cuvintelor cheie și optimizarea conținutului sunt de departe cele mai importante părți ale SEO.

Conținut SEO pe scurt:

 • Găsiți cuvinte cheie cu coadă lungă (specifice) Complet automat Google
 • Utilizați alte instrumente de cercetare a cuvintelor cheie pentru a găsi și mai multe idei de subiecte
 • Google cuvântul dvs. cheie și analizați conținutul în primele rezultate
 • Evitați concurența cu conținutul autorității și site-urile web ale autorității
 • Adăugați videoclipuri, infografice sau grafice / tabele utile (nu doar text)
 • Obiectiv pentru mai mult de 3.000 de cuvinte (există o expresie „lungimea este forța” în SEO)
 • Titluri de artizanat, titluri SEO și meta descrieri pe care oamenii vor face clic
 • Optimizați imaginile pentru viteză și SEO (iată un tutorial extins pe care l-am scris)
 • Personalizați fragmentele pentru a crește CTR adăugând fragmente bogate, publicați date etc.
 • Asigurați-vă că conținutul dvs. are o treabă mai bună (decât rezultatele de top) la acoperirea subiectului

Dacă trebuie să vizionați un singur videoclip, acesta este:

9. Nu vizați doar cuvintele cheie „Revizuire”

Internetul este suprapopulat cu recenziile afiliaților.

Cuvinte cheie largi, cum ar fi „SiteGround Review”, sunt super competitive și aproape imposibil de clasat. Nici nu am putut să mă clasez pe prima pagină pentru un cuvânt cheie cu coadă lungă, precum „SiteGround WordPress Hosting Review”. Desigur, dacă nu există recenzii grozave acolo și creați o recenzie uimitoare sub forma unei postări pe blog (sau videoclipuri, sau ambele), este posibil să aveți o șansă. Uneori, revizuirea cuvintelor cheie sunt prea competitive, deoarece este primul lucru pe care toată lumea îl crede.

Exemple de cuvinte cheie care nu sunt revizuite:

 • cum să tăiați unghiile de câine (referiți-le la un dispozitiv de tuns unghii)
 • cum să conectați un laptop la un televizor (consultați-le la un cablu HDMI)
 • cum să plutești (consultați-le la placa de padelă pe care o utilizați)
 • cum să accelerați site-ul dvs. wordpress (consultați-le la găzduire rapidă)

10. Evitați pedepsele afiliate

Google spune:

„Ghidurile noastre pentru webmaster vă sfătuiesc să creați site-uri web cu conținut original care să adauge valoare utilizatorilor. Acest lucru este deosebit de important pentru site-urile care participă la programe de afiliere. ”

Puteți crede că „prea multe legături de afiliere” sunt cele mai periculoase, dar este de fapt conținut subțire.

Thin-Content-Cu-mic-sau-No-o valoare adăugată

De ce?

Deoarece prea mulți afiliați sunt atât de concentrați pe vânzarea de lucruri, uită să creeze conținut care să ajute de fapt oamenii.

Desigur, conținutul util înseamnă, de asemenea, că mai mulți oameni vor face legătura cu dvs., vor împărtăși conținutul dvs., vor cumpăra lucruri pe care le recomandați și toate lucrurile pozitive pe care le va avea de obicei un site de afiliere de succes. De fapt, nici nu ar trebui să-l considerați un site afiliat. Al meu este un blog SEO. Care este al tău?

11. Evitați Google AdSense

Linia de jos, nu merge bine.

Nu este personal, nimeni nu face clic pe ele și nu veți câștiga mulți bani. Legături de afiliere toată ziua.

12. Scrieți o exonerare de afiliere

Iată a mea:

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround cu my link de afiliere Voi dona o bucată bună fără cheltuieli. În fiecare an eu donați 3 milioane de dolari pentru campaniile GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, 2017 era la Crucea Roșie la Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt o gazdă WordPress stelară, iar site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupurile Facebook + Stare de nervozitate și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

Mulți oameni au folosit și Cloudways, Kinsta, și WP Engine. Aceste 3 (și SiteGround) sunt preferatele copleșitoare din grupurile de Facebook legate de WordPress. Cloudways este excelent pentru viteza pură, începe de la 10 USD / lună, dar suportul pentru chat nu este excelent. Kinsta și WP Engine sunt minunate la toate, dar încep de la 30 $ / lună și 35 $ / lună.

De ce ar trebui să ai una:

 • Oamenilor le place transparența
 • Oamenii vor răsplăti transparența folosind linkul dvs. de afiliere (îl împerechează donând carității și îl vor folosi cu bucurie – primesc multe comentarii / e-mailuri și confirmând acest lucru)
 • Dacă aveți o exonerare de răspundere cu un link de confidențialitate, nu trebuie să o completați în conținutul dvs.

Afiliere-Comentariu

13. Rapoartele mele de venit

Iată cât fac din filialele mele. Mă doare că trebuie să arăt asta pentru ca oamenii să mă creadă, dar știu că există tone de înșelătorii și falsuri.

Activitate PayPal (aici este a mea raport complet de activitate pentru anul 2018) …

PayPal-activitate

Activitatea mea recentă cu găzduirea site-ului SiteGround:

SiteGround-PayPal-Bani

Cea mai bună lună cu SiteGround:

SiteGround-afiliat-Vânzări

E-mailurile Comisiei …

Ianuarie-SiteGround-afiliat-Vânzări

Am afiliat luna în iulie 2017 :)

SiteGround-afiliat-of-the-Luna

MaxCDN (cumpărat de StackPath care a întârziat să lanseze un program de afiliere), dar când au făcut-o am început să fac și mai mult. Fac parte din efect, o piață de afiliere.

Impact-Radius-afiliat-Vânzări

ShareASale (vânzarea de teme WordPress și plugin-ul pentru cache WP Rocket pentru WordPress) …

Shareasale-afiliaților Plăți

Teme elegante …

Elegant-Teme-afiliaților plăți

Freelancer.com (referindu-se la dezvoltatorul meu care realizează proiecte de viteză a site-ului web) …

Freelancer-afiliat-venituri

Am alte câteva filiale, dar acestea sunt principalele.

Gândul final: este o investiție pe termen lung

Sincer, probabil că va fi nevoie de câțiva ani pentru a construi un venit durabil și pasiv din care puteți trăi efectiv. Dar merită cu totul. Lucrez atunci când vreau, unde vreau și am timp să fac orice vreau. Libertatea este reală și vă încurajez să faceți saltul.

My-MercedesNu este lambo, dar am cumpărat un Mercedes c300 cu venitul meu afiliatMe-Si-the-CatsEu și pisicile (Valencio în stânga, Sonic în dreapta)Riding-elefantMarketingul afiliat îmi oferă timpul / banii pentru a călători în lume

Dacă aveți întrebări, mă bucur serios să ajut oamenii să înceapă. Lasă-mi un comentariu sau folosește formularul de contact. Nu sunt aici pentru a-ți vinde nimic, ci doar să-ți arăt ce a funcționat pentru mine și să încerc să aduc mai mulți oameni în marketing afiliat, deoarece mi-a schimbat viața.

întrebări frecvente

&# X1f4b0; Cum am făcut $ 12k / lună cu marketing afiliat?

Blog despre optimizarea vitezei site-ului web și recomand găzduirea în acest proces. Cititorii mei își fac site-ul să se încarce mai repede și câștig bani din vânzare. Este un câștig-câștig.

&# X1f4b0; Cum câștigă cei mai mulți afiliați de succes?

Cei mai mulți afiliați își câștigă banii prin intermediul găzduirii și programului de afiliere Amazon. Cu toate acestea, Amazon și-a tăiat comisioanele, iar acești oameni se confruntă cu greu acum.

&# X1f4b0; Programul de afiliere Amazon este unul bun?

Nu l-aș recomanda. Amazon are o istorie lungă în ceea ce privește schimbarea ratelor de comisioane și scrierea conținutului care concurează cu proprii afiliați (care le depășesc adesea). Sunt deja o companie enormă și recomand promovarea companiilor care au mai mult potențial de creștere.

&# X1f4b0; Ce programe de afiliere sunt cele mai bune?

SiteGround, Cloudways și SEMrush sunt unele dintre cele mai populare și cu cele mai mari programe de afiliere cu plată. Bluehost este foarte popular, dar nu cred că sunt o gazdă bună.

&# X1f4b0; Care este cea mai grea parte a marketingului afiliat?

Obținerea traficului SEO este cea mai grea parte. Puneți link-uri de afiliere pe blogul dvs. este ușor; traficul nu este! Trebuie să deveniți un maestru al cercetării prin cuvinte cheie și al SEO pe pagina. Învățarea cum să alegeți cuvintele cheie potrivite și să creați conținut minunat este baza pentru mai mult trafic.

Mult noroc :-)
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map